Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 241

Kuinka hyvin Turkissa pärjää euroilla?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 241

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +383 (471 ääntä)
   Haluaisin tietää, että miten helvetissä tuon anonyymin miesystävä on saanut heteronaisensa puhuttua polysuhteeseen jossa vain toiset naiset on sallittu? :D

   Lainaa

  2. Hento vihannes 22.11.2022 0:50
   Tulos: +186 (190 ääntä)
   Paseilla voi olla syytä olla useampikin viikko pois kotoa.

   Lainaa

  3. Tallentumaton hirvi 22.11.2022 1:10
   Tulos: -358 (394 ääntä)
   traumcity: Haluaisin tietää, että miten helvetissä tuon anonyymin miesystävä on saanut heteronaisensa puhuttua polysuhteeseen jossa vain toiset naiset on sallittu? :D
   Sulla kun noita pään ongelmia riittää niin et tietenkään pysty kuvittelemaan ihmistä, joka ei ole mustasukkainen. 
   Meitä on paljon ja meitä yhdistää hyvä itseluottamus ja terve pää.

   Lainaa

  4. Juokseva karjalanpiirakka 22.11.2022 1:19
   Tulos: -61 (89 ääntä)
   Eli jokainen on hetero siihen asti, kunnes kokeileekaan samaa sukupuolta olevaa. 🤔 Mut hetkonen, entäs sitten heterot, jotka päätyy kokeilemaan sitä seksiä, mutta jälkeenpäin on edelleen ihan heteroita?

   Lainaa

  5. Iäkäs sakaali 22.11.2022 1:28
   Tulos: +42 (68 ääntä)
   Tallentumaton hirvi: Sulla kun noita pään ongelmia riittää niin et tietenkään pysty kuvittelemaan ihmistä, joka ei ole mustasukkainen.  Meitä on paljon ja meitä yhdistää hyvä itseluottamus ja terve pää.
   Ylä vai ala?

   Lainaa

  6. Tulos: +401 (415 ääntä)
   Tallentumaton hirvi: Sulla kun noita pään ongelmia riittää niin et tietenkään pysty kuvittelemaan ihmistä, joka ei ole mustasukkainen.  Meitä on paljon ja meitä yhdistää hyvä itseluottamus ja terve pää.
   Heteropariskunnan polysuhde jossa pelkästään toiset naiset on sallittuja on sun mielestä merkki mustasukkaisuuden puutteesta ja terveestä aivotoiminnasta?

   Lainaa

  7. Tornipöllö 22.11.2022 1:54
   Tulos: +221 (225 ääntä)
   En tiedä eikö mulla vain ajatus juokse näin yhdeltä aamuyöstä, mutta en nyt oikein saa tuosta ryhmän jäsenen aloituksesta tolkkua. Ilmeisesti aloittaja etsii suhteeseen naisystävää, mutta mitä tuo "miehet ei inspaa tai niitä ei katottas hyvällä" tarkoittaa? Kummasta nyt sitten on kyse? Eivätkö miehet "inspaa" aloittajaa itseään vai onko suhteessa jo joku osapuoli, joka ei halua aloittajan seurustelevan miehen kanssa? Kukin tehköön mistä tykkää, kunhan on kaikkien osapuolten suostumus, mutta kieltämättä vähän hassulta tilanteelta kuulostaa. Jos kyse nyt oikeasti on siitä, että aloittaja haluaa olla polysuhteessa, mutta suhde naisen kanssa "pelottaa hitokseen" ja toisaalta suhteen muu osapuoli/muut osapuolet eivät halua hänen seurustelevan miesten kanssa, niin kannattaisi varmaan keskustella suhteesta ja sen säännöistä vähän enemmän. Pääasiahan näissä jutuissa on, että kaikilla on kivaa.

