Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 585

Hinta ei ole noussut, vaan se on laskenut noustessaan. T: Specsavers
Sekalaisia, osa 585

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +954 (972 ääntä)
   Oisin uuden puhelimen ostanut mut ei ollukkaa lompakkoa mukana no attelin sit kuitenkin ettei olis nii awkward et jos sen vien vaa nopeesti taskussa mut veivät mut putkaan! Ku ei hiffaa ni ei hiffaa 😂😂😂

   Lainaa

  2. Kaveriton kauris 1.9.2022 0:20
   Tulos: +587 (695 ääntä)
   No eipä tuo hautaustoimiston väärinkirjoittaminen ollut niin hauska että se tänne tarvi lähettää. Vielä itse. Ja onko sitä ennakoivaa tekstinsyöttöä pakko pitää päällä, jos silläkin typottaa. Vai onko se vaan tekosyy omien sormien typoille.

   Lainaa

  3. Tulos: +93 (109 ääntä)
   Heli…

   Lainaa

  4. Tulos: +792 (796 ääntä)
   Mitä ihmettä? Miten voi edes juolahtaa mieleen, että sais ostoksen ilmaiseksi, jos ei ole lompakkoa mukana?

   Lainaa

  5. Parantava pelikaani 1.9.2022 0:33
   Tulos: +332 (414 ääntä)
   Tuplaten awkward avautua vielä tilanteesta somessa. Kolme euroa löytyy autosta kolikkoina aina muutenkin.

   Lainaa

  6. Honottava huuhkaja 1.9.2022 1:19
   Tulos: +765 (771 ääntä)
   Huonoa asiakaspalvelua kerta kaikkiaan. Tyyppi itse tilaa tuotteen ilman tietoa maksuvälineestäkään, sitten seisottaa jonoa turhaan, jonka jälkeen toteaa että rahaa ei ole, ja vielä kehtaa kysyä ilmaisen jäätelön perään ja haukkua työntekijän somessa. Kyllä on pokkaa, ei voi muuta sanoa.

   Lainaa

  7. Kiperä taikuri 1.9.2022 1:44
   Tulos: +543 (545 ääntä)
   Pahinta on kun Helin kaltaiset ihmiset ei tajua itse olevansa se ongelma. Ku ei hiffaa nii ei hifffaa..

   Lainaa

  8. Suurehko lihapulla 1.9.2022 1:50
   Tulos: +356 (358 ääntä)
   Joskus tullut vikan tyyppisessä tilanteessa tarjottuakin joku tuote, mut valitettavasti ihmiset hyväksikäyttää sellaistakin sit ihan surutta ja yhtäkkiä aina onkin kassalla sama ongelma ja eikö nyt kun viimeksikin. Huoh.

   Lainaa

  9. Raastettu piikkisika 1.9.2022 2:37
   Tulos: -13 (81 ääntä)
   Heli tietää että jokaisella ihmisellä on pylly. Nyt Heli voisi painua sinne.

   Lainaa

  10. Kastunut mato 1.9.2022 2:40
   Tulos: -37 (85 ääntä)
   oonko vaan väsynyt, tyhmä vai molempia kun en ymmärrä mitä specsavers edes yrittää sanoa tossa kommentissaan se on halvempi mutta se ei ole halvempi?

   Lainaa

  11. Poropietari Ahma 1.9.2022 5:25
   Tulos: +187 (189 ääntä)
   Heli jos kaikille tarjottais ilmaiseks, niin mitä kävisi silloin?

   Lainaa

  12. Näsäpedia 1.9.2022 5:58
   Tulos: +139 (141 ääntä)
   Mä en hiffaa Heliä

   Lainaa

  13. Massaton ylioppilas 1.9.2022 6:03
   Tulos: +259 (269 ääntä)
   Kerran olin ostamassa taloa, ja pankki ei antanutkaan lainaa, vähän oli akward moment kun myyjä ei antanutkaan taloa ilmaiseksi.

   Lainaa

  14. Yököttävä haisunäätä 1.9.2022 7:13
   Tulos: -41 (95 ääntä)
   Olisin myyjänä hieronu sulaneen jätskin Helin ottaan ja naamaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +324 (324 ääntä)
   Vähän käy myyjää sääliks.. Heli kun siinä tiskillä ollut jo käsi ojossa et 'Ai pitääkö mun oikeesti käydä autolla katsomassa?' ja 'Anna vaan jo se jäätelö kun se alkaa jo sulaa'. Ehkä oikeasti pahoillaan ja nolona olleelle olis voinuki sen jäätelön ilmaiseksi antaa, mut Heli ei sellaista kyllä ansainnut mitenkään.

