Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 235

Voitteko ottaa osan tästä hävetyksestä pois?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 235

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +410 (414 ääntä)
   Digitaalinen ilmoitustaulu? No huhhuh! No, tuollaisen kanssa kyllä välttyis heippalapuilta kun ei tulisi ikinä edes ladattua appia/avattua nettisivua.

   Lainaa

  2. Syvä sorsa 6.10.2022 0:47
   Tulos: -50 (112 ääntä)
   Ihan hyvinhän se on tuo satisfyer imeny ne mustapäät pois jos niitä ei ole. Varsin tyydyttävä lopputulos siis :D

   Lainaa

  3. Kykenemätön peura 6.10.2022 0:54
   Tulos: +138 (148 ääntä)
   Tuo violetti kivake ilahduttaa minua, koska se on yleensä varattu kaikkein järjettömimmille vänkääjille. Nimimerkillä itsekin yhden puhelimen onnistuneesti riisillä kylvyn jälkeen kuivattanut Vähän kyllä hämmästelen tuota keskustelua, sillä vinkin perusteella puhelin olisi kastunut, mutta aloituksessa ei ole sitä mainittu. Luulisi, että puhelimen kastuminen ei ihan huomaamatta tapahtunut. Vai onko teini yrittänyt piilotella puhelimen uintireissua.

   Lainaa

  4. Laiska laama 6.10.2022 0:56
   Tulos: +285 (299 ääntä)
   Kauhistuxen kanahäkki, nyt on todella Lauran synkät salaisuudet paljastuneet isäpuolelle! Ei tosi, huoli pois koska 1. Kissojenruokintavierailuiden aikana isäpuoli tuskin on edes käynyt vessassa. 2. Jos on kuitenkin käynyt, tuskin on huomannut/tunnistanut esinettä seksileluksi. 3. Jos on kuitenkin tunnistanut, ymmärtää varmaan myös (naisten) seksuaaliterveyden päälle sen verran ettei ole moisesta viitsinyt kauhistua.

   Lainaa

  5. Lorvaileva lihapiirakka 6.10.2022 1:08
   Tulos: +82 (98 ääntä)
   Tiedoksi niille, joita asia alkoi epäilyttää: riisikuivatus on nykyään aivan yhtä toimiva niksi kuin aina ennenkin. Tietenkään niitä jyviä ei pidä kaataa irrallaan laitteen sisään, vaan laittaa laite ja esimerkiksi talouspaperista tehty riisitasku muovipussiin.

   Lainaa

  6. Hämy minkki 6.10.2022 1:12
   Tulos: -46 (78 ääntä)
   Syvä sorsa: Ihan hyvinhän se on tuo satisfyer imeny ne mustapäät pois jos niitä ei ole. Varsin tyydyttävä lopputulos siis :D
   Ei mitään järkeä tekevä kommentti, jotta saadaan sättäriin liittyvä hassunhauska loppulause. Varsin epätyydyttävä lopputulos.

   Lainaa

  7. Veneetön pomelo 6.10.2022 1:14
   Tulos: -23 (245 ääntä)
   Olen kyllä seksilelujen kannattaja, mutta en oikein ymmärrä sitä miksi lukuisten naisten pitää satisfyeriä esitellä esim. TikTokissa. No naisten kohdalla se on varmaan voimaannuttavaa ja vahvan itsenäisen naisen merkki. Mies jos tekisi samoin, kyseessä olisi säälittävä pervo.

   Lainaa

  8. Tulos: +174 (194 ääntä)
   Laiska laama: Kauhistuxen kanahäkki, nyt on todella Lauran synkät salaisuudet paljastuneet isäpuolelle! Ei tosi, huoli pois koska 1. Kissojenruokintavierailuiden aikana isäpuoli tuskin on edes käynyt vessassa. 2. Jos on kuitenkin käynyt, tuskin on huomannut/tunnistanut esinettä seksileluksi. 3. Jos on kuitenkin [...]
   Ja sitten tietysti hävetyx lähtee pois parhaiten sillä, että jaetaan kuva siitä laitteesta tuhansien tuntemattomien ihmisten keskelle semijulkiseen ryhmään (ja vissiin vielä omalla profiililla), jos nyt niin epäonnekkaasti kävikin ettei isäpuoli huomannut tai vittuakaan ollut kiinnostunut.

   Lainaa

  9. Vaikeuksiin ajautunut hampurilainen 6.10.2022 1:33
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   Sirpa, mitä helvettiä?

