Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Urheilun ystävät

Maksulliset kanavat pitää kieltää.
Suurenna näkymä
Urheilun ystävät
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 24 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +143 (189 ääntä)
   Helena, olet paras

   Lainaa

  2. Kykenemätön peura 24.5.2022 1:11
   Tulos: +268 (270 ääntä)
   Mutku mä haluuuuun, että tää alkaa toimia heti ilman, että teen mitään. T: Veli Sekä asiakkaan, että asiakaspalvelijan näkökulmasta olen todennut, että asiat tuppaavat ratkeavan kaikkein sujuvimmin, jos molemmat osapuolet toimivat yhteistyössä. Toki molemmissa rooleissa kokenut myös sen, että toinen osapuoli ei halua tehdä mitään tilanteen selvittämiseksi ja aika usein asiakkaan ongelman ratkaisu viivästyy tai asioin jatkossa kilpailevan firman kanssa.

   Lainaa

  3. Peeaa vadelma 24.5.2022 2:44
   Tulos: +268 (270 ääntä)
   "Olen ostanut sen vuodeksi, mut vängännyt kaksi vuotta".

   Lainaa

  4. Lorvaileva kilpikonna 24.5.2022 6:13
   Tulos: +63 (69 ääntä)
   Haloo.

   Lainaa

  5. Letkeä appelsiini 24.5.2022 7:08
   Tulos: +66 (88 ääntä)
   Joudun Rikun kanssa olemaan kyllä samaa mieltä siinä, että on mielestäni typerää jotta tv:stä näet lähetykset ilmaiseksi mutta pc/mobiililaitteilla pitäisi olla kallis maksupaketti että näkee edes ne pari peruskanavaa. Onneksi noita lätkäpelejä näkee muualtakin kun maikkarilta, mutta tavallisia ohjelmia ei.

   Lainaa

  6. Lättänä aasi 24.5.2022 8:12
   Tulos: +85 (89 ääntä)
   Velillä ihan pettämätön logiikka. Mitä pidempään vänkää niin sitä todennäköisemmin ne joskus sieltä asiakaspalvelusta sitten myöntyy että okei, ei sun sitä kuittia tarviikaan lähettää. Se että itsellä ei maksettu suoratoistopalvelu toimi on vaan sivuseikka. Periaatteen mies.

   Lainaa

  7. Korvamerkitty kissa 24.5.2022 8:48
   Tulos: +100 (110 ääntä)
   "Kaikki maksulliset kanavat ja nettisivut pitää kieltää lailla" - Joo siis kyllähän yleisesti ottaen ihan pyhällä hengellä kaikki haluaa jakaa kovan työnsä - mahdollisesti useamman työntekijänkin työn - ihan ilmaiseksi kaikille, koska onhan se ikävää kun joku joutuu joskus jostain maksamaan. Nettisivujakin koodataan ihan vaan pelkästään intohimosta työhön, joten miksi siitä mitään pitäisi maksaa. TV-tuotantokin on niin halpaa tehdä, että miksi siitä kukaan mitään korvausta edes haluaisi. Tuo internetin aikakausi on varmaan osaltaan hämärtänyt ihmisten näkemystä monenlaisen ilmaisen tarjontansa myötä, että moni ajattelee, että kaikki vaan pitäisi saada ilmaiseksi aina ja ihan vaan kiusallaan ja ahneuttaan tekijät ja ylläpitäjät yrittävät saada jotain korvaustakin tekemästään työstä.

   Lainaa

  8. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Elämästä saa näköjään melko helposti tehtyä hieman vaikeampaa, kun edes vähän viitsii olla yrittämättä...

   Lainaa

  9. Tulos: +110 (112 ääntä)
   Jotenkin jäi sellainen fiilis, että Veli tietää itsekin maksutapahtumassa olleen jotain häikkää ja sitä kuittia ei löytynyt omastakaan verkkopankista. Ei sitten tietenkään voi myöntää olleensa väärässä ja yrittää nyt sitten "somekohun" avulla painostaa firmaa myöntymään.

   Lainaa

  10. Valaistu tiikeri 24.5.2022 10:31
   Tulos: +33 (43 ääntä)
   Ihanaa, Helena, ihanaa! Aivan huikean riemastuttava kommentti.

   Lainaa

  11. Raikas karhu 24.5.2022 10:44
   Tulos: +40 (58 ääntä)
   Letkeä appelsiini: Joudun Rikun kanssa olemaan kyllä samaa mieltä siinä, että on mielestäni typerää jotta tv:stä näet lähetykset ilmaiseksi mutta pc/mobiililaitteilla pitäisi olla kallis maksupaketti että näkee edes ne pari peruskanavaa. Onneksi noita lätkäpelejä näkee muualtakin kun maikkarilta, mutta tavallisia ohjelmia ei.
   Mainosrahoitteiset kanavat toimivat mainostuloilla. Netissä on mahdollista blokata mainokset.
   Ennenhän tuota ongelmaa ei ollut kun pelit esitti YLE.
   Haloo, ei ole ilmaista lounasta eikä ilmaista suoraa tv-lähetystä.

