Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 74

Kuokkavieraita – saunassa.
Rakkaat naapurit, osa 74

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 8.11.2022 1:07
   Tulos: +137 (209 ääntä)
   Näitä elämästä häiriintyjiä kyllä riittää. Entisessä kodissa oli vanhempi pariskunta, jotka myös valittivat liitupiirroksista eikä heidän mielestään talonyhtiön nurmialueella saanut pelata esim jalkapalloa (syöttelyä ym kikkailua). Kuulemma kenttä on ihan lähellä ja vain siellä on lupa pelata. Lähin kenttä oli reilun 2 km päässä ja kerroin heille rauhallisesti, että kun minulle tulee lapsivieraita muutamaksi tunniksi kylään, en todellakaan passita heitä parin tunnin reissulle toiselle puolelle asuinaluetta. Tämän teille julkisesti kerrottuani myönnän kyllä, että olen joskus huomannut viitteitä elämästä häiriintymisestä itsessänikin. Käytännön syistä nimittäin toivoisin ettei ihan koko asfalttia piirreltäisi liiduilla, sillä jos on pitkä kuiva kausi niin valkoisten koirieni tassut ja lastenvaunujen renkaat kuljettaa sisälle asti sitä liitupölyä. Olen kuitenkin toistaiseksi saanut pidettyä mölyt mahassani ja tyytynyt suihkuttamaan tassut jos lenkin jälkeen.

   Lainaa

  2. apinaattori 8.11.2022 2:21
   Tulos: +2 (204 ääntä)
   Ei se asfaltti siitä kulu. Ja mikä sen mukavampaa kun ulkoa kuuluu lasten ääniä kun pulisevat koko ajan. Ja välillä aina joku kirkaisee vähän lujempaa ja sitten se hassu pulina taas jatkuu.

   Lainaa

  3. Autenttinen teollisuusneuvos 8.11.2022 2:55
   Tulos: +207 (219 ääntä)
   No selvisikö se kuka siellä Jaakon saunavuorolla kävi saunomassa jo toistamiseen?

   Lainaa

  4. Loukkaamaton kesyhanhi 8.11.2022 3:26
   Tulos: -31 (113 ääntä)
   Autenttinen teollisuusneuvos: No selvisikö se kuka siellä Jaakon saunavuorolla kävi saunomassa jo toistamiseen?
   En ole varma, mutta ehkä se tyyppi joka saunassa istui kun Jaakko sinne vuorollaan meni.

   Lainaa

  5. Tulos: +95 (121 ääntä)
   Oliskohan aika taas pitää kansallinen katuliitu päivä, niin valittaja naapurit olisi hetken valittamatta https://yle.fi/uutiset/3-8030646 Ja Jaakko, jos jonkun haluaa pois saunasta, kannattaa heittä vettä kiukaalle, ei toisen päälle.

   Lainaa

  6. Suonensisäinen lokki 8.11.2022 7:04
   Tulos: +156 (164 ääntä)
   Heh, yks tuttu asui pikkukaupungin omakotitaloaluella, onisti kaksi koiraa. Joku naapureista valitti jatkuvasti koirista ja taas kerran oli soittanut poliisit. Poliisit soitti hälle. Tuttu totesi, että jopas on koirilla kantava ääni kun ollaan viikko oltu koirien kaa täällä 500km päässä. Koirat haukkuu aina välillä. Joo itteäkin ketuttaa jos naapurin koira yön tai kaksi kiima-aikana räksyttää. Niin teki omatkin kun niitä aikoinaan oli. Mut kun yhden vielä etäisemmän naapurin koira oli huutanut suoraa huutoa kuukauden niin elsun tekeminen oli kyl lähellä

   Lainaa

  7. Vesisateeton kesyaasi 8.11.2022 7:30
   Tulos: +112 (116 ääntä)
   Ah, nimettömät heippalaput. Aikoinaan silloinen naapuri lähetteli lappuja useamman kuukauden. Valitti häiriöstä x, joka ei edes meidän asunnosta kuulunut. Luulisi olevan tuloksellisempaa sanoa kasvotusten tai jotenkin muuten ratkaista tilanne.