   Lainaa

  10. Kaveriton kauris 6.10.2022 3:50
   Tulos: +245 (255 ääntä)
   Satisfyeria en tajuaisi edes hävetä, tuskin isäpuoli sitä edes tunnisti, jos edes huomasi. Kuitenkin häpeäisin suuresti, jos näppäimistöstäni irtoaisi lause "moiccu, voitteko ottaa osan tästä hävetyxestä poies" omalla nimelläni ja naamallani. Toivon, että tuo lause on sarkasmia tai jotain Naistenhuoneen inside-läppää.

   Lainaa

  11. Kaksipitkä muovipussi 6.10.2022 5:34
   Tulos: -82 (154 ääntä)
   Kuka jättää ”mustapääimurinsa” olohuoneen pöydälle? Tai siis okei, nyt tiedämme kuka, mutta siis niinku hyi olkoon. Pöydillä pidetään ruokia ja muita puhtaita asioita, ei mitään rässäkkää räpeltäneitä härpäkkeitä.

   Lainaa

  12. Tornipöllö 6.10.2022 6:00
   Tulos: +79 (83 ääntä)
   Mitä ihmettä Sirpa edes yrittää tuossa viimeisessä kommentissaan sanoa?

   Lainaa

  13. Itseasiassa 6.10.2022 6:19
   Tulos: +34 (46 ääntä)
   Sirpa kyllä voitti tuossa keskustelussa jotain, en ole ihan varma mitä.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 6.10.2022 6:21
   Tulos: +91 (99 ääntä)
   Jos todella haluaa Design by Markku -tatuoinnin, niin onko se ihan mahdottomuus katsoa jotain Huutokauppakeisarin jaksoa, jossa se vilahtaisi? Odotellessa Ikuisesti iholla...

   Lainaa

  15. Mauton ilonpilaaja 6.10.2022 6:48
   Tulos: +103 (151 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: Kuka jättää ”mustapääimurinsa” olohuoneen pöydälle? Tai siis okei, nyt tiedämme kuka, mutta siis niinku hyi olkoon. Pöydillä pidetään ruokia ja muita puhtaita asioita, ei mitään rässäkkää räpeltäneitä härpäkkeitä.
   Kuka pitää olohuoneen pöydällä ruokia? Olohuoneen pöydällä pidetään jalkoja.

   Lainaa

  16. Urpo oliivi 6.10.2022 7:52
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Lorvaileva lihapiirakka: Tiedoksi niille, joita asia alkoi epäilyttää: riisikuivatus on nykyään aivan yhtä toimiva niksi kuin aina ennenkin. Tietenkään niitä jyviä ei pidä kaataa irrallaan laitteen sisään, vaan laittaa laite ja esimerkiksi talouspaperista tehty riisitasku muovipussiin.
   Vielä parempi niksi on käyttää esimerkiksi uusien kenkien mukana tulevia silica-pusseja, mutta useimmilla ei ole niitä kovin montaa kourallista varastossa hätätilanteiden varalta, joten riisi on hyvä korvike.

   Lainaa

  17. Tulos: +101 (103 ääntä)
   Parastahan oli, että Sirpa muutama tunti myöhemmin ihan rempseen rehellisesti myönsi olleensa kännissä joten ei itekään tiedä mitä on höpöttäny 😄

   Lainaa

  18. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Laitoin taannoin nokkelana tyttönä telkkarin kastuneen kaukosäätimen riisikasan kanssa kippoon. Kuivui ja toimii hyvin, mutta jostain reiästä meni riisi kaken sisälle ja siellä se ripisee edelleen näin 2 vuoden jälkeen.

   Lainaa

  19. Kaksipitkä muovipussi 6.10.2022 8:45
   Tulos: -18 (58 ääntä)
   Mauton ilonpilaaja: Kuka pitää olohuoneen pöydällä ruokia? Olohuoneen pöydällä pidetään jalkoja.
   Ne, jotka leffaa katsoessa haluavat syödä vaikka popcornia. Mutta jos teillä pidetään jalkoja, niin mikäpäs siinä. Oma on pöytänne.

   Lainaa

  20. Mutkikas kärpänen 6.10.2022 9:01
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Laiska laama: Kauhistuxen kanahäkki, nyt on todella Lauran synkät salaisuudet paljastuneet isäpuolelle! Ei tosi, huoli pois koska 1. Kissojenruokintavierailuiden aikana isäpuoli tuskin on edes käynyt vessassa. 2. Jos on kuitenkin käynyt, tuskin on huomannut/tunnistanut esinettä seksileluksi. 3. Jos on kuitenkin [...]
   4. Mitä väliä?

