Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 77

Lapsi käy yksin kaupassa ja törmää Joukoon.
Vanhempainilta, osa 77

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Karoliina 2.6.2022 0:23
   Tulos: +397 (501 ääntä)
   Jari luuli kehuskelevansa omia taitoja, mutta sen sijaan paljasti omaavansa todennäköisesti poikeuksellisen pienen vehkeen. Varsinkin mikäli sen taidot on samaa tasoa kuin sen tilannetaju.

   Lainaa

  2. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 2.6.2022 0:23
   Tulos: +378 (466 ääntä)
   Jari on panomies joka saa kakkosenkin kostumaan. Vai onko laitettu ripulipeppuun?

   Lainaa

  3. Karoliina 2.6.2022 0:33
   Tulos: +277 (295 ääntä)
   Ai että on kivaa, kun välillä tulee näitä hyvän mielen 'mokia'! ❤️❤️

   Lainaa

  4. Soinnikas majava 2.6.2022 0:34
   Tulos: -259 (333 ääntä)
   Henkinen ei ota korvausta. Henkinen kuitenkin mielellään julkisesti kertoo olleensa hyväntekijä. Ja siis kiva teko oikeasti, ja ansaitsee kiitoksen.

   Lainaa

  5. Uneton meduusa 2.6.2022 1:09
   Tulos: +518 (542 ääntä)
   Jahas, taas tämä väsynyt käsitys, että liukuvoidetta tarvitaan vain, kun nainen on "kuiva". Kyllä liukuvoiteen pointti on lähinnä ihan vain kitkan vähentäminen. Omassa tapauksessni koska 1)vulvodynia (lievä, luojan kiitos) ja 2)voimakas tulehdustaipumus (jota mekaaninen ärsytys provosoi), mutta voi se toisinaan olla tarpeen ihan terveellekin naiselle - se nyt vaan on aika herkkä ruumiinosa, ja hölmöä sitä on turhaan runnella, jos tarvetta voiteelle on. Jotkut jopa tuntevat enemmän liukuvoiteen kanssa - naisruumiit kun ovat yksilöitä nekin. Mikä saattaa toki olla järkytys näille oman elämänsä Jareille, joiden mielestä nainenkin todennäköisesti on vähintään frigidi, jos ei suorastaan huuda hekumasta The Jarin käsittelyssä.

   Lainaa

  6. Tulos: +281 (295 ääntä)
   Kyllä se Jarinkin maailma avautuu, kunhan saa toisenkin kerran. Vaikka inhoankin asettelua "miehet saa, naiset antaa". Joissakin tapauksissa se vaan silti kuulostaa oikealta.

   Lainaa

  7. Kursailematon leijona 2.6.2022 5:41
   Tulos: -50 (176 ääntä)
   Jari ei ole tainnut törmätä niin tiukkaan tavaraan, että tarvii oljyä saadakseen hommat luistamaan. Tosin kommentin rivien välistä on luettavissa, että peniksen koko ei päätä huimaa.

   Lainaa

  8. Takkuinen hilleri 2.6.2022 7:33
   Tulos: -136 (144 ääntä)
   Soinnikas majava: Henkinen ei ota korvausta. Henkinen kuitenkin mielellään julkisesti kertoo olleensa hyväntekijä. Ja siis kiva teko oikeasti, ja ansaitsee kiitoksen.
   Ajattelin jo vitsinä sanoa, että aletaan kommentoimaan, kumpi mokan henkilöistä on mokannut pahemmin. Mielestäni Heidi, koska kertoi houkuttelevista donitseista vasta Joukon kieltäydyttyä palkkiosta. Olisi reilua kertoa heti, kuinka hyvää olisi tarjolla hyvän työn palkaksi.

   Lainaa

  9. Kahen kilon kalori 2.6.2022 7:34
   Tulos: -86 (112 ääntä)
   Jouko ottaa hienosti kunnian joltain oikealta hyväntekijältä. Ei sentään kehtaa palkkiota lähteä hakemaan paljastumista pelätessään.

   Lainaa

  10. Liiska tuhatjalkainen 2.6.2022 8:33
   Tulos: +135 (157 ääntä)
   Ai että mikä ihana kyynisyys täällä kommenteissakin ihmisistä paistaa.

