Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 69

Tässä taloyhtiössä ei lähetellä heippalappuja.
Rakkaat naapurit, osa 69

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +165 (185 ääntä)
      Hyvä Katri! Kaikenlainen kerrostalokyttääminen on perseestä, saisivat muuttaa metsään, jos toisten normaali eläminen niin häiritsee. Voisipa tähän vielä lisätä jonkun mukaansatempaavan tarinan kerrostalokyylästä, mutta ikävä kyllä ainoa kohtaaminen saman kaltaisen tapauksen kanssa oli naapurirapun pieni ja heiveröinen pappa, joka tarkkaili ikkunasta kun ensimmäisenä päivänä ajettiin pihaan. Myöhemmin kun vietiin roskia katokseen, tuli tämä pappa myös tuomaan roskia pelkissä kalsareissa keskellä talvea ja säikähti meidät nähdessään niin, että tiputti avaimet maahan

      Lainaa

    2. Tulos: +224 (230 ääntä)
      Tuo sana "muka" Helvin viestissä kertoo hänen asenteestaan paljon. Näitä ihmisiä joiden mielestä kaikki ikävä on tahallista kiusaamista, ei mitenkään voi olla kyse siitä että remontteja nyt joskus täytyy tehdä ja niistä lähtee ääntä.

      Lainaa

    3. Tulos: +63 (83 ääntä)
      Helvin vaatimuksiin noin muuten kantaa ottamatta, on kyllä erityisen raskaita kerrostalorempat sillon, kun pitäs etätöissä kokoustaa. Sais tää koronaetäily jo loppua.

      Lainaa

    4. Salamannopea kärpänen 24.2.2022 0:53
      Tulos: +245 (245 ääntä)
      Mulle naapurin ukko valitti että koirani haukunta häiritsee. Tämä siis kirjaimellisesti kerrostalon ovensuussa kun minä koirineni tulin kotiin 3kk poissaolon jälkeen.

      Lainaa

    5. Kyltymätön lokki 24.2.2022 1:58
      Tulos: -54 (118 ääntä)
      Sopuli: Helvin vaatimuksiin noin muuten kantaa ottamatta, on kyllä erityisen raskaita kerrostalorempat sillon, kun pitäs etätöissä kokoustaa. Sais tää koronaetäily jo loppua.
      Raksahommat ei etänä onnistu kovinkaan hyvin.Yhyy

      Lainaa

    6. Tulos: +238 (238 ääntä)
      Mulla tuli naapurin mummo valittamaa siitä, et mulla on kahet parit auton renkaita verkkokellarissa. Yhet parit kuulemma käy, mut kahet haisee liian pahalle. Mulla ei edes ole verkkokellarissa renkaita

      Lainaa

    7. Digitaalinen hilleri 24.2.2022 6:09
      Tulos: +71 (77 ääntä)
      Vuohi: Tuo sana "muka" Helvin viestissä kertoo hänen asenteestaan paljon. Näitä ihmisiä joiden mielestä kaikki ikävä on tahallista kiusaamista, ei mitenkään voi olla kyse siitä että remontteja nyt joskus täytyy tehdä ja niistä lähtee ääntä.
      Mä asuin pari vuotta taloyhtiössä, jossa sitä porausta jatkui koko asumisajan. Asunto kai vaihtui aina välissä (ainakin siis oletan), mutta en vieläkään ymmärrä mikä remppa vaatii useamman perättäisen päivän tunteja kestävää porausta. Oli ihan hyväkuntoinen taloyhtiö vielä.

      Lainaa

    8. Kilokalori 24.2.2022 7:18
      Tulos: +51 (55 ääntä)
      Helvi vielä yllättyy, kun talossa alkaa LVIS-saneeraus. Tosin siitä voi saada hyvitystä, jos suihku on monta päivää käyttämättä.

