Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 591

Facebook paljastaa, kuinka nolot olit kymmenen vuotta sitten.
Sekalaisia, osa 591

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kohdistettu pomelo 6.10.2022 0:39
      Tulos: -53 (221 ääntä)
      "Nivea on maailmanlaajuinen ihon- ja vartalonhoidon tuotemerkki, jonka omistaa saksalainen yritys nimeltä Beiersdorf." Ei siis ihan suomalainen

      Lainaa

    2. Kykenemätön peura 6.10.2022 0:44
      Tulos: +362 (376 ääntä)
      Häpeäkseni tunnustan, että minunkin facebook-historiasta löytyy noita kryptisiä päivityksiä joita nyt syvästi kadun. Edin ex-vaimo on kuitenkin mahtava 😂 Kauniita unehräkemäkeeitä muille yökukkujille.

      Lainaa

    3. Piittaamaton taikuri 6.10.2022 0:44
      Tulos: +56 (96 ääntä)
      Ilmankos Bliw ois suomalainen saippuasarja, sillä on joutsenlippukin.
      Kohdistettu pomelo: "Nivea on maailmanlaajuinen ihon- ja vartalonhoidon tuotemerkki, jonka omistaa saksalainen yritys nimeltä Beiersdorf." Ei siis ihan suomalainen
      Ilmankos se olikin väärä vastaus. Bliw sensijaan ois suomalainen saippuasarja, sillä on joutsenlippukin.

      Lainaa

    4. Syömätön susi 6.10.2022 1:15
      Tulos: +249 (251 ääntä)
      Työmatkaan käytetty suhteellinen aikamäärä kasvaa eksponentiaalista tahtia mitä lyhyempi työmatka on kyseessä. Jos työpiste sijaitsee sängyssä ei töihin tahdo päästä enää ollenkaan.

      Lainaa

    5. Triviaali pähkinä 6.10.2022 1:31
      Tulos: +202 (206 ääntä)
      Kieltämättä heräsi mielenkiinto, että minkälainen on "Eroottinen sovellus", jonka yksi toiminto on ilmeisesti "Mene töihin leukaan"...

      Lainaa

    6. Leikkaava puimuri 6.10.2022 3:01
      Tulos: +116 (120 ääntä)
      kuksa.partio.fi -juttu on hyvä esimerkki siitä, kun selaimessa on päällä automaattikäännös. Selain tunnistaa kielen väärin ja päättää kääntää jo valmiiksi suomeksi olevan tekstin suomeksi ja lopputulos on tuo. Ihan vain vinkkinä jos jossain asiallisella sivustolla yllättäen onkin siansotkua ja pornoa tarjolla, moka ei ole sivustolla vaan käyttäjällä :)

      Lainaa

    7. Napapiirin suurin lammas 6.10.2022 4:58
      Tulos: +119 (133 ääntä)
      Piittaamaton taikuri: Ilmankos Bliw ois suomalainen saippuasarja, sillä on joutsenlippukin. Ilmankos se olikin väärä vastaus. Bliw sensijaan ois suomalainen saippuasarja, sillä on joutsenlippukin.
      Bliwin Joutsenmerkki ei kerro mitään kotimaisuudesta, sillä se on pohjoismainen ympäristömerkki. Kotimaisuudesta kertoo Hyvää Suomesta -merkki. Kaksi erilaista merkkiä, joilla on eri nimi ja eri käyttötarkoitus.

      Lainaa

    8. Tornipöllö 6.10.2022 5:55
      Tulos: +137 (139 ääntä)
      Eroottinen sovellus. Partion palvelutarjonta onkin laajempi kuin luulin.

      Lainaa

    9. Syötävä marsu 6.10.2022 6:24
      Tulos: +121 (121 ääntä)
      Kykenemätön peura: Häpeäkseni tunnustan, että minunkin facebook-historiasta löytyy noita kryptisiä päivityksiä joita nyt syvästi kadun. Edin ex-vaimo on kuitenkin mahtava 😂 Kauniita unehräkemäkeeitä muille yökukkujille.
      Vuosia sitten tein läpällä päivityksen: "Nyt olen tehnyt jotain anteeksiantamatonta!" johon silloinenkin exäni vastasi: "Niin olet!". 
      Menin hämilleni, enkä vieläkään tiedä mitä olen tehnyt vai oliko se vaan vitsi. Yritin kysyä yksityisviestillä, mutta hän ei ikinä vastannut.