   Lainaa

  8. Tulos: +127 (143 ääntä)
   Pakko kompata Traumcityä. Jos tässä nyt olisi mustasukkaisuudesta vapaa suhde, niin mitäs niitä miessuhteitakaan kieltämään? Ei se oikein polysuhdekaan minusta ole näillä spekseillä, jos toisesta kumppanista vasta haaveillaan/spekuloidaan. Vaikka toki voi olla, että suhteessa on muita osapuolia, joilla kuvio on jo pitemmällä. Mutta antikomppaan sen osalta, että nämä olisivat välttämättä heteroita. Ei se nyt ainakaan ihan umpiheteron käytöstä ole naisen haaveilla naissuhteesta somessa kännissä. :)

   Lainaa

  9. Tulos: -71 (121 ääntä)
   Voisin laittaa kohtuu monta euroa vetoa sen puolesta että Pasi on suhteen uhri.

   Lainaa

  10. Heilahteleva omena 22.11.2022 2:46
   Tulos: +159 (187 ääntä)
   Kyöpeli: Pakko kompata Traumcityä. Jos tässä nyt olisi mustasukkaisuudesta vapaa suhde, niin mitäs niitä miessuhteitakaan kieltämään? Ei se oikein polysuhdekaan minusta ole näillä spekseillä, jos toisesta kumppanista vasta haaveillaan/spekuloidaan. Vaikka toki voi olla, että suhteessa on muita [...]
   Järkyttävintä näissä mokissa oli että tosiaan pakko kompata traumcityä.

   Lainaa

  11. Valittu mestari 22.11.2022 2:51
   Tulos: +78 (92 ääntä)
   Nyt oli hyvä kokoelma Naistenhuonetta - yöllinen lesboavautuminen, puhelinterrorista huoripukkirunoksi ja vielä Tiian känniseikkailut vieraassa maassa. Näitähän uskalsi lukea.

   Lainaa

  12. Lähempi riepu 22.11.2022 3:06
   Tulos: +109 (111 ääntä)
   Pex: Voisin laittaa kohtuu monta euroa vetoa sen puolesta että Pasi on suhteen uhri.
   Häviäisit. Kävin Naistenhuoneelta keskustelun etsimässä, eniten hreja taitavat olla sivulliset.

   Lainaa

  13. Nimetön marja 22.11.2022 3:49
   Tulos: +82 (88 ääntä)
   Minulla on ollut sama numero jostain vuodesta 1998. Muutama vuosi sitten soitettiin palvelutalosta paikkakunnalta x koskien äitini asioita, parikin kertaa. Ongelma vaan se, ettei minulla ole ikinä asunut lähisukulaisia siellä päinkään ja itse ainoastaan istunut junassa siitä ohi mennessä, en käynyt. Äitini ei ikinä ollut missään palvelutalossa, hän kuoli sairauskohtaukseen ja oli ollut haudassa jo vuosia. Ne puhelut oli vielä aggressiivisen sävyisiä toinen oli jätetty vastaajaan, kun en ollut ehtinyt vastata.

   Lainaa

  14. Nimikoneeni ei toimi 22.11.2022 6:48
   Tulos: +86 (90 ääntä)
   traumcity: Haluaisin tietää, että miten helvetissä tuon anonyymin miesystävä on saanut heteronaisensa puhuttua polysuhteeseen jossa vain toiset naiset on sallittu? :D
   Se on ollut Pasi.

   Lainaa

  15. Tulos: +192 (192 ääntä)
   Pasin vaimo tietää, että Pasi lykkii kaikkia, joilla on pulssi, mutta vaimon ratkaisu ongelmaan on soitella läpi nämä kaikki, ja huutaa kurkkunsa kipeäksi?

   Lainaa

  16. Tulos: +210 (210 ääntä)
   Lila herne: Pasin vaimo tietää, että Pasi lykkii kaikkia, joilla on pulssi, mutta vaimon ratkaisu ongelmaan on soitella läpi nämä kaikki, ja huutaa kurkkunsa kipeäksi?
   Joidenkin logiikka vaan toimii näin. Omassa miehessä ei ole mitään vikaa, ja se olisi ihan kiltisti uskollinen ja pysyisi kotona, jos vaan muut naiset jättäisivät miesparan rauhaan. Mutta satunnaiset vastaantulevat naiset (huom. monikossa) noin vaan esittävät toiveensa tulla Pasin naimiksi. Eikä Pasi sille mitään mahda, vähän surullisena kaivaa elintään esiin ja rukoilee ettei tämä toistuisi monta kertaa. Joten tämän Pasin naisen tehtävänä on pitää muut naiset kaukana Pasista. Esim. soittelemalla ja kiroilemalla.