   Lainaa

  16. Vahvistettu kesyaasi 1.9.2022 7:43
   Tulos: +94 (96 ääntä)
   Onhan noita mainoksia edelleen missä puhutaan "halvasta", vaikka kaikki tietää hinnat noussut. Olisi mielenkiintoista törmätä nyt noihin sähkönmyyjiin, jotka niin kovasti aina väittää että edullista sähköä.

   Lainaa

  17. Ansiokas timantti 1.9.2022 7:47
   Tulos: +120 (122 ääntä)
   Olisi se vähän awkward, kun ei saisi sähköä ilmaiseksi, vaikka sen sähkön jo käyttänyt.

   Lainaa

  18. Luonnonkihara lammas 1.9.2022 7:49
   Tulos: +222 (226 ääntä)
   Olisin toivonut, että jäätelömyyjä olisi syönyt sen jäätelön Helin naaman edessä.

   Lainaa

  19. Tulos: +48 (62 ääntä)
   Kastunut mato: oonko vaan väsynyt, tyhmä vai molempia kun en ymmärrä mitä specsavers edes yrittää sanoa tossa kommentissaan se on halvempi mutta se ei ole halvempi?
   Perus hinta tolle kombolle on 89€. Joskus ollut edullinen tarjous, jolloin sen on saanut hintaan 29€. Nyt kuitenki tuota alkuperäistä hintaa on laskettu, ja uusi normi hinta 59€. 
   Ja tietenki voi olla että he joskus taas laittavat tarjouksen jossa hinta 29€.

   Lainaa

  20. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Angst: Perus hinta tolle kombolle on 89€. Joskus ollut edullinen tarjous, jolloin sen on saanut hintaan 29€. Nyt kuitenki tuota alkuperäistä hintaa on laskettu, ja uusi normi hinta 59€. Ja tietenki voi olla että he joskus taas laittavat tarjouksen jossa hinta 29€.
   Siis tuossa samassa mainoksessa lukee (vielä FM-tiimin ympyröimänä) se vanha hinta 29 e. Siksi ei ehkä kovin viehättävä tarjous tuo 59 e.

   Lainaa

  21. Tunnekylmä neuvonantaja 1.9.2022 8:31
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   Angst: Perus hinta tolle kombolle on 89€. Joskus ollut edullinen tarjous, jolloin sen on saanut hintaan 29€. Nyt kuitenki tuota alkuperäistä hintaa on laskettu, ja uusi normi hinta 59€. Ja tietenki voi olla että he joskus taas laittavat tarjouksen jossa hinta 29€.
   Niin paitsi, että alkuperäinen hinta on kyllä pysynyt samana ja uusi TARJOUSHINTA on 59 €, joka on kalliimpi kuin aikaisempi tarjoushinta.

   Lainaa

  22. Hellittämätön katkarapu 1.9.2022 8:40
   Tulos: +73 (103 ääntä)
   En mä nyt ihan koe tuota Specsaversin mokaa mokaksi paitsi sen osalta, että se aikaisempi tarjoushinta näkyy. Kyllähän nyt kaikki muutkin laittaa tarjouskampanjoita useampia peräkkäinkin ja välillä se tarjous on huonompi ja välillä parempi kuin joskus aiemmin. Oishan nuo tietty kivat, jos aina pitäisi tarjota vielä halvemmalla kuin edellisellä kertaa, mutta taitaisi tarjouskampanjat loppua aika nopeasti kokonaan.

   Lainaa

  23. Räkäpää 1.9.2022 8:45
   Tulos: +112 (118 ääntä)
   Kastunut mato: oonko vaan väsynyt, tyhmä vai molempia kun en ymmärrä mitä specsavers edes yrittää sanoa tossa kommentissaan se on halvempi mutta se ei ole halvempi?
   Peruskikkailua. Pidetään "oikea hinta" ylhäällä, muttei myydä sillä koskaan. "Tarjoushinta" on oikea hinta. Nyt voidaan nostaa oikeaa hintaa ilman että on nostettu "oikeaa hintaa". Katsoppa hetki varsinkin silmälasiliikkeiden ja huonekaluliikkeiden mainontaa, niin hoksaat sitä kaikkialla.

