Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 34

Koira katoaa jäljettömiin. Koira löytyy.
Koiranomistajat, osa 34

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tyly karhu 4.1.2022 0:13
   Tulos: -115 (241 ääntä)
   Haha leppoisia ja hauskoja mokia. Meillä kerran kissa katosi kahdeksi päiväksi. Pieni pentu raukka oli jäänyt kaappiin...

   Lainaa

  2. Karoliina 4.1.2022 0:21
   Tulos: +317 (319 ääntä)
   Täälläkin 2,5-v. sekarotuinen työtön, mutta en kyllä sanoisi työnhakijaksi. Palkkionhakijaksi enemmin.

   Lainaa

  3. Valittu mestari 4.1.2022 0:38
   Tulos: +147 (155 ääntä)
   Maastonakki ollu hurjana.

   Lainaa

  4. Rasittava sirkka 4.1.2022 4:31
   Tulos: -16 (38 ääntä)
   Karoliina: Täälläkin 2,5-v. sekarotuinen työtön, mutta en kyllä sanoisi työnhakijaksi. Palkkionhakijaksi enemmin.
   Arinkin koira oli työtöntyönhakia. Eh onnistaa paremmin, kokeilkaa tekin.

   Lainaa

  5. Piparjuuri 4.1.2022 4:54
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Tuli työtöntyönhakiakoirasta mieleen tämä: https://www.feissarimokat.com/2014/02/seuranhakuilmoitus/

   Lainaa

  6. Kaukaa viisas papukaija 4.1.2022 7:09
   Tulos: -59 (137 ääntä)
   Tyly karhu: Haha leppoisia ja hauskoja mokia. Meillä kerran kissa katosi kahdeksi päiväksi. Pieni pentu raukka oli jäänyt kaappiin...
   Eikä tullu mieleen etsiä? Meillä ei mikään eläin ole ikinä hukassa, niistä pidetään huolta.

   Lainaa

  7. Tulos: +121 (129 ääntä)
   Mäyris katsoo ilmeellä että "OMG se räjähti itsestään!"

   Lainaa

  8. Epäpyhä black metal -silli 4.1.2022 7:41
   Tulos: +130 (136 ääntä)
   Itse olen hakenut huumekoiran hommia. Päivät kuluisivat leppoisammin ja varmasti jännemmin kuin tässä nykyisessä työssäni ajokoirana.

   Lainaa

  9. Itseasiassa 4.1.2022 7:58
   Tulos: +166 (170 ääntä)
   Saatiin vastaus Sirken kysymykseen, Saku ei tottele nimeään.

   Lainaa

  10. Sydämetön unikeko 4.1.2022 8:23
   Tulos: +103 (111 ääntä)
   Tyly karhu: Haha leppoisia ja hauskoja mokia. Meillä kerran kissa katosi kahdeksi päiväksi. Pieni pentu raukka oli jäänyt kaappiin...
   Kyllä meilläkin kissat välillä ehtii viipottaa avonaiseen kaappiin ja mihin lie, mutta kyllä ne meillä ainakin rapistelee ja kolistelee niin, että väkisinkin huomaa hetken päästä. Ja jos ei rapistelekaan, niin alkaa itse ihmetellä, kun ei pyöri vähään aikaan jaloissa. Kaksi päivää ilman ruokaa ja vettä teki varmaan gutaa.

   Lainaa

  11. Juovikas karhu 4.1.2022 8:23
   Tulos: -52 (126 ääntä)
   Eläin ei ole mikäänn 'hän'.

   Lainaa

  12. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Itseasiassa: Saatiin vastaus Sirken kysymykseen, Saku ei tottele nimeään.
   Ei nyt liity tähän harmittomaan postaukseen (kun kaikki kääntyi parhain päin), mutta noissa katoamisilmoituksissa ei kannata julkaista koiran nimeä. Etsijäkoirien ohjeen mukaan tätä ei kannata tehdä siksi, että koira menee hyvin pian 'selviytymistilaan' ja ettei koira pelästy kun vieraat ihmiset huutelevat sen nimeä, ja koira karkaa vaan entistä kauemmaksi.

   Lainaa

  13. Tulos: +107 (109 ääntä)
   Saku aatteli että "Etsiköön, s**tana, kun tällasen tempun mulle teki"

   Lainaa

  14. Miehekäs kenguru 4.1.2022 10:39
   Tulos: +98 (102 ääntä)
   Minä en ole eläintä omassa kodissani unohtanut kaappiin, mutta kun minä ja kissa oltiin sukuloimassa, kisu oli mennyt ottamaan päiväunet lakanakaappiin niin hiljaa ettei kukaan ollut huomannut. Me etsittiin sitä karvapersettä melkein puoli tuntia, siirryttiin uloskin etsimään vaikka se ei olisi mitenkään voinut päästä asunnosta ulos. Oli jälkeenpäin ihan hauska juttu mutta silloin ei kyllä naurattanut.

