Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat seuraa

Sinkkunainen etsii miestä lahjakkaasta suvusta.
Suurenna näkymä
Näin saat seuraa
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kekseliäs guava 24.11.2022 0:14
   Tulos: -209 (353 ääntä)
   Olisi siinä ollut helpot fyrkat tarjolla. Kun ei kelpaa niin ei kelpaa.

   Lainaa

  2. Kokenut hanki 24.11.2022 0:38
   Tulos: +285 (331 ääntä)
   Kekseliäs guava: Olisi siinä ollut helpot fyrkat tarjolla. Kun ei kelpaa niin ei kelpaa.
   Luovuta jo!

   Lainaa

  3. Valittu mestari 24.11.2022 0:42
   Tulos: +914 (982 ääntä)
   Kuvitelkaa setämiehet vitsailemassa samalla tavalla 14 -vuotiaasta tytöstä. Ei naurattaisi. "Vai poltatko koko pojan", mitä?

   Lainaa

  4. Vivahteeton ampiainen 24.11.2022 0:49
   Tulos: +586 (618 ääntä)
   Valittu mestari: Kuvitelkaa setämiehet vitsailemassa samalla tavalla 14 -vuotiaasta tytöstä. Ei naurattaisi. "Vai poltatko koko pojan", mitä?
   Samaa meinasin mäkin tässä kysyä. Siis et jos kyse oiskin tytöstä, oisko "hauska". Tosin kyllä en ihan tästä alkuperäisestäkään oikein hauskuutta löytänyt.

   Lainaa

  5. Kolesteroliton järvisieni 24.11.2022 0:49
   Tulos: +66 (128 ääntä)
   Siellähän mutsi valikoi miniää pojalleen. No, eiköhän näppyläsankari luovutusikään mennessä ole parantunut. Toivottavasti tykkää Viivistä.

   Lainaa

  6. Tulos: +548 (568 ääntä)
   Valittu mestari: Kuvitelkaa setämiehet vitsailemassa samalla tavalla 14 -vuotiaasta tytöstä. Ei naurattaisi. "Vai poltatko koko pojan", mitä?
   Ei naurattanut nytkään, vitsi tai ei niin ällöttävä meininki tuolla. Kuka muutenkaan julkaisee vielä alaikäisestä lapsestaan jotain paidattomia kuvia netissä? Oisko joku lääkärichat mitään jos mietityttää näppylät?

   Lainaa

  7. Tulos: +429 (439 ääntä)
   apua, oisin niin ahdistunut jos mun äiti juttelis tommosia musta. tädit hei, hyi!

   Lainaa

  8. Tulos: +316 (344 ääntä)
   Joo ei näin naisenakaan kyllä huvittanut tuo postaus 14vstä (enkä tiedä oliko tarpeellista laittaa vielä isompaan jakoon FB-mokiin vaikka onkin anonyymi).

   Lainaa

  9. Tulos: -449 (539 ääntä)
   Voisin hyvin heittää samanlaista läppää pojastani. Mutta en ikinä tyttärestäni. Joskus kävi tilanne, että kahvilan täti ojensi 4v pojalleni kuitin, johon oli olevinaan kirjoittanut puhelinnumeronsa. Sanoi "soittelehan kun olet kasvanut isoksi, josset ole hukannut tuota hymyä". Mielestäni tämä oli hauska kevennys, ja kaikkia huvitti. Jos miesmyyjä olisi tehnyt saman tyttärelleni, olisi varmasti ollut viimeinen kerta siinä kahvilassa. Tällä saralla olemme kaukana tasa-arvosta, ja hyvä niin. En halua setämiehiä kuolaamaan tytärtäni, enkä rajoittaa mukavan kahvilatädin piristävää läpän heittoa.

   Lainaa

  10. Tislattu peura 24.11.2022 1:24
   Tulos: -19 (109 ääntä)
   Kommenteissa kauhistellaan, ettei Johannan ja Viivin jutuissa ole mitään hauskaa, mutta eihän kukaan ole edes väittänyt, että olisi. Eivätköhän ne juuri karsean asenteensa vuoksi tänne päätyneet.

   Lainaa

  11. Tulos: +37 (69 ääntä)
   Hauskinta tuossa Heidin sekoilussa on, että satavarmasti saa viestejä kaikesta huolimatta. Ei tosin lahjakkailta miehiltä, mutta ei toisaalta tarkentanutkaan että missä asiassa sen lahjakkuuden tulisi näkyä. Jokainen on ihan hyvä jossakin asiassa varmasti. Av Heidin lahjakkaaseen serkkuun silti, ja jos se on susiruma ja Heidi on nätti kuin Uralin pihlaja niin läpsystä vaihto.

   Lainaa

  12. Eksakti vesinokkaeläin 24.11.2022 2:08
   Tulos: +1 (63 ääntä)
   Kai KRP jo käynyt tsekkaamassa Viivin kovalevyt? Tuollaiset "mokat" kuuluisi ennemminkin poliisille kuin tänne feissarimokiin.

   Lainaa

  13. Tulos: +121 (153 ääntä)
   Jälleen pakko tosta Naistenhuoneen päivityksestä ihmetellä että mikäköhän olisi ihmisten reaktio, jos jollain äijäfoorumilla julkaistaisiin kuvia jonkun 14-vuotiaasta tyttärestä ja käsiteltäisiin niitä samassa hengessä?

