Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 587

"Todellinen" syy sille, miksi tupakointi on kielletty junassa.
Sekalaisia, osa 587

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +598 (602 ääntä)
      Kaikki on kultaa, mikä näyttää kullalta ja varsinkin jos siinä on leimat. Alanyassa ne on keksineet hyvän bisneksen myydä 40 000€ Rolexeja muutamalla kympillä. Aitoja ovat.

      Lainaa

    2. Hermostumaton kuguaari 13.9.2022 0:18
      Tulos: +312 (318 ääntä)
      Nyt kun olen lukenut tän päivän takasivun tähän asti niin olen varma että hulluus ja tyhmyys on lisääntynyt huimasti. Johtuu varmaan Englannin kuningattaren kuolemasta.

      Lainaa

    3. Veneetön pomelo 13.9.2022 0:20
      Tulos: +225 (237 ääntä)
      Jopas näitä salaliittoteoriitikoita riittää. Nyt ollaan kyllä kieltämättä niin sanotusti nextillä levelillä, kun röökikoppien poisto on osa jotain agendaa. Nämäkin mokat osoittaa sen, että mielenterveyden hoitoon on saatava kiireesti lisää resursseja.

      Lainaa

    4. Palautettu ämpäri 13.9.2022 0:35
      Tulos: +259 (265 ääntä)
      Mikä ihme tuo kaartio on?

      Lainaa

    5. Tulos: +135 (141 ääntä)
      On kultaa tietysti. Tyhmempikin sen tajuaa mutta tämä tyhmeliini ei ymmärrä mikä tuon kartion funktio on. Ei vissiin pelkkä koriste kuitenkaan ja vaikka kuinka pähkäilen niin en keksi mitään järkevää käyttöä moiselle.

      Lainaa

    6. Tulos: +107 (121 ääntä)
      Ville: Kaikki on kultaa, mikä näyttää kullalta ja varsinkin jos siinä on leimat. Alanyassa ne on keksineet hyvän bisneksen myydä 40 000€ Rolexeja muutamalla kympillä. Aitoja ovat.
      Jos ollaan tarkkoja, hyypiö ei väittänyt Rolexin olevan aito, vaan että siinä on kultaa. Periaatteessa olisi mahdollista tehdä feikki-Rolexeja kullastakin. Olisi se varmaan silti aitoa halvempi, koska niissä maksaa merkki eikä vain materiaali. No en minä tätä nyt oikeasti itsekään usko. Sitä pidän mahdollisena, että tuollainen voisi olla kullattu.

      Lainaa

    7. Kykenemätön peura 13.9.2022 0:54
      Tulos: +211 (215 ääntä)
      Jos urheilupuiston saunan tuhoaja olisi päässyt junassa tupakalle ja kohdannut siellä ihmisen, niin olisivat yhdessä voineet nauttia saunomisesta ilman tuhoamisvimmaa?

      Lainaa

    8. Tornipöllö 13.9.2022 1:07
      Tulos: +165 (177 ääntä)
      Kaiken maailman salaliittoteoriota on tullut kuultua, mutta mikä ihmeen idea tuollaisessa "pakotetaan ihmiset kohtaamaan vieraita harvemmin" suunnitelmassa edes olisi? Jos tarkoitus olisi vaikka vähentää ihmisten välistä kanssakäymistä että "eliitin salatut totuudet" ei pääsisi leviämään ja "vastarintaliikkeitä" ei pääsisi syntymään, niin eikö silloin olisi fiksumpaa kieltää Facebookit sun muut somet eikä saunoja ja tupakkakoppeja? Tässä Vickyn hypoteesissa tuntuu nyt olevan joitain aukkoja.

      Lainaa

    9. Tulos: +184 (188 ääntä)
      Mä googletin ton kartiohomman. Sen päälle voi virkkaa juttuja, siitä voi tehä vaikka pingviinin. Eli siis se on esim. Lelun sisusta. 🤔 Sivul oli näin hämärä esittelyteksti: Kiinteä ja kevyt vaahtokartio. Kartiota voi käyttää esim. virkkausprojekteissa, jos tahdot luoda aistilelun perheen pienimmälle. Luo kartio esim. suloiseksi hiireksi, jossa on purulelut jalkoina sekä peili "päänä", joka peilaa lapsesi iloiset kasvot.