   Lainaa

  17. Räkäpää 22.11.2022 8:12
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   Kilokalori: Joidenkin logiikka vaan toimii näin. Omassa miehessä ei ole mitään vikaa, ja se olisi ihan kiltisti uskollinen ja pysyisi kotona, jos vaan muut naiset jättäisivät miesparan rauhaan. Mutta satunnaiset vastaantulevat naiset (huom. monikossa) noin vaan esittävät toiveensa tulla Pasin naimiksi. [...]
   Pasi raukka. On kovaa olla Pasi.

   Lainaa

  18. Kamelinruskea pussieläin 22.11.2022 9:20
   Tulos: -38 (66 ääntä)
   Tallentumaton hirvi: Sulla kun noita pään ongelmia riittää niin et tietenkään pysty kuvittelemaan ihmistä, joka ei ole mustasukkainen.  Meitä on paljon ja meitä yhdistää hyvä itseluottamus ja terve pää.
   Teillä just ei ole pää ja itseluottamus kunnossa kun pitää juosta kukasta kukkaan. Normaalilla ihmisellä on itsekuri.

   Lainaa

  19. Kukkura omena 22.11.2022 10:25
   Tulos: +34 (44 ääntä)
   Tallentumaton hirvi: Sulla kun noita pään ongelmia riittää niin et tietenkään pysty kuvittelemaan ihmistä, joka ei ole mustasukkainen.  Meitä on paljon ja meitä yhdistää hyvä itseluottamus ja terve pää.
   Sanoisin ennemmin, että sulla on vaan harhaluuloja itsestäsi.

   Lainaa

  20. Pinkki karhu 22.11.2022 10:27
   Tulos: +30 (52 ääntä)
   traumcity: Haluaisin tietää, että miten helvetissä tuon anonyymin miesystävä on saanut heteronaisensa puhuttua polysuhteeseen jossa vain toiset naiset on sallittu? :D
   Polysuhteita on monenlaisia. On suhteita joissa kaikki osapuolet on parisuhteessa toistensa kanssa ja sitten on niitä joissa esim miehellä on 2 tyttöystävää mutta nämä tyttöystävät eivät ole suhteessa keskenään. Näin pienimmän mittakaavan avulla selitettynä.

   Lainaa

  21. Järjetön kookos 22.11.2022 11:05
   Tulos: -17 (33 ääntä)
   Pinkki karhu: Polysuhteita on monenlaisia. On suhteita joissa kaikki osapuolet on parisuhteessa toistensa kanssa ja sitten on niitä joissa esim miehellä on 2 tyttöystävää mutta nämä tyttöystävät eivät ole suhteessa keskenään. Näin pienimmän mittakaavan avulla selitettynä.
   Polysuhteessa voi olla yksi hetero ja 2 biseksuaalia tai kaikki ovat heteroja.
   Miksi kaikki pitää määritellä tarkasti lokeroihin?

   Lainaa

  22. Tulos: +91 (99 ääntä)
   Pinkki karhu: Polysuhteita on monenlaisia. On suhteita joissa kaikki osapuolet on parisuhteessa toistensa kanssa ja sitten on niitä joissa esim miehellä on 2 tyttöystävää mutta nämä tyttöystävät eivät ole suhteessa keskenään. Näin pienimmän mittakaavan avulla selitettynä.
   Njoo vaikka vähän enemmän jalkavaimolta kuin polysuhteelta kuulostaa touhu mun mielestä tälläisessä tapauksessa jossa miehellä on avoimet ovet ja naisella ei niinkään.

   Lainaa

  23. Tulos: -23 (39 ääntä)
   Poly-ihminen hämmentynyt ja sekava. Ei eka kerta.

   Lainaa

  24. Läpinäkyvä viikuna 22.11.2022 12:08
   Tulos: +3 (25 ääntä)
   Pasi-parka. Vaimon valinnassa kannattaa olla tarkkana. Jos tässä asiassa vastaus on tällainen, millainen se muissa asioissa? Pasin juoksentelukaan ei ollut todistettua vain väittämää. Ehkä hän juoksi pakoon.

