Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 221

Ethän tee voileipää näin?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 221

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 76 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Keksinautin 9.6.2022 0:18
   Tulos: -283 (465 ääntä)
   Onpa outo tapa puhua omalle lapselleen 😅

   Lainaa

  2. Ujo papaija 9.6.2022 0:24
   Tulos: +331 (403 ääntä)
   Keksinautin: Onpa outo tapa puhua omalle lapselleen 😅
   Miten niin?

   Lainaa

  3. Karoliina 9.6.2022 0:30
   Tulos: +387 (395 ääntä)
   Onko toi Annikan miehen ostama puinen risti tosiaan maksanut 10 euroa...?

   Lainaa

  4. Tulos: +368 (384 ääntä)
   Ei varmaan kannattaiskaan soittaa sinne XXLään niin menis palautus vähän helpommin...

   Lainaa

  5. Maanalainen ylioppilas 9.6.2022 0:59
   Tulos: -85 (193 ääntä)
   Mitä väliä sillä miten kukakin haluaa leipänsä syödä? Ja itselle ei kyllä tulisi mieleen ostaa romanttisena eleenä puolisolle puisia kakkukoristeita.

   Lainaa

  6. Karmia roska 9.6.2022 4:47
   Tulos: -70 (126 ääntä)
   Ymmärsinkö oikein: mies oli lähetetty ostamaan kakku ja muutakin, mutta matkaan oli tarttunut yllärinä myös puisia koristeita. Missä tässä on mokattu? Mauttomia toki ovat, mutta ajatus ratkaisee.

   Lainaa

  7. Kirjailtu kissa 9.6.2022 5:08
   Tulos: -291 (333 ääntä)
   Minulla oli joskus poikaystävä, joka laittoi salaatin voileipään päällimmäiseksi, eikä alimmaiseksi niin kuin se kuuluu. Nykyinen osaa tehdä leivän, mutta laittaa uunimakkaraan juuston väärin.

   Lainaa

  8. Lady Luck 9.6.2022 5:39
   Tulos: +117 (137 ääntä)
   Keksinautin: Onpa outo tapa puhua omalle lapselleen 😅
   What 😂 Voisi olla miun ja äiskän keskustelu, mutta mie sentään tiedän kyseisen karkkipussin.

   Lainaa

  9. Spesifi orava 9.6.2022 6:19
   Tulos: +238 (262 ääntä)
   Kirjailtu kissa: Minulla oli joskus poikaystävä, joka laittoi salaatin voileipään päällimmäiseksi, eikä alimmaiseksi niin kuin se kuuluu. Nykyinen osaa tehdä leivän, mutta laittaa uunimakkaraan juuston väärin.
   Itse laitan juuston ja leikkeleen alimaiseksi ja sit salaatin ja sen päälle vaikka kurkun tms. Mun mielestä niistä on kivempi "pitää kiinni" kun leipää syö eikä sormet mene leikkeleestä rasvaiseksi.🤔

   Lainaa

  10. Kahen kilon kalori 9.6.2022 6:36
   Tulos: +7 (27 ääntä)
   Karoliina: Onko toi Annikan miehen ostama puinen risti tosiaan maksanut 10 euroa...?
   Ei.

   Lainaa

  11. Pekka Kana 9.6.2022 7:07
   Tulos: -31 (161 ääntä)
   Jos joku saa aikaan kinastelua siitä, mitä kukakin pistää leivän päälle, ansaitsisi mielestäni iskun lapiolla naamaan.

   Lainaa

  12. Tulos: +154 (170 ääntä)
   Onko tuo jotain murretta, että sanaa ei taivuteta, vai onko Kirsi elävä google translator?

   Lainaa

  13. Lannoitteeton fretti 9.6.2022 7:31
   Tulos: +148 (158 ääntä)
   Tuli hyvä mieli tuosta kaatissäkistä. Vaikuttaa että äidillä ja pojalla on hyvät välit.

   Lainaa

  14. Tulos: +103 (135 ääntä)
   Öm: Onko tuo jotain murretta, että sanaa ei taivuteta, vai onko Kirsi elävä google translator?
   Ei kumpikaan vaan ikävä kyllä viimeaikoina yleistynyt vajaavaisuus kielitaidon suhteen.

   Lainaa

  15. Jalaton jyrsijä 9.6.2022 7:44
   Tulos: +62 (92 ääntä)
   Öm: Onko tuo jotain murretta, että sanaa ei taivuteta, vai onko Kirsi elävä google translator?
   Se on tyhmyyttä.

