Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 381

Munasta kanaksi – alakoululaisen sanoin.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 381

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +236 (244 ääntä)
   Vasemmanpuoleinen lapanen on oikean käden lapanen naamioituneena vasemman käden lapaseksi. Kuprulla olevasta yläreunan saumasta näkee.

   Lainaa

  2. Tulos: +142 (176 ääntä)
   Pakko avautua että ei ole yhtään hauska, jos on saanut lemput. Vaikka itse se tuli munittua. Miksi, sitä olen nyt hautonut.

   Lainaa

  3. Peeaa vadelma 2.6.2022 2:43
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Heli on nero!

   Lainaa

  4. rottanpää 2.6.2022 3:53
   Tulos: +39 (79 ääntä)
   Mua hämää nuo tumppujen kuvio. Nään niissä pääkallot, mutta en nyt yhtään hahmota, ovatko ne tarkoituksella vai vain sattumaa? Tuntuu liian epätodennäköiseltä ollakseen sattumaa (ellei sitten langan väritys vaihtele niin tasaisesti, että samalla kuviolla neuloessa tulee sama kuvio tumppuihin?), mutta toisaalta pääkallot näyttävät myös liian hailakoilta ja epämääräisiltä ollakseen tarkoituksella neulotut.

   Lainaa

  5. Suvereeni oppilas 2.6.2022 3:59
   Tulos: +116 (130 ääntä)
   Itsekin aina hämmästelen sukkia pestyäni, että miten voi olla kaikki vasemman jalan sukkia... Alkkareista puhumattakaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +140 (142 ääntä)
   Suvereeni oppilas: Itsekin aina hämmästelen sukkia pestyäni, että miten voi olla kaikki vasemman jalan sukkia... Alkkareista puhumattakaan.
   Muakin hämmentää vasemman jalan alkkarit pahasti.. Ja propsit tuolle oppilaalle, tehtävänannosta oletettu luokka-aste ei vielä vaadi luovan kirjoittamisen kykyjä.

   Lainaa

  7. Enemmän poro 2.6.2022 6:05
   Tulos: -76 (156 ääntä)
   Mutta jos tehtävänannossa pyydetään käyttämään laatikon sanoja eikä yhtään ole käytetty niin ei silloin pisteitäkään tulisi saada vaikka olisi kuinka oivaltavaa.

   Lainaa

  8. Säädytön lehmä 2.6.2022 6:07
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   rottanpää: Mua hämää nuo tumppujen kuvio. Nään niissä pääkallot, mutta en nyt yhtään hahmota, ovatko ne tarkoituksella vai vain sattumaa? Tuntuu liian epätodennäköiseltä ollakseen sattumaa (ellei sitten langan väritys vaihtele niin tasaisesti, että samalla kuviolla neuloessa tulee sama kuvio tumppuihin?), [...]
   Näyttäis olevan pääkallot. Ongelmana se, että neuloja neulonut liian samanvärisestä langasta, jolloin kirjoneule ei selkeästi erotu pohjaväristä. Tämän takia kannattaa ottaa kirjoneuletta tehdessä langoista mustavalkokuva. Tällöin saa varmistettua että värit ei sekoitu keskenään, vaan on selvästi erivärisiä.

   Lainaa

  9. Kulmikas varis 2.6.2022 6:42
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Säädytön lehmä: Näyttäis olevan pääkallot. Ongelmana se, että neuloja neulonut liian samanvärisestä langasta, jolloin kirjoneule ei selkeästi erotu pohjaväristä. Tämän takia kannattaa ottaa kirjoneuletta tehdessä langoista mustavalkokuva. Tällöin saa varmistettua että värit ei sekoitu keskenään, vaan on selvästi erivärisiä.
   Näin on. Koetilkun neulominen on myös järkevää, vaikka moni sen skippaa, kun haluaa päästä heti aloittamaan.

