Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 397

Kuva-arvoitus: Puhalteleeko tässä ukkosjumala vai Photoshop?
Kuvakooste, osa 397

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Alikehittynyt seuraeläin 1.9.2022 0:07
      Tulos: +237 (253 ääntä)
      Satu taitaa olla ensimmäistä sorttiaan internetissä.

      Lainaa

    2. Reilu mansikka 1.9.2022 0:24
      Tulos: +111 (127 ääntä)
      *ensimmäinen sorttiaan

      Lainaa

    3. Tulos: +394 (404 ääntä)
      Satu osasi sentään myöntää erehtyneensä. Jotkut jääräpäät eivät taivu todisteidenkaan edessä.

      Lainaa

    4. Honottava huuhkaja 1.9.2022 0:44
      Tulos: +454 (478 ääntä)
      Rehellisesti sanottuna en minäkään uskonut että kyseessä olisi todella neljä eri kuvaa. Etenkin tuo vähän vanhemman henkilön nimeltä kalskahtava nimi sai olettamaan, että tässä on joku seniori löytänyt netistä joko hyviä salamakuvia tai editointisovelluksen. Olin kuitenkin tyystin väärässä, ei pidä antaa ennakkoluuloille valtaa.

      Lainaa

    5. Ponneton aprikoosi 1.9.2022 1:21
      Tulos: +403 (407 ääntä)
      Olen hämmentynyt. Internetissä joku myönsi olevansa väärässä eikä edes inttänyt todisteita vastaan. Hyvä Satu! Kehui vielä ilman sarkasmia.

      Lainaa

    6. Erääntynyt sarvikuono 1.9.2022 4:19
      Tulos: +165 (185 ääntä)
      Minäkään en saanut auki videota. :(

      Lainaa

    7. Tulos: -75 (131 ääntä)
      Kuinka voi nolata itsensä sanomalla, et ei voi olla samasta salamaniskusta kyse, koska pilvet ei ole liikkunut!!! mitvit! Ei siinä hektessä mikään ehdi liikkumaan, minkä ihmis silmä huomaisi :D

      Lainaa

    8. Kypsynyt haltija 1.9.2022 6:54
      Tulos: +73 (81 ääntä)
      Mikko kyllä teki varsin nättiä työtä (vähän ehkä mutkia oiottu hiuksissa, mutta eipä sitä huomaa, jos ei tiedä, että on muokattu). Ja jos Maiju yhtään osaa edes Paintilla kuvia käsitellä, voi helposti yhdistää vanhan kuvan yläosan uuden kuvan ala osaan. Ja kas, palkki on poissa.

      Lainaa

    9. Tukintolvana 1.9.2022 7:01
      Tulos: +211 (217 ääntä)
      Rollaparkki on ihanan sympaattinen! Ja vielä vieraspaikkakin vakkareiden lisäksi. Parasta asiakaspalvelua!

      Lainaa

    10. Horjahtava keiju 1.9.2022 8:01
      Tulos: -17 (75 ääntä)
      Mikko ei muokannut tekstiä ja palkkia pois, eli huonoa hassuttelua. Ukkoskuva oli kyllä jännä, mutta sitten kun rupesi miettimään, miten nopeasti salama iskee, niin kyllähän siinä ehtii tapahtua vaikka mitä. Koitin idioottina käynnistää videon.

      Lainaa

    11. Tulos: +105 (109 ääntä)
      Yritin klikata Raijan videon auki...

      Lainaa

    12. Tulos: +103 (105 ääntä)
      Korson rollaattoriparkista oli keväällä hesarissakin juttua: https://www.hs.fi/kaupunki/vantaa/art-2000008737129.html (juttu vain tilaajille) Sikälimikäli kun oikein muistan, kyseiset pubin kanta-asiakkaat käyvät joka aamu kahvilla, eivät kaljalla.

      Lainaa

    13. Nolo ananas 1.9.2022 9:03
      Tulos: -8 (18 ääntä)
      Sähkömagneettisen säteilyn eri aallonpituudet liikkuvat väliaineessa, kuten ilmassa, eri nopeuksilla. Osaako joku sanoa, johtuuko kuvien värin muuttuminen siitä? Oma tuntumani on, että noin lyhyellä matkalla eri aallonpituuksien välinen aikaero olisi niin merkityksettömän pieni, ettei kamera ehdi siinä välissä useampia kuvia ottamaan.

      Lainaa

    14. Itseasiassa 1.9.2022 9:12
      Tulos: +125 (129 ääntä)
      Mä en ymmärrä miksi Maiju haluaa tuon tekstin ja palkin pois. Onko ihan todella joku vessassa otettu selfie paras kuva, joka hänestä on koskaan otettu?