   Lainaa

  11. Pienimunainen 2.6.2022 8:51
   Tulos: +263 (315 ääntä)
   Ihmettelen miten vielä nykyäänkin tuntuu olevan jossain määrin hyväksyttävää morkata idioottimaisesti käyttäytyvää miestä pienen peniksen omistajaksi, kuten täälläkin muutamassa kommentissa on tullut esille. Kun kuitenkin melkein mikä vain muu rotuun/ ulkonäköön/ sairauteen liittyvä haukku ilkeällekin ihmiselle on hyvin tuomittavaa. Toki voi päätellä, ettei Jari mikään John Holmes ole kun ei ole koskaan liukuvoidetta tarvinnut. Silti on mun mielestä vähän yliampuvaa ja loukkaavaa (koska olen itse pienimunainen mies) päätellä, että Jarilla olisi tavallista pienempi penis. Ja samaa huomaa muuallakin, esimerkiksi mies ajaa holtittomasti hienolla autolla: "tolla täytyy olla tosi pieni!" Jne. En ole asiaa tutkinut, mutta luulen kusipäisillä miehillä olevan ihan saman kokoiset vehkeet Ellei isommatkin kuin muilla. Sen turvin voi sitten öykkäröidä vapaasti kun kokee olevansa kukkulan kuningas.

   Lainaa

  12. Itseasiassa 2.6.2022 9:20
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   Temoni: Kyllä se Jarinkin maailma avautuu, kunhan saa toisenkin kerran. Vaikka inhoankin asettelua "miehet saa, naiset antaa". Joissakin tapauksissa se vaan silti kuulostaa oikealta.
   Todennäköisesti Jarin kokemukset ovat juuri näitä, vaikka itsekin inhoan tuota asetelmaa. Kokemuksen puutetta tai ongelmia itsetunnon kanssa, jos miehisyys on liukkaista kiinni. Mutta ei ole kiva, että pannaan väkisin vaikka olis liukkarin paikka.

   Lainaa

  13. Kannattava ilves 2.6.2022 10:01
   Tulos: +141 (147 ääntä)
   Pienimunainen: Ihmettelen miten vielä nykyäänkin tuntuu olevan jossain määrin hyväksyttävää morkata idioottimaisesti käyttäytyvää miestä pienen peniksen omistajaksi, kuten täälläkin muutamassa kommentissa on tullut esille. Kun kuitenkin melkein mikä vain muu rotuun/ ulkonäköön/ sairauteen liittyvä haukku [...]
   Tästä ihan samaa mieltä. Kyllä sitä haukuttavaa riittää ihmisen kyvyttömyydessä toimia järkevästi, eikä sinne housuihin tarvi mennä ollenkaan.

   Lainaa

  14. Korea roska 2.6.2022 10:04
   Tulos: +193 (207 ääntä)
   Liukuvoide on yleensä aina penetroivassa seksissä hyvä idea, ja kondomin kanssa liukuvoidetta kuuluu AINA käyttää! Liukuvoide suojaa kondomia rikkoutumiselta, muistakaa käyttää kumin kanssa öljytöntä voidetta. Liukuvoide ei ole tarkoitettu "paikkaamaan kiihottuneisuutta". Naisilla kostuminen ei yleensä kulje yksiselitteisesti käsi kädessä kiihottumisen kanssa, ja yksilöllisiä eroja on paljon. Jotkut kostuvat ilman kiihottuneisuutta, jotkut taas eivät kostu kiihottuessaan, jotkut kostuvat vasta orgasmin jälkeen, ja joku voi kostua joka päivä eri tavalla. On haitallista kuvitella, että liukuvoiteen käyttö olisi merkki haluttomuudesta. Tämän luulon vuoksi miehet voivat saada itsetunto-ongelmia (siitä, että ovat "huonoja tyydyttäjiä"), jos nainen käyttää liukuvoidetta, ja nainen ei ehkä kehtaa käyttää liukuvoidetta, kun pelkää pahoittavansa miehen mielen. Liukuvoiteen poisjättäminen voi aiheuttaa naiselle sietämätöntä kipua, minkä lisäksi kondomin rikkoutumisen vaara voi nousta suureksikin.

