Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 98

Tietääkseni minua ei syytetä rikoksesta.
Mielensäpahoittajat, osa 98

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kykenemätön peura 4.1.2022 0:30
   Tulos: +555 (565 ääntä)
   Minäkin olen neulonut, ommellut, virkannut ja kangaspuillakin kutonut elämäni aikana vaikka mitä ja ihan ilman huulipunaa. Joskus harmittaa suklaatahrat keskeneräisissä neuleissa, mutta minkäs teet. Älkääkä sanoko, ettei kysytty. PIKKU KAKARAT!

   Lainaa

  2. Verevä maahinen 4.1.2022 0:34
   Tulos: +291 (299 ääntä)
   No sehän eskaloitu.

   Lainaa

  3. Valittu mestari 4.1.2022 0:36
   Tulos: -104 (186 ääntä)
   Evertin olisi voinut jättää rauhaan. Pahoitin mieleni.

   Lainaa

  4. Puli appelsiini 4.1.2022 0:47
   Tulos: +302 (368 ääntä)
   Voisi kyllä joku some-ajokortti olla pikkuhiljaa paikallaan, jossei kaikille, niin ainakin näille senioreille. Vaikka huvittavia onkin, niin mokissa alkaa olla jo huolestuttavan iso määrä näitä keissejä, missä vanhempi henkilö kilahtaa enemmän tai vähemmän, kun häntä korjataan tai ojennetaan huonosta käytöksestä. Lopuksi löydään täyskäsi pöytään ja sanotaan rumasti.

   Lainaa

  5. Tulos: +121 (161 ääntä)
   Surullista miten tärkee jollekin joku snäppi voi olla kun sen poistosta noin naksahtaa...

   Lainaa

  6. Liila Laiskiainen 4.1.2022 2:48
   Tulos: +238 (244 ääntä)
   Joidenkin pitää aina saada kailottaa se oma mielipide, koska "mulla on oikeus". Vedotaan sananvapauteen mutta kas kummaa, tämä ei tietenkään päde muihin ihmisiin joilla ei ole oikeutta edes kyseenalaistaa näiden ihmisten sanomisia, vaan loukkaannutaan. Ja tuo "ei vois pätkääkään kiinnostaa muiden mielipiteet"-asenne. Miksi sitten valittaa, jos ei kerta kiinnosta? Huolestuttavaa, miten ihmisillä on niin suuret harhaluulot omasta erinomaisuudesta, etteivät muka koskaan tee virheitä ja ovat aina oikeassa. Onko se pelkkää tyhmyyttä ja tietämättömyyttä, vai onko siihen muitakin syitä taustalla? Ymmärrän sen, että suurinta osaa nolottaa olla väärässä, ja vaikka tiedostaisi virheensä, niin sitä ei kehdata myöntää ja väitetään vastaan, vaikka olisi todistetusti väärässä. Mutta mistä johtuu se, että jotkut tosiaan pitävät itseään täysin erehtymättömänä?

   Lainaa

  7. Tulos: +217 (225 ääntä)
   Caps lock päälle ja pieni alkukirjain. Sama kuin revittelet kierroksia liikennevaloissa ja vihreällä valolla sähläät auton sammuksiin.

   Lainaa

  8. Ihmettelijä 4.1.2022 3:54
   Tulos: +140 (142 ääntä)
   Minä en ole koskaan ommellut verhoja

   Lainaa

  9. Aiempi pulu 4.1.2022 7:02
   Tulos: +25 (51 ääntä)
   Puli appelsiini: Voisi kyllä joku some-ajokortti olla pikkuhiljaa paikallaan, jossei kaikille, niin ainakin näille senioreille. Vaikka huvittavia onkin, niin mokissa alkaa olla jo huolestuttavan iso määrä näitä keissejä, missä vanhempi henkilö kilahtaa enemmän tai vähemmän, kun häntä korjataan tai ojennetaan huonosta [...]
   Mielestäni Milla ei vaikuta yhtään seniorilta.

