Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalautetta, osa 5

Olen lopen kyllästynyt Postin touhuun!
Asiakaspalautetta, osa 5

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kykenemätön peura 7.7.2022 0:10
   Tulos: +584 (594 ääntä)
   Mitenkään Postia varsinaisesti puolustamatta, ehkä matkalla Brasiliasta Suomeen joku muukin taho on koskenut korttiin.

   Lainaa

  2. Suurehko lihapulla 7.7.2022 0:11
   Tulos: +529 (545 ääntä)
   Vastailen työkseni suurehkon yrityksen saamiin sähköposteihin ja joskus viestit on oikeasti sellaisia, ettei niihin vain PYSTY järkevästi vastaamaan mitään muuta kuin että kiitos viestistä, harmi juttu, kivaa päivänjatkoa. :D

   Lainaa

  3. Käyrä papaija 7.7.2022 1:44
   Tulos: +172 (186 ääntä)
   Kykenemätön peura: Mitenkään Postia varsinaisesti puolustamatta, ehkä matkalla Brasiliasta Suomeen joku muukin taho on koskenut korttiin.
   Totta. Harrastin postcrossingia joskus kun vielä oli varaa (googlaa postcrossing) ja joissain maissa posti ilmeisesti kulkee jonkun raastimen läpi.
   Välillä harmitti kun oli lähettänyt hienon ja kalliin postikortin ja panostanut siihen, ja se oli saajalla lähes palasina. Sama päinvastoin. 
   Tossa Jarkonkin tapauksessa syyttäisin ensisijaisesti Brasilian postia. Suomenkin posti on alas ajettu mutta täällä yleensä kirjeet ja kortit tulevat ehjinä perille - jos tulevat ylipäätään. 

   Lainaa

  4. Kauhee menninkäinen 7.7.2022 2:10
   Tulos: +337 (343 ääntä)
   "Aluks olin, että rauhotu ja lopuks, että miks oot vapaana?" 😂😂😂 Tää on hyvä, töissä on usein tällainen olo!

   Lainaa

  5. Uljas mansikka 7.7.2022 2:11
   Tulos: +127 (129 ääntä)
   Mä myös harrastin postcrossingia, ja eräässä toisessa maassa asuessani oli paikallisella postilla tapana läntätä kaksi isoa leimaa postikortin kuvapuolelle kortin saapuessa maahan. Siitä laitoin kyllä palautetta menemään joka kerta, ärsytti kun muuten ehjä kortti pääsi perille tuhansien kilometrien päästä, ja sitten paikallinen posti pilaa koko homman leimoillaan.

   Lainaa

  6. Lämmin tomaatti 7.7.2022 2:58
   Tulos: +56 (76 ääntä)
   Käyrä papaija: Totta. Harrastin postcrossingia joskus kun vielä oli varaa (googlaa postcrossing) ja joissain maissa posti ilmeisesti kulkee jonkun raastimen läpi. Välillä harmitti kun oli lähettänyt hienon ja kalliin postikortin ja panostanut siihen, ja se oli saajalla lähes palasina. Sama päinvastoin.  Tossa [...]
   Olen nyt lähettänyt 15 km päähän kaksi korttia. Ensimmäinen matkas 3.5 viikkoa. Kun ei alkanut näkyä parissa viikossa, lähetin uuden 1.6. Kortti saapui 6.7. Hiton nopeaa on.

   Lainaa

  7. Saappaaton krokotiili 7.7.2022 4:20
   Tulos: +113 (123 ääntä)
   Yrittäjänä ja verkkokauppiaana tuntuu aika hurjalta lukea näitä mokia. Itse kun pyrkii aina tarjoamaan sitä parasta mahdollista asiakaspalvelua, mutta isomilla yrityksillä taitaa olla varaa vaikka minkälaiseen toimintaan…

   Lainaa

  8. Tulos: +188 (200 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Olen nyt lähettänyt 15 km päähän kaksi korttia. Ensimmäinen matkas 3.5 viikkoa. Kun ei alkanut näkyä parissa viikossa, lähetin uuden 1.6. Kortti saapui 6.7. Hiton nopeaa on.
   Sillä välimatkalla ei ole mitään merkitystä sen suhteen kuinka nopeasti (tai hitaasti) lähettämäsi posti kulkee. Vaikka lähettäisin tuohon naapuritaloon esim. kortin, niin se käy aina Seinäjoen lajittelukeskuksessa kääntymässä ja en todellakaan asu siellä päinkään. Ei se mene niin, että postin hakija samalla lajittelee kaiken postin ja huomaa että noihan on tässä lähellä joten kannetaanpa ne sitten sinne.

   Lainaa

  9. Kastunut hai 7.7.2022 6:43
   Tulos: +146 (158 ääntä)
   Joskus takavuosina jossain säilykepurkissa oli metalliosa. Laitoin sen metalliosan mukaan ja kirjeen lisäksi. Hyvin pian tuli kirje "kiitos ystävällisestä palautteesta, osa on tuotantolinjaltamme. Lähetämme sinulle pienen hyvityksen" ja muutaman päivän päästä tuli valtava laatikollinen tuotteita, laskin arvoksi jotain 30-40 euroa. Eräs lähisukulainen samasta firmasta sai viiden euron hyvityksen jostain muusta tuote virheestä, eikä tuossa välillä ollut merkittävästi aikaa. Epäilen hyvin pitkälti tähän hyvityksen erotukseen syyksi eroa annettujen palautusten sävystä.