   Lainaa

  8. Tarkkaanottaen hyttynen 8.11.2022 7:32
   Tulos: +35 (115 ääntä)
   Ah, mullakin oli lapsuudenkodin naapurustossa tämmöinen äijä, joka aina keksi nimenomaan minun kaikista tekemisistä jotain valitettavaa. Mutta äijäpäs sai syövän ja kuoli pois, eli 1-0 minulle.

   Lainaa

  9. Vastarannan kiiski 8.11.2022 7:37
   Tulos: +120 (134 ääntä)
   Kyllä. Kaikenlainen luovuus ja leikki pitäisi lapsilta kieltää. Muksut pitäisi pienestä pitäen totuttaa äreiden ikäihmisten tavoille: vahtimaan rappukäytävässä kulkevia ovisulmän tai postiluukun kautta, vahtaamaan pihallla kulkevia ikkunoista niin että verhot vaan heiluvat ja kirjoitustaidon opittuaan jättämään kanssa-asukille huomautuksia ilmoitustaululle ja suoraan ihmisten postilaatikoihin.

   Lainaa

  10. Harmaa kivi 8.11.2022 8:11
   Tulos: +137 (139 ääntä)
   Vesisateeton kesyaasi: Ah, nimettömät heippalaput. Aikoinaan silloinen naapuri lähetteli lappuja useamman kuukauden. Valitti häiriöstä x, joka ei edes meidän asunnosta kuulunut. Luulisi olevan tuloksellisempaa sanoa kasvotusten tai jotenkin muuten ratkaista tilanne.
     Ei kasvotusten sanominen mitään auta, jos kerta kaikkiaan kuulee omiaan. Naapuri on käynyt valittamassa jo jonkin aikaa, että suihkumme on päällä joka yö kello 23-02. Kuulemma haaskaamme järkyttävästi vettä, ja hän ei voi nukkua. Ei muuten mitään, paitsi se vilkas mielikuvitus...Kutsuin jopa käymään iltateelle jos taas kuuluu, tarkistaakseen ihan itse ettei meillä ole mitään keskiyön suihkuhirviöitä, mutta jostain syystä sekään ei kelvannut.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 8.11.2022 8:57
   Tulos: +70 (82 ääntä)
   Mä oon miettonyt joskus, miksi joku liittyy noihin rikollisjärjestöihin laskettaviin moottoripyöräkerhoihin. Kai se on huono itsetunto, kun muiden pitäisi sen ansiosta tuntea juuri sinut. No vakavissaan, yleensä taustalla on huono-osaisuutta vakavia traumoja ja syrjäytymistä, joten kyllä se huono itsetuntokin sinne mahtuu.

   Lainaa

  12. roskakuski 8.11.2022 9:25
   Tulos: +122 (126 ääntä)
   Mä saan saunoo koska vaan, koska "Eksä tiedä kuka mä oon?"... En ehkä tiedä mitään nolompaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +37 (73 ääntä)
   Nimettömät laput on kyllä ihania... muutettiin asuntoomme viime talvena, koira hieman prorestoi asiaa ja haukkui kun lähdettiin kotoa, olin kotiäiti joten pari tuntia korkeintaan olin poissa. Parit laput tuli heti, nimettömiä, lisänä uhkailu että laittaa asian eteenpäin isännöitsijälle. Ymmärrän että ärsytti varmasti haukkuminen mutta sit nimi lappuun tai ovelle kolkuttamaan niin saadaan asiat selviksi. Olisin kertonut että koira nuori ja muutto stressasi plus sillä alkoi ekat juoksut samantien kun muutettiin, vähemmästäkin pää sekaisin 😁 pari viikkoa siinä meni että saatiin koira opetettua tavoille, neljä lappua muistaakseni ehti tulla, kaikki yhdeltä ja samalta ihmiseltä. Niitä naapureita joita näin, selitin tilanteen ja ymmärsivät.

