Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 587

"Todellinen" syy sille, miksi tupakointi on kielletty junassa.
Sekalaisia, osa 587

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +599 (603 ääntä)
   Kaikki on kultaa, mikä näyttää kullalta ja varsinkin jos siinä on leimat. Alanyassa ne on keksineet hyvän bisneksen myydä 40 000€ Rolexeja muutamalla kympillä. Aitoja ovat.

   Lainaa

  2. Hermostumaton kuguaari 13.9.2022 0:18
   Tulos: +313 (319 ääntä)
   Nyt kun olen lukenut tän päivän takasivun tähän asti niin olen varma että hulluus ja tyhmyys on lisääntynyt huimasti. Johtuu varmaan Englannin kuningattaren kuolemasta.

   Lainaa

  3. Veneetön pomelo 13.9.2022 0:20
   Tulos: +225 (237 ääntä)
   Jopas näitä salaliittoteoriitikoita riittää. Nyt ollaan kyllä kieltämättä niin sanotusti nextillä levelillä, kun röökikoppien poisto on osa jotain agendaa. Nämäkin mokat osoittaa sen, että mielenterveyden hoitoon on saatava kiireesti lisää resursseja.

   Lainaa

  4. Palautettu ämpäri 13.9.2022 0:35
   Tulos: +259 (265 ääntä)
   Mikä ihme tuo kaartio on?

   Lainaa

  5. Tulos: +135 (141 ääntä)
   On kultaa tietysti. Tyhmempikin sen tajuaa mutta tämä tyhmeliini ei ymmärrä mikä tuon kartion funktio on. Ei vissiin pelkkä koriste kuitenkaan ja vaikka kuinka pähkäilen niin en keksi mitään järkevää käyttöä moiselle.

   Lainaa

  6. Tulos: +107 (121 ääntä)
   Ville: Kaikki on kultaa, mikä näyttää kullalta ja varsinkin jos siinä on leimat. Alanyassa ne on keksineet hyvän bisneksen myydä 40 000€ Rolexeja muutamalla kympillä. Aitoja ovat.
   Jos ollaan tarkkoja, hyypiö ei väittänyt Rolexin olevan aito, vaan että siinä on kultaa. Periaatteessa olisi mahdollista tehdä feikki-Rolexeja kullastakin. Olisi se varmaan silti aitoa halvempi, koska niissä maksaa merkki eikä vain materiaali. No en minä tätä nyt oikeasti itsekään usko. Sitä pidän mahdollisena, että tuollainen voisi olla kullattu.

   Lainaa

  7. Kykenemätön peura 13.9.2022 0:54
   Tulos: +211 (215 ääntä)
   Jos urheilupuiston saunan tuhoaja olisi päässyt junassa tupakalle ja kohdannut siellä ihmisen, niin olisivat yhdessä voineet nauttia saunomisesta ilman tuhoamisvimmaa?

   Lainaa

  8. Tornipöllö 13.9.2022 1:07
   Tulos: +165 (177 ääntä)
   Kaiken maailman salaliittoteoriota on tullut kuultua, mutta mikä ihmeen idea tuollaisessa "pakotetaan ihmiset kohtaamaan vieraita harvemmin" suunnitelmassa edes olisi? Jos tarkoitus olisi vaikka vähentää ihmisten välistä kanssakäymistä että "eliitin salatut totuudet" ei pääsisi leviämään ja "vastarintaliikkeitä" ei pääsisi syntymään, niin eikö silloin olisi fiksumpaa kieltää Facebookit sun muut somet eikä saunoja ja tupakkakoppeja? Tässä Vickyn hypoteesissa tuntuu nyt olevan joitain aukkoja.

   Lainaa

  9. Tulos: +184 (188 ääntä)
   Mä googletin ton kartiohomman. Sen päälle voi virkkaa juttuja, siitä voi tehä vaikka pingviinin. Eli siis se on esim. Lelun sisusta. 🤔 Sivul oli näin hämärä esittelyteksti: Kiinteä ja kevyt vaahtokartio. Kartiota voi käyttää esim. virkkausprojekteissa, jos tahdot luoda aistilelun perheen pienimmälle. Luo kartio esim. suloiseksi hiireksi, jossa on purulelut jalkoina sekä peili "päänä", joka peilaa lapsesi iloiset kasvot.