   Lainaa

  24. Tulos: +130 (130 ääntä)
   On nää optikkoliikkeiden tarjoukset jotenkin sekavia. Myös Nissenin mainos "kolmet lasit yksien hinnalla" on oikeasti "kahdet lasit ja kaverilla lahjakortti (yksityisille 79e ja monitehoille 129e), eikä sitä saa sitten itse käyttää". Eikä se nyt suoraan valehtele, mainoksessakin sanotaan "kahdet itselle ja kolmannet _vaikka_ kaverille", mutta itselle ainakin tuo 'vaikka' kuulostaa siltä, että jos et itse tee kolmilla laseilla mitään niin ne kolmannet voi myös antaa toiselle. Terveisin ahne likinäköinen

   Lainaa

  25. Luonnonkihara maahinen 1.9.2022 8:49
   Tulos: -14 (30 ääntä)
   Tunnekylmä neuvonantaja: Niin paitsi, että alkuperäinen hinta on kyllä pysynyt samana ja uusi TARJOUSHINTA on 59 €, joka on kalliimpi kuin aikaisempi tarjoushinta.
   Niin no tarjouksia nyt voi olla erilaisia, se että joskus ollut vielä edullisempi tarjous kuin nyt on, ei muuta sitä faktaa että nyt oleva tarjous on normaalihintaa edullisempi

   Lainaa

  26. Itseasiassa 1.9.2022 9:00
   Tulos: +108 (108 ääntä)
   Mulle kävi joskus niin, että lähdin ostamaan lahjakortilla yksiä tuotteita sisustusliikkeestä. Näitä tuotteita tarvittiin siis tulevissa juhlissa paljon koristeluihin ja kun en lahjakortilla muutakaan keksinut, niin laskin saavani niitä tuosta kaupasta muistaakseni 9 kappaletta ja maksavani ylimenevät eurot lompakosta. Jostain syystä olin oikeasti unohtanut lompakon laukusta ja hätäpäissäni ajattelin että jätän yhden niistä tuotteista ottamatta ja otan sen muutaman euron takkiin siitä lahjakortista. Yksi niistä tuotteista jöu kauppaan, mutta myyjä halusi välttämättä sille loppuosalle etsiä jotain sieltä kaupasta. Lopulta mulla oli joku kalliimpi teepaketti ja hinta meni pikkuisen yli sen lahjakortin. Siinä oli kyllä asiakaspalvelua, vaikka koko tilanne tuli ihan mun omasta mokasta. Jäi hyvä mieli.

   Lainaa

  27. Tulos: +170 (170 ääntä)
   Se olisikin kiva, jos aina vähän vihjailemalla unohtuneesta lompakosta saisi ilmaisen jätskin. 😄 Tai vaikka Ärrältä kokiksen ja muutaman rivin lottoa, sekin on niin pieni ostos, että olisi aika awkward hakea rahaa autosta, hei.

   Lainaa

  28. Brutaali luumu 1.9.2022 9:06
   Tulos: +129 (133 ääntä)
   Vaakku: On nää optikkoliikkeiden tarjoukset jotenkin sekavia. Myös Nissenin mainos "kolmet lasit yksien hinnalla" on oikeasti "kahdet lasit ja kaverilla lahjakortti (yksityisille 79e ja monitehoille 129e), eikä sitä saa sitten itse käyttää". Eikä se nyt suoraan valehtele, mainoksessakin sanotaan "kahdet [...]
   Sekavuuden lisäksi mainoksista puuttuu maininta "tarjous koskee vain lievästi likinäköisiä henkilöitä".
   Koska jos näössä on muutakin korjattavaa, linssien hinta on esim mulla alkaen 750 €.
   Kiva sitten lasien hintaa manatessa aina kuunnella samaa "höh mikset osta nisseltä kun siellä on niin hyvä tarjous??" 

   Lainaa

  29. Aivoton ankka 1.9.2022 9:16
   Tulos: +98 (102 ääntä)
   Piupau: Vähän käy myyjää sääliks.. Heli kun siinä tiskillä ollut jo käsi ojossa et 'Ai pitääkö mun oikeesti käydä autolla katsomassa?' ja 'Anna vaan jo se jäätelö kun se alkaa jo sulaa'. Ehkä oikeasti pahoillaan ja nolona olleelle olis voinuki sen jäätelön ilmaiseksi antaa, mut Heli ei sellaista kyllä ansainnut mitenkään.
   Mä oisin myyjänä syönyt itse sen jäätelön. Sitä nuoleskellen oisin sanonut Helille että joo, ilman maksua ei voi antaa mutta ei tätä kuitenkaan roskiin tarvi heittää.

