Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 395

Home lähtee vaatteista tällä yksinkertaisella niksillä.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 395

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Parantava pelikaani 23.8.2022 1:15
   Tulos: -133 (197 ääntä)
   Miten tekstiileihin on yleensäkään muodostunut homepilkkuja!?!?

   Lainaa

  2. Hermostumaton kuguaari 23.8.2022 1:31
   Tulos: +305 (309 ääntä)
   Tarja: "Suomessa on Sananvapaus! Saan kirjoittaa Järjettömiä kommentteja!"

   Lainaa

  3. Honottava huuhkaja 23.8.2022 2:21
   Tulos: +355 (363 ääntä)
   Tarjan kommentti tiivistää hyvin yhden sosiaalisen median isoimmista ongelmista: mielipide on oltava ja se on myös tuotava julki - vaikka siinä ei olisi mitään perustetta, sillä jokaisella on oma mielipide kiistattomista faktoistakin.

   Lainaa

  4. jukkapalmu 23.8.2022 3:37
   Tulos: -113 (207 ääntä)
   Luulis reilun kaksi tuntia riittävän Prisman asiointiin.

   Lainaa

  5. Nimetön marja 23.8.2022 5:34
   Tulos: +123 (127 ääntä)
   Vaasan Puuilossa on tunnin parkki. Kun ennen siinä oli Lidl samalla tontilla piti ajaa välillä lähemmäksi toista kauppaa, jos aikoi löydä molemmissa samalla reissulla. Ei kannata mennä sinne Puuiloon kuin hiljaisena aikana, muuten voi tulla sakot jos jää jonoon jumiin. Siinä myös niitä sakkoja hanakasti jaellaan. Aina on tilaa. Johtuu varmaan siitä, että lyhyen parkkiajan vuoksi suurin osa menee muualle.

   Lainaa

  6. Nimetön marja 23.8.2022 5:38
   Tulos: +191 (201 ääntä)
   jukkapalmu: Luulis reilun kaksi tuntia riittävän Prisman asiointiin.
   Siellähän menee jo tunti kaikkeen kävelyyn ja jos tuo on Tampereen Kalevasta,  siinä on muitakin liikkeitä  joissa voi tarvita palvelua ja joutua sitä odottamaan.

   Lainaa

  7. Karkea albatrossi 23.8.2022 6:33
   Tulos: +94 (100 ääntä)
   Nimetön marja: Siellähän menee jo tunti kaikkeen kävelyyn ja jos tuo on Tampereen Kalevasta,  siinä on muitakin liikkeitä  joissa voi tarvita palvelua ja joutua sitä odottamaan.
   Lappeenrannan Prismassa sama. Jos ostaa viikon ruoat ja jotain käyttötavaroita, menee tunti hujauksessa. Kun kuitenkin menee myös jonkin verran aikaa tuotteiden etsimiseen. Ja jos käy samalla reissulla Alkossa ja apteekissa, niin jonoista riippuen on kaks tuntia helposti täynnä.

   Lainaa

  8. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 23.8.2022 7:32
   Tulos: +108 (114 ääntä)
   jukkapalmu: Luulis reilun kaksi tuntia riittävän Prisman asiointiin.
   Riippuu Prismasta ja mitä siellä tekee. Käyt esimerkiksi Suomen suurimmassa Prismassa Kaaressa, niin siellä on useita muitakin kauppoja sisällä Alkosta lähtien. Lisäksi ravintoloita/ kahviloita ja vielä Terveystalo yläkerrassa. Kyllä siellä aikaa saa kulumaan.

   Lainaa

  9. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 23.8.2022 7:35
   Tulos: +76 (88 ääntä)
   Kyllähän auton pysäköinti on tehty hankalaksi nykyään. Itselle toki 2h ja risat olisi riittävä aika vaikka tekisin kaikki jouluosteksetkin samalla mutta lapsiperheellä tilanne onkin jo toinen. Äänestäkää jaloilla tuollaisia liikkeitä niin asiat saattaa muuttua. Ei ne itsekseen kyräilemällä muutu kuin nyt näkyvään suuntaan. Enpä ole itsekään nähnyt että missään Prismassa olisi parkit loppuneet kesken ikinä. Taas pelkkä rahankeruujuttu tämäkin.

