Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 50

Mies ei ole kissa.
Suurenna näkymä
Kissaihmiset, osa 50

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 88 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Veneetön pomelo 18.8.2022 0:15
   Tulos: +358 (390 ääntä)
   Tomilla riimit vähän hakusessa, mutta yritystä löytyy. Joselle ei kiitos yhtään lemmikkieläintä.

   Lainaa

  2. Kursailematon siili 18.8.2022 0:37
   Tulos: +221 (223 ääntä)
   Veneetön pomelo: Tomilla riimit vähän hakusessa, mutta yritystä löytyy. Joselle ei kiitos yhtään lemmikkieläintä.
   Mutkun Jose haluu mustan

   Lainaa

  3. Tulos: -325 (495 ääntä)
   Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä taloon sisälle, mutta pakkohan sen yritykset oli estää vaikka pahaa tekikin (olihan ulkona jo kylmä) mutta kyseessä oli kuitenkin villieläin tässä vaiheessa, ja muistaakseni se meni niin että jos sä kosket kissaan joka luonnonvaraisena elää, niin sen jälkeen sen emo ei sitä takaisin laumaan enää huoli. Toki sen emo oli jo edellisenä talvena lähtenyt maailmalle, eikä sitä ole sen koomin nähty, mutta luonnon monimuotoisuuteen ei ihmisenä pidä mennä sekaantumaan. Noh sen verran oli pakko asiaan puuttua kun näytti ettei kisun metsästysvaistot oikein ollut kunnossa (vaikka sisätiloissa esim kärpäsiä jahtasi usein) että aina välillä viskelin pihamaalle herkkuja mistä kissat tykkää, kuten just esim suklaata, sipulia yms. Nyt ei ole enää aikoihin kissaa enää näkynyt, todnä se jossain puron varrella kalastelee pienillä käpälillään tai napsii fasaaneja puista, nauttien elämästään.

   Lainaa

  4. Tulos: +85 (103 ääntä)
   Ei ole Tompasta runoilijaksi jos multa kysytään. Eikä Joselle varmaan tartte enempää kissoja antaa. Jos itse ottaisin kissan niin en kyllä uskaltaisi päästää vapaana kartsalle, koko ajan saisi pelkää että jää auton alle tai toinen kissa raiskaa tai jotain vielä pahempaa. Ei nyt natsaa siis näköjään mikään, eikä mitenkään.

   Lainaa

  5. Tulos: -1 (25 ääntä)
   Veneetön pomelo: Tomilla riimit vähän hakusessa, mutta yritystä löytyy. Joselle ei kiitos yhtään lemmikkieläintä.
   Mutta toisaalta Emily Dickinsonillakin oli riimit hakusessa.

   Lainaa

  6. Konstikas fretti 18.8.2022 1:36
   Tulos: +5 (171 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Sinä olet rikollinen. Kissoja ei oteta ja hylätä, se on eläinsuojelurikos! Mutta tarinasi voi olla -  ja toivottavasti on - harhaisen mielesi luomus. 
   Jos oikeasti hylkäsit kissan ulos, se todennäköisesti kuoli nälkään tai pakkaseen tai jäi leikkuupuimurin tai auton alle. Pahimmillaan tuottaa lisää ei-toivottuja kissanpentuja heitteille ja sairaiden ihmisten rääkättäväksi 
   Jos täällä jotain moderointia on, olkaa hyvät ja poistakaa Traumcityn höpinä.

   Lainaa

  7. Lehtevä banaani 18.8.2022 1:42
   Tulos: +55 (109 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   *slow clap*

   Lainaa

  8. Tulos: +247 (277 ääntä)
   Voi että kun ottaa niin päähän Heidin kaltaiset ihmiset. Tuollaisilta pitäisi ottaa lemmikit pois kun jättävät ne heitteille ja päästävät kuseksimaan toisten pihoille, ulkorakennuksiin ja ties minne, tappamaan linnunpoikasia ja tekemään muutakin tuhoa ja haittaa. Sitten kehdataan vielä somessa itkeä kun lemmikki on hukassa tai jäänyt auton alle, vaikka se itse on tahallaan päästetty irti. Ja kaiken huippu tuo, että kiitollisuuden sijaan suututaan kun joku ottaa sen lemmikin kiinni ja vie asianmukaiseen paikkaan.

   Lainaa

  9. Kuumeeton maksamakkara 18.8.2022 2:36
   Tulos: +169 (183 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Palstan ikioma edgelord taas päivystämässä.

   Lainaa

  10. Tulos: +69 (79 ääntä)
   Henna: Voi että kun ottaa niin päähän Heidin kaltaiset ihmiset. Tuollaisilta pitäisi ottaa lemmikit pois kun jättävät ne heitteille ja päästävät kuseksimaan toisten pihoille, ulkorakennuksiin ja ties minne, tappamaan linnunpoikasia ja tekemään muutakin tuhoa ja haittaa. Sitten kehdataan vielä somessa itkeä [...]
   Luultavasti kovin montaa kertaa ei tarvitse toimittaa hoitoon kissaa jotta todetaan ettei se enää palaa kotiin. Itse  yhden(1) kerran jouduin hakemaan koirani ja minut haastatteli kunnaneläinlääkäri että uskaltaako koiraa antaa takaisin. Ei kaiketi kissojakaan ole tarkoitus useasti säilyttää muualla kuin kotonaan? En itse kaappaile kissoja mitä täällä lähiössä vastaan tulee mutta olisi se ihan laillista niitä kiikuttaa tuonne löytöeläintalolle jos ottaisi päähän tarpeeksi. Mutta tiedän että moni vielä kelaa sen niin että kissa=kuuluu kulkea vapaana, vaikka näin ei ole tietenkään.

   Lainaa

  11. Stabiili ilves 18.8.2022 2:57
   Tulos: +28 (126 ääntä)
   Jodelissa oli vähän aikaa sitten paljonkin näitä leveilijöitä, jotka kertoivat milloin minkäkin varpusen tai tintin jääneen vapaana kulkevan kissansa saaliiksi. Jostain syystä poistuivat aika nopeaan, kun laskeskeltiin valtiolle kuuluvia korvauksia jokaisesta tapetusta linnusta. Kissaihmiset, nuo maailman oudoin sakki.