      Lainaa

    10. Itseasiassa 6.10.2022 6:31
      Tulos: +75 (75 ääntä)
      Syömätön susi: Työmatkaan käytetty suhteellinen aikamäärä kasvaa eksponentiaalista tahtia mitä lyhyempi työmatka on kyseessä. Jos työpiste sijaitsee sängyssä ei töihin tahdo päästä enää ollenkaan.
      Juu, mun työmatka on noin 8 metriä ja kestää tunnin. Jossain vaiheessa kiirehdin ja esim. söin aamupalan availlessani työläppäriä, mutta totesin etten halua typistää sitä aamuaikaa, josta jo muutenkin säästyy 20 minuuttia toimistolle menosta. Alkaa päivä paljon mukavammin.

      Lainaa

    11. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Kykenemätön peura: Häpeäkseni tunnustan, että minunkin facebook-historiasta löytyy noita kryptisiä päivityksiä joita nyt syvästi kadun. Edin ex-vaimo on kuitenkin mahtava 😂 Kauniita unehräkemäkeeitä muille yökukkujille.
      Tulin kirjoittamaan samaa kommenttia.

      Lainaa

    12. Kaksipitkä muovipussi 6.10.2022 8:47
      Tulos: +69 (71 ääntä)
      Tornipöllö: Eroottinen sovellus. Partion palvelutarjonta onkin laajempi kuin luulin.
      Olen kuullut, että partiolaisten tunnuslause on ”aina valmis”. En tiedä (sitäkään) pitääkö se paikkaansa.

      Lainaa

    13. Tulos: +95 (99 ääntä)
      Napapiirin suurin lammas: Bliwin Joutsenmerkki ei kerro mitään kotimaisuudesta, sillä se on pohjoismainen ympäristömerkki. Kotimaisuudesta kertoo Hyvää Suomesta -merkki. Kaksi erilaista merkkiä, joilla on eri nimi ja eri käyttötarkoitus.
      Hyvää Suomesta -merkki myönnetään kotimaisille elintarvikkeille. Ellei kyseessä ei ole syötävä saippua niin siinä on todennäköisemmin Avainlippu-merkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai palvelulle.

      Lainaa

    14. Huoleton kultakala 6.10.2022 9:31
      Tulos: +10 (64 ääntä)
      Mikä niiden vanhojen postauksien poistamisessa on niin vaikeaa? Itse poistaisin saman tien enkä jättäisi vuosiksi roikkumaan, ja sitten valittaisi joka vuosi kun Facebook muistuttaa niistä...

      Lainaa

    15. Stabiili perhonen 6.10.2022 10:01
      Tulos: +49 (95 ääntä)
      Kuka poistaa vanhoja päivityksiä ja miksi ihmeessä kukaan tekisi niin? Sehän on kuin kumittaisi sivuja tyhjiksi päiväkirjastaan...

      Lainaa

    16. Mukava Norppa 6.10.2022 10:31
      Tulos: -10 (26 ääntä)
      Uuno Turhapuroa hoputettu kirjottamaan tekstiä kuksaan 😄 (Uunosta toki heti mielleyhtymä Veskuun. Voi Vesku ❤)

      Lainaa

    17. Tulos: +61 (71 ääntä)
      Mimmi: Tulin kirjoittamaan samaa kommenttia.
      Mä tulin kirjoittamaan eri kommenttia.

      Lainaa

    18. Kuitti rotta 6.10.2022 11:10
      Tulos: +33 (45 ääntä)
      Eikös kotikatu ollut ennen salattuja elämiä?

      Lainaa

    19. Toipuva haisunäätä 6.10.2022 11:27
      Tulos: +58 (62 ääntä)
      Kuitti rotta: Eikös kotikatu ollut ennen salattuja elämiä?
      Muttei ollut päivittäinen

      Lainaa

    20. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Kohdistettu pomelo: "Nivea on maailmanlaajuinen ihon- ja vartalonhoidon tuotemerkki, jonka omistaa saksalainen yritys nimeltä Beiersdorf." Ei siis ihan suomalainen
      Älä saatana :D No muuten se oli oikein.