   Lainaa

  21. Sekaisin ampiainen 6.10.2022 9:01
   Tulos: +111 (131 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: Kuka jättää ”mustapääimurinsa” olohuoneen pöydälle? Tai siis okei, nyt tiedämme kuka, mutta siis niinku hyi olkoon. Pöydillä pidetään ruokia ja muita puhtaita asioita, ei mitään rässäkkää räpeltäneitä härpäkkeitä.
   Samalla suulla mä nuolen pillua ja syön ruokaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +92 (102 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: Ne, jotka leffaa katsoessa haluavat syödä vaikka popcornia. Mutta jos teillä pidetään jalkoja, niin mikäpäs siinä. Oma on pöytänne.
   Meillä pidetään sekä jalkoja että ruokia olkkarin pöydällä, mutta olkkarin pöydälle ei koskaan aseteta ruokia (esim. popparia tai iltapalaleipää) ilman lautasta tai kulhoa siinä välissä, joten en näe siinä ongelmaa, varsinkaan kun jalat ja ruuat eivät ole yhtä aikaa pöydällä.

   Lainaa

  23. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Urpo oliivi: Vielä parempi niksi on käyttää esimerkiksi uusien kenkien mukana tulevia silica-pusseja, mutta useimmilla ei ole niitä kovin montaa kourallista varastossa hätätilanteiden varalta, joten riisi on hyvä korvike.
   Minä pakkasin vanhaan tyynyliinaan pussillisen silikaattipohjaista paakkuuntumatonta kissanhiekkaa ja vein sen autoon, joka oli kastunut sisältä. Se tuntui auttavan. Tein toisen samanlaisen, ja pidän vuorotellen toista autossa ja toista sisällä kuivumassa. Tuulilasi pysyy varsin hyvin kirkkaana sisäpuolelta sateisella ja lumisella säälläkin.

   Lainaa

  24. Sisäänlämpiävä lihapulla 6.10.2022 10:08
   Tulos: -34 (72 ääntä)
   P: Meillä pidetään sekä jalkoja että ruokia olkkarin pöydällä, mutta olkkarin pöydälle ei koskaan aseteta ruokia (esim. popparia tai iltapalaleipää) ilman lautasta tai kulhoa siinä välissä, joten en näe siinä ongelmaa, varsinkaan kun jalat ja ruuat eivät ole yhtä aikaa pöydällä.
   Mutta…
   Jalat pöydällä, jonka jälkeen siihen laitetaan iltapalalautanen, jonka jälkeen lautasta pidellään käsin pohjasta, jonka jälkeen kädet koskevat ruokaan ja ruoka menee suuhun = lepra. ⚠️

   Lainaa

  25. Tulos: -36 (66 ääntä)
   Minulle koulussa mammutinmetsästyksen ohella opetetun kieliopin mukaan Jonnan olisi pitänyt kirjoittaa: "Terveisin sellaisen pentukoiran omistaja, joka yrittää mennä näitä jätöksiä syömään."

   Lainaa

  26. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Lorvaileva lihapiirakka: Tiedoksi niille, joita asia alkoi epäilyttää: riisikuivatus on nykyään aivan yhtä toimiva niksi kuin aina ennenkin. Tietenkään niitä jyviä ei pidä kaataa irrallaan laitteen sisään, vaan laittaa laite ja esimerkiksi talouspaperista tehty riisitasku muovipussiin.
   Muovipussiin josta kosteus ei haihdu? Paljon paremmin ne riisitkin sitä kosteutta imevät sellaisesa tilassa jossa se voi myös haihtua ilmaan.

   Lainaa

  27. Ilmiselvä ahven 6.10.2022 10:55
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Voi Sirpa Sirpa, ei kukaan tee sun ammatin tiedolla mitään.

   Lainaa

  28. Tulos: 0 (42 ääntä)
   Mauton ilonpilaaja: Kuka pitää olohuoneen pöydällä ruokia? Olohuoneen pöydällä pidetään jalkoja.
   Kuka pitää olohuoneessa pöytää? Turhanpäivänen roinan kerääjä josta saa vaan kuvamateriaalia Sisustetaan Saatana!-faceryhmään.

   Lainaa

  29. Symppis hämähäkki 6.10.2022 12:27
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: Kuka jättää ”mustapääimurinsa” olohuoneen pöydälle? Tai siis okei, nyt tiedämme kuka, mutta siis niinku hyi olkoon. Pöydillä pidetään ruokia ja muita puhtaita asioita, ei mitään rässäkkää räpeltäneitä härpäkkeitä.
     Moiset härpäkkeet on tarkoitus pestä käytön jälkeen. Huolellisesti. Ruokien on toki hyvä olla puhtaita, mutta kaiken intiimialueelle tarkoitetun on syytä olla vielä paljon puhtaampaa -herkkä elin, ei mikään likaviemäri. Jos et hyvillä mielin pistäisi kapistusta vaikka suuhusi, se ei ole tarpeeksi hyvin puhdistettu.

