Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 49

Bussista löytyy kissa, mutta minne se on matkalla?
Kissaihmiset, osa 49

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +554 (608 ääntä)
   Ihana kissan seikkailu! Ottakaa toi mopsi pois, ei julkisuutta lyttykuonoille. Ottakaa tilalle vaikka joku ötökkä, ne on tärkeitä

   Lainaa

  2. Karoliina 9.6.2022 0:26
   Tulos: +375 (379 ääntä)
   Mölli oli menossa bussilla kotiin 🥺🥺

   Lainaa

  3. Päätön kavioeläin 9.6.2022 0:34
   Tulos: +490 (492 ääntä)
   Kyllähän se ärsyttäis kun pitkän päivän jälkeen menee bussilla kotiin ja yritetään vielä häätää bussista

   Lainaa

  4. Kykenemätön peura 9.6.2022 0:45
   Tulos: +338 (340 ääntä)
   Kotia kohti 3 - Seikkailu julkisessa liikenteessä Tulinpa hyvälle tuulelle Möllin seikkailusta 😊

   Lainaa

  5. Klooraamaton tohtori 9.6.2022 1:07
   Tulos: +299 (301 ääntä)
   Päätön kavioeläin: Kyllähän se ärsyttäis kun pitkän päivän jälkeen menee bussilla kotiin ja yritetään vielä häätää bussista
   Meinasin jo mainita, että ensi kerralla kissan kaulaan linkkikortti niin saa olla rauhassa kyydissä, mutta tosiaan, lemmikistä ei peritä erillistä maksua Jyväskylässä, joten kissa ei tehnyt mitään väärää kun hyppäsi kyytiin eikä maksanut bussilippua.

   Lainaa

  6. Maanalainen ylioppilas 9.6.2022 1:17
   Tulos: +522 (524 ääntä)
   Itse näkisin, että jos kissa ei kaada kaikkia mahdollisia tavaroita niin sillä on käytöshäiriöitä.

   Lainaa

  7. Tulos: +214 (222 ääntä)
   Tämä näin. On myös absurdi ajatus, että olisi pöytä tai muu lattiapintaa korkeammalla oleva taso tai esine, jolle jollain hetkellä "ei saa" hypätä.

   Lainaa

  8. Lomaton appelsiini 9.6.2022 4:15
   Tulos: +56 (82 ääntä)
   Piu: Ihana kissan seikkailu! Ottakaa toi mopsi pois, ei julkisuutta lyttykuonoille. Ottakaa tilalle vaikka joku ötökkä, ne on tärkeitä
   Eipä ne sitä ota, minä aikanaan kymmenen vuotta sitten laitoin aina kommentin siitä, miinuksia vain tuli.

   Lainaa

  9. Urbaani kuormaeläin 9.6.2022 5:19
   Tulos: -25 (111 ääntä)
   Mistä Christopher tietää, että pieni läikkä valkoista on karussa juuri kissalta? Entä jos se onkin koiran pieni valkoinen läikkä? Tai miksi hän yleensäkään ajattelee, että läikkä on karussa jostain?Ehkä se on vain lähtenyt aikaisin töihin pyörällään? Kyllä mäkin lähtisin polkemaan aika haipakkaa karkuun, jos joku random mies yrittäisi ihan tosta vaan ottaa mua kiinni.

   Lainaa

  10. Soinnikas majava 9.6.2022 6:41
   Tulos: +141 (155 ääntä)
   Parempi että kissa on bussin sisällä kuin renkaan alla, mikä on yleisempi kohtalo ulkona vapaana seikkaileville kissoille.

   Lainaa

  11. Salaisuus 9.6.2022 6:58
   Tulos: +113 (117 ääntä)
   Ehkä se kissa oli sopinut tapaamisen sen bussilla matkustavan, vankilassa vierailevan koiran kanssa.

   Lainaa

  12. Tulos: -204 (238 ääntä)
   Siis aikuisten oikeastiko tästä deletoitiin joku koira-aiheinen moka ennen kuin aamukahville ehti? Siksi että rotu ei miellyttänyt jotakin kukkahattua? Ei oo todellista... Ja turha aloittaa keskustelua solmuun jalostetuista koiraroduista, ei se ole peruste sensuroida feissarimokien takasivua for crying out loud! #cancelculture

   Lainaa

  13. Tulos: +150 (162 ääntä)
   Iso Hoo: Siis aikuisten oikeastiko tästä deletoitiin joku koira-aiheinen moka ennen kuin aamukahville ehti? Siksi että rotu ei miellyttänyt jotakin kukkahattua? Ei oo todellista... Ja turha aloittaa keskustelua solmuun jalostetuista koiraroduista, ei se ole peruste sensuroida feissarimokien takasivua for crying out loud! #cancelculture
   #cancelculture ei ole vielä iskenyt takasivulle. Kyse on eläimistä, jotka itkevät ja uhkailevat täällä kommenttipalstan tilalla, kun kommentteja ei vielä ole. Yksi eläimistä on mopsi.

