Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 21

Teoria Bluetooth-laitteista lähtee laukalle.
Suurenna näkymä
Foliohattu kiristää, osa 21

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 115 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Erilainen gaselli 18.1.2022 0:04
   Tulos: +152 (186 ääntä)
   Mikä mac-koodi? En oo kuullutkaan.

   Lainaa

  2. Tulos: -70 (132 ääntä)
   Erilainen gaselli: Mikä mac-koodi? En oo kuullutkaan.
   Mitä tarkoitat, koko mokasta en löytäny mac-koodia. Mistä sinä bongasit sen?

   Lainaa

  3. Tulos: +558 (568 ääntä)
   Yks eestiläinen sanoi niin, niin sen on oltava totta.

   Lainaa

  4. Kykenemätön peura 18.1.2022 0:10
   Tulos: +414 (416 ääntä)
   Mulla näkyy vain neljä tuollaista. Huonosti rokotetut naapurit?

   Lainaa

  5. Vika alokas 18.1.2022 0:16
   Tulos: -36 (62 ääntä)
   Love: Mitä tarkoitat, koko mokasta en löytäny mac-koodia. Mistä sinä bongasit sen?
   Se oli sarkasmia.

   Lainaa

  6. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Kykenemätön peura: Mulla näkyy vain neljä tuollaista. Huonosti rokotetut naapurit?
   Mult vaan kaks!

   Lainaa

  7. Valittu mestari 18.1.2022 0:22
   Tulos: +616 (618 ääntä)
   Kukapa olisi luotettavampi tietolähde rokotteissa kuin venäläinen hakkeri.

   Lainaa

  8. Tulos: +673 (695 ääntä)
   Nää alkaa olla pelottavia. Nää piikkikammoiset hörhöt.

   Lainaa

  9. Tulos: +245 (251 ääntä)
   Oliko venäläisellä hakkerilla myös ohjeet miten käyttää piikistä tullutta laitetta? Jos sen käyttäis puhelimen sijaan, niin säästyisi puhelimen akku.

   Lainaa

  10. Alice Wonderland 18.1.2022 0:28
   Tulos: +464 (480 ääntä)
   Minulla rapisee foliot kun vuoraan sillä itseni kauttaaltaan tällaista idiotismia vastaan. Oon niin kyllästynyt, en koronaan (vaikka riittää sekin kiitos), vaan näihin oman elämän kemisteihin/joka alan asiantuntijoihin. Mikä ihme näille ennen hulluille salaliittoteorioille naureskelleille ihmisille on tullut, kun elävät jossain joukkohypnoosissa puhumassa puuta heinää täysin vakavalla naamalla!?!

   Lainaa

  11. Tornipöllö 18.1.2022 0:33
   Tulos: +665 (669 ääntä)
   Onhan se niin perkeleen karmivaa, että puhelin ilmoittaa ympärillä olevista Bluetooth-laitteista kun ympärillä on ihmisiä. Kyllä sen on pakko johtua rokotteista ja jäljittimistä ja mikrosiruista sun muista eikä suinkaan siitä, että nykyään lähes jokaisella ihmisellä on oma luuri taskussa... Ei nyt helvetti oikeesti. Kaikelle on ilmeisesti mahdollista keksiä joku kuumottava selitys, jos on liian tyhmä ymmärtämään, miten asiat oikeasti toimii.

   Lainaa

  12. Myrkytön banaani 18.1.2022 1:02
   Tulos: +157 (173 ääntä)
   Alice Wonderland: Minulla rapisee foliot kun vuoraan sillä itseni kauttaaltaan tällaista idiotismia vastaan. Oon niin kyllästynyt, en koronaan (vaikka riittää sekin kiitos), vaan näihin oman elämän kemisteihin/joka alan asiantuntijoihin. Mikä ihme näille ennen hulluille salaliittoteorioille naureskelleille ihmisille [...]
   Parhain salaliittoteoria ikinä on jenkkien "suomea ei ole oikeasti olemassa vaan suomen kohdalla on oikeasti meri!" samalla kun itse istuu suomessa koneen äärellä lukemassa tuosta. Joka ikinen salaliittoteoria kuulostaa minusta ihan samalta, että ei kai kukaan täysjärkinen voi uskoa tuollaiseen, koska joku sanoo "mutta se voisi olla totta." Niinhän se suomikin voisi olla vain satua ja jokainen suomalainen voisi olla vain taruolento, mutta eiköhän jokainen Maija Meikäläinen ole jo todiste itsessään, että tuo väite on toiseksi isoin huijaus sitten joulupukin.