   Lainaa

  14. Tallennettu soturi 24.11.2022 4:24
   Tulos: +133 (187 ääntä)
   Jepjep. Hauskaa kun pedofiili nainen. Seuravaana 40v setämies, joka haluaisi ostaa 14v tytön.

   Lainaa

  15. Tornipöllö 24.11.2022 5:25
   Tulos: +180 (182 ääntä)
   Valittu mestari: Kuvitelkaa setämiehet vitsailemassa samalla tavalla 14 -vuotiaasta tytöstä. Ei naurattaisi. "Vai poltatko koko pojan", mitä?
   Veikkaisin, että Johanna koittaa polttamiskommentilla viitata internet-meemiin, missä postataan kuva esimerkiksi vaikka ampiaispesästä terassilla ja sarkastisesti kysytään, että "mitä teen vai poltanko vaan koko talon". Vaihtoehtoisesti kuvan postaaja voi vaan kysyä apua tilanteeseen ja joku kommentoija toteaa "ei ole muuta vaihtoehtoa kuin polttaa koko talo". Tarkoitus on siis olla humoristisen ylireagoiva.
   Kieltämättä silti melko mielenkiintoinen veto käyttää kyseistä toteamusta omasta lapsesta puhuttaessa...

   Lainaa

  16. Kouluttamaton muurahainen 24.11.2022 7:01
   Tulos: -65 (115 ääntä)
   Isä: Voisin hyvin heittää samanlaista läppää pojastani. Mutta en ikinä tyttärestäni. Joskus kävi tilanne, että kahvilan täti ojensi 4v pojalleni kuitin, johon oli olevinaan kirjoittanut puhelinnumeronsa. Sanoi "soittelehan kun olet kasvanut isoksi, josset ole hukannut tuota hymyä". Mielestäni [...]
   Tilanne tietysti ratkaisee, kaikki pikkunyanssit, joita ei pysty kirjoittamaan. Tuosta sinun tarinastasi heijastuu - ja varmasti pitää paikkansa - että täti ihaili nelivuotiaan poikasi hymyä. Sehän on ihan ok. Jos minun neljävuotiaalle tyttärelleni joku tuntematon mies sanoisi, että hänellä on aivan ihana hymy, kelpaisi vaimoksi minulle sitten vanhempana, niin ei minulle tulisi siitä mieleen mikään muu kuin että hän tykkäsi lapseni hymystä. Jos hän haluaisi vaimoksi heti, niin sitten ei pelkkä hymyn ihailu riitä, mutta jos on valmis odottamaan sen 20 vuotta saadakseen hymyn, niin sehän on vaan oikein kaunis kehu. Miehet tosin harvemmin latelevat tuollaisia yksityiskohtaisia kehuja, joten jos mies ehdottaisi neljävuotiaalle naimakauppoja, niin kyse olisi todennäköisesti jostain muusta kuin että hän tykkäsi hymystä. Tai ainakin hän antaisi ymmärtää jotain muuta. Tuossa tarinasi tilanteessa en näe kahvilan tädin kommentissa mitään seksuaalista.

   Lainaa

  17. Tulos: +135 (135 ääntä)
   Kuten jo todettu, niin lahjakkuus ja oppimisvaikeudet eivät sulje toisiaan pois, mutta jos nyt oletetaan, että ihmiset jakautuisivat lahjakkaisiin ja oppimisvaikeuksisiin, niin miksi Heidi olettaa, että joku lahjakas uhrautuisi vain tehdäkseen Heidin kanssa lapsen, joka saattaisi olla lahjakas, mutta yhtä todennäköisesti myös vain kärsiä oppimisvaikeuksista? Heidihän ei tuossa hakuilmoituksessaan kerro itsessään mitään muuta, kuin että haluaa kompensoida omaa "huonoa ainestaan" "paremmalla aineksella".

   Lainaa

  18. Suopa kilpikonna 24.11.2022 7:32
   Tulos: -44 (64 ääntä)
   Meinasin Viivin ensimmäisen kommentin tarkoittaneen, voisiko Johanna postittaa poikansa rokkoa, jotta Viivin lapset saataisiin sairastamaan sen alta pois. Minullekin vanhempieni olisi pitänyt ymmärtää hakea vesirokko, silloin kun olin turvallisessa iässä sairastamaan sen. Kun velipuoleni toi vesirokon tarhasta ollessani jo melkein 16-vuotias, jäi kehooni pysyviä pigmenttiläikkiä siitä.

   Lainaa

  19. Tallentumaton hirvi 24.11.2022 7:38
   Tulos: -106 (126 ääntä)
   Eee: apua, oisin niin ahdistunut jos mun äiti juttelis tommosia musta. tädit hei, hyi!
   Ovat sediltä oppineet. Tuntuuko sovinismi pahalta kun se kohdistuu sinun sukupuoleesi? Voi voi.

   Lainaa

  20. Tulos: +142 (142 ääntä)
   Tallentumaton hirvi: Ovat sediltä oppineet. Tuntuuko sovinismi pahalta kun se kohdistuu sinun sukupuoleesi? Voi voi.
   Kai sovinismi nyt kaikista tolkun ihmisistä tuntuu pahalta, kohdistui se kehen tahansa.