   Lainaa

  10. Nimetön marja 23.8.2022 7:49
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Riippuu Prismasta ja mitä siellä tekee. Käyt esimerkiksi Suomen suurimmassa Prismassa Kaaressa, niin siellä on useita muitakin kauppoja sisällä Alkosta lähtien. Lisäksi ravintoloita/ kahviloita ja vielä Terveystalo yläkerrassa. Kyllä siellä aikaa saa kulumaan.
   Eikös siellä ole myös kuntosali? 2 tunnissa perustallaaja ehtii kyllä treenin ja peseytymisen, mutta kauppaan sen jälkeen kyllä jo tekee tiukkaa.

   Lainaa

  11. Attrahoiva mestari 23.8.2022 8:03
   Tulos: +118 (122 ääntä)
   En oikein hahmota mitä vaatteita nuo riekaleet ovat, kummassakaan kuvassa, mutta epämiellyttävältä näyttävät!

   Lainaa

  12. Lämpenevä pohatta 23.8.2022 8:19
   Tulos: +75 (85 ääntä)
   Aasinsilta, mutta välillä olen miettinyt, että kukakohan keksi, että homeista juustoa voi syödä? Kokeilikohan sama heppu muitakin homeisia tuotteita, yksi kerrallaan...

   Lainaa

  13. Tulos: +143 (147 ääntä)
   Lämpenevä pohatta: Aasinsilta, mutta välillä olen miettinyt, että kukakohan keksi, että homeista juustoa voi syödä? Kokeilikohan sama heppu muitakin homeisia tuotteita, yksi kerrallaan...
   Minä olen lisäksi miettinyt, kuka keksi oikean valmistustavan esim. pallokaloille tai korvasienille niin etteivät ne myrkytä ketään? Onko ollut niin kova ruokapula, että yhä uudestaan on leikellyt kalaa ja toivonut, että edes jotain osaa voisi syödä?

   Lainaa

  14. Luottava vesimeloni 23.8.2022 8:43
   Tulos: +78 (84 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Kyllähän auton pysäköinti on tehty hankalaksi nykyään. Itselle toki 2h ja risat olisi riittävä aika vaikka tekisin kaikki jouluosteksetkin samalla mutta lapsiperheellä tilanne onkin jo toinen. Äänestäkää jaloilla tuollaisia liikkeitä niin asiat saattaa muuttua. Ei ne itsekseen kyräilemällä muutu kuin [...]
   Riippuu vähän sijainnista. Kuopion Prismassa alkoi parkkipaikat loppumaan kun vieressä on yliopistoa ja ammattikorkeaa, minkä lisäksi toimistorakennuksia. Silloin kun oli vielä rajoittamaton pysäköinti niin opiskelijoista lähtien kaikki ihmiset toivat autonsa Prisman parkkitaloon koko päiväksi. Kahden tunnin pysäköintiaika on kyllä ihan naurettava kun puhutaan kaupasta jossa huonolla tuurilla pelkkään jonottamiseen menee 20min.

   Lainaa

  15. Tulos: +102 (110 ääntä)
   Tarjan kommentti kertoo kaiken nykyajasta ja somesta. Käytännössä siis sä voit sanoa somessa ihan mitä vaan ja jos joku sitä kritisoi niin JOKAISELLA ON OIKEUS OMAAN MIELIPITEESEEN. Jopa kutsumaan tiilenpunaista valkoiseksi. Ihan huikeaa.

   Lainaa

  16. Lokasuojaton lehmä 23.8.2022 9:09
   Tulos: +30 (44 ääntä)
   Mirka, oma kokemus ei aina ilmennä kaikkien kokemusta ja totuutta. Kyseiset kuvat ovat Tampereen Kalevan Prismalta, ja siellä on näin kesäaikaan toisinaan ollut täyttä, kun esimerkiksi Hakametsän jäähallille tapahtumiin menneet henkilöt ovat parkkeeranneet Prisman pihaan. Tähän voi toki olla muukin syy, mutta tämä tuli itsellä ensimmäisenä mieleen.