      Lainaa

    9. Särkymätön patsas 24.2.2022 8:21
      Tulos: -27 (95 ääntä)
      Vaakku: Hyvä Katri! Kaikenlainen kerrostalokyttääminen on perseestä, saisivat muuttaa metsään, jos toisten normaali eläminen niin häiritsee. Voisipa tähän vielä lisätä jonkun mukaansatempaavan tarinan kerrostalokyylästä, mutta ikävä kyllä ainoa kohtaaminen saman kaltaisen tapauksen kanssa oli naapurirapun [...]
      Tarkkaili ikkunasta = katseli säitä ja maailman menoa kuten kaikki ikäihmiset
      On se kumma että jotkut herkkänahkaiset eivät kestä kun muut katselevat ikkunoista ulos.  Ikkunat on just sitä varten!
      Onko ne mielestäsi sitä varten, että sinä kyyläät niistä muiden asuntoihin sisälle?
      Ja onko roskien vientiä varten joku pukukoodi?

      Lainaa

    10. Kykenemätön peura 24.2.2022 9:31
      Tulos: +23 (37 ääntä)
      Eihän tuo ole heippalappu vaan huomlappu. Tarkoitettu hallituksen puheenjohtajan mielivaltiseen komenteluun.

      Lainaa

    11. Tulos: +73 (73 ääntä)
      Salamannopea kärpänen: Mulle naapurin ukko valitti että koirani haukunta häiritsee. Tämä siis kirjaimellisesti kerrostalon ovensuussa kun minä koirineni tulin kotiin 3kk poissaolon jälkeen.
      Mieti, se on päivystänyt siinä kolme kuukautta, että pääsee sanomaan. Pointsit sinnikkyydestä. Tai ehkei sittenkään.

      Lainaa

    12. harvat bileet 24.2.2022 10:25
      Tulos: -93 (117 ääntä)
      Tuli mieleen, ei sinänsä naapurikyttä mutta ketjuvalittaja. Alakertaan muutti uusi naapuri ja heti ensimmäisenä iltana tuli oven taakse kysymään tuleeko "se hirvee" huuto meiltä; en ollut edes kuullut mitään huutoa mistään ja katsoin vain kännykältä youtubea. Hän kertoi tarinan kuinka oli ollut narkkarin naapuri eikä koskaan uskaltanut valittaa metelistä, niin otti nyt asiakseen aina mennä sanomaan. Siihen vastasin ystävällisesti, että hyvä on sanoa ja meille saa ehdottomasti tulla sanomaan jos tulee liikaa melua! Sillä ennen tätä naapuria, kukaan ei ollut koskaan valittanut tai edes sanonut kuulleensa mitään. Niinpä sitten, istuttiin kavereiden kanssa iltaa, meitä oli 6, ja siinä 12 jälkeen naapuri tulee sanomaan että voitaisiinko hiljentää kun hällä on töitä seuraavana aamuna; sanottin tottakai! Ja lähdettiin heti toisaalle viettämään iltaa. Tätä samaa tapahtui vielä 2 kertaa 4 kuukauden sisällä. Sitten, pidettiin läksiäisbileet mitkä olivat kyllä äänekkäimmät juhlat mitä oltiin pidetty. 1 aikaan yöllä näen sivusilmällä kun poliisit kävelee asuntoon(ovi ulos oli auki koska kesä ja paljon ihmisiä) ja pyytävät vieraat poistumaan naapurin valituksen takia. Tehtiin työtä käskettyä ja siirryttiin muualle juhlimaan. Ei tarvinnu paljoa miettiä kuka poliisin oli soittanut. Sitten muuttopäivänä, yks kaveri joka oli ollut läksiäisissä sattui näkemään tämän alakerran naapurin joka kuulemma näytti todella järkyttyneeltä. Mietittiin; luulikohan se, että hänen poliisien soitto aiheutti meille häädön? 😂

      Lainaa

    13. Turtunut alligaattori 24.2.2022 10:25
      Tulos: +26 (42 ääntä)
      Meillä ei ole kovin pahoja kyyliä naapureina, mutta neljän lapsen isänä olen silti kiitollinen romaninaapureille, jotka vievät kaiken huomion meidän perheen metelöinniltä :). Ei ole meille ollut ongelmia romaninaapureista mutta kieltämättä hiukan stereotyyppisiä tapoja heillä, elävät vähän ympäriinsä, auto on usein etuoven edessä, pesevät koko suvun pyykit pyykkituvassa jne. Edellisestä poliisikäynnistäkin taitaa olla jo yli vuosi tai kaksi aikaa.

