Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 457

Kun koko perhe on huijauksessa mukana.
Kirpputorin löytöjä, osa 457

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Veneetön pomelo 13.9.2022 0:08
   Tulos: +362 (366 ääntä)
   Eli siis Henrin mielestä on ihan ok kusettaa yksityisten välisissä kaupoissa. Ja niin varmaan Henri tekeekin. Siinä on vaan se vaara, että jossain vaiheessa voi tulla nenä kipeäksi, kun sattuu sopiva kauppakumppani kohdille.

   Lainaa

  2. Tulos: -158 (272 ääntä)
   Hyvä kun lahjoitit Riikka mutta aika heppoisin perustein kyllä diagnoosin teit. Edelleenkään tyhmyys, mulkkuus tai huonot käytöstavat ym eivät ole mielenterveysongelmia. Vaikuttaa siltä että kyseessä on vain kommunikaatio ongelmia eikä mitään sen vakavampaa.

   Lainaa

  3. Tilattava sateenvarjo 13.9.2022 0:16
   Tulos: +280 (286 ääntä)
   Onko keittiövaaka toiminut tähän asti hiirimattona vai miten se on kätensä punninnut?

   Lainaa

  4. Tornipöllö 13.9.2022 0:43
   Tulos: +277 (281 ääntä)
   Leffakusettajan ÄO:sta kertonee jotain sekin, ettei tuo kuvassa oleva Tarzan-leffa edes ole se mitä Tiia on ollut ostamassa.

   Lainaa

  5. Julkea paprika 13.9.2022 1:38
   Tulos: +300 (304 ääntä)
   Millainen ihminen on sellainen, joka käyttää aikaa ja vaivaa kusettaakseen toisia ihmisiä esim. nettikirpparilla muutaman euron takia? Ilmeisesti nämäkin ihan aikuisia, mutta mitä ihmettä? Miksi?

   Lainaa

  6. Karkea albatrossi 13.9.2022 5:53
   Tulos: +97 (101 ääntä)
   Julkea paprika: Millainen ihminen on sellainen, joka käyttää aikaa ja vaivaa kusettaakseen toisia ihmisiä esim. nettikirpparilla muutaman euron takia? Ilmeisesti nämäkin ihan aikuisia, mutta mitä ihmettä? Miksi?
   Mietin samaa. No, Leijonakuninkaasta kyllä voi saada sen 5€, ehkä 10€, jos tulpa-DVD ja hyvässä kunnossa. Mutta nuo muut olisivat sitten 1-2€ arvoisia. Eli periaatteessa n. 10€ voitto, jos huijaus onnistuisi. Onhan tuokin toki rahaa, mutta jos huijaa, niin eikö sit ois helpompi lähteä suoraan "myymään" puhelimia, fillareita tms arvokkaampaa?

   Lainaa

  7. Peittynyt persikka 13.9.2022 6:02
   Tulos: -36 (58 ääntä)
   Julkea paprika: Millainen ihminen on sellainen, joka käyttää aikaa ja vaivaa kusettaakseen toisia ihmisiä esim. nettikirpparilla muutaman euron takia? Ilmeisesti nämäkin ihan aikuisia, mutta mitä ihmettä? Miksi?
   Paljonko on muutama euro × 20?

   Lainaa

  8. Verraton hauki 13.9.2022 6:38
   Tulos: +100 (110 ääntä)
   Peittynyt persikka: Paljonko on muutama euro × 20?
   Itse olen miettinyt, että samalla vaivalla kyllä pystyisi tekemään ihan rehellistäkin työtä ja saisi saman rahan, kun vähän miettisi miten käyttää osaamistaan. Mutta huijaritaustalla ei saa rehellistä työtä.

   Lainaa

  9. Levätön lintu 13.9.2022 8:12
   Tulos: +108 (114 ääntä)
   Veikkaan, että hiirimaton ”ostaja” saa jotain kiksejä siltä, että hänen painoaan kommentoidaan. Todennäköisesti kyselee samaa minkä tahansa tuotteen kohdalla.

   Lainaa

  10. Hartiakas robotti 13.9.2022 8:17
   Tulos: +57 (67 ääntä)
   Höpö: Hyvä kun lahjoitit Riikka mutta aika heppoisin perustein kyllä diagnoosin teit. Edelleenkään tyhmyys, mulkkuus tai huonot käytöstavat ym eivät ole mielenterveysongelmia. Vaikuttaa siltä että kyseessä on vain kommunikaatio ongelmia eikä mitään sen vakavampaa.
   Oliko nyt sitten tuo kyseinen hiirimaton ostaja mielestäsi tyhmä, mulkku vai käyttäytyikö huonosti?