   Lainaa

  17. Tulos: +44 (48 ääntä)
   jukkapalmu: Luulis reilun kaksi tuntia riittävän Prisman asiointiin.
   Toki, jos käy vain ruokaostoksilla. Minä jos käyn ravintolassa lasten kanssa syömässä, menee lähtökohtaisesti se 1,5h jo siihen käyntiin. (Paitsi buffetista saattaa selvitä tunnissa, kun ei tarvitse odottaa keliaakikon erikoisannosta. Gluteenittomana vain ei välttämättä ole buffetissa mitään.) Sen jälkeen vessatus, joten ostoksille ei millään jää aikaa. Kauppareissua ei yleensä selvitä ilman vähintään yhtä maahan heittäytymistä. Toki siihen auton lastaamiseen pitää laskea se 10min, koska turvaistuimet. Ja pienet jalat ovat (ainakin väsyneenä) hitaammat kuin aikuisen. Joten kyllä, 2h voi riittää lapsiperheessäkin ruokaostosten tekoon Prismassa. Mutta jos tekee mitään muuta, menee vaikeaksi. Ja kyllä, käyn oikein mielelläni kaupassa yksin, jos vain mahdollista.

   Lainaa

  18. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Piimä ei tee muuta kuin tappaa homeitiöt. Kun hometta ilmaantuu, niin se on helppo tappaa, mutta ilmaantuneita pilkkuja on todella vaikea saada pois. Eli piimä-, tai vaikka etikkakäsittely tekee kyllä homeesta vaarattoman, mutta jos haluaa päästä homepilkuista eroon, niin se on toinen juttu. Ainoa joka minulla on auttanut on kloriitti. Sitä kun laittaa pesukoneeseen homevaatteiden kanssa, niin kyllä lähtee pilkut. Siinäkin tosin on se seikka, että kloriitti ei välttämättä sovellu värillisille vaatteille, koska se valkaisee tekstiileitä. Värillisille vaatteille, joissa on homeenpilkkuja suosittelen kokeilemaan liuottamista vedessä, johon on laitettu happivalkaisujauhetta. Se on hellävaraisempi väreille, eikä täydellisesti hävitä homepilkkuja, mutta haalistaa niitä kyllä hyvin.

   Lainaa

  19. Vilpitön mansikka 23.8.2022 9:35
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Päivi: Tarjan kommentti kertoo kaiken nykyajasta ja somesta. Käytännössä siis sä voit sanoa somessa ihan mitä vaan ja jos joku sitä kritisoi niin JOKAISELLA ON OIKEUS OMAAN MIELIPITEESEEN. Jopa kutsumaan tiilenpunaista valkoiseksi. Ihan huikeaa.
   Ehkä hän tarkoitti, että se olisi pitänyt tehdä valkoiseksi, ja omasta mielestään sanoi niin?

   Lainaa

  20. Vastuuton mestari 23.8.2022 10:07
   Tulos: +112 (112 ääntä)
   Mia: Minä olen lisäksi miettinyt, kuka keksi oikean valmistustavan esim. pallokaloille tai korvasienille niin etteivät ne myrkytä ketään? Onko ollut niin kova ruokapula, että yhä uudestaan on leikellyt kalaa ja toivonut, että edes jotain osaa voisi syödä?
   Ja lisäksi vielä: kuka hoksasi, että majavan anaalirauhasista löytyy vanilja-aromiksi kelpaava tuote? 🧐

   Lainaa

  21. Tohlo hedelmä 23.8.2022 10:41
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Mielipide on kuiten persereikä, jokaiselta sellainen löytyy mutta suurimman osan niistä haluaisin että pitäisivät piilossa

   Lainaa

  22. Itseasiassa 23.8.2022 11:14
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Lämpenevä pohatta: Aasinsilta, mutta välillä olen miettinyt, että kukakohan keksi, että homeista juustoa voi syödä? Kokeilikohan sama heppu muitakin homeisia tuotteita, yksi kerrallaan...
   Mä oon homejuustosta ajatellut, että jollain on ollut todella nälkä. Kiitos hänelle, toivottavasti ei ollut aina niin nälkä.