   Lainaa

  15. Kolari Pussimäyrä 2.6.2022 10:08
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Jouko ottaa hienosti kunnian joltain oikealta hyväntekijältä. Ei sentään kehtaa palkkiota lähteä hakemaan paljastumista pelätessään.
   Tämä on muuten ihan fakta, kyseiseen ryhmään kuuluvana voin kertoa että Jouko kommentoi melkein jokaiseen postaukseen jotain trollaavaa tai mukahauskaa. Eikä edes asu Kuopiossa.

   Lainaa

  16. Piparjuuri 2.6.2022 10:42
   Tulos: +131 (141 ääntä)
   Pienimunainen: Ihmettelen miten vielä nykyäänkin tuntuu olevan jossain määrin hyväksyttävää morkata idioottimaisesti käyttäytyvää miestä pienen peniksen omistajaksi, kuten täälläkin muutamassa kommentissa on tullut esille. Kun kuitenkin melkein mikä vain muu rotuun/ ulkonäköön/ sairauteen liittyvä haukku [...]
   Samaa mieltä, ärsyttää kun miehen urpoillessa morkataan (oletetusta) peniksen koosta. Body shaming ei ole koskaan ookoo, eikä peniksen koolla ole tekemistä  miehen ihanuuden (tai sen puutteen) kanssa.

   Lainaa

  17. jukkapalmu 2.6.2022 10:46
   Tulos: -23 (27 ääntä)
   Linola on paras voide seksiin vaikkei se ole siihen alunperin tarkoitettukaan

   Lainaa

  18. Tulos: +33 (75 ääntä)
   Karoliina: Jari luuli kehuskelevansa omia taitoja, mutta sen sijaan paljasti omaavansa todennäköisesti poikeuksellisen pienen vehkeen. Varsinkin mikäli sen taidot on samaa tasoa kuin sen tilannetaju.
   Kelaas hetki mikä määrä miinusta tulisi, jos jotain ”vastaavaa” sanoisi naisista? Miten voi olla että kaiken tän suvaitsevaisuuden ja hyväksymisen ylikorostamisen aikana on yhä niin että pienimunaisuudelle saa nauraa tuollaisella peukaloratiolla? Jarin munastahan tuo hänen kommenttinsa nyt ei kerro yhtään mitään, mutta tuo on samalla viesti monelle jolla asia todella on niin kuin oletit Jarista.

   Lainaa

  19. Listaamaton etana 2.6.2022 11:47
   Tulos: +94 (98 ääntä)
   Olen samaa mieltä, että munan kokoon viitataan aivan turhissa ja typerissä paikoissa ja se pitäisi lopettaa. Tässä tapauksessa kuitenkin munan kokoon viittaamisessa on pieni pointti, koska jos Jarilla olisi aivan yliluonnollisen suuri muna, niin hän todennäköisesti olisi joutunut käyttämään liukastetta hyvinkin usein. Myös niissä tapauksissa, kun nainen on märkä. Toisaalta se, ettei ole yliluonnollisen suuri muna, ei kuitenkaan tarkoita, että olisi pieni muna, joten voimme vain päätellä, että Jarilla TUSKIN on yliluonnollisen suurta munaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +76 (86 ääntä)
   Käyttäkää liukkaria pliis, estää kondomia rikkoutumasta ja muutenkin tuntuu kivemmalta. Tottakai upeaa että mies haluaa ja on valmis kiihottamaan naisen märäksi ensin, pitäkää toi asenne! 🤩 Mutta hyvä nyrkkisääntö on: esileikkiä tai liukkaria ei oo koskaan liikaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Banaani: Kelaas hetki mikä määrä miinusta tulisi, jos jotain ”vastaavaa” sanoisi naisista? Miten voi olla että kaiken tän suvaitsevaisuuden ja hyväksymisen ylikorostamisen aikana on yhä niin että pienimunaisuudelle saa nauraa tuollaisella peukaloratiolla? Jarin munastahan tuo hänen kommenttinsa nyt ei kerro [...]
   Jep, asiatonta alkaa "haukkumaan" ihmisten sukuelimiä. (ei niin että pieni muna tarkoittaisi yhtään mitään hyvässä tai pahassa, kertoo enemmän haukkujista)

   Lainaa

  22. Tulos: +102 (106 ääntä)
   Vähänkö olisi muuten kypsää harrastaa seksiä tuon miehen kanssa. Pitäisi väkisin yrittää pinnistää kosteutta jostain, kun ei jätkän itsetunto kestä liukuvoidetta. Tämä voi muuten myös olla ikä-,kuukaudenaika-, ehkäisymenetelmä- tai lääkityskysymys. Jotkin lääkkeet kuivattavat limakalvoja, tuntuu ihan suun kuivumisenakin. Itselläni kuukauden aika on game changer. Ovulaation ympärillä on liukasta kuin luistinradalla, ja menkkojen ympärillä kosteutta ei tule millään keinolla. Mistään alfauroskokelaista tämä ei ole kiinni. Kyllä nämä asiat toteaa helposti ihan sooloseksissäkin.

