Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 23

Spede Pasanen ja Suomen salattu historia.
Foliohattu kiristää, osa 23

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +262 (298 ääntä)
   Ettei Markolla vaan olisi skitsofrenia..

   Lainaa

  2. Hermostumaton kuguaari 13.9.2022 0:14
   Tulos: +53 (63 ääntä)
   Jyrki ❤️

   Lainaa

  3. Veneetön pomelo 13.9.2022 0:16
   Tulos: +145 (173 ääntä)
   Kylläpä kuoli Spede joo sopivasti. Kuka mahtaa olla kuoleman takana? Luultavasti valtamedian edustajat, jotka eivät halua totuuden tulevan julki.

   Lainaa

  4. Tulos: +298 (330 ääntä)
   Viimeinen on vähän semmoinen pata kattilaa..

   Lainaa

  5. Tulos: +171 (227 ääntä)
   On joo seesteistä elää kun rahastaa sillä että pahentaa toisten harhoja, tai vähintään ukottaa muuten vaan yksinkertaisia piru parkoja. Kaikki rahasta sielunhoitoa ja muuta paskaa tyrkyttävät pitäisi vangita. Teki aina mieli heittää telkkari ikkunasta kun osui öisin vastaan se kanava missä nää kristalli/etäparantajat ja korteista ennustajat palveluitaan myivät. Pistää vihaksi. Kirkko sentään laittaa sitä rahaa hyviinkin tarkoituksiin eikä taskuta kaikkea.

   Lainaa

  6. Tulos: +85 (177 ääntä)
   Tällä kertaa olen Jeesuksen huutelijan kanssa samalla puolella, helvettiin tuollaiset henkimaailman puoskarit.

   Lainaa

  7. Kykenemätön peura 13.9.2022 0:47
   Tulos: +279 (285 ääntä)
   No heipä hei ihanuudempi! ❤ Viime aikoina on ollut vähän sieluton olo, niin voisitko kysäistä mihin se on mennyt? En kai hukannut sitä Juha Tapion keikalla? ❤❤❤

   Lainaa

  8. Voimaton puuma 13.9.2022 0:57
   Tulos: +33 (117 ääntä)
   Napael: Tällä kertaa olen Jeesuksen huutelijan kanssa samalla puolella, helvettiin tuollaiset henkimaailman puoskarit.
   Jep, en olisi koskaan uskonut sanovani tätä, mutta pisteet menee himouskovaiselle. Todella hämmentävää.

   Lainaa

  9. Tornipöllö 13.9.2022 0:58
   Tulos: +142 (164 ääntä)
   Sukka hai: Viimeinen on vähän semmoinen pata kattilaa..
   No jaa, en itsekään uskonnoista oikein perusta, mutta olen tässä kyllä enemmän Katrin puolella. Kyllä sellainen "Jeesus pelastaa maailman loppu tulee oletko valmis senkin syntinen ruoja" kiihkoilu on äärimmäisen rasittavaa, mutta tuon Sielun kosketuksen tapaiset bisnekset, joiden ainoa tarkoitus on kusettaa rahaa henkisessä anhdingossa olevilta ihmisiltä, on suoraan sanottuna vastenmielistä. Pisteet Katrille siitä että käski putiikin suksia suolle "anna meille rahaa niin sulle tulee hyvä mieli" sontansa kanssa.