   Lainaa

  14. Korea roska 9.6.2022 9:26
   Tulos: -59 (85 ääntä)
   Urbaani kuormaeläin: Mistä Christopher tietää, että pieni läikkä valkoista on karussa juuri kissalta? Entä jos se onkin koiran pieni valkoinen läikkä? Tai miksi hän yleensäkään ajattelee, että läikkä on karussa jostain? Ehkä se on vain lähtenyt aikaisin töihin pyörällään? Kyllä mäkin lähtisin polkemaan aika haipakkaa karkuun, jos joku random mies yrittäisi ihan tosta vaan ottaa mua kiinni.
   Miksi lähtisit polkemaan haita pakoon, jos tuntematon mies yrittäisi napata sinut kiinni? Kävisi paremmin järkeen, jos yrittäisit mieluummin lähteä sitä miestä pakoon. Onko tässä taustalla joku muu riita niiden haikalojen kanssa, kun jahtaavat sinua koko pakan voimalla? Olet varmaan rikkonut niiden aikakoneen, kun koko pakka aikahaita seuraa perässäsi. Jos sen aikahaipakan aikakone olisi kunnossa, niin niille olisi paljon helpompi saada sinut kiinni.
   Muistathan myös yhdyssanat, se on "aikahaipakka" eikä "aika haipakka".

   Lainaa

  15. Kraaterin pohjalla on eläin 9.6.2022 9:50
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   Iso Hoo: Siis aikuisten oikeastiko tästä deletoitiin joku koira-aiheinen moka ennen kuin aamukahville ehti? Siksi että rotu ei miellyttänyt jotakin kukkahattua? Ei oo todellista... Ja turha aloittaa keskustelua solmuun jalostetuista koiraroduista, ei se ole peruste sensuroida feissarimokien takasivua for crying out loud! #cancelculture
   #facepalm

   Lainaa

  16. Reseptivapaa Dinosaurus 9.6.2022 10:06
   Tulos: +135 (141 ääntä)
   Iso Hoo: Siis aikuisten oikeastiko tästä deletoitiin joku koira-aiheinen moka ennen kuin aamukahville ehti? Siksi että rotu ei miellyttänyt jotakin kukkahattua? Ei oo todellista... Ja turha aloittaa keskustelua solmuun jalostetuista koiraroduista, ei se ole peruste sensuroida feissarimokien takasivua for crying out loud! #cancelculture
   No sieltähän tuli kunnon itkupotkuraivarit risuaitoineen heti kättelyssä, ennen kuin edes oli selkeää mistä on kyse. Puhe oli sivuston aktiivikäyttäjille tutusta "Hauva suree!" -kuvasta, joka näkyy silloin, kun uudessa mokassa ei ole vielä kommentteja. Siinä on surullisen näköinen mopsipentu. Toisessa vastaavassa on itkevä vauva.
   Kyllä se kukkahattu taitaa kuulua siellä päässä olevaan kupoliin tässä kohtaa!

   Lainaa

  17. Tulos: +55 (81 ääntä)
   Korea roska: Muistathan myös yhdyssanat, se on "aikahaipakka" eikä "aika haipakka".
   No ei kyllä ole. Vai onko sinusta esimerkiksi myös todellahaipakka ja äärimmäinenhaipakka yhdyssanoja? Ainakin niihin tuli punaviivaus alle, kun kirjoitin ne...

   Lainaa

  18. Tulos: +68 (68 ääntä)
   Päätön kavioeläin: Kyllähän se ärsyttäis kun pitkän päivän jälkeen menee bussilla kotiin ja yritetään vielä häätää bussista
   Ja soitetaan kytät paikalle.

