Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 44

Koirien karkaaminen käynnisti ikimuistoisen tapahtumaketjun.
Koiranomistajat, osa 44

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Huoleton hedelmä 25.10.2022 0:14
   Tulos: +416 (424 ääntä)
   Juuri menehtynyt koiranpentu ei taida mennä kaupaksi :-/

   Lainaa

  2. Mieleenpainuva avokado 25.10.2022 0:18
   Tulos: +256 (262 ääntä)
   Muuten olen sitä mieltä, että jos Paco on hengissä niin löytyisi kiva koti.

   Lainaa

  3. Öljytty kissa 25.10.2022 0:23
   Tulos: +547 (647 ääntä)
   Voi luoja mua ottaa päähän tollaset Tinan kaltaiset koiranomistajat! Annetaan koirien räkyttää 24/7 ihan vaan sen takia ku ei oo osattu kouluttaa eikä osata hoitaa 😡 ja ku "on vaan oppinu tollasen tavan" onneks ei tarvi asua tollasen naapurissa

   Lainaa

  4. Nurja päärynä 25.10.2022 0:25
   Tulos: +269 (281 ääntä)
   Mieleenpainuva avokado: Muuten olen sitä mieltä, että jos Paco on hengissä niin löytyisi kiva koti.
   Vaikuttaa niin huijaukselta, että lyön pääni pantiksi Pacon kuvien löytyvän käänteisellä Google-haulla jostain "Stockphoto cute puppy" kategoriasta.

   Lainaa

  5. Tornipöllö 25.10.2022 0:26
   Tulos: +184 (188 ääntä)
   Tuli noutajalle noutaja, mutta josko sille kuitenkin löytyisi noutaja?

   Lainaa

  6. Kykenemätön peura 25.10.2022 0:37
   Tulos: +150 (156 ääntä)
   Olisiko Paco Arjan tarpeisiin sopiva labradorinnoutaja?

   Lainaa

  7. Taateliystävä 25.10.2022 0:38
   Tulos: +266 (270 ääntä)
   Nurja päärynä: Vaikuttaa niin huijaukselta, että lyön pääni pantiksi Pacon kuvien löytyvän käänteisellä Google-haulla jostain "Stockphoto cute puppy" kategoriasta.
   Oikessa olet, kuva tosiaan löytyy vaikka mistä pitkin internettiä, mm. Instagramista huhtikuulta 2021. Ei taida olla Paco...

   Lainaa

  8. Spoopy Skeleton 25.10.2022 0:38
   Tulos: -17 (73 ääntä)
   Auroran tädin koirasta sais hyvän Halloween koristeen

   Lainaa

  9. Mustanpuhuva lihapiirakka 25.10.2022 0:53
   Tulos: -10 (56 ääntä)
   Huoleton hedelmä: Juuri menehtynyt koiranpentu ei taida mennä kaupaksi :-/
   Kyl moni keräilijä ostaisi purkitettavaksi.

   Lainaa

  10. Karnevaali-kenguru 25.10.2022 1:17
   Tulos: +321 (331 ääntä)
   Öljytty kissa: Voi luoja mua ottaa päähän tollaset Tinan kaltaiset koiranomistajat! Annetaan koirien räkyttää 24/7 ihan vaan sen takia ku ei oo osattu kouluttaa eikä osata hoitaa 😡 ja ku "on vaan oppinu tollasen tavan" onneks ei tarvi asua tollasen naapurissa
   Tuollaiset koiranomistajat raivostuttaa "koita kestää hih hi". Meillä kans naapurissa tuollainen.

   Lainaa

  11. Lihava Tiikeri 25.10.2022 2:05
   Tulos: +183 (209 ääntä)
   Öljytty kissa: Voi luoja mua ottaa päähän tollaset Tinan kaltaiset koiranomistajat! Annetaan koirien räkyttää 24/7 ihan vaan sen takia ku ei oo osattu kouluttaa eikä osata hoitaa 😡 ja ku "on vaan oppinu tollasen tavan" onneks ei tarvi asua tollasen naapurissa
   Tähän kun yhdistää sen, että koiran annetaan kuseksia ihan kaikkialle ja selitys on "No minkä minä sille voin". Miten olisi sen koiran kouluttaminen ja lyhyempi hihna niin se ei juokse 30 metriä edellä ja pääse naapureiden pihoille lorottamaan. Eteenkin talvella mukava kun kaikki talonyhtiön kulkuväylät, jokainen lumipenkka ja monen koirattoman asunnon portaiden ympäristö keltaisena.

   Lainaa

  12. Onanoiva Onnisen Osku 25.10.2022 2:47
   Tulos: +15 (101 ääntä)
   Karnevaali-kenguru: Tuollaiset koiranomistajat raivostuttaa "koita kestää hih hi". Meillä kans naapurissa tuollainen.
   Koirasta saa hyvät rukkaset ja omistajasta päheän lampunvarjostimen.

   Lainaa

  13. Parrakas kettu 25.10.2022 6:11
   Tulos: -64 (82 ääntä)
   Jos paco on huijaus niin mitä Aurora siitä hyötyy? Ei ainakaan tossa ilmossa pyydä rahaa.