   Lainaa

  10. Syömätön susi 13.9.2022 1:19
   Tulos: +160 (164 ääntä)
   Veneetön pomelo: Kylläpä kuoli Spede joo sopivasti. Kuka mahtaa olla kuoleman takana? Luultavasti valtamedian edustajat, jotka eivät halua totuuden tulevan julki.
   Luultavasti WTC-iskut olivat myös osa totuuden piilottelua, sillä iskut tapahtuivat vain neljä päivää speden kuoleman jälkeen

   Lainaa

  11. Sisustettu pupu 13.9.2022 5:42
   Tulos: +29 (43 ääntä)
   Asuispa meilläkin juttelevia aaveita. Olis mahtavaa.

   Lainaa

  12. Nuhteeton ilves 13.9.2022 6:04
   Tulos: +140 (154 ääntä)
   Vaikka en äärimmäisyyksiin menevästä hörhöilystä pidäkään, niin ihmisille yritetään jatkuvasti myydä monenlaista mitä he eivät tarvitse, ja on omassa harkinnassa laittaako niihin rahaa. Katrille ei lähde pisteitä. Itse kasvoin uskovaisten lapsena ja tarvitsin terapiaa että pääsin sen aiheuttamista peloista irti. Kadotuksella pelottelu on henkistä väkivaltaa. Piste.

   Lainaa

  13. Verraton hauki 13.9.2022 6:43
   Tulos: +189 (197 ääntä)
   Oman marjapaikkani lähellä on masto, olen poiminut jopa siitä lähes aidan vierestä vadelmia. Olen täysin varma, että kuolen myöhemmin. Tuskin elän edes viittäkymmentä vuotta enää, näin eläkeikää lähestyvänä mummelina.

   Lainaa

  14. Tulos: +188 (192 ääntä)
   Eräässä hotellihuoneessa oli kuollut useita ihmisiä, mutta sinne oli asettunut vain yksi kummitus. Miksi? Koska se oli yhden hengen huone.

   Lainaa

  15. Tulos: +149 (155 ääntä)
   Verraton hauki: Oman marjapaikkani lähellä on masto, olen poiminut jopa siitä lähes aidan vierestä vadelmia. Olen täysin varma, että kuolen myöhemmin. Tuskin elän edes viittäkymmentä vuotta enää, näin eläkeikää lähestyvänä mummelina.
   Noiden mastojen viereenhän istutetaan vattupensaita ihan tarkoituksella houkuttelemaan pahaa aavistamattomia mummeleita altistumaan.

   Lainaa

  16. apinaattori 13.9.2022 9:10
   Tulos: -7 (41 ääntä)
   Vaikuttaa kovasti pelottavalta tuo uskoon tulo. Kovasti sekaisin tuntuu menecän siitä, silleen ei hyvällä tavalla sekaisin. N. 30v olen ikävä kyllä vetänyt aineita aasta bööhön ja jos sitä sekaisin oloa nyt jotekin vertaa noihin juttuihin niim bad trip tulee kyllä mieleen. Toivon kovasti ettei Jeesus tule iknä mua raamatulla kolkkaamaan, syntejä on kertymyt isosti niin jos se on jotenkin verranmollinen mielterveyden tasapainon kanssa ni hip hrise on sitten melko menoa. Ei riitä ropellilippis pitää olla vähintään ropelikypärä js liian pieni tietysti. Ei se uskonnon harjpittaminwn kivalta vaikuta. Väittävät omnea ja autuutta mutta kyllä en usko. Pysyn uskomattomana varmuuden vuoksi.

   Lainaa

  17. Meluisa norppa 13.9.2022 9:15
   Tulos: +71 (79 ääntä)
   Nuhteeton ilves: Vaikka en äärimmäisyyksiin menevästä hörhöilystä pidäkään, niin ihmisille yritetään jatkuvasti myydä monenlaista mitä he eivät tarvitse, ja on omassa harkinnassa laittaako niihin rahaa. Katrille ei lähde pisteitä. Itse kasvoin uskovaisten lapsena ja tarvitsin terapiaa että pääsin sen aiheuttamista [...]
   Joo nyt ei pisteitä tippunut kummallekkaan osapuolelle. Ottaen huomioon kuinka paljon raamatussa saarnataan lähimmäisen rakkaudesta ja tuomitsemattomuudesta, on ironista miten niin moni uskovainen on heti hyökkäämässä kimppuun ja tuomitsemassa helvettiin, kun ei usko samoihin asioihin tai elä samoilla arvoilla.
   Häijyimmät ihmiset joita olen elämässäni tavannut ovat olleet himouskovaisia. 
   Kaikki sympatiat sulle, itellä sama kokemus ja kaikki se pelottelu ja henkinen väkivalta jätti kyllä syvät jäljet, joista vasta monien vuosien jälkeen rupesin parantumaan. 
   Kuten sanotaan, there's no hate like christian love. 