      Lainaa

    10. Tulos: +143 (151 ääntä)
      Harvoin kielioppi -tai yhdyssanavirheistä lähden valittamaan mut "saman laisen" sattu jo tosi syvälle.

      Lainaa

    11. jukkapalmu 13.9.2022 5:57
      Tulos: +70 (84 ääntä)
      Tää Niko on varmaan se sama joka osti viidelläsadalla nahkatakin jostain ABC:n perkkipaikalta ja itkis sitten jossain paskalehdessä kun se huomasi ettei se ollut aitoa nahkaa.

      Lainaa

    12. Karkea albatrossi 13.9.2022 6:07
      Tulos: +57 (63 ääntä)
      Veneetön pomelo: Jopas näitä salaliittoteoriitikoita riittää. Nyt ollaan kyllä kieltämättä niin sanotusti nextillä levelillä, kun röökikoppien poisto on osa jotain agendaa. Nämäkin mokat osoittaa sen, että mielenterveyden hoitoon on saatava kiireesti lisää resursseja.
      Tyhmyys ei vaan parane, vaikka kuinka mielenterveyttä hoitais.

      Lainaa

    13. Tulos: +107 (131 ääntä)
      Juu, junien tupakkakopit oli tosiaan melkoisia kohtaamispaikkoja. Ensin kysyttiin, et mihin toinen on menossa ja sen jälkeen alkoi se normaali tupakkapaikka keskustelu. Tulevat tupakkalakot ja epäonnistuneet tupakkalakot. Jos juttua riitti näistä lakoista, niin poltettiin toiset, koska junassa oli niin vaikeaa ja tuskaisaa tupakoitsijan matkustaa. Sitten lähdettiin omille paikoille ja toivottettiin onnea tuleville tupakkalakoille, "Kyllä me vielä pystytään lopettamaan" Et melkoisia kohtaamispaikkoja :D

      Lainaa

    14. Tulos: +56 (66 ääntä)
      Kyöpeli: Jos ollaan tarkkoja, hyypiö ei väittänyt Rolexin olevan aito, vaan että siinä on kultaa. Periaatteessa olisi mahdollista tehdä feikki-Rolexeja kullastakin. Olisi se varmaan silti aitoa halvempi, koska niissä maksaa merkki eikä vain materiaali. No en minä tätä nyt oikeasti itsekään usko. Sitä pidän mahdollisena, että tuollainen voisi olla kullattu.
      Todennäköisesti kellossa on ihan yhtä paljon kultaa kuin siinä toisessa kellossa stainles steeliä.

      Lainaa

    15. Absurdi monni 13.9.2022 8:28
      Tulos: +36 (38 ääntä)
      Hermostumaton kuguaari: Nyt kun olen lukenut tän päivän takasivun tähän asti niin olen varma että hulluus ja tyhmyys on lisääntynyt huimasti. Johtuu varmaan Englannin kuningattaren kuolemasta.
      Ihan selvästi tahallinen agenda.

      Lainaa

    16. Kupera hedelmä 13.9.2022 8:34
      Tulos: +84 (90 ääntä)
      Nämä tän päivän mokat ei kyllä yhtään nyt helpottaneet mun viime aikaista ahdistusta salaliittoteorioista. Tuntuu, että niitä tulee nyt joka tuutista ja ihan järkevätkin ihmiset alkaa niihin haksahtaa. Varmaan juuri sen takia, että niitä nyt syötetään niin paljon erilaisia, että "jokaiselle jotakin" mihin liian helppo uskoa.

      Lainaa

    17. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Palautettu ämpäri: Mikä ihme tuo kaartio on?
      Katoin niitten sivulta ja näemmä sen ympärille virkataan ja tulee puristeltava lelu vauvalle. Kaikenmoista.

      Lainaa

    18. Itseasiassa 13.9.2022 9:27
      Tulos: +31 (35 ääntä)
      Egg: Mä googletin ton kartiohomman. Sen päälle voi virkkaa juttuja, siitä voi tehä vaikka pingviinin. Eli siis se on esim. Lelun sisusta. 🤔 Sivul oli näin hämärä esittelyteksti: Kiinteä ja kevyt vaahtokartio. Kartiota voi käyttää esim. virkkausprojekteissa, jos tahdot luoda aistilelun perheen [...]
      Mun eka ajatus memory foamista oli joku tempurin kaltainen kasaan menevä ja palautuva materiaali. Mutta tää on huomattavasti parempi, vaikka ehkä myös hämmentävämpi selitys.