   Lainaa

  21. Puoliväljä harakka 24.11.2022 7:52
   Tulos: +63 (63 ääntä)
   Viivi yäk

   Lainaa

  22. Tulos: +101 (109 ääntä)
   Jotenkin tuosta Heidin tekstistä jäi sellainen kuva, että hänen geeneistä enemmistö on tullut sieltä hitaamman sukulinjan puolelta.

   Lainaa

  23. Maksuunpantu maahinen 24.11.2022 9:16
   Tulos: +80 (108 ääntä)
   Isä: Voisin hyvin heittää samanlaista läppää pojastani. Mutta en ikinä tyttärestäni. Joskus kävi tilanne, että kahvilan täti ojensi 4v pojalleni kuitin, johon oli olevinaan kirjoittanut puhelinnumeronsa. Sanoi "soittelehan kun olet kasvanut isoksi, josset ole hukannut tuota hymyä". Mielestäni [...]
   Se että pedari-nainen kuolaa poikasi perään on ihan ok? Nyt valoja päälle, kysyitkö edes pojalta naurattiko häntä?

   Lainaa

  24. Itseasiassa 24.11.2022 9:27
   Tulos: +187 (189 ääntä)
   Mua niin oksettaa tällaiset lapsensa naittajat. Meilläkin oli lapsena ihan normaalia puhua jatkuvasti kotona, että "tuohon kanssa sitä Maisa on menossa isona naimisiin" aivan kun se olisi joku ainoa normi maailmassa. Vielä yli 30 vuotta myöhemmin meidän äiti muistelee hihitellen, kun meidän sisko oli menossa jonkun pojan kanssa naimisiin tarhaikäisenä. Teininä ei voinut kotia päästää ketään miespuolisia kavereita, koska niistä oltiin kyselemässä, että eikö me jo seurustella. Sitten kun se poikakaveri löytyikin, niin soiteltiin hysteerisenä perään ettei olla tekemässä mitään pahoja ja vielä päälle kerrottiin ettei "sellaiset jutut" tyttöjä kiinnosta. En sitten tiedä miten meidän äiti on tullut teini-ikäisenä raskaaksi. Pienemmästäkin saa traumoja, kun jatkuvasti piti olla tarjolla, mutta itse ei saanut olla kiinnostunut ja piti vielä ottaa kaikesta moraalinen vastuu. Joten nämä vitsit saa jättää jo johonkin unholaan niiden sukulaisten "onko sulla jo seurustelukumppania?" -kyselyiden kanssa. Kysykää mielummin mitä sille nuorelle kuuluu.

   Lainaa

  25. Tulos: +96 (100 ääntä)
   Pyh. Odotin, että joku olisi kertonut tuolle, että hänen pojallaan on selässä akne. Lääkäri olisi oikea osoite.

   Lainaa

  26. Sitkeä orava 24.11.2022 9:32
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Heidin ajattelutapa tuo mieleen eläinten jalostuksen xD Jos jalostushevosessasi on jokin puute niin yritetään etsiä sellainen pari sille, jolla on puutteellinen asia hyvin vahvasti esiintyvänä. Jälkeläiset sitten olisivat parempia toivon mukaan.

   Lainaa

  27. Dekadentti kana 24.11.2022 9:40
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Hyi ällö toi alin 🤢 Oliko kommentteja lisää, miten toi jatkui, tietääkö kukaan? Kai noi sai paskaa niskaan tosta?

   Lainaa

  28. Itseasiassa 24.11.2022 9:42
   Tulos: +43 (53 ääntä)
   Lila herne: Kuten jo todettu, niin lahjakkuus ja oppimisvaikeudet eivät sulje toisiaan pois, mutta jos nyt oletetaan, että ihmiset jakautuisivat lahjakkaisiin ja oppimisvaikeuksisiin, niin miksi Heidi olettaa, että joku lahjakas uhrautuisi vain tehdäkseen Heidin kanssa lapsen, joka saattaisi olla [...]
   Heidi nyt ei ole ihan hirveästi tutustunut aiheeseensa, koska usein oppimisvaikeudet ja lahjakkuus kulkevat käsikädessä. Oppimisvsikeuksisilla on esim. usein muita parempi avaruudellinen hahmottaminen ja ajatus voi muutenkin kulkea vähän eri tavalla kuin muut. Valitettavasti koulumenestys voi olla huono, koska oppimistavat eivät sovi yleisesti ja koulussa ja vanhemmat ei välttämättä osaa tunnistaa tai huomioida erityistarvetta. Esimerkkinä vielä oppimisvaikeuksisia ovat tai ovat olleet mm. Albert Einstein, Agatha Christie, Walt Disney,  Anthony Hopkins, Leonard da Vinci, Alvar Aalto, John Lennon, Pablo Picasso ja Cher.