   Lainaa

  14. Impotentti kurkku 8.11.2022 9:52
   Tulos: +50 (80 ääntä)
   Paljon ennemmin kuuntelen lasten ääniä päivällä kun että joku huutaa vittua keskellä yötä. Johonkin silti on raja vedettävä. Kaksikerroksisen rivitaloasunnon rappusia ei tarvitse hyppiä tasajalkaa useita tunteja päivässä. Tämä alkaa siinä seitsemän aikaan aamulla ja jatkuu tasaisesti läpi päivän. Kerran tulin illalla noin kuuden aikaan kotiin ja vielä yhdeksän aikaan se jatkui. Lapsi on ehkä noin kolmen tai neljän vanha.

   Lainaa

  15. Tulos: +99 (103 ääntä)
   roskakuski: Mä saan saunoo koska vaan, koska "Eksä tiedä kuka mä oon?"... En ehkä tiedä mitään nolompaa.
   Aika tasoissa pyykkitupavuorosta taistelun kanssa. Naapurin kanssa käytiin vastaava MC Mummonballs -uhittelu siitä kumpi saa pestä kalsarinsa ensin. Jälkeenpäin on naurattanut kun 160-kiloinen rusettiparta huutaa pää punaisena että jos ei saa nyt pestä pikkareitaan niin tulee kuus ukkoa apuun koska vaan. Just siinä hetkessä ei naurattanut.

   Lainaa

  16. Tulos: -6 (28 ääntä)
   Tarkkaanottaen hyttynen: Ah, mullakin oli lapsuudenkodin naapurustossa tämmöinen äijä, joka aina keksi nimenomaan minun kaikista tekemisistä jotain valitettavaa. Mutta äijäpäs sai syövän ja kuoli pois, eli 1-0 minulle.
   Mahdat odottaa innolla, koska entinen naapurisi tasoittaa?

   Lainaa

  17. Hyödytön panda 8.11.2022 12:13
   Tulos: +87 (91 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Heh, yks tuttu asui pikkukaupungin omakotitaloaluella, onisti kaksi koiraa. Joku naapureista valitti jatkuvasti koirista ja taas kerran oli soittanut poliisit. Poliisit soitti hälle. Tuttu totesi, että jopas on koirilla kantava ääni kun ollaan viikko oltu koirien kaa täällä 500km [...]
   Minulle kävi sama mutta oli isännöitsijälle valittanut. Koirat kuulemma juoksee kämppää ympäri kaiket yöt eikä saa nukuttua. Olin koirien kanssa 600km päässä vanhemmillani silloin. Lopulta selvisi että se on viereisen kämpän lapset kun laukkoo ympyrää ja kolistelee öisin.
   Kaverille kävi sama. Kaverin naapuri laittoi kaverilleni aina tekstiviestiä että sun koira haukkuu hirveästi. Kaveri oli töissä viestien tullessa ja ahdistui, omasta mielestään teki kaikkensa ettei haukkuisi. Alkoi jännittää hirveästi töihin lähtöjä kun koira häiritsee naapureita. Asuin minäkin parin kämpän päässä ja kävin oven takana kuuntelemassa että ei se nyt ainakaan hauku. Sitten kaveri oli koiransa kanssa käymässä vanhemmillaan ja taas tuli viesti että siellä se taas haukkuu. Siinä kaveri hoksasi että kiusaahan se vaan naapuri tekee. Olivat pitkän ajan tuttuja. Tosi outoa käytöstä.

   Lainaa

  18. Tulos: +54 (56 ääntä)
   Jaakon vieras kokeili vissiin kuuluisaa taktiikkaa "jos olet tarpeeksi röyhkeä saat minkä tahansa asian menemään läpi" huonoin tuloksin.

   Lainaa

  19. Seuraava luovuttaja 8.11.2022 16:11
   Tulos: +89 (91 ääntä)
   84v mummolleni tuli aikoinaan isännöitsijältä varoitus "puuverstaan pidosta" öisin. Yläkerran naapuri hikeentynyt kun alakerrasta kuuluu sahaamista ja vasarointia joka yö. Varoitus vedettiin pois kun niille selvisi kenen asunto kyseessä (mummo siis asunut siellä talon rakentamisesta lähtien, jostain 70-luvulta), ja sen jälkeen se naapuri laitteli kirjeitä postiluukusta missä valitti sitä melua (eikä uskonut että asunnossa asuu yli kahdeksankymppinen mummo). Kerran sitten tuli ihan oven taakse ja mummo hieman kimpaantui ja huusi että tule katsomaan tätä puuverstasta nyt, ja sen jälkeen ei enää valittanut.