   Lainaa

  25. Harmaa kivi 22.11.2022 12:29
   Tulos: +53 (75 ääntä)
   traumcity: Haluaisin tietää, että miten helvetissä tuon anonyymin miesystävä on saanut heteronaisensa puhuttua polysuhteeseen jossa vain toiset naiset on sallittu? :D
     Missä tuossa luki, että nainen on hetero? Jos kerran on tärkeää, että sen toisen naisen pitäisi olla kauniskin, niin kuulostaa kyllä minusta että ei ole, kokematon vain. 
     Itsehän onnistuin päinvastaisessa -mieheni avautui liiton alkuaikoina että saattaa ehkä olla bi, haluaisi koittaa, ja totesin että siitä vaan. Ei muita naisia, ei todellakaan, olen itse umpihetero ja lisäksi tämän talon emäntä, kilpailijoita ei katsota, mutta poikaystävä on ok. Lopputulos; meillä on yhteinen poikaystävä ja on ollut kohta vuosikymmenen, nyttemmin poikaystävän ulkopuolisia suhteita ei hyväksytä. (Ei ole tavatonta, että suhde on poly muttei avoin. Nyt varsinkin kun on perhe, en halua tänne mitään partnerikaruselliä). 
     Epäilemättä pidän itsekin outona tätä tyyliä, että miehet usein puhuvat "polyamoriasta" kun oikeasti tarkoittavat "en pysty olemaan uskollinen millekään enkä aio edes yrittää, sinä silti et saa panna muita miehiä, ja ryhdy bisseksi vaikka väkisin, koska kaksi naista olisi kuumaa" -ottaen huomioon että polyamoria suomennetaan eettiseksi monisuhteisuudeksi, niin nuo miehet kyllä puhuvat puuta heinää. Toisaalta, en minä ole miestäni (tai poikaystävääni) bisseksi tai polyamoriseksi käskenyt tai edes kehottanut, joten jos tästä nyt sitten seurasi että olen (erään ystäväni mukaan) "kuin kissa, joka on keksinyt missä kerma on" niin eihän se ole keltään mitään pois?

   Lainaa

  26. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Harmaa kivi:   Missä tuossa luki, että nainen on hetero? Jos kerran on tärkeää, että sen toisen naisen pitäisi olla kauniskin, niin kuulostaa kyllä minusta että ei ole, kokematon vain.   Itsehän onnistuin päinvastaisessa -mieheni avautui liiton alkuaikoina että saattaa ehkä olla bi, haluaisi koittaa, ja [...]
   Ei se oo välttämättä hetero, mutta tuollainen kuvailemasi tilanne tuli välittömästi mieleen. Yllytysbisse?
   "Miehet ei inspaa. Tai no siis inspaa toki mutta..."

   Lainaa

  27. Riskaabeli raadonsyöjä 22.11.2022 13:38
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Tornipöllö: En tiedä eikö mulla vain ajatus juokse näin yhdeltä aamuyöstä, mutta en nyt oikein saa tuosta ryhmän jäsenen aloituksesta tolkkua. Ilmeisesti aloittaja etsii suhteeseen naisystävää, mutta mitä tuo "miehet ei inspaa tai niitä ei katottas hyvällä" tarkoittaa? Kummasta nyt sitten on kyse? [...]
   Käsitin niin, että olis tavoitteena polysuhde, mutta nimenomaan suhteen muita osapuolia ei inspaa miesten osallistuminen suhteeseen. Koska postaaja ei ole ollut naisen kanssa aiemmin, niin jää jäljelle vain tilanne jossa on mies+nainen. Eli mies haluis lisää osapuolia suhteeseen, mutta muu ei sovi kuin nätti nainen.. On jollain otsaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Riskaabeli raadonsyöjä: Käsitin niin, että olis tavoitteena polysuhde, mutta nimenomaan suhteen muita osapuolia ei inspaa miesten osallistuminen suhteeseen. Koska postaaja ei ole ollut naisen kanssa aiemmin, niin jää jäljelle vain tilanne jossa on mies+nainen. Eli mies haluis lisää osapuolia suhteeseen, mutta muu ei sovi kuin nätti nainen.. On jollain otsaa.
   Tuo kuulostaa enemmän kimppakivalta kuin polysuhteelta. Ei kai sen miehen tarvitse olla missään tekemisissä naisen muiden kumppanien kanssa.