   Lainaa

  10. Tulos: +143 (151 ääntä)
   Harvoin kielioppi -tai yhdyssanavirheistä lähden valittamaan mut "saman laisen" sattu jo tosi syvälle.

   Lainaa

  11. jukkapalmu 13.9.2022 5:57
   Tulos: +70 (84 ääntä)
   Tää Niko on varmaan se sama joka osti viidelläsadalla nahkatakin jostain ABC:n perkkipaikalta ja itkis sitten jossain paskalehdessä kun se huomasi ettei se ollut aitoa nahkaa.

   Lainaa

  12. Karkea albatrossi 13.9.2022 6:07
   Tulos: +57 (63 ääntä)
   Veneetön pomelo: Jopas näitä salaliittoteoriitikoita riittää. Nyt ollaan kyllä kieltämättä niin sanotusti nextillä levelillä, kun röökikoppien poisto on osa jotain agendaa. Nämäkin mokat osoittaa sen, että mielenterveyden hoitoon on saatava kiireesti lisää resursseja.
   Tyhmyys ei vaan parane, vaikka kuinka mielenterveyttä hoitais.

   Lainaa

  13. Tulos: +107 (131 ääntä)
   Juu, junien tupakkakopit oli tosiaan melkoisia kohtaamispaikkoja. Ensin kysyttiin, et mihin toinen on menossa ja sen jälkeen alkoi se normaali tupakkapaikka keskustelu. Tulevat tupakkalakot ja epäonnistuneet tupakkalakot. Jos juttua riitti näistä lakoista, niin poltettiin toiset, koska junassa oli niin vaikeaa ja tuskaisaa tupakoitsijan matkustaa. Sitten lähdettiin omille paikoille ja toivottettiin onnea tuleville tupakkalakoille, "Kyllä me vielä pystytään lopettamaan" Et melkoisia kohtaamispaikkoja :D

   Lainaa

  14. Tulos: +56 (66 ääntä)
   Kyöpeli: Jos ollaan tarkkoja, hyypiö ei väittänyt Rolexin olevan aito, vaan että siinä on kultaa. Periaatteessa olisi mahdollista tehdä feikki-Rolexeja kullastakin. Olisi se varmaan silti aitoa halvempi, koska niissä maksaa merkki eikä vain materiaali. No en minä tätä nyt oikeasti itsekään usko. Sitä pidän mahdollisena, että tuollainen voisi olla kullattu.
   Todennäköisesti kellossa on ihan yhtä paljon kultaa kuin siinä toisessa kellossa stainles steeliä.

   Lainaa

  15. Absurdi monni 13.9.2022 8:28
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Hermostumaton kuguaari: Nyt kun olen lukenut tän päivän takasivun tähän asti niin olen varma että hulluus ja tyhmyys on lisääntynyt huimasti. Johtuu varmaan Englannin kuningattaren kuolemasta.
   Ihan selvästi tahallinen agenda.

   Lainaa

  16. Kupera hedelmä 13.9.2022 8:34
   Tulos: +84 (90 ääntä)
   Nämä tän päivän mokat ei kyllä yhtään nyt helpottaneet mun viime aikaista ahdistusta salaliittoteorioista. Tuntuu, että niitä tulee nyt joka tuutista ja ihan järkevätkin ihmiset alkaa niihin haksahtaa. Varmaan juuri sen takia, että niitä nyt syötetään niin paljon erilaisia, että "jokaiselle jotakin" mihin liian helppo uskoa.

   Lainaa

  17. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Palautettu ämpäri: Mikä ihme tuo kaartio on?
   Katoin niitten sivulta ja näemmä sen ympärille virkataan ja tulee puristeltava lelu vauvalle. Kaikenmoista.

   Lainaa

  18. Itseasiassa 13.9.2022 9:27
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Egg: Mä googletin ton kartiohomman. Sen päälle voi virkkaa juttuja, siitä voi tehä vaikka pingviinin. Eli siis se on esim. Lelun sisusta. 🤔 Sivul oli näin hämärä esittelyteksti: Kiinteä ja kevyt vaahtokartio. Kartiota voi käyttää esim. virkkausprojekteissa, jos tahdot luoda aistilelun perheen [...]
   Mun eka ajatus memory foamista oli joku tempurin kaltainen kasaan menevä ja palautuva materiaali. Mutta tää on huomattavasti parempi, vaikka ehkä myös hämmentävämpi selitys.