   Lainaa

  20. Liila Laiskiainen 8.11.2022 16:29
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Haukut haukuista väärään osoitteeseen 😄

   Lainaa

  21. Pehmeä jänis 8.11.2022 17:38
   Tulos: -3 (15 ääntä)
   Sam: Oliskohan aika taas pitää kansallinen katuliitu päivä, niin valittaja naapurit olisi hetken valittamatta yle.fi/uutiset/3-8030646 Ja Jaakko, jos jonkun haluaa pois saunasta, kannattaa heittä vettä kiukaalle, ei toisen päälle.
   Muuten hyvä mut menee hyvät löylyt hukkaa omalta vuorolta jos niin tekee, kyllä se sieltä nätistit niskasta taluttamalla tulee, vaikka oliskin vähän isompi korsto.

   Lainaa

  22. Enemmän pingviini 8.11.2022 17:48
   Tulos: -83 (137 ääntä)
   Ne liitusotkut on vaan ihan äärettömän rumia ja epäsiistejä, ei lapsillakaan ole mitään erikoisoikeutta sotkea ympäristöä, ei edes väliaikaisilla sotkuilla. Voisihan sitä itsekin alkaa piirrellä rumia kuvia ympäriinsä, eikä sitten olisi kellään oikeutta valittaa. Ympäristö on kaikille, ei vain lapsille. Sama pätee meluun - jos vastaava melutaso ei olisi hyväksyttävää aikuisilta, ei se ole sitä lapsiltakaan. Henkilön ikä ei koskaan ole tekosyy sallia heiltä muiden häirintää.

   Lainaa

  23. Rakastettu näätä 8.11.2022 17:49
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Mä en ois koskaan uskonu, että mäki joutuisin kokemaan naapurihäirintää. Ilmeisesti muistisairas, koska kuulee ja näkee asioita, mitä kukaan muu ei. Ymmärrän, että ne on hänelle ihan totta ja varmaan pelottavia, muta kyl mä haluaisin kotona olla ihan rauhassa.

   Lainaa

  24. Nuutunut kivi 8.11.2022 18:59
   Tulos: -7 (31 ääntä)
   Sinin kissan pitää ehdottomasti päästä ennätystenkirjaan. On ollut jo monta vuotta 14- vuotias.

   Lainaa

  25. Nuutunut kivi 8.11.2022 19:00
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Autenttinen teollisuusneuvos: No selvisikö se kuka siellä Jaakon saunavuorolla kävi saunomassa jo toistamiseen?
   Sitä jäin miettimää, että onko aina vaan Jaakon saunavuorolla saunassa vai häiriköikö muitakin?

   Lainaa

  26. Nuutunut kivi 8.11.2022 19:01
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Sam: Oliskohan aika taas pitää kansallinen katuliitu päivä, niin valittaja naapurit olisi hetken valittamatta yle.fi/uutiset/3-8030646 Ja Jaakko, jos jonkun haluaa pois saunasta, kannattaa heittä vettä kiukaalle, ei toisen päälle.
   Älä hyvä ihminen löylyä kiukaalle heitä. Innostuu vaan salasaunoja lisää.

   Lainaa

  27. Nuutunut kivi 8.11.2022 19:02
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Vesisateeton kesyaasi: Ah, nimettömät heippalaput. Aikoinaan silloinen naapuri lähetteli lappuja useamman kuukauden. Valitti häiriöstä x, joka ei edes meidän asunnosta kuulunut. Luulisi olevan tuloksellisempaa sanoa kasvotusten tai jotenkin muuten ratkaista tilanne.
   Niinhän sitä luulisi.