   Lainaa

  12. jukkapalmu 18.8.2022 3:27
   Tulos: +54 (80 ääntä)
   Pitääkö sitä kaljaa juoda arkisin ja heti töiden jälkeen?

   Lainaa

  13. Suhteutettu tyyny 18.8.2022 3:54
   Tulos: +128 (138 ääntä)
   Toivottavasti Heidi alkaa pitää kissaansa sisällä kuten kuuluu. Tai etsii vaihtoehtoisesti kodin, jossa kissanhoitoon on sitouduttu kuten kuuluu.

   Lainaa

  14. Tulos: +117 (139 ääntä)
   Kuvassahan ei ole edes yhtään mustaa kissaa..

   Lainaa

  15. Tulos: +92 (104 ääntä)
   Naur: Kuvassahan ei ole edes yhtään mustaa kissaa..
   Ihmettelin samaa asiaa. Joselle sopii parhaiten kyl mielikuvituskissa.

   Lainaa

  16. Tulos: +94 (98 ääntä)
   Konstikas fretti: Sinä olet rikollinen. Kissoja ei oteta ja hylätä, se on eläinsuojelurikos! Mutta tarinasi voi olla -  ja toivottavasti on - harhaisen mielesi luomus.  Jos oikeasti hylkäsit kissan ulos, se todennäköisesti kuoli nälkään tai pakkaseen tai jäi leikkuupuimurin tai auton alle. Pahimmillaan tuottaa lisää [...]
   Se kommentoi tahallaan jokaiseen mokaan niin, että sais mahdollisimman monen suuttumaan. Viihteensä kullakin.

   Lainaa

  17. Tulos: +101 (115 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Hetken luin ja mietin että kuka tämmöstä paskaa suoltaa mut nimimerkki ei yhtään yllättäny.

   Lainaa

  18. Tulos: -72 (90 ääntä)
   Naur: Kuvassahan ei ole edes yhtään mustaa kissaa..
   No minkäs värinen tuo musta kissa on, jos ei musta?

   Lainaa

  19. Kiva raadonsyöjä 18.8.2022 6:02
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Vieläkö muistatte Kaisan taidokkaan runoilun? https://www.feissarimokat.com/2017/02/talviruno/

   Lainaa

  20. Heiluva mustikka 18.8.2022 6:18
   Tulos: +63 (77 ääntä)
   Stabiili ilves: Jodelissa oli vähän aikaa sitten paljonkin näitä leveilijöitä, jotka kertoivat milloin minkäkin varpusen tai tintin jääneen vapaana kulkevan kissansa saaliiksi. Jostain syystä poistuivat aika nopeaan, kun laskeskeltiin valtiolle kuuluvia korvauksia jokaisesta tapetusta linnusta. Kissaihmiset, nuo maailman oudoin sakki.
   Eivät he olleet sitten kissaihmisiä, vaan ihan eläinrääkkääjiä.

   Lainaa

  21. Kirjailtu kissa 18.8.2022 6:37
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Toj Karin: No minkäs värinen tuo musta kissa on, jos ei musta?
   Yksi kissoista on tummempaa harmaata kuin muut.

   Lainaa

  22. Tulikuuma ämpäri 18.8.2022 6:47
   Tulos: -12 (44 ääntä)
   Moujou: Hetken luin ja mietin että kuka tämmöstä paskaa suoltaa mut nimimerkki ei yhtään yllättäny.
   Sairasta läppää. Sitä tuo avohoito teettää kun trollit päästetään vapaaksi.

   Lainaa

  23. Ihku järvisieni 18.8.2022 6:53
   Tulos: -10 (34 ääntä)
   Höpö: [... tai toinen kissa raiskaa tai jotain vielä pahempaa....] 
   Toinen kissa raiskaa..? 🤨

   Lainaa

  24. Pilkkopimeä matelija 18.8.2022 6:59
   Tulos: -67 (87 ääntä)
   Heiluva mustikka: Eivät he olleet sitten kissaihmisiä, vaan ihan eläinrääkkääjiä.
   Eli kissaihmisiä.

   Lainaa

  25. Reseptivapaa ampiainen 18.8.2022 7:00
   Tulos: -7 (51 ääntä)
   Moujou: Hetken luin ja mietin että kuka tämmöstä paskaa suoltaa mut nimimerkki ei yhtään yllättäny.
   Minä taas mietin nanosekunnin, että kuka tämmöistä satiiria suoltaa, mutta toki arvasin kirjoittajan, ennen kuin tarkistin nimimerkkiä.

   Lainaa

  26. Musta raparperi 18.8.2022 7:28
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Lemmikit ovat kivoja ja niin kuin on tutkittu että auttavat jopa masennukseen ja mielenterveys ongelmiin. Silti surettaa että päivittäin niitä kohdellaan huonosti ja hylätään luontoon. Ei ne semmoista ole ansainnut, mutta niitä lemmikkejä on liian helppo saada ja tämä sitten näkyy ikävällä tavalla. Korona aikanakin paljon hankittiin kissoja ja koiria koska oltiin paljon kotona ja sitten niitä myös paljon hylättiin kun korona rajoitukset hälveni. Mielestäni lemmikkien omistamiseen pitäisi olla paljon kovemmat vaatimukset.

   Lainaa

  27. Kaikkitietävä kalkkuna 18.8.2022 7:52
   Tulos: +68 (76 ääntä)
   Voi että traumalla on nyt onnenpäivät, kun tuli kissapäivitys!

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (35 ääntä)
   jukkapalmu: Pitääkö sitä kaljaa juoda arkisin ja heti töiden jälkeen?
   Onko joku syy, miksi ei?