   Lainaa

  16. Vähä harakka 9.6.2022 8:14
   Tulos: +94 (120 ääntä)
   Kirjailtu kissa: Minulla oli joskus poikaystävä, joka laittoi salaatin voileipään päällimmäiseksi, eikä alimmaiseksi niin kuin se kuuluu. Nykyinen osaa tehdä leivän, mutta laittaa uunimakkaraan juuston väärin.
   No ei todellakaan salaattia alimmaksi :D Hyvä vielä tuo, että ei suinkaan poikaystävä tee vain erilailla kuin sinä, vaan mielestäsi se on ihan vaan suoraan väärä tapa :D

   Lainaa

  17. Tulos: +32 (80 ääntä)
   Tuleehan sitä vitsailtua silloin kun joku kasaa voileipänsä "väärin", mutta en löytänyt sellaista kepeää sävyä tuossa ekassa. Mitä vitun väliä silä on miten leipänsä kasaa, kun itse sen syö? Ja jos tuo kakkukoristepariskunta ei ole naimisissa, niin nuo ei ole vain romanttisia, vaan vihje kosinnasta. Tai ainakin itse niin tulkitsisin jos kumppani toisi ylihinnoitellun puutikun jossa lukee tahdon.. Mutta vaikka niin olisikin, sitä ei nyt ymmärretty, ja aika hiton kuivalta suhteelta kuulostaa, jos noin pienestä "romanttisesta eleestä" (johon on saatu nivottua sävy "laitoin miehen kauppaan, katsokaa mitä täse tyhmä taas osti") täytyy tehdä huomionhakupäivitys. Hyvin normaalia ostaa kumppanilleen jotain pientä ja kivaa ja romanttista kun sellaista tulew vastaan.

   Lainaa

  18. Sanavalmis hirmulisko 9.6.2022 8:28
   Tulos: -45 (103 ääntä)
   Pitää nyt olla Kirsin pojan puolella tässä, ite melkein 30 enkä olisi tiennyt että kaatissäkki olisi karkkia. Nopea googlettelu kyllä myös paljasti että en tuontyyppisistä makeisista pidä, joten siinä puolustukseni.

   Lainaa

  19. Tulos: +59 (69 ääntä)
   Kiiwi: Ei varmaan kannattaiskaan soittaa sinne XXLään niin menis palautus vähän helpommin...
   Tuossa vaiheessa oli jo otettu asiaan yhteyttä... Ilmeisesti mitään hauskaa ei enää saa jakaa facessa muuten vaan? Tuossa on lähinnä haettu neuvoa tilanteeseen, että 4 paria isommat pakettitoimitukset pitää maksaa itse, niin onko tämä laillisesti ihan oikein. Aspasta ei ole ainakaan päivityksen mukaan tullut vielä vastausta

   Lainaa

  20. Itseasiassa 9.6.2022 8:36
   Tulos: +102 (108 ääntä)
   Olisi Annika nyt kertonut että mitä tuohon kosintaan vastasi. Voiko tuo mikään muu olla, kuin vinkki naimisiin haluamisesta? Paitsi tuo risti? No, on sitä kyllä kuultu, että joku on romanttisesti pyytänyt makaamaan samaan sukuhautaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +77 (95 ääntä)
   Itse en kyllä lähtisi palauttelemaan kaupan virheen takia mitään. Laittaisin niille viestin, että tulukaa hakemaan.

   Lainaa

  22. Itseasiassa 9.6.2022 8:41
   Tulos: -14 (56 ääntä)
   Sanavalmis hirmulisko: Pitää nyt olla Kirsin pojan puolella tässä, ite melkein 30 enkä olisi tiennyt että kaatissäkki olisi karkkia. Nopea googlettelu kyllä myös paljasti että en tuontyyppisistä makeisista pidä, joten siinä puolustukseni.
   Ei sun tarvikaan tietää, taisit olla vasta syntymässä, kun nuo olivat iso hitti. Tota sarjaa kun oli myös karkkeja, joissa oli mm. vaipan näköisessä valkoisessa vaahdossa ruskeaa ja keltaista. Kaikkea vähän ällöttävää, jotka oli ainakin lasten mielestä hirveän hauskoja.

   Lainaa

  23. Käsitetty minkki 9.6.2022 8:44
   Tulos: +48 (62 ääntä)
   Temoni: Tuleehan sitä vitsailtua silloin kun joku kasaa voileipänsä "väärin", mutta en löytänyt sellaista kepeää sävyä tuossa ekassa. Mitä vitun väliä silä on miten leipänsä kasaa, kun itse sen syö? Ja jos tuo kakkukoristepariskunta ei ole naimisissa, niin nuo ei ole vain romanttisia, vaan vihje kosinnasta. [...]
   Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?

