Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 54

"Löytötavarat perustuvat huijaukseen ja varastamiseen."
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 54

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ommeltu pomelo 1.9.2022 0:11
   Tulos: +611 (617 ääntä)
   Välittömästi plosiisiin yhteys!

   Lainaa

  2. Parantava pelikaani 1.9.2022 0:24
   Tulos: +202 (206 ääntä)
   Piti mennä ihan tarkistamaan tuo saitti, jos olisi ollut joku hupifoorumi näille virkavallan anastajille, mutta ei ole olemassa ☹️

   Lainaa

  3. Raastettu piikkisika 1.9.2022 2:34
   Tulos: +213 (215 ääntä)
   Krari tietää mitsä on ksyse. Kari on knännissä.

   Lainaa

  4. Uljas lepakko 1.9.2022 2:36
   Tulos: +139 (181 ääntä)
   Tuo potkulauta näyttää aikalailla joltain lasten mallilta, ja nehän tuppaa jättämään tavaroitaan vähän sinne sun tänne ja hakee ne pois kun leikit loppu varsinkin jos tuttua aluetta. En itse heti ottaisi mukaan ojasta löydettyä potkulautaa, vasta sitten jos se on siinä vaikka vielä samana iltana, muksu ihmettelee että mihin se lauta katosi.

   Lainaa

  5. Veneetön pomelo 1.9.2022 4:57
   Tulos: +102 (102 ääntä)
   Kari teki itsestään pellen

   Lainaa

  6. Tulos: -46 (124 ääntä)
   Eikö ketään häiritse, että lompakkojulkaisu on ilmiselvä mainos? Minua häiritsee ja ärsyttää nimittäin suunnattomasti.

   Lainaa

  7. Yököttävä haisunäätä 1.9.2022 7:01
   Tulos: -36 (40 ääntä)
   Terolla menei viikko vastata Pepille? Ehkis avain pääty oikealle omistajalle mut se jääköön mielikuvituksen varaan kun sen tarinaa ei loppuun asti kerrottu.

   Lainaa

  8. Tulos: +107 (127 ääntä)
   Kyllä se ainakin pirun lähellä varkautta on, jos keräilee kaupungilta rahan arvoista tavaraa kotiinsa ja kerran postaa johonkin FB-ryhmään, että täältä löytyisi. Jos ei ole aikomustakaan toimittaa kamoja oikeaan paikkaan, ne kannattaisi vaan jättää paikoilleen. Usein kadottaja huomaa aika pian hukanneensa jotain ja lähtee jäljittämään askeleitaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Karin piilomainonta on näkyvintä sorttia.

   Lainaa

  10. Itseasiassa 1.9.2022 8:37
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Teron tilanteessa, mua ainakin alkaisi vaivata olisiko avain todella Pepin. Eihän sitä tiedä jos joku vähän heikommalla muistilla ei todella muista mitä siinä avaimessa lukee, mutta avain todella on hänen. Parempi vain toimittaa nuo virallisille tahoille, niin ei tarvitse omaa päätä vaivata.

   Lainaa

  11. Lainsuojaton lohikäärme 1.9.2022 10:04
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Itse löysin joskus pihalta lompakon. Rahaa siellä oli muutamia senttejä ja joitain kortteja. Löytyi myös silloisen naapurin nimi ja numero paperilapulta, joten kävin häneltä kysymässä, että tietääkö keneltä hukassa, ei kuulemma tuntenut koko ihmistä ja ei todellakaan tiedä. Epäilin kyllä, että varmasti tiesi kenestä kyse ja tunsi henkilön, mutta en tiedä miksi niin väitti ettei. Alkoholiin nyt ainakin kovasti naapurilla vietti elämä, että liekö sillä jotain tekemistä asian kanssa. Vein lompakon poliisiasemalle seuraavana päivänä, olisi ehkä helpomminkin saanut lompakkonsa mutta..

   Lainaa

  12. Tulos: +8 (30 ääntä)
   Höh: Eikö ketään häiritse, että lompakkojulkaisu on ilmiselvä mainos? Minua häiritsee ja ärsyttää nimittäin suunnattomasti.
   Mikä siinä häiritsee? Seko ettet tiedä huijaako Kari ja mainostaa itseään rehellisenä yrittäjänä, vai kertooko hän totta mutta käytti tilaisuuden hyväkseen. Miksi et kitise kaikista mainoksista? Onko sinulla jotain karmivalla pakettiautolla ajavia pellejä vastaan?