   Lainaa

  18. Kunniaton pulu 13.9.2022 9:16
   Tulos: +84 (88 ääntä)
   Veneetön pomelo: Kylläpä kuoli Spede joo sopivasti. Kuka mahtaa olla kuoleman takana? Luultavasti valtamedian edustajat, jotka eivät halua totuuden tulevan julki.
   Hitaasti NWO kyllä sen tappo. Pertti löysi totuuden jääkaudesta 1976, mutta saatiin hengiltä vasta 2001. On toki mahdolllista että Speden Spelit toteutettiin hologrammin avulla.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 13.9.2022 9:20
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Verraton hauki: Oman marjapaikkani lähellä on masto, olen poiminut jopa siitä lähes aidan vierestä vadelmia. Olen täysin varma, että kuolen myöhemmin. Tuskin elän edes viittäkymmentä vuotta enää, näin eläkeikää lähestyvänä mummelina.
   Menikö pahasti pää vinoon?
   Mä oon tykännyt noista historiaryhmistä pitäisikö seuraavaksi koittaa tuota Suomen salattua historiaa? Voi olla että tulis bannia aika nopeesti. 

   Lainaa

  20. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Suomalaisten tuho 10000 eKr: Jokainen meistä näkee ympärilleen vilkaisemalla, jälkiä muinaisesta katastrofista, joka on pilkkonut kallioita, lennättänyt talon kokoisia kiviä ja repinyt maaston riekaleiksi muodostaen harjuja, hiidenkirnuja, pirunpeltoja yms. Tähän saakka nämä on selitetty jääkaudella, mutta nykytiedon valossa jääkausiteoria on ollut lähinnä harhapoluille johtanut tulkintavirhe. 2010-luvulle päivitetyn tiedon mukaan tutkijat ovat kautta maailman löytäneet merkittäviä todisteita jättimäisestä katastrofista, joka tuhosi maapallon viimeksi vain noin 12 000 vuotta sitten. Kaiken lisäksi tämä kataklysmi näyttäisi kohtaavan planeettaamme säännöllisin väliajoin, ei jäällä vaan tulella. Plasmafyysikot ja muut asiantuntijat puhuvatkin sähköisistä purkauksista, ja näyttävät toteen voimat, jotka pystyvät tuhoamaan ihmiskunnan yhdessä silmänräpäyksessä. Myös ihmiskunnan perimätiedot ja tarinat puhuvat valtavan tuhon puolesta. Plasmafyysikko Anthony Peratt on löytänyt plasmavirtauksen kuvauksia muinaisista kalliomaalauksista. Olivatko varhaiset ihmiset todistamassa näitä tapahtumia? Voidaanko kalliomaalaukset tulkita fysikaalisia tapahtumia vasten, ja hylätä perinteiset shamanistiset selitysmallit? Tämä kirja on kunnianosoitus turkulaiselle Keijo Parkkuselle, joka jo yli 40 vuotta sitten kyseenalaisti jääkausiteorian ja ehdotti hiidenkirnujen syntyneen ”sähkötornadojen” vaikutuksesta. Miehelle on naurettu vuosikymmenet, mutta uusimpien ”sähköinen universumi” -plasmafysiikan valossa, Parkkunen on ollut koko ajan täysin oikeassa. Nykyisin monet fyysikot ja geologit kautta maailman ovat vakuuttuneet siitä, että myös monet meteorikraattereiksi uskotut jäljet, ovat syntyneet sähköisten plasmapurkausten seurauksina.
   Vetää sanattomaksi.