   Lainaa

  10. Tulos: +13 (109 ääntä)
   Kastunut hai: Joskus takavuosina jossain säilykepurkissa oli metalliosa. Laitoin sen metalliosan mukaan ja kirjeen lisäksi. Hyvin pian tuli kirje "kiitos ystävällisestä palautteesta, osa on tuotantolinjaltamme. Lähetämme sinulle pienen hyvityksen" ja muutaman päivän päästä tuli valtava laatikollinen tuotteita, [...]
   Haiskahtaa vähän siltä että sinut ostettiin hiljaiseksi. Metalliosa säilykepurkissa on aika vakava juttu ja jos osa on heidän linjastoltaan on hyvinkin mahdollista ettei sinun purkkisi ole ainoa josta vastaava yllätys löytyy. Eivät halua nostaa äläkkää ja joutua vetämään koko erää takaisin joten hyvittivät reilusti sinulle jotta olisit tyytyväinen etkä ottaisi vihaisena yhteyttä paikallislehteen.

   Lainaa

  11. Osmonautti 7.7.2022 7:32
   Tulos: +113 (125 ääntä)
   Peeke: Haiskahtaa vähän siltä että sinut ostettiin hiljaiseksi. Metalliosa säilykepurkissa on aika vakava juttu ja jos osa on heidän linjastoltaan on hyvinkin mahdollista ettei sinun purkkisi ole ainoa josta vastaava yllätys löytyy. Eivät halua nostaa äläkkää ja joutua vetämään koko erää takaisin joten [...]
   Tuskin olisivat siinä tapauksessa edes myöntäneet mistä osa on peräisin.

   Lainaa

  12. Läikikäs lihapiirakka 7.7.2022 7:48
   Tulos: +30 (42 ääntä)
   Peeke: Haiskahtaa vähän siltä että sinut ostettiin hiljaiseksi. Metalliosa säilykepurkissa on aika vakava juttu ja jos osa on heidän linjastoltaan on hyvinkin mahdollista ettei sinun purkkisi ole ainoa josta vastaava yllätys löytyy. Eivät halua nostaa äläkkää ja joutua vetämään koko erää takaisin joten [...]
   No hyvällä hyvityksellä itse ainakin oon kertonut kaikille tutuille mitä tapahtui ja missä. Jos saa vain pienen lahjakortin, se ei ole mainitsemisen arvoista.

   Lainaa

  13. Navakka norsu 7.7.2022 8:06
   Tulos: +81 (81 ääntä)
   Kastunut hai: Joskus takavuosina jossain säilykepurkissa oli metalliosa. Laitoin sen metalliosan mukaan ja kirjeen lisäksi. Hyvin pian tuli kirje "kiitos ystävällisestä palautteesta, osa on tuotantolinjaltamme. Lähetämme sinulle pienen hyvityksen" ja muutaman päivän päästä tuli valtava laatikollinen tuotteita, [...]
   Minä olen saanut positiivisesta palautteesta tuotepaketin kiitokseksi parikin kertaa :)

   Lainaa

  14. Tulos: -12 (32 ääntä)
   Osmonautti: Tuskin olisivat siinä tapauksessa edes myöntäneet mistä osa on peräisin.
   Vaikea sitä on säilykepurkin kyseessä ollessa kiistääkään, että osa on heidän tehtaaltaan tullut.

   Lainaa

  15. Kitkaton hanhi 7.7.2022 9:07
   Tulos: +83 (97 ääntä)
   Ymmärtäisin tuota leggins-juttua jos kyseessä olisi kotiinkuljetus jostain vähintään parin kilon painoisesta tuotteesta ja sitten sulle sanottaisiin aspasta että joudut omalla kustannuksella sen väärän tuotteen postittamaan takaisin. Hobbyhall yritti tällaista vetoa kohdallani.. Sellaisessa tilanteessa tuollainen avautuminen olisi jokseenkin ymmärrettävää ainakin osittain, mutta housujen palauttaminen että saa uudet oikeanlaiset tilalle ei kyllä ole kovin ihmeellinen asia.

   Lainaa

  16. Takkuinen siili 7.7.2022 9:29
   Tulos: +43 (49 ääntä)
   Käyrä papaija: Totta. Harrastin postcrossingia joskus kun vielä oli varaa (googlaa postcrossing) ja joissain maissa posti ilmeisesti kulkee jonkun raastimen läpi. Välillä harmitti kun oli lähettänyt hienon ja kalliin postikortin ja panostanut siihen, ja se oli saajalla lähes palasina. Sama päinvastoin.  Tossa [...]
   Postcrossing oli kyllä tosi kivaa, ja oli tosi kiinnostavaa seurata kuinka kauan korteilla menee mennä perille. Ja samaa ihmettelin, että minkä raastimien läpi ne on skannattu. 
   Harmi, että on peruspostimerkkikin nykyään niin kallis, että ei oikeen oo enää mielekästä ylläpitää tuota harrastusta. 

   Lainaa

  17. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Laitoin Valopilkulle palautetta, kun se systeemi on niin hönö - kuski hyväksyy kyydin ja asiakkaalle tulee heti aika-arvio etäisyyden perusteella. Viimeksi auto ei edes lähtenyt edellisestä pisteestä liikkeelle ennen kuin ko. aika oli kulunut, ja asiakas vaan joutuu odottelemaan. Valopilkun vastaus: "Ikävää, että sinulla oli huono kokemus." Miten olisi "yritämme korjata tämän ongelman" tms.? Ostin männävuonna vaatekutsuilta n. 100 euron housut, jotka tuli suht nopeesti postissa kotiin. Niissä oli osa saumoista ja napinlävistä ommeltu väärältä puolen, joten olivat kalliiksi housuiksi aika epäsiistit, ja halusin vaihtaa ne kunnollisiin. Kaupalla oli maksullinen palautus/vaihto, ja jouduin aikalailla vääntämään, ennen kuin sain maksutta suorittaa vaihdon kunnon pariin pöksyjä. Enpä ole toiste heiltä tilannut.