   Lainaa

  15. Raavas sammakko 4.1.2022 10:41
   Tulos: +77 (95 ääntä)
   Juovikas karhu: Eläin ei ole mikäänn 'hän'.
   No eipä ole virallisen kieliopin mukaan ihminenkään mikään 'se'.

   Lainaa

  16. Meluisa kivi 4.1.2022 10:47
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Sydämetön unikeko: Kyllä meilläkin kissat välillä ehtii viipottaa avonaiseen kaappiin ja mihin lie, mutta kyllä ne meillä ainakin rapistelee ja kolistelee niin, että väkisinkin huomaa hetken päästä. Ja jos ei rapistelekaan, niin alkaa itse ihmetellä, kun ei pyöri vähään aikaan jaloissa. Kaksi päivää ilman ruokaa ja vettä teki varmaan gutaa.
   Meillä kävi samalla tavalla, kissa tosin oli vaatekomerossa "vaan" yhden päivän. Ei pitänyt mitään ääntä, istui paikallaan ja tuijotti vaan ovea, että jos oli pitänyt jossain vaiheessa ääntä kukaan ei sitä kuullut. Etsittiin vaikka mistä ja huudeltiin nimeä kunnes joku sattumalta kävi komerolla. Talo oli iso maatalo niin kissoilla oli muutenkin paljon paikkoja joissa piilotella jos eivät kaivanneet seuraa.

   Lainaa

  17. Kilokalori 4.1.2022 11:32
   Tulos: +67 (75 ääntä)
   Nuo 6-vuotiaat työttömät työnhakijat ovat kyllä pahimpia. Eivät ole edes peruskoulua käyneet loppuun, muiden maksamilla tuilla elelevät, eivätkä varmaan ole edes sitä kunnon ihmisen uutta standardia eli kolmea koronarokotusta hakeneet. Hiton 6-vuotiaat.

   Lainaa

  18. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Epäpyhä black metal -silli: Itse olen hakenut huumekoiran hommia. Päivät kuluisivat leppoisammin ja varmasti jännemmin kuin tässä nykyisessä työssäni ajokoirana.
   Ottaako ne nykyään kalojakin niihin hommiin?

   Lainaa

  19. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Sims-koira selkeesti ku hakee töitä.

   Lainaa

  20. Tyydyttävä aprikoosi 4.1.2022 19:41
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Kaukaa viisas papukaija: Eikä tullu mieleen etsiä? Meillä ei mikään eläin ole ikinä hukassa, niistä pidetään huolta.
   Yksi lapsistani pääsi karkaamaan lähellä olevaan mummolaan päiväkodin aidan alitse. Alakouluikäisenä siskonsa puolestaan lähti muun perheen nukkuessa yhtenä yönä tarkastamaan onko lähikirjasto auki (ei ollut). Eläimet ovat kuitenkin aina pysyneet tallessa terraariossaan. En siltikään menisi tästä tekemään johtopäätöstä, että liskoistamme on pidetty erityisesti parempaa huolta kuin lapsistamme.

   Lainaa

  21. Rikkinäinen tuuletin 4.1.2022 20:06
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Voi Sakua :D onnellinen loppu!

   Lainaa

  22. Karvajalka 4.1.2022 21:45
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Mulla on 12v työtön, makaa kaikki päivät sohvalla tai sängyssä. Töitä ei suostu hakemaan, haukkuu vaan kaikki työpaikat ja työnantajat…

   Lainaa

  23. Toj Karin 5.1.2022 0:33
   Tulos: -15 (27 ääntä)
   Juovikas karhu: Eläin ei ole mikäänn 'hän'.
   Ei sinun tarvitse sitä julkisesti sanoa, että vihaat eläimiä.

   Lainaa

  24. Törppönen 5.1.2022 1:34
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Kissani ei viitsi edes hakea töitä. Tossa se vaan makailee eikä ees maksa vuokraa!

   Lainaa

  25. Tulos: -6 (28 ääntä)
   Juovikas karhu: Eläin ei ole mikäänn 'hän'.
   Eläin on hän. Ihminen on se.

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (36 ääntä)
   36v nuori mies...äääh..Onko jengi nykyään kuolemattomia vai luuleeko ne olevansa? Ollaanko nuoria siihen asti,kunnes keski-ikä tulee? Oon ite 37v ja kyllä mä näen itseni ihan full-grown aikuisena, joka on keski-iän kynnykselle tässä astumassa. Tulee mieleen yksi entinen työnantaja, joka ei vaan voinu 79-vuotiaanakaan vielä siirtyä hommansa osaavan poikansa edestä sivuun, vaikka internet oli utopiaa ja poika sanoi, että hän jää varmaan eläkkeelle ennen isukkia..jutut oli tasoa "Oon paremmassa kunnossa ku 20-vuotiaana.." joo, niin oot, jos makasit koomassa silloin..ja jos joku tuntee peppukipeyttä 36-vuotiaan sanomista jo suht vanhaksi setämieheksi, ni silloin kannattaa alkaa ajattelemaan omaa kuolevaisuuttaan ihan uudella tavalla..

