Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 460

Myynnissä todella hieno Muumi-tyynyliina. Ostettu ehkä kaupasta.
Kirpputorin löytöjä, osa 460

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +453 (465 ääntä)
   Tyynyliina? Eikö tuo oo jo vauvan peiton kokoinen. Eli pussilakana. On varmaan kaupasta, joo. Missä tarinassa Muumipappa kannattelikaan muumitaloa hattunsa päällä ja Pikkumyy on kukkulan kokoinen?

   Lainaa

  2. Tulos: +342 (350 ääntä)
   Mistä tahansa voi ja kuuluu pyytää 10 kertaa todellista arvoa suurempaa summaa, jos se liittyy muumeihin! Ei tarvitse olla edes virallista muumitavaraa, vaan voi olla kehnosti itse väsättykin, kunhan on muumia. Kyllä joku varmasti ostaa ja loppupeleissä ei se ole tyhmä joka pyytää jne.

   Lainaa

  3. Honottava huuhkaja 6.10.2022 0:46
   Tulos: +517 (521 ääntä)
   "En tiedä onko itse tehty vai kaupan" Uskon että kaikki muut kyllä tietävät Silja.

   Lainaa

  4. Reiätön seepra 6.10.2022 1:03
   Tulos: +263 (271 ääntä)
   Eikö olisi helpompi pyytää tuotteesta vaikka 5e eikä luetella kauppalistaa. Tätä tapaa en ymmärrä, ihan ostajan näkökulmasta vaivalloista. Tosin nuin likasta tavaraa en huolisi edes ilmaiseksi.

   Lainaa

  5. Veneetön pomelo 6.10.2022 1:09
   Tulos: +132 (138 ääntä)
   ”Jätti muumi tyynyliina” Kaunista

   Lainaa

  6. Urbaani fretti 6.10.2022 1:18
   Tulos: +156 (158 ääntä)
   Pikku Myyn kasvupyrähdys.

   Lainaa

  7. Juopunut pähkinä 6.10.2022 1:31
   Tulos: +356 (360 ääntä)
   Urbaani fretti: Pikku Myyn kasvupyrähdys.
   Tai Pikku Myyn kauan kadoksissa ollut sisar Jätti Myy.

   Lainaa

  8. Muikea Mastodontti 6.10.2022 1:39
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Mammutti: Tyynyliina? Eikö tuo oo jo vauvan peiton kokoinen. Eli pussilakana. On varmaan kaupasta, joo. Missä tarinassa Muumipappa kannattelikaan muumitaloa hattunsa päällä ja Pikkumyy on kukkulan kokoinen?
   Itsellä ainakin on 95×55cm kokoinen "löhöilytyyny" joka muistaakseni ostettu JYSKistä. Ja tuo 103×60 liina on juuri passeli omani kokoiselle tyynylle. 
   Eli olisikohan kyseessä JYSKistä ostettu maxityynyliina (valkoinen) johon on vähän tussilla piirretty Muumeja...

   Lainaa

  9. Parrakas kettu 6.10.2022 5:11
   Tulos: +160 (160 ääntä)
   Joen piirtämiseen on nähty kyllä vaivaa.

   Lainaa

  10. Kaksipitkä muovipussi 6.10.2022 5:23
   Tulos: +121 (121 ääntä)
   En ole ikinä ostanut moottoripyörää, joten en ole Tosi Ostaja. Siksi joudunkin kysymään, onko motoristipiireissä kovinkin yleistä arvuutella porukalla myynnissä olevan pyörän hintaa. Luulisin, että ei, koska olisihan se nyt ihan helvetin ärsyttävää selata myynti-ilmoituksia pyöräkuumeen iskiessä jos missään niistä ei lukisi hintaa. Ahneus tästä haisee jo matkojen päähän.

   Lainaa

  11. Tornipöllö 6.10.2022 6:05
   Tulos: +10 (24 ääntä)
   Nuo Pappan sysimustat silmät ovat suht ahdistavat.

   Lainaa

  12. Itseasiassa 6.10.2022 6:10
   Tulos: +96 (96 ääntä)
   Siljan lapsi varmaankin yllättyy, kun itse koristeltu tyynyliina onkin vaihtanut omistajaa. Miten tuo tarjouskauppa oikein onnistuu, kun tuote on myynnissä myös muualla? Silja päivittää kaikkiin paikkoihin isoimpia tarjouksia vai ilmoittaa jollekin mahdolliselle tarjoajalle, ettei hänen tarjous riitäkään, koska jossain toisessa ryhmässä joku tarjosi enemmän. Mikä ei ainakaan haiskahda...