   Lainaa

  18. Kirpeä Ahven 7.7.2022 9:37
   Tulos: +61 (93 ääntä)
   Postia halutaan aina mollata, niin pitää kertoa suoraan omista kokemuksista: Työn puolesta postitan noin 100-200 kirjettä vuosittain. Näistä noin 1 vuodessa jää saapumatta perille (poislukien tietenkin muutamat kirjeet joissa vanha/väärä osoite tms.). Postin saapumisvarmuus on siis 99 - 99,5 %. Lisäksi teen suht paljon kauppaa netin kautta. Enimmäkseen tilauksia, ja yksityisiltä ostoja, mutta myös tavaran myyntiä jossain mittakaavassa. Yhtään pakettia. Ei yhtään, ole hukkunut 6-7 vuodessa kun aktiivisemmin olen postin palveluita käyttänyt. Ei minulla ole postin toimista siinä mielessä mitään negatiivista sanottavaa. Vaikka joskus saattaa hitaanlaisesti liikkua paketit, niin kyllä ne sieltä tulee.

   Lainaa

  19. jukkapalmu 7.7.2022 9:58
   Tulos: +104 (112 ääntä)
   Kykenemätön peura: Mitenkään Postia varsinaisesti puolustamatta, ehkä matkalla Brasiliasta Suomeen joku muukin taho on koskenut korttiin.
   No onneksi on lakimiehet tutkimassa kuka sen kortin on rikkonut. Posti on nyt todella kusessa kun ei vähällä pääse. En haluaisi olla Posti nyt.

   Lainaa

  20. Aivoton ankka 7.7.2022 10:03
   Tulos: +89 (93 ääntä)
   Löysin kerran jauhelihapaketista palan apteekkarin salmiakkia, en muista minkä firman niin en viitsi arvailla. Lähetin sen palautteen kanssa takaisin ja sain vastauksen tyyliin: kiitos palautteesta, tutkimme lähettämäänne materiaalia emmekä löydä mitään syytä, miten tällainen hapara muovi olisi meiltä päässyt tuotteeseen." Olin hieman hämilläni joten soitin reklamaatioon vastanneelle henkilölle että tutkipa hieman tarkemmin, se on apteekkarin salmiakkia ja niinhän se oli pakko tunnustaa. Arveli, että oli "linjatyöntekijän takin rintataskusta tippunut linjalle". Itselle tuli mieleen että suusta oli tainnut tippua eikä mistään rintataskusta...

   Lainaa

  21. Tulos: -27 (63 ääntä)
   Foodoran kautta tilattiin pizzat, ja ensinnäkin oli tosi myöhässä, kuski soitti mulle vihasena et osoite on väärin vaikka oli oikein ja edelliset aina löytänyt perille. Toinen pizza oli pelkkää reunaa noin 5cm ja keskelle lätkäisty vaan täytteet joista ananasta oli melk 2 kourallista kun ne nypin pois sieltä, ja toiseen pizzaan oli kaadettu purkillinen oreganoa vaikkei yhtään pitänyt olla, ja siis oikeasti niin paljon ettei täytteitä näkynyt?! Laitoin heti lootat avattua niistä kuvat ja valituksen foodoralle niin tuli vaan "voi harmi, laitamme palautteen eteenpäin" vastasin että halutaan vähintään toinen pizza uusiks kun on syömäkelvoton niin vastaus "voimme harmista ne hyvittää 5€ lahjakortin" vastasin et ei käy ku yksi pizza maksoi jo 12€. Vastaus"nostin lahjakortin arvon kuuteen euroon, kiitos palautteesta! " ja sulki keskustelun! Kiva siinä nälkäsenä sit alkaa metsästään ruokaa muualta kun ei ton vertaa voi asiakassuhteitaan koittaa hoitaa. Pizzat tuli tre patarouvasta btw et kannattaa varoo.

   Lainaa

  22. Häikäilemätön hyönteinen 7.7.2022 10:57
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Olen varmaan harvinainen tyyppi, koska en rehellisesti muista, että Postin kanssa olisi juuri koskaan ollut mitään ongelmia. Mutta Kreikan postiin olen ollut todella tyytymätön. Viisi kertaa olen tilannut jotain Kreikasta ja joka kerta siellä päässä posti on tunaroinut, että paketit ovat pyörineet pari viikkoa Kreikassa tai lähtenyt ihan eri maahan.

   Lainaa

  23. Arkkienkeli 7.7.2022 11:00
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Brasiliassa ei ole suomen postia, joten nyt meni vituralleen.

   Lainaa

  24. Arkkienkeli 7.7.2022 11:04
   Tulos: -80 (88 ääntä)
   Kiiwi: Foodoran kautta tilattiin pizzat, ja ensinnäkin oli tosi myöhässä, kuski soitti mulle vihasena et osoite on väärin vaikka oli oikein ja edelliset aina löytänyt perille. Toinen pizza oli pelkkää reunaa noin 5cm ja keskelle lätkäisty vaan täytteet joista ananasta oli melk 2 kourallista kun ne nypin [...]
   Kuka vittu on niin laiska, ettei jaksa hakea pizzaa itse ja maksaa 10€ kotiin tuodusta roiskeläpästä?

