Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 5

Mustasukkaisuus, taso 100.
Parisuhdeterapiaa, osa 5

Hannelen mainitsema tapaus ahdistelijasta on tuttu julkaisusta Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 215.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Takuuvarma sirkka 7.6.2022 0:48
   Tulos: +338 (370 ääntä)
   No kyllä mäkin rupeisin jarruttamaan jos mies 3kk jälkeen on sitä mieltä että se on mun tulevan lapsen isä :D Mielenkiintoinen järjestely muutenkin, mutta kyllä tossa kannattaisi vähän himmata.

   Lainaa

  2. Vastarannan kiiski 7.6.2022 1:12
   Tulos: +299 (301 ääntä)
   Jos sä et ole varma, mitä sun parisuhteessa voi tehdä, sun varmaan kannattaa ensin kysellä asiaa siltä kumppanilta. Ja jos siltä ei voi kysyä, kannattaa jatkaa pohdintaa siitä, onko sun paikka ylipäänsä siinä parisuhteessa.

   Lainaa

  3. Maanalainen ylioppilas 7.6.2022 1:27
   Tulos: +542 (544 ääntä)
   Onhan se nyt hullua, jos työpaikalla on vastakkaisen sukupuolen edustaja. Irtisanoutuminen tai ero!

   Lainaa

  4. Tulos: +399 (405 ääntä)
   Mahtaa olla hiivatin huono itsetunto Sinillä, jos haluaa erota siksi kun miehelle tulossa naispuolinen työkaveri. Ei näköjään yhtään luottoa omaa puolisoaan kohtaan, eikä mainitse että mies ois koskaan aiemmin edes pettänyt tmv, niin ehkä parempi että eroavat. Jospa se mies löytää sit naisen, joka ei oo noin mustasukkainen, ja Sini löytää miehen, joka ei käy töissä. Tai missään.

   Lainaa

  5. Tulos: +99 (317 ääntä)
   Mitä helv-??! Eli Riikan sisällä kasvaa jonkun toisen miehen siemen. Ja Riikan uusi miesystävä, joka on ollut kuvioissa vasta 3kk,kutsuu itseään syntymättömän, toisen miehen lapsen isäksi. Tämä samainen isi-kuumeilija myös on katsonut asiakseen alkaa miettimään NIMIÄ lapselle, joka EI ole hänen tai jonka äidin kanssa eivät ole avio- taikka avoliitossakaan.. Ja Riikka on tässä tilanteessa se "nauta" ja hankala, koska hormoonit? 😅😅😅

   Lainaa

  6. Kiero sotilas 7.6.2022 2:56
   Tulos: +368 (372 ääntä)
   Putosin -> kärryiltä.

   Lainaa

  7. Lämmin tomaatti 7.6.2022 3:37
   Tulos: +79 (137 ääntä)
   Mikö on dumpperi?

   Lainaa

  8. Peeaa vadelma 7.6.2022 4:03
   Tulos: +215 (217 ääntä)
   Mies menee töihin -> ero Ok 🤔

   Lainaa

  9. Itserakas alligaattori 7.6.2022 4:57
   Tulos: +127 (129 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Mikö on dumpperi?
   Esim. tietyömailla näkyy keltaisia, keskeltä taittuvia, lavallisia kuorma-auton oloisia maansiirtokoneita

   Lainaa

  10. Oliivinvihreä valas 7.6.2022 5:31
   Tulos: +88 (100 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Mikö on dumpperi?
   Googlaa. Runkonivelohjattu maansiirtokone. Jos kuorma-auto ja pyöräkuormaaja sais lapsen nii se olis melko varmasti dumpperi

   Lainaa

  11. Edeltävä raataja 7.6.2022 6:30
   Tulos: +335 (339 ääntä)
   Olen nainen, töissä työmailla ja näin 8 vuoden jälkeen kävi ilmi, että näemmä rikon avioliittoja töissäkäynnilläni. Mutta kaikille Sineille kerrottakoon, että töihin mennään tekemään töitä, ei flirttailemaan sen Juuri Sinun könsikkään kanssa. Ei vaikka kuinka oltaisiin raksalla. Ja jos työmaalla on muita miehiä kuin Sinin aviomies (raksoilla kun yleensä on paljon miehiä), ajatteleeko Sini juuri sen oman ukkonsa olevan niin vastustamaton, että ainoa paikalla oleva nainen haluaa välttämättä juuri Hänet, vai olisiko kyseessä kuitenkin jäätävän huono itsetunto.

   Lainaa

  12. Tuntematon dinosaurus 7.6.2022 6:33
   Tulos: +303 (305 ääntä)
   Maanalainen ylioppilas: Onhan se nyt hullua, jos työpaikalla on vastakkaisen sukupuolen edustaja. Irtisanoutuminen tai ero!
   Mitä jos onkin Bi, niin sitten työpaikalla saa olla ketään muita.

