Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 239

Isoimmat varoitusmerkit miehissä. 🚩
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 239

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 118 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +288 (294 ääntä)
   Jenna ootko varma ettei mitään jäänyt mainitsematta?

   Lainaa

  2. Ronkeli joutsen 8.11.2022 0:08
   Tulos: +601 (643 ääntä)
   Hyvä lista Jennalla, kun rikosrekisteri ja teen juonti on yhtä pahoja asioita. You go girl, pidä kriteereistä kiinni 💅

   Lainaa

  3. Karvas roska 8.11.2022 0:11
   Tulos: +498 (502 ääntä)
   Mammutti: Jenna ootko varma ettei mitään jäänyt mainitsematta?
   Varmasti jäi. Nuohan oli vaan ne mitkä äkkiseltään tuli mieleen.

   Lainaa

  4. Urbaani fretti 8.11.2022 0:19
   Tulos: +357 (367 ääntä)
   Onkohan Vilma koskaan miettinyt sitä että hänen sisällään on myös luita ja ne luut ovat koko ajan märät? 🤔

   Lainaa

  5. Tulos: -121 (221 ääntä)
   Oli Jonna sitten lihaksikas tai ei niin tärkeintä on kuinka itsensä kantaa. Ja jokainen on jonkun mielestä viehättävä, et ei tarvitse yrittää mahtua siihen muottiin mitä lehdet ja muut on täynnä. Ei ne munkaan silmiin ole kauniita tai haluattavia, sinänsä et ketään kiinnosta mutta näin esimerkkinä heitän vaan ilmoille et erilainen voi olla parempikin. Barbi tai kardashien siskoista joku niin ei kiitos. Toinen tykkää tyttärestä ja toinen äidistä, eiks se näin mee? Eli turhaan stressaat kun et voi tietää kuinka sun unelmien prinssi tms digaa tydensä näyttävän.

   Lainaa

  6. Letittämätön sitruuna 8.11.2022 0:29
   Tulos: +462 (474 ääntä)
   Näin kerran unta, että olin suhteessa Elon Muskin (🤮) kanssa ja sillä oli sellainen fetissi, että se halus syöttää mulle tuttipullosta äidinmaitoa. Tästä unesta on aikaa kohta kaksi vuotta, enkä ole vieläkään oikein toipunut siitä. Rakas alitajuntani, mitä vittua?

   Lainaa

  7. Luisteleva persoona 8.11.2022 0:30
   Tulos: +395 (405 ääntä)
   Niin pysyvät nämä kolmekymmentäviisi 🚩, mutta suurin 🚩 niistä on teen juonti.

   Lainaa

  8. Luisteleva persoona 8.11.2022 0:34
   Tulos: +359 (367 ääntä)
   Ronkeli joutsen: Hyvä lista Jennalla, kun rikosrekisteri ja teen juonti on yhtä pahoja asioita. You go girl, pidä kriteereistä kiinni 💅
   *Pitkä rikosrekisteri.
   Kunhan ei kovin montaa ole, niin ei muutama pikku rikostuomio haittaa. Toisin kuin teen juonti tai taloyhtiön pyykkituvan käyttäminen.

   Lainaa

  9. Luisteleva persoona 8.11.2022 0:37
   Tulos: +247 (261 ääntä)
   Urbaani fretti: Onkohan Vilma koskaan miettinyt sitä että hänen sisällään on myös luita ja ne luut ovat koko ajan märät? 🤔
   Tai sitä, että aina kun kosket kielellä hampaitasi, nuolet luurankoa.

   Lainaa

  10. Mukava maksamakkara 8.11.2022 1:09
   Tulos: +81 (107 ääntä)
   Ymmärrän Vilmaa. Varsinkin ajatus suolista ällöttää.

   Lainaa

  11. Möyheä kurkku 8.11.2022 1:15
   Tulos: +176 (180 ääntä)
   Höh, juon silloin tällöin teetä ja mun autokin on aika ruma ainakin mun mielestä.

   Lainaa

  12. Tulos: +155 (171 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: Näin kerran unta, että olin suhteessa Elon Muskin (🤮) kanssa ja sillä oli sellainen fetissi, että se halus syöttää mulle tuttipullosta äidinmaitoa. Tästä unesta on aikaa kohta kaksi vuotta, enkä ole vieläkään oikein toipunut siitä. Rakas alitajuntani, mitä vittua?
   Nyt hajosin. Miulla painajaiset on yleensä jotain maailmanloppu-unia tai jotain semmoisia, missä oikean elämän läheiset haukkuvat tms. Mutta pidän ne ihan mielelläni tämän rinnalla.
   Pysyköön Elon Musk ihan vaan siellä Twitterissään piipittämässä 🚫

   Lainaa

  13. Hinaava koala 8.11.2022 1:21
   Tulos: -87 (193 ääntä)
   Mit vit Jonna :D Yllättyi siitä että tulee läskiä kun syö pizzaa ja istuu sohvalla. Läski on eri asia kuin lihas.

   Lainaa

  14. Hartiakas vadelma 8.11.2022 1:40
   Tulos: -110 (160 ääntä)
   Miehen pituus ja kaljuuntuminen on paljon pahemmat asiat kuin naisen ylipaino.

   Lainaa

  15. Hartiakas vadelma 8.11.2022 1:42
   Tulos: +173 (185 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Ymmärrän Vilmaa. Varsinkin ajatus suolista ällöttää.
   Ja niissä suolissa on eriasteista kakkaa. Ja maha täynnä oksennusta.

   Lainaa

  16. Kloorattu karpalo 8.11.2022 1:44
   Tulos: +85 (119 ääntä)
   - Huonot hampaat *check* (kiitos perinnöllisten tekijöiden) - Ruma auto *check* (itseasiassa useampi rumaksi mielletty auto) - Kalju *check* (ajelen hiukset pois, koska tykkään pitää kaljua) Eli jo kolme redflagia kohdallani. Taidan siis pysyä sinkkuna :D

   Lainaa

  17. Karnevaali-kenguru 8.11.2022 2:51
   Tulos: +130 (138 ääntä)
   Ennen kuin Trumpista tuli presidentti näin unta, että odotin hänelle lasta. Se oli jokin salajuoni aiheuttaa selkkaus, jotta presidenttiys ei menisi läpi. Ei kukaan sitten ottanut koppia tästä kun unesta...

   Lainaa

  18. Koherentti ananas 8.11.2022 3:26
   Tulos: -43 (55 ääntä)
   Mitkä on isoimmat miehessä?

   Lainaa

  19. Tulos: +139 (141 ääntä)
   Montako pistettä saatte Jennan listasta? Ite keräsin kuusi punaista lippua.

   Lainaa

  20. jukkapalmu 8.11.2022 5:03
   Tulos: +67 (81 ääntä)
   Vilmaa vois muistuttaa, että sillä on aina oksennusta vatsassaan.