   Lainaa

  14. Törkiä päärynä 25.10.2022 7:16
   Tulos: +153 (155 ääntä)
   Parrakas kettu: Jos paco on huijaus niin mitä Aurora siitä hyötyy? Ei ainakaan tossa ilmossa pyydä rahaa.
   Se rahan kinuaminen alkaa yksityisviestein, siellä kun ei sivulliset niin helposti pääse hölmöjä varoittelemaan.

   Lainaa

  15. Kirpeä Ahven 25.10.2022 7:46
   Tulos: -139 (193 ääntä)
   Öljytty kissa: Voi luoja mua ottaa päähän tollaset Tinan kaltaiset koiranomistajat! Annetaan koirien räkyttää 24/7 ihan vaan sen takia ku ei oo osattu kouluttaa eikä osata hoitaa 😡 ja ku "on vaan oppinu tollasen tavan" onneks ei tarvi asua tollasen naapurissa
   Jotkut koirat haukkuu ihan vain koska haukkuvat. Ei sille mitään voi. Vai pitäisikö joku kuonokoppa pistää sitten koko päiväksi? Melkoista eläinrääkkäystä... Meillä oli aikoinaan ajokoira, joka pihalla häkissä haukkui omalle kaiulleen. Tietenkään tuollaisen koiran paikka ei ole oikein kaupungissa, eli ymmärrän kyllä naapureitakin.

   Lainaa

  16. Altis kantojuhta 25.10.2022 7:51
   Tulos: +48 (60 ääntä)
   Leena vei poliisit letkulla pestäviks? Jäikö koirat kuitenkin putkaan yöksi?

   Lainaa

  17. Mukava Norppa 25.10.2022 7:53
   Tulos: +143 (153 ääntä)
   Lihava Tiikeri: Tähän kun yhdistää sen, että koiran annetaan kuseksia ihan kaikkialle ja selitys on "No minkä minä sille voin". Miten olisi sen koiran kouluttaminen ja lyhyempi hihna niin se ei juokse 30 metriä edellä ja pääse naapureiden pihoille lorottamaan. Eteenkin talvella mukava kun kaikki talonyhtiön [...]
   Tää on kyllä tosiaan jännä ilmiö, kun tulee just tommoset pitkät litanjat, kuten nyt tossa mokassakin, selityksiä sille, miksi koira käyttäytyy jollain tapaa huonosti/häiritsevästi, eikä muka mitään asialle mahda. Mut Tinan kohalla tää asenne "minkäs mä sille voin, vapaa maa, vapaa eläin, se on mun paras kaveri ja tekee mitä tykkää" paistaa tuosta pallikommentistakin: yli-inhimillistetään lemmikkejä, niin kuin niille olisi joku emotionaalinen kokemus se pallien poisto. Eihän ihmiskavereidenkaan käytökseen voi vaikuttaa, niin ei sit koe voivansa koirakavereihinkaan.
   Tätä samaa tosin on tosi paljon myös lasten kasvatukseen liittyen. Ehkä tää yksilöllisyyttä korostava kulttuuri on johtanut tähän, että ihan kaikki nähdään omat päätöksensä täysin vapaasti tekevinä olentoina, silloinkin kun ne eivät ole oikeesti kykeneviä sellaseen vastuuseen.

   Lainaa

  18. Ihku järvisieni 25.10.2022 7:56
   Tulos: +82 (86 ääntä)
   Parrakas kettu: Jos paco on huijaus niin mitä Aurora siitä hyötyy? Ei ainakaan tossa ilmossa pyydä rahaa.
   Vielä.

   Lainaa

  19. Ääretön koala 25.10.2022 7:58
   Tulos: +140 (142 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Jotkut koirat haukkuu ihan vain koska haukkuvat. Ei sille mitään voi. Vai pitäisikö joku kuonokoppa pistää sitten koko päiväksi? Melkoista eläinrääkkäystä... Meillä oli aikoinaan ajokoira, joka pihalla häkissä haukkui omalle kaiulleen. Tietenkään tuollaisen koiran paikka ei ole oikein kaupungissa, eli ymmärrän kyllä naapureitakin.
   Virikkeitä se kaipaa ajokoirakin, mut metsästäjät tarjoaa niitä usein liian vähän silloin kun eivät koiraa tarvitse. 
   Toki rotujen ja yksilöiden haukkuherkyydessä on eroja, mutta jo lyhyellä googlauksella selviää, että kaikki haukun määrä ei ole normaalia ja ok. 

   Lainaa

  20. Peruuttamaton riikinkukko 25.10.2022 8:50
   Tulos: +164 (170 ääntä)
   Näin pitkän linjan koiraharrastajana pakko sanoa, että säälin koiria, jotka haukkuu ihan koko ajan. Niiden yksilöiden elimistö on käytännössä koko ajan stressitilassa, eikä rentoudu kuin ehkä sitten yöllä unessa, jos silloinkaan. Meillä asuu haukkuherkkä koira, joka reagoi hyvin nopeasti kaikkeen, mutta ei sekään sentään ihan 24/7 ole äänessä. Haukkuu sekin lenkille lähtiessä ja vieraiden tullessa, mutta osaa myös lopettaa metelöinnin. Jos se vaikkapa kyttäisi jatkuvasti ikkunassa, sen pääsy ikkunaan estettäisi, jolloin tarve vahtimiseenkin vähenisi.

