Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 162

Annetaan muuton yhteydessä löytyneitä aarteita.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 162

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 26 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Takuuvarma sirkka 2.6.2022 0:11
   Tulos: +357 (427 ääntä)
   Haluaisin heittää jotain läppää Annukan käsityksestä vähäisestä osumasta, mutta mä en vaan pääse yli siitä että hän kuvittelee että tolla roskalla on jotain arvoa jollekin. Mitä ihmisten aivoissa liikkuu?

   Lainaa

  2. Karoliina 2.6.2022 0:16
   Tulos: -31 (71 ääntä)
   Eilan puhelin on näköjään mennyt rikki jo muutamaan kertaan.

   Lainaa

  3. Karoliina 2.6.2022 0:17
   Tulos: +108 (116 ääntä)
   Karoliina: Eilan puhelin on näköjään mennyt rikki jo muutamaan kertaan.
   *kuori

   Lainaa

  4. Pelimies25senttiä 2.6.2022 0:28
   Tulos: +249 (253 ääntä)
   Kyllä tuota astiaa kannattaa jo vähän kauempaakin käydä katsomassa, jos vaikka olisi itselle sopiva 😊

   Lainaa

  5. Kliffa järvisieni 2.6.2022 0:29
   Tulos: +59 (123 ääntä)
   Anet taisi tarkoittaa pelkästään hyvää, ja hämmästelikin asiaa suht kohteliaasti. Ei siis kovinkaan paha moka.

   Lainaa

  6. Elämätön kesyhanhi 2.6.2022 0:47
   Tulos: +174 (182 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Haluaisin heittää jotain läppää Annukan käsityksestä vähäisestä osumasta, mutta mä en vaan pääse yli siitä että hän kuvittelee että tolla roskalla on jotain arvoa jollekin. Mitä ihmisten aivoissa liikkuu?
   Mää en pääse yli siitä etten voi olla varma että vitsailiko Annukka.

   Lainaa

  7. Taivukas mango 2.6.2022 0:51
   Tulos: +140 (178 ääntä)
   Kliffa järvisieni: Anet taisi tarkoittaa pelkästään hyvää, ja hämmästelikin asiaa suht kohteliaasti. Ei siis kovinkaan paha moka.
   Samaa mieltä olen. Jos kerran ilmoituksessa ei ole mainittu, että kaikki kerralla otettava, niin ei kai harmitukseltaan asiasta ihan nätisti tiedustelevaa voi syyttää valittamisesta. Ymmärrän kyllä, että myyjä mieluummin haluaa kaikista kerralla eroon, mutta voisihan sen nyt selkeästi heti alkuun ilmaista.

   Lainaa

  8. Kunniakas vuohi 2.6.2022 1:41
   Tulos: -4 (18 ääntä)
   Samsung Galaxy S3

   Lainaa

  9. Peeaa vadelma 2.6.2022 2:46
   Tulos: -42 (66 ääntä)
   Otan vain 4, koska en halua jakaa kolmea ylimääräistä roskalavalla itsenikaltaisten ihmisten vuoksi.. 🙄

   Lainaa

  10. Tulos: +21 (35 ääntä)
   Olipas Annukka aivan hulvattoman hauska! Oikein sai kyyneleitä pyyhkiä kun niin nauratti.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 2.6.2022 9:05
   Tulos: +107 (109 ääntä)
   Nykyisessä kertakäyttökulttuurissa peuhaavat voisivat ottaa Eilasta mallia. Nyt on kyllä kunnioitettavan pitkään käytetty samaa kuorta, toivottavasti löysi jostain uuden tilalle.

   Lainaa

  12. Ponne Jarkka 2.6.2022 9:36
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Haluaisin heittää jotain läppää Annukan käsityksestä vähäisestä osumasta, mutta mä en vaan pääse yli siitä että hän kuvittelee että tolla roskalla on jotain arvoa jollekin. Mitä ihmisten aivoissa liikkuu?
   Ei tarvi kävellä roska-astialle asti jos joku hakee alaovelta.