   Lainaa

  21. Eiköyhäeikäkipee 8.11.2022 5:21
   Tulos: -46 (84 ääntä)
   Kloorattu karpalo: - Huonot hampaat *check* (kiitos perinnöllisten tekijöiden) - Ruma auto *check* (itseasiassa useampi rumaksi mielletty auto) - Kalju *check* (ajelen hiukset pois, koska tykkään pitää kaljua) Eli jo kolme redflagia kohdallani. Taidan siis pysyä sinkkuna :D
   Unohit ton olemattoman 🍆

   Lainaa

  22. Ylipitkä simpanssi 8.11.2022 5:31
   Tulos: +97 (107 ääntä)
   Sillon harvoin kun muistan et mun sisällä on luuranko, niin kyllähän se hieman hermostuttaa. Kuvitelkaa jos käppäiltäs pelkkinä luurankoina menemään. Oisko enää ulkonäöllä väliä

   Lainaa

  23. Karkea albatrossi 8.11.2022 5:45
   Tulos: +139 (145 ääntä)
   Mä näin kerran unta, että mun piti laulaa Tauskille kaikki sen laulut. Olin ihan tuskissani, että en pysty opettelemaan niitä kaikkia sanoja millään. Ja siinä oli jotain jengiä ympärillä arvostelemassa. Kun heräsin, niin mietin, että eihän ton nyt ees ois pitänyt olla vaikea tehtävä, kun eihän Tauskilla oo muita biisejä kuin Sinä vain, Sinä vain 2, Sinä vain 3, jne.

   Lainaa

  24. Tulos: +85 (89 ääntä)
   Kulta: Montako pistettä saatte Jennan listasta? Ite keräsin kuusi punaista lippua.
   Kaksi ja toinen on se kaikkein pahin, teen juonti.
   Tosin, jos ei ole autoa, niin miten se lasketaan tuohon "ruma auto", kohtaa? Pitääkö olla auto, mut se ei saa olla ruma?

   Lainaa

  25. Tulos: +17 (55 ääntä)
   Naisissa red flagit ehdottomasti samat. Toki olisipa avokilla edes se ruma auto, niin ei tarvitsisi itse kuskailla... ...Ja toki tuo olematon munakoisokin on varsin toivottu osa, eikä red flag.

   Lainaa

  26. Tulos: -20 (30 ääntä)
   Tämmöistä tällä kertaa.

   Lainaa

  27. Banaali oliivi 8.11.2022 7:42
   Tulos: +263 (269 ääntä)
   Joku vois kyllä muistuttaa Jennaa siitä, että ”red flag” ja ”tavallinen piirre/ominaisuus joka on mielestäni negatiivinen” ovat kaksi täysin eri asiaa. Listalla oli pari ihan varteenotettavaa red flagiä (kuten mustasukkaisuus, omistushaluisuus, rikosrekisteri), mutta kalju, selkäkarvat tai teen juonti on todellakin vain mieltymyksiä.

   Lainaa

  28. Sähkötön hanhi 8.11.2022 7:54
   Tulos: -105 (129 ääntä)
   Ronkeli joutsen: Hyvä lista Jennalla, kun rikosrekisteri ja teen juonti on yhtä pahoja asioita. You go girl, pidä kriteereistä kiinni 💅
   Ei ne ole yhtä pahoja eikä missän järjestyksessä. Tajuatko, mikä on LUETTELO?

   Lainaa

  29. Harmaa kivi 8.11.2022 8:00
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Kulta: Montako pistettä saatte Jennan listasta? Ite keräsin kuusi punaista lippua.
     Kerro mistä myös? Juon teetä (näin nuhaisena kaiken aikaa, myös nyt), käytän taloyhtiön pyykkitupaa, en omaa autoa laisinkaan (joten ainakaan se ei ole ruma?) enkä voi sietää miestuoksuja, itse en toki käytä mutta ei miehenikään, kun sanon en voi sietää tarkoitan että allergiat riivaavat. En saa henkeen ellei kaikki ole neutraalia. Sosiaalisissa suhteissa olen aika varovainen, ja perämoottoreihin suhtaudun myös epäillen. Tuoksusta, sosiaalisista suhteista ja moottoreista annan itselleni puolikkaan punalipun, pesukoneesta ja teestä kokonaisen.

   Lainaa

  30. Nova Earth 8.11.2022 8:07
   Tulos: -66 (138 ääntä)
   Kloorattu karpalo: - Huonot hampaat *check* (kiitos perinnöllisten tekijöiden) - Ruma auto *check* (itseasiassa useampi rumaksi mielletty auto) - Kalju *check* (ajelen hiukset pois, koska tykkään pitää kaljua) Eli jo kolme redflagia kohdallani. Taidan siis pysyä sinkkuna :D
   Huonot hampaat tuskin on perinnöllistä, usein kuultu tekosyy omaan hampaidenhoidon laiminlyöntiin t. Suuhygienisti

   Lainaa

  31. Tulos: -15 (55 ääntä)
   Näin miehenä sanoisin, että teen juontia lukuunottamatta ihan kohtuullinen tuo Jennan lista. Itse en toki sitäkään juuri juo, mutta en oikein näe, miten se olisi punainen lippu.

   Lainaa

  32. Aivoton ankka 8.11.2022 8:27
   Tulos: +168 (174 ääntä)
   Luisteleva persoona: *Pitkä rikosrekisteri. Kunhan ei kovin montaa ole, niin ei muutama pikku rikostuomio haittaa. Toisin kuin teen juonti tai taloyhtiön pyykkituvan käyttäminen.
   Minusta turn offit ja red flagit on kaksi eri asiaa ja tuossa Jennan listalla oli nämä kaksi mennyt iloisesti sekaisin. Mielestäni jonkun mielestä esim. teen juonti olkoon vaikka turn off ja rikosrekisteri voi hyvin olla red flag.

   Lainaa

  33. Tulos: +112 (114 ääntä)
   Mulla joskus unessa Teemu Selänne kippasi traktorin peräkärryllisen polttopuita meidän talon katolle. Raivosin että ei noin voi tehdä että toisten katoille tuodaan puukuormia mutta ei tuo välittänyt. Sinne jätti koko kasan. Red flag?

   Lainaa

  34. Itseasiassa 8.11.2022 8:43
   Tulos: +72 (82 ääntä)
   Onkohan mun pakko jättää mun mies, kun se juo teetä, sillä on selkäkarvat ja nyt se kehtaa jo kaljuuntua!? Ja montako pistettä Jenna keräisi itse tuosta listasta?