   Lainaa

  19. apinaattori 13.9.2022 9:33
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Ville: Kaikki on kultaa, mikä näyttää kullalta ja varsinkin jos siinä on leimat. Alanyassa ne on keksineet hyvän bisneksen myydä 40 000€ Rolexeja muutamalla kympillä. Aitoja ovat.
   Aivan, kauppa se on joka kannatta. Eriasia on toki kuka siinä hyötyy myydäänpä mitä vaan. Addun tennarit maratoonille kannattaa ehdottomasti ostaa virolaiselta työkaverilta jolta saa liki kaikkea paljon etuisammin kuin suomesta. Vaikka kuitenkin se kaupankäynti on saman laista Virossakin niin ihme homma on kyllä että sieltäkin saa kaikkea niin halvalls, kaljaa varsinkin joka toki on täällä useinmiten pantua. Mutta  siinäkin joku hyötyy, en vain ole vielä keksinyt että kuka.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 13.9.2022 9:34
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Sam: Juu, junien tupakkakopit oli tosiaan melkoisia kohtaamispaikkoja. Ensin kysyttiin, et mihin toinen on menossa ja sen jälkeen alkoi se normaali tupakkapaikka keskustelu. Tulevat tupakkalakot ja epäonnistuneet tupakkalakot. Jos juttua riitti näistä lakoista, niin poltettiin toiset, koska junassa oli [...]
   Mä muistan näistä mielettömistä kohtaamisista, ettei puhuttu vieraille mitään. Vedettiin vain ne röökit, joita ilmankin olisi pärjännyt, kun kopissa oli jo ihan tarpeeksi savua. 
   Vickyn teoria menee vähän vituralleen, kun tutkii paljonko tupakkateollisuus on panostanut markkinointiin ja saanut Suomessakin torpattua tai siirrettyä lakeja vuosikymmenellä tehokkaalla lobbauksella. Suomessa julkaistiin mm. tutkimuksia, joissa syytettiin keuhkosyövistä saunaa. Heikki Hiilamon kirja Maailma tupakkayhtiöiden vallassa oli ainakin suositeltavan arvoinen. 

   Lainaa

  21. Lamoava raparperi 13.9.2022 10:09
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Veneetön pomelo: Jopas näitä salaliittoteoriitikoita riittää. Nyt ollaan kyllä kieltämättä niin sanotusti nextillä levelillä, kun röökikoppien poisto on osa jotain agendaa. Nämäkin mokat osoittaa sen, että mielenterveyden hoitoon on saatava kiireesti lisää resursseja.
   Se agenda on savuttomuus. Eikä se ole edes kovin salainen agenda.

   Lainaa

  22. Todisteeton majava 13.9.2022 10:14
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Niko on tainnu olla ensimmäistä kertaa ulkomailla. Ei tuota hyväuskoisuutta muuten voi ymmärtää.

   Lainaa

  23. lihaisa vegaani 13.9.2022 10:38
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   Agendani on aina ollut myydä rolexeja junien tupakkakopeissa kartio päässä

   Lainaa

  24. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Salaliitot on fiksuimmillaankin vähän kaukaa haettuja. Ni sit ku mennään salaliittojenkin mittapuulla tyhmään päätyyn niin aijai.

   Lainaa

  25. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Pitää kyllä myöntää että iso osa minun ikimuistoisimmista kohtaamisista ihmisten kanssa tapoahtui junien ja baarien tupakkakopeissa. Tämmöselle sosiaalisuutta kaipaavalle mutta epäsosiaaliselle introvertille ne on ollut aina helppoja paikkoja puhua random ihmisten kanssa ties mistä, kun ihmisiä ei ole liikaa ympärillä ja kaikilla on aina jotain yhdistävää niissä tilanteissa.