   Lainaa

  29. Tullivapaa tyyny 24.11.2022 9:56
   Tulos: +67 (77 ääntä)
   Isä: Voisin hyvin heittää samanlaista läppää pojastani. Mutta en ikinä tyttärestäni. Joskus kävi tilanne, että kahvilan täti ojensi 4v pojalleni kuitin, johon oli olevinaan kirjoittanut puhelinnumeronsa. Sanoi "soittelehan kun olet kasvanut isoksi, josset ole hukannut tuota hymyä". Mielestäni [...]
   Aika surkea isä olet jos et ole tietoinen että naisissakin on pedofiilejä.. Hyi helvetti.

   Lainaa

  30. Tulos: -32 (60 ääntä)
   Tullivapaa tyyny: Aika surkea isä olet jos et ole tietoinen että naisissakin on pedofiilejä.. Hyi helvetti.
   Kyse ei ole niinkään pedofiileistä, vaan assosiaatioista. Jos kyseinen kirjoittaja pitää jokseenkin normaalina sitä että aspanainen voi hyväntuulisesti sanoa poikaa vaikka "pikku hurmuriksi" ja epänormaalina jos aspamies tekee saman tyttärelle, niin what can you do. 
   Periaatteessa sama asia kuin naisten puolustaminen yleisesti joka osalla miehistä on geeneissä, se jatkuu oman lapsen kohdalla kehdosta hautaan, siinä missä pojan nyt pitääkin pärjätä itse fyysisissä tilanteissa mielummin jo aika nuorena.
   Sellainen paikka se maailma on, dystopiat sitten bongiringissä.

   Lainaa

  31. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Isä: Jos miesmyyjä olisi tehnyt saman tyttärelleni, olisi varmasti ollut viimeinen kerta siinä kahvilassa. Tällä saralla olemme kaukana tasa-arvosta, ja hyvä niin. En halua setämiehiä kuolaamaan tytärtäni, enkä rajoittaa mukavan kahvilatädin piristävää läpän heittoa. [...]
   Sinähän että läppä äijä olet! Ymmärrätkö lainkaan että mainitsemastasi kahvilatätien pikku "hassuttelusta" juuri sinunkin poikasi saattaa vähitellen saada kuvan, että seksismi on ok. Ja kohdistaa sen myöhemmin naisiin. Ehkä vielä vanhempana ukkonakin jonkun muun nuoreen tyttäreen.
   Että mieti vähän sitä kuuluisaa syytä ja seurausta.

   Lainaa

  32. Suvaitsematon muurahainen 24.11.2022 11:24
   Tulos: +95 (101 ääntä)
   Isä: Voisin hyvin heittää samanlaista läppää pojastani. Mutta en ikinä tyttärestäni. Joskus kävi tilanne, että kahvilan täti ojensi 4v pojalleni kuitin, johon oli olevinaan kirjoittanut puhelinnumeronsa. Sanoi "soittelehan kun olet kasvanut isoksi, josset ole hukannut tuota hymyä". Mielestäni [...]
   Olet osa ongelmaa.

   Lainaa

  33. Altis kantojuhta 24.11.2022 11:46
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Ajattelin alkuun, että Viivi oli vahingossa kommentoinut väärää kuvaa, ja ihmettelin kommentteja täällä.

   Lainaa

  34. Impotentti kurkku 24.11.2022 12:41
   Tulos: -16 (54 ääntä)
   Itseasiassa: Heidi nyt ei ole ihan hirveästi tutustunut aiheeseensa, koska usein oppimisvaikeudet ja lahjakkuus kulkevat käsikädessä. Oppimisvsikeuksisilla on esim. usein muita parempi avaruudellinen hahmottaminen ja ajatus voi muutenkin kulkea vähän eri tavalla kuin muut. Valitettavasti koulumenestys [...]
   Alvar Aalto ei kyllä ollut lahjakas ainakaan arkkitehtuurissa.

   Lainaa

  35. Harmaa kivi 24.11.2022 13:01
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Maksuunpantu maahinen: Se että pedari-nainen kuolaa poikasi perään on ihan ok? Nyt valoja päälle, kysyitkö edes pojalta naurattiko häntä?
     Miksi kaikki koko ajan kyselevät, olisiko nimimerkki "isän" mielestä hauskaa, että kassatäti katsoo poikaa? Mitä jos se olisi kassa_setä_, joka tekisi pervoja huomautuksia pojan mahdollisesta tulevasta seksikkyydestä?
     Jätän nimimerkki "isä"n pohtimaan kysymystä, että pitäisiköhän sitä poikaakin sitten vähän suojella, koska jos ei olisi ok, niin sitten luulet että naiset ovat neutreja ja seksisisältöiset aloitteen tekevät miehet. Ei mene niin.

   Lainaa

  36. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Juomari: Jälleen pakko tosta Naistenhuoneen päivityksestä ihmetellä että mikäköhän olisi ihmisten reaktio, jos jollain äijäfoorumilla julkaistaisiin kuvia jonkun 14-vuotiaasta tyttärestä ja käsiteltäisiin niitä samassa hengessä?
   Eipä täällä tällekään vaikuta kovin hyvä vastaanotto olevan. Yhtä iljettävää kuolailla alaikäisiä, oli kukin osapuoli mitä sukupuolta tahansa.

   Lainaa

  37. Leuto seppä 24.11.2022 14:49
   Tulos: +18 (32 ääntä)
   Impotentti kurkku: Alvar Aalto ei kyllä ollut lahjakas ainakaan arkkitehtuurissa.
   Ihanaa että joku muukin myöntää tän. Aina saa olla niitä kattoja korjaamassa.