   Lainaa

  29. Konsonoiva eläin 18.8.2022 8:31
   Tulos: +104 (110 ääntä)
   Positiivista on, että Jose sentään tajusi ettei kissat ole leluja vaan niistä täytyy pitää huolta. Ainut vaan, että tilanne oli ehkä hieman hassu ottaen huomioon, että suositeltiin juuri sitä parasta ratkaisua kissojen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Meilläkin on lapsuudenkodissani ollut useampia kissoja, joita pidettiin aina irti, koska kissojen pitää päästä ulos ja "täällä maalla on niin rauhallista, eikä autojakaan juuri kulje". Yhtä lukuun ottamatta kaikki jäivät jonnekin ensimmäisen 3 vuoden aikana. Ainakin yksi tiettävästi jäi autonkin alle, vaikkei niitä juuri kuljekaan. Pari jäi naapurin traktorin alle. Yksi löytyi kuolleena lietesäiliöstä. Mutta ei siitä välitetty, hommattiin vaan uusi tilalle. Kun myöhemmin jo kotoa lähdettyäni hommasin kissan, tuli siitä täysin sisäkissa. Myös vanhemmat onneksi ottivat jossain vaiheessa opikseen asian suhteen, vaikkakin hieman myöhemmin. Eräs kaverini aina kauhistelee minulle minun sisäkissasta, kun kissojen kuuluu päästä ulos. Heidän kissansa jäi hänen oman autonsa alle ja oli siitä surkeana pitkän aikaa, mutta niin vaan hommasi uuden kissan vapaasti ulkoilemaan. En ymmärrä miksi kissoista välitetään niin vähän verrattuna esim. koiriin, joita ei päästetä juoksentelemaan pitkin teitä. Miksi jotenkin aina luullaan, että kissat vaan jotenkin luonnostaan osaa välttää autoja ja petoeläimiä ja ties mitä, vaikka niin älyttömän monen omistajan kissa on jonkun noista uhrikis joutunut. Mahdollisesti useampikin.

   Lainaa

  30. Kirjailtu sitruuna 18.8.2022 8:32
   Tulos: +52 (66 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Sinä ilmeisesti saat jotain tyydytystä alapeukuista ja negatiivisesta palautteesta. Muuten en keksi miksi jatkat näitä juttuja.

   Lainaa

  31. Laakea kivi 18.8.2022 8:56
   Tulos: +35 (57 ääntä)
   Reseptivapaa ampiainen: Minä taas mietin nanosekunnin, että kuka tämmöistä satiiria suoltaa, mutta toki arvasin kirjoittajan, ennen kuin tarkistin nimimerkkiä.
   Kehnonpuoleista, siksi sitä ei kukaan viitsi edes satiiriksi sanoa.

   Lainaa

  32. Kalastava salaatti 18.8.2022 9:25
   Tulos: +58 (68 ääntä)
   Konsonoiva eläin: Positiivista on, että Jose sentään tajusi ettei kissat ole leluja vaan niistä täytyy pitää huolta. Ainut vaan, että tilanne oli ehkä hieman hassu ottaen huomioon, että suositeltiin juuri sitä parasta ratkaisua kissojen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Meilläkin on lapsuudenkodissani ollut useampia [...]
   En itse ymmärrä sitä logiikkaa, että kissojen "pitäisi" olla ulkona vapaana. En ole omistanut kissoja, mutta olen kyllä nähnyt monia eri sisäkissoja, jotka näyttää oikein tyytyväiseltä elämäänsä sisällä. Jotkut ovat pitkässä hihnassa ulkona. Joitakin käytetään valjaissa kävelyllä. Ja elävät hyvinkin yli 10- tai 15-vuotiaiksi, kun eivät jää auton alle. Kyllä itse pidän huomattavasti suuressa arvossa enemmän ihmisiä, jotka ymmärtävät lemmikin arvon ja luovat sille turvallisen ympäristön elää.

   Lainaa

  33. Peitettävä albatrossi 18.8.2022 9:26
   Tulos: -69 (107 ääntä)
   Konsonoiva eläin: Positiivista on, että Jose sentään tajusi ettei kissat ole leluja vaan niistä täytyy pitää huolta. Ainut vaan, että tilanne oli ehkä hieman hassu ottaen huomioon, että suositeltiin juuri sitä parasta ratkaisua kissojen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Meilläkin on lapsuudenkodissani ollut useampia [...]
   olen itse lähestulkootaan maalta kotoisin ja meillä oli aina kissoja kotona. Pääsivät halutessaan ulos. Metästivät rottia ja hiiriä ulkona eli olivat hyödyksi. Vaikka kissa ei Suomen luontoon kuulukaan, niin en ikina - ikinä - ottaisi kissaa sisäkissaksi johonkin kerrostalokämppään. Itse en ymmärrä tätä yhtään ja pidän sitä ihmiseltä itsekkäänä tekona. Joko kissa maalle missä saa olla hyödyksi, tai sitten ei ollenkaan.

   Lainaa

  34. Hermostumaton kuguaari 18.8.2022 9:30
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   jukkapalmu: Pitääkö sitä kaljaa juoda arkisin ja heti töiden jälkeen?
   Pomo on nipo ja ei tykkää jos töissä juo niin parempi heti töiden jälkeen.

   Lainaa

  35. Tulos: +53 (69 ääntä)
   Konsonoiva eläin: Positiivista on, että Jose sentään tajusi ettei kissat ole leluja vaan niistä täytyy pitää huolta. Ainut vaan, että tilanne oli ehkä hieman hassu ottaen huomioon, että suositeltiin juuri sitä parasta ratkaisua kissojen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Meilläkin on lapsuudenkodissani ollut useampia [...]
   Siis mä oon tässä jossain vaiheessa päätellyt, että se on tietynlaista laiskuutta. Kissa on niin helppo ja kiva lemmikki, kun se tulee kotiin vain syömään ja nukkumaan. Ei tarvitse opettaa tavoille, eikä siivota hiekkalaatikoita, riehumisetkin riehutaan ulkona, eikä raapimapuuta tarvita. Joskus vain häätää sisä- ja ulkoloisia jos viitsii (voi kun ne lääkkeet on vain meidän miisulle niin vaikea antaa - niin, kun sitä ei ole opetettu tavoille) ja lopuksi kaapii sen asfaltista. Kuinka helppoa!