   Lainaa

  13. Tulos: +94 (106 ääntä)
   Jäin miettimään mitä Ronja mahtaa majavakommentillaan hakea.

   Lainaa

  14. Tahraton öykkäri 7.6.2022 7:57
   Tulos: +120 (132 ääntä)
   Öm: Jäin miettimään mitä Ronja mahtaa majavakommentillaan hakea.
   Oli keksinyt mielestään hauskan kommentin joka oli pakko tulla kirjoittamaan vaikka se ei mitenkään liity asiaan.

   Lainaa

  15. Väliseinätön herkkuruoka 7.6.2022 8:17
   Tulos: +60 (128 ääntä)
   Voisi kuvitella että nainen olisi iloinen siitä että tulevana (todennäköisesti) yksinhuoltajana on löytänyt miehen joka olisi iloinen uudesta roolistaan, mutta toisaalta jos muksu ei ole edes syntynyt vielä ja ollaan seurusteltu kolmisen kuukautta niin en tiedä miten innoissaan miehen siitä on kohteliasta olla. Ja tietysti jos äidillä on nimi jo valmiina niin aika epäkohteliasta alkaa itse mitään ehdottelemaan varsinkaan jos ei ole biologinen isä. Yleensähän ihmiset valittaa siitä että uusi kumppani ei välitä siitä lapsesta ja nyt on niin että välittää "liikaa" niin en taas oikein ymmärrä.

   Lainaa

  16. Laskuvarjoton jääkarhu 7.6.2022 8:27
   Tulos: -31 (69 ääntä)
   Olen pettynyt, että pettämisjuttuun vedettiin tuo ahdistelijatarina mukaan. Onhan se tietty varmaan helpompaa heittäytyä siihen "keksi vaan tarinan, ettei jää kiinni pettämisestä" jotta päästään pilkkaamaan ja erityisesti syyllistämään toisia, niin saa samalla pönkitettyä omaa egoaan.

   Lainaa

  17. Itseasiassa 7.6.2022 9:12
   Tulos: +105 (107 ääntä)
   Edeltävä raataja: Olen nainen, töissä työmailla ja näin 8 vuoden jälkeen kävi ilmi, että näemmä rikon avioliittoja töissäkäynnilläni. Mutta kaikille Sineille kerrottakoon, että töihin mennään tekemään töitä, ei flirttailemaan sen Juuri Sinun könsikkään kanssa. Ei vaikka kuinka oltaisiin raksalla. Ja jos työmaalla on [...]
   Tuo Sini on kyllä ihan mykistävä ajatusmaailmaltaan, mutta valitettavasti tämä ainakin vanhemmilla ihmisillä on yleisempää. Olin itse noin 10 vuotta sitten miesvaltaisella alalla töissä ja siellä piti liikkua paljon autolla paikasta toiseen kaupungin sisällä. Yleensä mentiin autolla paikasta toiseen, mutta kerran olin ollut yhden vanhemman miehen kyydissä, sen ikäinen että hänen lapsensa oli samanikäisiä mun kanssa. Sen jälkeen pari naista olivat kysyneet, kuka nainen hänen kyydissään oli ollut. Oli kuulemma ihan ensimmäinen kerta, kun tällaista udeltiin, kukaan ei ollut 30 vuoden aikana kysynyt samaa yhdestäkään pelkääjänpaikalla istuvasta miehestä.

   Lainaa

  18. Maanalainen ylioppilas 7.6.2022 9:35
   Tulos: +116 (118 ääntä)
   Tuntematon dinosaurus: Mitä jos onkin Bi, niin sitten työpaikalla saa olla ketään muita.
   Ai saakeli! Sitten ei jää vaihtoehdoksi kuin yksityisyrittäjyys ilman asiakaskontakteja.

   Lainaa

  19. Tulos: +104 (120 ääntä)
   Sanoisin, että Riikka ei tehnyt mitään väärää (paitsi ehkä tarinankerronta uupuu) En itekää tykkäis, jos mies alkais kolmen kuukauden jälkee isäks lapselle, joka ei oo ees syntyny ja alkais jopa keksii nimiä, vaikka nimi on jo valittu. Jokaisella on ne omat rajat parisuhteessa ja Riikan raja ylittyi, joten ero ei oo mitenkään tökeröä. Varsinkaa 3kk jälkee.

   Lainaa

  20. Tulos: +2 (8 ääntä)
   No huhhuh

   Lainaa

  21. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Mie luulin olevani vaikea ja häilyväinen suhteessa. Varmasti olenkin, mutta tuossa on sentään esimerkkejä siitä, että en ole edes pahimmasta päästä. Huh huh ihmisiä taas.

   Lainaa

  22. Tulos: +28 (58 ääntä)
   Öm: Jäin miettimään mitä Ronja mahtaa majavakommentillaan hakea.
   Heitti hauskan esimerkin siitä millaisen videon sitä voisi ahdistelijalle lähettää jos aikuisten oikeasti on niin tyhmä että kuvittelee siihen ahdistelun loppuvan.
   Ilmeisesti Ronjan viestistä tämä ei kuitenkaan läheskään kaikille aukene ja jälleen kerran toteamme että satiiri on vaikea laji.

