Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 54

Maajussille tavismorsian.
Näin saat naisia, osa 54

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Veneetön pomelo 13.9.2022 0:13
   Tulos: +815 (837 ääntä)
   Jonna ja Jari ovat molemmat melko ikävän oloisia ihmisiä. Eikä tuo Idakaan kovin fiksua kuvaa itsestään jätä. Olisko joskus hyvä jättää kommentoimatta, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa?

   Lainaa

  2. Tulos: +270 (276 ääntä)
   Joo ei ollut voittajia tässä kinastelussa. T: TavisRumis™️. En ole katsonut maajussille morsian ohjelmaa mutta nyt on kyllä pakko huomenna vahtaa sen verran että näkee mistä puhutaan.

   Lainaa

  3. Kykenemätön peura 13.9.2022 0:39
   Tulos: -109 (173 ääntä)
   Aika asiatonta, mutta täytyy myöntää, että naurahdin tuolle peukalo kommentille.

   Lainaa

  4. Tulos: +466 (472 ääntä)
   Voi luoja. Muija, joka on mielestään kaunis ja sanoo sen tarvittaessa kaikille. Äijä, joka pitää itseään erinomaisena sen vuoksi, että on käynyt kuntosalilla. Olin kirjoittamassa, että tämän facepalmimmaksi homma ei mene, mutta - paskat. Menee se varmaan.

   Lainaa

  5. Pehmeä jänis 13.9.2022 0:43
   Tulos: +276 (280 ääntä)
   Se onkin aina mieltä ylentävää nälviä muita vähäisistä kavereista.

   Lainaa

  6. Tulos: +226 (232 ääntä)
   Noi yksityisviestiletkautukset ei kyllä ole juuri ikinä hauskoja

   Lainaa

  7. Tulos: -1 (69 ääntä)
   Kylläpä tuli pahamieli Idan ja Jonnan kommenteista Oskaria kohtaan. Jari nyt nolasi itsensä jo sillä, kun yritti puolustaa Oskaria.

   Lainaa

  8. Karkea albatrossi 13.9.2022 5:59
   Tulos: +136 (148 ääntä)
   Iltalehdet vois sulkea kommentoinnit kaikista jukkaisuista. Huoh.

   Lainaa

  9. Parrakas kettu 13.9.2022 6:04
   Tulos: +119 (169 ääntä)
   Kaikista uskomattominta on että Jonna onnistui olemaan jariakin tyhmempi, se on jo paljon.

   Lainaa

  10. Verraton hauki 13.9.2022 6:41
   Tulos: -33 (83 ääntä)
   Pehmeä jänis: Se onkin aina mieltä ylentävää nälviä muita vähäisistä kavereista.
   Yleensä kun suuren kaverilauman yksi jäsen joutuu onnettomuuteen tai sairastuu vakavasti, porukassa todetaan aijaa no meitä on nyt sitten yksi vähemmän ja jatketaan kuin sitä yhtä ei olisi ollutkaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +110 (126 ääntä)
   Nyt on kyllä vaikee päättää, että kumpi on enemmän perseestä? Jonna vai Jari? 🤔

   Lainaa

  12. Tulos: +300 (302 ääntä)
   Sam: Kylläpä tuli pahamieli Idan ja Jonnan kommenteista Oskaria kohtaan. Jari nyt nolasi itsensä jo sillä, kun yritti puolustaa Oskaria.
   Jarilla oli kyllä aivan hyvä pointti siinä että miksi Oskarin pitäisi väkisin ottaa joku vaan siksi että tämä osoitti kiinnostusta. Mutta muuten kyllä koko homma meni persiilleen.

   Lainaa

  13. Itseasiassa 13.9.2022 9:01
   Tulos: +79 (81 ääntä)
   Tässä riitti iltapäivälehtiä mulle taas ainakin kymmeneks vuodeksi.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 13.9.2022 9:04
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Verraton hauki: Yleensä kun suuren kaverilauman yksi jäsen joutuu onnettomuuteen tai sairastuu vakavasti, porukassa todetaan aijaa no meitä on nyt sitten yksi vähemmän ja jatketaan kuin sitä yhtä ei olisi ollutkaan.
   Aijaa. Olis vissiin pitänyt itsekin jättää muutamat sairaalareissut, kyläilyt ja hautajaiset väliin. Onneksi omat kaverit ovat käyneet ja tuoneet jotain tuliaistakin, kun itse olin muutaman kuukauden kotona parantumassa.

