Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 218

Viikon tietoturvavinkki Naistenhuoneelta.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 218

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lakattu lisko 24.5.2022 0:15
   Tulos: +123 (145 ääntä)
   Olikohan toi Cotton Eye Joe?

   Lainaa

  2. Kykenemätön peura 24.5.2022 0:53
   Tulos: +205 (205 ääntä)
   Oon kuullut tuon laulun. Joku varmaan plagioinut Reettaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +26 (70 ääntä)
   Kykenemätön peura: Oon kuullut tuon laulun. Joku varmaan plagioinut Reettaa.
   Shakira - Waka Waka (This time for Africa)

   Lainaa

  4. Kävelevä sankari 24.5.2022 1:45
   Tulos: +88 (98 ääntä)
   traumcity: Shakira - Waka Waka (This time for Africa)
   Eiks tää ollu joku se Timon ja Pumban kankunheilutusbiisi? :’D

   Lainaa

  5. Ahdistava kissa 24.5.2022 1:45
   Tulos: -18 (32 ääntä)
   Lakattu lisko: Olikohan toi Cotton Eye Joe?
   Nyt kun sanoit, saattaa muuten niin ollakin. Jos ei ko biisin kuuleminen sais aikaan vastustamatonta tarvetta työntää jotain tärykalvoista läpi, saattaisin jopa verrata näitä keskenään.

   Lainaa

  6. Kuvankaunis kiivi 24.5.2022 1:46
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Luin Reetan laulun "Jingle Bells"n rytmillä ja hyvin toimi.

   Lainaa

  7. Vihervä mango 24.5.2022 1:48
   Tulos: +203 (215 ääntä)
   Onko mitään mahdollisuuksia saada rahoja takaisin? No olisikohan vaikka niinkin yksinkertainen asia kuin rikosilmoitus? Vaikka olisitkin täysin omaa tyhmyyttäsi jaellut pankkitietojasi, ei se silti anna kenellekään oikeutta varastaa rahojasi, joten pankki kyllä järjestää rahojen palautuksen, kunhan poliisi ensin varmistaa, että kyseessä tosiaan on rikos. On varmasti noloa mennä kertomaan poliisille, että ihan itse olet tehnyt varkauden mahdollisimman helpoksi jakamalla pankkitunnuksiasi ohikulkijoille, jättämällä pyöräsi viikonlopuksi yökerhon eteen lukitsematta, tai antamalla kauppakassisi spurgun vahdittavaksi siksi aikaa kun kipaiset kauppakeskusen WC:ssä, mutta rikosilmoitus on ainoa keino edes yrittää saada varastettu omaisuutesi takaisin.

   Lainaa

  8. Kävelevä sankari 24.5.2022 2:04
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Kävelevä sankari: Eiks tää ollu joku se Timon ja Pumban kankunheilutusbiisi? :’D
   In the jungle, the mighty jungle - piti ihan googletella hyvä tovi. Voisko olla?

   Lainaa

  9. Ainua oliivi 24.5.2022 2:43
   Tulos: -1 (17 ääntä)
   Hetken luulin, että kyseessä oli Jingle bells. Jinko wee = Jingle bell... Mutta sitten alabudadudduduu, dudduduu, mudi mudi jee jee jee taas ei ole Jingle all the way. Oh, what fun it is to ride. In a one-horse open sleigh, hey! Ei ollut Jingle bells.

   Lainaa

  10. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Siis toi biisihän on se =in the jungle.. La l, la laa laaa.. Aaaawiiii..

   Lainaa

  11. Tulos: +30 (76 ääntä)
   Ei ollut viisasta, mutta uhrin syyllistäminen/pilkkaaminen on silti lame.

   Lainaa

  12. Tulos: +70 (108 ääntä)
   Kyöpeli: Ei ollut viisasta, mutta uhrin syyllistäminen/pilkkaaminen on silti lame.
   Vähän siinä ja tässä voiko puhua enää edes uhrista tässä tilanteessa.
   Putoaa kategoriaan baarin jälkeen grillijonossa "Onpas lihavalla sedällä ruma parta ja typerä liivi. Hei klanipäät, just te Kekkosen näköiset siellä"

   Lainaa

  13. Epäpyhä black metal -silli 24.5.2022 5:36
   Tulos: +73 (83 ääntä)
   Reetta on siis keekin englanninkielisten kappaleiden sanoitusten takana.