   Lainaa

  23. Kuuro leijona 7.6.2022 10:42
   Tulos: +7 (27 ääntä)
   Takuuvarma sirkka: No kyllä mäkin rupeisin jarruttamaan jos mies 3kk jälkeen on sitä mieltä että se on mun tulevan lapsen isä 😁 Mielenkiintoinen järjestely muutenkin, mutta kyllä tossa kannattaisi vähän himmata.
   No en nyt tiedä olisko niin kamala asia. Riippuu varmaan parisuhteen tasosta. Toki jos ahdistaa, niin ahdistaa varmaan suhteessa moni muukin asia, joten ehkä on viesti siitä, että nyt ei ole hyvä. 
   Kuuntele sun sydämesi ääntä.

   Lainaa

  24. Patalaiska lohikäärme 7.6.2022 10:42
   Tulos: +10 (46 ääntä)
   Ikirouta: Sanoisin, että Riikka ei tehnyt mitään väärää (paitsi ehkä tarinankerronta uupuu) En itekää tykkäis, jos mies alkais kolmen kuukauden jälkee isäks lapselle, joka ei oo ees syntyny ja alkais jopa keksii nimiä, vaikka nimi on jo valittu. Jokaisella on ne omat rajat parisuhteessa ja Riikan raja ylittyi, joten ero ei oo mitenkään tökeröä. Varsinkaa 3kk jälkee.

   Jep. Itse ainakin alkaisin tuossa kohtaa epäillä onko miehellä vaan valtava tarve olla isä ja kiinnostus nimenomaan lapsessa, eikä siinä äidissä, jonka sisällä lapsi on. itse raskaana ollessa haluaisin kyllä olla se tärkein kumppanilleni. 

   Lainaa

  25. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Sinin miehenä suostuisin Sinin ehdotukseen.

   Lainaa

  26. Kuuro leijona 7.6.2022 10:46
   Tulos: +80 (92 ääntä)
   Oliivinvihreä valas: Googlaa. Runkonivelohjattu maansiirtokone. Jos kuorma-auto ja pyöräkuormaaja sais lapsen nii se olis melko varmasti dumpperi
   Nyt pitäs tietää mikä on pyöräkuormaaja.

   Lainaa

  27. Kuuro leijona 7.6.2022 10:49
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Aika vaikea muuten nykyaikana löytää töitä, joissa olis ihan vaan pelkästään miehiä (tao naisia) töissä. Itse en ainakaan keksi yhtään paikkaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +23 (59 ääntä)
   Patalaiska lohikäärme: Jep. Itse ainakin alkaisin tuossa kohtaa epäillä onko miehellä vaan valtava tarve olla isä ja kiinnostus nimenomaan lapsessa, eikä siinä äidissä, jonka sisällä lapsi on. itse raskaana ollessa haluaisin kyllä olla se tärkein kumppanilleni. 
     Kai nyt mieskin saa fiilistellä lasta? Omallani biologinen isä on onneksi paikalla (ja niin täpinöissään lapsesta, että oksat pois) mutta jos ei olisi, niin hyvä jos jotakuta edes kiinnostaisi? Äitiys ei ole ihan helppoa, kaikki apu tarvitaan mitä voi saada.

   Lainaa

  29. Tosikko kiivi 7.6.2022 11:51
   Tulos: -11 (53 ääntä)
   kivi:   Kai nyt mieskin saa fiilistellä lasta? Omallani biologinen isä on onneksi paikalla (ja niin täpinöissään lapsesta, että oksat pois) mutta jos ei olisi, niin hyvä jos jotakuta edes kiinnostaisi? Äitiys ei ole ihan helppoa, kaikki apu tarvitaan mitä voi saada.
   Niinpä. Ja siis tottakai jokainen saa ihan itse kumppaninsa valita ja jos ei tykkää niin ei tykkää, mutta en voi olla ajattelematta että seuraavaksi Riikka on ihmettelemässä miksei miehille kelpaa yh-äiti.

   Lainaa

  30. Kapeahko muurahainen 7.6.2022 11:54
   Tulos: +150 (154 ääntä)
   Aina vain jaksaa ihmetyttää nämä "onko pettämistä, jos..." -kysymykset. Eihän sitä kukaan ulkopuolinen raati päätä, että mikä on pettämistä. Jos omassa parisuhteessa on sovittu, että perseenkeikutteluvideoita ei lähetetä ulkopuolisille, niin sitten semmosen lähettäminen on pettämistä. Jos parisuhteessa on sovittu, että voi käydä pikapanolla postinjakajan kanssa pyörävarastossa, niin sitten pikapano postijakajan kanssa pyörävarastossa ei ole pettämistä. Varmaan kannattaisi keskustella seurustelukumppaninsa kanssa tämmösistä asioista eikä kysellä netissä randomeilta. o_O

   Lainaa

  31. Laatuisa henkilö 7.6.2022 13:34
   Tulos: -29 (73 ääntä)
   Mutta Minkä takia muija alkais parisuhteessa lähettelee toiselle miehelle jotain herutusvideoita,huomiohuora?