   Lainaa

  13. Pronssi persoona 1.9.2022 10:30
   Tulos: +100 (102 ääntä)
   Mulla tuli uuden kodin avainten mukana mystinen numerosarja, joka toimi ilmeisesti taloyhtiölle tunnistekoodina ko. asuntoon. Nyt toi avaimenperä numeroineen on puolison kotiavaimissa, eikä kumpikaan meistä varmasti muista mitä numeroita siinä on. Että voisi näinkin käydä.

   Lainaa

  14. Kaikkivaltias bataatti 1.9.2022 11:20
   Tulos: +106 (112 ääntä)
   Vituttaa nämä oman elämänsä löytötavaratoimistot jotka pitävät löydettyjä tavaroita hallussaan ja ehkä yhteen facebook-ryhmään kirjoittavat yhden ilmoituksen. Tälleen henkilönä joka käy facebookissa hyvällä tuurilla kerran kuussa, yleensä on pari kuukautta väliä, niin en ehkä ihan ensimmäisenä lähtisi selaamaan jotain Kuopion puskaradiota että olisiko jollain hallussa se kadottamani lompakko/avainnippu/muu. Jos kyselisin sitä tavaraa kuukauden ajan eri löytötavaratoimistoista ja kaupoista yms ja sitten selviäisi että se on koko ajan istunut jonkun random-hihhulin lipaston päällä niin tekisin varmasti rikosilmoituksen varkaudesta.

   Lainaa

  15. Pöytä osaa puhua 1.9.2022 11:40
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Ottamatta kantaa alkuperäiseen postaukseen – kuka kumma haluaa itselleen avaimen tietämättä, mihin sillä pääsee?

   Lainaa

  16. Tulos: +66 (68 ääntä)
   Kaikkivaltias bataatti: Vituttaa nämä oman elämänsä löytötavaratoimistot jotka pitävät löydettyjä tavaroita hallussaan ja ehkä yhteen facebook-ryhmään kirjoittavat yhden ilmoituksen. Tälleen henkilönä joka käy facebookissa hyvällä tuurilla kerran kuussa, yleensä on pari kuukautta väliä, niin en ehkä ihan ensimmäisenä [...]
   Itsellä myös vituttaa tuollainen, ja auta armias jos menet neuvomaan jotakuta, joka on laittanut puskaradioon kuvan avaimista tai lompakosta, että viedä se mieluummin löytötavaratoimistoon, kun tavaran omistaja ei välttämättä ole Facebookissa, niin sitten suututaan ja kommentoidaan että "heitin ne roskiin."
   Että niinku miksi edes ottaa sitä tavaraa maasta, jos ei ole aikomusta kuin yhteen face-ryhmään se ilmoittaa, ja sitten heitetään roskiin, jos ei heti tärppää.
   Ja tuo Satun mieskin ois todellakin voinut jättää tuon menopelin sinne ojaan, kun todennäköisesti joku muksu sitä nyt etsii. En vaan käsitä tuota, että raahataan kotiin toisten vehkeitä ties mistä, ja sitten Facebookissa mainotaan asiaa yhdessä ryhmässä.

   Lainaa

  17. Sukukypsä harakka 1.9.2022 18:59
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Pöytä osaa puhua: Ottamatta kantaa alkuperäiseen postaukseen – kuka kumma haluaa itselleen avaimen tietämättä, mihin sillä pääsee?
   Noh, varoittavana esimerkkinä multa on huijattu majoitusrahat antamalla joku random avain, joka ei käynyt kyseiseen asuntoon. Että siihen ainakin voi käyttää.

   Lainaa

  18. Ujosteleva raataja 2.9.2022 12:45
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Pronssi persoona: Mulla tuli uuden kodin avainten mukana mystinen numerosarja, joka toimi ilmeisesti taloyhtiölle tunnistekoodina ko. asuntoon. Nyt toi avaimenperä numeroineen on puolison kotiavaimissa, eikä kumpikaan meistä varmasti muista mitä numeroita siinä on. Että voisi näinkin käydä.
   Tämän voi sitten varmaan löytäjälle kertoa, ettei muista koodia. Nyt Peppi oli arvaamassa.