      Lainaa

    14. Eläinrakas aprikoosi 24.2.2022 11:14
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Haviksen hullut tiedetään.

      Lainaa

    15. Eläinrakas aprikoosi 24.2.2022 11:18
      Tulos: +111 (117 ääntä)
      harvat bileet: Tuli mieleen, ei sinänsä naapurikyttä mutta ketjuvalittaja. Alakertaan muutti uusi naapuri ja heti ensimmäisenä iltana tuli oven taakse kysymään tuleeko "se hirvee" huuto meiltä; en ollut edes kuullut mitään huutoa mistään ja katsoin vain kännykältä youtubea. Hän kertoi tarinan kuinka oli ollut [...]
      Voi kuvitella metelin kun porukkaa on niin paljon, ettei ovea voi pitää kiinni.

      Lainaa

    16. Tulos: +85 (89 ääntä)
      Aikanaan mun alakerrassa asui joku höpsähtänyt mummo. Ihmettelin alussa kun naapurin kaikki mainosposti tuli minun luukusta sisään. Joskus paloiteltuna. Kestin sitä muutaman kuukauden, mutta lopulta sain jotain mikä katkaisi kamelin selän. En valitettavasti muista mitä, mutta se oli jotain pahaa kun kirjoitin todella vihaisen lapun itse ja työnsin sen oven luukusta sisään mikä mainoksissa näkyi. Seuraavana päivänä kotiin tullessa oven edessä oli pussillinen tuoretta pullaa. En tietenkään syönyt, kun en tiennyt mitä niissä oli. Mainosten tulo loppui myös. Vajaa viikko pullista joku pimputti minun ovikelloa. Siellä oli tämä mummo (jonka en vielä tiennyt olevan syyllinen) joka tuli autuaasti pahoittelemaan tilannetta. Sitten hän kysyi onko hänen tytär meillä. Pienen sanojen vaihdon jälkeen ymmärsin että mummo on todella pahasti dementian tai jonkun muun muistiin vaikuttavan sairauden kynsissä ja kuvitteli minun olevan hänen tyttönsä mies. Tiedän varmaksi että hänen tytär ei ole asunut minun asunnossa yli kymmeneen vuoteen koska tunsin myös edellisen asukkaan. Keskustelun jälkeen tuli tosi paska fiilis, kun mummo ei millään ymmärtänyt etten tunne hänen tyttöään. Piti lopulta valehdella että meillä meni poikki enkä tiennyt mihin tyttö oli muuttanut pois. Se oli ainoa mitä mummo tuntui ymmärtävän. Olin silloin myös nuori ja tyhmä enkä osannut soittaa mihinkään mistä olisi voinut saada mummolle apua tai edes auttaa itse. Tämä tarina ei ihan liity aiheeseen, mutta tuli voimakkaasti mieleen kun luin muiden kommentoijien kyyläjuttuja. Ja valitettavasti tarinalla ei ole tämän parempaa loppua. Mulle jäi paska fiilis kun piti valehdella ja jälkeenpäin kun en osannut auttaa ja mummo lähti surullisena takaisin kotiin.

      Lainaa

    17. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Oho, onkohan Katrin ja Arjan ex-naapurit mut Tarjan naapureina 🤔

      Lainaa

    18. Tulos: +34 (46 ääntä)
      100% noista "Sanoin sitten sille" on oikeasti "Hitto kun olisin tajunnut sillon sanoa sille"- asioita.