   Lainaa

  15. Päiväämätön mustikka 13.9.2022 9:13
   Tulos: -40 (84 ääntä)
   Kun katsoo Idan ja Jonnan kommentteja näkyy Jarilla olevan pointti

   Lainaa

  16. Räkäpää 13.9.2022 9:52
   Tulos: +105 (117 ääntä)
   Päiväämätön mustikka: Kun katsoo Idan ja Jonnan kommentteja näkyy Jarilla olevan pointti
   Pointti voi olla, muttei käytöstapoja eikä paljoa muutakaan positiivista tämän "keskustelun" aikana. Esimerkkitapaus tilanteesta, missä kaikilla osallisilla pitäisi katsoa peiliin.

   Lainaa

  17. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Mikä poikkeuksellisen älyvapauden invaasio on tapahtunut tämän päivän mokien perusteella.

   Lainaa

  18. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Karkea albatrossi: Iltalehdet vois sulkea kommentoinnit kaikista jukkaisuista. Huoh.
   MUTTA SANANVAPAUS JA AGENDA!!!!111

   Lainaa

  19. Harmaa kivi 13.9.2022 12:49
   Tulos: +20 (44 ääntä)
   Jamppa: Jarilla oli kyllä aivan hyvä pointti siinä että miksi Oskarin pitäisi väkisin ottaa joku vaan siksi että tämä osoitti kiinnostusta. Mutta muuten kyllä koko homma meni persiilleen.
     No, ei tarvitse ottaa, mutta voi sitä kauniimminkin kommentoida muista kuin "emmää nyt tiiä" tai mitä tuo maajussi ikinä sanoikaan. 
     Muuten kaikki epäilemättä profiloituvat idiooteiksi. Olen hiukan kiinnostunut siitä, kuka lähetti tuon "servauksen" kaverien määrästä -koska se, joka kutsui tyyppiä ylimieliseksi on ainut näissä jonka ulosannissa on mitään järkeä. Kun vastauksen perusteella ylimieliseksi väitetty sitä on. Joten jos lähettäjä on "servaaja", niin se vielä vähän enemmän korostaa koko jutun typeryyttä. 

   Lainaa

  20. Kasapäin simpanssi 13.9.2022 13:49
   Tulos: -71 (95 ääntä)
   Jonna luulee itsestään liikoja ja Jari hän näpäytti. Jari jatkoi provoamista, johon Jonna lankesi. Jonna on se idiootti ja Jarille pisteet.

   Lainaa

  21. Kirjailtu noita 13.9.2022 13:52
   Tulos: +86 (90 ääntä)
   Ihan sama minkä vitsin vääntää, jos perään kysyy "tajusitko," se ei enää ole hauska.

   Lainaa

  22. Loistelias lokki 13.9.2022 14:16
   Tulos: +34 (44 ääntä)
   Jonna ja Jari on match made in heaven 😆 Saisko tästä uuden tositeevee-formaatin aikaiseksi?

   Lainaa

  23. Leveä kiivi 13.9.2022 14:40
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Syväluotaava leikkaus Iltasanomain lukijakunnasta.

   Lainaa

  24. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Ei tässä kylklä nyt voittajia ollut.

   Lainaa

  25. Tosikko ilves 13.9.2022 14:58
   Tulos: +73 (81 ääntä)
   No. Minkä takia sen maajussin pitäisi ottaa se yksi ainoa joka hänestä sattuu sillä hetkellä olemaan kiinnostunut? Eikö ole parempi olla sinkku kuin lähteä yrittämään jotain parisuhdetta sellaisen henkilön kanssa joka ei kiinnosta edes ulkonäöllisesti? Tuossa mokassa ei ollut kyllä voittajia ainoatakaan.

   Lainaa

  26. Valittu mestari 13.9.2022 15:17
   Tulos: -1 (13 ääntä)
   Ylimielisiä sinkkumiehiä.

   Lainaa

  27. Tulos: -86 (100 ääntä)
   Tottahan tuo on, että ruma ja lihava nainenkin saa järkyttävän paljon enemmän huomiota miehiltä, kuin edes keskivertoa komeampi hyväkroppainen mies. Naisen ei tarvitse kuin laittaa nimensä tinderiin ilman kuvaa, niin sadat miehet ottaa yhteyttä parissa tunnissa, testattu on. Samaan aikaan jos mies ei itse lähesty naisia, niin voi mennä helposti kymmeniä vuosia ilman, että yksikään nainen lähestyy. Vaikka kävisi aktiivisesti harrastuksissa ja ulkona. Miehiä sopii myös pilkata, mutta naisia ei. Lisäksi naiset pitää suurinta osaa miehistä keskivertoa rumempana(tilastollinen mahdottomuus), samalla kun miehistä nainen on viehättävä, kunhan ei ole ylipainoinen, ja monet tykkää niistäkin.