   Lainaa

  25. Pekka Kana 7.7.2022 11:42
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   Arkkienkeli: Kuka vittu on niin laiska, ettei jaksa hakea pizzaa itse ja maksaa 10€ kotiin tuodusta roiskeläpästä?
   Itse en ainakaan tykkää syödä kylmää pizzaa. Tuossa kun kävelisi pizzeriasta kotiin pizza kainalossa, se kerkeäisi kyllä jäähtyä.

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Aivoton ankka: Löysin kerran jauhelihapaketista palan apteekkarin salmiakkia, en muista minkä firman niin en viitsi arvailla. Lähetin sen palautteen kanssa takaisin ja sain vastauksen tyyliin: kiitos palautteesta, tutkimme lähettämäänne materiaalia emmekä löydä mitään syytä, miten tällainen hapara muovi olisi [...]
   Ää, ei olisi pitäny lukea tätä, syön just jauheliha-tacoja 😬😅

   Lainaa

  27. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Välillä kun lukee tällaisia asiakaspalvelu-kokemuksia tulee mieleen, että onkohan isoilla nettimyyntifirmoilla aina edes ihminen siellä vastaamassa? Vai onko vaan joku chat robotti, joka skannaa viestistä avainsanoja ja lähettää valmiiksi ohjelmoiduista vastauksista siihen sopivimman? 🤔

   Lainaa

  28. Harteeton tomaatti 7.7.2022 11:49
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   Esimerkiksi liikuntarajoitteiset ja ne keillä ei ole pitseriaa lähellä. Monesta paikkaa saa myös ilmaisen tai parin euron kotiinkuljetuksen.

   Lainaa

  29. Harteeton tomaatti 7.7.2022 11:50
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Arkkienkeli: Kuka vittu on niin laiska, ettei jaksa hakea pizzaa itse ja maksaa 10€ kotiin tuodusta roiskeläpästä?
   Unohtui lainaus.

   Lainaa

  30. Tosikko kiivi 7.7.2022 11:53
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Osmonautti: Tuskin olisivat siinä tapauksessa edes myöntäneet mistä osa on peräisin.
   Mistä muualtakaan osa olisi suljettuun purkkiin päässyt?

   Lainaa

  31. Kesytön kalkkuna 7.7.2022 11:56
   Tulos: +84 (90 ääntä)
   Arkkienkeli: Kuka vittu on niin laiska, ettei jaksa hakea pizzaa itse ja maksaa 10€ kotiin tuodusta roiskeläpästä?
   Jos se pizzeria on 4km päässä eikä sulla ole autoa, niin et varmaan itse kävele pizzaa hakemaan? Sehän olisi kylmä ennen kuin pääset kotiovelle.
   Tai jos jalka paketissa ei kiinnosta välttämättä kiipeä portaita edestakaisin vaikka pizzeria olisi suhteellisen lähellä.
   Toiset eivät vain jaksa nosta persettä kun on just löytänyt hyvän paikan sohvasta, eikä se ole yhtään sinulta pois.

   Lainaa

  32. Intolerantti sotilas 7.7.2022 12:33
   Tulos: +71 (77 ääntä)
   Aivoton ankka: Löysin kerran jauhelihapaketista palan apteekkarin salmiakkia, en muista minkä firman niin en viitsi arvailla. Lähetin sen palautteen kanssa takaisin ja sain vastauksen tyyliin: kiitos palautteesta, tutkimme lähettämäänne materiaalia emmekä löydä mitään syytä, miten tällainen hapara muovi olisi [...]
   Olen ollut kolmessa isossa elintarviketalossa töissä ja niissä missään ei ole tuotannon työntekijöiden vaatteissa ollut taskuja tai vaihtoehtoisesti ne on ommeltu kiinni, jottei vahingossakaan taskuista putoaisi mitään linjalle. Näin ollen itsekin epäilen, että on tauolta lähdetty salmiakki suussa ja sieltä sitten pudonnut jauhelihan joukkoon. Nam nam.
   Ja vaikka rintatasku olisikin, niin tuntuu kummalliselta ajatukselta, että taskussa olevasta rasiasta hyppäisi salmiakki jauhelihapakettiin.