   Lainaa

  23. Sekoitettu kilpikonna 23.8.2022 11:27
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   jukkapalmu: Luulis reilun kaksi tuntia riittävän Prisman asiointiin.
   Suomesta löytyyy varmasti monta erilaista Prismaa, mutta se mikä itselleni on tutuin, on aivan valtava halli, ja jo siihen uppoaa mukavasti aikaa, kun yrittää sieltä tavaran paljoudesta löytää ne jutut, jotka omassa ostoslistassa lukee. Jos on vielä sattunut menemään ostoksille huonoon aikaan, niin paikalla on vain 2 tai 3 kassatyöntekijää ja jokaisella 10 hengen jono. Tämän lisäksi saman katon alta löytyy mm. ravintoloita, DNA:n liike, Alko ja pesula.

   Lainaa

  24. Laajahko sakaali 23.8.2022 11:41
   Tulos: +73 (73 ääntä)
   Vilpitön mansikka: Ehkä hän tarkoitti, että se olisi pitänyt tehdä valkoiseksi, ja omasta mielestään sanoi niin?
   Minäkin arvelen, että Tarja yritti sanoa, että hella olisi pitänyt maalata valkoiseksi, ja luuli Katjan kritisoivat mielipidettään. 
   Tässäkin tapauksessa herää kyllä kysymys, että miksi Mian olisi pitänyt maalata hellansa Tarjan maun mukaiseksi, oman makunsa sijaan. Eri asia, jos olisi kysytty, että minkä väriseksi maalaisi hellan.

   Lainaa

  25. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Ei varmaan olisi Minnalla kannattanut jättää lillumaan niitä vaatteita piimään, yöks. Luulisi, että sellaisen yksityiskohdan älyäisi ihan arkijärjellä.

   Lainaa

  26. Surumielinen mäyrä 23.8.2022 17:09
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   JPT: Ei varmaan olisi Minnalla kannattanut jättää lillumaan niitä vaatteita piimään, yöks. Luulisi, että sellaisen yksityiskohdan älyäisi ihan arkijärjellä.
   No, usein jos sanotaan, että pidempi vaikutusaika, niin tulee paremmin puhdasta. Enkä itse ainakaan olettaisi piimässä olevan mitään vaatteita tuhoavia aineksia, ilmeisen väärässä olin kuvan perusteella.

   Lainaa

  27. Pehmeä jänis 23.8.2022 17:54
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Parantava pelikaani: Miten tekstiileihin on yleensäkään muodostunut homepilkkuja!?!?
   Unohtunut pyykkikoneeseen kolmeksi viikoksi...

   Lainaa

  28. Saletti raadonsyöjä 23.8.2022 18:03
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Selvennän kaikille pysäköintikeskustelua: kauppa tai kauppakeskus EI laita pysäköintirajoituksia asiakkaiden kiusaksi tai virhemaksuja tienatakseen, vaan nimenomaan niiden ihmisten takia, jotka käyttävät pysäköintipaikkaa kaikkeen muuhun kuin ko. liikkeessä asioimiseen. Tampereen alueella toinen esimerkki Kalevan Prisman lisäksi on Kauppakeskus Veska. Siinä vieressä on tunnettu messuhalli. Voitte päätellä loput.

   Lainaa

  29. Arkkienkeli 23.8.2022 18:55
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   Parantava pelikaani: Miten tekstiileihin on yleensäkään muodostunut homepilkkuja!?!?
   Helposti, jos asunnon ilmastointi on vajaa ja sisäilman kosteus nousee 60% tai yli. Helposti käy noin vanhemmissa (ennen 1970 rakennetuissa ja joissa ei ollut koneellista ilmanvaihtoa). Normaalisti sisäilman kosteuden pitäisi olla enintään 25%.