   Lainaa

  13. Itämätön makkara 18.1.2022 1:08
   Tulos: +315 (321 ääntä)
   Joo, on niin saatanan pelottavaa, että puhelimen bluethoot löytää muidem ihmisten puhelimet, kun ihmisiä on ympärillä. Voi hyvää päivää. Ja lähteistä paras on tietysti "yks tyyppi Venäjällä" eikä vaikka tuhannet tutkijat, jotka ovat tutkineet ja tieteellisesti todistaneet virukseen liittyviä ominaisuuksia. Mitähän nää tyypit ajattelee, että noilla bluethooth-siruilla sitten tehdään?

   Lainaa

  14. Klooraamaton marja 18.1.2022 1:28
   Tulos: +128 (140 ääntä)
   Ei tämmöstä voi julkaista edes vitsillä. Oikeesti.

   Lainaa

  15. Alice Wonderland 18.1.2022 1:34
   Tulos: +59 (79 ääntä)
   Myrkytön banaani: Parhain salaliittoteoria ikinä on jenkkien "suomea ei ole oikeasti olemassa vaan suomen kohdalla on oikeasti meri!" samalla kun itse istuu suomessa koneen äärellä lukemassa tuosta. Joka ikinen salaliittoteoria kuulostaa minusta ihan samalta, että ei kai kukaan täysjärkinen voi uskoa tuollaiseen, [...]
   Tässähän on pisara totuutta taustalla, niin kuin kaikissa hyvissä tarinoissa. Kaskussa leikitellään prosenteilla ja virhemarginaaleilla, minkä lopputuloksena on 50 % mahdollisuus ettei Suomea ole olemassa.
   On myös toinen tausta tälle meemille, joka on löhtöisin reddit-keskustelusta, kun erään käyttäjän vanhemmat olivat vakuuttuneita että Suomi on vain Japanin ja Venäjän keksimä huijaus, jotta Japani saa pidettyä kalastusoikeutensa tai jotain sinne päin...
   Juuri tuo pieni totuuden hiven saa salaliittoteoriat vahvistumaan, ja ikävästi niihin uskovia on vaikea ellei mahdoton käännyttää. Ja kun uskoo yhteen, uskoo usein useampaan...

   Lainaa

  16. Apea mandariini 18.1.2022 1:46
   Tulos: +206 (208 ääntä)
   Suurin bluetooth-pelkoni on se löytääkö luuri oman telkkarin vai yritänkö vahingossa yhdistää naapurin telkkariin 666 kerran kun niiden koodit on samankaltaisia enkä koskaan muista kumpi on oma. Taidankin antaa omalleni nimeksi "Naapurin mikrosiru."

   Lainaa

  17. Honottava huuhkaja 18.1.2022 1:50
   Tulos: +98 (100 ääntä)
   Nauran tuolle absurdille mielikuvitukselle kauhun ja kunnioituksen sekaisin tuntein. Onhan se nyt aika vaikuttavaa, että kykenee pienessä mielessään oikeasti luomaan tuollaisen ajatteluketjun ja johtopäätöksen bluetoothista ja koronapiikistä.

   Lainaa

  18. Hieno konna 18.1.2022 2:01
   Tulos: +163 (163 ääntä)
   Ei löytynyt mun yhtäkään 5G sirua. 3 ottanut. Löysi vain mun läppärin ja TV:n. Sekä 3 kajaria jotka nekin mun omia.