   Lainaa

  28. Kirpeä Ahven 13.9.2022 18:35
   Tulos: -3 (33 ääntä)
   Harmaa kivi:   No, ei tarvitse ottaa, mutta voi sitä kauniimminkin kommentoida muista kuin "emmää nyt tiiä" tai mitä tuo maajussi ikinä sanoikaan.   Muuten kaikki epäilemättä profiloituvat idiooteiksi. Olen hiukan kiinnostunut siitä, kuka lähetti tuon "servauksen" kaverien määrästä -koska se, joka kutsui tyyppiä [...]
   Mitä vikaa tuossa "emmää nyt tiiä" kommentissa on? Eihän hän henkilöä tai tämän ulkonäköä mitenkään kritisoinut sillä ja olisihan joku suora "ei kiinnosta" tai "Ei vaikuta minun tyyppiseltä" ollut paljon ikävämmin sanottu, jos eivät olleet tavanneet. Miten kohteliaammin sanotaan ettei kiinnosta? Hölmöä olisi ollut tuumailla jotain positiivista ja sitten todeta ettei kiinnosta.

   Lainaa

  29. Kykenemätön peura 13.9.2022 18:46
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Harmaa kivi:   No, ei tarvitse ottaa, mutta voi sitä kauniimminkin kommentoida muista kuin "emmää nyt tiiä" tai mitä tuo maajussi ikinä sanoikaan.   Muuten kaikki epäilemättä profiloituvat idiooteiksi. Olen hiukan kiinnostunut siitä, kuka lähetti tuon "servauksen" kaverien määrästä -koska se, joka kutsui tyyppiä [...]
   Oikealla näkyy omat viestit, eli vihreä nainen, joka kutsui sinistä miestä ylimieliseksi, on ottanut kuvan.
   Tuo "servaus" näkyy lähetetyn aikaisintaan seuraavana aamuna, niin nyt näen miehen istumassa koko yön hereillä miettimässä sopivan "nokkelaa" vastausta.

   Lainaa

  30. Tulos: +28 (42 ääntä)
   Satuin näkemään tuon Jarin ja Jonnan keskustelun ihan liveaikaan. Alaketju oli pidempi kuin tässä näkyy, ja muutakin jengiä oli. Jari oli todella vastenmielinen, liekö kommentteja poistettu vai miksei tässä näy kaikkia. Jonnan suuttuminen taas oli vastaprovoamista, ei oikeaa ihan noin. Siitäpä se Jari tosiaan vielä leimahti liekkeihin.

   Lainaa

  31. Harmaa kivi 13.9.2022 21:02
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Kykenemätön peura: Oikealla näkyy omat viestit, eli vihreä nainen, joka kutsui sinistä miestä ylimieliseksi, on ottanut kuvan. Tuo "servaus" näkyy lähetetyn aikaisintaan seuraavana aamuna, niin nyt näen miehen istumassa koko yön hereillä miettimässä sopivan "nokkelaa" vastausta.
     Ahaa, sitä en tiennyt, kiitos käytettävyyden lisäämisestä. (Olen luddiitti; tämä sivu täyttää viikoittaisen netissäkommentoimistarpeeni, ystävilleni soitan tai jopa kirjoitan). 
     Ja Kirpeä Ahven; ehkä se johtuu siitä, että naisena olen aina oppinut antamaan pakit tosi varovasti, mutta olisin sanonut jotain tyyliin "tosi hieno tyyli, mutta olen aina ajatellut sellaista brunettia emäntätyyppiä... (tai jotain muuta tyyppiä, en tiedä)". Tai jotain. Ehkä vika on minussa, kun tosiaan koen tarvetta aina sanoa *ei* tavalla, joka antaa ymmärtää että ongelma on minun. Vaikka mies ilmaantuisi umpikännissä ensitreffeille pesemättä hampaitaan, niin luultavasti selittäisin jotain erilaisista elämäntyyleistä. Ehkä se on kohteliaisuutta, ehkä joku systeemivika, en tiedä?

   Lainaa

  32. Nuutunut kivi 13.9.2022 21:48
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Chilipää: Tottahan tuo on, että ruma ja lihava nainenkin saa järkyttävän paljon enemmän huomiota miehiltä, kuin edes keskivertoa komeampi hyväkroppainen mies. Naisen ei tarvitse kuin laittaa nimensä tinderiin ilman kuvaa, niin sadat miehet ottaa yhteyttä parissa tunnissa, testattu on. Samaan aikaan jos mies [...]
   'Lihava nainen saa huomiota (miehiltä), kunhan ei ole ylipainoinen.' Ettämitäettä?