   Lainaa

  28. Nuutunut kivi 8.11.2022 19:04
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Rakastettu näätä: Mä en ois koskaan uskonu, että mäki joutuisin kokemaan naapurihäirintää. Ilmeisesti muistisairas, koska kuulee ja näkee asioita, mitä kukaan muu ei. Ymmärrän, että ne on hänelle ihan totta ja varmaan pelottavia, muta kyl mä haluaisin kotona olla ihan rauhassa.
   Tee kunnalle/kaupungille huoli-ilmoitus.

   Lainaa

  29. heimosenkeimo 8.11.2022 20:23
   Tulos: -34 (48 ääntä)
   Koirat hirteen ja veitsimyrsky perään.

   Lainaa

  30. Tekaistu maksamato 8.11.2022 20:36
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Enemmän pingviini: Ne liitusotkut on vaan ihan äärettömän rumia ja epäsiistejä, ei lapsillakaan ole mitään erikoisoikeutta sotkea ympäristöä, ei edes väliaikaisilla sotkuilla. Voisihan sitä itsekin alkaa piirrellä rumia kuvia ympäriinsä, eikä sitten olisi kellään oikeutta valittaa. Ympäristö on kaikille, ei [...]
   Käy piirtämässä yöllä kun kyttääjämummot nukkuu niin menee lasten piikkiin. Loppuu se piirtäminen :D

   Lainaa

  31. Vesiselvä maahinen 8.11.2022 21:07
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Vesisateeton kesyaasi: Ah, nimettömät heippalaput. Aikoinaan silloinen naapuri lähetteli lappuja useamman kuukauden. Valitti häiriöstä x, joka ei edes meidän asunnosta kuulunut. Luulisi olevan tuloksellisempaa sanoa kasvotusten tai jotenkin muuten ratkaista tilanne.
   Kasvotusten sanominen se vasta ärsyttävää onkin jos valittaja on luulosairas. Kun ostettiin rivitaloasunto, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja (iäkäs nainen) tuli jatkuvasti meidän ovelle valittamaan milloin mistäkin häiriöstä. Mitään häiriötä ei oikeasti ollut, olemme kaksi hiljaista aikuista joilla ei käy vieraita, ja näillä kerroilla kun rouva ilmestyi ovelle valittamaan mies joko oli töissä, lenkillä tai pelasi kuulokkeet korvillaan ja itse joko luin, joogasin, hoidin kasveja tai nukuin 🙄 Ainut häiritsevä ääni oli se ovikellon rinkutus ja rouvan valitus. Voi että toivoin silloin että olis laittanut vaan heippalappuja!
   Ilmeisesti meidän ovella ravaaminen johtui a) rouvan kyltymättömästä uteliaisuudesta, halusi jatkuvasti kytätä mitä uudet naapurit tekevät, b) rouvan yksinäisyydestä, jäi aina pitkäksi aikaa ovelle roikkumaan ja jaarittelemaan, ja/tai c) orastavasta muistisairaudesta. Nykyään on ilmeisesti löytänyt toisen uhrin kun ei ole meillä enää näkynyt. Kaiken huipuksi hän tosiaan asuu eri talossa kuin me (taloyhtiö koostuu kolmesta rivitalosta) joten meidän pitäisi olla TOSI äänekkäitä, että se kuuluisi hänen talolleen asti.

   Lainaa

  32. Tervetullut undulaatti 8.11.2022 22:22
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Autenttinen teollisuusneuvos: No selvisikö se kuka siellä Jaakon saunavuorolla kävi saunomassa jo toistamiseen?
   Ei välttämättä selvinnyt, jos jatkoi ryyppäämistä.

   Lainaa

  33. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Entisessä taloyhtiössä joku alakerran elämäntapakyylä valitti meidän lapsien piirtäneen liiduilla jonnekin päin taloyhtiön pihaa. Hän kuulemma ihan TIESI, että ne oli meidän lapset. Muuten erittäin vakuuttava syytös, paitsi meillä ei ollut lapsia. Olisi sopinut hyvin myös seuraavan mokan kommentteihin.