   Lainaa

  30. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Arkkienkeli: Helposti, jos asunnon ilmastointi on vajaa ja sisäilman kosteus nousee 60% tai yli. Helposti käy noin vanhemmissa (ennen 1970 rakennetuissa ja joissa ei ollut koneellista ilmanvaihtoa). Normaalisti sisäilman kosteuden pitäisi olla enintään 25%.
   Enintään 25 %? No nyt menee pahasti liioittelun puolelle.

   Lainaa

  31. Kasapäin simpanssi 23.8.2022 19:26
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu: Riippuu Prismasta ja mitä siellä tekee. Käyt esimerkiksi Suomen suurimmassa Prismassa Kaaressa, niin siellä on useita muitakin kauppoja sisällä Alkosta lähtien. Lisäksi ravintoloita/ kahviloita ja vielä Terveystalo yläkerrassa. Kyllä siellä aikaa saa kulumaan.
   Suomen suurin Prisma on Vaasassa Liisanlehdossa.

   Lainaa

  32. Vaivaton sohvaperuna 23.8.2022 20:58
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Itseasiassa: Mä oon homejuustosta ajatellut, että jollain on ollut todella nälkä. Kiitos hänelle, toivottavasti ei ollut aina niin nälkä.
   Olen kuullut homejuuston synnystä tarinan, jossa (muistaakseni) ranskalaisella paimenpojalla oli ollut paimennusreissullaan mukana leipää ja juustoa, joista loput hän oli kotiin lähtiessään jättänyt luolaan syödäkseen ne seuraavalla kerralla. Kävikin niin, ettei hän käynytkään samassa paikassa kuin vasta vuoden päästä. Nälkäisenä hän muisti luolaan jättämänsä eväät ja meni tutkimaan voisiko niistä löytyä apu nälkään. Kävi ilmi, että leipä oli täysin pilalla, mutta juustosta oli tullut entistä herkullisempaa. Tiedä sitten tuon todenperäisyyttä.

   Lainaa

  33. Kesy paarma 23.8.2022 22:58
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Nuo kuvat on Tampereelta Kalevan prismalta. Sinne tuli ne 2h pysäköinnit, koska Hakamettän jäähalli vieres. Sillä saatiin peliin menijöiden autot pidettyä poissa. No nykyää ne vois sen vaihtaa jopa pidemmäks.

   Lainaa

  34. Haihtuva hyönteinen 23.8.2022 23:13
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Alle 2 tuntia Prismakeskuksessa on lähinnä huono vitsi, johon olisi pakko todeta ettei tuonne ainakaan asiakkaita kaivata. Nopeat ostokset saa haettua lähempääkin. Enkä myöskään ikinä tukisi noiden parkkifirmojen riistohuijausbisneksiä.

   Lainaa

  35. Haihtuva hyönteinen 23.8.2022 23:17
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Lisäykseksi voisi todeta, että jos jostain asiasta pitää erikseen ilmoittaa että "tää on hyvä juttu," se ei yleensä oikeasti ole sitä.

   Lainaa

  36. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Surumielinen mäyrä: No, usein jos sanotaan, että pidempi vaikutusaika, niin tulee paremmin puhdasta. Enkä itse ainakaan olettaisi piimässä olevan mitään vaatteita tuhoavia aineksia, ilmeisen väärässä olin kuvan perusteella.
   No, eipä siinä piimässä olekaan mitään "vaatteita tuhoavia aineksia". Se on orgaanista ainetta, elintarvike, joka alkaa pilaantua väärin säilytettynä. Esim. nakkaa avoimeen sankoon kera vaatteiden, jotka jo itsessään sisältävät ties mitä homeitiöitä ja mikrobeja, säilytä huoneenlämmössä pari päivää ilman kantta, että vielä lentelee lisää mikrobeja ja itiöitä sinne, niin avot, keitto on valmis! Lopputuloksen näkee Minnan kuvista. Että arkijärki vai mitä?