   Lainaa

  30. Kapea tonttu 6.10.2022 13:52
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Toj Karin: Muovipussiin josta kosteus ei haihdu? Paljon paremmin ne riisitkin sitä kosteutta imevät sellaisesa tilassa jossa se voi myös haihtua ilmaan.
   Kyllä muovipussiin, koska pointti on imeä kosteutta laitteen sisältä eikä huoneilmasta.
   Jos et laita niitä muovipussiin, voit yhtä hyvin jättää koneen/kännykän vain pöydälle lojumaan ja odottaa, että vesi haihtuu omia aikojaan. Ei sillä ole väliä onko samassa huoneessa riisiä vai ei, mutta jos samassa (suunnilleen) ilmatiiviissä pussissa on jotain, joka imee kosteutta, se imee kosteutta nimenomaan sieltä mistä pitääkin.

   Lainaa

  31. Maineeton metsämarja 6.10.2022 15:59
   Tulos: -20 (30 ääntä)
   Sekaisin ampiainen: Samalla suulla mä nuolen pillua ja syön ruokaa.
   Hui miten rohkeaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Kapea tonttu: Kyllä muovipussiin, koska pointti on imeä kosteutta laitteen sisältä eikä huoneilmasta. Jos et laita niitä muovipussiin, voit yhtä hyvin jättää koneen/kännykän vain pöydälle lojumaan ja odottaa, että vesi haihtuu omia aikojaan. Ei sillä ole väliä onko samassa huoneessa riisiä vai ei, mutta jos [...]
   Totta. Kiitos korjauksesta!

   Lainaa

  33. Tulos: -3 (33 ääntä)
   Veneetön pomelo: Olen kyllä seksilelujen kannattaja, mutta en oikein ymmärrä sitä miksi lukuisten naisten pitää satisfyeriä esitellä esim. TikTokissa. No naisten kohdalla se on varmaan voimaannuttavaa ja vahvan itsenäisen naisen merkki. Mies jos tekisi samoin, kyseessä olisi säälittävä pervo.
   Älä jaksa keksiä hypoteettisia tilanteita

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Kaveriton kauris: Satisfyeria en tajuaisi edes hävetä, tuskin isäpuoli sitä edes tunnisti, jos edes huomasi. Kuitenkin häpeäisin suuresti, jos näppäimistöstäni irtoaisi lause "moiccu, voitteko ottaa osan tästä hävetyxestä poies" omalla nimelläni ja naamallani. Toivon, että tuo lause on sarkasmia tai jotain Naistenhuoneen inside-läppää.
   Olin tulossa kommentoimaan ihan samaa. On asioita joita ei tarvitse hävetä ja yksi niistä on itsetyydytys ja sitten on asioita joita aikuisen ihmisen tarvitsee hävetä ja yxi niistä on tällainen kirjoitustyyli.

   Lainaa

  35. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Hämy minkki: Ei mitään järkeä tekevä kommentti, jotta saadaan sättäriin liittyvä hassunhauska loppulause. Varsin epätyydyttävä lopputulos.
   Miten olis, tarkistaisitko pipos kireyden?

   Lainaa

  36. Nuutunut kivi 6.10.2022 23:02
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Mimmi: Laitoin taannoin nokkelana tyttönä telkkarin kastuneen kaukosäätimen riisikasan kanssa kippoon. Kuivui ja toimii hyvin, mutta jostain reiästä meni riisi kaken sisälle ja siellä se ripisee edelleen näin 2 vuoden jälkeen.
   Rytmimuna!

   Lainaa

  37. Kaksipitkä muovipussi 7.10.2022 7:42
   Tulos: +5 (25 ääntä)
   Sekaisin ampiainen: Samalla suulla mä nuolen pillua ja syön ruokaa.
   No nyt ei voi muuta sanoa kuin klassisen ”nam nam”.