      Lainaa

    15. Tulos: +68 (92 ääntä)
      Mikko on tuossa halunnut olla Se Hauska Editoija joka muka-korjaa muiden kuvia. Kuitenkin siinä se koko vitsi on se, että toimitaan näennäisesti pyynnössä olevien ohjeiden mukaan, mitä Mikko ei tehnyt. Ei poistanut tekstiä eikä palkkia.

      Lainaa

    16. Nimetön marja 1.9.2022 9:58
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      Onneksi en oo ainoa, joka olisi halunnut käynnistää videon.

      Lainaa

    17. Uniikki herne 1.9.2022 10:10
      Tulos: +9 (35 ääntä)
      Banaani: Mikko on tuossa halunnut olla Se Hauska Editoija joka muka-korjaa muiden kuvia. Kuitenkin siinä se koko vitsi on se, että toimitaan näennäisesti pyynnössä olevien ohjeiden mukaan, mitä Mikko ei tehnyt. Ei poistanut tekstiä eikä palkkia.
      Jos nyt tarkkoja ollaan, Mikko toimi näennäisesti ohjeiden mukaan. Mikko poisti tekstin ja palkin, hän vain lisäsi kuvaan samalla uuden tekstin ja palkin eri kohtaan. Kysymys oli: "Onko mahdotonta saada toi teksti ja palkki pois?" Ei, se ei ollut mahdotonta. 

      Lainaa

    18. Tulos: -7 (25 ääntä)
      Kypsynyt haltija: Mikko kyllä teki varsin nättiä työtä (vähän ehkä mutkia oiottu hiuksissa, mutta eipä sitä huomaa, jos ei tiedä, että on muokattu). Ja jos Maiju yhtään osaa edes Paintilla kuvia käsitellä, voi helposti yhdistää vanhan kuvan yläosan uuden kuvan ala osaan. Ja kas, palkki on poissa.
      Palkki kyllä poistuu mutta vähän veikkaan ettei tuon pyynnön tarkoituksena ollut jättää kuvaan yhtälailla näkyvää saumaa. Jos saat Paintilla palkin pois ilman saumaa, käyn ostamassa itselleni ihan uuden fedoran ja nostan sulle sitä.

      Lainaa

    19. Tulos: +39 (43 ääntä)
      Banaani: Mikko on tuossa halunnut olla Se Hauska Editoija joka muka-korjaa muiden kuvia. Kuitenkin siinä se koko vitsi on se, että toimitaan näennäisesti pyynnössä olevien ohjeiden mukaan, mitä Mikko ei tehnyt. Ei poistanut tekstiä eikä palkkia.
      Kyllä mun mielestä se meemi toimii niinkin, että toimii täysin ohjeiden vastaisesti, vähän kuin huono-luetunymmärtäminen-meiningillä. Esim. Jos on pyydetty poistamaan kuvasta yrmeä naapuri taustalta, niin sitten onkin kuva seuraavaksi täynnä pelkkää naapuria. Mutta tämä nimenomainen muokkaus nyt ei erityisen luova ja nauruhermoja kutkuttava ollut, alkuperäiskuvasta ei ehkä saa paljoa inspiraatiota pelleilyyn.

      Lainaa

    20. jukkapalmu 1.9.2022 15:15
      Tulos: -5 (21 ääntä)
      Alikehittynyt seuraeläin: Satu taitaa olla ensimmäistä sorttiaan internetissä.
      Ja Mikko luulee olevansa kooMikko. Oon tehny grafiikkaa koko ikäni ja ihan mielelläni teen muille kuvanmuokkauksia, mutta pyynnöt ne on järjestään niin idioottimaisia, etten ole enää missään FB- ryhmässä mukana. Suurin osa on eläimistä jossa pyydetään "Voisko joku poistaa hihnan?" ja joulun alla on kuvia koirista sorakuopalla ja pyyntö "Voisko joku tehdä tästä jouluisemman?" Muistutankin aina talvella kun on lunta maassa että ottakaa nyt ne tulevat koulukuvat ettei tarvi kysellä joulun alla tollasia. SItten on nää koomikot tai tyypit ketkä tekee muttei oo taitoja tehdä. Niin ja sitten kun otetaan lapsista kuvia niin ne otetaan aina liian läheltä siten että puuttuu osa raajasta tai hiuksista. Tee siitä sitten jotain kun ei oo edes koko lapsi kuvassa.

      Lainaa

    21. Lyhyenläntä lisko 1.9.2022 17:32
      Tulos: +39 (39 ääntä)
      Eikö olisi helpompaa vain ottaa uusi kuva kuin muokata vanhasta teksti pois?