   Lainaa

  24. Takkuinen siili 9.6.2022 9:37
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Temoni: Tuleehan sitä vitsailtua silloin kun joku kasaa voileipänsä "väärin", mutta en löytänyt sellaista kepeää sävyä tuossa ekassa. Mitä vitun väliä silä on miten leipänsä kasaa, kun itse sen syö? Ja jos tuo kakkukoristepariskunta ei ole naimisissa, niin nuo ei ole vain romanttisia, vaan vihje kosinnasta. [...]
   Ehkä me luettiin mokaa eri tavalla, mutta mun mielestä ihan selkeesti sellainen humoristinen, muka erittäin vakava sävy tuossa on. Että nyt kyllä menee puoliso vaihtoon, on tämä niin ihan kynnyskysymys tässä suhteessa.

   Lainaa

  25. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Karmia roska: Ymmärsinkö oikein: mies oli lähetetty ostamaan kakku ja muutakin, mutta matkaan oli tarttunut yllärinä myös puisia koristeita. Missä tässä on mokattu? Mauttomia toki ovat, mutta ajatus ratkaisee.
   Niin, onhan se ajatus tärkein. Vaikka se oma mussukka ostais sulle lahjaksi puisen ristin?

   Lainaa

  26. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Kirjailtu kissa: Minulla oli joskus poikaystävä, joka laittoi salaatin voileipään päällimmäiseksi, eikä alimmaiseksi niin kuin se kuuluu. Nykyinen osaa tehdä leivän, mutta laittaa uunimakkaraan juuston väärin.
   Mikä se on etikettikirjan nimi on, missä kerrotaan, että se pusikko tulee pinon alimmaiseksi?

   Lainaa

  27. Siivekäs haltija 9.6.2022 9:59
   Tulos: +47 (59 ääntä)
   Itseasiassa: Ei sun tarvikaan tietää, taisit olla vasta syntymässä, kun nuo olivat iso hitti. Tota sarjaa kun oli myös karkkeja, joissa oli mm. vaipan näköisessä valkoisessa vaahdossa ruskeaa ja keltaista. Kaikkea vähän ällöttävää, jotka oli ainakin lasten mielestä hirveän hauskoja.
   Isoin hitti nämä taisi olla 90- ja 2000-lukujen vaihteesta johonkin 2003 asti. Silloin oli aina mainoksia telkkarissa ja nuorten lehdissä/sarjakuvissa. Luulisi siis ettei ole "melkein" kolmekymppisellä iästä kiinni. Jos taas ei syö kovia karkkeja tai salmiakkia niin...

   Lainaa

  28. Pohjaanpalanut maksamato 9.6.2022 10:00
   Tulos: +58 (66 ääntä)
   Käsitetty minkki: Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?
   Se on "joko tai".

   Lainaa

  29. Tulos: +11 (27 ääntä)
   Käsitetty minkki: Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?
   Ei tuo miunkaan mielestä ole romanttista millään tavalla, tarkoitin tuon pariskunnan määreillä, kun nainen siitä romanttisuudesta puhui. Mautonta turhuutta omasta mielestä.

   Lainaa

  30. Ponne Jarkka 9.6.2022 10:27
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Käsitetty minkki: Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?
   "or else..."

   Lainaa

  31. Upouuni pöllö 9.6.2022 11:01
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Kamalia nuo tekstikoristeet.

   Lainaa

  32. Harmaa kivi 9.6.2022 11:46
   Tulos: +35 (45 ääntä)
   Temoni: Tuleehan sitä vitsailtua silloin kun joku kasaa voileipänsä "väärin", mutta en löytänyt sellaista kepeää sävyä tuossa ekassa. Mitä vitun väliä silä on miten leipänsä kasaa, kun itse sen syö? Ja jos tuo kakkukoristepariskunta ei ole naimisissa, niin nuo ei ole vain romanttisia, vaan vihje kosinnasta. [...]
     Kakkukoristeita? Mies tuo joskus kukkia kaupassa käydessä, ihan muuten vain, ja se on vain kiva. Mutta ihmettelisin kakkukoristetta jossa lukee tahdon, jos naimisiin ei olla menossa, ja jos yritettäisiin sanoa, että voisi mennäkin, niin ihmettelisin sitten kakkukoristeella kosimista. Olisitok  erikoista, mutta eiköhän niin tärkeitä asioita ihan kysytä sanoilla, eikä ikään kuin vihjailla. 
     Varsinainen moka taisi kuitenkin olla tuo hautajaiskakun koriste. Aika outo gootti saa olla, että siunaustilaisuuden kakkukahveista löytää romantiikkaa. 
     Mitä voileipiin tulee, onhan nyt tuo voiköntti päällimmäisenä aika erikoinen, olkoonkin, että oman ruokansa saa syödä miten parhaaksi näkee. 