   Lainaa

  30. Valkaiseva hylje 1.9.2022 9:20
   Tulos: +18 (78 ääntä)
   Parantava pelikaani: Tuplaten awkward avautua vielä tilanteesta somessa. Kolme euroa löytyy autosta kolikkoina aina muutenkin.
   Ei mun autosta. Se on siisti ja puhdas eikä siellä pyöri nuhrua, roskaa ja kolikoita.

   Lainaa

  31. Nuhaton siili 1.9.2022 9:29
   Tulos: +29 (41 ääntä)
   Kaveriton kauris: No eipä tuo hautaustoimiston väärinkirjoittaminen ollut niin hauska että se tänne tarvi lähettää. Vielä itse. Ja onko sitä ennakoivaa tekstinsyöttöä pakko pitää päällä, jos silläkin typottaa. Vai onko se vaan tekosyy omien sormien typoille.
   En ole ikinä ymmärtänyt noita väärinkirjoitusmokia. Niissä ei ikinä ole mitään hauskaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +83 (91 ääntä)
   Brutaali luumu: Sekavuuden lisäksi mainoksista puuttuu maininta "tarjous koskee vain lievästi likinäköisiä henkilöitä".Koska jos näössä on muutakin korjattavaa, linssien hinta on esim mulla alkaen 750 €. Kiva sitten lasien hintaa manatessa aina kuunnella samaa "höh mikset osta nisseltä kun siellä on niin hyvä tarjous??" 
   Tämä olisikin hyvä, koska tarjous ei koske myöskään normaalinäköisiä henkilöitä ollenkaan. Silmälasit voisivat olla tosi kiva asuste, mutta tarjouksista kuten "kahdet kehykset yksien hinnalla" ei oikeasti pysty ostamaan pelkkiä kehyksiä. Kerran ostin lahjakortin "mitkä tahansa kehykset 20€" ja oikein syynäsin, että mainitaanko jossain, että olisi pakko ostaa myös linssit (ei mainittu), mutta en saanut kehyksiä. Sinänsä tämä ei nyt ole lainkaan saman mittaluokan ongelma kuin lainatussa kommentissa ja ehkä sen voisi myös maalaisjärjellä tajuta, ettei ole kannattavaa myydä tarjouksella pelkkiä kehyksiä, mutta henkilökohtaisesti minua aivan hirveästi ärsyttää tässä harhaanjohtava markkinointi.

   Lainaa

  33. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Muutenkaan myyjä ei varmaan päätä sitä, mitä tuommoisissa tilanteissa tehdään, vaan toimii ohjeistuksen mukaan. Vinkuisi esimiehelle, jos jollekin haluaa vinkua.

   Lainaa

  34. Impotentti kurkku 1.9.2022 10:13
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Sain muutama viikko sitten sähköpostia Specsaversilta jossa luki "Hyviä uutisia! On aika näöntarkastukselle!" ja kun luin sen niin siinä ei tarjottu näöntutkimusta halvemmalla. Meillä on selvästi eri näkemykset hyvistä uutisista.

   Lainaa

  35. Litteä jänis 1.9.2022 10:14
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Kolmonen: Tämä olisikin hyvä, koska tarjous ei koske myöskään normaalinäköisiä henkilöitä ollenkaan. Silmälasit voisivat olla tosi kiva asuste, mutta tarjouksista kuten "kahdet kehykset yksien hinnalla" ei oikeasti pysty ostamaan pelkkiä kehyksiä. Kerran ostin lahjakortin "mitkä tahansa kehykset 20€" ja [...]
   Hmm, kävitkö Specsaversilla? Kyllä sieltä luulis saavan pelkät kehykset, kun kerran peruslinssien hinta on jo niissä kehysten hinnoissa mukana. Ja halvimmat taitaa olla 29€.

   Lainaa

  36. Litteä jänis 1.9.2022 10:17
   Tulos: +146 (148 ääntä)
   Heli: se jäätelönmyyjä kyllä hiffasi tarkalleen mitä yritit saada aikaan vihjailullasi, mutta piti suunsa kiinni sen sijaan että olisi sanonut esim. "et kai vitun idiootti luule että annan jätskin ilmaiseksi".