   Lainaa

  10. Kookas papukaija 2.6.2022 6:52
   Tulos: +179 (183 ääntä)
   Mutta oppilas on kuitenkin myös oppinut, että 3 vk menee haudontaan, sitä ei tunnu moni tietävän. T. Kanailija

   Lainaa

  11. Tulos: -31 (53 ääntä)
   Mikä on mokana Booking.comissa?

   Lainaa

  12. Tulos: +84 (94 ääntä)
   Oho!: Mikä on mokana Booking.comissa?
   Onko huone joka houkuttelee varaamaan? Ei ainakaan minua.

   Lainaa

  13. Voimaton tyyny 2.6.2022 8:53
   Tulos: -10 (22 ääntä)
   Ttppi: Onko huone joka houkuttelee varaamaan? Ei ainakaan minua.
   Minulle tulee paljon Booking.comin mainoksia ja niissä on yleensä todella erikoisia hotelleja. Oletan että tarkoituksena on saada käyttäjä klikkaamaan linkkiä jolloin joutuu rekisteröitymissivulle. En ole itse rekisteröitynyt niin en tiedä pääseekö sen jälkeen katsomaan sitä outoa hotellia. Ainakaan ei ole tarkoitus mainostaa tuota kyseenomaista hotellia, se on vain Intian kansalaisille.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 2.6.2022 8:59
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Kulmikas varis: Näin on. Koetilkun neulominen on myös järkevää, vaikka moni sen skippaa, kun haluaa päästä heti aloittamaan.
   Tämä kyllä auttaa paljon. Ärsyttää neulonta ryhmissä, kun ihmiset kyselevät montako silmukkaa tarvitsee tällä langalla milloin mihinkin vaatteeseen. Se kun vaihtelee langan, tekijän käsialan, puikkojen jne. mukaan, joten jos ei tunne omaa jälkeään niin se koetilkku on aika ehdoton. Itselläni myös tuntuu aika reippasti vaihtelevan tiheys, ihan jo lankamerkkien välillä vaikka langan juoksevuus on sama.

   Lainaa

  15. Kitsas pohatta 2.6.2022 9:07
   Tulos: +70 (80 ääntä)
   Oho!: Mikä on mokana Booking.comissa?
   Jos tuo on käsityksesi täydellisestä majoituksesta, niin ei kai mikään. 😬

   Lainaa

  16. Patalaiska lohikäärme 2.6.2022 9:32
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Itseasiassa: Tämä kyllä auttaa paljon. Ärsyttää neulonta ryhmissä, kun ihmiset kyselevät montako silmukkaa tarvitsee tällä langalla milloin mihinkin vaatteeseen. Se kun vaihtelee langan, tekijän käsialan, puikkojen jne. mukaan, joten jos ei tunne omaa jälkeään niin se koetilkku on aika ehdoton. Itselläni myös [...]

   Tämä! "kuinka monta silmukkaa 38 koon sukkiin?" no laita vaikka sata. ihan mahdotonta tietää noilla tiedoilla.. "tein ihan ohjeen mukaan ja tuli ihan liian iso/pieni" oliko myös neuletiheys ohjeen mukainen? "en oo mitannut" jepjep. ai miksi en enää seuraa neulontaryhmiä kovinkaan aktiivisesti....

   Lainaa

  17. Kotoisa bataatti 2.6.2022 10:11
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Säädytön lehmä: Näyttäis olevan pääkallot. Ongelmana se, että neuloja neulonut liian samanvärisestä langasta, jolloin kirjoneule ei selkeästi erotu pohjaväristä. Tämän takia kannattaa ottaa kirjoneuletta tehdessä langoista mustavalkokuva. Tällöin saa varmistettua että värit ei sekoitu keskenään, vaan on selvästi erivärisiä.
   Oho, siinä oli kuviotkin. :D Katsoin että lapaset ovat jotenkin tahraiset eli jotain ruskeaa likaa levinnyt niihin pesussa. Onko nuo siis tehty kahdella erivärisellä langalla? Vaalealla ja jollakin vaaleanruskealla tms.?