   Lainaa

  13. Syötävä marsu 6.10.2022 6:11
   Tulos: +113 (115 ääntä)
   Reiätön seepra: Eikö olisi helpompi pyytää tuotteesta vaikka 5e eikä luetella kauppalistaa. Tätä tapaa en ymmärrä, ihan ostajan näkökulmasta vaivalloista. Tosin nuin likasta tavaraa en huolisi edes ilmaiseksi.
   Myin ps4 ilman ohjainta torissa, sitten ostaja kysyi miksei ohjainta tule mukaan. Kerroin suoraan, että se on niin paskanen, etten kehtaa laittaa mukaan. No ostaja sitten sanoi, että maksaa 10e jos laitan mukaan ja silti jynssäsin sen kaiken maailman aineilla edes vähän puhtaammaksi. 
   En ymmärrä, miten jotkut kehtaa myydä omia paskasia tuotteitaan ostajan siivottavaksi.

   Lainaa

  14. Kunnioitettu leijona 6.10.2022 6:44
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Veneetön pomelo: ”Jätti muumi tyynyliina” Kaunista
   No mutta onhan siinä "tyynyliina" senään ihan oikein.

   Lainaa

  15. Tulos: +67 (67 ääntä)
   Toi Muumilaakson joki.. :D

   Lainaa

  16. Altis kantojuhta 6.10.2022 7:39
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Mia: Toi Muumilaakson joki.. :D
   Siellä on toisella puolella siltaa putous. Mutta kyllä tuo pikkulapsille menee ihan täydestä.

   Lainaa

  17. Tulos: -11 (39 ääntä)
   Itse piirrettyjä muumikuvia ei saa myydä ollenkaan. Ja vaikka antaisit lahjaksikin, niin sitä ei saa signeerata.

   Lainaa

  18. Kimakka paprika 6.10.2022 8:49
   Tulos: +79 (81 ääntä)
   On jo taidetta viedä laiskuus niin pitkälle, että ei viitsi puhdistaa myytävää tuotetta ja pyytää maksunkin mieleisenään naposteltavana.

   Lainaa

  19. Maksuunpantu maahinen 6.10.2022 8:50
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Mammutti: Tyynyliina? Eikö tuo oo jo vauvan peiton kokoinen. Eli pussilakana. On varmaan kaupasta, joo. Missä tarinassa Muumipappa kannattelikaan muumitaloa hattunsa päällä ja Pikkumyy on kukkulan kokoinen?
   Älä unohda jokea, joka yhtyy taivaaseen

   Lainaa

  20. Mutkikas kärpänen 6.10.2022 8:58
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Reiätön seepra: Eikö olisi helpompi pyytää tuotteesta vaikka 5e eikä luetella kauppalistaa. Tätä tapaa en ymmärrä, ihan ostajan näkökulmasta vaivalloista. Tosin nuin likasta tavaraa en huolisi edes ilmaiseksi.
   Mä otan jos mulle maksetaan satanen ja matkakulut. Voin viedä muutakin SERiin jos maksetaan.

   Lainaa

  21. Puseroton haisunäätä 6.10.2022 9:55
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Joo, ihan selvästi on Finlaysonin tyynyliina kyseessä.

   Lainaa

  22. Tulos: +5 (23 ääntä)
   Reiätön seepra: Eikö olisi helpompi pyytää tuotteesta vaikka 5e eikä luetella kauppalistaa. Tätä tapaa en ymmärrä, ihan ostajan näkökulmasta vaivalloista. Tosin nuin likasta tavaraa en huolisi edes ilmaiseksi.
   Koska sillä tappaa monta kärpästä yhdellä iskulla. Ostaja saa tavaran halvalla, ja ei tarvitse raahata omaa laiskaa laardipersettä etuovea pitemmälle hakemaan sille lisää täytettä.