   Lainaa

  33. Aevokuallut 7.7.2022 12:58
   Tulos: -21 (29 ääntä)
   Suomalainen vastine Karen nimisille on siis Kati.

   Lainaa

  34. Tulos: -5 (39 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Postia halutaan aina mollata, niin pitää kertoa suoraan omista kokemuksista: Työn puolesta postitan noin 100-200 kirjettä vuosittain. Näistä noin 1 vuodessa jää saapumatta perille (poislukien tietenkin muutamat kirjeet joissa vanha/väärä osoite tms.). Postin saapumisvarmuus on siis 99 - 99,5 [...]
   Oma kokemukseni on täysin toisenlainen. Postin onnistumisprosentti on tasan nolla.
   Olen lähettänyt tasan yhden paketin ja posti kusi sen täydellisesti. Lähetin sen johonkin pienehköön kylään tai kaupunkiin länsirannalle (en kuollaksenikaan muista mihin). Vajaa kahden viikon jälkeen kysyin vastaanottajalta onko paketti tullut. Ei ollut.
   Paketin matkatietojen mukaan paketti oli saapunut asianmukaiseen paikallispostiin haettavaksi kun oli ensin kiertänyt pääkaupunkiseudun lajittelukeskuksen. Paketti seisoi siellä pari päivää ja oli lähtenyt Tampereelle uudestaan lajitteluun. Sieltä takaisin oikeaan paikallispostiin. Ja sieltä taas uudestaan jonkin lähikaupungin postiin. 
   Pelkästään tässä sekoilussa oli kulunut aikaa noin viikko. Vastaanottaja ei koskaan saanut ilmoitusta paketista vielä tähänkään päivään asti. Minun piti käydä kaivamassa pakettikortin kopio taloyhtiön roskiksesta ja antaa paketin tiedot siitä itse vastaanottajalle. Paketti oli nyt viikon lojunut viimeisessä mainitussa paikassa ja viimeistä päivää ennen kuin se lähtisi takaisin minulle tai uudelle limbo-kierrokselle. Vastaanottajalla oli noin tunti aikaa ajaa tuonne väärään kaupunkiin hakemaan paketti ennen kuin posti sulkeutuu. Pääsi paikalle mutta joutui jopa hetken tappelemaan saadakseen paketin, kun hällä oli vain minun ottama kuva paketin tiedoista.
   Tuossa hommassa meni niin monta asiaa pieleen että on itsekin vaikea uskoa sen kaiken tapahtuneen yhdelle paketille.

   Lainaa

  35. Lämmin tomaatti 7.7.2022 13:58
   Tulos: -8 (26 ääntä)
   Ei Muuta: Sillä välimatkalla ei ole mitään merkitystä sen suhteen kuinka nopeasti (tai hitaasti) lähettämäsi posti kulkee. Vaikka lähettäisin tuohon naapuritaloon esim. kortin, niin se käy aina Seinäjoen lajittelukeskuksessa kääntymässä ja en todellakaan asu siellä päinkään. Ei se mene niin, että postin [...]
   Asun Espoossa, saaja Helsingissä, jossa on lajittelukeskus.

   Lainaa

  36. Kirpeä Ahven 7.7.2022 14:14
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Arkkienkeli: Kuka vittu on niin laiska, ettei jaksa hakea pizzaa itse ja maksaa 10€ kotiin tuodusta roiskeläpästä?
   Minä. Krapulassa.

   Lainaa

  37. Kirpeä Ahven 7.7.2022 14:21
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Toj Karin: Oma kokemukseni on täysin toisenlainen. Postin onnistumisprosentti on tasan nolla. Olen lähettänyt tasan yhden paketin ja posti kusi sen täydellisesti. Lähetin sen johonkin pienehköön kylään tai kaupunkiin länsirannalle (en kuollaksenikaan muista mihin). Vajaa kahden viikon jälkeen kysyin [...]
   Muutama vuosi sitten ostin kitaravahvistimen yksityiseltä myyjältä. Puolitoista viikkoa kun oli kulunut niin soittelin myyjälle ettei ole kuulunut. Hän kävi kyselemässä R-Kioskilta mitä lähettämälleen paketille on käynyt, kun ei löytynyt Postin sivuilta mitään tietoa. Paljastui että se paketti oli myyjältä unohtunut, ja seisonut siellä kioskin nurkassa tiskin takana sen puolitoista viikkoa....

   Lainaa

  38. Postipoika 7.7.2022 14:26
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Toj Karin: Oma kokemukseni on täysin toisenlainen. Postin onnistumisprosentti on tasan nolla. Olen lähettänyt tasan yhden paketin ja posti kusi sen täydellisesti. Lähetin sen johonkin pienehköön kylään tai kaupunkiin länsirannalle (en kuollaksenikaan muista mihin). Vajaa kahden viikon jälkeen kysyin [...]
   Olikohan paketissa vastaanottajan oikea puhelinnumero? Joskus näitä tapahtuu kun ihmiset esim tilaa paketteja ja syöttää puhelinnumeron kohdalle jotain tyyliin 040 1111 111. Puhelimitse tai tekstiviestillä postilta ilmoitetaan että on paketti tulossa/noudettavissa. Eli jos numero on väärä tai keksitty niin eipä onnistu.

   Lainaa

  39. Nurja päärynä 7.7.2022 16:10
   Tulos: +2 (22 ääntä)
   Kitkaton hanhi: Ymmärtäisin tuota leggins-juttua jos kyseessä olisi kotiinkuljetus jostain vähintään parin kilon painoisesta tuotteesta ja sitten sulle sanottaisiin aspasta että joudut omalla kustannuksella sen väärän tuotteen postittamaan takaisin. Hobbyhall yritti tällaista vetoa kohdallani.. Sellaisessa [...]
   On se kyllä jossain paikoissa peräkylällä esim, jossa lähin posti on todella kaukana. Lisäksi tuosta nyt ei selviä, että joutuuko vielä maksaa palautuksesta (tätäkin on joskus yritetty).
   Mielestäni periaatekysymys ja itse ottaisin omassa firmassa paljon mieluummin takkiin parin euron legginseistä, kun alkaisin pyytelemään niitä takaisin.

   Lainaa

  40. Itseasiassa 7.7.2022 16:33
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Läikikäs lihapiirakka: No hyvällä hyvityksellä itse ainakin oon kertonut kaikille tutuille mitä tapahtui ja missä. Jos saa vain pienen lahjakortin, se ei ole mainitsemisen arvoista.
   Niinpä, ne 5 €:n lahjakortit löytyvät aina jostain vanhentuneina, kun ei jaksa ottaa niitä kauppaan mukaan.