   Lainaa

  26. Arkkienkeli 13.9.2022 13:17
   Tulos: -17 (23 ääntä)
   Esan poika on varmasti postinkantajan.

   Lainaa

  27. Harmaa kivi 13.9.2022 14:03
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Lamoava raparperi: Se agenda on savuttomuus. Eikä se ole edes kovin salainen agenda.
      Mutta miten se selittää sen saunan? (Älä oikeasti kukaan yrittäkö keksiä, nyrjähtäisi varmaan aivot jos tuota aaltopituutta hakisi).

   Lainaa

  28. Kirjailtu noita 13.9.2022 14:09
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Tornipöllö: Kaiken maailman salaliittoteoriota on tullut kuultua, mutta mikä ihmeen idea tuollaisessa "pakotetaan ihmiset kohtaamaan vieraita harvemmin" suunnitelmassa edes olisi? Jos tarkoitus olisi vaikka vähentää ihmisten välistä kanssakäymistä että "eliitin salatut totuudet" ei pääsisi leviämään ja [...]
   Tutkimusten mukaan se on nimenomaan some joka vähentää ihmisten välistä kanssakäymistä nykyään.

   Lainaa

  29. Sulava papaija 13.9.2022 14:21
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Kyöpeli: Jos ollaan tarkkoja, hyypiö ei väittänyt Rolexin olevan aito, vaan että siinä on kultaa. Periaatteessa olisi mahdollista tehdä feikki-Rolexeja kullastakin. Olisi se varmaan silti aitoa halvempi, koska niissä maksaa merkki eikä vain materiaali. No en minä tätä nyt oikeasti itsekään usko. Sitä pidän mahdollisena, että tuollainen voisi olla kullattu.
   Suomessakin on erinäiset koruliikkeet mainostaneet "kultakelloja" suurissa alennuksissa ("vain nyt puoleen hintaan") ja sitten ne on vain jollain max. 18k kullalla kullattuja teräskelloja, joissa suurin osa hinnasta tulee nimenomaan merkistä eikä niistä materiaaleista. Siinä mielessähän se voisi olla mahdollista että joku kultaa feikki-rolexejakin, mutta toisaalta en oikein usko kun helpompaa on vaan värjätä terästä (tai nikkeliä tms) kultaisen väriseksi.

   Lainaa

  30. Mauton siili 13.9.2022 14:27
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Toisaalta ne junien röökikopit oli kyllä aika hirveitä. Melkein aina siellä oli pari jotain kännistä äijää örveltämässä koko matkan ajan, ja se haju oli kyllä aika unohtumaton. Joinakin kertoina riitti että meni vähäksi aikaa seisomaan sinne. Varsinkin silloin jos siellä oli yhtäaikaa joku viisi ihmistä sössöttämässä keskenään. Joitakin asioita ei ole yhtään ikävä.

   Lainaa

  31. Juoppo hamsteri 13.9.2022 14:33
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Kyöpeli: Jos ollaan tarkkoja, hyypiö ei väittänyt Rolexin olevan aito, vaan että siinä on kultaa. Periaatteessa olisi mahdollista tehdä feikki-Rolexeja kullastakin. Olisi se varmaan silti aitoa halvempi, koska niissä maksaa merkki eikä vain materiaali. No en minä tätä nyt oikeasti itsekään usko. Sitä pidän mahdollisena, että tuollainen voisi olla kullattu.
   Jos tarkkoja ollaan, hän ei myöskään väittänyt sen olevan Rolex, vaan "roleksi".

   Lainaa

  32. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Harmaa kivi:    Mutta miten se selittää sen saunan? (Älä oikeasti kukaan yrittäkö keksiä, nyrjähtäisi varmaan aivot jos tuota aaltopituutta hakisi).
   Ehkä se oli savusauna *ba dum tss*. Joo osaan ulos itsekin.

   Lainaa

  33. Jormakainen 13.9.2022 16:44
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   *Nigerian

   Lainaa

  34. Tuottelias haisunäätä 13.9.2022 17:34
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Vuosi 2022 ja näitä nikoja löytyy vieläkin. Alan harkitsemaan alan vaihtoa vakavasti.

   Lainaa

  35. Tulos: -4 (18 ääntä)
   Egg: Mä googletin ton kartiohomman. Sen päälle voi virkkaa juttuja, siitä voi tehä vaikka pingviinin. Eli siis se on esim. Lelun sisusta. 🤔 Sivul oli näin hämärä esittelyteksti: Kiinteä ja kevyt vaahtokartio. Kartiota voi käyttää esim. virkkausprojekteissa, jos tahdot luoda aistilelun perheen [...]
   Peili leluna perheen pienimmällä kuulostaa todella ihanalta idealta...