   Lainaa

  33. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Kirjailtu kissa: Minulla oli joskus poikaystävä, joka laittoi salaatin voileipään päällimmäiseksi, eikä alimmaiseksi niin kuin se kuuluu. Nykyinen osaa tehdä leivän, mutta laittaa uunimakkaraan juuston väärin.
   Salaatit ja juustot laitetaan tasan sinne minne mieli tekee. Mä en välitä kookoksesta mutta jos joku sitä haluaa leivän känttyräänsä, tai mihin vaan, niin antaa palaa. Mulla oli seurustelukumppani jonka oli pakko leipiä tehdessään jättää juusto täysin tasaisek

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (20 ääntä)
   Ketun ketun, kettu tätä kännykän näppäriä. Niin siis jengi fakkiutuu Ihme juttuihin mutta mitä siitä. Antaa kaikkien tehdä leipänsä just niin kuin haluaa. Jos ei sulle maistu niin jätä väliin. Mä haluan kanssa salaatin päällimmäiseksi mutta ymmärrän kyllä että kaikki eivät samaa doktriinia noudata.

   Lainaa

  35. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Käsitetty minkki: Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?
   Kunnes kuolema meidät erottaa. Mutta tuo voisi olla juurikin sellainen "romanttinen lahja" jonka voisin kuvitella oman aviomieheni tuovan. Jostain ilmaiseksi saanut tuollaisia ja ajattelee, että sisustusihmisenä keksisin näille vaikka mitä käyttöä. Nimim. Sen ainoan kerran kukkia saaneena kun orvokkeja sai huoltoaseman pihalta mukaansa ottaa :D

   Lainaa

  36. Pehmeä jänis 9.6.2022 12:11
   Tulos: -38 (56 ääntä)
   Ujo papaija: Miten niin?
   Nää on näitä joilla on 9 vuotta ikäeroa muksuunsa..

   Lainaa

  37. Kirpeä ahven 9.6.2022 13:10
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   Itse olen sitä mieltä että tuo leipäasia riippuu paljolti siitä millaisesta ruoasta tykkää ja mitä siihen laittaa. Itse käytän oivariinia, ja jos laitan leikkelettä niin meetwurstia tai keittokinkkua. Jos ne lätkäisee päällekäin, niin leipä maistuu ällöttävän rasvaiselle. Vähärasvainen juusto siinä välissä tekee mausta tasapainoisemman. Mutta jos käyttää vähärasvaista levitettä ja/tai rasvaista juustoa, niin leikkele sopinee niiden väliin. Ja tietysti kurkku, salaatti tms päällimäiseksi tuomaan raikkautta kun se päällimmäinen maistuu vahviten heti aluksi. Toisinpäin tulee mössöisen makuista.

   Lainaa

  38. Myötätunnoton hilleri 9.6.2022 13:59
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Itseasiassa: Ei sun tarvikaan tietää, taisit olla vasta syntymässä, kun nuo olivat iso hitti. Tota sarjaa kun oli myös karkkeja, joissa oli mm. vaipan näköisessä valkoisessa vaahdossa ruskeaa ja keltaista. Kaikkea vähän ällöttävää, jotka oli ainakin lasten mielestä hirveän hauskoja.
   Oli?
   Edelleen ovat ja valikoiman laajuudesta edelleen suosittuja. Kaatissäkki on hyvä sekoitus. Murkun lirut paras yksittäinen.
   Eli jos karkkihyllyllä viettää aikaa niin ei pitäis olla outo edes nykynuorille.

   Lainaa

  39. Iäkäs riikinkukko 9.6.2022 15:57
   Tulos: -32 (40 ääntä)
   Spesifi orava: Itse laitan juuston ja leikkeleen alimaiseksi ja sit salaatin ja sen päälle vaikka kurkun tms. Mun mielestä niistä on kivempi "pitää kiinni" kun leipää syö eikä sormet mene leikkeleestä rasvaiseksi.🤔
   Itse laitan leikkeleen aina päälle. Koska vain barbaarit laittaa sormet siihen leivän päälle. Jos on evoluutiossa vähintään homo sapiens sapiens -tasolla, osaa pitää leipää kädessä niin, ettei sormet ole leikkeleen on päällä. Toisin sitten jos on neandertalinihminen tai vaikka homo sapiens idaltu, niin tässä voi tulla haasteita.
   Toisekseen leikkeleessä on usein vähemmän rasvaa kuin juustossa. esimerkiksi omissa suosikkileikkeleissä rasvaa on n.2% ja juustoissa noin 15-30%. En ole löytänytkään juustoja joissa olisi rasvaa alle 10%, kun taas yli 15% rasvaa sisältävät leikkeleet on aika ällöjä. Joko paljon läskiä tai sitten jotain balkania. No, metukka on tok hyvää!