   Lainaa

  19. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Klooraamaton tohtori: Meinasin jo mainita, että ensi kerralla kissan kaulaan linkkikortti niin saa olla rauhassa kyydissä, mutta tosiaan, lemmikistä ei peritä erillistä maksua Jyväskylässä, joten kissa ei tehnyt mitään väärää kun hyppäsi kyytiin eikä maksanut bussilippua.
   Tiesi oikeutensa 😂

   Lainaa

  20. Korea roska 9.6.2022 14:10
   Tulos: -91 (115 ääntä)
   -x-x-: No ei kyllä ole. Vai onko sinusta esimerkiksi myös todellahaipakka ja äärimmäinenhaipakka yhdyssanoja? Ainakin niihin tuli punaviivaus alle, kun kirjoitin ne...
   Yhdyssanasäännöt ovat näköjään menneet uusiksi sitten viime kerran, kun olin hereillä. Luulin, että "aikamatkaaja", "aikataulu" ja "aikakone" olisivat yhdyssanoja! Kiitos, kun kerroit, että eivät ole. Nyt tiedän, että "aika taulu" kuuluu kirjoittaa erikseen. Mutta mikä sitten on "todella taulu"? Saati sitten "äärimmäinen taulu"?

   Lainaa

  21. Voittoisa kultakala 9.6.2022 15:38
   Tulos: +69 (97 ääntä)
   Korea roska: Yhdyssanasäännöt ovat näköjään menneet uusiksi sitten viime kerran, kun olin hereillä. Luulin, että "aikamatkaaja", "aikataulu" ja "aikakone" olisivat yhdyssanoja! Kiitos, kun kerroit, että eivät ole. Nyt tiedän, että "aika taulu" kuuluu kirjoittaa erikseen. Mutta mikä sitten on "todella taulu"? Saati sitten "äärimmäinen taulu"?
   Aika haipakan "aika" on tässä tietenkin se sanan muoto, joka on sanan "melko" tai "melkoinen" synonyymi, tyyliin "aika iso" ~ "melko iso" tai "aika pakkaus" ~ "melkoinen pakkaus". Sillä kellosta katsottavalla konseptilla, jota sanan substantiivimuoto kuvaa (ja joka liittyy yhdyssanoissa ihan normaalisti), ei ole tuon sanonnan kanssa mitään tekemistä.

   Lainaa

  22. Aikailematon näyttelijä 9.6.2022 16:16
   Tulos: +25 (45 ääntä)
   FMteam: #cancelculture ei ole vielä iskenyt takasivulle. Kyse on eläimistä, jotka itkevät ja uhkailevat täällä kommenttipalstan tilalla, kun kommentteja ei vielä ole. Yksi eläimistä on mopsi.
   MOPSI POIS!

   Lainaa

  23. Korea roska 9.6.2022 16:23
   Tulos: -61 (87 ääntä)
   Voittoisa kultakala: Aika haipakan "aika" on tässä tietenkin se sanan muoto, joka on sanan "melko" tai "melkoinen" synonyymi, tyyliin "aika iso" ~ "melko iso" tai "aika pakkaus" ~ "melkoinen pakkaus". Sillä kellosta katsottavalla konseptilla, jota sanan substantiivimuoto kuvaa (ja joka liittyy yhdyssanoissa ihan normaalisti), ei ole tuon sanonnan kanssa mitään tekemistä.
   Mielenkiintoista. Vastalahjaksi tästä uudesta tiedosta minäkin haluan kertoa sinulle uudesta ideasta. Niitä kutsutaan "vitseiksi" ja "sanaleikeiksi". Jos luet tämän julkaisun ja kommenttiketjun uudestaan, niin saatat ehkä hoksata, mistä on kyse :)

   Lainaa

  24. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Voittoisa kultakala: Aika haipakan "aika" on tässä tietenkin se sanan muoto, joka on sanan "melko" tai "melkoinen" synonyymi, tyyliin "aika iso" ~ "melko iso" tai "aika pakkaus" ~ "melkoinen pakkaus". Sillä kellosta katsottavalla konseptilla, jota sanan substantiivimuoto kuvaa (ja joka liittyy yhdyssanoissa ihan normaalisti), ei ole tuon sanonnan kanssa mitään tekemistä.
   Korea roskahan yritti olla aivan mahdottoman nokkela ja hauska, mutta epäonnistui surkeasti. Pari muutakin kommentoijaa teki kyllä saman. Oi voi.