   Lainaa

  11. Kuvaileva marja 13.9.2022 8:41
   Tulos: +105 (107 ääntä)
   Peittynyt persikka: Paljonko on muutama euro × 20?
   Mutta se on myös aika ja vaiva x 20

   Lainaa

  12. Välkky orava 13.9.2022 8:45
   Tulos: +129 (133 ääntä)
   Verraton hauki: Itse olen miettinyt, että samalla vaivalla kyllä pystyisi tekemään ihan rehellistäkin työtä ja saisi saman rahan, kun vähän miettisi miten käyttää osaamistaan. Mutta huijaritaustalla ei saa rehellistä työtä.
   Itsellä myös eräs tuttava, joka vuosia yritti kusettaa kelaa ja sossua kaikin mahdollisin tavoin saadakseen sieltä rahaa, omasta mielestään tekemättä mitään. Aivan hirveä säätäminen jatkuvasti, ettei jää kiinni puuhistaan ja että saisi mahdollisimman ison hyödyn jotenkin. Lippua ja lappua joka suuntaan, käyntejä siellä sun täällä valehtelemassa sitä sun tätä jne. Mietin vaan, että paljon vähemmällä vaivalla ja ennen kaikkea stressillä olisi vaan mennyt töihin (ja en todellakaan väitä, että töiden saaminen on sitä, että vaan mennään töihin, mutta hänen tapauksessaan ei ollut edes aikomusta). Onneksi järkevöityi myöhemmin, kouluttautui ja meni töihin. Ilmeisesti jopa viihtynytkin siellä lopulta, kun nyt useamman vuoden töissä ollut, vaikka alkuun vältteli kuin ruttoa. Taisi itsekin tajuta miten paljon vähemmällä siinä pääsee.

   Lainaa

  13. Itseasiassa 13.9.2022 8:53
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Halusin tykätä Jessen kommentista, toivottavasti veljekset Henri ja Miikka oppivat jotain tärkeää.

   Lainaa

  14. Tulos: -37 (53 ääntä)
   Höpö: Hyvä kun lahjoitit Riikka mutta aika heppoisin perustein kyllä diagnoosin teit. Edelleenkään tyhmyys, mulkkuus tai huonot käytöstavat ym eivät ole mielenterveysongelmia. Vaikuttaa siltä että kyseessä on vain kommunikaatio ongelmia eikä mitään sen vakavampaa.
   Kyllä tossa oli kyse ihan huumorista.
   Se tuntuu olevan kovin monelle nykyään vaikeaa ymmärtää.

   Lainaa

  15. Tulos: -63 (67 ääntä)
   Levätön lintu: Veikkaan, että hiirimaton ”ostaja” saa jotain kiksejä siltä, että hänen painoaan kommentoidaan. Todennäköisesti kyselee samaa minkä tahansa tuotteen kohdalla.
   Hiirimaton ostaja heitti huumoria. Vieraatkin ihmiset heittävät läppää, uskokaa tai älkää.

   Lainaa

  16. Arkkienkeli 13.9.2022 10:39
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Veneetön pomelo: Eli siis Henrin mielestä on ihan ok kusettaa yksityisten välisissä kaupoissa. Ja niin varmaan Henri tekeekin. Siinä on vaan se vaara, että jossain vaiheessa voi tulla nenä kipeäksi, kun sattuu sopiva kauppakumppani kohdille.
   Se vain valittaa isälleen ja äidilleen, että joku sanoi hänelle pahasti.

   Lainaa

  17. Julkea paprika 13.9.2022 11:30
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Peittynyt persikka: Paljonko on muutama euro × 20?
   Ne eurot on joka tapauksessa huijaamalla hankittu. Millainen ihminen saa sellaisesta kiksit? Tarvitaanko ne eurot esim. aineisiin vai huijaako ihmiset myös ihan huvikseen? 
   En vain saa kiinni siitä, mitä tällaisen huijarin päässä liikkuu. Olisi mielenkiintoista kuulla. 

   Lainaa

  18. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Hartiakas robotti: Oliko nyt sitten tuo kyseinen hiirimaton ostaja mielestäsi tyhmä, mulkku vai käyttäytyikö huonosti?
   En osaa sanoa mutta onko hän sinun mielestäsi sitten mt-ongelmainen? Mä en lähtisi ainakaan spekuloimaan näin vähillä tiedoilla tyypin persoonasta tai diagnooseista, toisin kuin Riikka. Tai näin mä sen käsitin tässä yhteydessä kun mainitsee siitä lahjoituksesta mt-työhön.