      Lainaa

    19. Liukas papaija 24.2.2022 15:59
      Tulos: +111 (117 ääntä)
      harvat bileet: Tuli mieleen, ei sinänsä naapurikyttä mutta ketjuvalittaja. Alakertaan muutti uusi naapuri ja heti ensimmäisenä iltana tuli oven taakse kysymään tuleeko "se hirvee" huuto meiltä; en ollut edes kuullut mitään huutoa mistään ja katsoin vain kännykältä youtubea. Hän kertoi tarinan kuinka oli ollut [...]
      "Ketjuvalittajasi" kuulostaa ihan normaalilta ihmiseltä. Ei sellainen yötämyöten kestävä meteli kuulu normaaliin kerrostaloelämään ihan sama miten kivat juhlat sattuu sulla olemaan. Ja jos on paljon porukkaa paikalla ja kuulostaa juhlimiselta niin kyllä olen itsekin ennemmin poliisit soittanut paikalle, kuin lähtenyt oven taakse koputtelemaan. Ihmisistä kun ei tiedä minkälaisia ne on humalassa.

      Lainaa

    20. Älyvapaa karjalanpiirakka 24.2.2022 16:11
      Tulos: +5 (21 ääntä)
      Kyllä, kerrostaloelämä on arsesta.

      Lainaa

    21. Älyvapaa karjalanpiirakka 24.2.2022 16:17
      Tulos: +21 (25 ääntä)
      Vuohi: Tuo sana "muka" Helvin viestissä kertoo hänen asenteestaan paljon. Näitä ihmisiä joiden mielestä kaikki ikävä on tahallista kiusaamista, ei mitenkään voi olla kyse siitä että remontteja nyt joskus täytyy tehdä ja niistä lähtee ääntä.
      Toki, mutta pitkään kestäneistä tulisi ilmoittaa naapureille etukäteen JOS siis on käytöstapoja. Jatkuva riehuminen/mesoaminen on myös päivisin kielletty siinä missä koiran jatkuva häiritsevä ulvominenkin.

      Lainaa

    22. Älyvapaa karjalanpiirakka 24.2.2022 16:18
      Tulos: +29 (39 ääntä)
      Vaakku: Hyvä Katri! Kaikenlainen kerrostalokyttääminen on perseestä, saisivat muuttaa metsään, jos toisten normaali eläminen niin häiritsee. Voisipa tähän vielä lisätä jonkun mukaansatempaavan tarinan kerrostalokyylästä, mutta ikävä kyllä ainoa kohtaaminen saman kaltaisen tapauksen kanssa oli naapurirapun [...]
      Aina tämä, miksi ei koskaan sanota niille mesoajille, että muuttaisivat sinne metsään metelöimään?

      Lainaa

    23. Itseasiassa 24.2.2022 17:21
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      Meillä oli yhdessä kerrostalossa parvekkeet kiinni toisissaan, väliseinä tietysti seinästä kaiteeseen. Joku kerta näin kun naapurin ehkä nelikymppisen naisen pää kurkotteli seinän takaa kurkkimaan mun puolelle. Hetken katseli, kunnes tajusi mun tuijottavan sohvalta takaisin. Mulla ei parvekkeella ollut juuri nähtävää, ehkä pari vanhaa tuolia, joten uteliaisuuttaan vilkuili mun kotiin. Tympeä muutenkin, parin vuoden naapureina olin aikana ei kertaakaan tervehtinyt rapussa.

      Lainaa

    24. Kihara valas 24.2.2022 18:12
      Tulos: +45 (47 ääntä)
      Asuin kerran taloyhtiössä, jossa ei loppuen lopuksi saanut enään mennä ulos lukitusta porttikongista iltapäivä kuuden jälkeen viikonloppuna. Ei saanut myöskään päästää ketään sisällekään sen jälkeen. En koskaan saanut valituksia häiriöistä useamman vuoden asumisen aikana, mutta tuo tapaus riitti. Tiedän myös tapauksen, jossa asukas sai kirjallisia valituksia jatkuvasta koirankarvojen heittelemisestä toisen asukkaan parvekkeelle, muuten hyvä, mutta kyseisellä henkilöllä ei ollut eläimiä.