   Lainaa

  21. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Napael: Tällä kertaa olen Jeesuksen huutelijan kanssa samalla puolella, helvettiin tuollaiset henkimaailman puoskarit.
   Totta, mutta viihdyttävää on kun nämä taistelee keskenään.

   Lainaa

  22. Arkkienkeli 13.9.2022 10:54
   Tulos: +20 (36 ääntä)
   Suomalaisten tuho 10th vuotta sitten? Ei täällä silloin ollut edes asutusta, sillä edellisen jääkauden aikainen sulamisvesien "meri" peitti alueen. Sen nimi oli Ancylusjärvi.

   Lainaa

  23. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Juha: Vetää sanattomaksi.
   Ei vedä, tuo "miehelle on naurettu vuosikymmenet" toimii tänä päivänäkin. XD

   Lainaa

  24. Arkkienkeli 13.9.2022 11:21
   Tulos: -9 (23 ääntä)
   Höpö: On joo seesteistä elää kun rahastaa sillä että pahentaa toisten harhoja, tai vähintään ukottaa muuten vaan yksinkertaisia piru parkoja. Kaikki rahasta sielunhoitoa ja muuta paskaa tyrkyttävät pitäisi vangita. Teki aina mieli heittää telkkari ikkunasta kun osui öisin vastaan se kanava missä nää [...]
   Saisiko saman suomeksi?

   Lainaa

  25. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Syömätön susi: Luultavasti WTC-iskut olivat myös osa totuuden piilottelua, sillä iskut tapahtuivat vain neljä päivää speden kuoleman jälkeen
   WTC:ssä saattoi olla joku joka oli saanut selville totuuden jääkaudesta, joten NWO katsoi parhaaksi tuhota koko tornit.

   Lainaa

  26. Arkkienkeli 13.9.2022 11:58
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Juha: Vetää sanattomaksi.
   Ajattelin perustaa sivuston ja koulutussarjan PPP, eli "Piereminen Parantaa Perimää". Haen nyt sijoittajia koulutusoppaiden tekoon, kurssien järjestämiseen ja esiintyjien palkkaamiseen. Lähdetkö mukaan? Varmasti löytyy ainakin miljoona seuraajaa.

   Lainaa

  27. Tulos: -16 (36 ääntä)
   Juha: Vetää sanattomaksi.
   En edes muistanut tuota Putkos-lorun olemassaoloa. Sain mukavia flashbackeja siitä. Se oli sitä vanhaa hyvää aikaa kun esiteinien huumori oli noin viatonta, lapset näytti lapsilta eikä päälle kymmenen vanhoja vielä seksualisoitu niin että pitää kahdesti miettiä pitääkö sitä hävetä jos viisari sattuu värähtämään käuniin minihameessa keimailevan ladyn nähdessään. Joskus sitä vain toivoo että lapset olisivat edelleen lapsia, kuten omassa nuoruudessa.

   Lainaa

  28. Hiomaton sakaali 13.9.2022 13:09
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   Kun ropo kirstuun vilahtaa, viesti sielulta kilahtaa

   Lainaa

  29. It's a deal 13.9.2022 13:18
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Syömätön susi: Luultavasti WTC-iskut olivat myös osa totuuden piilottelua, sillä iskut tapahtuivat vain neljä päivää speden kuoleman jälkeen
   Ei, vaan ne olivat suora kosto Speden murhasta. Valtamedia vain sotkee sitä kuviota kaikenlaisilla terrorismiteorioilla. 
   Jos osaa tutkia asioita itse, Suomi aloitti "kehitysavun" Afganistaniin 2002 ja sinne on laitettu nyt yhteensä 846 miljoonaa. Se taas on täsmälleen kansallisaarre Pasasen arvo reaalivaluutassa. Sattumaako?