   Lainaa

  38. Tulos: +54 (56 ääntä)
   Hyi helvetti tota mammojen käytöstä alemmassa. Ihan lapsesta puhutaan. Oksettavaa ja tuomittavaa.

   Lainaa

  39. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Tämmöistä tällä kertaa...

   Lainaa

  40. Loikoileva lepakko 24.11.2022 17:22
   Tulos: -42 (56 ääntä)
   Mielenkiintoista. Alimmaisessa oli selkeästi täysin huumoria ja ihan inhimillisestä virheestä lähtien, ja tää tuntuu todella oudolta lähteä jossittelemaan. Unpopular opinion, mutta itsekin olen kyllä sitä mieltä muidenkin ”entä jos olisikin tyttö ja pedarisetämies kyseessä”, että se tosiaan olisi iljettävä tilanne. Vaikka nekin miehet sen aina laittaa huumorin piikkiin, ne pedarit kyllä ihan oikeasti metsästää niitä pikkutyttöjä. Ystävien ja naisten kohdalla - ainakin omien, en tosiaan ota lähipiiriini pedareita - aina tietää, että vitsaillaan vaan hyvässä hengessä. Samaan kastiin kuuluu se, miten isät opettaa poikansa jo nuoresta asti ”naurattamaan naisia” ja että pillu on se suurin saavutus, jonka mies voi ikinä elämässään saada. Surullista lähinnä, mut jokaisella teistä on myös oikeus siihen omaan mielipiteeseen.

   Lainaa

  41. Letkeä aprikoosi 24.11.2022 17:44
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Impotentti kurkku: Alvar Aalto ei kyllä ollut lahjakas ainakaan arkkitehtuurissa.
   Perustele, kiitos

   Lainaa

  42. Tuulenpitävä karhu 24.11.2022 18:27
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   Itseasiassa: Mua niin oksettaa tällaiset lapsensa naittajat. Meilläkin oli lapsena ihan normaalia puhua jatkuvasti kotona, että "tuohon kanssa sitä Maisa on menossa isona naimisiin" aivan kun se olisi joku ainoa normi maailmassa. Vielä yli 30 vuotta myöhemmin meidän äiti muistelee hihitellen, kun meidän [...]
   Kuulostaa hyvin saman henkiseltä kuin oman äitini suhtautuminen. Meillä oli myös kaksoisstandardit mun ja siskoni suhteen, koska oltiin ulkoisesti niin erilaisia. Itseäni seksualisoitiin tähän tyyliin jatkuvasti, mutta siskoani ei niinkään. Hieman myös ällötti, kun äitini oli ottanut työpaikalleen luokkakuvani ollessani 14-vuotias. Kuulemma joku hänen miespuolinen työkaverinsa oli kiinnittänyt siihen huomiota ilmeisesti pedarointityyliin. Äitini tuli tästä mulle kertomaan ja oli kuulemma torunut miestä sellaiseen leikkimieliseen sävyyn että hänelle olen kyllä aivan liian nuori. Tämän tarinan hän kertoi mulle siis ilmeisesti kehuna ja oli selkeästi otettu siitä, että sedätkin himoitsevat hänen tytärtään ja mun olisi kai pitänyt olla otettu. Sellainen meno sitten silläkertaa.

   Lainaa

  43. Surumielinen mäyrä 24.11.2022 19:51
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Itse kyllä tulkitsin, että Viivi piti vanhempana ja sitten yritti vitsailla, kun selvisi että onkin alaikäinen lapsi kyseessä. Ei toki näy naamakuva, niin vaikea sanoa. En itse ainakaan luulisi, että kukaan äiti laittaa tuollaisia kuvia 14 vuotiaasta nettiin.

   Lainaa

  44. Tulos: +15 (41 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Tilanne tietysti ratkaisee, kaikki pikkunyanssit, joita ei pysty kirjoittamaan. Tuosta sinun tarinastasi heijastuu - ja varmasti pitää paikkansa - että täti ihaili nelivuotiaan poikasi hymyä. Sehän on ihan ok. Jos minun neljävuotiaalle tyttärelleni joku tuntematon mies sanoisi, että hänellä [...]
   Eli siis groomaaminen on ok sun mielestä? Kunhan ei mitenkään koske alle 18-vuotiaaseen niin voi vihjailla ja kosiskella miten haluaa? Hyi saatana, mee terapiaan.

   Lainaa

  45. Nuutunut kivi 24.11.2022 20:45
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Kolesteroliton järvisieni: Siellähän mutsi valikoi miniää pojalleen. No, eiköhän näppyläsankari luovutusikään mennessä ole parantunut. Toivottavasti tykkää Viivistä.
   Itselleen valikoi miniää. Pojalle kumppania.

   Lainaa

  46. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Apua Heidi oon pahoillani, kun puhkaisen kuplasi, mutta olen kuvataiteilija JA lukihäiriöinen!