   Lainaa

  35. Pölynimuriton ahma 8.11.2022 8:45
   Tulos: +81 (111 ääntä)
   Höpö: Oli Jonna sitten lihaksikas tai ei niin tärkeintä on kuinka itsensä kantaa. Ja jokainen on jonkun mielestä viehättävä, et ei tarvitse yrittää mahtua siihen muottiin mitä lehdet ja muut on täynnä. Ei ne munkaan silmiin ole kauniita tai haluattavia, sinänsä et ketään kiinnosta mutta näin [...]
   Aaaaaivan, sillä naisen kauneus (=arvo) määritellään aina miehen/kumppanin silmien kautta, fyysisien speksien perusteella. Ei esimerkiksi muiden ominaisuuksien, arvojen, käytöksen tai vaikka saavutusten kautta. 🙄

   Lainaa

  36. Itseasiassa 8.11.2022 8:45
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   Mua itseasiassa kiehtoo ajatella kehon toimintaa, onhan tuo ihan ihmeellinen systeemi. Paitsi pään hermostosta en halua tietää yhtään enempää, helvetillisiä hammassärkyjä kokeneena en ymmärrä kuka saatana on edes keksinyt sen kipujärjestelmän.

   Lainaa

  37. Tulos: +50 (54 ääntä)
   kymmenen oikein jennan listasta. mitä voitin? en onneksi jennaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +45 (55 ääntä)
   - Rasismi eri muodoissaan - "JohtajayrityksessäMercedesbenz" Tässä toki pitää tietää, mitä jälkimmäinen yleensä tarkoittaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Banaali oliivi: Joku vois kyllä muistuttaa Jennaa siitä, että ”red flag” ja ”tavallinen piirre/ominaisuus joka on mielestäni negatiivinen” ovat kaksi täysin eri asiaa. Listalla oli pari ihan varteenotettavaa red flagiä (kuten mustasukkaisuus, omistushaluisuus, rikosrekisteri), mutta kalju, selkäkarvat tai teen juonti on todellakin vain mieltymyksiä.
   Tämä! Ja olen henkilökohtaisesti hieman loukkaantunut, kun mulla on ihana mies joka on kalju ja joka ottaa teekupposen suunnilleen joka kerta kun sattuu keittiöön kävelemään :l

   Lainaa

  40. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Tajuan tavallaan tuon Vilman jutun! Mua ne sisäelimet ei sinänsä "ällötä", mutta jos koskaan alan ajattelemaan niitä, niin tulee jotenkin epämiellyttävä tunne vatsaan... Ikään kuin liian tietoinen siitä, että elimet ovat siellä, kuin muka voisin tuntea ne. :D Vähän samalla tavalla kuin jos hengittämiseen kiinnittää liikaa huomiota, niin siitä tulee manuaalista.

   Lainaa

  41. Tulos: +64 (74 ääntä)
   Itse allekirjoitan tuossa Jennan listassa ainakin 21 kohtaa, mutta on siinä kyllä sellaisiakin, jotka ei ihan aukene. Teen juonti, mitvit? Ja jos huolehtii puhtaudestaan, ei tarvitse mitään hemmetin miestuoksuja.

   Lainaa

  42. Impotentti kurkku 8.11.2022 9:30
   Tulos: +50 (58 ääntä)
   Mikä ihmeen pyhä lehmä tästä pesukoneesta on oikein tullut? Aikoinaan kun olin muuttamassa ensimmäiseen omaan asuntooni yksi kaveri ei ymmärtänyt että voisin muuttaa asuntoon jossa ei ole pesukoneliitäntää.

   Lainaa

  43. Tulos: +34 (44 ääntä)
   Höpö: Oli Jonna sitten lihaksikas tai ei niin tärkeintä on kuinka itsensä kantaa. Ja jokainen on jonkun mielestä viehättävä, et ei tarvitse yrittää mahtua siihen muottiin mitä lehdet ja muut on täynnä. Ei ne munkaan silmiin ole kauniita tai haluattavia, sinänsä et ketään kiinnosta mutta näin [...]
   Muuten oisin laittanu downvoten mutta lauseesta "digaa tydensä käyttävän" saat ikuisen alapeukun.

   Lainaa

  44. Tulos: +39 (45 ääntä)
   🤦🏼‍♂️ Niin siis oisit saanu UPvoten... Ääh unoha. Voitit tämän erän koska kompuroin itse sanoissani.

   Lainaa

  45. Ylipäällikkö 8.11.2022 9:55
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   Mä voisin yrittää feikata nuo kaikki, ettei tarvis olla Jennan kanssa missään tekemisissä.

   Lainaa

  46. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Niin ja itse mokiin... Jenna antaa kyllä itsestään vaikutelman että on itse yksi iso red flag. Teen juonti ja ruma auto (huom kolme huutomerkkiä) 😄 Toivottavasti ikää vielä alle 20 niin ymmärtää moisen kapean elämänkatsomuksen. Toisaalta monet noista on ihan hyviä ja todistetusti merkkejä jokseenkin epätasapainoisesta henkilöstä 😄

   Lainaa

  47. Kuuma myyrä 8.11.2022 10:04
   Tulos: +86 (92 ääntä)
   Minua henkilökohtaisesti surettaa se, miten moni nainen pelkää olevansa "liian lihaksikas". Tunnen pari naista, jotka tämän takia suorastaan välttelevät liikuntaa. Kun yritän viedä heitä harrastamaan jotain mukavaa, he kysyvät heti "eikai tämä tee mulle sellaisia hirveitä lihaksia?" Kaikilla meillä on lihaksia. Eivätkä ne kasva mitenkään holtittomasti tai tee kenestäkään epäviehättävää. Mokan naisella on kaunis, tavallinen vartalo, jota ei ole liikuteltu paljoakaan. Vaan toivon, että nainen harrastaisi kuvailemaansa enemmän liikkumista... Tekisi varmasti hyvää mielelle ja kropalle.

   Lainaa

  48. Hinaava koala 8.11.2022 10:30
   Tulos: +84 (90 ääntä)
   Kuuma myyrä: Minua henkilökohtaisesti surettaa se, miten moni nainen pelkää olevansa "liian lihaksikas". Tunnen pari naista, jotka tämän takia suorastaan välttelevät liikuntaa. Kun yritän viedä heitä harrastamaan jotain mukavaa, he kysyvät heti "eikai tämä tee mulle sellaisia hirveitä lihaksia?" Kaikilla [...]
   kuten monet kehonrakentajat / asiantuntijat / valmentajat sanoo. Turha pelätä että lihas kasvaisi liian helposti. Se on vähän sama kuin pelkäisi että juoksee maratonin kahteen tuntiin jos käy silloin tällöin lenkillä. tai että jos käy ulkojäillä niin on seuraavana päivänä NHL:ssä. jos näet lihaksikkaan naisen, todennäköisesti hän on tehnyt töitä vuosia, yleensä kymmenen vuotta saavuttaakseen sen.