   Lainaa

  36. Koherentti ankka 13.9.2022 19:38
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Vanha opas: Peili leluna perheen pienimmällä kuulostaa todella ihanalta idealta...
   Juurikin vauvaleluissa on erittäin usein peili. Niitä voi tehdä muustakin kuin lasista.

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (26 ääntä)
   Koherentti ankka: Juurikin vauvaleluissa on erittäin usein peili. Niitä voi tehdä muustakin kuin lasista.
   Olen tietoinen. Peileiksi en niitä kylläkään kutsuisi sillä mitä niistä näkee on sumea ja vääristynyt, ei mikään iloinen oma naama. Ehkä se myös kannattaisi tarkentaa, ettei tässä tarkoiteta lasipeiliä. Ihan vaan koska kyseessä tee-se-itse ja mokissa huomattu ihmisten loppumaton... mokailu?

   Lainaa

  38. Valkaiseva hylje 14.9.2022 16:45
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Hermostumaton kuguaari: Nyt kun olen lukenut tän päivän takasivun tähän asti niin olen varma että hulluus ja tyhmyys on lisääntynyt huimasti. Johtuu varmaan Englannin kuningattaren kuolemasta.
   Ei kun tupakkakoppien poistosta. Nyt tyhmät on irrallaan fiksujen seassa.

   Lainaa

  39. Nuutunut kivi 14.9.2022 17:03
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Tornipöllö: Kaiken maailman salaliittoteoriota on tullut kuultua, mutta mikä ihmeen idea tuollaisessa "pakotetaan ihmiset kohtaamaan vieraita harvemmin" suunnitelmassa edes olisi? Jos tarkoitus olisi vaikka vähentää ihmisten välistä kanssakäymistä että "eliitin salatut totuudet" ei pääsisi leviämään ja [...]
   Meinaatko että muissa salaliittoteorioissa ei olisi aukkoja tai epäloogisuuksia?

   Lainaa

  40. Nuutunut kivi 14.9.2022 17:05
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Memory Foam-Kartio -langasta. Missä tuossa on lankaa?

   Lainaa

  41. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Jormakainen: *Nigerian
   Pitäisitkö siis Namibian prinssiä jotenkin luotettavampana?

   Lainaa

  42. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Egg: Mä googletin ton kartiohomman. Sen päälle voi virkkaa juttuja, siitä voi tehä vaikka pingviinin. Eli siis se on esim. Lelun sisusta. 🤔 Sivul oli näin hämärä esittelyteksti: Kiinteä ja kevyt vaahtokartio. Kartiota voi käyttää esim. virkkausprojekteissa, jos tahdot luoda aistilelun perheen [...]
   Olenko ainoa, jonka mielestä ajatus lelusta, jonka pää on peili, on tosi omituinen? Kuulostaa lähinnä kauhuleffamatskulta.

   Lainaa

  43. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Euroopan junien tupakkavaunut - >Urheilupuiston saunan tuhoaminen? Joo ihan selkeä yhteys on näillä asioilla, tottakai 🙄😆

   Lainaa

  44. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Palautettu ämpäri: Mikä ihme tuo kaartio on?
   Mietin eka että olisiko sellainen kukka-asetelmissa käytettävä "pohja", johon kukat isketään pystyyn. Mutta ei se taidakaan olla jos on memory foamia.. 🤔

   Lainaa

  45. Agenda Agendala 19.9.2022 2:16
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Mikä ihmeen muotisana "agenda" on nykyään, kun pitää joka paikkaan tunkea. Se tarkoittaa ASIALISTAA.

   Lainaa

  46. Surkuhupaisa hauki 20.9.2022 2:58
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Ja samanlaisia memory foam kartioita saa melkein joka toisesta askartelutarvikeliikkeestä hintaan 50 senttiä/kappale

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: agenda, aito, alennus, fööni, hiustenkuivaaja, juna, juuston sulatus, kello, kulta, rolex, tarjous, tupakointi, turkki