   Lainaa

  37. Mäntylahti-Piiras 24.8.2022 1:28
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Nimetön marja: Siellähän menee jo tunti kaikkeen kävelyyn ja jos tuo on Tampereen Kalevasta,  siinä on muitakin liikkeitä  joissa voi tarvita palvelua ja joutua sitä odottamaan.
   sama tarina lienee tosi kaikkialla nyt kun itsepalvelukassoja on joka paikassa ja Prisman myymäläpäällikkö päättää että pidetään liukuhihnalliset IP-kassat auki, pienemmät IP-kassat kiinni ettei tarvita sinne omaa myyjää ja normaalikassoja tarvitaan auki tasan yksi käteisasiakkaille, ja kun yhdeksän korttiasiakasta kymmenestä menee sille ainokaiselle palvelukassalle koska eivät halua opetella käyttämään itsepalvelukassaa niin sitten avataan tasan yksi lisää vähäksi aikaa, ja itsepalvelukassoilla ei sielläkään pääse maksamaan ennen kuin pakasteherneet kasvaa jo vartta koska siellä tarvitaan jokaisella kassalla samaan aikaan apua & ainokaisen myyjän pitää saada rupatella työkaverin kanssa aina asiakkaiden auttamisen välissä...

   Lainaa

  38. Mäntylahti-Piiras 24.8.2022 1:39
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Rehti aasi: Enintään 25 %? No nyt menee pahasti liioittelun puolelle.
   tämä, digitaalilämpömittari voi tietty näyttää mitä sattuu mutta oma mittari ei ole kai koskaan käynyt alle 30%

   Lainaa

  39. Kevytkenkäinen päämonisteri 24.8.2022 2:25
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Karkea albatrossi: Lappeenrannan Prismassa sama. Jos ostaa viikon ruoat ja jotain käyttötavaroita, menee tunti hujauksessa. Kun kuitenkin menee myös jonkin verran aikaa tuotteiden etsimiseen. Ja jos käy samalla reissulla Alkossa ja apteekissa, niin jonoista riippuen on kaks tuntia helposti täynnä.
   Jätät sen Alkon väliin niin ei tarvitse mennä apteekkiinkaan.

   Lainaa

  40. Liitoutunut orava 24.8.2022 9:24
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Aika lyhyeltä kuulostaa tuo parkkiaika Kalevan Prismassa. Siellä kuitenkin XXL ja Power, emotion, Gigantti, pari ravintolaa, Tapiolan konttori ja Alko, puhumattakaan tuosta isosta Prisman hallista, jossa välimatkat on pitkiä. Saattaa olla muitakin kauppoja siellä nykyään, kun en ole nyt muutamaan vuoteen Tampereella asunut.

   Lainaa

  41. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Parantava pelikaani: Miten tekstiileihin on yleensäkään muodostunut homepilkkuja!?!?
   Helposti, kun jättää kosteat pyykit suljettuun tilaan, kuten pesukoneeseen yli kolmeksi päiväksi.

   Lainaa

  42. Valtava hai 24.8.2022 16:14
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Parantava pelikaani: Miten tekstiileihin on yleensäkään muodostunut homepilkkuja!?!?
   Pesty pyykkiä illalla ja unohdettu koneeseen?

   Lainaa

  43. Arkkienkeli 24.8.2022 18:28
   Tulos: -14 (14 ääntä)
   Luottava vesimeloni: Riippuu vähän sijainnista. Kuopion Prismassa alkoi parkkipaikat loppumaan kun vieressä on yliopistoa ja ammattikorkeaa, minkä lisäksi toimistorakennuksia. Silloin kun oli vielä rajoittamaton pysäköinti niin opiskelijoista lähtien kaikki ihmiset toivat autonsa Prisman parkkitaloon koko päiväksi. [...]
   Miksi ehdoin tahdoin pitää mennä kauppaan jossa jonottamiseen menee enemmän kuin lähikaupassa käyntiin?

   Lainaa

  44. Haihtuva hyönteinen 24.8.2022 22:28
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Arkkienkeli: Miksi ehdoin tahdoin pitää mennä kauppaan jossa jonottamiseen menee enemmän kuin lähikaupassa käyntiin?
   Koska tarvitsee jotain, mitä lähikaupassa ei myydä.