   Lainaa

  21. Puuton alpakka 25.10.2022 9:16
   Tulos: -31 (75 ääntä)
   Vaikka olen sitä mieltä, että toisia häiritsevälle haukunnalle on tehtävä loppu, niin pisteet Tinalle siitä, että vastasi siihen, mitä kysyttiin. Siinä tuli kattava selitys, mille koirat haukkuu ja ettei niillä ole hätää. Aika yleistä on olla vaataamatta kysyttyyn kysymykseen, vaan selittää ihan jotain muuta. Aika yleistä on myös kysyä asiaa, mihin ei halua vastausta, vaan vastaajan pitää arvata oikea kysymys asian vierestä menevän kysymyksen perusteella.

   Lainaa

  22. Vihanta kalkkuna 25.10.2022 9:44
   Tulos: -54 (84 ääntä)
   Jos on Suomen pystykorvia niin sille haukkumiselle ei hirveästi mahda mitään. Ei nekään nyt 24/7 räksytä, mutta ei tarvitse kuin haistaa oravan niin alkaa haukku. Lehtien putoaminen, ohikulkijat, lintu pihalla/puussa, jne. Lenkillä tosi harvoin haukkuu millekään, mutta jos antaa olla ulkona hihnassa tai jossain häkkiaitauksessa niin ihan varmasti 10km säteellä tiedetään että jossain on koira. En ole ikinä omistanut sellaista koska en harrasta metsästystä, mutta olen tutustunut useisiin elämäni aikana ja joka ikinen koira on ihan samanlainen.

   Lainaa

  23. Öljytty kissa 25.10.2022 10:22
   Tulos: +99 (105 ääntä)
   Vihanta kalkkuna: Jos on Suomen pystykorvia niin sille haukkumiselle ei hirveästi mahda mitään. Ei nekään nyt 24/7 räksytä, mutta ei tarvitse kuin haistaa oravan niin alkaa haukku. Lehtien putoaminen, ohikulkijat, lintu pihalla/puussa, jne. Lenkillä tosi harvoin haukkuu millekään, mutta jos antaa olla ulkona [...]
   Niin no sepä se just on että suomenpystykorva ja suurinpiirtein kaikki metsästyskoirat ja monet muut ei yksinkertaisesti kuulu kerrostaloon..

   Lainaa

  24. Suonensisäinen lokki 25.10.2022 10:26
   Tulos: +34 (42 ääntä)
   Ääretön koala: Virikkeitä se kaipaa ajokoirakin, mut metsästäjät tarjoaa niitä usein liian vähän silloin kun eivät koiraa tarvitse.  Toki rotujen ja yksilöiden haukkuherkyydessä on eroja, mutta jo lyhyellä googlauksella selviää, että kaikki haukun määrä ei ole normaalia ja ok. 
   Mun lapsuudessa meil oli kaikenlaista metsästyskoiria. Ajokoirat oli hiljaisimpia. Haukkuivat yleensä jos näki toisen (naapurin) koiran tai tietenkin killa-aikana. Ja innostuksisaan. On todella aktiivinen rotu ja aina metsään mukaan ja kiinnipitoaikana pyörälenkkiä, ei niille mikään postilaatikolla käynti riitä. Pystykorvalliset metsästyskoirat (jämtlannin pystykorva, karjalankarhukoira sit oli hakkuvampia.)
   Vaikka maalla on hakuntaan tottunut, niin keväällä meinasin yhdeltä käydä kysymässä mitä se tekee sen ajokoiran kaa kun on kohta kuukauden huutanut yöt ja päivät. Oli ilmeisesti jonkin sortin rescue. Maalle muuttanut eläintenpelastaja, jolla ei ole tilaa tai rahaa hoitaa eläimiä asiallisesti mutta tassut, sorkat ja kaviot vaan lisääntyy pihassa.

   Lainaa

  25. Obeesi pöllö 25.10.2022 10:32
   Tulos: +53 (69 ääntä)
   Voi sydänkohtaukseen kuolleet possut 😂😭

   Lainaa

  26. Särötön vihannes 25.10.2022 10:53
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Olisi mielenkiintoista tietää tuo Auroran huijaus, mikä siinä on takana. Yleensä taustalla on huijarin toive saada rahaa, mutta mietin, että onko taustalla myös se, että saadaan mahdollisimman paljon yhteydenottoja tälle tilille, että näiden tilien tiedot voidaan myydä eteenpäin seuraaville huijareille. Kuitenkin jos huijari olisi halunnut vaan rahaa, eihän hän siitä välittäisi jakaako tuota postausta kukaan - kunhan joku ottaa vaan yhteyttä ja jää koukkuun. Ehkä jopa parempi olisi huijarille, että tapahtuma tapahtuu mahdollisimman nopeasti ja yksityisesti todisteiden minimoimiseksi. Olkaa varovaisia ihmiset. Itselläkin ajatuksen kulku oli "Heh, hauska kirjoitusvirhe." -> "Tosin, ymmärrän ettei välttämättä surun vallassa kiinnitä huomiota kielioppiin. Söpö koiranpentu, harmi homma." -> "Toisaalta, tämä kieliasu vaikuttaa huijaukselta". Rahan lähettämisestä on helpompi kieltäytyä kuin siitä, että tietosi laitetaan jollekin listalle, joka lähetetään huijareille.