   Lainaa

  25. Jytky Hauki 9.6.2022 18:26
   Tulos: +6 (38 ääntä)
   Voittoisa kultakala: Aika haipakan "aika" on tässä tietenkin se sanan muoto, joka on sanan "melko" tai "melkoinen" synonyymi, tyyliin "aika iso" ~ "melko iso" tai "aika pakkaus" ~ "melkoinen pakkaus". Sillä kellosta katsottavalla konseptilla, jota sanan substantiivimuoto kuvaa (ja joka liittyy yhdyssanoissa ihan normaalisti), ei ole tuon sanonnan kanssa mitään tekemistä.
   On täällä taas saatu draama aikaiseksi pikkujutusta. Yksi heittää paskaa läppää mokan kaksiselitteisestä kieliasusta. Toinen jatkaa samaa läppää edellisen kommentin kaksiselitteisestä kieliasusta, selittäen vielä selkeästi, miten muokkasi yhdyssanan sanoista aika, hai ja pakka. Ja sitten kolmas tulee raivosta kihisten polkemaan jalkaansa ja räyhäämään, että ei ei ei, sinä et sanonut kolmen sanan muodostamaa yhdyssanaa, vaan sinä sanoit kaksi erillistä sanaa, koska minä en halua tänne kolmen sanan yhdyssanoja!
   Ei huonoista vitseistä tykätä tarvitse, mutta tarvitseeko niitä nyt noin syvälle tunteisiinkaan vetää?

   Lainaa

  26. Itämainen mustikka 9.6.2022 22:15
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Kykenemätön peura: Kotia kohti 3 - Seikkailu julkisessa liikenteessä Tulinpa hyvälle tuulelle Möllin seikkailusta 😊
   Itselläkin piristi kyllä paljon Mölli-herran bussimatka. 😊 hän sopisi vaikka uutisten loppukevennykseen tai iltalehteen. ❤️

   Lainaa

  27. Savolainen 9.6.2022 22:45
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   Miten se kaulan läikkä on päässyt karkuteille?

   Lainaa

  28. Etsintäkuulutettu mansikka 10.6.2022 8:49
   Tulos: -7 (29 ääntä)
   Savolainen: Miten se kaulan läikkä on päässyt karkuteille?
   Tuota vitsiä ei kommenttiketjun mukaan saa täällä murjaista. Riesaa lainatakseni, olet nyt epäonnistunut surkeasti. Nyt jäädään odottamaan voittoisaa kultakalaa ja nimimerkkiä -x-x- selittämään sinulle, että ei se kaulan täplä mihinkään karannut, vaan sillä kuvailtiin karanneen kissan ulkomuotoa.

   Lainaa

  29. Tulos: -29 (43 ääntä)
   Mistä lähtien eläimen heitteelle jättö on hauskaa?? "Vai että kissa on miltei kellon ympäri yksistään, LOL". Jos olisi mun kaveri, niin olisi keskustelun paikka. Ja sitten vaikka ilmoitus elsuun, jos ei muu auta.

   Lainaa

  30. Tulos: -23 (23 ääntä)
   Piu: Ihana kissan seikkailu! Ottakaa toi mopsi pois, ei julkisuutta lyttykuonoille. Ottakaa tilalle vaikka joku ötökkä, ne on tärkeitä
   Toiveeseesi on näköjään vastattu. Uteliaisuudesta kysyn, mitä sille mopsille oli tapahtunut. Ilmeisesti joku hölmö vähät välittää koiransa hyvinvoinnista ja/tai rodun ongelmista?

   Lainaa

  31. Nuutunut kivi 10.6.2022 12:22
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Jossu: Mistä lähtien eläimen heitteelle jättö on hauskaa?? "Vai että kissa on miltei kellon ympäri yksistään, LOL". Jos olisi mun kaveri, niin olisi keskustelun paikka. Ja sitten vaikka ilmoitus elsuun, jos ei muu auta.
   Ehkäpä juuri tämä, että kysellää fasessa, eikä puhuta kaverille suoraan.

   Lainaa

  32. Horjahtava satuhahmo 10.6.2022 12:45
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Jossu: Mistä lähtien eläimen heitteelle jättö on hauskaa?? "Vai että kissa on miltei kellon ympäri yksistään, LOL". Jos olisi mun kaveri, niin olisi keskustelun paikka. Ja sitten vaikka ilmoitus elsuun, jos ei muu auta.
   Jotkut eläinten omistajat käyvät myös töissä. Yleensä eläimille tarjotaan tuolle ajalle kotiin riittävän turvallinen ympäristö, riittävästi juomaa (ehkä myös ruokaa, riippuen eläimen ruokailutavoista), sekä tarvittaessa virikkeitä/lepopaikka (esim. kissat yleensä nukkuvat paljon päivisin, ovat hämäräaktiivisia). En toki tiedä miten kyseisen "mokan" kissan olot on yksinoloajalle järjestetty, liekö huolestunut "kaverikaan" on ottanut selvää.