   Lainaa

  49. Hinaava koala 8.11.2022 10:35
   Tulos: +33 (49 ääntä)
   yleensä kyseisiä listoja tekevät ovat itse käveleviä red flageja.

   Lainaa

  50. Impotentti kurkku 8.11.2022 10:55
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Banaali oliivi: Joku vois kyllä muistuttaa Jennaa siitä, että ”red flag” ja ”tavallinen piirre/ominaisuus joka on mielestäni negatiivinen” ovat kaksi täysin eri asiaa. Listalla oli pari ihan varteenotettavaa red flagiä (kuten mustasukkaisuus, omistushaluisuus, rikosrekisteri), mutta kalju, selkäkarvat tai teen juonti on todellakin vain mieltymyksiä.
   Ja aikalailla poikkeuksetta meillä kaikilla on selkäkarvoja.
   Kiinnostaisi myös tietää miten pitäisi suhtautua kun oma mieheni ei ole lähelläkään kolmeakymmentä mutta harmaita hiuksia jo on. Onko yhtä paha kuin kaljuuntuminen?

   Lainaa

  51. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Kulta: Montako pistettä saatte Jennan listasta? Ite keräsin kuusi punaista lippua.
   Luin eka vain vähän listan alkua ja loppua ja kuvittelin ainakin puolien osuvan, mutta ei sieltä lopulta kolahtanut kuin kahdeksan. Mutta on kyllä sellainen lista että ei monikaan suomalainen sitä selvitä ilman yhtään osumaa. Olen aidosti yllättynyt että sieltä ei löytynyt mainintaa lihaksista tai leveästä leuasta.

   Lainaa

  52. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Ylipitkä simpanssi: Sillon harvoin kun muistan et mun sisällä on luuranko, niin kyllähän se hieman hermostuttaa. Kuvitelkaa jos käppäiltäs pelkkinä luurankoina menemään. Oisko enää ulkonäöllä väliä
   Nomutta voishan sulla olla turhan isot luut :D

   Lainaa

  53. Höyrystetty mango 8.11.2022 11:52
   Tulos: -40 (52 ääntä)
   🚩omistaa kissan

   Lainaa

  54. Arkkienkeli 8.11.2022 11:56
   Tulos: -39 (55 ääntä)
   "Jonna". Löllömaha ei pahemmin saa syttymään.

   Lainaa

  55. Arkkienkeli 8.11.2022 12:15
   Tulos: -10 (32 ääntä)
   Freyjazz: Näin miehenä sanoisin, että teen juontia lukuunottamatta ihan kohtuullinen tuo Jennan lista. Itse en toki sitäkään juuri juo, mutta en oikein näe, miten se olisi punainen lippu.
   Näin aikuisena miehenä (50+) sanoisin että ajatusmaailmasi on kuin teinipojalla. Todellakin toivon, ettet vielä ole täyttänyt kahdeksaatoista ja olet aikuinen.

   Lainaa

  56. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Ylipitkä simpanssi: Sillon harvoin kun muistan et mun sisällä on luuranko, niin kyllähän se hieman hermostuttaa. Kuvitelkaa jos käppäiltäs pelkkinä luurankoina menemään. Oisko enää ulkonäöllä väliä
   Varmasti olis väliä silloinkin, kun eihän meidän luusto ole samanlainen.

   Lainaa

  57. Tuomittu biisoni 8.11.2022 12:21
   Tulos: +61 (71 ääntä)
   Nova Earth: Huonot hampaat tuskin on perinnöllistä, usein kuultu tekosyy omaan hampaidenhoidon laiminlyöntiin t. Suuhygienisti
   No mutta tämäpä jännää kuulla näin keski-ikäisenä ihmisenä, jonka geneettistä käänteistä lottovoittoa edelleen korjataan ja oiotaan.

   Lainaa

  58. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Hinaava koala: kuten monet kehonrakentajat / asiantuntijat / valmentajat sanoo. Turha pelätä että lihas kasvaisi liian helposti. Se on vähän sama kuin pelkäisi että juoksee maratonin kahteen tuntiin jos käy silloin tällöin lenkillä. tai että jos käy ulkojäillä niin on seuraavana päivänä NHL:ssä. jos näet [...]
   Jep, ei todellakaan parista puntin nostosta muutu ns. lihaskimpuksi. Puhumattakaan siitä, että lihaksista on hyötyä; sitähän varten ne ovat olemassa ; < elämä on helpompaa kun on edes vähän ruista ranteessa, aina joskus pitää kuitenkin kanniskella tai nostella raskaita esineitä tai siirtää sohvaa tai mitä näitä nyt on.

   Lainaa

  59. Sotaisa vihannes 8.11.2022 12:46
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Kulta: Montako pistettä saatte Jennan listasta? Ite keräsin kuusi punaista lippua.
   1. Teen juonti (toisinaan) 2. Ruma auto (ehkä, en ole varma. Omasta mielestä se on melko ruma, mutta toisaalta on sitä joku kehunutkin) 3. Olematon munakoiso 4. Jättää pöntön kannen ylös jne 5. Selkäkarvat. Lisäksi sitten joitain tulkinnanvaraisia (epäsiistit vaatteet, onko dödö/antiperspirantti miestentuoksu, ylinuuka rahoistaan) kun en oikein keksinyt mitä ne tarkalleen tarkoittaa

   Lainaa

  60. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Paljosta vetoa niin Jenina on mitäänsanomattoman näkönen ja tylsä ihminen.

   Lainaa

  61. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Jennalta on nyt menny red flagit ja turn offit sekasin.

   Lainaa

  62. Kyllästynyt pussieläin 8.11.2022 14:03
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   En kauhean usein näe unia julkkiksista, vaikka muuten alitajunnalla tuntukin olevan kovasti asiaa. Ne harvat ovat olleet sellaisia, että minulla olisi mahdollisuus tavata paljon kuuntelemieni bändien jäseniä, mutta en viitsi, kun minulla on muka jotain tärkempää (ei ollenkaan tärkeää) takemistä. Mitä tämä sitten kertookaan minusta. Jennan listasta muutama kohta osuu ja useat on aika tulkinnanvaraisia. Vaikka ahkera teenjuoja olenkin, niin ei tulisi mieleenkään rajoittaa puolison kavereiden tapaamista tai vakoilla viestittelyä tms.

   Lainaa

  63. Ne viisi pelottavaa kirjainta 8.11.2022 14:07
   Tulos: -12 (22 ääntä)
   Wiltsu: Paljosta vetoa niin Jenina on mitäänsanomattoman näkönen ja tylsä ihminen.
   Ei saa koskaan rikkoa narratiivia tällä sivulla!

   Lainaa

  64. Sukkanauhaton sarvikuono 8.11.2022 15:02
   Tulos: +37 (51 ääntä)
   Juu oli mullakin 20-30 vuotta sitten tuollaisia listoja. Nyt vaatimaton toive olis että mies ei löis eikä jois.