   Lainaa

  33. Järkkymätön pingviini 13.9.2022 23:03
   Tulos: +27 (39 ääntä)
   Tosikko ilves: No. Minkä takia sen maajussin pitäisi ottaa se yksi ainoa joka hänestä sattuu sillä hetkellä olemaan kiinnostunut? Eikö ole parempi olla sinkku kuin lähteä yrittämään jotain parisuhdetta sellaisen henkilön kanssa joka ei kiinnosta edes ulkonäöllisesti? Tuossa mokassa ei ollut kyllä voittajia ainoatakaan.
   Vaikka kuinka olis ”kaverit ilmoittaneet”, niin syvästi epäilen, että tässä maassa yksikään maajussi joutuisi täysin tahdonvastaisesti osallistumaan mihinkään deittiohjelmaan…
   Ja jos on sellaiseen mennyt suostumaan, niin ajattelisi, että löytyisi sen verran ymmärrystä, että hiffais, ettei kyseessä oo mikään tinder, jota voi yksin mutrunaamalla swaippailla miten lystää, vaan löytyisi sen verran seikkailumieltä ja kunnioitusta toista kohtaan, että olisi valmis formaatin puitteissa antamaan mahdollisuuden, vaikkei heti sytyttäisikään.
   P.S.Oma aviomieheni ei kyllä erityisesti sytyttänyt romanttisessa mielessä myöskään, kun lyhyehkön tuttavuuden jälkeen tunnusti ihastuksensa, mutta kun ei ryhtynyt painostamaan, niin tutustuminen kypsyi ensin ystävyydeksi ja sitten rakkaudeksi ja kohta juhlitaan 10v. hääpäivää, eli ei se ensivaikutelma aina kerro kaikkea

   Lainaa

  34. Parantava pelikaani 14.9.2022 1:33
   Tulos: +36 (46 ääntä)
   Eihän Jonna väittänyt olevansa kaunis vaan kaikkea muuta kuin tavallisen näköinen. Ehkä hänellä on kolme silmää tai älyttömän pitkät raajat, kalju, naamatatuointi?

   Lainaa

  35. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Ei, maajussin ei tarvitse ottaa heti ensimmäistä morsianehdokasta itselleen vaikkei miellyttäisi. Mutta onhan se nyt aika naurettavaa valittaa siitä että saa vain yhden kirjeen, eikä lähde edes tapaamaan kyseistä kirjeen lähettäjää? Heittää hanskat nurkkaan ennen kun on edes yrittänyt. Ihmiset on usein paljon parempia livenä, kuin tekstissä tai kuvissa. Eri asia tietty, jos tekstistä ilmenee joku iso eroavaisuus vaikka maailmankatsomuksessa tmv. mistä heti tietää, ettei suhde toimisi.

   Lainaa

  36. Maistettu vadelma 14.9.2022 6:37
   Tulos: +24 (36 ääntä)
   Kasapäin simpanssi: Jonna luulee itsestään liikoja ja Jari hän näpäytti. Jari jatkoi provoamista, johon Jonna lankesi. Jonna on se idiootti ja Jarille pisteet.
   Morjens, Jari! Olet väärässä.

   Lainaa

  37. Rytmikäs vihannes 14.9.2022 10:32
   Tulos: +38 (46 ääntä)
   Tosikko ilves: No. Minkä takia sen maajussin pitäisi ottaa se yksi ainoa joka hänestä sattuu sillä hetkellä olemaan kiinnostunut? Eikö ole parempi olla sinkku kuin lähteä yrittämään jotain parisuhdetta sellaisen henkilön kanssa joka ei kiinnosta edes ulkonäöllisesti? Tuossa mokassa ei ollut kyllä voittajia ainoatakaan.
   Toisaalta jos on sen verran... motivoitunut... parisuhteen etsintään että osallistuu tosi-TV-ohjelmaan aiheen tiimoilta, niin kai sitä nyt voisi edes yksillä treffeillä sen yhden kiinnostuneen kanssa käydä?

   Lainaa

  38. Kirjailtu noita 14.9.2022 12:08
   Tulos: -35 (47 ääntä)
   Jos sen yhden kiinnostuneen hylännyt maajussi olisi ollut nainen, kukaan ei kehtaisi hänen päätöstään arvostella.