   Lainaa

  27. Tulos: -25 (41 ääntä)
   Nurja päärynä: Vaikuttaa niin huijaukselta, että lyön pääni pantiksi Pacon kuvien löytyvän käänteisellä Google-haulla jostain "Stockphoto cute puppy" kategoriasta.
   Kuva kyllä löytyy  kuvahaulla, eikä vaikuta aidolta, mutta miten ihmeessä päättelit tuon ilman hakemista? Kysyn ihan mielenkiinnosta, kun en itse huomaa tuossa ensisilmäykseltä mitään huijaukseen viittaavaa.

   Lainaa

  28. Harjaamaton hedelmä 25.10.2022 11:33
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   Toj Karin: Kuva kyllä löytyy  kuvahaulla, eikä vaikuta aidolta, mutta miten ihmeessä päättelit tuon ilman hakemista? Kysyn ihan mielenkiinnosta, kun en itse huomaa tuossa ensisilmäykseltä mitään huijaukseen viittaavaa.
   Mulla tuli sama mieleen.
   Käännöskone-suomi, tunteisiin vetoava kuva, kiireen tuntu, on avainsanoja tässä.
   Yksityisviestillä alkaa kuljetukset - rokotukset - tmsyms pyynnöt kiireen ja syyllistyksen kanssa. Koira varmaankin lopetetaan välittömästi, jos et toimi nyt heti. Hyväsydäminen ei ehdi ajatella järkevästi ja tunnistaa huijaukseksi ennen kuin on rahat tililtä. 

   Lainaa

  29. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Mun lapsuudessa meil oli kaikenlaista metsästyskoiria. Ajokoirat oli hiljaisimpia. Haukkuivat yleensä jos näki toisen (naapurin) koiran tai tietenkin killa-aikana. Ja innostuksisaan. On todella aktiivinen rotu ja aina metsään mukaan ja kiinnipitoaikana pyörälenkkiä, ei niille mikään [...]
   Näitä muuten löytyy. Vuokranantajan kanssa tuosta puhuttiin kun oli parillekkin tommoselle vuokrannu taloaan. Aina paikat roskissa ja romuissa. Pitkää penniä saanu maksaa kun joutunu myös korjauttaan näiden kaupunkilaisten "korjauksia" kun eihän ne raukat mistään tuntunu mitään tietävän. Hyvä että sai leivinuunista savua ulos kun edes nuohoojaa tajuttu paikalle hommata koskaan. Onneks sen saivat auki kuitenki.

   Lainaa

  30. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Lihava Tiikeri: Tähän kun yhdistää sen, että koiran annetaan kuseksia ihan kaikkialle ja selitys on "No minkä minä sille voin". Miten olisi sen koiran kouluttaminen ja lyhyempi hihna niin se ei juokse 30 metriä edellä ja pääse naapureiden pihoille lorottamaan. Eteenkin talvella mukava kun kaikki talonyhtiön [...]
   Kun asuin lähiössä ja lapset pieniä niin pulkkamäessä käytiin talvisin paljon. Siinä on selvät paikat joka vuosi mistä kadulta lähdetään siihen mäkeen niin aina täynnä koirankusta. Vois ees muutaman metrin vaivautua tai kusettaa toiselle puolen tietä. Kerran joku tyttö ison koiran vetämänä saapu paikalle ja anto koiransa vääntää kauheet paskat siihen viereen ja alko valumaan paikalta. Huusin sille perään mutta muut vanhemmat hyssytteli että älä nyt. Kusettajille sanoin aina ja huomas että kyllä sen jälkeen väheni. Jotku ei kai tajua jos kukaan ei koskaan sano.

   Lainaa

  31. Tulos: +12 (20 ääntä)
   En edes ymmärtänyt tekstistä että haettiinko tässä kotia menehtyneelle tädille vai hä

   Lainaa

  32. Mitätön simpanssi 25.10.2022 12:08
   Tulos: -17 (43 ääntä)
   Ymmärrän Arjaa, ärsyttäisi itseäkin jos kysyisin pääseekö jonkun luona tutustumaan labbikseen ja vastauksen sijaan tultaisiin ehdottelemaan jotain kusista villakoiraa.