      Lainaa

    25. Alice Wonderland 24.2.2022 20:54
      Tulos: +54 (62 ääntä)
      Pahin on naapuri, josta kerrotaan että vähän levotonta elämää viettää talonyhtiössä: aina välillä joku saa turpaan tai joltain riistetään vapaus, mutta muut talonyhtiössä saa elää rauhassa. Sitten yks päivä se alkaakin kavereineen hakata kirveellä naapurin ovea ja tunkeutuu sisään vaatien osaketta itselleen, koska isoisoisä on joskus asunut siellä eli käytännössä kuuluu heille. Siinä sitten äimistellään porukalla, mitä tehdä että saataisiin ukko kuriin, kuulemma jos poliisit soitetaan tai yritetään väkivalloin heitä asunnosta poistaa, tapahtuu ennennäkemättömiä kauheuksia. Niin, Putinin naapurustossa on kauhistuttavaa asua.

      Lainaa

    26. heimosenkeimo 25.2.2022 8:19
      Tulos: -21 (37 ääntä)
      Onko turhempaa titteliä kuin kerrostalon hallituksen puheenjohtaja:D Melkein yhtä hyvä kuin facebook kirpputorin ylläpitäjä, vittu jos ois samaan aikaan kumpikin nii siin olis valtaa vaik muille jakaa.

      Lainaa

    27. heimosenkeimo 25.2.2022 8:29
      Tulos: -5 (11 ääntä)
      Nii olihan mulla naapuri joka oli aivan vittuuntunut tän talon isännöitsijään, sitä se aina kiros kun sen näki. Se otti sit tavaks ärsyttää kaikkia ja poras seinää joka viikonloppu klo 8.00, kunnon hikkykostaja:D Ei mua haitannu, nukun niin sikeesti että en edes herää semmoseen, en tosin herää edes puhelimen herätyskelloon, pitäs hommata joku palosireeni.

      Lainaa

    28. Tulos: -13 (15 ääntä)
      Vi**n kainuulaiset. Kertoo tarpeeksi. Ei mulla muuta.

      Lainaa

    29. Ihmeellinen pähkinä 25.2.2022 13:30
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Metaheippalappu

      Lainaa

    30. Tulos: +4 (28 ääntä)
      Valitettavasti kun vaan nykyään oletetaan että esim. muutot ja remontit saadaan tehdä ihan mihin aikaan vaan. Eilenkin ihmettelin puoli 12 aikaan alkuyöstä kun mahdoton kolina ja mölinä rappukäytävässä. Vastapäinen naapurihan siinä muutti taloon. Onko oikeasti niin, että koko viikolla ei löydy mitään muuta aikaa? Kyseinen henkilö on päivällä kannellut pikkutavaraa autollaan, joten kaukana ei asu! Sitten mitä tulee remontin tekemiseen; mun talossa saatetaan alkaa poraamaan tai naputtelemaan lauantaina yhdeksältä illalla tai sunnuntai-aamuna yhdeksältä. Koko viikolla ei kuulu pihahdustakaan, joten tuskinpa sitä remonttia tarvitsee juuri silloin alkaa tekemään. Se vaan kuuluu nykyaikaiseen ajatteluun, että "minä saan tehdä mitä haluan just silloin kuin haluan". Jos et SINÄ osaa elää niin, että muut eivät joudu häiriintymään sinun tekemisistäsi, niin mene itse ja muuta sinne omakotitaloon.

      Lainaa

    31. Riskaabeli raadonsyöjä 26.2.2022 1:03
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Jos vaan sanois että enkä?

      Lainaa

    32. Sotilasarvoltaan herkkuruoka 26.2.2022 1:43
      Tulos: +8 (20 ääntä)
      Kyllä sitä luulisi, että maassa jossa asuu keskimäärin noin 16 ihmistä neliökilometrillä olisi tarpeeksi lääniä ettei tarvitsisi kenenkään kärsiä liian läheisistä naapureista. Luulisi, mutta silti näitäkin jatkuvasti löytyy.