   Lainaa

  23. Tulos: +38 (48 ääntä)
   Ei tuo Jarin kommentti tosiaan munan koosta kerro, mutta siitä kertoo, että Jari ei taida seksiä harrastaa kun pimeässä peiton alla. Vaikkei naisella olisi mitään ongelmia ottaa isompaakaan sisään ilman liukkaria, niin lelujen kanssa sitä yleensä silti tarvitsee ja käsihommissa aika ehdoton.

   Lainaa

  24. Pokaalin voitaanut haltija 2.6.2022 13:46
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Jari, Käy hakemassa kaupasta tuubi munattomien turhaketta, odota että vaimo on "sillä tuulella", ota tuubi, levitä turhaketta käsillesi ja vaimon alakertaan ja ala hieroa. Maailmasi mullistuu, samoin vaimosi maailma. Saatat vielä muuttaa käsityksiäsi asioiden turhuudesta...

   Lainaa

  25. Pehmeä jänis 2.6.2022 17:13
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Ja joukolle ois maukkaat munkit tarjolla ja ehkä jotain muutakin pikku purtavaa

   Lainaa

  26. Pehmeä jänis 2.6.2022 17:15
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Jari on panomies joka saa kakkosenkin kostumaan. Vai onko laitettu ripulipeppuun?
   Tainu olla vaan pelkkiä poskihommia jarilla. Kun kerta aina kosteena

   Lainaa

  27. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Niin tyypillistä As-kommunikointia ❤

   Lainaa

  28. Tiedoton kissa 2.6.2022 17:46
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Soinnikas majava: Henkinen ei ota korvausta. Henkinen kuitenkin mielellään julkisesti kertoo olleensa hyväntekijä. Ja siis kiva teko oikeasti, ja ansaitsee kiitoksen.
   En tajua tätä ilmiötä, missä ei saisi kertoa muille tehneensä jotain hyvää. Mitä väliä sillä on? Hyvää kuitenkin lisättiin maailmaan. Tee itse jotain kivaa ja kerro ihmisille jos noin paljon vituttaa kun joku muu saa kiitokset.

   Lainaa

  29. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Tiedoton kissa: En tajua tätä ilmiötä, missä ei saisi kertoa muille tehneensä jotain hyvää. Mitä väliä sillä on? Hyvää kuitenkin lisättiin maailmaan. Tee itse jotain kivaa ja kerro ihmisille jos noin paljon vituttaa kun joku muu saa kiitokset.
   Saa kertoa, siis tehneensä hyvää, mutta ehkä tuossa nyt varmaankin se pointtina että ”henkisessä” palkinnosta kieltäytymisestä tulee mieleen sellainen egon noudattamisen välttäminen ylipäätään ja saatetaan kuitenkin samaan aikaan vahingossa sittenkin rakentaa henkisyydestä nimenomaan tietynlaista minäkuvaa ”aidon henkisyyden” sijaan. 
   Itse en siis millään tavalla osoita tuomitsevalla sormella jos sanoo muille tekevänsä hyvää - päin vastoin, sellainen tekisi monessa tilanteessa hyvää hyväntekijälle. Mutta ”henkisyyden” näkökulmasta henkilökohtaisen hyvyyden (tai henkisyyden) esiin tuominen on tietynlaista henkistä taitamattomuutta kuitenkin, mihin tuossa kommentoimassasi viestissä varmaankin tartuttiin :) 

   Lainaa

  30. Salamanderi 3.6.2022 9:08
   Tulos: +14 (34 ääntä)
   Olenko mä ainoa, jota ärsyttää nämä "lapseni ei osaa noudattaa ohjeita ja perseilee kaupassa sitä ja tätä ja ihanaa kun joku maksoi ostokset". Monet penskat on alkaneet käyttää tätä hyväkseen sen verran usein ne samat kersat lähikaupassa on rahansa unohtaneet. Oppi se on sekin, kun sanotaan kassalla, että tähän sulla ei ole rahaa, että yritä uudestaan. Oma lapsi on onnistunut muistamaan rahansa ja ostoksensa ja jos rahaa ei ole mukana, niin ei käy kaupassa. Simppeliä.