   Lainaa

  33. Itseasiassa 25.10.2022 12:27
   Tulos: +60 (60 ääntä)
   Öljytty kissa: Voi luoja mua ottaa päähän tollaset Tinan kaltaiset koiranomistajat! Annetaan koirien räkyttää 24/7 ihan vaan sen takia ku ei oo osattu kouluttaa eikä osata hoitaa 😡 ja ku "on vaan oppinu tollasen tavan" onneks ei tarvi asua tollasen naapurissa
   Eikö se raaski leikkauttaa koiraansa koiran "pahan mielen" vai oman lompakkonsa vuoksi? Joka tapauksessa turha vinkua likaisista ikkunoista ja hermojen menetyksestä, kun taas on ihan itse tehty valintoja.

   Lainaa

  34. Impotentti kurkku 25.10.2022 13:24
   Tulos: -21 (31 ääntä)
   Mitätön simpanssi: Ymmärrän Arjaa, ärsyttäisi itseäkin jos kysyisin pääseekö jonkun luona tutustumaan labbikseen ja vastauksen sijaan tultaisiin ehdottelemaan jotain kusista villakoiraa.
   Hänellä on lapsi joka on allerginen koiralle.

   Lainaa

  35. Tulos: +51 (53 ääntä)
   "osa possuista oli kuollut sydänkohtaukseen." Voi ei, voi pienet! 😭😩

   Lainaa

  36. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Tinan koirat kuulostaa tarpeettoman stressaantuneilta,raukat.😔 Jos koira koko ajan haukkuu ja noin herkästä, niin jokin on kyl vialla. Voi olla ettei oo koiria pahemmin koulutettu: päästetty vaan aina ulos riehumaan ja "siellähän ne voi pihalla päästellä energiaa". Sit jos on vahtiviettinen ja/tai haukkuherkkä rotu vielä, niin siinähän ollaan. 😑 Uros saattaa myös pitää meteliä hormonien takia jos ei kerran ole leikattu. (en tajua tota "ei raaski"? Mieluummin annat koiran sit riehua turhautuneena kun ei pääse kuitenkaan niitä pallejaan käyttämään?) Käsittääkseni haukkuherkälle koiralle suositellaan, että opettaa sen haukkumaan käskystä (esim "puhu" - käsky tms). Silloin se voi oppia ettei turhasta haukusta tule palkkaa. Mutta tääkin on tietty yksilöllistä miten hyvin toimii, ja se vaatii pitkäjänteisyyttä omistajalta.

   Lainaa

  37. Ruokahaluton poro 25.10.2022 14:54
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Mun lapsuudessa meil oli kaikenlaista metsästyskoiria. Ajokoirat oli hiljaisimpia. Haukkuivat yleensä jos näki toisen (naapurin) koiran tai tietenkin killa-aikana. Ja innostuksisaan. On todella aktiivinen rotu ja aina metsään mukaan ja kiinnipitoaikana pyörälenkkiä, ei niille mikään [...]
   Eläinsuojeluilmoitus kunnalliselle valvontaeläinlääkärille olisi tällaisessa tapauksessa paikallaan. Oma rescuekoirani oli huostaanotettu juuri tällaiselta eläinten hamstraajalta...

   Lainaa

  38. Harmaa kivi 25.10.2022 16:03
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Itseasiassa: Eikö se raaski leikkauttaa koiraansa koiran "pahan mielen" vai oman lompakkonsa vuoksi? Joka tapauksessa turha vinkua likaisista ikkunoista ja hermojen menetyksestä, kun taas on ihan itse tehty valintoja.
     Koira täytyy leikkauttaa jos ei ole pentuja aikova kasvattaja (ja sitten vasta meneekin jännäksi hintojen kanssa, kun pitää tarkistuttaa kaiken maailman silmää ja lonkkaa, tai missä nyt milloinkin on rodussa vika). 
     Eli oli syy mikä tahansa, niin Tina olisi ihan yhtä hyvin voinut säästää loput selityksensä ja sanoa vain "koirani räkyttävät kun en osaa enkä haluakaan osata". 
    En ole koirankouluttaja, mutta nuo sitruuna- yms pannat kuulostivat myös aika pahalta. Pikainen googlaus kertoo, että ne ovatkin todella huono idea, ja verrattavissa siihen, että teippaisi lapselta suun kiinni että kitinä loppuisi. 

   Lainaa

  39. Nurja päärynä 25.10.2022 16:12
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Toj Karin: Kuva kyllä löytyy  kuvahaulla, eikä vaikuta aidolta, mutta miten ihmeessä päättelit tuon ilman hakemista? Kysyn ihan mielenkiinnosta, kun en itse huomaa tuossa ensisilmäykseltä mitään huijaukseen viittaavaa.
   Kirjoitustyyli ja ehkä eniten se, että sanajärjestys, sanavalinnat ja muut viittaavat Google-kääntäjään. Toki kyseessä voi olla oikeasti ihminen, joka ei puhu täydellistä suomea, mutta aina se pistää silmään. Huijarit myös käyttävät usein "kansainvälisiä ja kauniita" naisten nimiä, kuten Aurora, Michelle, Jasmine, Charlotta, jotka antavat kuvan kauniista hädässä olevasta naisesta, johon voi olla helpompi luottaa kuin esim huonosti suomea puhuvaan Pirkkoon. Kuvalaatu on myös sellainen, että se vaikuttaa vanhalta ja ehkä screenshotilta, ei itse otetulta. Nämä kaikki plus vielä söpö pentu, paljon itkuhymiöitä ja sydäntäsärkevä tarina yhdessä antoi koko hommasta epäilyttävän fiiliksen.
   Taidan tuijotella roskaposteja liikaa työn puolesta 😂