   Lainaa

  18. Tulos: +57 (65 ääntä)
   Kitsas pohatta: Jos tuo on käsityksesi täydellisestä majoituksesta, niin ei kai mikään. 😬
   Kyllä tuon varaisin jos hinta vastaa laatua. Reppureissulle kun lähtee, niin kriteerit ovat toista luokkaa kuin All-inclusive -lomilla.

   Lainaa

  19. Tumaton seuraeläin 2.6.2022 10:24
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Suvereeni oppilas: Itsekin aina hämmästelen sukkia pestyäni, että miten voi olla kaikki vasemman jalan sukkia... Alkkareista puhumattakaan.
   Vasemman jalan alkkarit. Tuttua. Ja usein sepalus muuttanut jännästi taakse.

   Lainaa

  20. jukkapalmu 2.6.2022 10:44
   Tulos: -18 (18 ääntä)
   Eka kuva on Arman Alizadin seinältä.

   Lainaa

  21. Trendikäs lihapiirakka 2.6.2022 11:07
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   En tiennyt että pesukone kykenee muuttamaan vaatteita noin radikaalisti. Yleensä olen huomannut vain koon pienentymisen, mutta enpä ole kyllä hansikkaita pessytkään. Liekö siellä sitten joku pieni menninkäinen joka käy neulomassa lapasiin peukalon toiselle puolelle pesun aikana?

   Lainaa

  22. Oireeton sakaali 2.6.2022 11:26
   Tulos: +60 (72 ääntä)
   Enemmän poro: Mutta jos tehtävänannossa pyydetään käyttämään laatikon sanoja eikä yhtään ole käytetty niin ei silloin pisteitäkään tulisi saada vaikka olisi kuinka oivaltavaa.
   Koska kyseessä on biologian koe, niin tärkeintä on asian osaaminen. Joten pisteitä pitäisi tulla.
   Jos kyseessä olisi kuitenkin äidinkielenkoe tai vastaava, jäisi pisteet nollille.

   Lainaa

  23. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Jos en olisi huomannut noita vihjesanoja, olisin kyllä itsekin ihmetellyt mitä tuohon paikallaan seisovaan kanaan pitää kirjoittaa. "Kana jatkaa elämäänsä"?

   Lainaa

  24. Tulos: +2 (30 ääntä)
   Mikä tuossa ekassa on ihmeellistä? Se, ettei kommentoija tajua? Ei kai kirjoittajalla nyt ole ongelmaa ymmärtää, että lapasen voi kääntää toisinpäin, vaan hän ihmettelee, miksi peukalon sauma kiristää, ja harmillisesti molemmissa samaan suuntaan. Hotelli: voi olla täydellinen jossain tilanteessa. Eli reppureissussa jossain skutsissa. Täydellisyyden syynä se, että se on halpa. Muita mahdollisia syitä: sijainti, hyvä rymyretkitarjonta, yhteinen pizzailta. Tosi hieno hotelli ei monillekaan ole täydellinen valinta, koska ei ole rahaa maksaa.

   Lainaa

  25. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Kyöpeli: Mikä tuossa ekassa on ihmeellistä? Se, ettei kommentoija tajua? Ei kai kirjoittajalla nyt ole ongelmaa ymmärtää, että lapasen voi kääntää toisinpäin, vaan hän ihmettelee, miksi peukalon sauma kiristää, ja harmillisesti molemmissa samaan suuntaan. Hotelli: voi olla täydellinen jossain tilanteessa. [...]
   " Hotelli: voi olla täydellinen jossain tilanteessa. [...]" Toki, mutta on tuo silti aika erikoinen valinta *mainoksessa* yhdistää ko. otsikko ja kuva.

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Piti mennä googlaamaan tuo Hotel Yatri Niwas, ja löysin kyseiset booking.com:in sivut... Sanoisin joo, että vaikkei olisi kummempi pienemmän budjetin hotelliksi, niin mainoskuviin ei kyllä ole satsattu senkään vertaa. :D Erikoisen värikkäät huoneet (tottumaani verrattuna ainakin) yhdistettynä vinoihin kuvakulmiin... Muistuttaa ihan niistä paikoista ja tunnelmista, joita useissa mielikuvituksekkaammissa unissani on.