   Lainaa

  34. Väsynyt Pupu 9.11.2022 0:16
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Noi valittajat ei kyllä tyydy mihinkään, en tiedä mikä siinä on, saako siitä jotain auktoriteetin kiksejä? Oma kokemus: Alakerran naapuri oli aina ollu tosi kummallinen jos törmäsi rappukäytävässä, naama norsunvitulla mutta silti "PÄIVÄÄ!" ja helvetin nopeesti karkuun. Pari päivää vapun jälkeen olin menossa kotiin ja näin tän naapurin menevän rappuun vähän ennen mua. Rapussa havaitsin että hän jäi odottamaan omalle ovelleen kun mä kapusin vielä portaita yhden kerroksen, oletettavasti varmistaakseen että mä asun siinä sen yläpuolella. "hei, anteeks, pakko sanoa!" kuuluu ja kurkkaan kaiteen yli, naapurin tuttu vihainen naama kurkkaa kerrosta alempana. "vappuna oli kolmelta aamuyöstä hirveetä meteliä, ei voi mennä näin, olen perheellinen ja käyn töissä, minun täytyy saada nukkua!" Olin hieman hämilläni, koska en itse ollut kotona vappuna, sanoin että puhun kämppikselle kun en tienny miten hänen vappu meni. "Hyvä! Puhu! Seuraavalla kerralla mä soitan poliisit!!!" ja hän pakeni asuntoonsa. Ööh, miksi pitää poliisit soittaa kun näkee että naapurina on kaks mukavaa nuorta? Saisi ihan tulla sanomaan sillon kun meteliä kuuluu, niin osaa siinä hetkessä madaltaa äänentasoa, paha sitä enää korjata jälkeenpäin. Anyway, puhuin kämppikselle joka oli vappuna kotona, hänen vieraat oli keskiyön aikaan poistuneet ja hän oli sitten itse yhden maissa ryhtynyt nukkumaan. Eli JOS meteliä oli, se olisi tapahtunut 22-00 välillä, mutta kämppis arvioi ettei edes ollut meteliä sillä heitä oli vain muutama ja pelasivat korttia, taustamusiikki hiljaa soiden. Niin että mikä meteli kolmelta aamuyöstä? Ei tullut koskaan poliisit ovelle, muutettiin kesällä pois sieltä.

   Lainaa

  35. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Niin siis se haukkuva kissa olikimn näissä samoissa mokissa 🤦‍♀️ Nukkumaan.

   Lainaa

  36. Sievistelevä mansikka 9.11.2022 16:48
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Väsynyt Pupu: Noi valittajat ei kyllä tyydy mihinkään, en tiedä mikä siinä on, saako siitä jotain auktoriteetin kiksejä? Oma kokemus: Alakerran naapuri oli aina ollu tosi kummallinen jos törmäsi rappukäytävässä, naama norsunvitulla mutta silti "PÄIVÄÄ!" ja helvetin nopeesti karkuun. Pari päivää vapun [...]
   Juu niitä juuri saavat.

   Lainaa

  37. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Jos vertaa niitä helvetin bordellia muistuttavia värikkäitä vilkkuvia parvekevaloja tai liitua asfaltissa niin valitsen sen kumpi lähtee sateella pois.

   Lainaa

  38. Rakastettu näätä 10.11.2022 4:27
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Väsynyt Pupu: Noi valittajat ei kyllä tyydy mihinkään, en tiedä mikä siinä on, saako siitä jotain auktoriteetin kiksejä? Oma kokemus: Alakerran naapuri oli aina ollu tosi kummallinen jos törmäsi rappukäytävässä, naama norsunvitulla mutta silti "PÄIVÄÄ!" ja helvetin nopeesti karkuun. Pari päivää vapun [...]
   Mä oon jo muutaman kerran sanonut toiveen, että tää meidän häirikkö olis soittanut poliisit. Asiat ois selvinny jo paljon aiemmin. Mut ymmärrän, ettei hän voi tehdä sitä, koska hän selvästi jollain tasolla tiedostaa, että ainoa jonka asumista aletaan siinä syynätä tarkemmin, on hän itse.

   Lainaa

  39. Vyölaukkuun pukeutunut herukka 10.11.2022 10:16
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mun kissa haukkuu kyllä ikkunan läpi lintuja tyyliin "räks räks". Onneksi ei asuta kerrostalossa eikä joen lähellä.