   Lainaa

  33. Solakka hylje 10.6.2022 14:01
   Tulos: -12 (22 ääntä)
   Milloin ihmiset ajatteli oppia, että noin EI ilmoiteta karanneesta lemmikistä, joka on nähty seikkailemassa yksinään?! Olen kiitollinen siitä, että oma kissa sai jo lähteä muille maille, niin ei tarvitse pelätä, että joku esiintyy sen omistajana ja käy noukkimassa jostain kotiinsa. Nähdystä seikkailijasta ilmoitetaan suurinpiirtein alue, jolla nähty (ei liian tarkasti), ja pyydetään lemmikkinsä kadottaneita ottamaan yhteyttä ja kertomaan mikä eläin on kadonnut ja minkä näköinen, onko panta kaulassa jne. Lemmikkiään kaipaava osaa kuvailla kaipaamansa eläimen tunnusmerkit viiksikarvoja myöten. Esimerkiksi minä kuvailisin kissaani näin: toinen jalka vammautunut aikoinaan, siksi istuu hieman epätavallisessa asennossa (huom, hoidettu kuntoon aikoinaan, ei hätää), arka, juoksee karkuun, väritys tämä ja tämä, ei kovin puhelias, poika (mitä ei toki voi varmistaa, koska juoksee karkuun), suht normaalipainoinen, täysikasvuinen jne. Eli oikea omistaja osaa kuvailla lemmikkinsä läpikotaisin! Niitä tuntomerkkejä ja sijainteja ei jaella kaikelle kansalle!

   Lainaa

  34. Solakka hylje 10.6.2022 14:03
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Näin siis kuvailisin, jos pikkuiseni olisi vielä täällä. Nyt ei tarvitse enää pelätä sen karkureissuja.

   Lainaa

  35. Harmaa kivi 10.6.2022 15:43
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Nuutunut kivi: Ehkäpä juuri tämä, että kysellää fasessa, eikä puhuta kaverille suoraan.
     Ei, vaan se, että hermoillaan aivan turhista. Toki _jos_ kissa olisi joka päivä kellon ympäri yksin, niin jakaisin huolen. Mutta käytetään sanoja *joskus*, *jopa*. 
     Eli kissa on _korkeintaan_ 12 tuntia yksin, eikä usein sitäkään. 
     Ruokkimatta? Muona nyt ei kupista katoa sillä siunaaman hetkellä kun omistaja poistuu. Jotkut kissat toki pitää ruokkia ateria kerrallaan, ettei mene koko kulho saman tien -useimmat voi hyvin ruokkia systeemillä "raksut aina tarjolla, märkäruoka ateria-aikaan" eikä kulhoa tarvitse joka tunti täyttää.
     Postaaja osoittaa lopullisesti olevansa täysin kujalla siitä, mitä kissan elämään kuuluu, luulemalla tasoille loikkimista ja esineiden kaatamista häiriökäytökseksi. Harvinainen olisi kissa, joka ei niin tekisi. Postaaja on siis tekemässä elsua täysin normaalin kissan normaalista elämästä.

   Lainaa

  36. Solakka hylje 10.6.2022 17:31
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Oho siis toinen takajalka. Kuvittelin kaksijalkaisen kissan ilmeisesti.

   Lainaa

  37. Notkea delfiini 10.6.2022 22:50
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Solakka hylje: Milloin ihmiset ajatteli oppia, että noin EI ilmoiteta karanneesta lemmikistä, joka on nähty seikkailemassa yksinään?! Olen kiitollinen siitä, että oma kissa sai jo lähteä muille maille, niin ei tarvitse pelätä, että joku esiintyy sen omistajana ja käy noukkimassa jostain kotiinsa. Nähdystä [...]
   Järkevintä olisi kyllä viedä löytöeläin suoraan eläinlääkäriin sirun lukuun. Faceryhmissä ilmoittelut eivät kovin laajalle leviä.

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Piu: Ihana kissan seikkailu! Ottakaa toi mopsi pois, ei julkisuutta lyttykuonoille. Ottakaa tilalle vaikka joku ötökkä, ne on tärkeitä
   Tää, hyi vittu noita pilalle jalostettuja röhkiviä räkäeläimiä. Kokeilkaa hengittää pillin kautta edes pari tuntia, saatte vähän osviittaa miltä tuntuu mopsin "elämä".