   Lainaa

  23. Symppis hämähäkki 6.10.2022 12:15
   Tulos: +15 (25 ääntä)
   Kimakka paprika: On jo taidetta viedä laiskuus niin pitkälle, että ei viitsi puhdistaa myytävää tuotetta ja pyytää maksunkin mieleisenään naposteltavana.
     Niin. Tajuan ilmoitukset tyyliin "vaihtuu johonkin naposteltavaan" -sattuuhan sitä, että Fiksuruoalta tuli joku kuuden laatikko keksejä tms, ja ne ovatkin mielestäni pahoja. Tai muuten vaikka lahjaksi saatu teepaketti jäänyt nurkkiin pyörimään. Mutta idea on sitten "vaihdan itselleni turhan sinulle turhaan", ei "käy puolestani kaupassa". Ihan tarpeeksi hankalaa arpoa halusiko mies Fazerin minkä väristä se nyt oli, alkamatta jonkun tuntemattoman ostoksia hoitaa.

   Lainaa

  24. Impotentti kurkku 6.10.2022 12:18
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: En ole ikinä ostanut moottoripyörää, joten en ole Tosi Ostaja. Siksi joudunkin kysymään, onko motoristipiireissä kovinkin yleistä arvuutella porukalla myynnissä olevan pyörän hintaa. Luulisin, että ei, koska olisihan se nyt ihan helvetin ärsyttävää selata myynti-ilmoituksia pyöräkuumeen iskiessä jos [...]
   En ainakaan itse ostaisi mitään ajoneuvoa jos ei kerrota edes kilometrejä. Toisaalta en ehkä ole tosi ostaja tai edes aito motoristi kun minulla on vain kevytmoottoripyörä.

   Lainaa

  25. Tulos: -16 (36 ääntä)
   Silti keski-ikäisille vaikein sana on Whatsapp. Sitä ei vaan osata kirjoittaa oikein. Eikä noi tuplamonikotkaan ihan hirveen kivoja ole kun puhutaan Angry birdseistä tai syödään ribsejä ym.

   Lainaa

  26. Järjestämätön mäyrä 6.10.2022 13:04
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Emmä kestä, näyttää niinku ägsy döörtsillä ois jalat!

   Lainaa

  27. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Syötävä marsu: Myin ps4 ilman ohjainta torissa, sitten ostaja kysyi miksei ohjainta tule mukaan. Kerroin suoraan, että se on niin paskanen, etten kehtaa laittaa mukaan. No ostaja sitten sanoi, että maksaa 10e jos laitan mukaan ja silti jynssäsin sen kaiken maailman aineilla edes vähän puhtaammaksi.  En ymmärrä, [...]
   Maailma tarvii enemmän sun kaltaisia myyjiä. (ihan järkyttävää tavaraa näkee jatkuvasti kirppareilla yms)

   Lainaa

  28. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Angry Bird näyttää siltä kuin sillä olis pitkät mustat jalat!

   Lainaa

  29. Tulos: +36 (40 ääntä)
   jukkapalmu: Silti keski-ikäisille vaikein sana on Whatsapp. Sitä ei vaan osata kirjoittaa oikein. Eikä noi tuplamonikotkaan ihan hirveen kivoja ole kun puhutaan Angry birdseistä tai syödään ribsejä ym.
   Sopii suomen kielen morfologiaan paremmin kuin birdit ja ribit.

   Lainaa

  30. Sievistelevä mansikka 6.10.2022 17:16
   Tulos: +2 (20 ääntä)
   Symppis hämähäkki:   Niin. Tajuan ilmoitukset tyyliin "vaihtuu johonkin naposteltavaan" -sattuuhan sitä, että Fiksuruoalta tuli joku kuuden laatikko keksejä tms, ja ne ovatkin mielestäni pahoja. Tai muuten vaikka lahjaksi saatu teepaketti jäänyt nurkkiin pyörimään. Mutta idea on sitten "vaihdan itselleni turhan [...]
   Koska monilla ihmisillä ei nykyään enää ole käteistä, se on vähän se ja sama käytkö kaupassa ostamassa tavaran vai nostamassa rahaa. Ja koska mistään automaatista ei saa kymppiä pienempää, 6€ maksaakseen pitäisi noston jälkeen mennä kuitenkin vielä ostamaan jotain että setelin saa pieniksi. On siis ostajankin kannalta kätevämpää viedä sipsipussi ja suklaalevy. Ja eiköhän tuolle se rahakin kelpaa jos sitä lompakosta löytyy. Mutta en tosiaan minäkään tuossa kunnossa laitetta huolisi edes ilmaiseksi.