   Lainaa

  19. Kunniaton pulu 13.9.2022 13:18
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Karkea albatrossi: Mietin samaa. No, Leijonakuninkaasta kyllä voi saada sen 5€, ehkä 10€, jos tulpa-DVD ja hyvässä kunnossa. Mutta nuo muut olisivat sitten 1-2€ arvoisia. Eli periaatteessa n. 10€ voitto, jos huijaus onnistuisi. Onhan tuokin toki rahaa, mutta jos huijaa, niin eikö sit ois helpompi lähteä suoraan "myymään" puhelimia, fillareita tms arvokkaampaa?
   Poliisi ei varmaan tutki jos teet rikosilmoituksen 20€ petoksesta.

   Lainaa

  20. Kasapäin simpanssi 13.9.2022 13:44
   Tulos: -36 (48 ääntä)
   Mun silmään näyttää aidolta toi dvd kuva. Varjokin näkyy yhdestä kannesta.

   Lainaa

  21. Raksu kultakala 13.9.2022 14:53
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Välkky orava: Itsellä myös eräs tuttava, joka vuosia yritti kusettaa kelaa ja sossua kaikin mahdollisin tavoin saadakseen sieltä rahaa, omasta mielestään tekemättä mitään. Aivan hirveä säätäminen jatkuvasti, ettei jää kiinni puuhistaan ja että saisi mahdollisimman ison hyödyn jotenkin. Lippua ja lappua joka [...]
   Tämä kyllä menee täysin yli hilseen minulta. Käytännössä koko aikuisikäni olen joutunut taistelemaan milloin Kelan tai soskun (nykyään sama asia, en tiedä onko parempi vai huonompi :D) kanssa, ja voin ihan käsi sydämellä vannoa että jos huomenna pääsisin töihin niin menisin niin paljon mieluummin kuin kirjoittaisin ainoatakaan hakemusta enää ikinä.
   Nykyään toki helpompaa kun netissä voi tehdä kaiken, mutta vielä muutama vuosi sitten piti täyttää niitä paperisia kaavakkeita joissa kysyttiin niin ihmeellisiä asioita että välillä ne kelan-täditkään eivät tienneet mitä niihin pitäisi tai kannattaisi vastata. Ja sitten joku tampio vielä tehnyt sitä mieluummin kuin hakeutunut töihin?! Hulluja riittää.

   Lainaa

  22. Jauhopussista löytynyt seuraeläin 13.9.2022 16:41
   Tulos: +17 (33 ääntä)
   Höpö: Hyvä kun lahjoitit Riikka mutta aika heppoisin perustein kyllä diagnoosin teit. Edelleenkään tyhmyys, mulkkuus tai huonot käytöstavat ym eivät ole mielenterveysongelmia. Vaikuttaa siltä että kyseessä on vain kommunikaatio ongelmia eikä mitään sen vakavampaa.
   Ei ole ei eikä mielenterveysongelmia saisi käyttää lyömäaseena/leimakirveenä. Siitä asenteesta oikeesti kärsii ne oikeat mielenterveysongelmaiset jotka ei ole tuollaisia mulkkuja.

   Lainaa

  23. Symppis hämähäkki 13.9.2022 16:53
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Kunniaton pulu: Poliisi ei varmaan tutki jos teet rikosilmoituksen 20€ petoksesta.
     Poliisi ei tutki vaikka olisi se pyöräkin, mutta pyörän alkuperäinen omistaja voisi vaatia omaansa takaisin. Noista leffoista kukaan ei varmaankaan jaksaisi tehdä mitään.
     Henrissä ja Miikassa se mitä en tajua, on miten he luulevat, että tuo voisi toimia? Jos minä myisin heille pari maalattua betoniharkkoa kultana, ja sitten vain ilmoittaisin että hahaa, ei palautusoikeutta, niin tyytyisivätkö kohtaloonsa? 

   Lainaa

  24. PeranTorisäätövideot 13.9.2022 16:57
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Akuutti torisäätö.

   Lainaa

  25. Verifioitava lisko 13.9.2022 17:23
   Tulos: +31 (41 ääntä)
   Kasapäin simpanssi: Mun silmään näyttää aidolta toi dvd kuva. Varjokin näkyy yhdestä kannesta.
   Näyttää aidolta vaikka parista DVDstä puuttuu palasia ja kaikki ovat eri kuvakulmasta? Varjokaan ei näytä täsmäävän ja kannet eivät edes ole saman kokoisia. En enää ihmettele miten ihmiset menee lankaan kaiken maailman somekuvien kanssa ym.