   Lainaa

  39. Kirjautumaton kotka 14.9.2022 15:03
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Rytmikäs vihannes: Toisaalta jos on sen verran... motivoitunut... parisuhteen etsintään että osallistuu tosi-TV-ohjelmaan aiheen tiimoilta, niin kai sitä nyt voisi edes yksillä treffeillä sen yhden kiinnostuneen kanssa käydä?
   Miksi? Jos ei nappaa niin ei nappaa. 
   Samaahan ne naiset asiasta sanovat. Parempi yksin kuin sellaisen kanssa joka ei kiinnosta.
   Sen perusteella mitä vaikkapa tuota alttarilla tapaamista pyörittävästä sarjasta on lukenut ei todella kannata lähteä väkisin tapaamaan. 
   Eivät ole "ammattilaisten" vastoin mieltymyksiä tehdyt parit toimineet kunnolla.

   Lainaa

  40. Melko nektariini 14.9.2022 16:46
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Kirjailtu noita: Jos sen yhden kiinnostuneen hylännyt maajussi olisi ollut nainen, kukaan ei kehtaisi hänen päätöstään arvostella.
   Jos whatboutismia ei sallittaisi, kommentissasi ei olisi sanaakaan.

   Lainaa

  41. MeeHomoImeeSitäPersettä 14.9.2022 18:55
   Tulos: -31 (33 ääntä)
   tollasia ne perus muijatki nykyää on, ite vaativat ties mitä miehiltä mut miesten pitäis tyytyä heti ensimmäiseen. jari based W

   Lainaa

  42. Maalaileva oliivi 14.9.2022 21:06
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Chilipää:  Lisäksi naiset pitää suurinta osaa miehistä keskivertoa rumempana(tilastollinen mahdottomuus), samalla kun miehistä nainen on viehättävä, kunhan ei ole ylipainoinen, ja monet tykkää niistäkin.
   Ei ole tilastollinen mahdottomuus, jos jakauma on vino. Eli siis jos vastapainoksi on pieni määrä TODELLA HYVÄNNÄKÖISIÄ miehiä, jotka vetää kaikkien miesten keskiarvon enemmistön sijoitusta korkeammaksi.
   Vai väännetäänkö tässä keskiverron ja keskiarvon määritelmistä. 🤔

   Lainaa

  43. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Tosikko ilves: No. Minkä takia sen maajussin pitäisi ottaa se yksi ainoa joka hänestä sattuu sillä hetkellä olemaan kiinnostunut? Eikö ole parempi olla sinkku kuin lähteä yrittämään jotain parisuhdetta sellaisen henkilön kanssa joka ei kiinnosta edes ulkonäöllisesti? Tuossa mokassa ei ollut kyllä voittajia ainoatakaan.
   Ei tietenkään tarvitse ottaa. Mutta se reaktio mikä häneltä tuli oli hölmö.

   Lainaa

  44. Ehyt lohikäärme 15.9.2022 23:17
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Välillä melkeinpä toivon, että ihmiset älynlahjoistaan kerskuessaan jaksaisivat edes sen verran todistella fiksuuttaan että kirjoittaisivat ymmärrettävästi. Tangentiaaleihin karkaavat, huonosti jäsennellyt, affektiiviset löpinät harvemmin luovat erityisen välkkyä mielikuvaa. Ainakaan jos älyllisen mittelön keskiössä on vastapuolen painoindeksi ja mitat.

   Lainaa

  45. Klesa jääkarhu 19.9.2022 19:18
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tämä Jari on usein kommentoimassa vastaavia uutisia ja päivityksiä. Todella katkera ja vaikuttaa mt-ongelmaiselta. Hyvä jos on aloittanut edes liikunnan kun ilmeisesti työtönkin on. Ei se 10 kertaa salilla hänestä tee mitään adonista kuitenkaan.

   Lainaa

  46. moka-addikti 2.10.2022 13:39
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Jamppa: Jarilla oli kyllä aivan hyvä pointti siinä että miksi Oskarin pitäisi väkisin ottaa joku vaan siksi että tämä osoitti kiinnostusta. Mutta muuten kyllä koko homma meni persiilleen.
   Juu, kyllä kaikilla sukupuolilla on ihan oikeus valita, lähtevätkö heilastelemaan vai eivät. Vaikka olis missä deittailuohjelmassa.
   Luulen kuitenkin, että toisissa julkaisuissa Jari incelmäisesti öyhöttää ja haukkuu naisia nirsoiksi, kun eivät pane kaikkia omasta mielestään hauskoja ja mukavia sovinisteja: "MiKsEi TaVaLlINeN sUoMaLaInEn MiEs KeLpAa!?!". Siksi vituttaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaverit, maajussille morsian, messenger, oskari, peukalot, tavis, yksityisviesti, ylipaino