   Lainaa

  12. Saivartelija 24.5.2022 10:47
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Kyl mä ainaki lähettäisin kaivaisi kuitin heti esiin ja lähettäisin sen myyjälle, jotta saisin sen mitä olen maksanut. En ymmärrä logiikkaa, että kaks vuotta valittaa ku asia ois voinu ratketa parissa tunnissa yhdennkuitin avulla! 🤯

   Lainaa

  13. Saivartelija 24.5.2022 10:49
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   Anteeksi sekava kirjoittamine ... Kirjoittaminen ja lukeminen tuottaa ongelmia. Varsinkin kännykällä.❤️

   Lainaa

  14. Tulos: +81 (83 ääntä)
   Veli, ne ei varmaan löydä sitä sun kahden vuoden takaista tilausta sieltä muiden joukosta ilman tilausnumeroa/kuitin numeroa. Tää voi tulla yllätyksenä mutta tuskin olet heidän ainoa asiakkaansa.

   Lainaa

  15. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Kaikki pitäis saada muttei mikään sais maksaa mitään.

   Lainaa

  16. Itseasiassa 24.5.2022 16:16
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Korvamerkitty kissa: "Kaikki maksulliset kanavat ja nettisivut pitää kieltää lailla" - Joo siis kyllähän yleisesti ottaen ihan pyhällä hengellä kaikki haluaa jakaa kovan työnsä - mahdollisesti useamman työntekijänkin työn - ihan ilmaiseksi kaikille, koska onhan se ikävää kun joku joutuu joskus jostain maksamaan. [...]
   Nämä ovat sitä samaa porukkaa, jotka tinkivät parturissa ja hierojalla, koska eihän työntekijä siinä kuluttanut mitään. Ei tietenkään työvälineitä, vuokria, aikaa, osaamista ja palkkaa lasketa.

   Lainaa

  17. Karsittu patsas 24.5.2022 16:23
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Raikas karhu: Mainosrahoitteiset kanavat toimivat mainostuloilla. Netissä on mahdollista blokata mainokset.Ennenhän tuota ongelmaa ei ollut kun pelit esitti YLE.Haloo, ei ole ilmaista lounasta eikä ilmaista suoraa tv-lähetystä.
   Ainakin videot saa toimimattomaksi jos käyttäjällä on mainoksenesto päällä. Muistaakseni joku suomalainen firma käytti sellaista metodia että video ei pyöri jos vaikka adblock on päällä selaimessa. En tietysti tiedä onko jotain kehittyneempiä mainoksenestoja kuin adblock tai ghostery joilla pystyisi sitä kiertämään.

   Lainaa

  18. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Ai että. Oon ollut töissä paikassa, jossa oli tuollainen asiakas, joka ei vaan suostunut toimimaan yksinkertaisen ohjeen mukaan ja sen sijaan lähetti ties mitä haukkumisviestejä päivittäin joissa vaati palvelua, jota ei siis voinut hänelle tarjota kun ei suostunut yhtään itse tekemään mitään. Ja toki paska firma ja paskaa asiakaspalvelua, ei mitään vikaa itsessä.

   Lainaa

  19. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Letkeä appelsiini: Joudun Rikun kanssa olemaan kyllä samaa mieltä siinä, että on mielestäni typerää jotta tv:stä näet lähetykset ilmaiseksi mutta pc/mobiililaitteilla pitäisi olla kallis maksupaketti että näkee edes ne pari peruskanavaa. Onneksi noita lätkäpelejä näkee muualtakin kun maikkarilta, mutta tavallisia ohjelmia ei.
   Niinpä. Sain itse kokea tämän järjettömyyden viime perjantaina.
   Halusin katsoa peliä takapihan terallissa läppäriltäni, mutta en pystynyt katsomaan MTV:n sivuilta ilman Cmore tilausta.
   Elisa viihteestäkään lähetystä ei pystynyt katsomaan suorana ELLEI laittanut matsia tallentumaan ja samalla katsonut. No tällä tavalla sain vihdoin suoran lähetyksen päälle. Toki maksaahan se Elisa Viihdekin, eli ilmaiseksi ei taida onnistua rehellisin keinoin.
   Ihme kikkailua.

   Lainaa

  20. Nuutunut kivi 25.5.2022 20:40
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   BigM: Elämästä saa näköjään melko helposti tehtyä hieman vaikeampaa, kun edes vähän viitsii olla yrittämättä...
   Miksi olla vaikea, kun vähällä vaivalla voi olla mahdoton.