   Lainaa

  65. Kampura kirjohylje 8.11.2022 15:22
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   -x-x-: - Rasismi eri muodoissaan - "JohtajayrityksessäMercedesbenz" Tässä toki pitää tietää, mitä jälkimmäinen yleensä tarkoittaa.
   Tää aiheutti hieman hilpeyttä joo.

   Lainaa

  66. Soinniton salaatti 8.11.2022 15:59
   Tulos: +80 (84 ääntä)
   Nova Earth: Huonot hampaat tuskin on perinnöllistä, usein kuultu tekosyy omaan hampaidenhoidon laiminlyöntiin t. Suuhygienisti
   33-vuotiaalla kaverillani on ollut elämänsä aikana viisi reikää, itselläni 34v en edes tiedä kuinka monta. Varmaan satoja. Hänen ei ole ikinä tarvinnut tehdä muuta kuin pestä hampaat kahdesti päivässä, itse olen käyttänyt kaikkea hammaslangasta lähtien. 
   Siinä vaiheessa kun pidin kaksi vuotta "lakkoa" kaikesta muusta makeasta paitsi satunnaisesta appelsiinimehusta ja jogurtista, ja silti tuli viisi reikää vuodessa vaikka pidin huolta suuhygieniasta niin haluaisin kyllä kuulla ihan suuhygienistiltä itseltään mistä tämä johtui, jos kerran hampaiden "huonous" ei voi olla perinnöllistä.

   Lainaa

  67. Rutikuiva monni 8.11.2022 16:00
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   "Mun uus bf on ihana! Sen rikosrekisteri ei oo pitkä, siel on vaan raiskaus ja murha!"

   Lainaa

  68. Väliseinätön pingviini 8.11.2022 16:02
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   Vilmaa taitaa ällöttää myös välimerkit.

   Lainaa

  69. Marjaisa jänis 8.11.2022 16:10
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Sillävälin Mari ei ymmärtänyt punalippua ja luuli että kysellään miesten hyviä ominaisuuksia. Mahtaa vähän ihmetellä Jennan listaa XDD

   Lainaa

  70. Jeesus Putlerilainen 8.11.2022 16:19
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: Näin kerran unta, että olin suhteessa Elon Muskin (🤮) kanssa ja sillä oli sellainen fetissi, että se halus syöttää mulle tuttipullosta äidinmaitoa. Tästä unesta on aikaa kohta kaksi vuotta, enkä ole vieläkään oikein toipunut siitä. Rakas alitajuntani, mitä vittua?
   Sinuna kertoisin tuon Muskille nyt heti Twitterissä.

   Lainaa

  71. Suvaitsematon muurahainen 8.11.2022 16:25
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Hartiakas vadelma: Miehen pituus ja kaljuuntuminen on paljon pahemmat asiat kuin naisen ylipaino.
   "Purppuravaate" on priorisoida ulkonäköä kumppanin etsinnässä. Voi olla varma jäävänsä yksin jos painaa vaakakupissa.
   Eri asia tietysti jossain irtosuhteissa, mut miks sellasta varten tarvis erityisemmin listata muita kriteerejä ku taudittomuus.

   Lainaa

  72. rottanpää 8.11.2022 16:45
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Mua vähän häiritsee/ärsyttää/turhauttaa se, kun jotkut eivät näytä ymmärtävän red flagin ja mieltymysten eroa. Ei se, ettei pidä selkäkarvaisista miehistä tee selkäkarvoista mitään red flagia.

   Lainaa

  73. Kamala mansikka 8.11.2022 16:47
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Kulta: Montako pistettä saatte Jennan listasta? Ite keräsin kuusi punaista lippua.
   -Yks varma piste kaljuudesta, sille en mitään voi.
   -Sitten noi epäsiistit vaatteet tarttis vähän tarkennusta. Kotona saatan olla epäsiisteissä vaatteissa, koska tulee ropailtua tallissa usein autoja ym koneita, joten vaatteet on usein likaiset mutta toki ihmisten ilmoilla käytän siistejä vaatteita.
   -Ruma auto on mielipide kysymys, joten en osaa tuohonkaan vastata.

   Lainaa

  74. Rakastettu näätä 8.11.2022 17:15
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Mä oon nähnyt unta Tuksusta. Siis sellaisena kuin hän on nukyhabitukseltaan. 😵

   Lainaa

  75. Viritetty tomaatti 8.11.2022 17:15
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Mahtavia nuo unet! Kiva kuulla muistakin, joiden unet herättävät aamulla suuria kysymysmerkkejä. Itselleni tuli mieleen uneni joidenkin vuosien takaa, kun mulla oli orastavaa juttua Kimi Räikkösen kanssa. Tässä unessa tapahtui kaikenlaista kummallista, mitä en enää muista, mutta suhteen tyssäämisen muistan aina. Kimi ei voinut sietää nenänvarteeni jäänyttä silmälasin painaumaa. Se juttu päättyi sitten siihen xD

   Lainaa

  76. Pehmeä jänis 8.11.2022 17:22
   Tulos: -18 (22 ääntä)
   Vilma 8v taas vauhdissa.. Kasku ei höyry mee pyllyy ja aalloissa kiba hillua ku aallot liplattaa pill..

   Lainaa

  77. Tulos: +60 (68 ääntä)
   Höpö: Oli Jonna sitten lihaksikas tai ei niin tärkeintä on kuinka itsensä kantaa. Ja jokainen on jonkun mielestä viehättävä, et ei tarvitse yrittää mahtua siihen muottiin mitä lehdet ja muut on täynnä. Ei ne munkaan silmiin ole kauniita tai haluattavia, sinänsä et ketään kiinnosta mutta näin [...]
   "Eli turhaan stressaat kun et voi tietää kuinka sun unelmien prinssi tms digaa tydensä näyttävän."
   Jokohan naisella olis oikeus saada haluta näyttää siltä, mistä itse tykkää, miettimättä kelpaako jollekin pinnalliselle miehelle?

   Lainaa

  78. Pehmeä jänis 8.11.2022 17:29
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Luisteleva persoona: *Pitkä rikosrekisteri. Kunhan ei kovin montaa ole, niin ei muutama pikku rikostuomio haittaa. Toisin kuin teen juonti tai taloyhtiön pyykkituvan käyttäminen.
   Nooh eihän nyt yks päälle karkaus ja pari muijan hakkausta nyt vielä montaa ole

   Lainaa

  79. Pehmeä jänis 8.11.2022 17:30
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Höpö: Oli Jonna sitten lihaksikas tai ei niin tärkeintä on kuinka itsensä kantaa. Ja jokainen on jonkun mielestä viehättävä, et ei tarvitse yrittää mahtua siihen muottiin mitä lehdet ja muut on täynnä. Ei ne munkaan silmiin ole kauniita tai haluattavia, sinänsä et ketään kiinnosta mutta näin [...]
   Ja kolmas tyttären tyttärestä,  tai kaikista kolmesta  eri viikonpäivinä

   Lainaa

  80. Suvaitsematon muurahainen 8.11.2022 17:36
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   rottanpää: Mua vähän häiritsee/ärsyttää/turhauttaa se, kun jotkut eivät näytä ymmärtävän red flagin ja mieltymysten eroa. Ei se, ettei pidä selkäkarvaisista miehistä tee selkäkarvoista mitään red flagia.
   Voi se tehdä jos on sitä mieltä että ihmiset joilla on selkäkarvoja on epäilyttäviä. Se että olisiko siinä yhtikäs mitään perää, on aivan eri asia.