   Lainaa

  27. Kaikkein paras konna 2.6.2022 16:03
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Toi eka ois ollut parempi, jos kuvan alla ois ollut Paavo Väyrynen.

   Lainaa

  28. Pehmeä jänis 2.6.2022 17:04
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Suvereeni oppilas: Itsekin aina hämmästelen sukkia pestyäni, että miten voi olla kaikki vasemman jalan sukkia... Alkkareista puhumattakaan.
   Vasemman jalan alkarit...  Funky

   Lainaa

  29. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Oho!: Kyllä tuon varaisin jos hinta vastaa laatua. Reppureissulle kun lähtee, niin kriteerit ovat toista luokkaa kuin All-inclusive -lomilla.
   Toki. Samanlaisia Aasiassa ja Afrikassa. Mutta arvostelu ei paljon lupaa, vaikka "maisemat" on hienot. https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g737166-d4001996-Reviews-Yatri_Niwas_Hotel-Kolhapur_Kolhapur_District_Maharashtra.html

   Lainaa

  30. Tallentumaton kirahvi 2.6.2022 21:52
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Kyöpeli: Mikä tuossa ekassa on ihmeellistä? Se, ettei kommentoija tajua? Ei kai kirjoittajalla nyt ole ongelmaa ymmärtää, että lapasen voi kääntää toisinpäin, vaan hän ihmettelee, miksi peukalon sauma kiristää, ja harmillisesti molemmissa samaan suuntaan. Hotelli: voi olla täydellinen jossain tilanteessa. [...]
   Mut eihän se noin mene. Joo, kuvaamallasi tavalla tällainen hotelli voi olla täydellinen jossakin tilanteessa. Jos majapaikkaa kuvaillaan yhdellä sanalla "täydellinen"  kuten tässä, niin kyllä sillä silloin tarkoitetaan puitteita, joissa ei ole toivomisen varaa.
   Halpispaikassa tällainen yhden sanan iskusana ois esimerkiksi "edullinen" jne. Tai jos halutaan, niin sanapari "täydellinen reppureissaajalle" tms.

   Lainaa

  31. Tallentumaton kirahvi 2.6.2022 21:54
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Toisaalta noi seuraajavaihtoehdot voisi nähdä tosi hyvällä jatkumolla kuvaamassa Kremliä ja sen nykyistä päämiestä: Känkkäränkkä, Via Dolorosa vai Syntisten pöytä...

   Lainaa

  32. Pehmeä jänis 3.6.2022 0:15
   Tulos: -17 (19 ääntä)
   Kookas papukaija: Mutta oppilas on kuitenkin myös oppinut, että 3 vk menee haudontaan, sitä ei tunnu moni tietävän. T. Kanailija
   3vk ennen avautumista, entiiä kyllä opittiinkohan tässä siltikään nyt yhtään mitään

   Lainaa

  33. Ontto maksamato 3.6.2022 13:06
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Aasiassa kun reppureissasi tosi pienellä budjetilla melkein puoli vuotta, niin tuli kyllä nähtyä jos jonkinlaista majatalon rotiskoa. Osa oli hyvinkin hienoja paikkoja, osa taas ihan järkyttäviä lääviä, jossa torakat ja rotat vipelsi sisällä. Just tuollaiselta (tai vielä alkeellisemmalta) ne yleensä näytti, samoin myös mainoskuvat Bookingissa. Usein kyllä ihmettelin, että eikö niihin kuviin kannattaisi ees vähän panostaa, mutta ilmeisesti ei ole tarpeen, kun joku köyhä reppureissaja sinne kuitenkin joskus eksyy 😁 toisaalta, eipähän voi ainakaan kukaan valittaa, ettei todellisuus vastaa kuvia. Ja jos majoitus maksaa sen n. 2€ / yö, niin itse en kyllä silloin mitään luksushotellia odotakaan. Bookingilta kyllä vähän outo valinta "täydellisen hotellin" mainoskuvaksi. Oiskohan noissa mainoksissa käytössä joku botti, joka vaan automaattisesti valitsee jonkun hotellin kuvan tuohon, tms?