   Lainaa

  30. Kirjailtu noita 13.9.2022 13:56
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Boring.

   Lainaa

  31. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Löytyy hyllystä tuo Suomalaisten tuho kirja ja se on kyllä ihan viihdyttävää luettavaa mutta tosissaan sitä ei kannata ottaa :D

   Lainaa

  32. Aavemainen hiljaisuus 13.9.2022 15:01
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Sisustettu pupu: Asuispa meilläkin juttelevia aaveita. Olis mahtavaa.
   Ne juttelemattomat, näkymättömät ja ympäristöönsä vaikuttamattomat aaveet ovatkin aika tylsiä.

   Lainaa

  33. Pilkukas tohtori 13.9.2022 15:08
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Viimeisessä mokassa on kaksi ihan yhtä suurta pahaa kiistelemässä siitä kumpi on parempi. Toinen vie rahat ja toinen mielenterveyden.

   Lainaa

  34. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Omalla "sielunpolulla" eläminen tarkoittaa että kusettaa rahaa hyväuskosilta idiooteilta?

   Lainaa

  35. se toinen aave 13.9.2022 15:33
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   Ei meikeläistä olis muuten saanutkaan Kario Tapion keikalle ku tappamisen uhalla.

   Lainaa

  36. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Maksoin 10 € ja sain viestin: "Pidä parempi huoli rahoistasi!"

   Lainaa

  37. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Juha Tapiom keikka tuli kyllä niin puskista etten tahtonu päästä eteenpäin näissä mokissa ku nauratti niin.

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (23 ääntä)
   "Kuolen!" huusi PiiPoo "Liian aikaisin!" Hän huusi hiihoo Ja kuoli myöhemmin

   Lainaa

  39. vieläkin se toinen aave 13.9.2022 18:44
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   se toinen aave: Ei meikeläistä olis muuten saanutkaan Kario Tapion keikalle ku tappamisen uhalla.
   Eiku se olikin Juha Tapio - Ihan sama.

   Lainaa

  40. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Juha: Vetää sanattomaksi.
   Olen tavannut tämän Parkkusen. Ihan vain kertomassa "tieteellisistä" havainnoistaan. Tuli mieleen kesätyö mielisairaalassa, jossa potilaiden tarinat sinkoilivat galaksista toiseen ihan satunnaisesti. Piti yrittää nauramatta kuunnella ja onnistuihan se, kun olin tottunut kuuntelemaan tarinoita nuorempana poikana.

   Lainaa

  41. Hauska kivi 13.9.2022 20:06
   Tulos: +3 (21 ääntä)
   Meluisa norppa: Joo nyt ei pisteitä tippunut kummallekkaan osapuolelle. Ottaen huomioon kuinka paljon raamatussa saarnataan lähimmäisen rakkaudesta ja tuomitsemattomuudesta, on ironista miten niin moni uskovainen on heti hyökkäämässä kimppuun ja tuomitsemassa helvettiin, kun ei usko samoihin asioihin tai elä [...]
   Myös täällä saman yksi uskonnon uhri. Se oli pelottavaa aikaa. Monet terapiaistunnot siitä seurasi ja niiden lisäksi paljon kaunaa ja katkeruutta.
   Olin vasta yli 30-vuotias kun pääsin vapaaksi kaikesta siitä mitä mulle oli vauvasta asti tuputettu.
   Katrin ja tuon toisen osapuolen jutusta sen verran, että itse olen saanut eniten apua nimenomaan henkisen polun energiahoitajilta. Tosin siihenkin sakkiin on ujuttautunut feikkejä, jotka vaan rahastaa ja haluu huijata, vedoten näkijäsukuun. Itse tunnen sellaisia paljon, mutta valitettavasti on myös tullut niitä, jotka huijaavat muita ja vetävät sitä mainetta lokaan.
   Olipa kyse uskonnoista, kansallisuuksista tms. niin se onhyvin valittetava tosi asia, että siellä on niitä mätäpaiseita, jotka pilaavat kaikkien maineen. Siellä on monia, jotka toimii puhtaalla sydämellään rakkauden motivaatiolla, kuitenkin ne joiden ainoa motiivi ja tavoite on oma etu, he sit pilaa sen muiden maineen.
   Vois verrata romaneihin, ei kaikki heikäläiset oo rikollisia ja huonokäytöksisiä, valitettavasti vain on niin, etyä ne julkisuuteen päätyvät kriminaalit vain pilaavat niiden maineen, jotka pyrkivät noudattamaan yhteiskunnan asettamia sääntöjä. 