   Lainaa

  36. Tulos: +15 (17 ääntä)
   jukkapalmu: Pitääkö sitä kaljaa juoda arkisin ja heti töiden jälkeen?
   Mieluummin töiden jälkeen kuin ennen töitä, jamieluummin arkivapailla kuin viikonloppuna työvuorojen välissä

   Lainaa

  37. Hämärä noita 18.8.2022 9:53
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Tuossa vanhoja mokia lueskellessa pisti silmään että traumcityn (tällä hetkellä tunnistettavan trollaava) kommentointityyli oli aiemmin ihan erilainen. Myös kuvake oli eri ja nimimerkki kirjoitettuna isolla alkukirjaimella. Joten mietiskelempähän vaan onko kyseessä samallainen nimimerkin valtaus mikä aikoinaan oli muumi-alkuperäinen muumi-kopio muumi setti vai onko muuten vain lähdetty trollilinjalle paikkaamaan Mr Ällön poissaolon luomaa tyhjyyttä..

   Lainaa

  38. Meluisa norppa 18.8.2022 10:24
   Tulos: +34 (44 ääntä)
   Reseptivapaa ampiainen: Minä taas mietin nanosekunnin, että kuka tämmöistä satiiria suoltaa, mutta toki arvasin kirjoittajan, ennen kuin tarkistin nimimerkkiä.
   Satiiri vaatii taitoa. Ei pidä sekottaa trollausta satiiriin.

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (33 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Paska provo.

   Lainaa

  40. Tunkunen kirahvi 18.8.2022 10:49
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Heidistä tuli ikävällä tavalla mieleen yksi entinen naapuri joka päästi kissansa aina ulos kesäisin. Päästi on ehkä vähän väärä sana, koska kissa ei olisi halunnut ulos. Hyvin ihmisrakas ja se ei ikinä lähtenyt ulko-oven edestä mihinkään kauas, pysyi parin rapun välissä. Ensimmäisellä kerralla luulin että se on karannut ikkunasta/parvekkeelta kun olin tulossa kotiin ja se tuli heti luokseni ja seurasi minua ensin rapun ovelle, ja siitä rappukäytävään ja jopa omalle ovelleni. Sattui olemaan hellepäivä eikä siellä ulkona ollut mitään vesikippoa joten otin sen kotiini ja annoin vettä ja ruokaa joka sille maistuikin (oli veljen kissan raksuja kaapissa). Soitin eläinsuojalle että tämmöinen olisi ja kun olin kävelemässä parkkipaikalle niin max. 20v tyttö tuli siihen että "mihin viet äidin kissaa". "Vapaasti ulkoileva" kissa joka ei selvästikään halunnut ulkoilla, vapaasti tai muutenkaan.. Myöhemmin naapuri sanoi että heillä on aina kissat olleet maalla ulkona, joten kyllä ne kaupungissakin pärjää samalla tavalla. Sääliksi kävi sitä eläintä, oli se monena muunakin päivänä siellä ulkona mutta kesän lopussa jäi auton alle kun siinä talon vieressä kulki vilkasliikenteinen autotie jossa kulki bussejakin. Naapuri onneksi muutti helvettiin sieltä, en olisi sietänyt nähdä sitä enää ollenkaan sen jälkeen kun tapatti oman kissansa.

   Lainaa

  41. Pehmeä jänis 18.8.2022 11:05
   Tulos: +6 (40 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   No nyt oli kyl sen verran sekavaa paskaa että piti käydä hukuttaa perunasäkillinen koiranpentuja.

   Lainaa

  42. Luottava kettu 18.8.2022 11:10
   Tulos: -6 (28 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Mistä kaltaisiasi vitun vatipäitä sikiää?

   Lainaa

  43. Hämy hamsteri 18.8.2022 11:28
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   Laakea kivi: Kehnonpuoleista, siksi sitä ei kukaan viitsi edes satiiriksi sanoa.
   Nykyäänhän lapset tai lapsen tasolla olevat ajattelevat, että voivat kirjoittaa mitä tahansa skeidaa, kunhan vaan muistaa väittää satiiriksi. Sitten siitä skeidasta tulee jotenkin maagisesti kultaa.

   Lainaa

  44. Horatio Crane 18.8.2022 11:35
   Tulos: +57 (67 ääntä)
   Kaikkitietävä kalkkuna: Voi että traumalla on nyt onnenpäivät, kun tuli kissapäivitys!
   Vai sanoisitko... *Laittaa aurinkolasit* ...kissanpäivät? JEAAAAH!

   Lainaa

  45. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Tunkunen kirahvi: Heidistä tuli ikävällä tavalla mieleen yksi entinen naapuri joka päästi kissansa aina ulos kesäisin. Päästi on ehkä vähän väärä sana, koska kissa ei olisi halunnut ulos. Hyvin ihmisrakas ja se ei ikinä lähtenyt ulko-oven edestä mihinkään kauas, pysyi parin rapun välissä. Ensimmäisellä kerralla luulin [...]
   Voi pientä! 😢 Kissa olisi varmaan mieluummin jäänyt sinun luoksesi asumaan. Toivottavasti ne ei enää uusia lemmikkejä hankkinu!

   Lainaa

  46. Tulos: +5 (39 ääntä)
   Luottava kettu: Mistä kaltaisiasi vitun vatipäitä sikiää?
   Vitusta tänne tultiin ja päin vittua täällä myös menee. Ja jos kuolema, vittu, on yhtä vittumaista kuin tämä elämä, niin meikäläistä alkaa vituttamaan niin pahasti, etten suostukaan arkkuun, vaan painelen jonnekin kittaamaan vitusti kaljaa.

   Lainaa

  47. Kauhee joutsen 18.8.2022 12:27
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Jäi mietityttämään, mikä oli se ryhmä, johon Tomin runo voisi olla sopiva.

   Lainaa

  48. Nukkavieru maksamato 18.8.2022 13:13
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Mun kissa tykkää hernekeitosta. Tomi saattaa siis sittenkin olla kissa.