   Lainaa

  34. Soinnikas majava 3.6.2022 23:11
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kitsas pohatta: Jos tuo on käsityksesi täydellisestä majoituksesta, niin ei kai mikään. 😬
   Booking.comin kautta löytää ihan omaan tarpeeseen ja budjettiin sopivan majoituksen. Itse varaan majoitukset aina booking.comin kautta, koska se on helppoa, ja kanta-asiakkaana saan alennuskoodeja.
   Olen varannut myös leirintämökkejä joissa on vain joku ankea kerrossänky. Se on siinä kohtaa vastannut täydellisesti tarvetta yöpyä tietyssä paikassa.

   Lainaa

  35. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Jos tuon vasemmanpuoleisen tumpun saumat vaan oikaisisi, olisi se jälleen sellainen kuin kuuluu. Nythän tuo on ihan vinossa ja saumat vetää. Kyllä se edelleen on oikean käden tumppu. Tekstiilit muotoillaan pesun jälkeen, kaikkien luulisi tämän tietävän.

   Lainaa

  36. Säädytön lehmä 4.6.2022 17:49
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Trendikäs lihapiirakka: En tiennyt että pesukone kykenee muuttamaan vaatteita noin radikaalisti. Yleensä olen huomannut vain koon pienentymisen, mutta enpä ole kyllä hansikkaita pessytkään. Liekö siellä sitten joku pieni menninkäinen joka käy neulomassa lapasiin peukalon toiselle puolelle pesun aikana?
   Kyöpeli: Mikä tuossa ekassa on ihmeellistä? Se, ettei kommentoija tajua? Ei kai kirjoittajalla nyt ole ongelmaa ymmärtää, että lapasen voi kääntää toisinpäin, vaan hän ihmettelee, miksi peukalon sauma kiristää, ja harmillisesti molemmissa samaan suuntaan. Hotelli: voi olla täydellinen jossain tilanteessa. [...]
   Irvikisu: Jos tuon vasemmanpuoleisen tumpun saumat vaan oikaisisi, olisi se jälleen sellainen kuin kuuluu. Nythän tuo on ihan vinossa ja saumat vetää. Kyllä se edelleen on oikean käden tumppu. Tekstiilit muotoillaan pesun jälkeen, kaikkien luulisi tämän tietävän.
   Epäilen vahvasti, että lapaset neulonut ihminen on tehnyt molemmat lapaset samalla tavalla, vasemman käden lapasessa vain tehnyt peukalon viereiselle puikolle. Näin sitä toisen käden lapasta ei tulisi tehdä, koska silloin niistä tulee oikeasti kaksi saman käden lapasta. Tuo että lapasten saumat vetää samaan suuntaan, viittaa juuri tähän. 
   Neulojan olisi pitänyt neuloa vasemman käden lapanen peilikuvana, jolloinka se neulos/saumat vetäisi molemmissa lapasissa vastakkaisiin suuntiin. Aika yleinen moka, kun ei taas keskitytä siihen ohjeeseen vaan tehdään vähän sinnepäin. Niin kuin esimerkiksi aiemmin mainittu mallitilkun neulomisen skippaus. 

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ontto maksamato: Aasiassa kun reppureissasi tosi pienellä budjetilla melkein puoli vuotta, niin tuli kyllä nähtyä jos jonkinlaista majatalon rotiskoa. Osa oli hyvinkin hienoja paikkoja, osa taas ihan järkyttäviä lääviä, jossa torakat ja rotat vipelsi sisällä. Just tuollaiselta (tai vielä alkeellisemmalta) ne yleensä [...]
     Mieluummin näkisin mitä saan, joten tuo on ihan "täydellinen" kuva. Pitäisi itse saada päättää minkä määrän "vaihtoehtoisuutta" majoituksessa voi sietää -pienenä reppureissaajana olen yöpynyt kummemmassakin hinnan takia, ei tuossa vikaa, mutta jos on luullut saavansa mukavan huoneen kaiken huitelemisen päätteeksi, ja kuva ei vastaakaan todellisuutta, niin sitten vasta nyppii. Paras että ollaan rehellisiä alunpitäen.