   Lainaa

  37. Vehreä pohatta 1.9.2022 10:21
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Hellittämätön katkarapu: Oishan nuo tietty kivat, jos aina pitäisi tarjota vielä halvemmalla kuin edellisellä kertaa, mutta taitaisi tarjouskampanjat loppua aika nopeasti kokonaan.
   Eihän kukaan mitään edellistä kertaa halvempaa ole vaatinut? Kyseenalaista tässä on se, että tehdään oikeen numero siitä, että ruoan hinta on noussut, mutta lasien ei, vaikka selkeästi lasien hinta (29 vs 59) on noussut jopa enemmän. 
   Tuo "normaalihinta" 89 € on vain näennäinen, että saadaan kampanja näyttämään houkuttelevalta. Specsaversillä on käytännössä aina kampanja päällä ja esim. Briteissä tästä olisi jo rapsahtanut sakot. 

   Lainaa

  38. Pronssi persoona 1.9.2022 10:40
   Tulos: +127 (127 ääntä)
   just: Muutenkaan myyjä ei varmaan päätä sitä, mitä tuommoisissa tilanteissa tehdään, vaan toimii ohjeistuksen mukaan. Vinkuisi esimiehelle, jos jollekin haluaa vinkua.
   Se oliskin vielä astetta koomisempi juttu. Vaivautuisikohan esimies/omistaja mitään Helille kommentoimaan? 
   Mulle tulee näistä Heleistä aina mieleen ensimmäinen työni nuorena tyttönä huvipuistossa, jossa menetin uskoni aikuisuuden myyttiin. Yksi isä jäi erityisesti mieleen, kun ruuhkapäivänä nosti tyynesti lapsensa piiitkän jonon ensimmäiseksi. Sanoin, että aloitetaan sieltä jonon perältä niinkuin muutkin, niin hän veti herneen nenuun, koska oma poika ei kuulemma jaksa odottaa. 
   Minä minä minä. Mitä ihmettä.

   Lainaa

  39. Solmioton leopardi 1.9.2022 10:57
   Tulos: +89 (89 ääntä)
   Maailma saattaisi olla vähän toisenlainen jos aina saisi kaiken ilmaiseksi jos "sattuu jäämään lompakko kotiin". Mutta eihän Heli tällaisia asioita ymmärrä.

   Lainaa

  40. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Olisikohan tuon mainoksen laatijan kannattanut käydä ensin vaikka Nissenillä?

   Lainaa

  41. It's a deal 1.9.2022 11:28
   Tulos: +69 (69 ääntä)
   Massaton ylioppilas: Kerran olin ostamassa taloa, ja pankki ei antanutkaan lainaa, vähän oli akward moment kun myyjä ei antanutkaan taloa ilmaiseksi.
   Mutta sanoitko käyväsi katsomassa autosta jos siellä olisi rahaa?

   Lainaa

  42. Tulos: +27 (39 ääntä)
   Kaveriton kauris: No eipä tuo hautaustoimiston väärinkirjoittaminen ollut niin hauska että se tänne tarvi lähettää. Vielä itse. Ja onko sitä ennakoivaa tekstinsyöttöä pakko pitää päällä, jos silläkin typottaa. Vai onko se vaan tekosyy omien sormien typoille.
   Ihmiset jotka typottaa ennakoivalla tekstisyötöllä ja reagoi siihen noin, ei varmasti osaa ottaa sitä pois päältä.

   Lainaa

  43. Takkuinen hilleri 1.9.2022 11:52
   Tulos: +97 (103 ääntä)
   Kesällä oli taas sellainen tilanne, että pari lasta oli kaupan kassalla maksamassa ostoksiaan. 25 senttiä jäi vajaaksi, ja kassatäti pyysi ottamaan jotain pois ostoksista. Tarjouduin sitten maksamaan, ja lasten poistuttua kassatäti kertoi, että toisinaan saattaa tippikassasta ottaa puuttuvan määrän, mutta parempi ettei opeta lapsia siihenkään.