   Lainaa

  14. Varjoissa hiipivä makkara 24.5.2022 7:24
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Kuvankaunis kiivi: Luin Reetan laulun "Jingle Bells"n rytmillä ja hyvin toimi.
   Sama

   Lainaa

  15. Validi mansikka 24.5.2022 8:03
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Kirjoitin kolmannella luokalla runon: Oli kerran muuli, joka huudon kuuli. Se etsi huutajaa, se näki jotain punervaa. Punakukka punainen, muuli tahtoi syödä sen, vaan takaa-ajon hurma on silti aivan verraton. Punainen oli liikennevalo, muulin mielestä iso kuin talo. Potkais' siihen muulinen, vaihtui valo keltainen, vaan tuli auto punainen, muuli lähti perään sen. Myöhemmin vähän harmitti kun sain tietää, että muuli ja mulli ei olekaan sama asia.

   Lainaa

  16. Korea roska 24.5.2022 8:29
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Validi mansikka: Kirjoitin kolmannella luokalla runon: Oli kerran muuli, joka huudon kuuli. Se etsi huutajaa, se näki jotain punervaa. Punakukka punainen, muuli tahtoi syödä sen, vaan takaa-ajon hurma on silti aivan verraton. Punainen oli liikennevalo, muulin mielestä iso kuin talo. Potkais' siihen [...]
   Kuinka kaunis runo.

   Lainaa

  17. Tulos: +17 (33 ääntä)
   Ihan turhaan Sara häpeää! Hauska runo, nokkelaa sanailua lapselta mielestäni.

   Lainaa

  18. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Reetan teksti näyttää samalta, miten siskon kanssa laulettiin penskana "Vill ha dej e myrkkyyyss mee ee, tsiisemma stammai jade loot viivaallaaa, uuu ja letta ja viivee ja viivaasaa, doottee aattiissoohee".

   Lainaa

  19. Juovikas karhu 24.5.2022 9:12
   Tulos: -21 (43 ääntä)
   Noin tyhmät ihmiset ansaitsevatkin menettää rahansa

   Lainaa

  20. Vertikaali kolibri 24.5.2022 10:05
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Mimmi: Reetan teksti näyttää samalta, miten siskon kanssa laulettiin penskana "Vill ha dej e myrkkyyyss mee ee, tsiisemma stammai jade loot viivaallaaa, uuu ja letta ja viivee ja viivaasaa, doottee aattiissoohee".
   Keiino on muuten tehnyt tuosta hyvän coverin. :)

   Lainaa

  21. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Selkeesti Livin' la Vida Loca

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Eiköhän toi Reetan tekele kohta soi jossain hitmixissä autotunella. Perus poppia 😅

   Lainaa

  23. Harmaa kivi 24.5.2022 16:28
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Juovikas karhu: Noin tyhmät ihmiset ansaitsevatkin menettää rahansa
     Ilman yksityiskohtia, enpä tiedä. 
     Olin nuorena tosi huonossa suhteessa, yksityiskohdat eivät kuulu tähän, mutta hyvä, etten päässyt hengestäni. Usein juoksin hänen puolestaan asioita -"käy hakemassa harmaat housut, koko sejatämä, inhoan shoppailua. Vie takaisin jos ei ole hyvät". Jälkeenpäin ajatellen, taisin olla vähän komenneltavissa, mutta en niin komenneltavissa, että olisin maksanutkin. Joten hallussani oli aina välillä sekä tyypin pankkikortti, että sen tunnus. Ja vaikka loppua kohden haudoin jo kostoa, ei tullut mieleenikään tyhjätä tiliä. Ei ...niin vaan ei tehdä. Tyypiltä olisi voinut kysyä, onko järkevää antaa jollekin, jolla on syytä olla todella vihainen, kortti, sen tunnus, ja kodin avaimet -mutta näköjään tässä tapauksessa ei ollut siltikään mitään syytä miksei.
     Naiivi mikä naiivi, aivan hirveän, mutta onko se nyt _typeryyttä_ olettaa, että ei ole tapana varastaa, ei ainakaan ihmisiltä jotka tuntee? Toki jos koodit antaa kaikille jotka keksivät pyytää, niin sitten en pysty enää keksimään puolustusta.