   Lainaa

  31. Uneton meduusa 3.6.2022 10:32
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Listaamaton etana: Olen samaa mieltä, että munan kokoon viitataan aivan turhissa ja typerissä paikoissa ja se pitäisi lopettaa. Tässä tapauksessa kuitenkin munan kokoon viittaamisessa on pieni pointti, koska jos Jarilla olisi aivan yliluonnollisen suuri muna, niin hän todennäköisesti olisi joutunut käyttämään [...]
   ...plus että Jari itse puhuu "munattomista". Mutta normaalisti se on kyllä turha sanonta + pitää yllä myyttejä isomunaisten paremmuudesta.

   Lainaa

  32. Moderni mustikka 3.6.2022 10:56
   Tulos: +35 (45 ääntä)
   Pienimunainen: Ihmettelen miten vielä nykyäänkin tuntuu olevan jossain määrin hyväksyttävää morkata idioottimaisesti käyttäytyvää miestä pienen peniksen omistajaksi, kuten täälläkin muutamassa kommentissa on tullut esille. Kun kuitenkin melkein mikä vain muu rotuun/ ulkonäköön/ sairauteen liittyvä haukku [...]
   Melkein joka kerta kun joku nainen valittaa jostain, oli se sitten aiheesta tai ei, joku haukkuu hiekkapilluksi tai oletetaan että on se aika kuukaudessa. Toki toi pikkumunaläppä kolahtaa sulle erityisen kovaa, mutta kyllä niitä lisääntymisvärkkejä käytetään lähes kaikkien mitätöimiseen.

   Lainaa

  33. Välilaskuton viikinki 3.6.2022 12:28
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Laura: Käyttäkää liukkaria pliis, estää kondomia rikkoutumasta ja muutenkin tuntuu kivemmalta. Tottakai upeaa että mies haluaa ja on valmis kiihottamaan naisen märäksi ensin, pitäkää toi asenne! 🤩 Mutta hyvä nyrkkisääntö on: esileikkiä tai liukkaria ei oo koskaan liikaa.
   Nyrkkisääntö nimenomaan :D

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Kursailematon leijona: Jari ei ole tainnut törmätä niin tiukkaan tavaraan, että tarvii oljyä saadakseen hommat luistamaan. Tosin kommentin rivien välistä on luettavissa, että peniksen koko ei päätä huimaa.
   No ei se nyt aina ihan näinkään mene  :D itellä on tosi tiukka mutta oon ihan yliluonnollisen kostea tai siis märkä, jopa ilman kiihottumistakin. Yhtä märkä mitä liukkareilla sais aikaiseksi joten turhaa sitä käyttää. Ei oo silti kosteudesta valitettu, päinvastoin

   Lainaa

  35. llama naama 3.6.2022 18:18
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Vaikka en miehistä oikein tiedäkään niin käsitykseni mukaan liukuvoide tuntuu hyvältä miehille myös sooloseksissä, aina ei tarvii tehdä kaikkea vaikeimman kautta. Tämä Jari varmaan tuntee itsensä uhatuksi jos naisella on dildoa tai satisfyeriä yöpöydän laatikossa?

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Lapsi viisastelee = Asperger Lapsi ei jaksa lukea läksyjä = ADD Lapsi ei jaksa istua aloillaan kokonaista elokuvaa = ADHD Eikä tämä ollut kettuilua oikeasti kyseisiä ominaisuuksia omaaville. Itsekkin ADHD:n kanssa koko elämänsä elänyt.

   Lainaa

  37. Epätoivoinen 4.6.2022 12:33
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Huomaa heti, että Jari ymmärtää naisten yksilöllistä fysiologiaa ja kiihottumisen mekaniikkaa kuin ammattilainen. Mistä saisin hänen yhteystietonsa? Kuinka pitkät ovat jonot??