   Lainaa

  44. Kirpeä Ahven 1.9.2022 12:48
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Vahvistettu kesyaasi: Onhan noita mainoksia edelleen missä puhutaan "halvasta", vaikka kaikki tietää hinnat noussut. Olisi mielenkiintoista törmätä nyt noihin sähkönmyyjiin, jotka niin kovasti aina väittää että edullista sähköä.
   Joo, tosiaan :D Vastikään eräältä firmalta, jota yleensä pidän ihan luotettavana, soitti joku geelitukka myyjä ja selitti suu vaahdossa miten heillä on tällainen uusi sopimus, jossa hinta katsotaan nyt voimassa olevan määräaikaisen hinnan mukaan ja jos käyttää enemmän sähköä, kun pörssihinta on alhaalla, saa sen halvemmalla. Kysyin varmaan kolmesti että ihanko tosissaan hinta ei nouse nykyisen määräaikaiseni hinnasta, niin selitti vain miten sillä saa sähkölaskua pienemmäksi ja miten se on yöllä edullista. Menin jo sitten suostumaan, niin luetteli loppuun ehdot kokonaisuudessaan pikapikaa... kysyin siinä että sanopa tuo kohta uudestaan, kun olin kuulevinani että hinta on korkeampi kun sähkön käyttö on korkealla. No niinhän niissä ehdoissa sanottiin, mutta ei varmasti myöntänyt myyntivaiheessa mitään sinne päin. Paloi kyllä kunnolla käämi kyseiselle pellehermannille ja taisin vähän rumastikin sanoa että en varmasti mihinkään sopimukseen suostu... Kannattaa olla noiden ketkujen kanssa varuillaan.

   Lainaa

  45. Tulos: +80 (80 ääntä)
   Ai saatana kun ottaa Heli aivoon. Ei tuossa tilanteessa vihjailla mitään mahdollisesta maksamisesta vaan reippaasti pyydetään anteeksi. Jos se kerran on niin pieni ostos niin käy hakemassa se lompakko sieltä autosta ja osta toinen jätski.

   Lainaa

  46. Hallitseva kiivi 1.9.2022 13:35
   Tulos: +3 (17 ääntä)
   Tuosta Tuulan kommentista: ok, ilmeisesti k-kirjain puuttui, ja tarjouduttiin sitomaan ja hautaamaan ukkeja. Luin sen ensin niin, että tarjottiin sitomaan ja hautaamaan kukkia, mikä sekin kuulostaa oudolta? Miksi kukat pitää haudata? Haluaisin jonkun noista sähkösoppareista ("eisaatana" tms).

   Lainaa

  47. Tulos: +45 (57 ääntä)
   Tuli mieleen jäätelöstä kun monet pikkulapset käyttää kans hyväks ihmisten hyvyyttä kassalla aivan pokkana. Ostoksista jää joku summa puuttumaan niin siinä vaan seistään hiljaa ja odotetaan että ongelma ratkeaa. Sitten takana oleva saattaa maksaa loput ja illalla voi lukea puskaradiosta ko vanhemmat kiittää pirkkopetterin pelastamisesta kaupassa (=seuraavalle lapselle loistoidea ostella yli budjetin koska kyllä joku aina maksaa)

   Lainaa

  48. Alice Wonderland 2.9.2022 2:03
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Toj Karin: Ihmiset jotka typottaa ennakoivalla tekstisyötöllä ja reagoi siihen noin, ei varmasti osaa ottaa sitä pois päältä.
   Minä kyllä käytän ennakoivaa, jopa sillein sormea liu'uttamalla että se sovellus arvaa mitä sanaa haen. Ja toki mokailenkin kiireessä ja/tai väsyneenä, ja just noin sitten koittanut nopsaa kirjoittaa sen sanan uusiksi ja taas se korvaa sen sillä samalla sanalla (tää sekoilu yleensä vaan niin tutuille että kehtaa). Osaan ottaa sen pois päältä ja kirjoittaa myös peukkutyylillä, mutta monesti on vain yksi käsi käytössä syystä x/y/ö niin tolskaan menemään. En kyllä oo viel tänne tarjonnut niitä, pitäisiköhän? 🤔🤫

   Lainaa

  49. Lestadiolainen vatuloija 2.9.2022 3:03
   Tulos: -37 (43 ääntä)
   Legenda: Mitä ihmettä? Miten voi edes juolahtaa mieleen, että sais ostoksen ilmaiseksi, jos ei ole lompakkoa mukana?
   Nimi viittaa siihen, että lompsa olisi löytynyt jalkovälistä. Miksi sitä ei voinut tarjota?