   Lainaa

  49. Tulos: -30 (44 ääntä)
   Kirjailtu kissa: Yksi kissoista on tummempaa harmaata kuin muut.
   Siinä tapauksessa mustia kissoja ei ole olemassakaan, sillä niin tummaa karvan väriä ei ole, etteikö se heijastaisi kaikkia aallonpituuksia ulos. Niin.. Huomaatko miten typerää on nillittää jostain täysin merkityksettömistä detaljeista? Varsinkin kun se sinun nillityskin menee pieleen kun sitä katsoo vieläkin tarkemmin.

   Lainaa

  50. Neiti Knatterton 18.8.2022 16:31
   Tulos: -59 (69 ääntä)
   Suhteutettu tyyny: Toivottavasti Heidi alkaa pitää kissaansa sisällä kuten kuuluu. Tai etsii vaihtoehtoisesti kodin, jossa kissanhoitoon on sitouduttu kuten kuuluu.
   Sisäkissa ei ole mikään eläinlaji, vaan eläinrääkkäystä. 
    Taajaman rajoilla/ ulkopuolella on ok antaa kotikissan ulkoilla vapaana. Kontrollifriikeille tietysti tuottaa tuskaa nähdä eläin liikkumassa muualla kuin ahtaassa, pölyisessä asunnossa.
         
   Mielipideasia tämä ei ole, koska Suomen järjestyslain mukaan kotikissa saa olla vapaasti ulkona koko maassa.
     

   Lainaa

  51. Hurjistunut hirmulisko 18.8.2022 17:21
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Leeppo: Paska provo.
   Päinvastoin. Hyvin näyttää toimivan.

   Lainaa

  52. mitäihmettä 18.8.2022 17:34
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Toivon todella että tämä on vain trolli. Villikissat ovat erikseen, lemmikkikissa (maatiainen tai joku muu) ei pärjää tai kuulu suomen luontoon. Olen nähnyt eläinsuojelutyössä useita heitteille jätettyjä kissoja, jotka ovat todella huonossa kunnossa. Talven jäljiltä tassut ovat paleltumista miltei kuoliossa, matoja on älyttömästi, samoin korvapunkkeja, joskus myös vakavia kehityshäiriöitä populaatiokissa laumoissa.

   Lainaa

  53. Syytön kultakala 18.8.2022 18:09
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Toj Karin: Siinä tapauksessa mustia kissoja ei ole olemassakaan, sillä niin tummaa karvan väriä ei ole, etteikö se heijastaisi kaikkia aallonpituuksia ulos. Niin.. Huomaatko miten typerää on nillittää jostain täysin merkityksettömistä detaljeista? Varsinkin kun se sinun nillityskin menee pieleen kun sitä katsoo vieläkin tarkemmin.
   Koska yksi kuvan kissoista on tummempi harmaa, niin mustia kissoja ei ole olemassakaan? Aukotonta logiikkaa. NOT.

   Lainaa

  54. yksinäinen hamsteri 18.8.2022 19:07
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Neiti Knatterton: Sisäkissa ei ole mikään eläinlaji, vaan eläinrääkkäystä.  Taajaman rajoilla/ ulkopuolella on ok antaa kotikissan ulkoilla vapaana. Kontrollifriikeille tietysti tuottaa tuskaa nähdä eläin liikkumassa muualla kuin ahtaassa, pölyisessä asunnossa.      Mielipideasia tämä ei ole, koska Suomen järjestyslain mukaan kotikissa saa olla vapaasti ulkona koko maassa.  
   Mutta täyty olla omistajansa valvottuna ja omistajan tehtävä valvoa ettei ole luvatta toisen tontilla, pururadalla, lasten leikkipaikoilla jne. Toteutuuko nämä?

   Lainaa

  55. yksinäinen hamsteri 18.8.2022 19:10
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   ps kissoja luovutetaan aivan liian aikaisin. Tuossakin tietämätön jakelemassa alaikäisiä pentuja.. Kissan luovutusikä on 14 viikkoa. Harva tietää tätä, tai ei välitä.

   Lainaa

  56. Harmaa kivi 18.8.2022 19:13
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   mitäihmettä: Toivon todella että tämä on vain trolli. Villikissat ovat erikseen, lemmikkikissa (maatiainen tai joku muu) ei pärjää tai kuulu suomen luontoon. Olen nähnyt eläinsuojelutyössä useita heitteille jätettyjä kissoja, jotka ovat todella huonossa kunnossa. Talven jäljiltä tassut ovat paleltumista miltei [...]
     Älä huoli, jos luet koko ketjun, saat selville, että Traumilla on joku triggeröintinappi kohdassa "kissat"ja jutut lähtevät heti tavallistakin pahemmin laukalle. Jos olisi totta edes siteeksi, hän olisi aivan yksin tehnyt selvää koko Suomen kissapopulaatioista (ja kun omanikin tällä hetkellä vetelevät pateeta napaan, niin selvästikään ei). Hassuinta on se, että voisi teoriassa olla keskivertoa parempi kissanomistaja: osaa luetella ihan lonkalta kaiken sen, mitä ainakaan ei pidä tehdä :)

   Lainaa

  57. Tulos: -24 (26 ääntä)
   mitäihmettä: Toivon todella että tämä on vain trolli. Villikissat ovat erikseen, lemmikkikissa (maatiainen tai joku muu) ei pärjää tai kuulu suomen luontoon. Olen nähnyt eläinsuojelutyössä useita heitteille jätettyjä kissoja, jotka ovat todella huonossa kunnossa. Talven jäljiltä tassut ovat paleltumista miltei [...]
   13 lainausta tolta. Nyt mä olen varma, että traumcity on neljän frigidin intersektionaalisen vegaanilahkon akan, tms, tekemä.