      Lainaa

    19. apinaattori 13.9.2022 9:33
      Tulos: +11 (19 ääntä)
      Ville: Kaikki on kultaa, mikä näyttää kullalta ja varsinkin jos siinä on leimat. Alanyassa ne on keksineet hyvän bisneksen myydä 40 000€ Rolexeja muutamalla kympillä. Aitoja ovat.
      Aivan, kauppa se on joka kannatta. Eriasia on toki kuka siinä hyötyy myydäänpä mitä vaan. Addun tennarit maratoonille kannattaa ehdottomasti ostaa virolaiselta työkaverilta jolta saa liki kaikkea paljon etuisammin kuin suomesta. Vaikka kuitenkin se kaupankäynti on saman laista Virossakin niin ihme homma on kyllä että sieltäkin saa kaikkea niin halvalls, kaljaa varsinkin joka toki on täällä useinmiten pantua. Mutta  siinäkin joku hyötyy, en vain ole vielä keksinyt että kuka.

      Lainaa

    20. Itseasiassa 13.9.2022 9:34
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      Sam: Juu, junien tupakkakopit oli tosiaan melkoisia kohtaamispaikkoja. Ensin kysyttiin, et mihin toinen on menossa ja sen jälkeen alkoi se normaali tupakkapaikka keskustelu. Tulevat tupakkalakot ja epäonnistuneet tupakkalakot. Jos juttua riitti näistä lakoista, niin poltettiin toiset, koska junassa oli [...]
      Mä muistan näistä mielettömistä kohtaamisista, ettei puhuttu vieraille mitään. Vedettiin vain ne röökit, joita ilmankin olisi pärjännyt, kun kopissa oli jo ihan tarpeeksi savua. 
      Vickyn teoria menee vähän vituralleen, kun tutkii paljonko tupakkateollisuus on panostanut markkinointiin ja saanut Suomessakin torpattua tai siirrettyä lakeja vuosikymmenellä tehokkaalla lobbauksella. Suomessa julkaistiin mm. tutkimuksia, joissa syytettiin keuhkosyövistä saunaa. Heikki Hiilamon kirja Maailma tupakkayhtiöiden vallassa oli ainakin suositeltavan arvoinen. 

      Lainaa

    21. Lamoava raparperi 13.9.2022 10:09
      Tulos: +60 (64 ääntä)
      Veneetön pomelo: Jopas näitä salaliittoteoriitikoita riittää. Nyt ollaan kyllä kieltämättä niin sanotusti nextillä levelillä, kun röökikoppien poisto on osa jotain agendaa. Nämäkin mokat osoittaa sen, että mielenterveyden hoitoon on saatava kiireesti lisää resursseja.
      Se agenda on savuttomuus. Eikä se ole edes kovin salainen agenda.

      Lainaa

    22. Todisteeton majava 13.9.2022 10:14
      Tulos: +51 (53 ääntä)
      Niko on tainnu olla ensimmäistä kertaa ulkomailla. Ei tuota hyväuskoisuutta muuten voi ymmärtää.

      Lainaa

    23. lihaisa vegaani 13.9.2022 10:38
      Tulos: +74 (78 ääntä)
      Agendani on aina ollut myydä rolexeja junien tupakkakopeissa kartio päässä

      Lainaa

    24. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Salaliitot on fiksuimmillaankin vähän kaukaa haettuja. Ni sit ku mennään salaliittojenkin mittapuulla tyhmään päätyyn niin aijai.

      Lainaa

    25. Tulos: +36 (44 ääntä)
      Pitää kyllä myöntää että iso osa minun ikimuistoisimmista kohtaamisista ihmisten kanssa tapoahtui junien ja baarien tupakkakopeissa. Tämmöselle sosiaalisuutta kaipaavalle mutta epäsosiaaliselle introvertille ne on ollut aina helppoja paikkoja puhua random ihmisten kanssa ties mistä, kun ihmisiä ei ole liikaa ympärillä ja kaikilla on aina jotain yhdistävää niissä tilanteissa.