   Lainaa

  29. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Turkissa hamam-hoito kortilla maksettuna koko perheeltä 160€, mut käteisellä sai 60 eurolla

   Lainaa

  30. Arkkienkeli 22.11.2022 16:24
   Tulos: -1 (15 ääntä)
   Outi sivalsi koko runosuolen mitalta.

   Lainaa

  31. Suonensisäinen lokki 22.11.2022 17:31
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   traumcity: Njoo vaikka vähän enemmän jalkavaimolta kuin polysuhteelta kuulostaa touhu mun mielestä tälläisessä tapauksessa jossa miehellä on avoimet ovet ja naisella ei niinkään.
   Niin se kuulostaa "avoimelta suhteelta" jossa ehdottajalla saa oll useampi tyttö-/poikaystävä mutta puolisoilla ei saa olla muuta kuin hän.

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Lila herne: Pasin vaimo tietää, että Pasi lykkii kaikkia, joilla on pulssi, mutta vaimon ratkaisu ongelmaan on soitella läpi nämä kaikki, ja huutaa kurkkunsa kipeäksi?
   Noooh. Marian tuntien, niin saattaa olla värikynää ja reippaasti.

   Lainaa

  33. Itseasiassa 22.11.2022 21:18
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   traumcity: Haluaisin tietää, että miten helvetissä tuon anonyymin miesystävä on saanut heteronaisensa puhuttua polysuhteeseen jossa vain toiset naiset on sallittu? :D
   Pakko sanoa etten ihmettele vaikka kahdessa ensimmäisessä mokassa olis yks mun tuntema Pasi. Tämä Pasi sai yhden swurudtekukumppaninsa vähän vastahakoisesti avoimeen suhteeseen. Tämä oli Pasin mielestä hyvä idea niin kauan kun siitä tuli tämän naisenkin mielestä hyvä idea. Pasi ei ollut siis ihan loppuun asti asiaa ajatellut. Mahdollisesti Pasilla on nyt uusi suunnitelma, kuinka heiluttaa peittoa vastakkaisen sukupuolen kanssa ilman että oma vakikumppani tekee samaa. Vuosien aikana kun sillä löytyy kyllä uusia tyttöystäviä ja välillä kihlattuja, mutta suhteiden pysyvyys on sitten oma lukunsa.

   Lainaa

  34. Itseasiassa 22.11.2022 21:24
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Leeppo: Noooh. Marian tuntien, niin saattaa olla värikynää ja reippaasti.
   Mä ihmettelin miksei Maria estänyt soittajan numeroa? Tietysti jos hänellä on vilkas mielikuvitus, niin se saattaa selittää asiaa.

   Lainaa

  35. Kullattu patsas 23.11.2022 8:13
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Outi on yhtä hauska kuin sänkyepisodia kommentoinut Mikko.

   Lainaa

  36. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Kullattu patsas: Outi on yhtä hauska kuin sänkyepisodia kommentoinut Mikko.
   Sittenhän meitä on kaksi
   Joilta löytyy sama ajattelun tatsi
   Tekisi mieli ottaa ulkona matsi
   Aina kun aikuinen runoilee kuin pikkulapsi
   Lyödä hampaat kurkkuun tai heittää tyrmään
   Takoa järkeä päähän tyhmään
   Nyt täytyy keksiä väkinäinen loppuriimi tähän öö... oi runoon niin... kylmään?
   Tämä koskee myös Martti Syrjää

   Lainaa

  37. Epämukava meduusa 23.11.2022 14:36
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Tallentumaton hirvi: Sulla kun noita pään ongelmia riittää niin et tietenkään pysty kuvittelemaan ihmistä, joka ei ole mustasukkainen.  Meitä on paljon ja meitä yhdistää hyvä itseluottamus ja terve pää.
   kuulostaa enemmänkin juuri siltä että kyseinen mies on mustasukkainen ja heidän polysuhteessaan on siksi naiset sallittu, mutta miehet ei.