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (64 ääntä)
   Myrkytön banaani: Parhain salaliittoteoria ikinä on jenkkien "suomea ei ole oikeasti olemassa vaan suomen kohdalla on oikeasti meri!" samalla kun itse istuu suomessa koneen äärellä lukemassa tuosta. Joka ikinen salaliittoteoria kuulostaa minusta ihan samalta, että ei kai kukaan täysjärkinen voi uskoa tuollaiseen, [...]
   Todellisuudessa Australiaa ei ole olemassa, mutta sen olemassaoloon uskovat hörhöt pyrkivät false-flag operaatioilla vääristää tiedon koskemaan Suomea ja hävittämään Suomen maailman kartoilta.

   Lainaa

  20. Tuhomaatti 18.1.2022 3:37
   Tulos: +123 (129 ääntä)
   Love: Mitä tarkoitat, koko mokasta en löytäny mac-koodia. Mistä sinä bongasit sen?
   kuvan koodit on laitteiden MAC-koodeja (eli laitteen yksilöllisiä sarjanumerokoodeja). Ilmoitetaan heksadesimaalikoodeina eli pari merkkiä kerrallaan erotettuna kaksoispisteellä. Kertovat puhtaasti numeerisen arvon joilla bluetooth laitteet voi erotella eri laitteet toisistaan.

   Lainaa

  21. Hämärä hirmulisko 18.1.2022 4:27
   Tulos: +155 (159 ääntä)
   Heh, tää on aika hauskaa. Mun auton Bluetooth on mennyt rikki. Luulee koko ajan löytävänsä jonkin laitteen eikä anna mun ohittaa sitä, jotta saisin yhdistettyä kännykkäni. Olen sanonut, että autoni on kehittämässä oman keinoälyn eikä anna minun enää ohjailla musiikkivalintoja langattomasti. Nyt vasta tajuan, että sehän yhdistää tietty minuun! Rokotteesta saatu 5g on vahvempi kuin mikään kännykän langaton verkko!

   Lainaa

  22. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Mistä ryhmästä tämä on? Vai jonkun omalta seinältä? Pelottavaa meininkiä...

   Lainaa

  23. Helpottunut ankka 18.1.2022 6:41
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Vika alokas: Se oli sarkasmia.
   No ei tosiaan ollut. Jonkinsortin huumorin yritystä ehkä.

   Lainaa

  24. Helpottunut ankka 18.1.2022 6:42
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Alice Wonderland: ...joka on löhtöisin reddit-keskustelusta, kun erään [...]
   Juu ei ole.

   Lainaa

  25. Raiteeton riesa 18.1.2022 6:43
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Erilainen gaselli: Mikä mac-koodi? En oo kuullutkaan.
   Tarkoititko MAC-osoite?

   Lainaa

  26. Levyttämätön persoona 18.1.2022 6:59
   Tulos: +97 (97 ääntä)
   Ei löytynyt siruja, vaikka kolmaskin piikkki on jo otettuna. Myöskään ei magneetit tartu. Mitä turvallista salaliittoteoriaa testaisin seuraavaksi?

   Lainaa

  27. Tulos: +107 (109 ääntä)
   Levyttämätön persoona: Ei löytynyt siruja, vaikka kolmaskin piikkki on jo otettuna. Myöskään ei magneetit tartu. Mitä turvallista salaliittoteoriaa testaisin seuraavaksi?
   Jos kellut niin olet noita!

   Lainaa

  28. Tulos: +82 (84 ääntä)
   Tornipöllö: Onhan se niin perkeleen karmivaa, että puhelin ilmoittaa ympärillä olevista Bluetooth-laitteista kun ympärillä on ihmisiä. Kyllä sen on pakko johtua rokotteista ja jäljittimistä ja mikrosiruista sun muista eikä suinkaan siitä, että nykyään lähes jokaisella ihmisellä on oma luuri taskussa... Ei nyt [...]
   Luurin lisäksi monella vielä langattomat kuulokkeet, parkkiksella olevissa autoissa bluetooth yhteyksiä, älykelloja, aktiivisuusrannekkeita ja mitä ikinä jumppapaikan kiinteistöön kuuluukaan.