      Lainaa

    21. Impotentti kurkku 6.10.2022 13:40
      Tulos: +43 (43 ääntä)
      Juha: Hyvää Suomesta -merkki myönnetään kotimaisille elintarvikkeille. Ellei kyseessä ei ole syötävä saippua niin siinä on todennäköisemmin Avainlippu-merkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai palvelulle.
      Avainlippu-merkin voi saada vaikka tuote ei olisi Suomessa valmistettu. Avainlippu-merkin saamiseen riittää että tuotteen kotimaisuusaste on vähintään 50% tuotteen omakustannearvosta. Näin ollen riittää että tuote esimerkiksi pakataan Suomessa, sillä meillä se työntekijä pelkästään pakkaamisen osalta on huomattavan paljon kalliimpi kuin mitä tuotteen valmistus maksaa halpatuotantomaissa.

      Lainaa

    22. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Itseasiassa: Juu, mun työmatka on noin 8 metriä ja kestää tunnin. Jossain vaiheessa kiirehdin ja esim. söin aamupalan availlessani työläppäriä, mutta totesin etten halua typistää sitä aamuaikaa, josta jo muutenkin säästyy 20 minuuttia toimistolle menosta. Alkaa päivä paljon mukavammin.
      Pääsispä itsekin edes kerran etätöihin! Mulla menee about 45min/suunta työmatkoihin, ja tietty vielä kauemmin kotimatkaan jos pitää käydä kaupassa.

      Lainaa

    23. Eksakti vesinokkaeläin 6.10.2022 16:37
      Tulos: +16 (30 ääntä)
      Toipuva haisunäätä: Muttei ollut päivittäinen
      Eipä tosin salkkaritkaan tule ku 5 päivänä viikossa

      Lainaa

    24. Eksakti vesinokkaeläin 6.10.2022 16:39
      Tulos: +31 (35 ääntä)
      Laura: Pääsispä itsekin edes kerran etätöihin! Mulla menee about 45min/suunta työmatkoihin, ja tietty vielä kauemmin kotimatkaan jos pitää käydä kaupassa.
      Ite jonkun vuoden kävin töissä aikalailla samalla työmatkalla. Koronan jälkeen etätyöpaikkojen määrä räjähti, joten vaihdoin duunia sellaisiin, joita pystyy tekemään etänä. Nyt reilun vuoden ollut näissä hommissa ja edelleen olen kyllä sitä mieltä että toimistolle en tule palaamaan.

      Lainaa

    25. Pesty oppilas 6.10.2022 19:10
      Tulos: +47 (47 ääntä)
      Toj Karin: Mä tulin kirjoittamaan eri kommenttia.
      mä en tullu kirjoittamaan kommenttia

      Lainaa

    26. Tulos: +93 (97 ääntä)
      Laura: Pääsispä itsekin edes kerran etätöihin! Mulla menee about 45min/suunta työmatkoihin, ja tietty vielä kauemmin kotimatkaan jos pitää käydä kaupassa.
      Itsellä on kyllä unelmaduuni josta haaveilin pitkään ja sattumalta siihen ajauduin. Eli ympäri Suomen huollan koneita. Työaika alkaa kun lähden pihasta ja päättyy kotipihaan tai hotellin pihaan. Haaveilin aina työstä jossa saa ajaa mutta ei tarvitse ajaa isoa autoa tai kuljettaa ihmisiä. Lisäksi olisi mukava tehdä myös vähän jotain käsillä. Eli tämä yhdistelmä on itselleni lähes täydellinen. Vain stressi joillain korjauskeikoilla vähän harmittaa sekä se että asiakkaiden kanssa joutuu olemaan aika sosiaalinen. Pärjään hyvin niissäkin tilanteissa mutta kyllä se hieman kuormittaa. Taksiakin ajan toisinaan. Nyt kun mietin että ketä tämä kiinnostaa niin tuskin ketään. No... tulipahan tarinoitua.