   Lainaa

  10. Korkeahko persoona 4.1.2022 7:15
   Tulos: +179 (179 ääntä)
   Mutta ketä suosittua näyttelijää se nyt muistutti?

   Lainaa

  11. Tulos: +84 (86 ääntä)
   Ihmettelijä: Minä en ole koskaan ommellut verhoja
   Minä en ole koskaan neulonut verhoja

   Lainaa

  12. Sydämetön unikeko 4.1.2022 8:33
   Tulos: +118 (142 ääntä)
   Valittu mestari: Evertin olisi voinut jättää rauhaan. Pahoitin mieleni.
   Sä oot vissiin niitä, joille on opetettu, että vanhempia ihmisiä pitää kunnioittaa aina, vaikka käyttäytyisi miten idiootisti. Minullekin opetettiin, mutta onneksi tajusin myöhemmin, että minun ei tarvitse sietää omaa narsistista ja sadistista mummoani väkisin. Jos hän kohtelee kaikkia muita kuin saastaa, ei häntäkään tarvitse kohdella kunnioittavasti. Ja Jari nyt ei edes ollut mitenkään erityisen epäkohtelias vaikka huomauttikin Evertin typeristä kommenteista pienellä kuittailulla.

   Lainaa

  13. Kahen kilon kalori 4.1.2022 9:06
   Tulos: +84 (86 ääntä)
   Kiiwi86: Surullista miten tärkee jollekin joku snäppi voi olla kun sen poistosta noin naksahtaa...
   No onhan se jos hyvät huumekaupat siihen kaatuu.

   Lainaa

  14. Ponne Jarkka 4.1.2022 9:42
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Milla hei sun täytyy muuttuu...

   Lainaa

  15. Itseasiassa 4.1.2022 9:54
   Tulos: +95 (101 ääntä)
   Sydämetön unikeko: Sä oot vissiin niitä, joille on opetettu, että vanhempia ihmisiä pitää kunnioittaa aina, vaikka käyttäytyisi miten idiootisti. Minullekin opetettiin, mutta onneksi tajusin myöhemmin, että minun ei tarvitse sietää omaa narsistista ja sadistista mummoani väkisin. Jos hän kohtelee kaikkia muita kuin [...]
   Aamen. Jotkut ihmiset tuntuvat vanhemmiten alkavan uskoa olevansa kaiken arvostelun yläpuolella. Samasta syystä en itse ole isoäitini kanssa ollut tekemisissä yli 15 vuoteen. Jos mummon sanomiset ovat 20 vuotta olleet lähes painokelvotonta tekstiä, ilman todettua muistisairautta tai muuta vaikuttavaa tekijää, niin miksi kiusata itseään kuuntelemalla niitä. Jos korkeasti koulutettu, suht normaalisti käyttäytyvä ihminen on aina tehnyt väärin, väärissä vaatteissa ja kaikkia muita ihmisiä huonompi, niin vika on kyllä sen toisen itsetunnossa ja käytöstavoissa. Nähdään seuraavan kerran hautajaisissa.

   Lainaa

  16. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Korkeahko persoona: Mutta ketä suosittua näyttelijää se nyt muistutti?
   Elijah Woodin esittämää Frodoa LOTRista

   Lainaa

  17. Punasteleva lohikäärme 4.1.2022 10:19
   Tulos: +125 (125 ääntä)
   "Elämässä olen oppinut, etten tuntemattomille huutele" —> "Arvaan, että olet itse huumeiden orja."

   Lainaa

  18. Tulos: -22 (80 ääntä)
   Sydämetön unikeko: Sä oot vissiin niitä, joille on opetettu, että vanhempia ihmisiä pitää kunnioittaa aina, vaikka käyttäytyisi miten idiootisti. Minullekin opetettiin, mutta onneksi tajusin myöhemmin, että minun ei tarvitse sietää omaa narsistista ja sadistista mummoani väkisin. Jos hän kohtelee kaikkia muita kuin [...]
   Olen 30-vuotias ja en pidä huonosti käyttäytyvistä eläkeläisistä, mm asiakaspalvelutyön kokemuksella. Silti olen sitä mieltä Haber on huumeidenkäyttäjä, enemmän tai vähemmän. Se ei liity mitenkään Evertin ikään.