   Lainaa

  29. Merkitsemätön sitruuna 18.1.2022 8:04
   Tulos: +65 (69 ääntä)
   Myrkytön banaani: Parhain salaliittoteoria ikinä on jenkkien "suomea ei ole oikeasti olemassa vaan suomen kohdalla on oikeasti meri!" samalla kun itse istuu suomessa koneen äärellä lukemassa tuosta. Joka ikinen salaliittoteoria kuulostaa minusta ihan samalta, että ei kai kukaan täysjärkinen voi uskoa tuollaiseen, [...]
   Eikös tää Suomi-juttu ole niitä tapauksia, joissa porukka alkaa vain ihan huvin ja urheilun vuoksi väittää uskovansa keksimäänsä salaliittoteoriaan ja tarkoituksena on vain aiheuttaa kohua ja hämmennystä? Sitten nauretaan, kun muualla alkaa levitä tieto, että oikeasti olisi tällainen salaliittoteoreetikkoporukka ja tapellaan Redditissä mukamas henkeen ja vereen niiden kanssa, jotka yrittävät tulla todistamaan, että Suomi on olemassa. Toki kai jossain vaiheessa väistämättä mukaan astuu jotain Amerikan-Annoja, jotka hyväksyvät kritiikittä todeksi kaiken valtavirran tiedosta poikkeavan, ja siinä onkin sitten soppa valmiina.

   Lainaa

  30. Vastuuton hämähäkki 18.1.2022 8:17
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Love: Mitä tarkoitat, koko mokasta en löytäny mac-koodia. Mistä sinä bongasit sen?
   Pakko olla ironiaa, tai sitten ei ole tietämystä mikä on MAC-osoite. Tai sitten pilkunnus.. siitä, että puhutaan koodista, eikä osoitteesta.

   Lainaa

  31. Tulos: -6 (32 ääntä)
   Noi "koodit" ovat Oura-sormuksia, mutta hyvä meno noin muuten.

   Lainaa

  32. Vastuuton hämähäkki 18.1.2022 8:21
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Koronavilkku näyttää itsensä erillisenä laitteena, jolla näkyy tuo ainutkertainen MAC-osoite per laite. Siksi myöskin nuo ihmiset, jota tulee ja menee näkyvät noilla koodeilla. Niistä ei voi purkaa mitään tietoa käyttäjistä, ellei sitten murra BT-salausta ja murtaudu laitteelle ja siitä sitten ala selvittämään puhelimen tietoja ja sitä kautta saa noita selville. Normaalit laitteet eivät näytä MAC-osoitteita vaan niille asetettuja nimiä. Näin ainakin yleensä.

   Lainaa

  33. Harmaa kivi 18.1.2022 8:39
   Tulos: +57 (57 ääntä)
   Merkitsemätön sitruuna: Eikös tää Suomi-juttu ole niitä tapauksia, joissa porukka alkaa vain ihan huvin ja urheilun vuoksi väittää uskovansa keksimäänsä salaliittoteoriaan ja tarkoituksena on vain aiheuttaa kohua ja hämmennystä? Sitten nauretaan, kun muualla alkaa levitä tieto, että oikeasti olisi tällainen [...]
     Uusinhan (tai no uusin mistä olen lukenut) on "lintuja ei ole". Kyseessä on parodia, mutta sen levittäjä pitää naamansa peruslukemilla "miten niin miksi trollaan? Lintuja ei ole, todistettu fakta". Linnut olisivat siis valtioiden/ jonkun salaisen operaation drooneja. 
     Enkä ollutkaan tiennyt, että ne rokottivat puhelimeni eikä minua. Koska jos jätän puhelimen kotiin, ei mikään laite minua löydä. Se selittääkin miksi, pettymyksekseni, magneetitkaan eivät tartu ja verkkoyhteys on yhtä paska kuin ennenkin. 
     Sivukysymys: jos jostain saisi sirun jossa olisi terveystiedot ja muut, siis jos, ja jos sillä voisi myös ottaa yhteyden nettiin, niin kuinka moni sellaisen hankkisi? Varmaan olisivat aika suosittuja, niistä maksettaisiinkin eikä terveydenhuollon tarvitsisi tyrkyttämällä tyrkyttää... Muiden ihmisten hengestä ja terveydestä voi riidellä koska venäläiset trollit niin käskevät, mutta kissavideot suoraan verkkokalvolle? Se olisi jymymenestys. 