   Lainaa

  41. Itseasiassa 7.7.2022 16:50
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Laura: Välillä kun lukee tällaisia asiakaspalvelu-kokemuksia tulee mieleen, että onkohan isoilla nettimyyntifirmoilla aina edes ihminen siellä vastaamassa? Vai onko vaan joku chat robotti, joka skannaa viestistä avainsanoja ja lähettää valmiiksi ohjelmoiduista vastauksista siihen sopivimman? 🤔
   Chat robotit on kyllä yks turhimmista keksinnöistä ikinä. Niistä ei ole vielä kertaakaan ollut apua. Toinen turha on ulkoistetut chatit, eli joku tyyppi hoitaa useampaa nettikauppaa. Ne ei tunnu tietävän mua enempää siitä kaupasta tai löydä sieltä yhtään paremmin mitään. Joskus kyselin tuotetta tietyllä ominaisuudella ja hetken päästä chatista ilmoitettiin ettei sellaista ole valikoimassa. Samaan aikaan mulla oli auki sieltä kaupasta se oikea tuote, joten meni ihan nappiin.

   Lainaa

  42. Itseasiassa 7.7.2022 17:02
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   On kyllä pakko kertoa, että kerran ostin kalliimman vaatteen ja huomasin se kankaan olevan vinoon leikattu. Laitoin aika kärkkään palautteen firmalle kuvien kera ja sieltä pahoiteltiin mutta sanottiin että tuo kuuluu vaatteen ominaisuuksiin. Vaatetta tarkasteltuani jouduin toteamaan aspsn olleen oikeassa ja itse olleeni aasi, joten lähetin anteeksipyynnön takaisin. Oli pakko, hävetti oma typeryyteni niin paljon. Vaate on edelleen käytössä kuuden vuoden jälkeen, joten oli ihan hintansa väärti.

   Lainaa

  43. Harmiton robotti 7.7.2022 17:26
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Itseasiassa: Niinpä, ne 5 €:n lahjakortit löytyvät aina jostain vanhentuneina, kun ei jaksa ottaa niitä kauppaan mukaan.
   Ja sekin kaupan vika. Tai hallituksen.

   Lainaa

  44. Kuohitsematon karpalo 7.7.2022 17:27
   Tulos: -24 (46 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Minä. Krapulassa.
   Et tiedä mitä on krapula, jos mielestäsi krapulassa syödään jotain.

   Lainaa

  45. Vaikuton kavioeläin 7.7.2022 17:28
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Arkkienkeli: Kuka vittu on niin laiska, ettei jaksa hakea pizzaa itse ja maksaa 10€ kotiin tuodusta roiskeläpästä?
   Ne joilla on varaa.

   Lainaa

  46. Nuutunut kivi 7.7.2022 17:43
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   Toj Karin: Oma kokemukseni on täysin toisenlainen. Postin onnistumisprosentti on tasan nolla. Olen lähettänyt tasan yhden paketin ja posti kusi sen täydellisesti. Lähetin sen johonkin pienehköön kylään tai kaupunkiin länsirannalle (en kuollaksenikaan muista mihin). Vajaa kahden viikon jälkeen kysyin [...]
   Yksi paketti eli 100 %.

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Postipoika: Olikohan paketissa vastaanottajan oikea puhelinnumero? Joskus näitä tapahtuu kun ihmiset esim tilaa paketteja ja syöttää puhelinnumeron kohdalle jotain tyyliin 040 1111 111. Puhelimitse tai tekstiviestillä postilta ilmoitetaan että on paketti tulossa/noudettavissa. Eli jos numero on väärä tai keksitty niin eipä onnistu.
   Kaikki tiedot oli oikein ja moneen kertaan tarkistettu. Juuri siksi kun kyseessä oli ensimmäinen lähettämäni paketti, olin  erityisen tarkka siinä mitä tein, kun mikään ei mennyt rutiinilla.

   Lainaa

  48. Tulos: +5 (25 ääntä)
   Nuutunut kivi: Yksi paketti eli 100 %.
   Miten ihmeessä se on sinun mielestä postin onnistuminen, jos minun oma väliintulo oli ainoa asia minkä takia vastaanottaja lopulta sai paketin? Kyllä tuo on lähempänä nollaa prosenttia kuin sataa.

   Lainaa

  49. Tulos: +10 (24 ääntä)
   *legginGsit

   Lainaa

  50. Kesy viikuna 7.7.2022 20:45
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Kitkaton hanhi: Ymmärtäisin tuota leggins-juttua jos kyseessä olisi kotiinkuljetus jostain vähintään parin kilon painoisesta tuotteesta ja sitten sulle sanottaisiin aspasta että joudut omalla kustannuksella sen väärän tuotteen postittamaan takaisin. Hobbyhall yritti tällaista vetoa kohdallani.. Sellaisessa [...]
   Kodin1 yritti tätä n. 20kg paketin kohdalla. Tulivat lopulta kyllä hakemaan sen itse. Mutta on naurettavaa, että tuollaisesta täytyy ylipäänsä vääntää.

   Lainaa

  51. Kastunut hai 7.7.2022 21:27
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Saappaaton krokotiili: Yrittäjänä ja verkkokauppiaana tuntuu aika hurjalta lukea näitä mokia. Itse kun pyrkii aina tarjoamaan sitä parasta mahdollista asiakaspalvelua, mutta isomilla yrityksillä taitaa olla varaa vaikka minkälaiseen toimintaan…
   Isommilla yrityksellä on tapana säästää ottaa asiakaspalvelijat sieltä, mistä mahdollisimman halvalla saa, vaikka sitten Intiasta tai Virosta välittämättä osaako ko. henkilö edes maan kieltä.  Pienissä se paras palvelu nykyään on, lähes poikkeuksetta.