   Lainaa

  38. Asuttu pöllö 23.11.2022 15:18
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Harmaa kivi:   Missä tuossa luki, että nainen on hetero? Jos kerran on tärkeää, että sen toisen naisen pitäisi olla kauniskin, niin kuulostaa kyllä minusta että ei ole, kokematon vain.   Itsehän onnistuin päinvastaisessa -mieheni avautui liiton alkuaikoina että saattaa ehkä olla bi, haluaisi koittaa, ja [...]
   Mistä tuollaisen yhteisen poikaystävän voisi löytää?! Mäkin haluan meille sellaisen.

   Lainaa

  39. Sievistelevä mansikka 23.11.2022 17:23
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Itseasiassa: Mä ihmettelin miksei Maria estänyt soittajan numeroa? Tietysti jos hänellä on vilkas mielikuvitus, niin se saattaa selittää asiaa.
   Ei kaikki osaa tai edes tiedä siitä toiminnosta.

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Turkki, Bulgaria, mitä näitä nyt on.

   Lainaa

  41. Harmaa kivi 24.11.2022 12:00
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Asuttu pöllö: Mistä tuollaisen yhteisen poikaystävän voisi löytää?! Mäkin haluan meille sellaisen.
     Löysin rock-konsertista, mikä ei sinänsä ollut meille mitenkään tavatonta käytöstä, perhettä ei ollut vielä joten mikäs siinä hulistessa. Yhdenillanjutut tuntuivat turvallisemmilta kuin sinkkuna, kun oli oma mies ns. henkivartijana. Mutta kävikin ilmi, että tämä asui naapurissa, ja tulimme hyvin juttuun, joten tuli tavaksi hengailla sitten muutenkin. Kävi ilmi, ettei sittemmin poikaystävä, vaikka olikin ihan naimakelpoisessa iässä, ollut koskaan seurustellut vakavasti, koska ei halunnut mitään perhe- ja -lapsia -odotuksia, vaan halusi asua yksinään ja omistautua videopeleille, mutta viikonloppusuhde sopisi oikein mukavasti. Varsinkin jos se on kätevästi naapurissa.
     Jossain vaiheessa hän sai avaimet, että pääsi meille vahtimaan kissoja, ja sitten alkoi kulkea ovissa muutenkin. Muutaman vuoden odottelin, että kai se kyllästyy olemaan kahdelle "vain" poikaystävä ja haluaa oman vakavan suhteen, ei kai tällaista ole, mutta ei kyllästynyt vaan jäi olemaan. Jossain vaiheessa meiltä sitten jo kyseltiin että miten olette kaikki tyynni aina kaikissa tilaisuuksissa yhdessä (ennen koronaa), ja totesimme, pienen neuvottelun jälkeen, että ilmeisesti sitten seurustelemme vakavammin. Joku totesi aviopariosalle, että kas, löysitte yksisarvisen, kaikkea sitä. 
     Eli todella toivon että jää, jos pitäisi ottaa jostain uusi, ei aavistusta mistä ja miten. Yksisarvisiksi sanotaan näitä kolmanneksi pyöräksi halukkaita bissejä, kun ei heitä tavallisesti ole.

   Lainaa

  42. Silityskuiva pulu 5.5.2023 23:45
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Harmaa kivi:   Löysin rock-konsertista, mikä ei sinänsä ollut meille mitenkään tavatonta käytöstä, perhettä ei ollut vielä joten mikäs siinä hulistessa. Yhdenillanjutut tuntuivat turvallisemmilta kuin sinkkuna, kun oli oma mies ns. henkivartijana. Mutta kävikin ilmi, että tämä asui naapurissa, ja tulimme hyvin juttuun, joten tuli [...]
   Olipa symppis tarina, kaikessa hämmentävyydessään. Jos Hollywood olisi vapaamielisempi, tässä olisi hyvä pohja romanttiselle komedialle 😃

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bulgaria, lesbot, liirat, matka, matkustaa, pasi, puhelin, runo, suhde, turkki, ulkomaat, vaihtokurssi, valuutta