   Lainaa

  38. Aikaansaava marja 7.10.2022 9:34
   Tulos: 0 (28 ääntä)
   Veneetön pomelo: Olen kyllä seksilelujen kannattaja, mutta en oikein ymmärrä sitä miksi lukuisten naisten pitää satisfyeriä esitellä esim. TikTokissa. No naisten kohdalla se on varmaan voimaannuttavaa ja vahvan itsenäisen naisen merkki. Mies jos tekisi samoin, kyseessä olisi säälittävä pervo.
   Täysin totta. Viime mokissa jopa puoliso piti tekotussua säilövää miestään ällöttävänä. Ei todellakaan kannata esitellä lelujaan julkisesti, jos haluaa vielä seuraavalla viikolla olla työpaikassaan. 
   Kaksinaismoralismi se vasta yököttävää onkin.

   Lainaa

  39. Arkkienkeli 7.10.2022 13:41
   Tulos: +3 (21 ääntä)
   Täytyy olla köyhä elämä, jos satunnaisen TV-ohjelman logon aikoo tatuoida.

   Lainaa

  40. Karu katkarapu 8.10.2022 21:52
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: Kuka jättää ”mustapääimurinsa” olohuoneen pöydälle? Tai siis okei, nyt tiedämme kuka, mutta siis niinku hyi olkoon. Pöydillä pidetään ruokia ja muita puhtaita asioita, ei mitään rässäkkää räpeltäneitä härpäkkeitä.
   Kuka käyttää naisen alapäästä nimeä rässäkkä???

   Lainaa

  41. Ruskistettu roska 9.10.2022 10:51
   Tulos: +8 (22 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: Ne, jotka leffaa katsoessa haluavat syödä vaikka popcornia. Mutta jos teillä pidetään jalkoja, niin mikäpäs siinä. Oma on pöytänne.
   1. Pop corn ei ole ruokaa 2. Pop corn -kulhoa pidetään sylissä tai kädessä kun istutaan jalat pöydällä.

   Lainaa

  42. Mäntylahti-Piiras 10.10.2022 19:08
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Sirpa panee korkin kiinni ja ottaa lääkkeet, ja Laura kieltoon "moiccujensa" ja "hävetyxiensä" kanssa

   Lainaa

  43. Haudottu keiju 11.10.2022 20:36
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Mikä tolla puhelimella on hätä? Missä tilassa se on? Saako joku luettua mitä ruudulla lukee? Honor. Mutta tarkka malli? Ensimmäiset kolme riviä taitaa olla kielen valinta: ensin "en", sitten kaksi erilaista kiinaa. Sitten väliviiva. Kaksi riviä joista en saa selvää, oisko alempi "j620g"? Ja sit toistuu: "not exist" "-2" Jotenkin en usko että puhelimen ruudulla luki mitään "nettimötikän tietoja".

   Lainaa

  44. Liila Laiskiainen 13.10.2022 13:43
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Sisäänlämpiävä lihapulla: Mutta… Jalat pöydällä, jonka jälkeen siihen laitetaan iltapalalautanen, jonka jälkeen lautasta pidellään käsin pohjasta, jonka jälkeen kädet koskevat ruokaan ja ruoka menee suuhun = lepra. ⚠️
   Kuulostaa pakko-oireisesta häiriöstä kärsivän ajatuksilta. Olettaen, ettei kyseessä ole vitsi.
   Jos oikeasti ajattelet noin, niin kannattaa hankkia apua. Terveisin henkilö, jolla on diagnosoitu ocd.

   Lainaa

  45. Ulkoneva kesyaasi 15.10.2022 2:28
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Veneetön pomelo: Olen kyllä seksilelujen kannattaja, mutta en oikein ymmärrä sitä miksi lukuisten naisten pitää satisfyeriä esitellä esim. TikTokissa. No naisten kohdalla se on varmaan voimaannuttavaa ja vahvan itsenäisen naisen merkki. Mies jos tekisi samoin, kyseessä olisi säälittävä pervo.
   Kyllä mun mielestä miehet saa vaihtaa vinkkejä, että mikä on parempi kuin ite väsätty pringlestoosa. Samoin naiset saa kertoo jos on hyvä tuote. Ei tartte sun kattoo videoita jossa sä et oo kohderyhmä. En mäkään mee ihmetteleen sukellusvideoita ja valittaan, kuinka kun en sukeltele, niin on se kun nää jaksaa vaahdota laitteista

   Lainaa

  46. Kuulas hämähäkki 8.11.2022 18:58
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Se puhelin kuivuu yhtä hyvin pöydällä kuin kulhossa riisiä. Riisistä tosiaan irtoaa pölyä ja vinkki on paskapuhetta. Pääasia on ettei puhelinta laita päälle ennen kuin on kunnolla kuivunut.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: design by markku, hävetä, ilmoitustaulu, kirjoitusvirhe, kosteusvaurio, kuivattaa, kännykkä, puhelin, pöly, riisi, tatuointi, vinkki