   Lainaa

  47. Ymmärretty kenguru 24.11.2022 23:01
   Tulos: +39 (47 ääntä)
   Alin on monellakin tapaa vastenmielinen, mutta näiden naisten "vitsailujen" lisäksi kyllä ihmetyttää, että miten ihminen voi olla niin aikuinen, että lapsikin on jo teini-iässä, eikä aknea tunnista. Miltäköhän lapsesta tuntuu, että hänen täysin normaali puberteettinsa saa äidin panikoitumaan niin, että pitää ihan nettiin kuvat laittaa kun on niin kovin erikoista. Menis edes lääkäriin ensin, sieltä vois saada jotain apujakin jos tuo niin kovasti vaivaa.

   Lainaa

  48. Impotentti kurkku 25.11.2022 1:00
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Letkeä aprikoosi: Perustele, kiitos
   Keski-Suomessa ei ole hänen suunnittelemaa rakennusta joka ei olisi ongelma.
   Tässä muutamia mainitakseni:
   - Jyväskylän vanha poliisitalo kärsi homeongelmista, nykyään nimeltään Tietotalo, mutta ongelmia oletettavasti edelleen
   - Muuramen kirkko, ollut remontissa lähes koko ajan 2010-luvun alkupuolelta, siellä tulee kyllä synnintuskiin
   - Jyväskylän Valtiontalo on ollut vuosikymmeniä huputettuna Aallon suunnittelema rakennus sortumisvaaran vuoksi
   - AaltoAlvari kärsii homeongelmista
   - käsittääkseni myös Säynätsalon kunnantalolla on homeongelmia

   Lainaa

  49. Pomminvarma vesinokkaeläin 25.11.2022 3:00
   Tulos: -23 (23 ääntä)
   Lahjakkuus ei ehkä periydy. Some sen sijaan tekee geeneihin muutosta. Miten muuten selittyy kova halu olla ahdistunut. Se on muotia. Vaaditaan psykologia kouluun ja kelan terapiaa. Teini-ikä on aina ollut kriisi. Miksi siitä ei selvitä nyt?

   Lainaa

  50. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Ei etusivulle. Ei jatkoon. Pojan kuva pois. Todella mautonta, pedarimammat. Tulee huono olo j

   Lainaa

  51. Sitoutumaton hampurilainen 25.11.2022 6:32
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Isä: Voisin hyvin heittää samanlaista läppää pojastani. Mutta en ikinä tyttärestäni. Joskus kävi tilanne, että kahvilan täti ojensi 4v pojalleni kuitin, johon oli olevinaan kirjoittanut puhelinnumeronsa. Sanoi "soittelehan kun olet kasvanut isoksi, josset ole hukannut tuota hymyä". Mielestäni [...]
   setämiehiä ja tätinaisia. friikkejä ovat kaikki sukupuolesta viis.

   Lainaa

  52. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Harmaa kivi:   Miksi kaikki koko ajan kyselevät, olisiko nimimerkki "isän" mielestä hauskaa, että kassatäti katsoo poikaa? Mitä jos se olisi kassa_setä_, joka tekisi pervoja huomautuksia pojan mahdollisesta tulevasta seksikkyydestä?  Jätän nimimerkki "isä"n pohtimaan kysymystä, että pitäisiköhän sitä [...]
   Joo, todella inhottavaa kuitata poikien/miesten kokema seksuaalinen ahdistelu vaan huumoriksi tai leikiksi! Ja normalisoida sitä kaavaa, että pojat joutuu sitten yksin näitä asioita käsittelemään tai vaikenemaan niistä häpeissään kokonaan, koska "eihän poikia voi seksuaalisesti ahdistella" 😡

   Lainaa

  53. Lehtevä makkara 25.11.2022 13:24
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Isä: Voisin hyvin heittää samanlaista läppää pojastani. Mutta en ikinä tyttärestäni. Joskus kävi tilanne, että kahvilan täti ojensi 4v pojalleni kuitin, johon oli olevinaan kirjoittanut puhelinnumeronsa. Sanoi "soittelehan kun olet kasvanut isoksi, josset ole hukannut tuota hymyä". Mielestäni [...]
   Oot muuten oksettava ihminen, tiesitkö?

   Lainaa

  54. Lehtevä makkara 25.11.2022 13:27
   Tulos: 0 (18 ääntä)
   Tallentumaton hirvi: Ovat sediltä oppineet. Tuntuuko sovinismi pahalta kun se kohdistuu sinun sukupuoleesi? Voi voi.
   No paskat sitten tasa-arvosta kun te naisetkin olette kusipäitä, niinkö?

   Lainaa

  55. Lehtevä makkara 25.11.2022 13:32
   Tulos: +26 (40 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Mielenkiintoista. Alimmaisessa oli selkeästi täysin huumoria ja ihan inhimillisestä virheestä lähtien, ja tää tuntuu todella oudolta lähteä jossittelemaan. Unpopular opinion, mutta itsekin olen kyllä sitä mieltä muidenkin ”entä jos olisikin tyttö ja pedarisetämies kyseessä”, että se tosiaan [...]
   Öö... Nyt oli harhaista tekstiä. Vitsillähän ne pikkutyttöjä kuolaavat keski-ikäiset miehet niille tytöille tuhmia puhuvat. Samoin kun olin ala-ikäisenä ensimmäisessä kesätypaikassa, niin ne +50 vuotiaat naiset ehdotteli mulle paidan pois jättämistä yms, että heille olisi jotain silmänruokaa. Vitsillähän ne vain, aina.