   Lainaa

  39. Tulos: -25 (31 ääntä)
   Horjahtava satuhahmo: Jotkut eläinten omistajat käyvät myös töissä. Yleensä eläimille tarjotaan tuolle ajalle kotiin riittävän turvallinen ympäristö, riittävästi juomaa (ehkä myös ruokaa, riippuen eläimen ruokailutavoista), sekä tarvittaessa virikkeitä/lepopaikka (esim. kissat yleensä nukkuvat paljon päivisin, ovat [...]
   Jos työskentelet 12 tuntia päivässä alä ota lemmikkieläintä! Ei luulisi olevan vaikeaa.

   Lainaa

  40. Tinkimätön hanhi 12.6.2022 16:35
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Lomaton appelsiini: Eipä ne sitä ota, minä aikanaan kymmenen vuotta sitten laitoin aina kommentin siitä, miinuksia vain tuli.
   Mistä mopsista tässä oikein puhutaan?

   Lainaa

  41. Tinkimätön hanhi 12.6.2022 16:41
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kyöpeli: Tämä näin. On myös absurdi ajatus, että olisi pöytä tai muu lattiapintaa korkeammalla oleva taso tai esine, jolle jollain hetkellä "ei saa" hypätä.
   ”Ryhmän jäsen” on taas yksi niitä ihmisiä, jotka eivät ymmärrä, että kissa ei ole koira. Tavaroiden kaataminen ja pöydälle hyppääminen ovat kissan lajityypillistä käyttäytymistä, eivät häiriökäyttäytymistä.

   Lainaa

  42. Monenlaenen kauris 13.6.2022 14:00
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Iso Hoo: Siis aikuisten oikeastiko tästä deletoitiin joku koira-aiheinen moka ennen kuin aamukahville ehti? Siksi että rotu ei miellyttänyt jotakin kukkahattua? Ei oo todellista... Ja turha aloittaa keskustelua solmuun jalostetuista koiraroduista, ei se ole peruste sensuroida feissarimokien takasivua for crying out loud! #cancelculture
   "aikuisten oikeasti" "kukkahattu" "#" Ja kaiken lisäksi täysin kujalla koko asiasta. Sattuuko korvien väliin?

   Lainaa

  43. Epätavallinen piirroshahmo 14.6.2022 2:06
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kyllä kissa pärjää toisinaan ihan hyvin vaikka 24 tuntiakin yksinään, kunhan vain vettä, ruokaa ja virikkeitä on tarpeeksi. Sitä pidemmäksi ajaksi en jättäisi yksin ilman, että joku käy katsomassa. Naurettavaa väittää, että kahdeksan tuntia yksin olisi heitteillejättöä - kyllä normaali koirakin voi olla tuon ajan itsekseen, kun omistaja on esim. töissä, ja se kuitenkin on laumaeläin toisin kuin kissa.

   Lainaa

  44. opettajan_kielitaidonton_mies 14.6.2022 13:38
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Ei ossoo Jussin vaimo suomea koska Jussi puhhuu niin hoono soomi tai sitten on niin huono opettaja-

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Jossu: Mistä lähtien eläimen heitteelle jättö on hauskaa?? "Vai että kissa on miltei kellon ympäri yksistään, LOL". Jos olisi mun kaveri, niin olisi keskustelun paikka. Ja sitten vaikka ilmoitus elsuun, jos ei muu auta.
   Kissa pärjää aivan mainiosti 12 tuntia ja kauemminkin yksin. Jos ruokaa on tarpeeksi saatavilla niin vaikka vuorokauden. Eikä aikuisella kissalla ole mitään tarvetta olla jatkuvasti jonkun seurassa. Se ei ole laumaeläin kuten esim koira.
   Turhien ilmoitusten tekeminen taas tukkeuttaa järjestelmää jolloin oikeasti eläimiä kaltoin kohtelevien toimintaan ei puututa, kannattaa jättää ilmoitusten tekeminen vähälle etenkin jos ei tunne ensinkään eläimen lajityypillistä käyttäytymistä tai tarpeita

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (1 ääni)
   Noi hyppäävät kissat on just niitä kaikista pahimpia häiriköitä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bussi, kadonnut, karannut, karkurit, kissa, kissat, kuva, maukua, miukua, yksin, yksin kotona