   Lainaa

  38. Haudankaivaja 4.6.2022 22:43
   Tulos: -15 (29 ääntä)
   Liukkaria tarvitaan kun asioidaan siellä pimpin naapurissa. Kuivana kakkoseen ei oikeasti toimi, tekee kipeää kummallekin. Ja jos partnerin kakkosluukku on märkänä jo ennen hommia, niin suosittelisin Imodiumia... :D

   Lainaa

  39. Lihakseton ankka 5.6.2022 2:27
   Tulos: -14 (16 ääntä)
   Mitään vaseliineja tarvita, ei muuta kuin kuivana kakkoseen!

   Lainaa

  40. Puhelias riepu 5.6.2022 20:16
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Eihän kukaan täyspäinen usko, että "hyväntekijä" osui ihan sattumalta itseään koskevaan facejulkaisuun 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Kyllä on tuo lapsen äitikin aika yksinkertainen tyyppi. Välittömästi uskoo, kun joku esiintyy tapahtuman henkilönä.

   Lainaa

  41. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Inkan poika voisi viettää aikaa kanssani ja sen jälkeen ei enää miettisi tuollaisia. Voin luvata että kyllä me olemme hyvinkin alhaalla ja ikävä kyllä useinkin. Tervetuloa vaan tänne (mikä onkaan lähin ostari tms) muiden kaltaistesi joukkoon. Tai no toivottavasti ei päädy mei

   Lainaa

  42. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Käläisten piireihin mutta samantapaista porukkaa löytyy varsinkin lääkkeitä väärinkäyttävistä. Ei niinkään alkon vetäjistä. No se hyvä puoli on olla pohjalla ettei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin. Ellei delaamista laske suunnaksi mut kai se on vähän nolla suunta/ei siis suunta?

   Lainaa

  43. Piparjuuri 6.6.2022 20:15
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Moderni mustikka: Melkein joka kerta kun joku nainen valittaa jostain, oli se sitten aiheesta tai ei, joku haukkuu hiekkapilluksi tai oletetaan että on se aika kuukaudessa. Toki toi pikkumunaläppä kolahtaa sulle erityisen kovaa, mutta kyllä niitä lisääntymisvärkkejä käytetään lähes kaikkien mitätöimiseen.
   Eikä mikään näistä haukuista ole ookoo.

   Lainaa

  44. Kahleeton ilves 7.6.2022 13:06
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Piparjuuri: Samaa mieltä, ärsyttää kun miehen urpoillessa morkataan (oletetusta) peniksen koosta. Body shaming ei ole koskaan ookoo, eikä peniksen koolla ole tekemistä  miehen ihanuuden (tai sen puutteen) kanssa.
   Eikös tämä mies ensin ihan itse morkannut julkaisun pariskuntaa liukuvoiteen tarpeesta? Eli naista alapään kuivuudesta ja miestä huonosta pippelin käytöstä/koosta/mistä vain, mikä selittäisi muille liukuvoiteen tarpeen.
   Body shaming ei ole ok, mutta jos sen tekee ensin toiselle, niin on mielestäni vähän turha itkeä, kun joku antaa takaisin samalla mitalla.

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Kahleeton ilves: Eikös tämä mies ensin ihan itse morkannut julkaisun pariskuntaa liukuvoiteen tarpeesta? Eli naista alapään kuivuudesta ja miestä huonosta pippelin käytöstä/koosta/mistä vain, mikä selittäisi muille liukuvoiteen tarpeen. Body shaming ei ole ok, mutta jos sen tekee ensin toiselle, niin on mielestäni vähän turha itkeä, kun joku antaa takaisin samalla mitalla.
   Niin, että jos esim afrikkalainen käyttäytyy aasialaista kohtaan rasistisesti, niin sitten on ihan ok jos se aasialainen ja muutkin ympärillä olijat alkavat joukolla nimittelemään sitä afrikkalaista rasistisilla nimityksillä? Rasistinen puhehan ei ole ok mutta jos tekee itse ensin toiselle niin on turha itkeä kun muut vastaa samalla mitalla

   Lainaa

  46. Käsittelemätön lohikäärme 8.6.2022 12:50
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Jari on panomies joka saa kakkosenkin kostumaan. Vai onko laitettu ripulipeppuun?
   Voihan sitä sköndätä, kakkonen on vain sitä varten.