      Lainaa

    22. Lystikäs sankari 1.9.2022 20:39
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      eka ajatus itellä oli että kuva ei edes esitä Maijua, vaan hän on napannut jonkun toisen kuvan ja aikoo käyttää sitä itsenään

      Lainaa

    23. Päihtynyt pomelo 1.9.2022 22:39
      Tulos: -6 (16 ääntä)
      Onko nuo väärinmuokatut kuvat jonkun mielestä vielä hauskoja?

      Lainaa

    24. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Nolo ananas: Sähkömagneettisen säteilyn eri aallonpituudet liikkuvat väliaineessa, kuten ilmassa, eri nopeuksilla. Osaako joku sanoa, johtuuko kuvien värin muuttuminen siitä? Oma tuntumani on, että noin lyhyellä matkalla eri aallonpituuksien välinen aikaero olisi niin merkityksettömän pieni, ettei kamera ehdi siinä välissä useampia kuvia ottamaan.
      Joku osaa sanoa, että tuntumasi on oikea. Aikaero on alle nanosekunti kilometrin matkalla.

      Lainaa

    25. Ujosteleva raataja 2.9.2022 12:40
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Hyvä Satu! Ei ole väärin tunnustaa virheensä, yritän itsekin samaa. Ei minullakaan auennut video, olisi ollut kiva nähdä. Löytyykö linkkiä?

      Lainaa

    26. Kypsynyt haltija 2.9.2022 20:53
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Toj Karin: Palkki kyllä poistuu mutta vähän veikkaan ettei tuon pyynnön tarkoituksena ollut jättää kuvaan yhtälailla näkyvää saumaa. Jos saat Paintilla palkin pois ilman saumaa, käyn ostamassa itselleni ihan uuden fedoran ja nostan sulle sitä.
      https://aijaa.com/KjZgxC Siinä. Kuvien skaalaus samaan kokoon piti tosin tehdä paintin ulkopuolella, eikä feissarimokien tekemä pikselöinti naamassa mätsää kuvissa, mutta Maijulla ei tod. näk. olisi ollut ongelmia sen ja eri kokoisten kuvien kanssa

      Lainaa

    27. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Kypsynyt haltija: aijaa.com/KjZgxC Siinä. Kuvien skaalaus samaan kokoon piti tosin tehdä paintin ulkopuolella, eikä feissarimokien tekemä pikselöinti naamassa mätsää kuvissa, mutta Maijulla ei tod. näk. olisi ollut ongelmia sen ja eri kokoisten kuvien kanssa
      En oo ihan täysin varma, muta mä luulen että se tekstipalkki on vieläkin siinä. Olen näkevinäni siinä kaksikin tekstipalkkia. Jotenkin en usko tuon olevan hatun noston arvoinen.

      Lainaa

    28. Kypsynyt haltija 3.9.2022 10:58
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Toj Karin: En oo ihan täysin varma, muta mä luulen että se tekstipalkki on vieläkin siinä. Olen näkevinäni siinä kaksikin tekstipalkkia. Jotenkin en usko tuon olevan hatun noston arvoinen.
      Oho. Mahtaa olla joku bugi paintissa. Ehkä se ei sitten olekaan sillä toteutettavissa :(

      Lainaa

    29. Kypsynyt kenguru 5.9.2022 11:23
      Tulos: -4 (10 ääntä)
      Vituttaa nää Maijut paskoine selffieineen kuvankäsittely ryhmissä, ei niinku mitään logiikkaa noitten kusisten vessaselfieiden kanssa. Vielä tyhmempiä nutipäitä on ne jotka tunkee jonkun naaman emojeilla täyttävän filtterin kuvaan ja pyytää sit poistamaan ne emojit. Täytyy olla melkosen kädetön apina, jos ei jotain perus selfienpaskaa osaa ottaa uudestaan samassa asennossa samalla valaistuksella ku niissä pilatuissa snäppikuvissa.

      Lainaa

    30. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Lyhyenläntä lisko: Eikö olisi helpompaa vain ottaa uusi kuva kuin muokata vanhasta teksti pois?
      Ehkä tuona iltana tuossa vessassa on tapahtunut jotain maagista ja siksi pitää saada kuvaa siistittyä. Tavannut tulevan ex-puolisonsa tai vetänyt ekan esson, en mä tiedä mitä mut jotain mistä täytyy saada säilytettyä kuva jota voi lapsille vanhana näyttää.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kanta-asiakas, korso, kuva, kuvamanipulaatio, kuvanmuokkaus, manipulaatio, muokattu, photoshop, rollaattori, salama, teksti, ukkonen, värit