   Lainaa

  26. Tulos: -9 (25 ääntä)
   Verifioitava lisko: Näyttää aidolta vaikka parista DVDstä puuttuu palasia ja kaikki ovat eri kuvakulmasta? Varjokaan ei näytä täsmäävän ja kannet eivät edes ole saman kokoisia. En enää ihmettele miten ihmiset menee lankaan kaiken maailman somekuvien kanssa ym.
   Tai miten ihmiset ei ymmärrä simpanssin kommenttia vitsiksi...

   Lainaa

  27. Verifioitava lisko 13.9.2022 18:30
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Akrasia: Tai miten ihmiset ei ymmärrä simpanssin kommenttia vitsiksi...
   No, mutta juku, niinhän se oli! Mulla on uneton yö takana, pahoittelen. Nyt kyllä naurattaa. Menenkin tästä Sherlockina kiillottamaan suurennuslasiani.

   Lainaa

  28. Kirpeä Ahven 13.9.2022 18:41
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Julkea paprika: Millainen ihminen on sellainen, joka käyttää aikaa ja vaivaa kusettaakseen toisia ihmisiä esim. nettikirpparilla muutaman euron takia? Ilmeisesti nämäkin ihan aikuisia, mutta mitä ihmettä? Miksi?
   Veikkaisin logiikan olevan sellainen, että ajatellaan ettei huijattava jaksaisi ruveta liikaa meuhkaamaan kympin takia ja kusettaja pääsisi koirana veräjästä.

   Lainaa

  29. Kirpeä Ahven 13.9.2022 18:48
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Irvikisu: Hiirimaton ostaja heitti huumoria. Vieraatkin ihmiset heittävät läppää, uskokaa tai älkää.
   Taannoin löysin myynti-ilmoituksen eräästä suht harvinaisesta laitteesta, jota olen vuosia etsinyt. Ilmoituksessa sanottiin että vain nouto Helsingistä. Kysyin asiasta, ja ei kuulema voi postittaa (Olisin maksanut etukäteen ja maksanut vaivanpalkkaakin siitä). Narisin asiasta, että on kyllä kumma miten se on joillekin niin vaikeaa. Vastasi takaisin olevansa niin lihava ettei mahdu ovesta ulos. Arvostan kyllä huumoria, vaikka silloin hiukkasen ärsytti.

   Lainaa

  30. Uneton meduusa 13.9.2022 18:50
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Onko Henrin työpaikka joku asiakaspalvelu from hell, vai miten tuo tuli niin ammattilaisen rutiinilla?

   Lainaa

  31. Nuutunut kivi 13.9.2022 21:27
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Julkea paprika: Millainen ihminen on sellainen, joka käyttää aikaa ja vaivaa kusettaakseen toisia ihmisiä esim. nettikirpparilla muutaman euron takia? Ilmeisesti nämäkin ihan aikuisia, mutta mitä ihmettä? Miksi?
   Tähän jos lasketaan aika ja vaiva, mitä huijaukseen eteen nähdään, jää tuntupalkka aika pieneksi. Taitaa mennä miinukselle koko homma.

   Lainaa

  32. Kirjailtu noita 14.9.2022 0:27
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Raksu kultakala: Tämä kyllä menee täysin yli hilseen minulta. Käytännössä koko aikuisikäni olen joutunut taistelemaan milloin Kelan tai soskun (nykyään sama asia, en tiedä onko parempi vai huonompi :D) kanssa, ja voin ihan käsi sydämellä vannoa että jos huomenna pääsisin töihin niin menisin niin paljon mieluummin [...]
   Sossun/kelan rahoista ovat kateellisia lähinnä elitistiset laiskamadot, jotka eivät ole ikinä joutuneet millään tuilla elämään, mutta jotka jotenkin kuvittelevat köyhyysrajan alapuolella kituuttamisen olevan kivempaa kuin työnteon (voin vain olettaa heidän todella vihaavan omia töitään). Valitettavasti suuri osa päättäjistämme kuuluu tuohon joukkoon. Siksi älytön paperisota.

   Lainaa

  33. Arvonen siili 14.9.2022 6:35
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Irvikisu: Hiirimaton ostaja heitti huumoria.
   Höpö höpö. Vakioselitys.

   Lainaa

  34. Tervaamaton aprikoosi 14.9.2022 6:48
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Julkea paprika: Millainen ihminen on sellainen, joka käyttää aikaa ja vaivaa kusettaakseen toisia ihmisiä esim. nettikirpparilla muutaman euron takia? Ilmeisesti nämäkin ihan aikuisia, mutta mitä ihmettä? Miksi?
   Veikkaan että tuossa on kyse siitä, että parin euron takia useat ei jaksa ottaa yhteyttä poliisiin. Lisäksi jos poliisille tehtäisiin ilmoitus alle 10e huijauksesta, menisi se todnäk ratkaistavien juttujen pinon pohjalle. Jos taas "myisi" esim. muutamia satasia maksavia kännyköitä, olisi virkavalta mukana hommassa aika nopeasti.