   Lainaa

  13. Kirjautuminen epäonnistui 2.6.2022 10:08
   Tulos: +71 (89 ääntä)
   Kliffa järvisieni: Anet taisi tarkoittaa pelkästään hyvää, ja hämmästelikin asiaa suht kohteliaasti. Ei siis kovinkaan paha moka.
   Onhan tuo aika passiivis-aggressiivista... ”Mirja toimii miten haluaa näköjään”, ”Oisko voinu ees”, ”Ois pitäny olla ahne” yms.
    Ja hieman myös ärsyttää tuo selitys, kuinka halusi vain että ”lopuista olisi iloa jollekin muulle”. Ei se liene pääasiallinen syy, vaan se, että itse tarvitsi vain neljä. Jos toisten ilahduttaminen menee edellä, niin myyjällekin varmaan tuotti iloa se, että pääsi helposti kerralla eroon kaikista?

   Lainaa

  14. Tumaton seuraeläin 2.6.2022 10:26
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Haluaisin heittää jotain läppää Annukan käsityksestä vähäisestä osumasta, mutta mä en vaan pääse yli siitä että hän kuvittelee että tolla roskalla on jotain arvoa jollekin. Mitä ihmisten aivoissa liikkuu?
   Sarkasmia siellä liikkuu. Mutta kuten tiedämme, se on taitolaji.

   Lainaa

  15. Horjahtava keiju 2.6.2022 10:39
   Tulos: +36 (48 ääntä)
   Anet ei taida sisäistää, että vaikka olisi laittanut heti viestiä kaikkien ottamisesta, tuo joku toinen olisi voinut silti ehtiä ottamaan kaikki.

   Lainaa

  16. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Taivukas mango: Samaa mieltä olen. Jos kerran ilmoituksessa ei ole mainittu, että kaikki kerralla otettava, niin ei kai harmitukseltaan asiasta ihan nätisti tiedustelevaa voi syyttää valittamisesta. Ymmärrän kyllä, että myyjä mieluummin haluaa kaikista kerralla eroon, mutta voisihan sen nyt selkeästi heti alkuun ilmaista.
   Passiivis-aggressiivisuus tyyliin "Mirja toimii näköjään niin kuin itse haluaa" ei ole nätisti tiedustelemista. Lisäksi se on absurdia. Totta ihmeessä Mirja toimii kuten itse haluaa - ne ovat hänen (kulahtaneet) tuolinsa!

   Lainaa

  17. Tuoksuva pöllö 2.6.2022 18:46
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: Haluaisin heittää jotain läppää Annukan käsityksestä vähäisestä osumasta, mutta mä en vaan pääse yli siitä että hän kuvittelee että tolla roskalla on jotain arvoa jollekin. Mitä ihmisten aivoissa liikkuu?
   Ei kai kukaan tuota ota tosissaan. Mutta hyvä, kärjistetty esimerkki siitä, millaista roskaa jotkut tarjoaa. Itse olen tosin sitä mieltä, että todella harmitonta sikäli kun ryhmän idea on tuo "toisen roska on toisen aarre".

   Lainaa

  18. Alice Wonderland 3.6.2022 1:01
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   No olihan Annukka jokseenkin vitsikäs. Harva tosiaan pyrkii feissarimokien kriittisen yleisön arvioitavaksi ja pohtii kaikkea fb julkaisujaan siltä kantilta. Itseä ainakin kevyesti nauratti, että a) joku jaksaa nähdä julkaisun vaivan ja b) muut lähti vitsiin mukaan (olis ehkä ollut jopa lisäarvoa julkaisulle kommenteissa).

   Lainaa

  19. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Elämätön kesyhanhi: Mää en pääse yli siitä etten voi olla varma että vitsailiko Annukka.
   Sikäli mikäli kaketsua tunnen ja siellä asuneena niin sanotaan näin että alueen omassa puskaradiossa muutenkin myydään ja annetaan milloin mitäkin turhakkeita, joten en ihmettele vaikka olisi lähinnä peri oululaista huumoria.