   Lainaa

  40. rottanpää 9.6.2022 16:20
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Veli kuitenkin ilmeisesti maksoi vain 2 parista? Mä kysyisin kaupalta, et mitä haluavat et teen niiden kaa ja kertoisin, etten maksa palautusta tai rupee palauttaan monessa erässä, kerta moka on kaupan eikä mun. Saavat sitten valita, maksavatko kenkien palautuksesta yhdessä paketissa vai jättävätkö kengät mieluummin mulle. Jos jättäisivät mulle, niin laittaisin toriin tms. myyntiin. Käyttämättömänä menisivät varmaan ihan hyvin kaupaksi, kun hintaa vaan alentaa sopivasti. Tai sitten pitäisin lahjoitukseen. En maksanut kengistä, joten ihan samahan se mulle silleen olis.

   Lainaa

  41. Apea mandariini 9.6.2022 16:28
   Tulos: +32 (58 ääntä)
   Vaikka olenkin jo vuosikymmenien ajan karkkia valikoidessani tiedostanut Bonbonin Kaatissäkin olemassaolon (ja jättänyt sen aina ostamatta), ei voi kyllä ketään syyttää jos tuollaisella itseilmaisulla saa jätesäkkejä, olisin päätynyt itse samaan ratkaisuun. Kirsin mielestä ongelma oli ehkä sukupolvien välisessä karkkikuilussa, mutta minusta tämä menee samaan kastiin kuin se mokailija joka pyysi miestä ostamaan vanukasta ja raivostui kun sai vaniljaa eikä suklaata. Ei paljon vaivaa vaatisi lisätä yksi toivomuksen hyvin ymmärrettäväksi täydentävä sana kuten "suklaa" tai "karkkipussi", mutta mieluummin sitten vain ihmetellään miten ei telepatia toiminutkaan.

   Lainaa

  42. Hyökkäävä kana 9.6.2022 17:14
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Oli?Edelleen ovat ja valikoiman laajuudesta edelleen suosittuja. Kaatissäkki on hyvä sekoitus. Murkun lirut paras yksittäinen.Eli jos karkkihyllyllä viettää aikaa niin ei pitäis olla outo edes nykynuorille.
   Lokin löysät oon mun suosikki.

   Lainaa

  43. Kiperä kettu 9.6.2022 17:54
   Tulos: 0 (22 ääntä)
   Apea mandariini: Vaikka olenkin jo vuosikymmenien ajan karkkia valikoidessani tiedostanut Bonbonin Kaatissäkin olemassaolon (ja jättänyt sen aina ostamatta), ei voi kyllä ketään syyttää jos tuollaisella itseilmaisulla saa jätesäkkejä, olisin päätynyt itse samaan ratkaisuun. Kirsin mielestä ongelma oli ehkä [...]
   Kyse ei ollut siitä että luultiin telepatian toimivan, vaan siitä että luultiin tuotteen olevan tuttu hakijalle. Se oli väärin oletettu, mutta sellaista sattuu, ei ole niin vakavaa.

   Lainaa

  44. Häjy kilpikonna 9.6.2022 17:58
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Temoni: Tuleehan sitä vitsailtua silloin kun joku kasaa voileipänsä "väärin", mutta en löytänyt sellaista kepeää sävyä tuossa ekassa. Mitä vitun väliä silä on miten leipänsä kasaa, kun itse sen syö? Ja jos tuo kakkukoristepariskunta ei ole naimisissa, niin nuo ei ole vain romanttisia, vaan vihje kosinnasta. [...]
   No itse sanoisin, että ihan selvästi kirjoitettu huumorilla tuo ensimmäinen -tosin kai jokainen lukija voi löytää lukemastaan haluamansa sävyn välittämättä siitä, kuinka tekstin kirjoittaja halusi tekstinsä tulkittavan.
   Jäin myös vähän odottamaan selvennöstä siitä onko Annika oikeasti avain pihalla tästä kosinta yrityksestä, vai onko tässä jotain muuta takana. Mahdolliset kommentit olisivat luultavasti avanneet tätä kyseistä mokaa hieman. Kun kuitenkin Annika puhuu "miehestään". Ei "poikaystävästään" tai "miesystävään". 