   Lainaa

  52. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Minäkin olen vaipunut ikuiseen epätoivoon koska vastaanotin katkenneen postikortin.

   Lainaa

  53. Kirpeä Ahven 7.7.2022 22:37
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Kuohitsematon karpalo: Et tiedä mitä on krapula, jos mielestäsi krapulassa syödään jotain.
   Kyllä muuten tiedän... Sitten kun pystyy, kunnon oloissa joskus iltapäivästä, illasta, niin kyllä minä ainakin syön jotain. Eihän se muuten helpota ikinä :D

   Lainaa

  54. Vesiselvä kantojuhta 8.7.2022 7:44
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Vaikuton kavioeläin: Ne joilla on varaa.
   Se on sitä samaa "varakasta" porukkaa, joille tämä euribor 12kk kääntyminen vuosien jälkeen positiiviseksi aiheuttaa jo huolia lainanmaksukyvystä

   Lainaa

  55. Marinoitu pomelo 8.7.2022 7:51
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   Toj Karin: Oma kokemukseni on täysin toisenlainen. Postin onnistumisprosentti on tasan nolla. Olen lähettänyt tasan yhden paketin ja posti kusi sen täydellisesti. Lähetin sen johonkin pienehköön kylään tai kaupunkiin länsirannalle (en kuollaksenikaan muista mihin). Vajaa kahden viikon jälkeen kysyin [...]
   En nyt ihan tajua tätä. Jos sinulla on ollut ne paketin matkatiedot saatavilla, onhan ne olleet vastaanottajallakin. Siis netissä, ei siihen pakettikorttia tarvita. Vastaanottajakaan ei tarvitse mitään paperilappuja, vaan pelkästään sen lähetyksen mukana olevan koodin (jonka perusteella sinäkin olet paketin matkaa seurannut ja lähettäjänä voit antaa ihan heti vastaanottajalle) ja henkkarit. Se on tietysti tosi rasittavaa, jos paketti menee ihan väärään paikkaan, mutta silti epäilen vahvasti, että ensikertalaisena kirjasit esimerkiksi sen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen väärin tai väärään kohtaan. 
   Posti voi mokailla monella tavalla, mutta jos pystyit seuraamaan paketin kulkua reaaliaikaisesti, eikä se missään vaiheessa ollut varsinaisesti kateissa, pieleen meni lähinnä se, että paketti lähti siitä oikeasta postista johonkin kauemmas. Tosin noutoajat on kai pidemmät kuin viikon ja jos lähetyksestä noutoon oli kestänyt sen aikaa, ei varmaan ihan vielä ollut aikarajat ummessa.

   Lainaa

  56. Tulos: +4 (22 ääntä)
   Työn puolesta kun joutunut postin kanssa tappelemaan tosissaan varastettujen pakettien kanssa niin siviilissä en suostu lähettämään mitään muuten kuin matkahuollolla ja duunissa pantiin verkkokauppaan postipaketti tuplasti kalliimmaksi kuin mh niin sitä ei enää käytä kuin kourallinen asiakkaita. Ihan vaan yhtenä esimerkkinä kun 800€ tavara katoaa - kyllä varastetaan postin hallussa ollessaan - niin korvaus on painon mukaan 40€ ja sen saamiseen meni puoli vuotta ja niin monta miestyötuntia selvityksiä ja pompottelua että palkkakuluihinkin meni monta sataa euroa - ja sillä lopulta saatiin 40€ vajaan tonnin tuotteesta. Samaan aikaan tuhansista paketeista mh hukannut 0 kpl ja joka katoamisesta tehdään rikosilmoitus ja tuotteet korvataan täydestä arvostaan. Asiat voi tehdä hyvin tai asiat voi tehdä kuten Posti.

   Lainaa

  57. Kouluttamaton peto 8.7.2022 10:03
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   Akrasia: *legginGsit
   *legginsit Ollaan Suomessa.

   Lainaa

  58. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Marinoitu pomelo: En nyt ihan tajua tätä. Jos sinulla on ollut ne paketin matkatiedot saatavilla, onhan ne olleet vastaanottajallakin. Siis netissä, ei siihen pakettikorttia tarvita. Vastaanottajakaan ei tarvitse mitään paperilappuja, vaan pelkästään sen lähetyksen mukana olevan koodin (jonka perusteella sinäkin olet [...]
   Mikä siinä on nyt niin vaikea ymmärtää että vastaanottaja ei koskaan saanut mitään tietoa paketista Postilta? Tai sitä että kyseessä oli ensimäinen lähettämäni paketti, niin en ymmärtänyt heti tehdä itse Postille kuuluvia hommia ja lähettää  näitä tietoja heti?
   Jälkimmäistä en vääntänyt rautalangasta aloitukseen, mutta tuo on kirjaimellisesti ainoa tulkinta mitä siitä voi tehdä jos yhtään käyttää  päätään.