   Lainaa

  50. Hinnakas karpalo 2.9.2022 7:45
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Musta tuntuu että porukka ymmärtää ton specsaversin tarjouksen vähän väärin. Ne silmälasit on kaikki edelleen saman hintaisia. Aikaisemmin tota tarjousta on pystynyt vaan hyödyntämään myös niihin laseihin jotka maksaa sen 29e. Ja nyt sitä voi hyödyntää vasta niissä laseissa jotka maksaa 59e. Voit siis valita yhdet kehykset siitä hintaryhmästä ja toiset samanhintaiset tai halvemmat lisäksi. Se kuinka paljon saat hyötyä riippuu ihan siitä mitkä kahdet lasit valitset. Ei tolla kahdet lasit alk 29e tarjouksella oo saanu mitään muita laseja kuin niitä joiden hinta on normaalisti 29e tai alle. Ei ne 89e maksavat lasit oo tossa tarjouksessa ollu 29e. Eikä ne 29e lasit maksa nyt 59e. Et vaan saa kaksia laseja samaan hintaan jos molemmat on halvimmasta kategoriasta. Olikohan tarpeeksi sekavasti selitetty :D

   Lainaa

  51. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Tuttuna vakioasiakkaana sain joskus viedä lähikaupasta ostokset kotiin samalla kun hain unohtuneen lompakon, etteivät pakasteet sulaisi. Menin tietysti heti takaisin maksamaan.

   Lainaa

  52. Huomattava peruna 2.9.2022 18:38
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Alice Wonderland: Minä kyllä käytän ennakoivaa, jopa sillein sormea liu'uttamalla että se sovellus arvaa mitä sanaa haen. Ja toki mokailenkin kiireessä ja/tai väsyneenä, ja just noin sitten koittanut nopsaa kirjoittaa sen sanan uusiksi ja taas se korvaa sen sillä samalla sanalla (tää sekoilu yleensä vaan niin [...]
   Kapeampi kännykkä auttaa, voi kirjoittaa yhdelläkin kädellä

   Lainaa

  53. Vyölaukkuun pukeutunut kavioeläin 2.9.2022 22:45
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Hinnakas karpalo: Musta tuntuu että porukka ymmärtää ton specsaversin tarjouksen vähän väärin. Ne silmälasit on kaikki edelleen saman hintaisia. Aikaisemmin tota tarjousta on pystynyt vaan hyödyntämään myös niihin laseihin jotka maksaa sen 29e. Ja nyt sitä voi hyödyntää vasta niissä laseissa jotka maksaa 59e. Voit [...]
   No joo voi olla noinkin en ole tutustunut mutta siis joka tapauksessa se mokahan on siinä, kun mainostavat että meillä ei ole hinnat nousseet ja samassa mainoksessa on silti se entinen parempi tarjous vahingossa mainittu.

   Lainaa

  54. Värikäs sohvaperuna 2.9.2022 23:41
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Ihmettelen lähinnä, miksi jätskikiskan myyjä heitti jäätelön roskiin, eikä syönyt sitä itse? Olis alkanut suurieleisesti nautiskelemaan siitä jäätelöstä Helin edessä!

   Lainaa

  55. Pesemätön lehmä 4.9.2022 19:43
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Miksi noita Whatsapp yms. itselähetettyjä "mokia" edes otetaan tänne?

   Lainaa

  56. Vastuuton hämähäkki 5.9.2022 12:17
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Heli on aika akward.

   Lainaa

  57. Sulatettu viikinki 6.9.2022 8:38
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Litteä jänis: Hmm, kävitkö Specsaversilla? Kyllä sieltä luulis saavan pelkät kehykset, kun kerran peruslinssien hinta on jo niissä kehysten hinnoissa mukana. Ja halvimmat taitaa olla 29€.
   Ne "peruslinssit" sopivat ainoastaan lievästi likinäköisillle.
   Specsaversillä ekat lasit maksoi 489 €, ja olisin halutessasi saanut toiset 400 €:lla. Ne 400 linssit joutuisi maksamaan jokatapauksessa niiden ilmaisten sankojen lisäksi.