      Lainaa

    26. Arkkienkeli 13.9.2022 13:17
      Tulos: -17 (23 ääntä)
      Esan poika on varmasti postinkantajan.

      Lainaa

    27. Harmaa kivi 13.9.2022 14:03
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Lamoava raparperi: Se agenda on savuttomuus. Eikä se ole edes kovin salainen agenda.
         Mutta miten se selittää sen saunan? (Älä oikeasti kukaan yrittäkö keksiä, nyrjähtäisi varmaan aivot jos tuota aaltopituutta hakisi).

      Lainaa

    28. Kirjailtu noita 13.9.2022 14:09
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      Tornipöllö: Kaiken maailman salaliittoteoriota on tullut kuultua, mutta mikä ihmeen idea tuollaisessa "pakotetaan ihmiset kohtaamaan vieraita harvemmin" suunnitelmassa edes olisi? Jos tarkoitus olisi vaikka vähentää ihmisten välistä kanssakäymistä että "eliitin salatut totuudet" ei pääsisi leviämään ja [...]
      Tutkimusten mukaan se on nimenomaan some joka vähentää ihmisten välistä kanssakäymistä nykyään.

      Lainaa

    29. Sulava papaija 13.9.2022 14:21
      Tulos: +12 (18 ääntä)
      Kyöpeli: Jos ollaan tarkkoja, hyypiö ei väittänyt Rolexin olevan aito, vaan että siinä on kultaa. Periaatteessa olisi mahdollista tehdä feikki-Rolexeja kullastakin. Olisi se varmaan silti aitoa halvempi, koska niissä maksaa merkki eikä vain materiaali. No en minä tätä nyt oikeasti itsekään usko. Sitä pidän mahdollisena, että tuollainen voisi olla kullattu.
      Suomessakin on erinäiset koruliikkeet mainostaneet "kultakelloja" suurissa alennuksissa ("vain nyt puoleen hintaan") ja sitten ne on vain jollain max. 18k kullalla kullattuja teräskelloja, joissa suurin osa hinnasta tulee nimenomaan merkistä eikä niistä materiaaleista. Siinä mielessähän se voisi olla mahdollista että joku kultaa feikki-rolexejakin, mutta toisaalta en oikein usko kun helpompaa on vaan värjätä terästä (tai nikkeliä tms) kultaisen väriseksi.

      Lainaa

    30. Mauton siili 13.9.2022 14:27
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      Toisaalta ne junien röökikopit oli kyllä aika hirveitä. Melkein aina siellä oli pari jotain kännistä äijää örveltämässä koko matkan ajan, ja se haju oli kyllä aika unohtumaton. Joinakin kertoina riitti että meni vähäksi aikaa seisomaan sinne. Varsinkin silloin jos siellä oli yhtäaikaa joku viisi ihmistä sössöttämässä keskenään. Joitakin asioita ei ole yhtään ikävä.

      Lainaa

    31. Juoppo hamsteri 13.9.2022 14:33
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      Kyöpeli: Jos ollaan tarkkoja, hyypiö ei väittänyt Rolexin olevan aito, vaan että siinä on kultaa. Periaatteessa olisi mahdollista tehdä feikki-Rolexeja kullastakin. Olisi se varmaan silti aitoa halvempi, koska niissä maksaa merkki eikä vain materiaali. No en minä tätä nyt oikeasti itsekään usko. Sitä pidän mahdollisena, että tuollainen voisi olla kullattu.
      Jos tarkkoja ollaan, hän ei myöskään väittänyt sen olevan Rolex, vaan "roleksi".

      Lainaa

    32. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Harmaa kivi:    Mutta miten se selittää sen saunan? (Älä oikeasti kukaan yrittäkö keksiä, nyrjähtäisi varmaan aivot jos tuota aaltopituutta hakisi).
      Ehkä se oli savusauna *ba dum tss*. Joo osaan ulos itsekin.

      Lainaa

    33. Jormakainen 13.9.2022 16:44
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      *Nigerian

      Lainaa

    34. Tuottelias haisunäätä 13.9.2022 17:34
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Vuosi 2022 ja näitä nikoja löytyy vieläkin. Alan harkitsemaan alan vaihtoa vakavasti.

      Lainaa

    35. Tulos: -4 (18 ääntä)
      Egg: Mä googletin ton kartiohomman. Sen päälle voi virkkaa juttuja, siitä voi tehä vaikka pingviinin. Eli siis se on esim. Lelun sisusta. 🤔 Sivul oli näin hämärä esittelyteksti: Kiinteä ja kevyt vaahtokartio. Kartiota voi käyttää esim. virkkausprojekteissa, jos tahdot luoda aistilelun perheen [...]
      Peili leluna perheen pienimmällä kuulostaa todella ihanalta idealta...