   Lainaa

  19. Raavas sammakko 4.1.2022 10:44
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Marja, niin mistä tulee mieleen? Kommentoitko itsellesi?

   Lainaa

  20. Johtava kuormaeläin 4.1.2022 11:32
   Tulos: +26 (46 ääntä)
   Marja vaikuttaa sellaiselle huuhkajaa muistuttavalle tanttaralle, jolla itsetunto on täysin nollassa ja kalja maistuu useamminkin kuin vain lauantaisin saunassa. Näiden ihmisten kun pitää päästä nostamaan itseään jalustalle oli aihe sitten mikä tahansa. Tällä kertaa se oli huulipunan käyttämättömyys.

   Lainaa

  21. Pinottava raparperi 4.1.2022 11:42
   Tulos: +50 (58 ääntä)
   Evert ei tuntemattomille huutele. Paitsi Samu Haberille. Loppua kohden pääni alkoi vääntää hänen kirjoituksensa Rauno Repomiehen äänelle.

   Lainaa

  22. Tulos: +80 (84 ääntä)
   Liila Laiskiainen: Joidenkin pitää aina saada kailottaa se oma mielipide, koska "mulla on oikeus". Vedotaan sananvapauteen mutta kas kummaa, tämä ei tietenkään päde muihin ihmisiin joilla ei ole oikeutta edes kyseenalaistaa näiden ihmisten sanomisia, vaan loukkaannutaan. Ja tuo "ei vois pätkääkään kiinnostaa muiden [...]
   Joo, väsyttää nää ihmiset jotka kääntää kaikki keskustelut aina itseensä. Ihan minkä tahansa asian. Jos on vaikka vaalimainoksessa jollakulla värjätyt hiukset, niin pakko päästä sanomaan että "Minä en oo kyllä koskaan värjänny harmaita piiloon, enkä värjää!"
   Weird flex, but ok 😒

   Lainaa

  23. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Korkeahko persoona: Mutta ketä suosittua näyttelijää se nyt muistutti?
   Vähän samaa näköä kuin siinä Harry Potter-leffojen Ronissa (Rubert jotain tais olla nimi?) 🤔

   Lainaa

  24. Tulos: +75 (97 ääntä)
   Suomen alkoholikulttuuri on kyllä yks mielenkiintoisimpia asioita. Kautta aikain on ollut lapsilla alkoholisti isejä joita on juostu karkuun ettei saa nyrkistä. Silti alkoholisteja kohtaan aina ollaan lempeitä ja kannustavia. Onhan se ikävä ja kuluttava sairaus. Mutta meneppä polttaa yks jointti ja nämä samat tyypit toivoo että tapat itsesi, senkin likainen narkkari.

   Lainaa

  25. Uneton meduusa 4.1.2022 12:00
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Laura: Vähän samaa näköä kuin siinä Harry Potter-leffojen Ronissa (Rubert jotain tais olla nimi?) 🤔
   *Rupert Grint.

   Lainaa

  26. Punasteleva lohikäärme 4.1.2022 12:19
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Korkeahko persoona: Mutta ketä suosittua näyttelijää se nyt muistutti?
   Hirviniemi oli kommentoinut yksinkertaisesti FRODO, ja tästä oli koko juttu revitty. 🙄 Kyse ei edes ollut mistään näyttelijästä (Elijah Wood), vaan nimen omaan Frodo-tyylistä kuvassa.

   Lainaa

  27. Dekadentti kirjohylje 4.1.2022 12:39
   Tulos: -9 (27 ääntä)
   Puli appelsiini: Voisi kyllä joku some-ajokortti olla pikkuhiljaa paikallaan, jossei kaikille, niin ainakin näille senioreille. Vaikka huvittavia onkin, niin mokissa alkaa olla jo huolestuttavan iso määrä näitä keissejä, missä vanhempi henkilö kilahtaa enemmän tai vähemmän, kun häntä korjataan tai ojennetaan huonosta [...]
   13:sta 1 on seniorin moka ja sen on huolestuttavan iso määrä? Eikös kaikki muut sekoilumokat mene sitten muitten kuin senioreitten piikkiin, joita näyttäisi olevan sinun empiiristä mutuilua tarkemmalla otannalla paljon enemmän?