   Lainaa

  32. Kykenemätön peura 7.6.2022 14:06
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Olen varmaan lukenut liikaa feissarimokia, kun ajattelin että onpa kiva kun Sini heti päätyi eroon, eikä kysellyt miten saa miehensä irtisanoutumaan ja kahlittua itseensä.

   Lainaa

  33. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Laatuisa henkilö: Mutta Minkä takia muija alkais parisuhteessa lähettelee toiselle miehelle jotain herutusvideoita,huomiohuora?
   Ai se tanssivideo? Monessakin parisuhteessa toki tanssivideon lähettäminen toiselle miehelle on pahana pidetty, mutta esimerkiksi itselläni kumppani harrastaa tanssia ja siinä ei olisi mitään kummallista. Jälkimmäistä videota jos tarkoitit niin joo. Jotenkin sen logiikka ei auennut. "Se uhkas tulla käymään niin lähetin tissikuvia."

   Lainaa

  34. Brutaali luumu 7.6.2022 16:18
   Tulos: +98 (100 ääntä)
   Eräs miesparka joutui ajamaan 60 km työmatkaa omalla autollaan koska vaimo ei antanut tulla kimppakyytiin meidän naisten kanssa. Ei ole enää meillä töissä, mutta olisi kiva tietää onko rouvan mieli muuttunut näillä bensan hinnoilla!

   Lainaa

  35. Aurinkolasiton Noita 7.6.2022 17:41
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Piti kaikki lukea useampaan kertaan, ihan jotta menisi jakeluun itselle että mistä näissä on kyse. Videossa ei ole mitään seksuaalista, jos tarvitsee erikseen mainita pomppivat tisut? (Tisut kieltoon.) Ja millaisilla kuvilla/videoilla saa ei-toivotun vieraan pysymään kotonaan? Kaverin puolesta kyselen.

   Lainaa

  36. Ränsistynyt marsu 7.6.2022 21:07
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Kiero sotilas: Putosin -> kärryiltä.
   Pakko myönt että ensimmäistä kertaa jouduin jokaisen mokan tavaamaan useamman kerran, että ymmärrän, mutta silti en ymmärtänyt.

   Lainaa

  37. Kirpeä ahven 7.6.2022 21:27
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Oli keksinyt mielestään hauskan kommentin joka oli pakko tulla kirjoittamaan vaikka se ei mitenkään liity asiaan.
   Ei keksinyt: Klamydia - Satanismia (On muuten huippubiisi)

   Lainaa

  38. Litteä kiivi 7.6.2022 22:24
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Kuuro leijona: Aika vaikea muuten nykyaikana löytää töitä, joissa olis ihan vaan pelkästään miehiä (tao naisia) töissä. Itse en ainakaan keksi yhtään paikkaa.
   Harvassa varmaan ovat. Itse olen töissä paikassa, jossa on 10-vuotisen urani aikana ollut ainoastaan naispuoleisia työkavereita. Työskentelen kosmetiikkamyymälässä. Ainoat miehet, joita työni puolesta oikeastaan säännöllisesti tapaan, ovat kuormankuljettajat ja arvokuljetuksessa työskentelevät. Ja toki on myös miespuoleisia asiakkaita.
   Välillä olisi kyllä kiva saada miehistä näkökulmaa työpaikalle, mutta he tuppaavat harvemmin lähtemään kosmetiikka-alalle :D

   Lainaa

  39. Heijastuva hanki 7.6.2022 22:37
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Aurinkolasiton Noita:
   Ja millaisilla kuvilla/videoilla saa ei-toivotun vieraan pysymään kotonaan? Kaverin puolesta kyselen.
   Videoilla itsestään harrastamassa kamppailulajeja? Kuvilla pesäpallomailoista, astaloista ja teräaseista?
   Tai sitten ihan vaan jäätävästä pyykkivuoresta ja muista nakkihommista?

   Lainaa

  40. Viisas hyttynen 8.6.2022 6:21
   Tulos: -19 (47 ääntä)
   Ikirouta: Sanoisin, että Riikka ei tehnyt mitään väärää (paitsi ehkä tarinankerronta uupuu) En itekää tykkäis, jos mies alkais kolmen kuukauden jälkee isäks lapselle, joka ei oo ees syntyny ja alkais jopa keksii nimiä, vaikka nimi on jo valittu. Jokaisella on ne omat rajat parisuhteessa ja Riikan raja ylittyi, joten ero ei oo mitenkään tökeröä. Varsinkaa 3kk jälkee.
   Sanoisin, että jos on raskaana ja eronnut lapsen isästä (vai oliko jonkun vastuuttoman kertapanon tulos) niin kannattaako edes miettiä seurustelua, vai voisiko rauhoittua ihan vaan uuteen elämäntilanteeseen ja laittaa vauvan etusijalle. En vaan tajua tämmöistä. Toki, elämä voi yllättää ja se oikea löytyä milloin vain, mutta sen kyllä tietää sitten. Riikan kohdalla tulee vähän toisenlainen fiilis.