      Lainaa

    33. Yötön vaatekappale 26.2.2022 18:56
      Tulos: +16 (32 ääntä)
      Jossu: Valitettavasti kun vaan nykyään oletetaan että esim. muutot ja remontit saadaan tehdä ihan mihin aikaan vaan. Eilenkin ihmettelin puoli 12 aikaan alkuyöstä kun mahdoton kolina ja mölinä rappukäytävässä. Vastapäinen naapurihan siinä muutti taloon. Onko oikeasti niin, että koko viikolla ei löydy mitään [...]
      Hiljaisuus alkaa klo 22. Jos mulla on la iltana aikaa imuroida tai laittaa taulu seinään ja teen sen ennen sitä, ei ole mitään nokan koputtamista kellään.
      Samoin mulla saattaa olla su aamuna klo 9 aikaa tehdä samat niin teen silloin. Hiljaisuus päättyy klo 7.
      Itse olen saanut valituksia jatkuvista juhlista, vaikka asuin muualla 3kk ja asunto oli tyhjä.
      Yläkerran ihminen ravisteli joka päivä vilttejä parvekkeelta, jolloin koirankarvat imeytyi mun partsilta sisään aina oven avatessa. Kun mainitsin kohteliaasti, oli tosi pahoillaan ei ollut tajunnut.
      Asiat voi hoitaa monella tapaa, kohtelias on se parhain.

      Lainaa

    34. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Oli itselläkin melkoinen alakerran naapuri ensiasunnossa aikoinaan. Yhden kerran kun olin töissä, oli vaimoke ollut tiskejä tiskaamassa niin oli naapurin mummu tullu ovelle pesäpallomailan kanssa ja uhannut hakata, jos ei se meteli lopu. Lähtiessään vielä kielsi kertomasta minulle, että en tule kostoreissulle. + tietenkin nämä perus kyyläämiset yms. valittamiset. Pois muuttaessa hypittiin tasajalkaa asunnossa.

      Lainaa

    35. Tilattava tuhatjalkainen 28.2.2022 23:12
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Särkymätön patsas: Tarkkaili ikkunasta = katseli säitä ja maailman menoa kuten kaikki ikäihmiset On se kumma että jotkut herkkänahkaiset eivät kestä kun muut katselevat ikkunoista ulos.  Ikkunat on just sitä varten! Onko ne mielestäsi sitä varten, että sinä kyyläät niistä muiden asuntoihin sisälle? Ja onko roskien vientiä varten joku pukukoodi?
      Minä ainakin vien roskat, haen postin ja käytän koiraa yöhousuissa! Kukaan ei vielä ole tullut siitä minulle sanomaan. Pelkissä kalsareissa en tosin muista liikkuneeni.