   Lainaa

  56. Kapeahko muurahainen 25.11.2022 14:22
   Tulos: -4 (22 ääntä)
   Siis 250 € videopuhelusta, jossa näkyy toinen tissi tai edes masu ja pikkarit? Oisin kyllä tarttunut tarjoukseen. Minusta seksityö on ihan jees, ja tuohan on aika tosi hyvä taksa pienestä vaivasta.

   Lainaa

  57. Lumisateessa kastunut kyyhky 25.11.2022 14:34
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   Valittu mestari: Kuvitelkaa setämiehet vitsailemassa samalla tavalla 14 -vuotiaasta tytöstä. Ei naurattaisi. "Vai poltatko koko pojan", mitä?
   Mua ei naurattanut tämäkään. Oksetti.

   Lainaa

  58. Karu katkarapu 25.11.2022 21:17
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Viivi nyt selvästi luuli poikaa vanhemmaksi, mikä ei tee hänestä pedofiilia. Sitten tekisi, jos olisi edelleen kuolannut kuultuaan iän. Äiti sen sijaan on ääliö kun laittoi tuollaisen kuvan alaikäsestä naistenhuoneelle!

   Lainaa

  59. Tulos: +19 (39 ääntä)
   Nyt vähän jarrua hei. Voi olla vähän hyvän maun tuolla puolen tuo läppä, mutta kenenkään kutsuminen pedofiiliksi tuon perusteella on TODELLA yliampuvaa ja harhaista. Ensinnäkin, tuo oli pelkkää paskanjauhantaa. Voisin itse heittää "AV, YV" tai "mukana" mihin tahansa kuvaan ihan vain parodioidakseni sitä, miten autopilotilla noita joskus heitetään päivityksiin lukematta niitä kunnolla. Joo, groteskia paskanjauhantaa, mutta sittenkin paskanjauhantaa. Toisekseen, kuvasta ei voi päätellä henkilön ikää. Henkilö istuu selin. Voi olla 14, voi olla 12, voi olla 20. Iän kuultuaan paskanjauhaja jopa itse toteaa, että henkilö on liian nuori. Hän tekee tämän termillä, joka viittaa kissanpentujen luovutukseen. Absurdia huumoria. Joo, edelleen groteskia verrata poikaa johonkin lemmikkieläimeen, mutta sittenkin huumoria. Kolmannekseen. Pedofilia on määritelmällisesti seksuaalista kiinnostusta alle puberteetti-ikäisiin lapsiin. Kiinnostus 14-vuotiaaseen ei yleensä ole pedofiliaa. On laitonta ja on tuomittavaa, mutta ei ole pedofiliaa. Siinä fiktiivisessä tapauksessa siis, että tässä olisi sellaisesta kyse. Ei ole. Uoh. Nyt tämä kuulostaa siltä kuin väittäin, että tuo olisi jotenkin hyvä läppä. Ei se sitäkään ollut. Mutta on olemassa sellainen ihan pieni ero huonon läpän heittämisen ja pedofilian välillä. Siksi jarrua.

   Lainaa

  60. Surumielinen mäyrä 26.11.2022 13:46
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Lumisateessa kastunut kyyhky: Mua ei naurattanut tämäkään. Oksetti.
   Mutta eihän tässä vitsailtu sen jälkeen, kun kuultiin lapsen olevan kyseessä.

   Lainaa

  61. Puuton alpakka 26.11.2022 22:08
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   Ikirouta: Eli siis groomaaminen on ok sun mielestä? Kunhan ei mitenkään koske alle 18-vuotiaaseen niin voi vihjailla ja kosiskella miten haluaa? Hyi saatana, mee terapiaan.
   Groomaaminen? Kuka on sanonut, että se olisi ok? Kuka sellaista on tässä tehnyt? 
   Hymyn kehuminen ei ole vihjailua ja tuollainen "kosiskelu", kuten sitä kutsut, ei millään tapaa viittaa siihen, että henkilö olisi seksuaalisesti kiinnostunut lapsista tai näkisi heissä mitään seksuaalista. Ennemmin katsoisin terapian tarpeessa olevan sen, jolle edes tulee mieleen groomaaminen siitä, että tuntematon ihminen kehuu lapsen hymyä satunnaisessa kohtaamisessa tilanteessa, jossa lapsen vanhempikin on paikalla. Minkäänlaista uudelleentapaamisenodotusta en tuosta havainnut.
   Jotkut ihmiset arvostavat puolisoissaan muitakin ominaisuuksia, eivätkä pidä heitä vain seksuaalisesti hyväksikäytettävinä objekteina. On siis täysin mahdollista nähdä lapsessa ominaisuus, jonka toivoisi puolisolleen ilman, että minkäänlainen seksuaalinen ajatus tulisi edes mieleen.