   Lainaa

  41. Joidenkin mielestä kameli 8.6.2022 8:47
   Tulos: +6 (22 ääntä)
   Mitäs jos vauvan etunimeksi on tuleva yh päättänyt Aurinko-Pirkko Tuutikki Helmiäinen ja pelastaja-mies haluaa vauvalle ehdottaa vauvalle yhdeksi etunimeksi Katjaa?

   Lainaa

  42. Nuutunut kivi 8.6.2022 8:52
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Sini myöntää itsekin taistelevansa asian kanssa eli työstää asiaa. Ehkä pääsee sitä yli tai sitten ei. Riikan tapauksessa kuulostaa siltä, että uudella miehellä on hillitön vauvakuume. Miehet harvemmin voivat itse raskautua niin pitää intoilla kumppanin vauvasta.

   Lainaa

  43. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Mikä ihme on dumpperi? 🤔

   Lainaa

  44. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Olenko ainoa joka ei tajunnut yhtään mitä Riikka yrittää sanoa? Siis mitä tapahtu?

   Lainaa

  45. Arkkienkeli 8.6.2022 11:55
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Missä maassa nämä pellet ovat kielitaitonsa ja koulutuksensa saaneet? Jos ei osaa kirjoittaa, niin hankala päästä edes trukkikuskiksi. Itse en palkkaisi näistä ainoatakaan.

   Lainaa

  46. Tulos: -40 (60 ääntä)
   Tiirakka: Mitä helv-??! Eli Riikan sisällä kasvaa jonkun toisen miehen siemen. Ja Riikan uusi miesystävä, joka on ollut kuvioissa vasta 3kk,kutsuu itseään syntymättömän, toisen miehen lapsen isäksi. Tämä samainen isi-kuumeilija myös on katsonut asiakseen alkaa miettimään NIMIÄ lapselle, joka EI ole hänen tai [...]
   No, mikä tuossa olisi oikea tapa?
   a) mies hyväksyy, että nainen on raskaana toiselle miehelle, joten koittaa asennoitua että kun ollaan pidempään yhdessä, niin  päätyy sille lapselle lopulta sijais-isäksi = VÄÄRIN! oot liian innokas!!
   b) mies ei hyväksy, että nainen on raskaana toiselle miehelle = VÄÄRIN! vässykkä! sun pitää vähintään adoptoida se toisen lapsi!
   c) mies hyväksyy asian, mutta pyrkii olemaan neutraali, eikä aseta itseään kasvattajan asemaan = VÄÄRIN!! miks et halua olla osa lapsen elämää yhyy! 
   Tuossa nyt ei vaan voi mies valita itse mitään, vaan pitäisi pallotella naisen+lapsen ehdoilla, onko sekään sitten mitenkään toimiva lähtökohta?
   Miehen ei kertakaikkiaan kannata sotkeentua naiseen jolla on jo lapsia tai on raskaana toiselle, koska kohtalo on olla kolmas pyörä jolla ei ole mitään sananvaltaa "koska et oo biologinen isä", mutta omaat kuitenkin kaikki samat vastuut eli pitää tukea henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti.
   Oikeasti tapauksen mokaaja on tämä nainen, joka on mennyt hankkimaan itsensä raskaaksi jonkun kanssa josta ei ole kumppaniksi. Silloin naisella nyt ei vaan pitäisi olla varaa valittaa, vaan tyytyä keneen tahansa nyt vaan sattuu saamaan, tai ei ainakaan valittamaan jos uusi kumppani haluaa olla menossa mukana.
   Vai meinaako nainen, että kun lapsi syntyy niin uuden kumppanin kanssa leikitään, että nainen on villi ja vapaa lapseton sinkku?
   Ja turha ulista miten lapsi menee kaiken edelle, no sitten se menee myös sen parisuhteen saamisen ja hyvän miehen löytämisen edelle -> ei ole varaa liikoja kritisoida.
   Tietenkin tässä maailmanssa naiset elää utopiaa, jossa eivät ymmärrä että kaikkea ei voi saada, koska parisuhdemarkkinoilla naisilla on 1000x enemmän vientiä aktiivisten miesten takia, josta vääristyy se oma markkina-arvo. Sitten ei ymmärretä jos tullaan torjutuksi, tai sitä että se on etuoikeus, että jopa toiselle raskaana olevalle on miehiä jonoksi asti.
   Samalla kun kaikinpuolin riittävän hyvät miehet voi joutua tekemään suuriakin kompromissejä, että saisi edes jonkun itseään täynnä olevan naudan

   Lainaa

  47. Runneltu marja 8.6.2022 13:15
   Tulos: -1 (25 ääntä)
   cowboy: No, mikä tuossa olisi oikea tapa? a) mies hyväksyy, että nainen on raskaana toiselle miehelle, joten koittaa asennoitua että kun ollaan pidempään yhdessä, niin  päätyy sille lapselle lopulta sijais-isäksi = VÄÄRIN! oot liian innokas!! b) mies ei hyväksy, että nainen on raskaana toiselle miehelle = [...]
   Osittain asiaa, mutta hieman liian kärjistettynä.