      Lainaa

    36. Koherentti ankka 13.9.2022 19:38
      Tulos: +33 (35 ääntä)
      Vanha opas: Peili leluna perheen pienimmällä kuulostaa todella ihanalta idealta...
      Juurikin vauvaleluissa on erittäin usein peili. Niitä voi tehdä muustakin kuin lasista.

      Lainaa

    37. Tulos: 0 (26 ääntä)
      Koherentti ankka: Juurikin vauvaleluissa on erittäin usein peili. Niitä voi tehdä muustakin kuin lasista.
      Olen tietoinen. Peileiksi en niitä kylläkään kutsuisi sillä mitä niistä näkee on sumea ja vääristynyt, ei mikään iloinen oma naama. Ehkä se myös kannattaisi tarkentaa, ettei tässä tarkoiteta lasipeiliä. Ihan vaan koska kyseessä tee-se-itse ja mokissa huomattu ihmisten loppumaton... mokailu?

      Lainaa

    38. Valkaiseva hylje 14.9.2022 16:45
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Hermostumaton kuguaari: Nyt kun olen lukenut tän päivän takasivun tähän asti niin olen varma että hulluus ja tyhmyys on lisääntynyt huimasti. Johtuu varmaan Englannin kuningattaren kuolemasta.
      Ei kun tupakkakoppien poistosta. Nyt tyhmät on irrallaan fiksujen seassa.

      Lainaa

    39. Nuutunut kivi 14.9.2022 17:03
      Tulos: -4 (8 ääntä)
      Tornipöllö: Kaiken maailman salaliittoteoriota on tullut kuultua, mutta mikä ihmeen idea tuollaisessa "pakotetaan ihmiset kohtaamaan vieraita harvemmin" suunnitelmassa edes olisi? Jos tarkoitus olisi vaikka vähentää ihmisten välistä kanssakäymistä että "eliitin salatut totuudet" ei pääsisi leviämään ja [...]
      Meinaatko että muissa salaliittoteorioissa ei olisi aukkoja tai epäloogisuuksia?

      Lainaa

    40. Nuutunut kivi 14.9.2022 17:05
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Memory Foam-Kartio -langasta. Missä tuossa on lankaa?

      Lainaa

    41. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Jormakainen: *Nigerian
      Pitäisitkö siis Namibian prinssiä jotenkin luotettavampana?

      Lainaa

    42. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Egg: Mä googletin ton kartiohomman. Sen päälle voi virkkaa juttuja, siitä voi tehä vaikka pingviinin. Eli siis se on esim. Lelun sisusta. 🤔 Sivul oli näin hämärä esittelyteksti: Kiinteä ja kevyt vaahtokartio. Kartiota voi käyttää esim. virkkausprojekteissa, jos tahdot luoda aistilelun perheen [...]
      Olenko ainoa, jonka mielestä ajatus lelusta, jonka pää on peili, on tosi omituinen? Kuulostaa lähinnä kauhuleffamatskulta.

      Lainaa

    43. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Euroopan junien tupakkavaunut - >Urheilupuiston saunan tuhoaminen? Joo ihan selkeä yhteys on näillä asioilla, tottakai 🙄😆

      Lainaa

    44. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Palautettu ämpäri: Mikä ihme tuo kaartio on?
      Mietin eka että olisiko sellainen kukka-asetelmissa käytettävä "pohja", johon kukat isketään pystyyn. Mutta ei se taidakaan olla jos on memory foamia.. 🤔

      Lainaa

    45. Agenda Agendala 19.9.2022 2:16
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mikä ihmeen muotisana "agenda" on nykyään, kun pitää joka paikkaan tunkea. Se tarkoittaa ASIALISTAA.

      Lainaa

    46. Surkuhupaisa hauki 20.9.2022 2:58
      Tulos: +1 (9 ääntä)
      Ja samanlaisia memory foam kartioita saa melkein joka toisesta askartelutarvikeliikkeestä hintaan 50 senttiä/kappale

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: agenda, aito, alennus, fööni, hiustenkuivaaja, juna, juuston sulatus, kello, kulta, rolex, tarjous, tupakointi, turkki