   Lainaa

  42. Hauska kivi 13.9.2022 20:08
   Tulos: -16 (26 ääntä)
   Itse siis tunnen energiahoitajia jne.useampia ja he on ihania ihmisiä. Mutta olen myös törmännyt myös niihin feikkeihin, jotka haalivat vaan itelleen rahaa huijaamalla.

   Lainaa

  43. Nuutunut kivi 13.9.2022 22:13
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Wiltsu: Omalla "sielunpolulla" eläminen tarkoittaa että kusettaa rahaa hyväuskosilta idiooteilta?
   Jos elämä ei aina ole seesteistä ja onnellista, onko silloin poikennut pois sielunpolulta? Kuinka löytää takaisin?

   Lainaa

  44. Nuutunut kivi 13.9.2022 22:14
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Syömätön susi: Luultavasti WTC-iskut olivat myös osa totuuden piilottelua, sillä iskut tapahtuivat vain neljä päivää speden kuoleman jälkeen
   Haluttiin saada huomio muualle.

   Lainaa

  45. Kiistelty omena 14.9.2022 6:18
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Arkkienkeli: Suomalaisten tuho 10th vuotta sitten? Ei täällä silloin ollut edes asutusta, sillä edellisen jääkauden aikainen sulamisvesien "meri" peitti alueen. Sen nimi oli Ancylusjärvi.
   Kyllä täällä oli asutusta 10 vuotta sitten. Muistan sen.

   Lainaa

  46. Halkeava sorsa 14.9.2022 12:37
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Siis jos nyt mulla olisi sielu (ja sitten pitäisi määritellä minkä/kenen käsityksen mukainen sielu) joka haluaisi mulle viestittää jotain niin MIKSI IHMEESSÄ se ei tekisi sitä SUORAAN eikä jonkun hörhön rahastajan kautta?! Niinpä niin...

   Lainaa

  47. Halkeava sorsa 14.9.2022 12:38
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   Hauska kivi: Myös täällä saman yksi uskonnon uhri. Se oli pelottavaa aikaa. Monet terapiaistunnot siitä seurasi ja niiden lisäksi paljon kaunaa ja katkeruutta. Olin vasta yli 30-vuotias kun pääsin vapaaksi kaikesta siitä mitä mulle oli vauvasta asti tuputettu. Katrin ja tuon toisen osapuolen jutusta sen verran, [...]
   Ne kaikki on feikkejä.

   Lainaa

  48. Valkaiseva hylje 14.9.2022 16:42
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Tylsimys: Noiden mastojen viereenhän istutetaan vattupensaita ihan tarkoituksella houkuttelemaan pahaa aavistamattomia mummeleita altistumaan.
   Mille? Vadelmille?