   Lainaa

  45. Prefabricated persoona 9.6.2022 18:08
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Itseasiassa: Olisi Annika nyt kertonut että mitä tuohon kosintaan vastasi. Voiko tuo mikään muu olla, kuin vinkki naimisiin haluamisesta? Paitsi tuo risti? No, on sitä kyllä kuultu, että joku on romanttisesti pyytänyt makaamaan samaan sukuhautaan.
   Kertoi kommenteissa, etteivät ole naimisissa, mutta eivät myöskään ole aikeissa mennä. Koristeiden tarkoitus on siis jotain muuta, joskaan en keksi mitä.

   Lainaa

  46. Näppärä salaatti 9.6.2022 18:10
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Prefabricated persoona: Kertoi kommenteissa, etteivät ole naimisissa, mutta eivät myöskään ole aikeissa mennä. Koristeiden tarkoitus on siis jotain muuta, joskaan en keksi mitä.
   Muistutus siitä, ettei häitä koskaan tule? :d

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (25 ääntä)
   Apea mandariini: Vaikka olenkin jo vuosikymmenien ajan karkkia valikoidessani tiedostanut Bonbonin Kaatissäkin olemassaolon (ja jättänyt sen aina ostamatta), ei voi kyllä ketään syyttää jos tuollaisella itseilmaisulla saa jätesäkkejä, olisin päätynyt itse samaan ratkaisuun. Kirsin mielestä ongelma oli ehkä [...]
   Itse puhuisin ihan kaatissäkistä siinä kuin fazerin sinisestä, enkä kaatissäkkikarkkipussista ja fazerin sinisestä suklaalevystä.
   Ja aiheesta toiseen, voileivän täytejärjestyksessä riippuu niin mistä roikkuu. Jos syön leivän sellaisenaan, juusto tulee alle, jos lämmitän leivän, juusto tulee päälle.

   Lainaa

  48. Kaino noita 9.6.2022 22:29
   Tulos: -23 (25 ääntä)
   Keksinautin: Onpa outo tapa puhua omalle lapselleen 😅
   Boomer

   Lainaa

  49. Tulos: -2 (20 ääntä)
   Keksinautin: Onpa outo tapa puhua omalle lapselleen 😅
   Selittäkää joku mulle tää kommentti, kun mä en tajua!😅 Näyttää ihan mun ja 10v poikani viestittelyltä vai onko siinä jotain mitä mä en hoksaa?

   Lainaa

  50. Kirjautuminen epäonnistui 9.6.2022 22:49
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Tunnen itseni aina niin ulkopuoliseksi tässä The Oikean Tavan pyhässä taistossa, jossa jokainen on puolensa valinnut. Itselläni kun voi olla juusto, leikkele ja kasvis missä järjestyksessä tahansa, eikä yhtä vakiintunutta tapaa. Olenkohan ainoa tällainen kummajainen...

   Lainaa

  51. Tosikko kiivi 10.6.2022 0:03
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Prefabricated persoona: Kertoi kommenteissa, etteivät ole naimisissa, mutta eivät myöskään ole aikeissa mennä. Koristeiden tarkoitus on siis jotain muuta, joskaan en keksi mitä.
   Jos vaikka halvalla sai. -Sulo Vilen

   Lainaa

  52. Vaiheikas sohvaperuna 10.6.2022 1:10
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Mimmi: Itse en kyllä lähtisi palauttelemaan kaupan virheen takia mitään. Laittaisin niille viestin, että tulukaa hakemaan.
   No melkein kyllä minäkin, jos olisin ennakkoon vain kahdet kenkäparit maksanut. Mutta ei kyllä oma moraali anna myöden. Taistelisin ylimääräisille pareille kotinoudon kyllä. :D

   Lainaa

  53. Päheä lammas 10.6.2022 7:15
   Tulos: -21 (41 ääntä)
   Keksinautin: Onpa outo tapa puhua omalle lapselleen 😅
   Kun teininä tekee lapsia, keskustelu lapsien kanssa on teinien tasolla. Jos puhut emojia, olet liian nuori tekemään lapsia.

   Lainaa

  54. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Peeke: Ei kumpikaan vaan ikävä kyllä viimeaikoina yleistynyt vajaavaisuus kielitaidon suhteen.
   Tuskin sentään.
   Todennäköinen syy on se, että kaatissäkki on löytynyt kännykän sanakirjasta eikä sitä ole vaan vaivauduttu taivuttamaan.
   Myös jotkut ruotsinkieliset henkilöt puhuvat suomea noin, koska suomi on heillä heikompi kieli. Silloin toki kyse vajavaisesta kielitaidosta.