   Lainaa

  31. Vasen muovipussi 6.10.2022 17:23
   Tulos: -11 (39 ääntä)
   Että vituttaa nää saatanan sanakarit joita tuntuu löytyvän justiinsa ajoneuvoryhmistä, jotka ei voi perkele kertoa joko mitään tietoja tai hintaa julkisesti vaan "tuu yv jos haluut lisää infoo". Ettiikö ne homostelijat jotain juttukaveria vai mikä helvetti siin on mieleistä jokaiselle yksitellen kertoa samat tiedot?

   Lainaa

  32. Kirpeä Ahven 6.10.2022 21:15
   Tulos: -37 (39 ääntä)
   Kaksipitkä muovipussi: En ole ikinä ostanut moottoripyörää, joten en ole Tosi Ostaja. Siksi joudunkin kysymään, onko motoristipiireissä kovinkin yleistä arvuutella porukalla myynnissä olevan pyörän hintaa. Luulisin, että ei, koska olisihan se nyt ihan helvetin ärsyttävää selata myynti-ilmoituksia pyöräkuumeen iskiessä jos [...]
   Moottoripyöräilijänä, ja muutenkin tekniikkaihmisenä sanoisin että ihan asiallinen ilmoitus. Selviäähän se hinta soittamalla ja kysymällä. Ei tuossa minusta mitään mokaa ole. Normaalia kaupankäyntiä.

   Lainaa

  33. Nuutunut kivi 6.10.2022 22:45
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Parrakas kettu: Joen piirtämiseen on nähty kyllä vaivaa.
   Joe parka.

   Lainaa

  34. Nuutunut kivi 6.10.2022 22:46
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Tornipöllö: Nuo Pappan sysimustat silmät ovat suht ahdistavat.
   Pappan? Pappa taipuu papan.

   Lainaa

  35. Sievistelevä mansikka 7.10.2022 2:02
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Moottoripyöräilijänä, ja muutenkin tekniikkaihmisenä sanoisin että ihan asiallinen ilmoitus. Selviäähän se hinta soittamalla ja kysymällä. Ei tuossa minusta mitään mokaa ole. Normaalia kaupankäyntiä.
   No jos sulla ei ole parempaa käyttöä ajallesi kuin soitella ja kysellä tietoja jotka olisi vähemmällä vaivalla voinut kirjoittaa ilmoitukseen, niin siitä vaan sitten. Itse skippaan vähintään ajanhukkana ja pahemmassa tapauksessa huijauksena kaiken missä vaaditaan ostajan kyselevän tarpeellisia perustietoja.

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (15 ääntä)
   jukkapalmu: Silti keski-ikäisille vaikein sana on Whatsapp. Sitä ei vaan osata kirjoittaa oikein. Eikä noi tuplamonikotkaan ihan hirveen kivoja ole kun puhutaan Angry birdseistä tai syödään ribsejä ym.
   Pahinta on, kun ne lausuu sen "wotsap". Se on vatsappi!

   Lainaa

  37. Arkkienkeli 7.10.2022 13:19
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   "tosi ostajat". Jeesus sentään, kun ei ole edes peruskoulu mennyt putkeen ja tuolla on ajokortti.

   Lainaa

  38. Arkkienkeli 7.10.2022 13:24
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Hyi saatana! Millanen mahtaa olla "Eevan" kämppä, kun Airfryer on noin paskassa kunnossa. Ei varmasti ole ikinä pesty.

   Lainaa

  39. Arkkienkeli 7.10.2022 13:36
   Tulos: -29 (31 ääntä)
   Mammutti: Tyynyliina? Eikö tuo oo jo vauvan peiton kokoinen. Eli pussilakana. On varmaan kaupasta, joo. Missä tarinassa Muumipappa kannattelikaan muumitaloa hattunsa päällä ja Pikkumyy on kukkulan kokoinen?
   Kuinka paskoja tuotteita ostat kaupoista? Selvästi itse tehty.

   Lainaa

  40. Tarkoitukseton maksamato 7.10.2022 16:28
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Ai se sininen ei ollutkaan hattivatti vaan joki.

   Lainaa

  41. Tulos: -1 (1 ääni)
   Mammutti: Tyynyliina? Eikö tuo oo jo vauvan peiton kokoinen. Eli pussilakana. On varmaan kaupasta, joo. Missä tarinassa Muumipappa kannattelikaan muumitaloa hattunsa päällä ja Pikkumyy on kukkulan kokoinen?
   Ja joku sininen tahra Nuuskamuikkusen ja sillan alla.