   Lainaa

  48. Kesytön dinosaurus 8.6.2022 13:25
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Oliivinvihreä valas: Googlaa. Runkonivelohjattu maansiirtokone. Jos kuorma-auto ja pyöräkuormaaja sais lapsen nii se olis melko varmasti dumpperi
   Ja Riikan ex kutsuisi itseään sen isiksi.

   Lainaa

  49. Harmaa kivi 8.6.2022 16:20
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Runneltu marja: Osittain asiaa, mutta hieman liian kärjistettynä.
     Alkoi asiallisena, mutta karkasi sitten jonnekin manospheresfääreihin. Jos joku alkaa puhua "markkina-arvosta", niin voi olla varma, että käsitys ihmissuhteista on jotenkin viturallaan.

   Lainaa

  50. Kimakka paprika 8.6.2022 21:25
   Tulos: -11 (37 ääntä)
   Riikka hankkiutuu raskaaksi -> ero Seurustelua 3kk liian innokkaan -> miehen kanssa ero Teoriassa kerkeää koittaa 3kk vielä 2 uuden miehen -> kanssa Valmiiksi nimetty lapsi -> syntyy Riikka on y->h äiti

   Lainaa

  51. Painuva ämpäri 9.6.2022 8:41
   Tulos: +20 (34 ääntä)
   Miten kukaan voi kuvitella kolmen kuukauden seurustelun aikana ryhtyvänsä toisen osapuolen lapselle isäksi?! Miten voi tulla edes mieleen ottaa itselleen sellaista roolia? Jos se lapsi olisi jo syntynyt, asiasta ei varmaan tarvitsisi edes keskustella, koska on aivan normaalia ettei tuossa vaiheessa seurustelua vielä tavata toisen lapsia ollenkaan. Ja ylipäänsä aivan käsittämätön ajatus, että jonkun mielestä seurustelukumppanista etsitään ensisijaisesti vanhempaa lapsille kuin kumppania itselle. Totta kai suhteet voivat edetä sellaisiksi, että ollaan yhtä perhettä, mutta eihän se mikään automaatio ole. Naiset eivät myöskään mitenkään itsekseen ”hankkiudu raskaaksi”, jos tilanteessa on ollut mies mukana. Jos joku luulee tällaista tapahtuvan, kehotan palaamaan yläasteelle kuuntelemaan mitä kondomeista kerrotaan. Riikka tosin on voinut ”hankkiutua raskaaksi” vaikka Väestöliiton klinikalla. Vaikka olisikin ajatellut olevansa lapsensa ainoa vanhempi, voi edelleen haluta parisuhdetta itselleen. Silloinkaan ei aina haluta perustaa perhettä tai suunnitella loppuelämää toisen kanssa, vaan seurustelu voi olla ihan vaan seurustelua. Kolmen kuukauden aikana ehtii hädin tuskin tutustua toiseen, mutta jos sinä aikana toinen osapuoli ehtii jo kehitellä lapselle nimiä ja alkaa iskäilemään lapselle, jonka isä ei ole, on todellakin ok todeta, että tämä ei vastaa sitä toivetta, joka seurustelusta itsellä oli. Erityisen tökeröä tuollainen on siinä tapauksessa, jos lapsella tosiaan on ihan oikeakin isä, vaikkei olisikaan äidin kanssa parisuhteessa. Eli et vaan voi päättää, että se pelottava yh-äiti automaattisesti etsii lapselleen isää. Et voi myöskään päättää, että ryhtyessäsi suhteeseen yh-äidin kanssa, otat kokonaisen vastuun lapsen kasvatuksesta tai vaihtoehtoisesti et tee koskaan elettäkään lapsen hyväksi. Parisuhteessa moni asia vaatii keskustelua, neuvottelua ja yhdessä luotuja käytäntöjä. On paljon asioita, joista ollaan eri mieltä tai jotka voisivat mennä itselle mieluisammin, mutta silti on kunnioitettava niitä toisen mielipiteitä ja rajoja. Kumppanin lapseen liittyvät asiat ovat aivan ilmiselvästi sellaisia.