   Lainaa

  47. Raitti majava 20.6.2022 0:39
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Pienimunainen: Ihmettelen miten vielä nykyäänkin tuntuu olevan jossain määrin hyväksyttävää morkata idioottimaisesti käyttäytyvää miestä pienen peniksen omistajaksi, kuten täälläkin muutamassa kommentissa on tullut esille. Kun kuitenkin melkein mikä vain muu rotuun/ ulkonäköön/ sairauteen liittyvä haukku [...]
   Juu vihaan tuota "mikropenis tekee ihmisestä tollon" ajattelua kanssa. Sattuu pahasti niihin joilla ei oo iso, mutta ei tod oo tommonen sekopontooni. Toisaalta kyllä liukkari saa aikaan kysymyken siitä onko koko ikinä ollut ongelma, mutta pointti pysyy. Älä demonisoi pieniä peniksiä!

   Lainaa

  48. Luvaton satuhahmo 22.6.2022 13:12
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Pillua Jouko vain halajaa.

   Lainaa

  49. Vammanen apina 8.8.2022 10:00
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   jukkapalmu: Linola on paras voide seksiin vaikkei se ole siihen alunperin tarkoitettukaan
   Mun mielestä ruokaöljyt! Perus kookos- ja rypsiöljy parhaita ja tulevat paljon halvemmaksi kuin liukuvoiteet..

   Lainaa

  50. Kilokalori 8.8.2022 11:46
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Vammanen apina: Mun mielestä ruokaöljyt! Perus kookos- ja rypsiöljy parhaita ja tulevat paljon halvemmaksi kuin liukuvoiteet..
   Varmaan ihanassa kunnossa teillä lakanat, saati se patjaan tarttunut eltaantuneen öljyn haju jos arkikäytössä öljyt makksrissa. Limakalvojen kunnosta, hiivasienistä tai kondyloomasta ei varmaan tarvitse mainitakkaan.
   En voi käsittää miten joku haluaa säätää pari euroa tuubissa ja samalla tuhota römpsänsä ja pilata seksin. Kyllä minunkin asiakkaat haluaa leikkiä öljyleikkejä tai ostaa öljyisen tissipanon, mutta näissä aina suojataan alue pressulla. Limakalvoille ei ruokaöljyä laita edes paatunein hupakko.

   Lainaa

  51. Kilokalori 8.8.2022 11:47
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ja edellinen siis og kilokalorilta.

   Lainaa

  52. Minä täältä 4.5.2023 23:04
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Toinen as: Niin tyypillistä As-kommunikointia ❤
   Minusta on surullista, että vanhemmat jakavat selvästi jo ison lapsensa kommentteja "söpönä" tai hauskana vain kun hänellä sattuu olemaan asperger/autismi. Entä jos neurotyypillisiä lapsia kohdeltaisiin samoin?

   Lainaa

  53. Puhas opas 27.6.2023 8:29
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Uneton meduusa: Jahas, taas tämä väsynyt käsitys, että liukuvoidetta tarvitaan vain, kun nainen on "kuiva". Kyllä liukuvoiteen pointti on lähinnä ihan vain kitkan vähentäminen. Omassa tapauksessni koska 1)vulvodynia (lievä, luojan kiitos) ja 2)voimakas tulehdustaipumus (jota mekaaninen ärsytys provosoi), [...]
   Kolmenkympin jälkeen alkaa monilla paikat vähän kuivua halujen määrästä riippumatta, eikä sekään ole paha asia, vaan ihan luonnollista. 
   Tämä kuivuminen kun alkoi mulla kolmekymppisenä niin tajusin kertalaakista miksi jotkut naiset ei tykkää seksistä. Ei se varsinaisesti sattunutkaan, mutta ei kyllä tuntunut hyvältäkään. Otin heti puheeksi ja homma normalisoitui kun otettiin voide käyttöön 👍

   Lainaa

  54. Puhas opas 27.6.2023 8:31
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kilokalori: Ja edellinen siis og kilokalorilta.
   Joopajoo niin varmaan. Onko sulla kaikki varmasti ihan kunnossa? Kuulostaa että joku hätä on.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alhaalla, asperger, autismi, karkki, kaupassa, kauppa, kinder, kuva, käsirasva, rahat loppu, turhake, vanhemmat, voide