   Lainaa

  81. Tuulenpitävä greippi 8.11.2022 17:48
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Ylipitkä simpanssi: Sillon harvoin kun muistan et mun sisällä on luuranko, niin kyllähän se hieman hermostuttaa. Kuvitelkaa jos käppäiltäs pelkkinä luurankoina menemään. Oisko enää ulkonäöllä väliä
   Mehän ollaan pelkkä keskushermosto, joka ohjaa luurankoa, joka on puolestaan puettu lihapukuun.

   Lainaa

  82. Hikinen Vonkale 8.11.2022 18:17
   Tulos: -12 (16 ääntä)
   Viimeisin kysely sinänsä huono, kun itse en halauaisi puolisoa vaikka kuinka kultainen olisi

   Lainaa

  83. Eri maksamakkara 8.11.2022 19:28
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Oon aina ihmetelly, et onks jollain autolla oikeesti jotain merkitystä, jos ite ihminen onkin sit täys mätäpaise??

   Lainaa

  84. Satoisa järvisieni 8.11.2022 19:52
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Banaali oliivi: Joku vois kyllä muistuttaa Jennaa siitä, että ”red flag” ja ”tavallinen piirre/ominaisuus joka on mielestäni negatiivinen” ovat kaksi täysin eri asiaa. Listalla oli pari ihan varteenotettavaa red flagiä (kuten mustasukkaisuus, omistushaluisuus, rikosrekisteri), mutta kalju, selkäkarvat tai teen juonti on todellakin vain mieltymyksiä.
   Kiitos, tämä. Ärsyttää kun joillekin red flag on sama kuin turn off.

   Lainaa

  85. Nurja jyrsijä 8.11.2022 20:30
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Viritetty tomaatti: Mahtavia nuo unet! Kiva kuulla muistakin, joiden unet herättävät aamulla suuria kysymysmerkkejä. Itselleni tuli mieleen uneni joidenkin vuosien takaa, kun mulla oli orastavaa juttua Kimi Räikkösen kanssa. Tässä unessa tapahtui kaikenlaista kummallista, mitä en enää muista, mutta suhteen [...]
   Mäpäs seurustelin (unessa) Michael Schumacherin kanssa! Paljon en siitä unesta muista, mutta oli paljon siilejä jotka kieri kerinä mäkeä alas...

   Lainaa

  86. Irstas koira 8.11.2022 21:54
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Mammutti: Jenna ootko varma ettei mitään jäänyt mainitsematta?
   Kahvin juonti

   Lainaa

  87. Kloorattu karpalo 9.11.2022 3:13
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Nova Earth: Huonot hampaat tuskin on perinnöllistä, usein kuultu tekosyy omaan hampaidenhoidon laiminlyöntiin t. Suuhygienisti
   Suuhygienistinä varmastikin tietäisit sitten että suun bakteerikanta saadaan yleensä vanhemmilta jo vauvana.  Sinänsä siis siinä olet oikeassa, että geeneissä sitä ei suoraan peritä, mutta käytännössä se periytyy varhain. Sentään paremmin olen itse hampaistani huolta pitänyt kuin esimerkiksi isäni, joka sai ensimmäiset tekohampaansa alle kolmekymppisenä, ja itselläni nyt noin 40-vuotiaana on edelleen omat hampaat suussa.

   Lainaa

  88. Tulos: -17 (27 ääntä)
   17 osumaa Jeninan listasta XD Ei varmaan oltaisi match made in heaven jos olisi haku päällä XD Sinänsä kommentoitakoon että rikosrekisteriin nyt ei Suomessa tarvita muuta kuin että joku nasapalli tulee räyhäviinaa juotuaan soittamaan suuta, jää sanan säilässä kakkoseksi, käy päälle ja herää sairaalassa mutta tuskin Jenina nyt sitä tarkoitti.

   Lainaa

  89. jorman_maamsiirto 9.11.2022 5:50
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Sain 15 pistettä 35 pisteestä

   Lainaa

  90. Tulos: -28 (50 ääntä)
   Miehet vois kans aloittaa tällaisen. Tässä muutamia heti mitä tuli mieleen. - Yh-äiti koska jos sen entinen ei kestänyt sitä niin miks sun pitäis. -Tienaa vähemmän kuin sinä tai tekee vähemmän työ tunteja -Ei omista autoa tai sit jonkun helvetin kiian mikä viettää aikaa enemmän korjaamolla kun liikeneessä. -Auto muistuttaa sisältä kaatopaikkaa -Pitää itseään jumalana koska on nainen (feministi) -Ajattelee että kaikki kaikki maahanuutto on hyvää, mutta joka terrori teon aikana julkaisee facessa rukouksia ja kyntilöitä. -Viettää enemmän aikaan facessa/instassa/snäpissä kun miehensä kanssa. -Käyttää omat rahansa miten haluaa, mutta miehen rahat on tarkoitettu laskuihin ,eikä miehen omaan käyttöön. -Omistaa pienen ärsyttävän lattiamoppi koiran joka ei tee muta kuin puree kengät ja paskoo lattioille. -Ei käy töissä. -Ei koulutusta tai jokin turha paska koulutus. Tossa nyt pari heti alkuun.

   Lainaa

  91. Kirpeä Ahven 9.11.2022 9:36
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Nova Earth: Huonot hampaat tuskin on perinnöllistä, usein kuultu tekosyy omaan hampaidenhoidon laiminlyöntiin t. Suuhygienisti
   Enpä usko. Itse olen aika laiska hoitamaan hampaita, mutta ihan hyvin ne kuitenkin on säilyneet kunnossa; kuten on myös kuusikymppisellä isälläni. Olen pitänyt sitä perinnöllisenä juttuna, joten kai se voi toimia myös toisin päin?

   Lainaa

  92. Hämärä maahinen 9.11.2022 12:09
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Impotentti kurkku: Ja aikalailla poikkeuksetta meillä kaikilla on selkäkarvoja. Kiinnostaisi myös tietää miten pitäisi suhtautua kun oma mieheni ei ole lähelläkään kolmeakymmentä mutta harmaita hiuksia jo on. Onko yhtä paha kuin kaljuuntuminen?
   Ehdottomasti paha punainen lippu. Kunnes niitä on tarpeeksi ja sitten on hieno hopeakettu. Suosittelen eroa siksi aikaa.