   Lainaa

  52. Tulos: +16 (28 ääntä)
   cowboy: No, mikä tuossa olisi oikea tapa? a) mies hyväksyy, että nainen on raskaana toiselle miehelle, joten koittaa asennoitua että kun ollaan pidempään yhdessä, niin  päätyy sille lapselle lopulta sijais-isäksi = VÄÄRIN! oot liian innokas!! b) mies ei hyväksy, että nainen on raskaana toiselle miehelle = [...]
   Wow 🙄 oon melkein pahoillani siitä, että aikuinen mies on päässyt noin katkeraksi, kun incel-paska ja naudaksi nimeäminen ei olekaan tuottanut haluttua tulosta.

   Lainaa

  53. Kykenemätön peura 9.6.2022 13:18
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Painuva ämpäri: Miten kukaan voi kuvitella kolmen kuukauden seurustelun aikana ryhtyvänsä toisen osapuolen lapselle isäksi?! Miten voi tulla edes mieleen ottaa itselleen sellaista roolia? Jos se lapsi olisi jo syntynyt, asiasta ei varmaan tarvitsisi edes keskustella, koska on aivan normaalia ettei tuossa vaiheessa [...]
   Minusta täällä tuomitaan tuo "isä"-ehdokas aika rankasti tuon sekavan selostuksen perusteella. Itselle jäi tuosta ennemmin sellainen kuva, että Riikka on päättänyt erota, eikä miehellä ole mitään käsitystä missä meni pieleen.
   Jos mies muutenkin haluaa perheen ja siitä näkökulmasta seurustelee, niin miksi ei haluaisi olla kumppanin lapsen elämässä mukana alusta asti, vaikka se ei olekaan oma. Isommat lapset lienevät vähän eri asia, kun ne tajuavat jo tilanteesta jotain.
   Toki jos Riikalla ja miehellä on ihan eri näkemys suhteen tulevaisuudesta, niin ero lienee paras ratkaisu kaikkien kannalta. Ehkä sen olisi voinut kommunikoida sille kumppaniehdokkaalle, eikä tehdä sekavaa ja provosoivaa aloitusta vauvaryhmään. Annikan kommentista päätellen vastukset ovat olleet kannalla Riikka on lehmä ja jollain vähän toisenlaisella aloituksella olisi voinut saada järkevämpiä vastauksia.

   Lainaa

  54. Alushousuton öykkäri 9.6.2022 18:14
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   Toisaalta hyvin hellyyttävää, että mies yrittää, mutta samalla myös yli creepyä, ihan sillä vaan että ei edes todennäköisesti tunne naista, ja heti isän paikalle kiipeämässä ja kuvittelemassa pikku Milla-Maijan sylissään, ja päällä #1 dad paita. En nyt tiiä, mutta juoksisin kauas pois.

   Lainaa

  55. Kuorimaton paprika 9.6.2022 22:38
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Alushousuton öykkäri: Toisaalta hyvin hellyyttävää, että mies yrittää, mutta samalla myös yli creepyä, ihan sillä vaan että ei edes todennäköisesti tunne naista, ja heti isän paikalle kiipeämässä ja kuvittelemassa pikku Milla-Maijan sylissään, ja päällä #1 dad paita. En nyt tiiä, mutta juoksisin kauas pois.
   Näin juuri. Itse olen eronnut mies ja kun aikanaan etsin itselleni uutta naista niin sellainen joka alkoi kyselemään liikaa lapsestani sai itselläni sellaisen juoksureaktion aikaan. Sinänsä surullista, voihan olla, että hän ajatteli sen olevan "haluttu reaktio" eli koska loppuviimeksi tarvii hyväksyä koko paketti niin lapsesta on hyvä tietää jotain. Vaikeaa on pariutuminen.

   Lainaa

  56. Kaino noita 9.6.2022 22:47
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   cowboy: No, mikä tuossa olisi oikea tapa? a) mies hyväksyy, että nainen on raskaana toiselle miehelle, joten koittaa asennoitua että kun ollaan pidempään yhdessä, niin  päätyy sille lapselle lopulta sijais-isäksi = VÄÄRIN! oot liian innokas!! b) mies ei hyväksy, että nainen on raskaana toiselle miehelle = [...]
   Mies voi olla änkeytymättä naisen kumppaniksi jos ei tämän lapsi kelpaa.
   Tuhkamunalle vois kyllä olla onnenpotku tuo tilanne.  Eli noin joka toiselle 30 täyttäneelle suomalaismiehelle. 