      Lainaa

    27. Tulos: +18 (30 ääntä)
      Huoleton kultakala: Mikä niiden vanhojen postauksien poistamisessa on niin vaikeaa? Itse poistaisin saman tien enkä jättäisi vuosiksi roikkumaan, ja sitten valittaisi joka vuosi kun Facebook muistuttaa niistä...
      En nyt ihan näkisi asiaa niin, että henkilö valitti astiasta, kunhan nyt häpesi omia toilailujaan vuosien takaa. Kyllä sitä itsekin on välillä iskenyt nyrkkiä otsaan kun olen lukenut vuosien takaisia postauksiani. Huudaan samalla pääni sisällä MIKSI SINÄ NOIN MENIT TEKEMÄÄN!

      Lainaa

    28. Kirpeä Ahven 6.10.2022 21:09
      Tulos: +26 (28 ääntä)
      Piittaamaton taikuri: Ilmankos Bliw ois suomalainen saippuasarja, sillä on joutsenlippukin. Ilmankos se olikin väärä vastaus. Bliw sensijaan ois suomalainen saippuasarja, sillä on joutsenlippukin.
      Tosin mäntysuopaa on valmistettu kaupallisesti jo vuodesta 1920. Bliw tuli vasta 1969.

      Lainaa

    29. Pehmeä jänis 6.10.2022 22:13
      Tulos: -8 (12 ääntä)
      Napapiirin suurin lammas: Bliwin Joutsenmerkki ei kerro mitään kotimaisuudesta, sillä se on pohjoismainen ympäristömerkki. Kotimaisuudesta kertoo Hyvää Suomesta -merkki. Kaksi erilaista merkkiä, joilla on eri nimi ja eri käyttötarkoitus.
      Eikä hyvää suomesta merkkikään tarkoita loppupeleissä mitään kum sitä saa rahaa vastaan ostettua myytävälle tuotteelle.
      Ja Ed sheeranihan se sielä

      Lainaa

    30. Pehmeä jänis 6.10.2022 22:15
      Tulos: -39 (39 ääntä)
      Eksakti vesinokkaeläin: Ite jonkun vuoden kävin töissä aikalailla samalla työmatkalla. Koronan jälkeen etätyöpaikkojen määrä räjähti, joten vaihdoin duunia sellaisiin, joita pystyy tekemään etänä. Nyt reilun vuoden ollut näissä hommissa ja edelleen olen kyllä sitä mieltä että toimistolle en tule palaamaan.
      Eikö sun tarviakkaan, itseasiassa jos viitit palauttaa avaimes ja työläppäris, sun ei meinaa näitä hommia enää tarvia tehdä
      Terveisin ex pomosi

      Lainaa

    31. Sievistelevä mansikka 7.10.2022 2:12
      Tulos: +8 (16 ääntä)
      Leeppo: En nyt ihan näkisi asiaa niin, että henkilö valitti astiasta, kunhan nyt häpesi omia toilailujaan vuosien takaa. Kyllä sitä itsekin on välillä iskenyt nyrkkiä otsaan kun olen lukenut vuosien takaisia postauksiani. Huudaan samalla pääni sisällä MIKSI SINÄ NOIN MENIT TEKEMÄÄN!
      Kyllä minä ainakin tulkitsin jos joku sanoo että vanhoista viesteistä muistutus "ahdistaa" niin se on valitus ja siihen auttaisi että ne poistaisi. Mutta kukin tavallaan, en tuomitse.

      Lainaa

    32. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Eksakti vesinokkaeläin: Ite jonkun vuoden kävin töissä aikalailla samalla työmatkalla. Koronan jälkeen etätyöpaikkojen määrä räjähti, joten vaihdoin duunia sellaisiin, joita pystyy tekemään etänä. Nyt reilun vuoden ollut näissä hommissa ja edelleen olen kyllä sitä mieltä että toimistolle en tule palaamaan.
      Minkälaista duunia? Miten siihen pääsis? "kaverin puolesta" kyselen tietysti 😉

      Lainaa

    33. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Pesty oppilas: mä en tullu kirjoittamaan kommenttia
      Mä tulin lukemaan eri kommenttia.

      Lainaa

    34. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Itseasiassa: Juu, mun työmatka on noin 8 metriä ja kestää tunnin. Jossain vaiheessa kiirehdin ja esim. söin aamupalan availlessani työläppäriä, mutta totesin etten halua typistää sitä aamuaikaa, josta jo muutenkin säästyy 20 minuuttia toimistolle menosta. Alkaa päivä paljon mukavammin.
      Minun muutaman metrin työmatkani kestää mennessä pari tuntia, kun pitää lueskella näitä mokia ja kommentteja. Paluumatka on nopeampi.