   Lainaa

  49. Sanavalmis hirmulisko 14.9.2022 20:25
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Juha Tapion keikalta tarttunut kummitus kyllä reväytti

   Lainaa

  50. Hauska kivi 15.9.2022 0:29
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Halkeava sorsa: Ne kaikki on feikkejä.
   Se, että sinä olet kohdannut vain feikkejä, ei ole koko totuus.
   Minä olen kohdannut useamman "näkijän"  ja heistä, 4/15 (neljä viidestätoista) eli alle kolmasosa, ovat olleet sellaisia että he eivät ole "nähneet" muuta kuin rahan. 
   11/15 taas sitten ovat osoittaneet kykynsä täysin. Ja he ovat jopa itse asiassa vahvistaneet ja rohkaisseet kuuntelemaan sitä omaa sielua ja intuitiota. Mä voin sanoa, että se on toisinaan vaikeeta, mutta koskaan he ei oo tuoneet mulle "sieluni viestejä", vaan auttanut enemmänkin itse tulkitsemaan ja ymmärtämään mitä sieluni haluaa mulle kertoa. Mitään he ei oo antanut tarjottimella. 
   Ja siitä minä tiedän heidän kykynsä todeksi, koska he ovat aina vahvistaneet sen mitä olen itse uumoillut (vaikken olisi sitä pohdintaa edes sanonut heille). 
   Kerran minulle tuli jalkaan kummallinen haava (se ei ollut osunut mihinkään, enkä ollut edes raapaissut sitä), enkä ollut siitä sanonut muulle kuin siipalleni, en ees missään facessa tms. Sit just sillä kertaa energiahoito olikin osoitettu just siihen kohtaan, missä se haava oli. Toki se oli kokonaisvaltainen hoito, mutta kyllä mun suu loksahti auki siinä kohtaa, kun hän ihan erikseen puhui täsmälleen siitä jalasta ja siitä kohtaa, mihin tämä mystinen haava oli ilmestynyt.
   Ja aina kun oon näiltä tutuilta saanut enrgiahoitoja, niin ennen kuin oon ehtinyt kertoo, missä tunsin hoidon vahvana, niin kas kummaa, he kertoo just täsmälleen ne samat paikat, mihin hoitoa antoivat. 
   Mitä tulee tuohon julkaisuun mikä tossa oli, niin pelkästään toi sydämen kuva ja tarjous, ei anna luotettavaa kuvaa. 
   Minun on täsmälleen tiedettävä, keneltä minä vastaanotan hoidon, varsinkin jos kyseinen henkilö ei tee sitä omalla nimellään vaan toiminimellä tai jollain hienolla "Madam Meduusa"-nimellä.

   Lainaa

  51. Hauska kivi 15.9.2022 12:26
   Tulos: -3 (15 ääntä)
   Mutt täälläkin ois jengin syytä muistaa, ettei kannata alkaa tuomita ja leikkiä tuomara, vain jos itse ei usko johonkin energiahoitoihin tms. Annetaan kaikille vapaus uskoa ja käyttää rahansa siihen mihin itsekukin haluaa ne käyttää. ❤️

   Lainaa

  52. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Ei hemmetti menee taas usko ihmisten älykkyyteen. Ihan oikeesti nyt, mitä ihmeen porukkaa taas🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

   Lainaa

  53. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Katrin ja sielun koskettelijan väittelystä kumpuaa sellainen ”finally, a worthy opponent” -fiilis. Itse olen sillä tavalla mielenkiintoinen väliinputoaja, että suvun kummallakin puolella on hihhuleita. Isän puoli uskoo pilvipartaukkoon ja äiti on reikihoitaja ja hänen äitinsä leimattiin aikanaan noidaksi, koska sillä oli jonkinlaisia etiäisiä. Itse en usko kumpaankaan lahkoon. Mielestäni kaiken oleellisen kertoo se, että James Randi tarjosi miljoonaa dollaria sille, joka voi todistaa yliluonnollisen olemassaolon. Kukaan ei viidenkymmenen vuoden aikana pystynyt.

   Lainaa

  54. Aurinkolasiton Noita 18.9.2022 17:58
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kun mä kuolen, mäkin alan käydä katsomassa keikkoja ilmaiseksi!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 5g, jeesus, jääkausi, laajakaista, paranormaali, sielu, spede pasanen, tiede, viesti, yliluonnollinen, yliluonnollista