   Lainaa

  19. Löyhkäävä kolibri 2.9.2022 22:17
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Kimallus: Itsellä myös vituttaa tuollainen, ja auta armias jos menet neuvomaan jotakuta, joka on laittanut puskaradioon kuvan avaimista tai lompakosta, että viedä se mieluummin löytötavaratoimistoon, kun tavaran omistaja ei välttämättä ole Facebookissa, niin sitten suututaan ja kommentoidaan että "heitin ne [...]
   Olen itse tehnyt niin, kun löysin auton avaimet, että laitoin paikalliseen ryhmään niistä tiedon ja samaan syssyyn että vien seuraavana arkipäivänä poliisilaitokselle. Oli joulun pyhät ja seuraavaan arkipäivään oli aikaa niin ajattelin, että kiva omistajalle, jos saakin ne aiemmin. Avaimet oli haettu oikeilla tunnistustiedoilla 2h päästä niiden löytymisestä. Eli toimii se noinkin, mutta kuitenkaan ei hilloa niitä tarpeettomasti vaan vie sit oikeesti ne poliisille kun pystyy.

   Lainaa

  20. Säädytön lehmä 3.9.2022 9:09
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Lainsuojaton lohikäärme: Itse löysin joskus pihalta lompakon. Rahaa siellä oli muutamia senttejä ja joitain kortteja. Löytyi myös silloisen naapurin nimi ja numero paperilapulta, joten kävin häneltä kysymässä, että tietääkö keneltä hukassa, ei kuulemma tuntenut koko ihmistä ja ei todellakaan tiedä. Epäilin kyllä, että [...]
   Jos se lompakon omistaja oli naapurin takapihalla palasina, eikä halunnut et poliisit yhdistää naapurin lompakkonsa kadottaneeseen sen enempää… 
   Kyllä, vilkas mielikuvitus löytyy. 😅

   Lainaa

  21. Skrubu luumu 3.9.2022 15:26
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Parantava pelikaani: Piti mennä ihan tarkistamaan tuo saitti, jos olisi ollut joku hupifoorumi näille virkavallan anastajille, mutta ei ole olemassa ☹️
   Nyt olis hyvä mahis perustaa sinne kokonainen sivustollinen vaikka minkälaista omaa nettiplosiisitoimintaa!

   Lainaa

  22. Aurinkolasiton Noita 4.9.2022 11:55
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Miksi se on niin vattulan vaikeaa toimittaa ne löytötavarat poliisille? Multa tippui joskus takintaskusta avaimet jonnekin linja-autoaseman liepeille, Tampereella, eli poliisiaseman nurkille miltei. Kävin kyselemässä niitä tre:n molemmista löytötavaratoimistoista useampaan kertaan viikon välein, vaan kateisiin jäivät. Kai sitä olisi pitänyt liittyä kaikkiin paikallisiin puskararioihin, löytötavaroihin, ja koiraryhmiin, jotta olisi löytäjän löytänyt. Ei niillä avaimilla niin väliä, mutta muuten arvoton avaimenperä oli lahja edesmenneeltä siskolta.

   Lainaa

  23. Mennyt sammakko 5.9.2022 7:44
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Aurinkolasiton Noita: Miksi se on niin vattulan vaikeaa toimittaa ne löytötavarat poliisille? Multa tippui joskus takintaskusta avaimet jonnekin linja-autoaseman liepeille, Tampereella, eli poliisiaseman nurkille miltei. Kävin kyselemässä niitä tre:n molemmista löytötavaratoimistoista useampaan kertaan viikon välein, [...]
   Miksi muiden pitäisi huolehtia sinun hukkaamista tavaroista?

   Lainaa

  24. Luonnonkihara myyrä 5.9.2022 14:22
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Minä jätän löytötavarat niille sijoilleen, koska poliisilaitokselle on 20 km eikä minulla ole sinnepäin useinkaan asiaa

   Lainaa

  25. ApinaKapina 6.10.2022 17:28
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Onko tää sama Kari joka näpyttelee kaikissa mokissa?? 🤣🤣

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avaimet, avain, kuva, lompakko, löytötavarat, oja, poliisit, potkulauta