   Lainaa

  93. Evätön pohatta 9.11.2022 12:34
   Tulos: -9 (17 ääntä)
   Ronkeli joutsen: Hyvä lista Jennalla, kun rikosrekisteri ja teen juonti on yhtä pahoja asioita. You go girl, pidä kriteereistä kiinni 💅
   "Lista suurimmista" ei tarkoita samaa kuin "lista yhtä suurista."

   Lainaa

  94. Tulos: +4 (10 ääntä)
   voin vaan kuvitella kuinka vitun raskas ihminen toi jenna varmasti on, enkä ihmettele yhtään jos ei alttarille kukaan vie 😂

   Lainaa

  95. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Nova Earth: Huonot hampaat tuskin on perinnöllistä, usein kuultu tekosyy omaan hampaidenhoidon laiminlyöntiin t. Suuhygienisti
   suuhygienisti, no luulis että tiedät silloin myös esim. vaikkapa maksasairauksien vaikutuksen syljen PH arvoon(?), syljen PH arvo itseasiassa pelaa isoa osaa hampaiden yleiskuntoon katsoessa ja se PH arvo voi muuttua eri asioista riippuen, se että SÄ et ole perillä potilaan hampaiden kunnon syistä ei tarkoita aina sitä että potilas laiminlyö hampaiden kunnossapitoa vaan syy voi olla vaikkapa PH arvo, ja tosiaan PH arvo on osittain myös periytyvää.
   pää pois perseestä ja opiskele lisää.

   Lainaa

  96. Nuutunut kivi 9.11.2022 18:17
   Tulos: -17 (21 ääntä)
   Kloorattu karpalo: Suuhygienistinä varmastikin tietäisit sitten että suun bakteerikanta saadaan yleensä vanhemmilta jo vauvana.  Sinänsä siis siinä olet oikeassa, että geeneissä sitä ei suoraan peritä, mutta käytännössä se periytyy varhain. Sentään paremmin olen itse hampaistani huolta pitänyt kuin [...]
   Miten selität se että sisaruksilla toisella hampaat reikiintyi jo lapsena ja toisella ei vielä aikuisenakaan ole montaa reikää. Samat bakteerit saivat vanhemmiltaan.

   Lainaa

  97. Harmaa kivi 9.11.2022 18:28
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Enpä usko. Itse olen aika laiska hoitamaan hampaita, mutta ihan hyvin ne kuitenkin on säilyneet kunnossa; kuten on myös kuusikymppisellä isälläni. Olen pitänyt sitä perinnöllisenä juttuna, joten kai se voi toimia myös toisin päin?
     Omassa perheessäni vielä parempi; äidillä oli sellaiset saippuasarjan valkohelmihampaat, valitettavasti reikiintyivät jos edes katsoi sokerista juomaa kohti. Omat ja isäni hampaat ovat vähemmän kauniin näköiset, mutta tarvittaisi varmaan vasaraa jos niihin haluaisi reikiä. Hammaslääkärikin kehotti käymään vain parin vuoden välein, haaskaan aikaani käymällä vuosittain, kuulemma. Eli taitaa olla aika henkimaailman juttuja Uskon kyllä, että koululääketieteen suositukset -ei hapanta ja sokeria, riittävästi sähköhammasharjaa -ovat oikein, eihän kukaan enää saa tekareita rippilahjaksi, mutta luulen myös, ettei lähtötasolle mitään voi.

   Lainaa

  98. Kallistunut kirsikka 9.11.2022 19:01
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Nova Earth: Huonot hampaat tuskin on perinnöllistä, usein kuultu tekosyy omaan hampaidenhoidon laiminlyöntiin t. Suuhygienisti
   No kyllähän yhden itseään suuhygienistiksi kutsuvan perustelemattomat väitteet aina kahden hammaslääkärin sanat ylittää.
   Toivon todella ettet oikeasti ole suuhygienisti. Ihan taatusti monet laiminlyövät hampaidenhoidon, mutta eivät kaikki joilla on ns. huonot hampaat. Ja laiminlyöntiinkin voi olla monia syitä, joita tuollaiselle tuskin kehtaisi kertoa. 

   Lainaa

  99. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kuinka ollakaan, viime yönä näin kummaa unta, jossa asuttiin jossain vähän homssuisessa talossa rehevine puutarhoineen. Ulkona stalkkasi ja välillä tuli sisään riehumaan tosielämän Nuuskamuikkunen! Siis oikea ihminen, mutta piirroshahmon tapaan pukeutunut ja unessa hänet tunnistin. Oli muuten ahdistava uni (enkä halua tietää mitä se minusta kertoo).

   Lainaa

  100. Suolestettu sikaministeri 10.11.2022 0:13
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Mammutti: Jenna ootko varma ettei mitään jäänyt mainitsematta?
   Sydämen laajentuma jäi, kuten tuo toinen ruudinkeksijä huomautti.

   Lainaa

  101. Arkkienkeli 10.11.2022 5:01
   Tulos: -12 (16 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: Näin kerran unta, että olin suhteessa Elon Muskin (🤮) kanssa ja sillä oli sellainen fetissi, että se halus syöttää mulle tuttipullosta äidinmaitoa. Tästä unesta on aikaa kohta kaksi vuotta, enkä ole vieläkään oikein toipunut siitä. Rakas alitajuntani, mitä vittua?
   Ei se ollut tuttipullo...

   Lainaa

  102. Autenttinen teollisuusneuvos 10.11.2022 6:01
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Tuulenpitävä greippi: Mehän ollaan pelkkä keskushermosto, joka ohjaa luurankoa, joka on puolestaan puettu lihapukuun.
   Jokainen meistä on Veren kirja: mistä kohtaa meidät avataankin, olemme punaisia. 
   -Clive Barker.

   Lainaa

  103. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Mikko Kuustonen on muuten ihan järkyttävän rasittava tyyppi unessa! En ois uskonu niin hyvöntahtoisesta ihmisestä! Niin rasittava, että aloin unen jälkeen karttelemaan kaikkia hänen ohjelmiaan. Juha Tapiokin olis kyllä varmasti ärsyttävä, mutta Frederik tekis unesta pahimman painajaisen! Siis mikä näitä suomalaisia julkkismiehiä vaivaa, kun eivät osaa käyttäytyä toisten unissa?!?

   Lainaa

  104. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Satoisa järvisieni: Kiitos, tämä. Ärsyttää kun joillekin red flag on sama kuin turn off.
   Ärsyttää, kun jotkut ei osaa suomea, vaan pitää käyttää englannin kielisiä termejä...