   Lainaa

  42. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Että sellaiset Agsry dirdsit sieltä.

   Lainaa

  43. Kirpeä Ahven 9.10.2022 11:23
   Tulos: -14 (16 ääntä)
   Sievistelevä mansikka: No jos sulla ei ole parempaa käyttöä ajallesi kuin soitella ja kysellä tietoja jotka olisi vähemmällä vaivalla voinut kirjoittaa ilmoitukseen, niin siitä vaan sitten. Itse skippaan vähintään ajanhukkana ja pahemmassa tapauksessa huijauksena kaiken missä vaaditaan ostajan kyselevän tarpeellisia perustietoja.
   No jos etsii tuollaista pyörää, niin kai sitä on aikaa kysellä ja koeajaa? Mitä sillä pyörällä tekee jos aika on niin kortilla, ettei riitä edes niistä puhumiseen ja jutteluun. Se on tavallaan jo osa harrastusta ja ajaminen sekä rakentelu/huolto vasta aikaa viekin

   Lainaa

  44. Kirpeä Ahven 9.10.2022 11:27
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Autot on vähän eri asia, kun suurin osa niistä ja suurimmalle osalle ne on vain kulkuvälineitä, ei harrastus.

   Lainaa

  45. Pelottava ahma 9.10.2022 23:57
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tornipöllö: Nuo Pappan sysimustat silmät ovat suht ahdistavat.
   Katsoin ensin että Nuuskamuikkunenkin on tainnut nauttia jotain miestä vahvempaa kun sen silmät noin seisoo päässä mutta tarkempi zoomaus paljasti että sillä onkin silmät kiinni ja otsatukka vain siinä päällä luo vaikutelmaa pikku pöllyistä. 
   Sinänsä hauska kuva, kun siihen on pitänyt palata nyt useamman kerran kommentteja lukiessa katsomaan että oliko tosiaan noin... (Oli).

   Lainaa

  46. Alushousuton tiikeri 10.10.2022 15:26
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Onkohan Pikku Myy ollut tyynyliinassa jo alun perin kun ei näytä samanlaiselta räpellykseltä kuin muu kuva?

   Lainaa

  47. Tilattava tuhatjalkainen 11.10.2022 20:30
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Mammutti: Tyynyliina? Eikö tuo oo jo vauvan peiton kokoinen. Eli pussilakana. On varmaan kaupasta, joo. Missä tarinassa Muumipappa kannattelikaan muumitaloa hattunsa päällä ja Pikkumyy on kukkulan kokoinen?
   Tuo voi oikeasti olla tyynyliina sellaiseen lapsen kokoiseen tyynyyn. Itsellä on sellainen, vanhemmillani ja siskollani on sellainen. Se on meillä siis päiväpeiton päällä, ei olla sillä nukuttu. Lapset ja koira tykkää köllötellä siinä päällä. Ja liina tosiaan näyttää myös itsetehdyltä, eikä kaupan tuotteelta. On voinut saada vaikka lahjaksi. Mutta kun sanoit mittasuhteita, rupesi itseäni naurattamaan 😝

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (1 ääni)
   Mimmi: Pahinta on, kun ne lausuu sen "wotsap". Se on vatsappi!
   Itse asiassa se on "watsäpp".

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Alushousuton tiikeri: Onkohan Pikku Myy ollut tyynyliinassa jo alun perin kun ei näytä samanlaiselta räpellykseltä kuin muu kuva?
   Samaa katsoin, enkä ymmärrä saamiasi miinuksia. Toinen vaihtoehto, että se on ainoana piirretty läpi/mallista tms ja muut omasta päästä. On ihan eri kokoluokkaakin kaiken muun kuvassa olevan kanssa.

   Lainaa

  50. Muikea Mastodontti 1.9.2023 19:23
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Alushousuton tiikeri: Onkohan Pikku Myy ollut tyynyliinassa jo alun perin kun ei näytä samanlaiselta räpellykseltä kuin muu kuva?
   Myy on tehty kalvosabluunalla tms. painantakuvamuotilla ja kaikki muu on piirretty/maalattu kankaaseen vapaalla kädellä (näköjään ulkomuistista) kun muita Muumi-aiheisia sabluunoita ei ilmeisesti ollut saatavilla...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: angry birds, friteerauskeitin, hinta, hintaa ei kerrota, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, likainen, muumit, tyynyliina