   Lainaa

  40. Klesa jääkarhu 10.11.2022 21:06
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Lapsuuden kodin naapuri kävi huutamassa, että meidän koira haukkuu jatkuvasti. Meillä ei ollut koiraa.

   Lainaa

  41. kuvaaja@ruotsi24.se 10.11.2022 21:06
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Vesiselvä maahinen: Kasvotusten sanominen se vasta ärsyttävää onkin jos valittaja on luulosairas. Kun ostettiin rivitaloasunto, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja (iäkäs nainen) tuli jatkuvasti meidän ovelle valittamaan milloin mistäkin häiriöstä. Mitään häiriötä ei oikeasti ollut, olemme kaksi hiljaista [...]
   Miksi et kuvannut kännykällä  kun se valittaa?   Yleensä ihmetyttää että ihmiset ottaa turhanpäiväisi kuvia omasta lärvistään mutta ei käytä sitä kännykkää silloin sitä oikeasti tarvitsisi.

   Lainaa

  42. Jakomäen keisari 10.11.2022 21:12
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Jaakolle vinkki että olisi paljon tehokkaampaa napata se väärällä vuorolla saunojan tavarat ja käynyt heittämässä ne ulos jonnekin hieman kauemmas piiloon. Ei se olisi tiennyt kuka ne vei. Mitähän olisi tyyppi tehnyt kun ei kännykää, ei vaatteita, ei avaimia, ei mitään?

   Lainaa

  43. Suolestettu sikaministeri 11.11.2022 3:01
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Itseasiassa: Mä oon miettonyt joskus, miksi joku liittyy noihin rikollisjärjestöihin laskettaviin moottoripyöräkerhoihin. Kai se on huono itsetunto, kun muiden pitäisi sen ansiosta tuntea juuri sinut. No vakavissaan, yleensä taustalla on huono-osaisuutta vakavia traumoja ja syrjäytymistä, joten kyllä se huono itsetuntokin sinne mahtuu.
   Varmaankin myös homous, kun kun kerran tykkäävät nahkapoikien seurasta. Myös Putler on kolmipyöräisineen pörrännyt nahkahomojen susipoikien porukoissa ja imaillut pikkupoikia ahnaine seljankasuikkeineen. Sattumaako?

   Lainaa

  44. Kiivas krokotiili 12.11.2022 15:05
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Minua ei todellakaan haittaa katuliitupiirrokset. Omakin lapsi niitä tekee ja kannustan niitä tekemään. Ulkoilun losäksi ja kehittävää askartelua mielestäni. Naapurin mielestä ne taas ovat haitallisia, kun heidän valvomatta ulkoileva musta kissa kiehnää välillä niiden päällä ja on pian liitupölystä harmaa. En ole todennut tämänkään valituksen jälkeen tarpeelliseksi kieltää lastani. Kysynyt kyllä olen onko sen kissan tarpeen olla yksin ulkona taajama-alueella. Haistattelut sain vastaukseksi

   Lainaa

  45. Spitaalinen kärsä 12.11.2022 21:51
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   apinaattori: Ei se asfaltti siitä kulu. Ja mikä sen mukavampaa kun ulkoa kuuluu lasten ääniä kun pulisevat koko ajan. Ja välillä aina joku kirkaisee vähän lujempaa ja sitten se hassu pulina taas jatkuu.
   Se huutaminen on kyllä niin vitusta revittyä toimintaa, että peräsuoli lotkottaa!