   Lainaa

  105. Banaali oliivi 10.11.2022 8:38
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Muhveli: Tämä! Ja olen henkilökohtaisesti hieman loukkaantunut, kun mulla on ihana mies joka on kalju ja joka ottaa teekupposen suunnilleen joka kerta kun sattuu keittiöön kävelemään :l
   Hei vähän sama täällä, mulla on maailman ihanin mies joka on kalju ja kova juomaan teetä, ja hänellä on myös selkäkarvoja! Kauhistus 😅

   Lainaa

  106. Haihtuva tuhatjalkainen 10.11.2022 8:49
   Tulos: +14 (24 ääntä)
   LOL: Miehet vois kans aloittaa tällaisen. Tässä muutamia heti mitä tuli mieleen. - Yh-äiti koska jos sen entinen ei kestänyt sitä niin miks sun pitäis. -Tienaa vähemmän kuin sinä tai tekee vähemmän työ tunteja -Ei omista autoa tai sit jonkun helvetin kiian mikä viettää aikaa enemmän korjaamolla [...]
   Vaikka ootkin trolli, niin toi et naisen pitäis tienata mielellään enemmän kuin sä. Ei varmasti ego kestäis.

   Lainaa

  107. Moderni mustikka 10.11.2022 11:58
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Ronkeli joutsen: Hyvä lista Jennalla, kun rikosrekisteri ja teen juonti on yhtä pahoja asioita. You go girl, pidä kriteereistä kiinni 💅
   Eihän se sanonut että ne on yhä pahoja. Jos ei saa olla eri tasoisia kriteereitä, niin siinä tapauksessahan olematon hammashygienia ei saisi häiritä, jos tyyppi ei sentään ole sarjamurhaaja.

   Lainaa

  108. Klesa jääkarhu 10.11.2022 20:48
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Jennan lista oli oikeasti aika hyvä.

   Lainaa

  109. Tulos: +4 (8 ääntä)
   En yleensä tykkää juoda teetä, mutta nyt keitän kupillisen

   Lainaa

  110. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Haihtuva tuhatjalkainen: Vaikka ootkin trolli, niin toi et naisen pitäis tienata mielellään enemmän kuin sä. Ei varmasti ego kestäis.
   Hyvin kestäis.

   Lainaa

  111. Teroitettu orava 11.11.2022 12:52
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Sukkanauhaton sarvikuono: Juu oli mullakin 20-30 vuotta sitten tuollaisia listoja. Nyt vaatimaton toive olis että mies ei löis eikä jois.
   Ja olis luottotiedot ja mielellään työpaikka

   Lainaa

  112. Tulos: -11 (13 ääntä)
   LOL: Miehet vois kans aloittaa tällaisen. Tässä muutamia heti mitä tuli mieleen. - Yh-äiti koska jos sen entinen ei kestänyt sitä niin miks sun pitäis. -Tienaa vähemmän kuin sinä tai tekee vähemmän työ tunteja -Ei omista autoa tai sit jonkun helvetin kiian mikä viettää aikaa enemmän korjaamolla [...]
   Ei tällä sivustolla SAA kertoa narratiivia rikkovia TOTUUKSIA!!

   Lainaa

  113. Uskalias bataatti 12.11.2022 21:45
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   mä sain 10 oikeen tuosta jannan listasta...

   Lainaa

  114. Vanhentumaton kirahvi 13.11.2022 5:03
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Siis oliko tuossa red falg jutussa mokana tuo suuri sydän kommentti?

   Lainaa

  115. Pompöösi maksamakkara 13.11.2022 12:20
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Sain seitsemän tosta listasta. Silti eniten häiritsee se että mikä selkäkarvoista tekee punalipun? En pidä niistä itsekään, ne vaan on niin hankalasti sijoitettu että milläs hoidat.

   Lainaa

  116. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Akrasia: "Eli turhaan stressaat kun et voi tietää kuinka sun unelmien prinssi tms digaa tydensä näyttävän." Jokohan naisella olis oikeus saada haluta näyttää siltä, mistä itse tykkää, miettimättä kelpaako jollekin pinnalliselle miehelle?
   Pitäisi kirjoittaa enemmän mutta vähemmän keskellä yötä kun ihmiset ymmärtää väärin. Sitä yritin sanoa juurikin näin tiivistetysti että ei kannata/tarvitse stressata miltä näyttää. En itsekään jaksa murehtia ulkonäöstäni kun suurempia en sille voi, mun tukka on mitä on ja pituutta en kasva vaikka kuinka pyristelisin. Ja edellisellä en tarkoita hygieniaa yms, niille pystyy ehkä jotain jos ei sairaus tai muu estä. Ja jopa minusta ovat jotkut viehättyneet samalla kun olen varma että toisten mielestä olen yksi ikuinen iso redflag alapeukku. Ehkä osa oli ymmärtänyt ekan kommenttini kuten tarkoitin tai sitten meitä urpoja on enemmänkin? Ei voisi vähempää kiinnostaa peukut tai niiden määrä mutta häiritsee kun en osaa kirjoittaa niin että saisin tajunnanvirtaa ulos selkeästi mutta yritän opetella. Kiitos ja anteeksi.

   Lainaa

  117. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Ed: kymmenen oikein jennan listasta. mitä voitin? en onneksi jennaa.
   En ole kalju mutta kaljuuntuva joten siitä saa varmaan jo sen tarvittavan puoli pistettä ettei tarvitse todeta joku kaunis päivä että olen juuri tämän Jennan kanssa treffeillä. En lisää nimeä Jenna omaan listaani joten ehkäpä moinen skenaario olisi lievästi mahdollinen. Kokonais piste määrääni en uskalla kertoa ettei todellinen identiteettini paljastu🥸

   Lainaa

  118. Marinoitu gaselli 2.12.2022 18:24
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Nottonen: Mikko Kuustonen on muuten ihan järkyttävän rasittava tyyppi unessa! En ois uskonu niin hyvöntahtoisesta ihmisestä! Niin rasittava, että aloin unen jälkeen karttelemaan kaikkia hänen ohjelmiaan. Juha Tapiokin olis kyllä varmasti ärsyttävä, mutta Frederik tekis unesta pahimman painajaisen! [...]
   Sanoppa. Itse näin kerran unta, että olin Frederikin keikalla jossain auditorion näköisessä konserttisalissa. Frederik oli pukeutunut sellaseen valkoiseen "elvishaalariin" ja veti showta nuorten tanssityärten kanssa. Minusta keikka oli hirvittävän tylsä, joten nukahdin penkilleni ja heräsin siihen, että Frederik läpsäisee minua naamaan loukkaantuneena siitä, että olin kehdannut herranjestas nukkua HÄNEN keikallaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: frederik, juha tapio, kuva, lihakset, liikunta, maisa torppa, punainen lippu, red flag, sisäelimet, varoitusmerkki