   Lainaa

  35. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Raksu kultakala: Tämä kyllä menee täysin yli hilseen minulta. Käytännössä koko aikuisikäni olen joutunut taistelemaan milloin Kelan tai soskun (nykyään sama asia, en tiedä onko parempi vai huonompi :D) kanssa, ja voin ihan käsi sydämellä vannoa että jos huomenna pääsisin töihin niin menisin niin paljon mieluummin [...]
   Minun nettotuloni yrittäjänä olivat aluksi karvan verran alle työttömyyskorvauksen, mutta elämä muuttui paljon mukavammaksi, kun sain tehdä oikeaa työtä Kelan pykäläviidakossa kompuroinnin sijasta.

   Lainaa

  36. Valkaiseva hylje 14.9.2022 16:31
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   Höpö: Hyvä kun lahjoitit Riikka mutta aika heppoisin perustein kyllä diagnoosin teit. Edelleenkään tyhmyys, mulkkuus tai huonot käytöstavat ym eivät ole mielenterveysongelmia. Vaikuttaa siltä että kyseessä on vain kommunikaatio ongelmia eikä mitään sen vakavampaa.
   Kommunikaatio-ongelmien yleisin syy on vika kuupassa.

   Lainaa

  37. Rättiväsynyt kenguru 14.9.2022 19:11
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Valkaiseva hylje: Kommunikaatio-ongelmien yleisin syy on vika kuupassa.
   Ei ole.

   Lainaa

  38. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Välkky orava: Itsellä myös eräs tuttava, joka vuosia yritti kusettaa kelaa ja sossua kaikin mahdollisin tavoin saadakseen sieltä rahaa, omasta mielestään tekemättä mitään. Aivan hirveä säätäminen jatkuvasti, ettei jää kiinni puuhistaan ja että saisi mahdollisimman ison hyödyn jotenkin. Lippua ja lappua joka [...]
   Eli toivoa on näilläkin laiskottelijoilla! Hienoa kuulla.

   Lainaa

  39. Aivokuollut myyrä 17.9.2022 8:08
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Raksu kultakala: Tämä kyllä menee täysin yli hilseen minulta. Käytännössä koko aikuisikäni olen joutunut taistelemaan milloin Kelan tai soskun (nykyään sama asia, en tiedä onko parempi vai huonompi :D) kanssa, ja voin ihan käsi sydämellä vannoa että jos huomenna pääsisin töihin niin menisin niin paljon mieluummin [...]
   Minulla oli aikoinaan tuttu, jonka tuttu "esitti hullua", että sai olla työkyvyttömänä työnhakijana. Piti kuulemma aina ulos mennessä esittää pikkuisen sekaisin olevaa, ettei mikään salapoliisi saisi kiinni feikkaamisesta. Mietin silloin ja mietin nyt, että jos minimaalisen toimeentulon takia jaksaa pitää tuollaista käytöstä yllä vuosia, niin eiköhän siellä oikeasti ole jotain mt-ongelmaa taustalla.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Veneetön pomelo: Eli siis Henrin mielestä on ihan ok kusettaa yksityisten välisissä kaupoissa. Ja niin varmaan Henri tekeekin. Siinä on vaan se vaara, että jossain vaiheessa voi tulla nenä kipeäksi, kun sattuu sopiva kauppakumppani kohdille.
   Minä en oikein ymmärrä, mikä ihmisillä vastustaa siinä rikosilmoituksen tekemisessä. Matalalla kynnyksellä vain ilmoitusta kehiin, sen lisäksi sitten se nenä kipeäksi.

   Lainaa

  41. Neiti Knatterton 18.9.2022 13:08
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kirjailtu noita: Sossun/kelan rahoista ovat kateellisia lähinnä elitistiset laiskamadot, jotka eivät ole ikinä joutuneet millään tuilla elämään, mutta jotka jotenkin kuvittelevat köyhyysrajan alapuolella kituuttamisen olevan kivempaa kuin työnteon (voin vain olettaa heidän todella vihaavan omia [...]
   Kabineteissa viruu oma oleskeluyhdyskunta, joka ei tiedä, millaista on olla oikeasti köyhä ja työkyvytön.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: dvd, hiirimatto, huijarit, huijaus, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, kuvamanipulointi, kuvanmuokkaus, käsi, muokattu, muokkaus, paino, palautusoikeus, photoshop