   Lainaa

  20. Sorea laama 3.6.2022 16:35
   Tulos: -11 (11 ääntä)
   Vatuttaa kyl ihmiset jotka ei ymmärrä että joissain asioissa pitää oikeesti olla tarkat mitat, että tuote toimii. Teen 3D tulostimella tuotetta, missä milli jopa puolikaskin ratkaisee istuvuuden, ni porukka mittailee jollain perus viivottimella ja ilmottaa sinnepäin sentit :)

   Lainaa

  21. Tosikko kiivi 3.6.2022 17:58
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Sorea laama: Vatuttaa kyl ihmiset jotka ei ymmärrä että joissain asioissa pitää oikeesti olla tarkat mitat, että tuote toimii. Teen 3D tulostimella tuotetta, missä milli jopa puolikaskin ratkaisee istuvuuden, ni porukka mittailee jollain perus viivottimella ja ilmottaa sinnepäin sentit :)
   Puhelimen kuorien kohdalla mittailu on jo lähtökohtaisesti turhaa, sillä vaikka luuri ulkomitoiltaan istuisikin väärän mallin kuoreen, napit ja kamerat sun muut eivät kuitenkaan ole samoissa paikoissa. Kyllä se mallinumero vaan täytyy katsoa jos sopivan haluaa.

   Lainaa

  22. Pilkuntarkka laiskiainen 3.6.2022 19:45
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Tosikko kiivi: Puhelimen kuorien kohdalla mittailu on jo lähtökohtaisesti turhaa, sillä vaikka luuri ulkomitoiltaan istuisikin väärän mallin kuoreen, napit ja kamerat sun muut eivät kuitenkaan ole samoissa paikoissa. Kyllä se mallinumero vaan täytyy katsoa jos sopivan haluaa.
   Näin on. Ihan aina ei edes täydellinen mallinumero riitä. Historia tuntee esim. Samsung Galaxy S5:n nahkajäljitelmäkuorella, jonka kanssa se ei mahtunut juuri mihinkään kovamuoviseen tarvikekuoreen. Nokia Lumia 630/635 taas sopivat samoihin kuoriin, paitsi jälkimmäisen oranssi ja vihreä väri, joiden kiiltävä pinta oli rahtusen paksumpi kuin muissa. Nykypäivän malleja en enää tunne, koska en (onneksi) enää myy suojakuoria työkseni.

   Lainaa

  23. Tilattava tuhatjalkainen 5.6.2022 15:29
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Pelimies25senttiä: Kyllä tuota astiaa kannattaa jo vähän kauempaakin käydä katsomassa, jos vaikka olisi itselle sopiva 😊
   Minä kyllä ainakin kaipasin ne mitat 🤔 haluaisin tietää, mahtuuko se meidän astia... Eikun roskakaappiin.

   Lainaa

  24. Tilattava tuhatjalkainen 5.6.2022 15:31
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Kunniakas vuohi: Samsung Galaxy S3
   Minä katsoinkin, että näyttää kuoret tutulta, mutten ollut ihan täysin varma mallista. Minulta nimittäin löytyisi parikin tuon mallin kuoria ylimääräisenä 🙂

   Lainaa

  25. Upouuni pöllö 6.6.2022 11:51
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Roskalavaryhmissä kannattaa olla ahne. Ehkä antaja toki ois järkevänä voinut ekalle varaajalle sanoa että kaikki tai menee seuraavalle. Mutta onhan se toki liian vaikeaa.

   Lainaa

  26. Tulistettu karhu 8.6.2022 10:17
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Pelimies25senttiä: Kyllä tuota astiaa kannattaa jo vähän kauempaakin käydä katsomassa, jos vaikka olisi itselle sopiva 😊
   no 
   Kliffa järvisieni: Anet taisi tarkoittaa pelkästään hyvää, ja hämmästelikin asiaa suht kohteliaasti. Ei siis kovinkaan paha moka.
   no ei todellakaan tarkoittanut pelkästään hyvää Anet, sillä myyjälle olisi jäänyt 3kpl odottamaan sitä henkilöä joka oikeasti haluaa 3kpl. Todella itsekästä omaa etua ajatellen Anetilta. Oksettaa tuollaiset ihmiset, roskalava on sitä varten että myyjä haluaa päästä tavarasta eroon, ei jättää nurkkiin pyörimään odottamaan jotain henkilöä joka haluaa ne joskus hakea.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirppari, kirppis, kirpputori, kuoret, kuva, kännykkä, muovirasia, puhelin, rikki, samsung, tuolit, varaus