   Lainaa

  46. Ulkoneva kesyaasi 13.11.2022 13:48
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Vesisateeton kesyaasi: Ah, nimettömät heippalaput. Aikoinaan silloinen naapuri lähetteli lappuja useamman kuukauden. Valitti häiriöstä x, joka ei edes meidän asunnosta kuulunut. Luulisi olevan tuloksellisempaa sanoa kasvotusten tai jotenkin muuten ratkaista tilanne.
   Meilläkin naapuri päätti meitä heippalaputtaa liioista bileistä ja yritti mokoma jopa varoitustakin puuhata. Ymmärrän kyllä että vatuttaa, mutta kun ei ikinä oo pitäny bileitä ja yöllä tuppaa nukkumaan, ku klo7 on aamulla herätys, niin ei ollut ihan oikea osoite. 2 kerrosta alempana ollut bilettäjä kyllä lens talosta sitten aika pian ton jälkeen

   Lainaa

  47. Sekoileva pelikaani 14.11.2022 9:54
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Katuliitu asfaltissa vastaa katupölyä joka sekin huuhtoutuu seuraavassa sateessa.

   Lainaa

  48. Rakastettu näätä 15.11.2022 1:54
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Nuutunut kivi: Tee kunnalle/kaupungille huoli-ilmoitus.
   Olen tehnyt 3 huoli-ilmoitusta. Lisäksi taloyhtiölle olen ilmoittanut ja kysyin jopa poliisilta neuvoa, mitä voin tehdä kun mitään ei ole tapahtunut mihinkään suuntaan ja kotirauha on mennyt. Poliisi ohjeisti jatkossa ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen, jotta apua saadaan aina heti paikalle, kun tää henkilö tulee häiritsemään.

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Nuutunut kivi: Tee kunnalle/kaupungille huoli-ilmoitus.
   Kyllä ehdottomasti. Ikävä kyllä ei aina johda mihinkään, tiedän kokemuksesta. Naapurissa asui skitsofreenikko joka huuteli olemattomille, ilmeisesti, vanhemmilleen ja milloin mitäkin. Joskus ihan pelkkää suoraa huutoa. Naapuri sitten teki huoli-ilmoituksen ja kun se ei tuonut mitään muutosta niin valkotakit vihdoin. Kuka muuten olis arvannut mutta niillä ei ollutkaan valkoisia takkeja, jännä juttu. Ei kauheasti ole tehtävissä jos ihminen ei tahdo hoitoa ottaa vastaan eikä ole vaaraksi itselleen tai muille. Ainut olisi ollut soittaa poliisi paikalle jos hiljaisuuden aikana metelöi. Mä en kehdannut soittaa kun itsekin elin aika villisti silloin, en muillekaan vaikka ehkä joskus olisi aihetta varmaan ollutkin. Mutta tietenkin kannattaa aina yrittää eikä luottaa siihen että joku muu huomaa tai tekee sen sillä mitään haittaa siitä ei ole vaikka useampikin tekisi, päinvastoin.

   Lainaa

  50. Tilattava tuhatjalkainen 4.12.2022 22:17
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Sam: Oliskohan aika taas pitää kansallinen katuliitu päivä, niin valittaja naapurit olisi hetken valittamatta yle.fi/uutiset/3-8030646 Ja Jaakko, jos jonkun haluaa pois saunasta, kannattaa heittä vettä kiukaalle, ei toisen päälle.
   Miksi? Sitä vartenhan sinne on menty?

   Lainaa

  51. Vetämätön vesinokkaeläin 31.8.2023 7:54
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Haah. Kun ite olin lapsi, ei olisi tullut kysymykseenkään että oltaisiin kerrostalon pihan asfaltille saatu piirtää katuliiduilla. Joku viaton oli joskus niin tehnyt ja naapurit syytti meitä ruikuttaen ties kuinka kauan kuinka ruman näköstä. Tai "naapurit", oikeastaan se oli vain se yksi kamala nuori nainen, joka hääti meidän kaverit pihasta jos itse kävästiin sisällä vaikka vessassa. Tän naapurin valituksen aiheita oli mm. kun joskus kuraleikeissä pestiin kuraisia käsiä asfaltin vesilätäköissä. Huusi ettei näin saada tehdä, kun asfaltti menee likaseksi kun lätäköt kuivuu. Ärsyttää nyt aikuisena ehkä vielä enemmän tän naisen toiminta. Lapsena mukautui mutta nyt aikuisena toi ei kuulosta olevan mitenkään ok.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asfaltti, kielletty, kielto, kissat, koirat, kuva, lehti, naapurit, piirtää, sauna, saunavuoro