   Lainaa

  59. Nukkuva ylioppilas 8.7.2022 13:57
   Tulos: -13 (17 ääntä)
   Akrasia: *legginGsit
   Vaikutat sellaselta tyypiltä joka syö chipsejä ja juo niiden kanssa cokista

   Lainaa

  60. Nuutunut kivi 8.7.2022 15:06
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   Toj Karin: Miten ihmeessä se on sinun mielestä postin onnistuminen, jos minun oma väliintulo oli ainoa asia minkä takia vastaanottaja lopulta sai paketin? Kyllä tuo on lähempänä nollaa prosenttia kuin sataa.
   Tarkoitin että olet lähettänyt yhden paketin ja sen mukaan arvioit Postin toimintaa eli 100 %. Itse tulkitsit sen tarkoittavan onnistumista.

   Lainaa

  61. Kirpeä Ahven 8.7.2022 22:19
   Tulos: +1 (11 ääntä)
   Toj Karin: Mikä siinä on nyt niin vaikea ymmärtää että vastaanottaja ei koskaan saanut mitään tietoa paketista Postilta? Tai sitä että kyseessä oli ensimäinen lähettämäni paketti, niin en ymmärtänyt heti tehdä itse Postille kuuluvia hommia ja lähettää  näitä tietoja heti? Jälkimmäistä en vääntänyt [...]
   Eipä niitä viestejä käsin lähetellä, eli jos paketissa on vastaanottajan puhelinnumero oikein, pitäisi siihen kilahtaa viesti, kun lähetys kuitataan perille ja on haettavissa. Samoin sähköpostiin, jos on laitettu tietoihin. En tiedä kuinka kaukana se paketin lopullinen hakupiste oli, mutta ne voi joskus ohjautua toiseen kuntaan, jos pikkukylän postissa on liian täyttä.

   Lainaa

  62. Ehta kotieläin 8.7.2022 22:26
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Saappaaton krokotiili: Yrittäjänä ja verkkokauppiaana tuntuu aika hurjalta lukea näitä mokia. Itse kun pyrkii aina tarjoamaan sitä parasta mahdollista asiakaspalvelua, mutta isomilla yrityksillä taitaa olla varaa vaikka minkälaiseen toimintaan…
   Ei mua ainakaan naurata tuollaiset tympeät vastaukset yrityksiltä. Harmi, että aina joidenkin mielestä ne on niin hulvattoman hauskoja.
   Kesytön kalkkuna: Jos se pizzeria on 4km päässä eikä sulla ole autoa, niin et varmaan itse kävele pizzaa hakemaan? Sehän olisi kylmä ennen kuin pääset kotiovelle.Tai jos jalka paketissa ei kiinnosta välttämättä kiipeä portaita edestakaisin vaikka pizzeria olisi suhteellisen lähellä.Toiset eivät vain jaksa nosta [...]
   Ei kiinnosta välttämättä kiipeä????? Huoh.

   Lainaa

  63. Lottoava matelija 9.7.2022 11:28
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Postia halutaan aina mollata, niin pitää kertoa suoraan omista kokemuksista: Työn puolesta postitan noin 100-200 kirjettä vuosittain. Näistä noin 1 vuodessa jää saapumatta perille (poislukien tietenkin muutamat kirjeet joissa vanha/väärä osoite tms.). Postin saapumisvarmuus on siis 99 - 99,5 [...]
   Sinulla on käynyt tuuri. Minun kokemukseni mukaan kirjepostin saapumisvarmuus on 85-90 %:n tuntumassa.

   Lainaa

  64. Kirpeä Ahven 9.7.2022 11:48
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Lottoava matelija: Sinulla on käynyt tuuri. Minun kokemukseni mukaan kirjepostin saapumisvarmuus on 85-90 %:n tuntumassa.
   Käynyt 6 vuotta tuuri, kun olen kyseisiä töitä tehnyt? Kai se teoriassa on mahdollista muta epäilen :D

   Lainaa

  65. Tosikko kiivi 9.7.2022 15:40
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Eipä niitä viestejä käsin lähetellä, eli jos paketissa on vastaanottajan puhelinnumero oikein, pitäisi siihen kilahtaa viesti, kun lähetys kuitataan perille ja on haettavissa. Samoin sähköpostiin, jos on laitettu tietoihin. En tiedä kuinka kaukana se paketin lopullinen hakupiste oli, mutta ne voi [...]
   Posti on kyllä ainoa yritys, jonka maksetut palvelut voivat tuolla lailla "ohjautua" johonkin ihan muualle ilman mitään vastuuta. Jos vaikka lentokone laskeutuu sään vuoksi väärään paikkaan, lentoyhtiö joutuu järjestämään matkustajille kyydin määränpäähänsä.

   Lainaa

  66. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Tiedän Taijan somesta, eikä ole mikään ihme että valokuvaamo meni vipuun tuossa raskaushommelissa. Kuulin että Soini oli myös saanut heiltä alennuskoodin, mutta peräti -35%.

   Lainaa

  67. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kouluttamaton peto: *legginsit Ollaan Suomessa.
   Maantieteellisestä sijainnistamme huolimatta suomen kielen sana tiukasti jalanmyötäisille trikoisille (naisten tai tyttöjen) pitkille housuille on leggingsit.

   Lainaa

  68. Laiton karjalanpiirakka 22.7.2022 16:35
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Tero: Maantieteellisestä sijainnistamme huolimatta suomen kielen sana tiukasti jalanmyötäisille trikoisille (naisten tai tyttöjen) pitkille housuille on leggingsit.
   Nope.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalaute, cdon, ellos, kiristää, lasku, maksaa, palaute, palautus, posti, qliro, raskaana, reklamaatio, verkkokauppa, viivakoodi, väärä tuote