   Lainaa

  58. Alushousuton öykkäri 18.8.2022 20:33
   Tulos: -15 (41 ääntä)
   Vanhemmat asuu maalla, ja heillä on kissa. Se on pienestä asti taapertanut ulkona, pyydystää pieniä tuhoeläimiä. Eikä ole kellekään haitaksi. Yöt nukkuu sisällä ja talvella varsinkin. Mutta ymmärrän, että on täyttä tyhmyyttä kaupunki/lähistö alueella päästää kissa yksin ulkoilemaan, se nimittäin voi haitata jo muitakin, kaikki kun ei tykkää että kissa kusee rapun pieleen. Joo, en tiedä tuliko tässä nyt ajatus taas selkeästi esiin, mutta, näillä mennään

   Lainaa

  59. Lehtevä banaani 18.8.2022 21:45
   Tulos: -32 (50 ääntä)
   Sohaisempa muurahaispesää parilla faktalla: - kissa on saalistaja - yhtäkään lintulajia ei ole joutunut sukupuuttoon sen takia

   Lainaa

  60. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Tomin kaltaiset tyypit antavat runojen kirjoittajille todella huonon maineen.

   Lainaa

  61. Äveriäs dinosaurus 18.8.2022 23:38
   Tulos: -1 (15 ääntä)
   Konstikas fretti: Sinä olet rikollinen. Kissoja ei oteta ja hylätä, se on eläinsuojelurikos! Mutta tarinasi voi olla -  ja toivottavasti on - harhaisen mielesi luomus.  Jos oikeasti hylkäsit kissan ulos, se todennäköisesti kuoli nälkään tai pakkaseen tai jäi leikkuupuimurin tai auton alle. Pahimmillaan tuottaa lisää [...]
   Se on trolli ja samaa mieltä, voisi blokata.

   Lainaa

  62. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Jos päätät hankkia lemmikin, niin kaiketi haluat pitää siitä huolta mahdollisimman hyvin. Ulkona seikkaileva kissa on alttiina lukuisille vaaroille. Tämä omistaja oli huolissaan rahasta, eikä suinkaan helpottunut siitä, että kissa on turvassa. Auton alle jäänyttä kissaa ei paljon lohduta, että se osaa kotiin.

   Lainaa

  63. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Ihku järvisieni: Toinen kissa raiskaa..? 🤨
   No mistäs sitä tietää mitä kisut ja misut duunaa keskenään kun ei ole kukaan valvomassa. Juuri sen takia kannattaa pitää lemmikit lähellä jos nyt ei kytkettynä, eikä antaa niiden haahuilla ihan yksin miten sattuu. Täällä kehien sisäpuolella näkee yhä useammin että myös kissoja on ruvettu ulkoiluttamaan valjaissa. Mikä on ihan positiivista mun mielestä niin ei tule vahinko pentueita eikä traumoja cityssä kun väkisin ottaa jonkun semivilli kollikissa.

   Lainaa

  64. Perforoitu timantti 19.8.2022 7:13
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   jos et omistajana välitä kissasta tai pieneläimistöstä, hommaa pehmo. en ymmärrä miksi ihmisten asenne ja arvo kissoja kohtaan on niin vinossa. btw koirat on parempia tappamaan rottia kuin kissat, eivätkä tapa muita elukoita siinä sivussa kun tekevät työt käskystä. käykääpä lukemassa monta eläinlajia on hävinnyt vapaana kulkevien kissojen toimesta.

   Lainaa

  65. Teroitettu orava 19.8.2022 7:34
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Henna: Voi että kun ottaa niin päähän Heidin kaltaiset ihmiset. Tuollaisilta pitäisi ottaa lemmikit pois kun jättävät ne heitteille ja päästävät kuseksimaan toisten pihoille, ulkorakennuksiin ja ties minne, tappamaan linnunpoikasia ja tekemään muutakin tuhoa ja haittaa. Sitten kehdataan vielä somessa itkeä [...]
   Tää oli periaatteessa hyvä mutta kaikista tärkein pointti ehkä unohtu. Miten se itse kissa :/ sen ei ole tarkoitus pärjätä yksin eikä se kuulu Suomen luontoon. 
   Ja älä missään nimessä anna mustaa kissaa tuolle viimeiselle!! Vie ne löytölään kaikki. Liian pieniä ilman emoa muutenkin :| emo myös loukkuun, jos on näkynyt vielä 

   Lainaa

  66. Liika persikka 19.8.2022 9:50
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kalastava salaatti: En itse ymmärrä sitä logiikkaa, että kissojen "pitäisi" olla ulkona vapaana. En ole omistanut kissoja, mutta olen kyllä nähnyt monia eri sisäkissoja, jotka näyttää oikein tyytyväiseltä elämäänsä sisällä. Jotkut ovat pitkässä hihnassa ulkona. Joitakin käytetään valjaissa kävelyllä. Ja elävät hyvinkin [...]
   Kiitos! Ja lisäisin vielä että noiden turvallisten ulkoilutapojen lisäksi sisällekin voi tarjota paljon virikkeitä kissalle. Vaatii vain vähän viitseliäisyyttä ja oman ajan investointia

   Lainaa

  67. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Syytön kultakala: Koska yksi kuvan kissoista on tummempi harmaa, niin mustia kissoja ei ole olemassakaan? Aukotonta logiikkaa. NOT.
   Ei, vaan siksi että kuvn kissassa on selvästi niin tummaa väriä että sitä voi sanoa hyvällä mielellä mustaksi, vaikka musta väri ei peitäkään kissaa kokonaan. Logiikka on täysin aukotonta. Sinun typerä esimerkki ei tietenkään ole, koska tarkoituksesi on vain kitistä vastaan.