      Lainaa

    35. Kaita lohikäärme 7.10.2022 15:11
      Tulos: -47 (47 ääntä)
      Mikä on alasin? Miksi ulkomaalainen tietäisi mikä on alasin ja sekoittaisi sen sanaan alasti? Minäkään en tiedä mikä on alasin.

      Lainaa

    36. Kieltäytyvä varis 7.10.2022 16:05
      Tulos: +61 (63 ääntä)
      Kaita lohikäärme: Mikä on alasin? Miksi ulkomaalainen tietäisi mikä on alasin ja sekoittaisi sen sanaan alasti? Minäkään en tiedä mikä on alasin.
      Kannattais varmaan takoa kun rauta on kuumaa ja kirjoittaa se suomenkielinen sana "alasin" googleen, ei se sanavaraston kartuttaminen tee kipeää.

      Lainaa

    37. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Olin 13 ku liityin facebookiin ja muistot mua välillä muistuttelee miten RAND0M XD rawr oon ollu.

      Lainaa

    38. Arkkienkeli 7.10.2022 17:39
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Kappas! Iltasanomien entinen toimittaja on kirjoittanut Kuksaan.

      Lainaa

    39. Itseasiassa 7.10.2022 17:59
      Tulos: -5 (17 ääntä)
      Laura: Pääsispä itsekin edes kerran etätöihin! Mulla menee about 45min/suunta työmatkoihin, ja tietty vielä kauemmin kotimatkaan jos pitää käydä kaupassa.
      Mä mietin näissä tilanteissa, onko sula mahdottomuus joko vaihtaa työpaikkaa tai muuttaa? Elämä on valintoja, vaikka joskus vaikeita. Minulla ei ole esim. perintötilaa, josta luopuminen olisi tuskallista. Mutta aikoinaan kuuntelin kun yksi Helsingissä asuva opiskelija selitti kuinka hänellä on kotoa kouluun tai töihin 45 minuuttia julkisissa ja vielä työpaikan ja koulun väli saman verran. Tuota kuin mietin, niin päätin etten ainakaan pääkaupunkiin muuta. Omalle työpaikalleni pääsee kävellen parissa kymmenessä minuutissa ja vähän nopeammin julkisilla. Olisin tietysti voinut valita jonkun nukkumalähiön tai halvan talon jostain naapurikunnasta, jolloin työmatka voisi olla puolituntia tai enemmän autolla, mutta valitsin näin.

      Lainaa

    40. Arkkienkeli 7.10.2022 18:44
      Tulos: -24 (24 ääntä)
      Kohdistettu pomelo: "Nivea on maailmanlaajuinen ihon- ja vartalonhoidon tuotemerkki, jonka omistaa saksalainen yritys nimeltä Beiersdorf." Ei siis ihan suomalainen
      Kuka väitti siten? Oma mielikuvitukseksi sai taas harjoja. Kehoitan käymään lääkärillä.

      Lainaa

    41. Kaita lohikäärme 8.10.2022 0:37
      Tulos: -22 (34 ääntä)
      Kieltäytyvä varis: Kannattais varmaan takoa kun rauta on kuumaa ja kirjoittaa se suomenkielinen sana "alasin" googleen, ei se sanavaraston kartuttaminen tee kipeää.
      Sinä et ymmärtänyt pointtia. Ulkomaalainen joka osaa vain yksinkertaisinta suomea. Miksi ihmeessä hän tietäisi mikä on alasin, jos ei tiedä tarinan mukaan edes yksinkertaisimpia sanoja (suihku, alasti, jne.).

      Lainaa

    42. Napapiirin suurin lammas 8.10.2022 4:04
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Juha: Hyvää Suomesta -merkki myönnetään kotimaisille elintarvikkeille. Ellei kyseessä ei ole syötävä saippua niin siinä on todennäköisemmin Avainlippu-merkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai palvelulle.
      Bliwillä on Joutsenmerkki, eli pohjoismainen ympäristömerkki. Se ei kerro kotimaisuudesta kuten mun alunperin lainaama kommentoija luuli vsan siitä kertoo nimenomaan Hyvää Suomesta -jota ei yhdelläkään saippualla ole.
      Bliwillä ei ole myöskään Avainlippua, sillä vaikka se on alunperin suomalainen merkki, niin nykyään se valmistetaan Ruotsissa.