   Lainaa

  24. Pitkä kesyaasi 24.5.2022 18:48
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kökö- ttää

   Lainaa

  25. Kireä apina 24.5.2022 22:01
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Mimmi: Reetan teksti näyttää samalta, miten siskon kanssa laulettiin penskana "Vill ha dej e myrkkyyyss mee ee, tsiisemma stammai jade loot viivaallaaa, uuu ja letta ja viivee ja viivaasaa, doottee aattiissoohee".
   Eikö ne sanat sit muka mee näin?

   Lainaa

  26. Turpea seuraeläin 26.5.2022 0:07
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Mikkeli mainittu, torille!

   Lainaa

  27. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Validi mansikka: Kirjoitin kolmannella luokalla runon: Oli kerran muuli, joka huudon kuuli. Se etsi huutajaa, se näki jotain punervaa. Punakukka punainen, muuli tahtoi syödä sen, vaan takaa-ajon hurma on silti aivan verraton. Punainen oli liikennevalo, muulin mielestä iso kuin talo. Potkais' siihen [...]
   Tämä on oikeasti tosi ihana ja hauska runo. :)

   Lainaa

  28. Salakavala hanki 27.5.2022 13:30
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Jos Sara tai Reetta luette tätä, voisitteko lähettää teoksenne Antin Palautepalvelu -podcastiin. Vaikuttaa sellaiselta aineistolta, jonka haluaisin kuulla Antti Holman lukemana.

   Lainaa

  29. Kelvoton kala 27.5.2022 18:11
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   The Tokens - The Lion Sleeps Tonight

   Lainaa

  30. Kelvoton kala 27.5.2022 18:18
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Vihervä mango: Onko mitään mahdollisuuksia saada rahoja takaisin? No olisikohan vaikka niinkin yksinkertainen asia kuin rikosilmoitus? Vaikka olisitkin täysin omaa tyhmyyttäsi jaellut pankkitietojasi, ei se silti anna kenellekään oikeutta varastaa rahojasi, joten pankki kyllä järjestää rahojen palautuksen, kunhan [...]
   Kai ymmärrät, että ainoa rikoksen tehnyt on se joka on luovuttanut tunnukset kolmannelle osapuolelle? Se lukee niissä ehdoissa ihan selkeästi. Eli ihan oma tyhmyys tässä nyt maksoi 200€. Toivottavasti riitti oppirahoiksi. Mut jos poliisille tästä asiasta menee itkemään, niin ihan omaan nilkkaan sattuu. Ja niin kuuluukin. Ja pankki ei tosiaan myöskään tee asialle mitään paitsi ehkä sulkee asiakkaan tilin väärinkäytösten vuoksi. Asiakas kun on toiminut ehtoja vastaan. Ja vielä viimeiseksi. Miten tämä julkaisija ikinä pystyy todistamaan, ettei hän itse ole siirtänyt rahaa tililtään? Ei yhtään mitenkään. 😎🤷🏽‍♀️👌🏽

   Lainaa

  31. Tulos: +1 (1 ääni)
   Vihervä mango: Onko mitään mahdollisuuksia saada rahoja takaisin? No olisikohan vaikka niinkin yksinkertainen asia kuin rikosilmoitus? Vaikka olisitkin täysin omaa tyhmyyttäsi jaellut pankkitietojasi, ei se silti anna kenellekään oikeutta varastaa rahojasi, joten pankki kyllä järjestää rahojen palautuksen, kunhan [...]
   Juu pankki ei tod maksa rahoja takaisin :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, laulu, mikkeli, raha, runo, sanat, taskumatti, tili, tunnukset, valmistujaislahja, verkkopankki, verkkopankkitunnukset, zinkowee

 • Uusimmat

 • Kategoriat