   Lainaa

  55. kissanpissa 10.6.2022 10:05
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Äiskä: Selittäkää joku mulle tää kommentti, kun mä en tajua!😅 Näyttää ihan mun ja 10v poikani viestittelyltä vai onko siinä jotain mitä mä en hoksaa?
   Selittäkää mullekin, itellä ei oo lapsia mutta oon tavannu tota jo monta minuuttia enkä nää tuossa mitään erikoista?? Tai kertokaa edes miten VAIHTOEHTOISESTI pitäisi sanoa nuo asiat, ilmeisesti sen ikäiselle lapselle joka käy itsenäisesti kaupassa ja omistaa puhelimen + osaa kirjoittaa? Lässyttääkkö pitäisi vai käyttää kirjakieltä? SELITTÄKÄÄ JOKU

   Lainaa

  56. Nuutunut kivi 10.6.2022 10:53
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Pikavilkaisulla, ennen lukemista, luulin Annikan myyvän noita ristitikkuja, niin että niistä saisi väkerrettyä seuraavan kuvan tekstitikkuja. Tyyliin Tee-Se-Itse koristeet.

   Lainaa

  57. Nuutunut kivi 10.6.2022 10:54
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Kirjailtu kissa: Minulla oli joskus poikaystävä, joka laittoi salaatin voileipään päällimmäiseksi, eikä alimmaiseksi niin kuin se kuuluu. Nykyinen osaa tehdä leivän, mutta laittaa uunimakkaraan juuston väärin.
   Miten laitetaan uunimakkaraan juusto väärin? Juuston alle?

   Lainaa

  58. Nuutunut kivi 10.6.2022 10:55
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Nuutunut kivi: Miten laitetaan uunimakkaraan juusto väärin? Juuston alle?
   Persilja. 
   Makkaran alle. 

   Lainaa

  59. Nuutunut kivi 10.6.2022 11:01
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Temoni: Ei tuo miunkaan mielestä ole romanttista millään tavalla, tarkoitin tuon pariskunnan määreillä, kun nainen siitä romanttisuudesta puhui. Mautonta turhuutta omasta mielestä.
   Kiva, kun kerroit ettei ole romanttista tuo. Onneksi romantiikkakin on standardoitu.

   Lainaa

  60. Nuutunut kivi 10.6.2022 11:07
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   Pöljä: Itse puhuisin ihan kaatissäkistä siinä kuin fazerin sinisestä, enkä kaatissäkkikarkkipussista ja fazerin sinisestä suklaalevystä. Ja aiheesta toiseen, voileivän täytejärjestyksessä riippuu niin mistä roikkuu. Jos syön leivän sellaisenaan, juusto tulee alle, jos lämmitän leivän, juusto tulee päälle.
   Sun vertaus ontuu. Parempi olis kaatissäkki ja sininen / Bon bon kaatissäkki ja Fazerin sininen. Bon bon ja Fazer spesifioi tuotteen.

   Lainaa

  61. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Krista, jätä se.

   Lainaa

  62. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Itseasiassa: Ei sun tarvikaan tietää, taisit olla vasta syntymässä, kun nuo olivat iso hitti. Tota sarjaa kun oli myös karkkeja, joissa oli mm. vaipan näköisessä valkoisessa vaahdossa ruskeaa ja keltaista. Kaikkea vähän ällöttävää, jotka oli ainakin lasten mielestä hirveän hauskoja.
   Ny kyllä vitsin tempasit. Meikä on 21 ja muistan noiden kaatissäkkien yms. mainokset kun ne pyöri telkkarissa.

   Lainaa

  63. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Päheä lammas: Kun teininä tekee lapsia, keskustelu lapsien kanssa on teinien tasolla. Jos puhut emojia, olet liian nuori tekemään lapsia.
   Jos on tehnyt lapsen teininä ja se lapsi olisi nyt itse (esi)teini, niin äiti olisi silloin 25-30 -vuotias. Eikö sitä vanhemmat mielestäsi käytä emojeja viestien rikastamiseen? Vai että käyttää, mutta vaan oman ikäistensä kanssa viestitellessä? Eli omille lapsille koodaillaan vaan asiaa ja sekin kirjakielellä ilman mitään emoji-hömpötyksiä, ettei auktoriteetti kärsi? Melko ankeaa, sanoisinko. Ihan ihmisiä ne lapsetkin ovat!😅❤️