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Mulla oli ennen koira joka kans oli aina joko jossain kaapissa piilossa tai naapurin varastossa ja etsittiin monta tuntia kunnes neiti löytyi nukkumasta jostain :”) se katosi siis ihan sekunnissa aina eikä koskaan haukkunut ’apua’…

   Lainaa

  28. Säädytön lehmä 5.1.2022 7:34
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Pöljä: Ei nyt liity tähän harmittomaan postaukseen (kun kaikki kääntyi parhain päin), mutta noissa katoamisilmoituksissa ei kannata julkaista koiran nimeä. Etsijäkoirien ohjeen mukaan tätä ei kannata tehdä siksi, että koira menee hyvin pian 'selviytymistilaan' ja ettei koira pelästy kun vieraat ihmiset huutelevat sen nimeä, ja koira karkaa vaan entistä kauemmaksi.
   Toinen minkä takia ei kannata lisätä nimeä, eikä eläimen ikää tai sukupuolta, on se että korkeampi riski siihen et eläin päätyy epärehellisen löytäjän toimesta myyntiin ja oikea omistaja ei välttämättä saa enää ikinä lemmikkiänsä takaisin.

   Lainaa

  29. Epäpyhä black metal -silli 5.1.2022 17:22
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   ES: Ottaako ne nykyään kalojakin niihin hommiin?
   Epäpyhät sillit sulautuvat joukkoon kuin Joukoon huomaamattomasti. Ei ole silliä karvoihin katsominen.
   Sain nyt sen huumekoirapestin. Alkuunsa heti tein sellaisen johtopäätöksen, että ajokoiran ja huumekoiran virkoja ei pidä hoitaa samanaikaisesti. En koe olevani liikennekelpoinen nyt, vedettyäni työpäivän aikana lapiollisen huumeita. Epäilen että tästä ei tule eläkevirka. 

   Lainaa

  30. Tilattava tuhatjalkainen 5.1.2022 21:56
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Meidänkin koira tykkää olla rauhassa jossain hiljaisessa huoneessa päiväunilla. Joskus ollaan etsitty kissojen ja koirien kanssa, kunnes yhden huoneen suljetun oven takaa kuului rapinaa. Siellähän se koira oli pari tuntia ollut nukkumassa.

   Lainaa

  31. Mäntylahti-Piiras 5.1.2022 22:54
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Meluisa kivi: Meillä kävi samalla tavalla, kissa tosin oli vaatekomerossa "vaan" yhden päivän. Ei pitänyt mitään ääntä, istui paikallaan ja tuijotti vaan ovea, että jos oli pitänyt jossain vaiheessa ääntä kukaan ei sitä kuullut. Etsittiin vaikka mistä ja huudeltiin nimeä kunnes joku sattumalta kävi komerolla. [...]
   mukulana meikkä oli kollikissa joka oli joko olkkarin sohvan selkänojalla nukkumassa, saunassa lämminvesivaraajan päällä nukkumassa, tai sitten vanhaherra oli kateissa (elikkä juoksemassa narttujen perässä), ennen kuin joku alkaa ulista irrallaan olevista kissoista, tämä tapahtui 90-luvulla joten mahdollinen vaahtoaminen on reilut 20 vuotta myöhässä.

   Lainaa

  32. Nuutunut marja 26.1.2022 23:26
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Minulla on 6-vuotias työkoira 😎

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (1 ääni)
   Sydämetön unikeko: Kyllä meilläkin kissat välillä ehtii viipottaa avonaiseen kaappiin ja mihin lie, mutta kyllä ne meillä ainakin rapistelee ja kolistelee niin, että väkisinkin huomaa hetken päästä. Ja jos ei rapistelekaan, niin alkaa itse ihmetellä, kun ei pyöri vähään aikaan jaloissa. Kaksi päivää ilman ruokaa ja vettä teki varmaan gutaa.
   Onneksi ei neljää päivää ollut, eläinlääkäriltä kuultu että jos kissa ei neljään päivään syö tai juo mitään, sen keho alkaa myrkyttää itse itseään. Meidän kissalle kävi lopulta noin munuaisten vajaatoiminnan takia, 17-vuotiaana piti lopettaa kun juomis- ja syömishalut katosivat ja kissa alkoi saada halvauskohtauksia sylissä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: eläimet, ilmoitus, kadonnut, karkurit, koirat, kuva, lemmikit, musti ja mirri, peti, töissä, vaatekomero