   Lainaa

  28. Tulos: +1 (43 ääntä)
   Ketä kiinnostaa vetääkö Haber Pepsiä tai siltsu metafetaa. Ihan sama mulle mitä kuuntelemani musiikin tekijät tekee vapaalla. Jos keikka menisi vituiksi kun ovat niin sekaisin asia olisi eri. Muuten todellakaan kiinnosta pätkääkään enkä ymmärrä miten se vaikuttaa siihen musiikin laatuun.

   Lainaa

  29. Kahjo pingviini 4.1.2022 13:53
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Miksi "Millan" nimi on muutettu?

   Lainaa

  30. Meikattu jyrsijä 4.1.2022 14:18
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Nämä "Minulla on oikeus sanoa mielipiteeni, muilla ei tätä oikeutta ole" -tyypit on kyllä yleensä aika rasittavia, mutta Evert vaikutti niin tuohtuneelta että ihan nauratti.

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Onko Marja niitä ihmisiä joiden mielestä punainen huulipuna on HUARAN MERKKI?

   Lainaa

  32. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Doink: Caps lock päälle ja pieni alkukirjain. Sama kuin revittelet kierroksia liikennevaloissa ja vihreällä valolla sähläät auton sammuksiin.
   Luultavampi painanu capsin pohjaan alkukirjaimen aikana ja sit loppetanu painamisen.

   Lainaa

  33. Hellä lohikäärme 4.1.2022 18:13
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Marjan mielestä vain pikkukakarat käyttää punaista huulipunaa? Itsellä ei kyllä nuorempana ollut pokkaa kulkea kirkkaanpunaisessa huulipunassa, mutta näin 36-vuotiaana on jo sen verran itsevarmuutta tullut olemukseen, ettei ole enää mitään ongelmaa punaisen huulipunan kanssa.

   Lainaa

  34. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 4.1.2022 19:16
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Tuikkis: Olen 30-vuotias ja en pidä huonosti käyttäytyvistä eläkeläisistä, mm asiakaspalvelutyön kokemuksella. Silti olen sitä mieltä Haber on huumeidenkäyttäjä, enemmän tai vähemmän. Se ei liity mitenkään Evertin ikään.
   Miten se ikä liittyy koko juttuun muutenkaan? Se nimenomaan on se pointti että iästään huolimatta kaveri käyttäytyy tökerösti. Huumehörhöllä tarkoitetaan puhekielessä pitkälle edennyttä riippuvuutta ja en usko että minulla tai Evertillä on kompetenssia arvioida Samun käytön astetta tuntematta häntä. Toki kaveri väittää ettei tuntemattomille huutele todistaen kuitenkin valehtelevansa siinäkin. Olen 34-vuotias (ikä on ilmeisesti kuitenkin merkityksellinen asia tässä koska sen ilmoitit) enkä minä pidä huonosti käyttäytyvistä ihmisistä ikään katsomatta. Lapsilla ja nuorilla sen ehkä ymmärrän paremmin koska heillä on vielä kehitys kesken.

   Lainaa

  35. Toj Karin 5.1.2022 0:50
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Dekadentti kirjohylje: 13:sta 1 on seniorin moka ja sen on huolestuttavan iso määrä? Eikös kaikki muut sekoilumokat mene sitten muitten kuin senioreitten piikkiin, joita näyttäisi olevan sinun empiiristä mutuilua tarkemmalla otannalla paljon enemmän?
   Kun näitä senioreita on somessa se yksi tuhatta junnua kohden, niin siitä voit vähän laskea suhdelukuja ja miettiä kantaasi uudestaan. Tuo on samanlainen idiootti argumentti kuin se että rokotettuja on sairaalassa yli puolet, ergo, rokotteet ei toimi. Kun laskee oikeat suhdeluvut, voidaan todeta että rokottamattomalla on n. 10 kertainen todennäköisyys joutua sairaalaan. DISCLAIMER: En jaksanut tuohon esimerkkiin kaivaa tarkkoja lukuja koska rokotteet ei ollut pointtina, vaan yksinkertaisten tilastoarvojen vääristely ja niistä valehtelu.