   Lainaa

  68. Timmi kenguru 19.8.2022 14:52
   Tulos: -14 (18 ääntä)
   Teroitettu orava: Tää oli periaatteessa hyvä mutta kaikista tärkein pointti ehkä unohtu. Miten se itse kissa 😡 sen ei ole tarkoitus pärjätä yksin eikä se kuulu Suomen luontoon.  Ja älä missään nimessä anna mustaa kissaa tuolle viimeiselle!! Vie ne löytölään kaikki. Liian pieniä ilman emoa muutenkin 😐 emo myös loukkuun, jos on näkynyt vielä 
   Hei haloo. Ne "villikissojen" loukuttajat TAPPAA ne kissat. Ja just oli iltalehdessä kun jonkun lemmikkikin pihalta salaa mukaan kaapastu ja henki pois, kun porukan kätyrinä ollut "eläinlääkäriksi" väitetty ei edes erota leikattua, sirutettua kollia tiineestä villikissaemosta. Ei sillä että sitä villikissaakaan tappaa saisi. Linnaan moiset roistot ja antakaa kissojen elää rauhassa. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/02533e30-911a-4e96-a3ae-4fe8e6790e46

   Lainaa

  69. Nuutunut kivi 19.8.2022 15:02
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Konstikas fretti: Sinä olet rikollinen. Kissoja ei oteta ja hylätä, se on eläinsuojelurikos! Mutta tarinasi voi olla -  ja toivottavasti on - harhaisen mielesi luomus.  Jos oikeasti hylkäsit kissan ulos, se todennäköisesti kuoli nälkään tai pakkaseen tai jäi leikkuupuimurin tai auton alle. Pahimmillaan tuottaa lisää [...]
   Jää leikkuupuimurin alle? Mistä sä tämän vetäisit? Puimurit on liikkeellä tosi lyhyen aikaa vuodesta autoihin, traktoreihin ja ihan mihin tahansa nähdet, että riski on aika pieni. Voihan sitä jäädä vaikka kaatuvan puun alle, mutta kuinka todennäköistä se on niin se on toinen asia.

   Lainaa

  70. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Kissa ei kuulu luontoon! Ihanat miukumaukut tappaa viettinsä takia monta muuta eläintä. Ja jos se ei riitä syyks pitää kotikissa kotona ni kotikissa on kotona asuva eikä osaa varoa vaaraa. Kissojen kaa paras on leikkauttaa, siruttaa ja syöttää. Miumau sanoo sillon kisu. 😻

   Lainaa

  71. Vaikuttava maito 19.8.2022 19:14
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   On olemassa kahdenlaisia "kissaihmisiä"; on niitä, jotka ottavat kissanhoidon vakavasti ja perehtyvät siihen ja vallalla oleviin käytäntöihin, pykäliin ym. huolellisesti. Ja sitten on sekopäitä, joiden mielestä kissat on söpöjä mutta eivät ole kiinnostuneita piiruakaan niiden hoitamisesta, antavat kissojensa juosta auton alle, eivät käytä niitä hammastarkastuksissa, eivät leikkauta niitä, eivätkä varsinkaan ikinä kuuntele muita.

   Lainaa

  72. Ostettu unikeko 19.8.2022 20:39
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Vaikuttava maito: On olemassa kahdenlaisia "kissaihmisiä"; on niitä, jotka ottavat kissanhoidon vakavasti ja perehtyvät siihen ja vallalla oleviin käytäntöihin, pykäliin ym. huolellisesti. Ja sitten on sekopäitä, joiden mielestä kissat on söpöjä mutta eivät ole kiinnostuneita piiruakaan niiden hoitamisesta, antavat [...]
   "Se kissa kuule eli 16-vuotiaaks ja vaikka sillä ei ollu toista korvaa, sen silmät oli sameet ja turkki irtos ja yks jalka oli poikki, SE OLI ONNELLINEN JA TERVE! Ei tarvinnu ikinä edes eläinlääkärissä käyttää, nii!"

   Lainaa

  73. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Kissa ei kuulu ulos, piste, mutta jos se on aivan PaKkO päästää ulos, niin ole edes sen verran vastuullinen, että leikkautat kissasi. Täällä Lahdessa, Sopenkorvessa, kulki juuri vapaana tiineenä oleva kissa. Kulki nälkiintyneenä sinne sun tänne ja haki ruokaa. Nyt omistaja joutui hakemaan kissansa Jokimaalta, toivottavasti pitävät häijyn esitelmän äijälle, vaikka tuskin oppii. On vähintään kissan toinen pentue tänä vuonna, eli yksi hailee, missä kissa on ja mitä se tekee. Suorastaan v*tuttaa.

   Lainaa

  74. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Timmi kenguru: Hei haloo. Ne "villikissojen" loukuttajat TAPPAA ne kissat. Ja just oli iltalehdessä kun jonkun lemmikkikin pihalta salaa mukaan kaapastu ja henki pois, kun porukan kätyrinä ollut "eläinlääkäriksi" väitetty ei edes erota leikattua, sirutettua kollia tiineestä villikissaemosta. Ei sillä että sitä [...]
   Toivon todellakin, että et lähde sokeasti olettamaan,  että kaikki kissojen loukuttajat ovat samanlaisia. Koska ne loukuttajat korjaavat välinpitämättömien,  tyhmien ihmisten mokia! Tutustu asiaan,  äläkä leimaa kaikkia, koska se on vaarallista. Tässä maassa on kissakriisi,  20 000 kissaa tapetaan vuosittain,  koska kissa on halpa lelu,  jonka voi viskata ulos tekemään pentueita ja jota voi rääkätä.

   Lainaa

  75. Tulos: -4 (14 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Nautit siis eläinrääkkäyksestä? Pistätkö myrkkyä naapurin koiran nameihin? Kuuluisit lukkojen taakse.

   Lainaa

  76. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Catnip: Nautit siis eläinrääkkäyksestä? Pistätkö myrkkyä naapurin koiran nameihin? Kuuluisit lukkojen taakse.
   Oletko ikinä kokeillut sellaista, että laitat vesilasin mehiläisen päälle ja sitten kun se pökertyy sinne hapen puutteeseen niin liimaat sen selkään kiinni tulitikkuja. Kunnon hävittäjälentokone tulee kaverista.