   Lainaa

  57. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Kyllähän se lapsi nyt yksinkertaisesti kuuluu pakettiin kun parisuhteeseen alkaa lapsellisen ihminen kanssa. Huvittavaa on se että lemmikeistä ei tule tällaista väittelyä ja valitusta vaan on yleensä täysin yksiselitteistä että se on osa perhettä. Joo, vertasin juuri lapsia ja eläimiä, joten shitshow voi alkaa siitäkin jos välttämättä haluatte. Minun mielipiteeni on että seurusteluvaiheessa on hyvä tulla ilmi mitä siinä "paketissa" on mukana. Oli se sitten elukka tai lapsi tai molemmat. Pakostakin siinä on niiden "ekstrojen" kanssa vaikutuksessa jos suhdetta jatkaa. Ja ei välttämättä tarvitse olla ns. virallinen isä. Itse ottaisin miehen/isän/aikuisen/jonkinlaisen mallin roolin niin että olisin oma itseni. Kohtaisin sen lapsen siinä roolissa missä sen naisen kanssa olisin. Jos suhde alkaisi menemään suuntaan, jossa lapsi pitäisi minua jo isänään, niin sitten se olisi sitä. Miksi tehdä siitä mitään muuta kuin mitä se luonnollisesti on? Onhan lyhyen tapailun jälkeen isän roolin ottaminen toki hieman innokasta mutta tuntuu oudolta että jos joku on siihen valmis niin miksi ei voisi katsoa mihin homma menee? Siinä ehtii monta kertaa se into laantuakin jo ennen kuin lapsi syntyy ja ehkä siihen tulisi se arkisempi oleminen ja rooli sen innokkuuden tilalle. Saako muuten ottolapsesta olla innoissaan kun se on jonkun muun lapsi? Jostain elukasta? Toisen omaisuudesta (vaikka mökistä)? Mistä saa ja miksi? Miksi jostain ei saa? Outoja sääntöjä teillä. Minusta nuo on tapauskohtaisia.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Litteä kiivi: Harvassa varmaan ovat. Itse olen töissä paikassa, jossa on 10-vuotisen urani aikana ollut ainoastaan naispuoleisia työkavereita. Työskentelen kosmetiikkamyymälässä. Ainoat miehet, joita työni puolesta oikeastaan säännöllisesti tapaan, ovat kuormankuljettajat ja arvokuljetuksessa työskentelevät. Ja [...]
   Naispuoleinen ei ole sana.
   Naispuolinen on.

   Lainaa

  59. Maksettu aprikoosi 11.6.2022 17:56
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Kimallus: Mahtaa olla hiivatin huono itsetunto Sinillä, jos haluaa erota siksi kun miehelle tulossa naispuolinen työkaveri. Ei näköjään yhtään luottoa omaa puolisoaan kohtaan, eikä mainitse että mies ois koskaan aiemmin edes pettänyt tmv, niin ehkä parempi että eroavat. Jospa se mies löytää sit naisen, joka ei [...]
   Ketjun kommenteista selvis, että taustalla on aiempaa luottamuspulaa ja mies on ihan itse Sinille kertonut etsivänsä parempaa naista. Sitä en vaan ymmärrä, että miksi Sini ei ota ja lähde tuosta suhteesta.

   Lainaa

  60. Kaukaa viisas orava 16.6.2022 13:48
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Kuuro leijona: Nyt pitäs tietää mikä on pyöräkuormaaja.
   Ettekö te osaa googlata? Jos yleistieto on noin heikoissa kantimissa, niin kannattaa opetella.

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Valitettavasti Sinin kaltaisia naisia tuntuu löytyvän enemmänkin. Itse olin opiskeluaikoina raksalla kesätöissä. Olin ainoa nainen työmaalla. Parin ekan päivän jälkeen työparin vaimo pöllähti etukäteen ilmoittamatta kesken päivän työmaalle. Ihan vaan "poikkesi ohi ajaessaan" kysymään jotakin asiaa. Puhelin olisi tietysti ollut parempi vaihtoehto kuin se, että ilmaantuu keskelle kerrostalotyömaata ilman minkäänlaisia suojavarusteita... Työkaverin puheista sain sellaisen käsityksen,että vaimo on varsin mustasukkaista sorttia ja aiemminkin tehnyt "tarkastuskäyntejä", jos on naisia samalle työmaalle eksynyt.

   Lainaa

  62. Kokenut raadonsyöjä 10.7.2022 11:42
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   AK: Valitettavasti Sinin kaltaisia naisia tuntuu löytyvän enemmänkin. Itse olin opiskeluaikoina raksalla kesätöissä. Olin ainoa nainen työmaalla. Parin ekan päivän jälkeen työparin vaimo pöllähti etukäteen ilmoittamatta kesken päivän työmaalle. Ihan vaan "poikkesi ohi ajaessaan" kysymään jotakin asiaa. [...]
   Sitten heräsit ja päästit kissan ulos. Miksi kirjoitella keksittyjä tai ainakin reilulla värikynällä väriteltyjä stooreja tänne?

   Lainaa

  63. Näkinkenkiä keräilevä alligaattori 30.4.2023 18:28
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Mikö on dumpperi?
   Dumpperi on sen tyyppinen työkalu, että sitä ajava muija luultavasti tsekkaa vain pimuja, eikä mitään 19v Uunopetteriä työpaikalla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ahdistella, ero, innokas, isä, kateus, mustasukkaisuus, parisuhde, pettää