   Lainaa

  36. Törppönen 5.1.2022 1:39
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ihastuttava veritahravaikutelma!

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ei, Marja. Se tulee mieleen sinusta.

   Lainaa

  38. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Voin siis murhata "vitun pikkupillu" Millan?

   Lainaa

  39. Mäntylahti-Piiras 5.1.2022 22:58
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Evert ja Marja ottaa nyt ne lääkkeet, antaa hoitajan vaihtaa vaipan ja menee sitten päiväunille.

   Lainaa

  40. Vikuri lisko 6.1.2022 21:01
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Valittu mestari: Evertin olisi voinut jättää rauhaan. Pahoitin mieleni.
   Eevertti on vittumainen ukko.

   Lainaa

  41. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Miten se ikä liittyy koko juttuun muutenkaan? Se nimenomaan on se pointti että iästään huolimatta kaveri käyttäytyy tökerösti. Huumehörhöllä tarkoitetaan puhekielessä pitkälle edennyttä riippuvuutta ja en usko että minulla tai Evertillä on kompetenssia arvioida Samun käytön astetta tuntematta häntä. [...]
   Jonkinlaiselta ongelmalta tuo kuulostaa, että täytyy puhelimen päältä vetää viivaa bajamajassa. Ymmärsi sentään tosin edes kertoa julkisuuteen, ettei ollut ihan ylevin hetki elämässä tuon illan tapahtumat (ainakaan kun jäi kiinni).

   Lainaa

  42. Viinaton sika (pluri) 9.1.2022 12:38
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Mjv: Jonkinlaiselta ongelmalta tuo kuulostaa, että täytyy puhelimen päältä vetää viivaa bajamajassa. Ymmärsi sentään tosin edes kertoa julkisuuteen, ettei ollut ihan ylevin hetki elämässä tuon illan tapahtumat (ainakaan kun jäi kiinni).
   Festareilla on varmaan aika harvassa paikat missä voi rauhassa käyttää joten en tuolla tiedolla lähde vielä luomaan sen kummempaa mielipidettä käytön asteesta. Enemmän se antaisi kuvan että tilanne on täysin menetetty jos hän olisi tehnyt viivan ja vetänyt sen olut-teltan pöydässä. Voi olla että hän vetää pari kertaa vuodessa festareilla tai päivittäin joka paikassa mutta tuo ei anna tietoa suuntaan tai toiseen. Vaikka olenkin sitä mieltä että kannabista kovempia huumeita ei kannata käyttää ollenkaan niin lähtökohtaisesti se on kuitenkin ihmisen oma asia mitä vetää. Eikä se asia ollut lähtökohtaisesti edes pointtini vaan se että Evert kokee voivansa pilkata muita tuntemattomia mutta ei kestä itse sitä yhtään ja vetää ikäkortin esille kun joku huomauttaa hänen huonosta käytöksestä. Tarkoitus ei ole puolustaa Samua mitenkään. Lehtien välityksellä en ole saanut hänestä mitenkään positiivista mielikuvaa mutta silti en näe tarvetta häntä dissata julkisesti.

   Lainaa

  43. Letkeä munankuori 10.1.2022 11:29
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Onkohan tämä se sama Marja joka on riehunut ennenkin, vai onko niitä Marjoja enemmänkin, joilla viiraa?

   Lainaa

  44. Tulos: -1 (1 ääni)
   Evert, se keskustelu on ollut julkisena alusta asti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aku hirviniemi, huulipuna, huumeet, julkkikset, kuvat, samu haber, snapchat, syytös, vanhukset, verhot