   Lainaa

  40. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Impotentti kurkku: Hänellä on lapsi joka on allerginen koiralle.
   Koiraihmisenä on pakko sanoa, että ns hypoallergeenista (allergisoimatonta) koirarotua ei ole olemassakaan. Koiran sylki ja hilse ovat allergisoivia, ei se karva. Tästä syystä pistää miettimään, mitä muita vedätyksiä näiden labraduudelien ym "designrotujen" kohdalla käytetään. Myyntisopparit nyt ovat aivan vedätystä.

   Lainaa

  41. Kirpeä Ahven 25.10.2022 17:53
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Vihanta kalkkuna: Jos on Suomen pystykorvia niin sille haukkumiselle ei hirveästi mahda mitään. Ei nekään nyt 24/7 räksytä, mutta ei tarvitse kuin haistaa oravan niin alkaa haukku. Lehtien putoaminen, ohikulkijat, lintu pihalla/puussa, jne. Lenkillä tosi harvoin haukkuu millekään, mutta jos antaa olla ulkona [...]
   Juuri näin. Samoinhan jotkut ihmiset puhuvat jatkuvasti vaikkei mitään asiaakaan olisi. Ei se sen kummempaa ole. Reaktioita, ja reagointitapa.

   Lainaa

  42. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Auroralla kunnon Pet Sematary-meininkiä.

   Lainaa

  43. Nuutunut kivi 25.10.2022 18:24
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Huoleton hedelmä: Juuri menehtynyt koiranpentu ei taida mennä kaupaksi :-/
   Kuitenkin paremmin, kuin kuukausi sitten menehtynyt, uskoisin.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Nurja päärynä: Kirjoitustyyli ja ehkä eniten se, että sanajärjestys, sanavalinnat ja muut viittaavat Google-kääntäjään. Toki kyseessä voi olla oikeasti ihminen, joka ei puhu täydellistä suomea, mutta aina se pistää silmään. Huijarit myös käyttävät usein "kansainvälisiä ja kauniita" naisten nimiä, kuten [...]
   Kuulostaa järkevältä nyt kun sanot. Itse en huomaa kirjoitustyylissä mitään outoa. Luultavasti siksi kun omakin tyyli on välillä hyvin samankaltainen. Tosin, se voi olla syynä miksi minunkin on joskus väitetty olevan ulkomainen huijausprofiili facebookissa.

   Lainaa

  45. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 25.10.2022 23:27
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Pöljä: Koiraihmisenä on pakko sanoa, että ns hypoallergeenista (allergisoimatonta) koirarotua ei ole olemassakaan. Koiran sylki ja hilse ovat allergisoivia, ei se karva. Tästä syystä pistää miettimään, mitä muita vedätyksiä näiden labraduudelien ym "designrotujen" kohdalla käytetään. Myyntisopparit nyt ovat aivan vedätystä.
   Villakoirankin maine allergiavapaana rotuna perustuu paremminkin turkin hoidon vaativuuteen kuin vähäiseen pohjavillaan. Se hilse peseytyy kolmen viikon välein viemäriin toisin kuin peruskoiranlla, jota ei tarvitse pestä kuin pari kertaa vuodessa. Mutta ihmiset ei jaksa hoitaa turkkia, joten lisätäänpä vähän whippettiä, cockerspanielia tai labradorinnoutajaa ja markkinoidaan se hoitovapaana, allergisoimattomana "uutena rotuna" ja lyödään kallis hintalappu. Kun eihän ne geenit niin toimi, että vain (ihmisen mielestä) parhaat ominaisuudet periytyy.

   Lainaa

  46. Apea mandariini 26.10.2022 0:49
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Öljytty kissa: Voi luoja mua ottaa päähän tollaset Tinan kaltaiset koiranomistajat! Annetaan koirien räkyttää 24/7 ihan vaan sen takia ku ei oo osattu kouluttaa eikä osata hoitaa 😡 ja ku "on vaan oppinu tollasen tavan" onneks ei tarvi asua tollasen naapurissa
   Tämä. Naapurini mielestä olin kovin niuho, kun kerroin että hänen koiranpentunsa on selvästi eroahdistunut ja haukkuu _tauotta_ 8h työpäivän. "Kyllä se tottuu" sanoi hän eikä tehnyt elettäkään helpottaakseen tottumista ja tuntien haukunta jatkui kuukaudesta toiseen. Tykkäsi myös laittaa sen takapihalle haukkumaan, oli sitten yö tai päivä. Piti saada aktiivinen rotu, vaikka ihminen oli sitä tyyppiä että ainoat kiinnostukset elämässä olivat nukkuminen ja tv:n katselu sängyssä. Kun koira käyttäytyi huonosti, haukkui, riehui, tuhosi, näykki omistajaa ym. vika oli koirassa. Kun naapurit valittivat, vika oli siinä että naapurit ovat hulluja koiravihaajia jotka eivät mitään elämää siedä. Mitä siitä, jos koira räkyttää ensin monta tuntia päivisin ja sitten saa kunnon räyhäkohtauksia öisin. Eläinsuojelulakia pitäisi tiukentaa niin paljon, että ne jotka ottavat koiran koristeeksi joka terrorisoi koko naapurustoa ja/tai kissan puolilemmikiksi joka asuu enemmän muiden pihoilla kuin kotonaan, menettäisivät lemmikkinsä valtiolle ja saisivat eläintenpitokiellon. Eläimet ja naapurit kiittäisivät.