   Lainaa

  62. Loikoileva lepakko 27.11.2022 15:08
   Tulos: -2 (14 ääntä)
   Lehtevä makkara: Öö... Nyt oli harhaista tekstiä. Vitsillähän ne pikkutyttöjä kuolaavat keski-ikäiset miehet niille tytöille tuhmia puhuvat. Samoin kun olin ala-ikäisenä ensimmäisessä kesätypaikassa, niin ne +50 vuotiaat naiset ehdotteli mulle paidan pois jättämistä yms, että heille olisi jotain silmänruokaa. Vitsillähän ne vain, aina.
   Kuten muutkin sanoivat, luepa uudelleen. Virheellinen iän arviointi - joka on todellakin ymmärrettävää vaikka te kuinka itkette ”oksettavuudesta” - ei ole pedofiliaa. Itsekin olisin lukenut pojan vähintään 17-18vuotiaaksi, muistaakseni kuvissa oli ihan kunnolla vatsalihasta ja muuta ”aikuisempaa”, todella outoja kuvia noin lapseksi ylipäätään. Ottakaapas ne kukkahatut nyt päistänne, ei ole herran jestas noin vakavaa katsoa jonkun ikää väärin ja heittää sitä vitsiksi. 😀

   Lainaa

  63. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Impotentti kurkku: Alvar Aalto ei kyllä ollut lahjakas ainakaan arkkitehtuurissa.
   Lahjakkaampi kuitenkin arkkitehtinä kuin maljakontekijänä. Sen suunnittelemat talot on jotenkuten käyttötarkoitukseensa sopivia mutta sen suunnittelemassa maljakossa on täysin mahdotonta pitää kukkia.

   Lainaa

  64. Tallennettu soturi 27.11.2022 18:52
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Tislattu peura: Kommenteissa kauhistellaan, ettei Johannan ja Viivin jutuissa ole mitään hauskaa, mutta eihän kukaan ole edes väittänyt, että olisi. Eivätköhän ne juuri karsean asenteensa vuoksi tänne päätyneet.
   Itse 14-vuotiaana jouduin vanhan naisen ahdistelemaksi töissä. Kun kerroin pomolle, kavereille ja perheelle, niin kaikki vain nauroivat kuinka taidan olla homo.

   Lainaa

  65. Televisioton herne 28.11.2022 5:08
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Mielestäni tuon nuoren kuvan ei kuuluisi olla täällä. Tuo huumori ei ole harmitonta. Vastenmielistä ja alaikäistä seksualisoivaa. Olisi ollut vastenmielistä täysi-ikäisenkin kohdalla. Tehkää Feissarimokat nyt ryhdikäs ratkaisu ja poistakaa tämä.

   Lainaa

  66. Nimimerkki 6.12.2022 4:00
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Neoneo: Pyh. Odotin, että joku olisi kertonut tuolle, että hänen pojallaan on selässä akne. Lääkäri olisi oikea osoite.
   Niinpä. Nuoren urheilevan pojan selässä akne ei ole se harvinaisin juttu.

   Lainaa

  67. Ehjä leijona 6.12.2022 23:54
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Isä: Voisin hyvin heittää samanlaista läppää pojastani. Mutta en ikinä tyttärestäni. Joskus kävi tilanne, että kahvilan täti ojensi 4v pojalleni kuitin, johon oli olevinaan kirjoittanut puhelinnumeronsa. Sanoi "soittelehan kun olet kasvanut isoksi, josset ole hukannut tuota hymyä". Mielestäni [...]
   Juu. Hienoa että tiedostat oman kaksinaismoraalisuutesi. Muuta hyvää en tuossa sitten näekään. Että mielestäsi on ihan ok jos tädit heittävät netin keskusteluryhmässä seksualisoivaa läppää alaikäisistä pojista. Mutta tytöt onkin ihan eri asia. Tässähän nää asenteet taas tulee esiin ja tasa-arvo punnitaan. Naisissakin on kaikenlaisia pedareita yms pervoja, ja saavat lievemmät tuomiot kuin miehet samanlaisista rikoksista. Hyi. Helvetti.

   Lainaa

  68. Eksakti vesinokkaeläin 10.12.2022 12:37
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Loikoileva lepakko: Kuten muutkin sanoivat, luepa uudelleen. Virheellinen iän arviointi - joka on todellakin ymmärrettävää vaikka te kuinka itkette ”oksettavuudesta” - ei ole pedofiliaa. Itsekin olisin lukenut pojan vähintään 17-18vuotiaaksi, muistaakseni kuvissa oli ihan kunnolla vatsalihasta ja muuta [...]
   Jos ei erota 14-vuotiasta lasta aikuisesta, niin kyllä se vähän pedofiiliisiin taipumuksiin viittaa. Tai optikkokäynnin tarpeeseen. Varsinkin kun kyse vielä pojasta. Tyttöjen kohdalla aavistuksen verran ymmärrettävämpää, koska tytöt ovat keskimäärin kehityksessä jonkin verran poikia edellä tuossa vaiheessa.

   Lainaa

  69. Tilattava tuhatjalkainen 25.12.2022 18:22
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tallennettu soturi: Itse 14-vuotiaana jouduin vanhan naisen ahdistelemaksi töissä. Kun kerroin pomolle, kavereille ja perheelle, niin kaikki vain nauroivat kuinka taidan olla homo.
   Anteeksi, painoin vahingossa miinusta. 
   Ikävää että olet kokenut ahdistelua, eikä kukaan ole puuttunut siihen :( 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kumppani, kuva, lahjakas, nuori, puhelu, puoliso, raha, rokko, seuranhaku, suku, yksityisviesti