   Lainaa

  38. jukkapalmu 7.6.2022 11:15
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   jukkapalmu: Eka kuva on Arman Alizadin seinältä.
   Niin siis ilmeisesti jonnet luuli että tarkotin sen olevan fyysisesti seinällä. Ei vaan on itse julkaissut sen facebookissa.

   Lainaa

  39. Ontto maksamato 7.6.2022 13:05
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   kivi:   Mieluummin näkisin mitä saan, joten tuo on ihan "täydellinen" kuva. Pitäisi itse saada päättää minkä määrän "vaihtoehtoisuutta" majoituksessa voi sietää -pienenä reppureissaajana olen yöpynyt kummemmassakin hinnan takia, ei tuossa vikaa, mutta jos on luullut saavansa mukavan huoneen kaiken [...]
   Just näin, mieluummin totuudenmukaiset kuvat kuin se, että asiakas joutuukin pettymään. Tuo näyttää ihan ideaalilta majoitukselta pienen budjetin reppureissaajalle, ja juuri tuollaisissa paikoissa itsekin silloin yövyin. Veikkaan kuitenkin suurimman osa matkaajista haluavan yleensä jotain vähän hienompaa, joten suureen yleisöön en usko tuollaisen mainoskuvan vetoavan kovin hyvin. 
   Välillä siellä Bookingissa tuli vastaan myös ihan oikeasti surkeita kuvia: epätarkkoja / vinoja / alivalottuneita, tai sit oli otettu kuva pelkästään jostain huoneen nurkasta, ikkunasta tms. 😃

   Lainaa

  40. Kärsivä hirmulisko 11.6.2022 4:13
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei tuo booking-kuva mikään moka ole. Eiköhän tuollaisten palveluiden idea vähän niin kuin ole löytää se täydellinen majapaikka juurikin omiin tarpeisiin. Täydellinen ei ole synonyymi luksuksen kanssa.

   Lainaa

  41. Lapastelija 12.6.2022 11:02
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Säädytön lehmä: Epäilen vahvasti, että lapaset neulonut ihminen on tehnyt molemmat lapaset samalla tavalla, vasemman käden lapasessa vain tehnyt peukalon viereiselle puikolle. Näin sitä toisen käden lapasta ei tulisi tehdä, koska silloin niistä tulee oikeasti kaksi saman käden lapasta. Tuo että lapasten saumat [...]
   Mitä ihmettä..? Kyseiset lapaset on yksinkertaistettu versio Lumi Karmitsan Häitä odotellessa -lapasista. Kyseisissä tumpuissa oikea peukalokiila neulotaan I puikolle ja vasen peukalokiila II puikolle. Eli ihan ohjeessa neuvotaan neulomaan viereiselle puikolle. Näissä lapasissa on sama kuvio sekä kämmenen että kämmenselän puolella. Virven ongelma on se, ettei hän ole muotoillut neuletta pesun jälkeen. Tämän näkee väärin asettuneesta nauhakavennuksesta kärjessä. Uusi kastelu ja muotoilu, niin tuo vasemmanpuoleinen lapanen muuttuu oikean käden lapaseksi.

   Lainaa

  42. Haudattu makkara 28.6.2022 13:20
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Olen ilmeisesti ainoa jota häiritsi vikassa mokassa sé että siinä puhutaan seksin harrastamisesta ja "lempuista", mutta omaam silmään käsiala näyttää tyyliin kakkosluokkalaisen käsialalta. Ehkä en vain muista enää mitä milloinkin opetettiin ja millaisia muiden kirjoitukset aikanaan oli.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kananpojan kehittyminen, kanat, koe, koulu, kuoriutua, kuva, lapaset, mikko alatalo, oppilas, pesukone, peukalo, putin, seuraaja, tehtävä, tipu