   Lainaa

  47. Tulos: -38 (40 ääntä)
   Koirat nyt sattuvat haukkumaan. Meinaan, se on niiden puhetta. On tietysti ihan rotukohtaista, kuinka puhelias koira sattuu olemaan.

   Lainaa

  48. Tervattu haisunäätä 26.10.2022 5:49
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Jotkut koirat haukkuu ihan vain koska haukkuvat. Ei sille mitään voi. Vai pitäisikö joku kuonokoppa pistää sitten koko päiväksi? Melkoista eläinrääkkäystä... Meillä oli aikoinaan ajokoira, joka pihalla häkissä haukkui omalle kaiulleen. Tietenkään tuollaisen koiran paikka ei ole oikein kaupungissa, eli ymmärrän kyllä naapureitakin.
   Meillä on (aina ollut) metsästysrotuisia koiria, nytkin mm. suomenajokoiria ja pystykorvia, ja pari pentuettakin syntynyt, mutta ajokoira jos haukkuu turhaan kotioloissa niin saa olla TODELLA tylsistynyt ajokoira! Ajokoira ei ole haukkuherkkä rotu vaikka se metsästysrotuinen onkin, sen ei tule haukkua muuta kuin metsästystilanteessa jäljelle. Meillä ajokoirat haukkuu ainoastaan ajossa (tuoreelle jäljelle) ja kotonakin vain jos ajavat toisiaan takaa leikin tiimellyksessä, joka laukaisee äänihuulet laulamaan tai jos jäniksiä on pihapiirissä hajuetäisyydellä. Mutta 99% ajasta ovat hiljaa ja niin ajokoiran tulee ollakin. 
   Pystykorvat kyllä haukkuvat oraville ja juttelevat örisemällä ja urisemalla senkin edestä, mutta ei nekään turhia leukojaan louskuta.
   Meillä on useiden hetaarien tontti ja siitä 0,7 hehtaarin pihapiiri on aidattu pelkästään koiria varten. Kotipihassa on erilaisia virikkeitä, jonka lisäksi saavat hihnalenkit, aivotyöskentelyt ja nukkuvat sisällä samassa sängyssäkin isäntäperheen kanssa (tosin pystärit viihtyvät ulkona usein yötkin, mutta sisälle saavat tulla aina kun haluavat).

   Lainaa

  49. Tupakoiva ihminen 26.10.2022 6:34
   Tulos: -29 (31 ääntä)
   Tervattu haisunäätä: Meillä on (aina ollut) metsästysrotuisia koiria, nytkin mm. suomenajokoiria ja pystykorvia, ja pari pentuettakin syntynyt, mutta ajokoira jos haukkuu turhaan kotioloissa niin saa olla TODELLA tylsistynyt ajokoira! Ajokoira ei ole haukkuherkkä rotu vaikka se metsästysrotuinen onkin, sen ei [...]
   Sairasta.

   Lainaa

  50. Kirpeä Ahven 26.10.2022 8:14
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Tervattu haisunäätä: Meillä on (aina ollut) metsästysrotuisia koiria, nytkin mm. suomenajokoiria ja pystykorvia, ja pari pentuettakin syntynyt, mutta ajokoira jos haukkuu turhaan kotioloissa niin saa olla TODELLA tylsistynyt ajokoira! Ajokoira ei ole haukkuherkkä rotu vaikka se metsästysrotuinen onkin, sen ei [...]
   Juu, on meilläkin ollut neljä ajokoiraa aiemmin, ja tosiaan ovat olleet hiljaisia, paitsi tämä. Reagoi melkein kaikkeen haukkumalla. Ajaessa haukkuu ihan eritavalla, erottaa heti äänestä. Ymmärtäähän sen että metsästyskoira tylsistyy kiinnipitoaikaan. Se 5-6 km lenkki hihnassa ei paljon auta kun tottuu metsästysaikana olemaan irti, ja juoksemaan 20-30 kilometrin lenkkejä harva se päivä.