      Lainaa

    36. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Oltiin asuttu asunnossa pari kuukautta, kun meille ilmestyi heippalappu, jossa kiitettiin hyvistä yöunista. Olimme täysin sokean puolisoni kanssa itse nukkuneet yöt sikeästi. Rauhoitumme sänkyyn aina 10 maissa ja nukahdamme parissa tunnissa. Mies kuuntelee jotain äänikirjaa nappikuulokkeilla ja itse selailen kännykkää tai luen. Kävin yläkerrasta, seinänaapurista ja alakerrasta kysymässä, oliko lappu heiltä 5 naapuria 6:sta ei ollut tietoisiakaan että meiltä olisi tullut ääniä. Meillä on aika hiljaista päivät ja meillä aletaan valmistautuun hiljaisuuteen puol tuntii ennen kuin se alkaa. Lopulta selvisi, että alakerran iäkäs rouva kuuli ääniä. Raukka itkua tuhersi, kun olemme kuulemma niin kamalia naapureita. Olin hyvin pahoillani ja sanoin sen hänelle. Sitten hän alkoi selittämään ettei hän pidä juuri koskaan radiota päällä, jonka jälkeen hän vakavalla naamalla kertoi tietävänsä, kuinka meillä suihkutellaan yöllä ja makoilemme suihkun lattialla. Meillä käydään suihkussa vain aamupäivällä ja päivällä. Suurimman hämmästyksen koin kuitenkin siinä kohtaa, kun hän kertoi, että edeltävänä yönä olisi mieheni alkanut repiä asunnon lattioita irti. Minä yritin selittää rouvalle, ettei sokea mieheni ole kykeneväinen repimään lattioita irti ja että olimme nukkuneet koko yön sikeästi kumpikin, mutta hän itki ja päätään pudistellen vain sulki oven edestäni. Asunto jossa asumme, oli ennen muuttoamme tyhjänä, käsittääkseni, pidemmän aikaa ja tietenkin ymmärrän, että tottuminen vie aikaa, kun taas alkaa tulla elämää yläpuolelle. Ja kyllä, ilmoitin taloyhtiön asiakaspalveluun ja kerroin huolestani tästä naapurin hyvinvoinnista ja terveydestä, sekä koko tilanteesta. Juttelin usean eri naapurin kanssa ja kukaan muu ei ole koko aikana meiltä kuullut mitään, eikä heippalappujakaan ole nyt tullut enempää. Siitä olen helpottunut. Jatkamme normaalia, arkeamme niinkuin ennenkin. Pidän kuitenkin jossain määrin silmällä nyt alakerran tilannetta, sillä hän on ilmeisesti aika yksinäinen ja vaikka en haluakaan olla enää kontaktissa hänen kanssaan, niin mahdollisten heippalappujen varalta olen valmis tekemään myös huoli-ilmoituksen jos hän taas ilmaiser kuulevansa meiltä ääniä, joita kukaan muu naapureista, meidän itsemme lisäksi, ei havaitse. Toivon hänelle kuitenkin täydestä sydämestäni rauhaa ja rakkautta, sekö turvaa arkeensa. ❤️

      Lainaa

    37. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Sotilasarvoltaan herkkuruoka: Kyllä sitä luulisi, että maassa jossa asuu keskimäärin noin 16 ihmistä neliökilometrillä olisi tarpeeksi lääniä ettei tarvitsisi kenenkään kärsiä liian läheisistä naapureista. Luulisi, mutta silti näitäkin jatkuvasti löytyy.
      Niin, aivan, koska Suomihan on asutettu nimenomaan niin että etäisyydet on tasan eikä ole esim. rivi- tai kerrostaloja, joissa naapuri on heti seinän takana.
      Kappas kun ei itsellä tullut mieleen. Varmaan jostain omasta päästä ne äänet kuuluu kun kuulostaa aivan kuin seinänaapureilla olisi vähintään joka viikko järkyttävät huutoriidat. Niin ja sekin että jokaisella on varmasti mahdollisuus valita asuinpaikkansa niin että voi rakentaa tai ostaa omakotitalon siltä neliökilometriltä, jossa on vain se 15 muuta ihmistä. Tai jopa sellaiselta, jossa ei kenties ole vielä ketään, sillä rahaa ja mahdollisuuksia asua jossain sellaisella paikalla on loputtomiin jokaisella, eikö vain.

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Digitaalinen hilleri: Mä asuin pari vuotta taloyhtiössä, jossa sitä porausta jatkui koko asumisajan. Asunto kai vaihtui aina välissä (ainakin siis oletan), mutta en vieläkään ymmärrä mikä remppa vaatii useamman perättäisen päivän tunteja kestävää porausta. Oli ihan hyväkuntoinen taloyhtiö vielä.
      Mulla oli naapurissa joku hullu joka useamman vuoden about kaksi kertaa viikossa hieroi poralla seinää tai lattiaa. Äänestä kuuli ettei edes yritä saada reikää aikaiseksi vaan kunhan nyt piteli sitä hieman kiinni seinässä. Ei selvinnyt tarkkaan kuka se oli ja mikä oli tyypin motivaatio moiseen. Ehkä joku vastalause omalle älämölölle? Samassa taloyhtiössä joku kävi penkomassa muiden roskia roskakatoksessa. Muuten oikein kiva paikka ja muuttaisin kyllä sinne uudestaan jos tästä nykyisestä lähtö tulee.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: heippalappu, ilmoitus, kerrostalo, kuva, lappu, melu, meteli, naapurit, remontti, taalasmaa, taloyhtiö, valitus, viesti