   Lainaa

  21. Nuutunut kivi 25.5.2022 20:45
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Miksi kukaan haluaa katsoa lätkää kännykällä? Siinä on niin pieni ruutu, ettei mitään kuitenkaan näe. Ja kun oikein jännäksi menee, tai Suomi häviää, känny lentää seinään.

   Lainaa

  22. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Nuutunut kivi: Miksi kukaan haluaa katsoa lätkää kännykällä? Siinä on niin pieni ruutu, ettei mitään kuitenkaan näe. Ja kun oikein jännäksi menee, tai Suomi häviää, känny lentää seinään.
   Todella loistava kysymys muuten! Minä en urheilua katsoa mutta olen ymmärtänyt - ja olisi ihan loogista - että aina olisi haluttu sitä mahdollisimman ISOA ruutua että näkee kunnolla mitä tapahtuu mutta kai se on joku nykyajan homma että täytyykin olla joku mahdollisimman "kätevä" pieni ruutu, jota tuijottaa. Samalla bonuksena saa huonomman äänentoiston vaikka eipä se kyllä televisioissakaan mitenkään erityinen ole.

   Lainaa

  23. Tosikko kiivi 31.5.2022 12:42
   Tulos: +1 (1 ääni)
   seppo: Todella loistava kysymys muuten! Minä en urheilua katsoa mutta olen ymmärtänyt - ja olisi ihan loogista - että aina olisi haluttu sitä mahdollisimman ISOA ruutua että näkee kunnolla mitä tapahtuu mutta kai se on joku nykyajan homma että täytyykin olla joku mahdollisimman "kätevä" pieni ruutu, jota [...]
   En minä ainakaan ole koskaan halunnut sitä mahdollisimman isoa ruutua kantaa mukanani vaikka sinne jo mainitulle terassille. Se menee toki jo hieman nykyaikaisempaan suuntaan että näitä käteviä pieniä ruutuja on saatavilla. Ennen vanhaan se matsi jouduttiin kuuntelemaan radiosta jos ei telkkarin ääressä oltu. Toisaalta nykyajan keskivertokin älyluuri lyö kuvanlaadussa vanhanajan putkitelkkarin satanolla vaikka kuinka olisi pienempi. Niin se kehitys kehittyy.

   Lainaa

  24. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tosikko kiivi: En minä ainakaan ole koskaan halunnut sitä mahdollisimman isoa ruutua kantaa mukanani vaikka sinne jo mainitulle terassille. Se menee toki jo hieman nykyaikaisempaan suuntaan että näitä käteviä pieniä ruutuja on saatavilla. Ennen vanhaan se matsi jouduttiin kuuntelemaan radiosta jos ei telkkarin ääressä oltu. Toisaalta nykyajan keskivertokin älyluuri lyö kuvanlaadussa vanhanajan putkitelkkarin satanolla vaikka kuinka olisi pienempi. Niin se kehitys kehittyy.
   Ei kai tässä ollutkaan kyse mistään kantamisesta vaan katsomisesta. Yleensä se matsi halutaan nähdä isolta ruudulta siinä missä leffakin mutta ilmeisesti nykyään ei enää näin ole vaan postimerkin kokoinen ruutu voittaa koska sen voi kantaa terassille? Erikoinen tuo vertailu älyluurin ja putkitelkkarin välillä. Onko useinkin sellainen tilanne että näiden kahden välillä on täytynyt valita? :D Minä kuitenkin puhuin ihan nykyajasta kun ihmisillä on luultavasti yli 40 tai jopa yli 55 tuumaisia televisioita, joten vähän olkiukkoilua vertailla johonkin putkitelkkarin kuvanlaatuun kun se ei ole millään lailla järkevä vertailu. Eikä kyllä radiokaan. Mutta siinä olet oikeassa, vaikket sitä sanonutkaan, että älypuhelimet ovat ehkä nykyajan radio. Se on se vaihtoehto kun ei ole parempaa. Varmasti jokainen kuitenkin näkisi kunnolla sen matsin mieluummin kuin kuuntelisi pelkkää ääntä radiosta. Sekin vielä että hyvin usein näitä seurataan porukalla niin onhan se iso ruutu siihenkin se järkevä vaihtoehto ellei jokainen tuijota naaman edessä olevaa "kätevää" pientä ruutua. Puolensa ja puolensa siis näissä vaihtoehdoissa mutta ihmettelen silti jos tyydytään puhelimeen jos voisi katsoa televisiostakin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autourheilu, c more, ilmainen, jääkiekko, kanavat, kuitti, maksu, maksullinen, selotus, todistaa, tosite, urheilu, wrc