   Lainaa

  51. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Apea mandariini: Tämä. Naapurini mielestä olin kovin niuho, kun kerroin että hänen koiranpentunsa on selvästi eroahdistunut ja haukkuu _tauotta_ 8h työpäivän. "Kyllä se tottuu" sanoi hän eikä tehnyt elettäkään helpottaakseen tottumista ja tuntien haukunta jatkui kuukaudesta toiseen. Tykkäsi myös laittaa sen [...]
   "Piti saada aktiivinen rotu, vaikka ihminen oli sitä tyyppiä että ainoat kiinnostukset elämässä olivat nukkuminen ja tv:n katselu sängyssä"
   Koira parka 😔 miten toi taas kuulostaa sellaiselta tapaukselta, että puoli vuotta myöhemmin omistaja koittaa myydä koiraa jossain tori.fi:ssä koska se söpö pentu kasvoikin isoksi koiraksi, jolla on jostain syystä hirveesti käytöshäiriöitä? 🤔

   Lainaa

  52. Kelvoton ananas 26.10.2022 9:49
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Leena, koirasi eivät menneet kivasti "leikkimään possujen kanssa", vaan johtamaan niitä ja sen seurauksena sikoja oli myös kuollut.

   Lainaa

  53. Turta leijona 26.10.2022 14:49
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   On muuten rasittavaa kuunnella, enhän minäkään voi mennä yöllä huutamaan kaduille. Olisi poliisit vastassa!

   Lainaa

  54. Turta leijona 26.10.2022 14:50
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Chariwe: Koirat nyt sattuvat haukkumaan. Meinaan, se on niiden puhetta. On tietysti ihan rotukohtaista, kuinka puhelias koira sattuu olemaan.
   Ja tätä tulisi kaikkien koirattomienkin sietää vai? Aamusta iltaan kerrostalossa jne.

   Lainaa

  55. Lumisateessa kastunut kyyhky 27.10.2022 14:52
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   Lihava Tiikeri: Tähän kun yhdistää sen, että koiran annetaan kuseksia ihan kaikkialle ja selitys on "No minkä minä sille voin". Miten olisi sen koiran kouluttaminen ja lyhyempi hihna niin se ei juokse 30 metriä edellä ja pääse naapureiden pihoille lorottamaan. Eteenkin talvella mukava kun kaikki talonyhtiön [...]
   Oletko varma, ettei hanget ja portaikot ole vapaana kulkevien kissojen kusemia? Just saying...

   Lainaa

  56. Lumisateessa kastunut kyyhky 27.10.2022 15:03
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Jotkut koirat haukkuu ihan vain koska haukkuvat. Ei sille mitään voi. Vai pitäisikö joku kuonokoppa pistää sitten koko päiväksi? Melkoista eläinrääkkäystä... Meillä oli aikoinaan ajokoira, joka pihalla häkissä haukkui omalle kaiulleen. Tietenkään tuollaisen koiran paikka ei ole oikein kaupungissa, eli ymmärrän kyllä naapureitakin.
   Kuonokoppa ei estä haukkumista. Koiran, sosiaalisen laumaeläimen, paikka ei ole myöskään pihan perällä häkissä.

   Lainaa

  57. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Taas tunnen iloa siitä, että minulla on kissa. Tosi hiljainen kissa vielä.

   Lainaa

  58. Kirpeä Ahven 28.10.2022 14:42
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Lumisateessa kastunut kyyhky: Kuonokoppa ei estä haukkumista. Koiran, sosiaalisen laumaeläimen, paikka ei ole myöskään pihan perällä häkissä.
   Ei olekaan. Ei kukaan asiallinen omistaja pidä koiraa yksikseen häkissä päivästä toiseen. Kuonokopista en tiedä. Kunhan oletin vain sen olevan yksi syy niiden olemassaololle.

   Lainaa

  59. Erottava luumu 29.10.2022 15:40
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Lumisateessa kastunut kyyhky: Oletko varma, ettei hanget ja portaikot ole vapaana kulkevien kissojen kusemia? Just saying...
   Ei hyvää päivää, mikä kommentti. Kyllähän nyt koiran kuseksiman tunnistaa. Koirat nostavat jalan ja ruiskuttelevat ylös ja sivuille, juurikin kulkureiteilleen, kun taas kissa tekee jätöksensä mieluiten johonkin syrjään ja hautaa sen. Turhaa kissavihan lietsomista taas.

   Lainaa

  60. rottanpää 8.11.2022 4:19
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Mustanpuhuva lihapiirakka: Kyl moni keräilijä ostaisi purkitettavaksi.
   Ei taida feissarimokien lukijat ihan tietää, mitä kaikkea ihmiset todella keräilevät, kun on miinukselle mennyt. 😄 Täytettyjen eläinten, luiden&kallojen, kuivattujen/muumioitujen eläinten ja wet specimenien keräilijöitä on Suomessakin paljon, eikä kokoelmat todellakaan koostu pelkistä villieläimistä vaan joukkoon mahtuu myös edesmenneitä lemmikkejä ja niiden kuolleena syntyneitä pentuja. Ihan totta kuolleelle koiranpennulle löytyisi ostajia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: allergia, haukkua, karata, karkurit, koirat, kuva, labradorinnoutaja, lasku, naapuri, poliisit, siat, sika, sikala