   Lainaa

  77. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 20.8.2022 19:34
   Tulos: +8 (22 ääntä)
   Konstikas fretti: Sinä olet rikollinen. Kissoja ei oteta ja hylätä, se on eläinsuojelurikos! Mutta tarinasi voi olla -  ja toivottavasti on - harhaisen mielesi luomus.  Jos oikeasti hylkäsit kissan ulos, se todennäköisesti kuoli nälkään tai pakkaseen tai jäi leikkuupuimurin tai auton alle. Pahimmillaan tuottaa lisää [...]
   Rikollista tässä on vain se että joku menee ilmiselvään provoon kerta toisensa jälkeen. Eikö tuossa suklaata ja sipulia kohdassakaan vielä syttynyt minkäänlaista valoa? Hän vetää juttunsa yhä pidemmälle testaten samalla että meneekö joku näinkin tyhmään provoon ja aina löytyy joku kaltaisesi jolla ei mikään yliammutuista jutuista herätä sitä lamppua että tulenkohan nyt trollatuksi. Te olette niitä ihmisiä josta hän nautintonsa saa ja toimintaansa jatkaa. 
   Olen pikkuhiljaa alkanut jollain sairaalla tapaa pitää näistä jutuista vaikka ennen ne ärsyttivät minua. Pakko vain mukautua muuttuviin aikoihin ja siihen että häntä halutaan tänne mukaan. Eniten reaktioita kaikista kommenteista osoittaa sen olevan näin. Itse laitoin yläpeukun sinun takiasi. En nimittäin tällä kertaa uskonut että tuohon paskaan menee enää kukaan.

   Lainaa

  78. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Ostettu unikeko: "Se kissa kuule eli 16-vuotiaaks ja vaikka sillä ei ollu toista korvaa, sen silmät oli sameet ja turkki irtos ja yks jalka oli poikki, SE OLI ONNELLINEN JA TERVE! Ei tarvinnu ikinä edes eläinlääkärissä käyttää, nii!"
   Lemmikki kuin lemmikki, niin se on hyvä käyttää vuositarkastuksessa. Eläimet ei osaa puhua ja kertoa oireistaan, mut verikokeet ja perusteellinen tarkistus kertoo niiden puolesta. 
   Kissoilla sisäelinvaivat on harmittavan yleisiä, eikä niitä voi nähdä. Sitten kun näkee oireilua on jo yleensä liian myöhäistä. 

   Lainaa

  79. Ainoa Jääkarhu 21.8.2022 10:00
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Zippo: Lemmikki kuin lemmikki, niin se on hyvä käyttää vuositarkastuksessa. Eläimet ei osaa puhua ja kertoa oireistaan, mut verikokeet ja perusteellinen tarkistus kertoo niiden puolesta.  Kissoilla sisäelinvaivat on harmittavan yleisiä, eikä niitä voi nähdä. Sitten kun näkee oireilua on jo yleensä liian myöhäistä. 
   Viestissä oli lainausmerkit juuri siksi, että semmosia yleensä kuulee ihmisten suista, jotka sopivat kategoriaan: "Ja sitten on sekopäitä, joiden mielestä kissat on söpöjä mutta eivät ole kiinnostuneita piiruakaan niiden hoitamisesta, antavat kissojensa juosta auton alle, eivät käytä niitä hammastarkastuksissa, eivät leikkauta niitä, eivätkä varsinkaan ikinä kuuntele muita."

   Lainaa

  80. Tulos: 0 (12 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Paska vitsi.

   Lainaa

  81. Haihtuva hyönteinen 21.8.2022 19:31
   Tulos: 0 (18 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Rikollista tässä on vain se että joku menee ilmiselvään provoon kerta toisensa jälkeen. Eikö tuossa suklaata ja sipulia kohdassakaan vielä syttynyt minkäänlaista valoa? Hän vetää juttunsa yhä pidemmälle testaten samalla että meneekö joku näinkin tyhmään provoon ja aina löytyy joku kaltaisesi jolla [...]
   Traumcityn juttujen huumorin taso vaihtelee, mutta reaktioista saa varmasti naurut joka kerta.

   Lainaa

  82. Tolkun ihminen 22.8.2022 1:50
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Ketään ei kiinnosta vittuakaan sun kisut.

   Lainaa

  83. Kunniaton pulu 22.8.2022 6:26
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Toi hakaristiä muistuttava "logo" jotenkin kruunaa nää sun läpät.

   Lainaa

  84. Ylläoleva harakka 22.8.2022 7:05
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tuli tuosta Heidistä mieleen, kun äitini pari vuotta sitten etsi kerrostaloasuntoonsa vuokralaista ja asuntoesittelyyn pöllöhti sellainen tapaus, joka kysyi josko toisessa kerroksessa sijaitsevan asunnon ikkunalle voisi tehdä rampin laudasta. Oli tehnyt silloiseen asuntoonsa, jotta kissa pääsi vapaasti kulkemaan sisään ja ulos. Ei päässyt jatkoon.

   Lainaa

  85. Tulos: -4 (14 ääntä)
   Yllätys jälleen että Traumcity on ihmisperse.

   Lainaa

  86. Pesunkestävä rotta 23.8.2022 4:47
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Tomi Tabermann

   Lainaa

  87. Tilattava tuhatjalkainen 24.8.2022 21:58
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   traumcity: Tästä tulikin mieleeni kun meillä oli muutama vuosi sitten ihan perus kesäkissa, ja vähän sen jälkeen kun kisu oli takaisin luontoon päästetty elämään sitä oikeaa kissan elämää, niin ei se oikein suostunut pihapiiristä liikkumaan mihinkään. Kävi se oven takana norkoilemassa ja yritti välillä päästä [...]
   Ihana mielikuvitus maailma sinulla ♥️ satasella samaa minullekin!

   Lainaa

  88. Tilattava tuhatjalkainen 24.8.2022 22:11
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Hämärä noita: Tuossa vanhoja mokia lueskellessa pisti silmään että traumcityn (tällä hetkellä tunnistettavan trollaava) kommentointityyli oli aiemmin ihan erilainen. Myös kuvake oli eri ja nimimerkki kirjoitettuna isolla alkukirjaimella. Joten mietiskelempähän vaan onko kyseessä samallainen nimimerkin valtaus mikä [...]
   Älä unohda og kilokaloria!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: irti, karannut, kissat, kuva, maksaa, pennut, runo