   Lainaa

  58. Tilattava tuhatjalkainen 6.9.2022 17:47
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Parantava pelikaani: Tuplaten awkward avautua vielä tilanteesta somessa. Kolme euroa löytyy autosta kolikkoina aina muutenkin.
   Minä ajattelin, ennen kuin luin jutun, että myyjä olisi heittänyt jäätelön roskiin sillä aikaa, kun käy autosta rahat. Mutta ei tuossa tilanteessa ollut mitään väärää, myyjä olisi vielä voinut itse syödä jäätelön, kun kerran roskiin kuitenkin meni 😁

   Lainaa

  59. Tilattava tuhatjalkainen 6.9.2022 17:48
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Suurehko lihapulla: Joskus tullut vikan tyyppisessä tilanteessa tarjottuakin joku tuote, mut valitettavasti ihmiset hyväksikäyttää sellaistakin sit ihan surutta ja yhtäkkiä aina onkin kassalla sama ongelma ja eikö nyt kun viimeksikin. Huoh.
   Lapselle olisin itse vielä saattanut antaakin.

   Lainaa

  60. Košer alligaattori 6.9.2022 20:19
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Eli tää vatupassi kävi autolla, totesi ettei rahaa ole ja kehtasi vielä palata kioskille norkoilemaan ilmaista hyvää. Mahtava pokka.

   Lainaa

  61. Aimo kotieläin 8.9.2022 13:06
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Helista tulisi loistava yrittäjä, eiku..

   Lainaa

  62. Vanhentumaton kirahvi 9.9.2022 1:53
   Tulos: -17 (17 ääntä)
   Ihan turhaan vertaatte talon tai kalliin puhelimen antamista ilmaiseksi jos ei ole rahaa. Ne myyjät kuitenkin saa syödä niin paljon jätskiä kun haluaa ni olisin sitten sillä "omalla luvalla" antanut sen yhden jäätelön ja toivottanut hyvät kesät. Ennemmin kun roskiin tuo nyt oli ihan turhaa

   Lainaa

  63. Symppis hämähäkki 9.9.2022 17:08
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Vanhentumaton kirahvi: Ihan turhaan vertaatte talon tai kalliin puhelimen antamista ilmaiseksi jos ei ole rahaa. Ne myyjät kuitenkin saa syödä niin paljon jätskiä kun haluaa ni olisin sitten sillä "omalla luvalla" antanut sen yhden jäätelön ja toivottanut hyvät kesät. Ennemmin kun roskiin tuo nyt oli ihan turhaa
     Myyjän omissa jätskeissä on sama kuin buffetissa: tarjous perustuu sille, että yksi ihminen voi syödä vain määränsä. Santsikahvia, buffetlautasta, tai jäätelöetua ei voi antaa jollekulle muulle, kun itse on täynnä -muuten niitä ei voi enää tarjota ollenkaan. 
     Antaisin ilmaisen jäätelön jos lapsi olisi sen taskurahallaan ostanut ja se tippuisi maahan. Ehkä aikuisellekin, jos aikuinen olisi tyyliin "voi ei", eikä "annapas tyttö korvausjätski". Mutta jos ensimmäiselle vaatijalle antaa ilmaisen jätskin, niin loppukesän saakin sitten jakaa inventaariotaan ilmaiseksi kaikille, jotka keksivät vaatia. Ja näissä "hyvän asiakaspalvelun nimessä vaadin" -jutuissa on se, että kiltit ja hiljaiset asiakkaat saavat sitten maksaa niidenkin puolesta, jotka vaativat kuuta taivaalta toimituskulut hyvitettynä. 

   Lainaa

  64. Ehyt lohikäärme 10.9.2022 8:01
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Vaakku: On nää optikkoliikkeiden tarjoukset jotenkin sekavia. Myös Nissenin mainos "kolmet lasit yksien hinnalla" on oikeasti "kahdet lasit ja kaverilla lahjakortti (yksityisille 79e ja monitehoille 129e), eikä sitä saa sitten itse käyttää". Eikä se nyt suoraan valehtele, mainoksessakin sanotaan "kahdet [...]
   Alussa määritetään monetko lasit sinä saat (kahdet itselle) ja sen jälkeen määritellään, että kolmannet lasit annetaan muualle (vaikka kaverille). Jos olisi itse mahdollisuus pitää kolmet lasit, ei ensimmäistä määrittelyä olisi tässä ollut tarpeen tehdä. 
   Toki "kolmet lasit yksien hinnalla" on harhaanjohtavaa ilman tuota tarkennusta, jonka olennaisin osuus ostajalle on1. määritelmä "kahdet itselle". 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalvelu, ilmainen, inflaatio, jätski, jäätelö, leipä, leppä, lompakko, mainos, rahat, silmälasit, specsavers, sähkö, sähkön hinta, sähköyhtiöt, tarjous