   Lainaa

  64. Loistelias lokki 10.6.2022 16:48
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Keksinautin: Onpa outo tapa puhua omalle lapselleen 😅
   Nää on varmaan niitä jotka lässyttää teineillekin, kuten yksi sukulaistätini 🙄 Oman 10v tyttäreni kanssa viestittely on kans just tollasta "lapsellista" hymiöillä ja gifeillä höystettyä läppää, ja yksi osoitus siitä miten lämpimät ja läheiset välit meillä on. Koska toivon olevani sille lämmin ja läheinen vielä muutaman vuoden päästäkin kun se on teini, että kaikista tunnemyrskyistä ja itsenäistymisestä huolimatta pysyttäis kuitenkin niinku väleissä. T: todella etäinen oman äitinsä kanssa 😐

   Lainaa

  65. Haudankaivaja 10.6.2022 16:53
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Toi kakku + puiset koristeet on siinä mielessä moka, että yks koristeista on risti joka sopii lähinnä hautajaisissa tarjoiltavaan kakkuun... Näin ainakin olettaisin hautausalalla työskennelleenä. Ja noi muut koristeet ois selvä vinkki kosintaan mitä nainen ei älynnyt, jos siis eivät ole jo naimisissa ja mies on vaan vähän pöhkö :D

   Lainaa

  66. Tuoksuva pöllö 10.6.2022 21:01
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mulle tuli sellainen mieleen, et voisko rististä tulla mieleen ristiäiskoriste? Eli ehdottaisi samalla perheen perustamista.

   Lainaa

  67. Eloton nainen 11.6.2022 10:58
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Käsitetty minkki: Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?
   Kirkkohäihin? Sukuhautaan?

   Lainaa

  68. Kirpeä Ahven 13.6.2022 16:38
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   kissanpissa: Selittäkää mullekin, itellä ei oo lapsia mutta oon tavannu tota jo monta minuuttia enkä nää tuossa mitään erikoista?? Tai kertokaa edes miten VAIHTOEHTOISESTI pitäisi sanoa nuo asiat, ilmeisesti sen ikäiselle lapselle joka käy itsenäisesti kaupassa ja omistaa puhelimen + osaa kirjoittaa? Lässyttääkkö pitäisi vai käyttää kirjakieltä? SELITTÄKÄÄ JOKU
   Tuo kyvyttömyys taivuttaa suomenkieltä ainakin itseäni häiritsee valtavasti. Ihan kuin joku teini, joka ei vain viitsi kirjoittaa kunnolla, kun "kyllä sen kuitenkin ymmärtää".

   Lainaa

  69. Kirpeä Ahven 13.6.2022 16:43
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Lisäisin vielä, että jos ette huomanneet, teini ei kirjoita huonosti, vaan murteella. (Turun sanoisin?) Arvostan! Ei nuoriso ole menetetty (taaskaan), vaikka usein niin sanotaan :)

   Lainaa

  70. Tilattava tuhatjalkainen 13.6.2022 19:31
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Käsitetty minkki: Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?
   Kirkkohäihin?

   Lainaa

  71. Rajoittunut jyrsijä 14.6.2022 4:06
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Päheä lammas: Kun teininä tekee lapsia, keskustelu lapsien kanssa on teinien tasolla. Jos puhut emojia, olet liian nuori tekemään lapsia.
   Äitini 60v. "puhuu emojia", itse olen 28v. Ei nyt auennut logiikka tossa.

   Lainaa

  72. Mieletön meduusa 14.6.2022 8:00
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Rajoittunut jyrsijä: Äitini 60v. "puhuu emojia", itse olen 28v. Ei nyt auennut logiikka tossa.
   Jos olet tullut äitiisi, niin ymmärrän hyvin ettei logiikka aukea tuossa.

   Lainaa

  73. Viallinen kärpänen 16.6.2022 13:00
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Käsitetty minkki: Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?
   Jeesuksen teloitukseen?

   Lainaa

  74. Pennitön pähkinä 23.6.2022 17:10
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ajatelkaa jos leipä olisi vielä niin että halkaistu puoli olisi alas päin 🤯

   Lainaa

  75. Pennitön pähkinä 23.6.2022 17:21
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Käsitetty minkki: Ei tuo risti kyllä kovin romanttinen ollut. Jos "tahdon" -puutikku on kosinta, niin mihin risti sitten viittaa..?
   Viittaa siihen, jos ei tahdo

   Lainaa

  76. Merkityksetön panda 29.6.2022 8:56
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Eikö se risti vois olla rippikakun koriste? Ja muistaako kukaan kaatissäkin siskoa, olisko ollut hurlumhei-sekoitus nimeltään, siinä oli pehmeitä karkkeja kuten uhkeat utareet ja varmaan niitä vaippoja sun muuta..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bonbon, juusto, jätesäkki, kaatissäkki, karkit, kengät, kuva, makkara, nuoret, roskapussi, verkkokauppa, voi, voileipä, whatsapp, xxl, yllätys

 • Uusimmat

 • Kategoriat