      Lainaa

    43. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Itseasiassa: Mä mietin näissä tilanteissa, onko sula mahdottomuus joko vaihtaa työpaikkaa tai muuttaa? Elämä on valintoja, vaikka joskus vaikeita. Minulla ei ole esim. perintötilaa, josta luopuminen olisi tuskallista. Mutta aikoinaan kuuntelin kun yksi Helsingissä asuva opiskelija selitti kuinka hänellä on kotoa [...]
      Mikäs teet kun työpaikat on aina jossain keskellä ei-mitään teollisuusalueilla (jonne julkiset ei kulje kovin hyvin), tai kaupunkien keskustoissa (joissa vuokrat on liian korkeat)

      Lainaa

    44. Arkkienkeli 8.10.2022 17:26
      Tulos: -9 (9 ääntä)
      Triviaali pähkinä: Kieltämättä heräsi mielenkiinto, että minkälainen on "Eroottinen sovellus", jonka yksi toiminto on ilmeisesti "Mene töihin leukaan"...
      Entisenä partiolaisena emme tarvinneet eroottisia sovelluksia. Kumeja kyllä partioleirillä poltettiin (käytön jälkeen) nuotiolla. Ja meillä oli sekapartio.

      Lainaa

    45. Tilattava tuhatjalkainen 8.10.2022 18:56
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Toj Karin: Mä tulin kirjoittamaan eri kommenttia.
      Minä en tullut kirjoittamaan ollenkaan kommenttia

      Lainaa

    46. Kaasuttava oliivi 9.10.2022 10:53
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Arkkienkeli: Kuka väitti siten? Oma mielikuvitukseksi sai taas harjoja. Kehoitan käymään lääkärillä.
      Millä lääkärillä sinä olet käynyt? Tiedän sitten vältellä samaa lääkäriä, koska on epäpätevä.

      Lainaa

    47. Macho metso 11.10.2022 20:14
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Helppo mennä kielen kanssa vikaan. Olen alasti. Ok Olen alaston. Ok Olen alasin. Ei

      Lainaa

    48. Ulkoneva kesyaasi 15.10.2022 2:39
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Itseasiassa: Juu, mun työmatka on noin 8 metriä ja kestää tunnin. Jossain vaiheessa kiirehdin ja esim. söin aamupalan availlessani työläppäriä, mutta totesin etten halua typistää sitä aamuaikaa, josta jo muutenkin säästyy 20 minuuttia toimistolle menosta. Alkaa päivä paljon mukavammin.
      Samoin. Kun saa tunnin rauhassa heräillä, juoda kahvit ja antaa aivojen heräillä kaikessa rauhassa, on paljon helpompi aloittaa päivä kuin jos joutuisi suoraan unten mailta revityksi bussiin tai vielä pahempi kokoukseen

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (1 ääni)
      Impotentti kurkku: Avainlippu-merkin voi saada vaikka tuote ei olisi Suomessa valmistettu. Avainlippu-merkin saamiseen riittää että tuotteen kotimaisuusaste on vähintään 50% tuotteen omakustannearvosta. Näin ollen riittää että tuote esimerkiksi pakataan Suomessa, sillä meillä se työntekijä pelkästään [...]
      Jep! Itsekin kesätöissä lätkin päivittäin kymmeniä avainlippulappuja Virossa valmiatettuihin tuotteisiin.

      Lainaa

    50. Absurdi seepra 12.11.2022 10:26
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kohdistettu pomelo: "Nivea on maailmanlaajuinen ihon- ja vartalonhoidon tuotemerkki, jonka omistaa saksalainen yritys nimeltä Beiersdorf." Ei siis ihan suomalainen
      Nivealla oli tehdas aikanaan Kaarinassa. Tästä voinee arvailla mistä Saila on kotoisin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: aika, dove, ex-vaimo, kuksa, muisto, mystinen, nivea, partio, partiolaiset, pituus, saippuasarja, salatut elämät, salkkarit, trivial pursuit, työmatka