   Lainaa

  45. Tulos: -15 (15 ääntä)
   Nimetön marja: Siellähän menee jo tunti kaikkeen kävelyyn ja jos tuo on Tampereen Kalevasta,  siinä on muitakin liikkeitä  joissa voi tarvita palvelua ja joutua sitä odottamaan.
   Jaa, miinuksista päätellen ei riitä. Joo saahan siellä palloilla miten haluaa, mutta silti oon sitä mieltä että jos hakee mitä tarvii niin luulis sen reilun 2- tuntisen riittävän.

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Nyt kun Prismaan on tullu ne laitteet millä skannaat itte ostokset niin voi jeesus miten mukavaa kaupassa käymisestä on tullu. Piippaat kamat ja laitat samantien kassiin, meet itsepalvelukassalle, maksat ja lähet pois.

   Lainaa

  47. Mäntylahti-Piiras 26.8.2022 14:12
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Arkkienkeli: Miksi ehdoin tahdoin pitää mennä kauppaan jossa jonottamiseen menee enemmän kuin lähikaupassa käyntiin?
   lähikaupat on kalliimpia, niiden henkilökunta ylityöllistettyä ja asiakaskunnasta harmittavan iso osa käyttää aivan liian kauan kassalla, joko siellä kaivetaan omista ja siipan taskuista viiden sentin kolikoita kympin edestä tai tarkistutetaan viimeisen viiden vuoden lottotositteita, noudetaan uutta passia ilman että on otettu vanha passi mukaan & pitää soittaa kämppikselle/kissalle/koiralle/vanhemmille että "metsästä se vanha passi jostain ja tuu tuomaan se tänne K-Market-mikä tän marketin nimi taas olikaan?", ja sitten kun vanha passi on saatu kassalle ja uusi passi otettu vastaan niin sitten aletaan kaivaa puhelimesta viiden eri Zalandon paketin seurantatunnuksia yks kerrallaan

   Lainaa

  48. Ehyt lohikäärme 30.8.2022 8:47
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Tosi hyvältä näyttää tuo puuhella mustana. Parannus entiseen.

   Lainaa

  49. Hieno pohatta 2.9.2022 17:23
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Ehyt lohikäärme: Tosi hyvältä näyttää tuo puuhella mustana. Parannus entiseen.
   Juuei.

   Lainaa

  50. Pähkähullu puhveli 7.9.2022 18:20
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Siis Kalevan Prisman remontti valmistui varmaan joskus viisi vuotta sitten, ja sen jälkeen siellä koko parkkipaikalla ja -hallissa on ollut 2h kiekkopaikat. Johtuen naapurissa olevasta hakametsän jäähallista, ammattikoulusta ja uudesta asuinalueesta (nykyään kun ei todellakaan ole itsestäänselvyys, että kaikille asukkaille olisi parkkipaikkaa taloyhtiössä). Lisäksi ratikka kulkee nykyään Prisman ohi, niin mikäs sen kätevämpää kuin jättää auto prisman pihaan parkkiin, hurauttaa ratikalla keskustaan ja välttää pysäköintimaksut. Ymmärrettävästi s-ryhmä toivoo, että tilaa parkkipaikalla jää myös heidän asiakkailleen. En siis ihan ymmärrä, mistä tämä haloo on NYT noussut? Vuosia olen asioinut kyseisessä Prismakeskuksessa, jättänyt auton halliin ja käynyt yleensä prisman lisäksi vähintään 1-2 muussa liikkeessä ja/tai syömässä, eikä koskaan ole pysäköintiaika loppunut. Koska joka puolella muistutellaan 2h paikoista, olen kuvitellut siellä olleen aina pysäköinninvalvonta. Ihme ulinaa :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hella, home, kahvi, kauppa, kikka, kuva, maalata, musta, neuvo, niksi, parkkikiekko, parkkipaikka, parkkipate, piimä, plussa-kortti, prisma, puuhella, tarjous, väri