   Lainaa

  34. Terästetty seppä 18.1.2022 8:52
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Aaro: Noi "koodit" ovat Oura-sormuksia, mutta hyvä meno noin muuten.
   Eivät ole, vaan älypuhelinten MAC-koodeja, joita Koronavilkku käyttää laitteen nimen sijaan, koska ne ovat uniikkeja. Oura-sormukset näkyvät tunnuksella 'oura_[läjä numeroita ja kirjaimia]'.

   Lainaa

  35. Vaikeuksiin ajautunut kookos 18.1.2022 8:57
   Tulos: +187 (189 ääntä)
   Muutin oman puhelimeni nimeksi: Pfizer:BNT162b2-5G-transmitter.

   Lainaa

  36. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Ja miettikää että tälläiset vainoharhaiset ja hullut ihmiset saa työskennellä LASTEN kanssa! Tää maailma on pahasti pilalla kun ei hulluja saada hoitoon ajoissa :(

   Lainaa

  37. Myrskyisä lihapulla 18.1.2022 9:14
   Tulos: +112 (118 ääntä)
   Vaikeuksiin ajautunut kookos: Muutin oman puhelimeni nimeksi: Pfizer:BNT162b2-5G-transmitter.
   Tämä on nerokasta! Täytyy itse laittaa joku Moderna:5G:Patient-5kFtGO3

   Lainaa

  38. Suolaton lehmä 18.1.2022 9:49
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Tämä, tämä postaus tässä herra konstaapeli

   Lainaa

  39. Tulos: +87 (87 ääntä)
   Sherlockit eivät keksineet sisään astuvien aikuisten puhelimien mac-osoitteille muuta selitystä kuin koronarokotteen sisältämä jäljitin?

   Lainaa

  40. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Myrskyisä lihapulla: Tämä on nerokasta! Täytyy itse laittaa joku Moderna:5G:Patient-5kFtGO3
   Miten olisi Moderna:µChip666:Patient-5kFtGO3?

   Lainaa

  41. Pienennettävä mansikka 18.1.2022 10:25
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   huolestuttavinta tässä on, että tuo alkuperäinen taitaa olla entisen työkaverin vaimo. Että minkälaisessa porukassa sitä onkin aikoinaan tullut vietettyä aikaa. No onneksi on entinen.

   Lainaa

  42. Tulos: -126 (128 ääntä)
   rude: Miten olisi Moderna:µChip666:Patient-5kFtGO3?
   Hienoo, että jengi heittää täällä läppää tästä. Oma puhelin löyty kyllä exän kun tuli käymään. Eipä oo tommosia "laitteita" ennen youtubessa näkyny. Vai onko teillä joku viisas selitys? että miksi nyt löytyy aivan epämääräsiä "laitteita" puhelimella? Bluetooth ei ole exäni puhelimessa päällä, ja sitä puhelinta ei löydy, mutta silti löytää epämääräsen koodin kun menen hänen lähelleen.

   Lainaa

  43. Myrskyisä lihapulla 18.1.2022 10:53
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   jaahas: Hienoo, että jengi heittää täällä läppää tästä. Oma puhelin löyty kyllä exän kun tuli käymään. Eipä oo tommosia "laitteita" ennen youtubessa näkyny. Vai onko teillä joku viisas selitys? että miksi nyt löytyy aivan epämääräsiä "laitteita" puhelimella? Bluetooth ei ole exäni puhelimessa päällä, ja [...]
   Lue aiemmat kommentit.

   Lainaa

  44. Tulos: +126 (128 ääntä)
   jaahas: Hienoo, että jengi heittää täällä läppää tästä. Oma puhelin löyty kyllä exän kun tuli käymään. Eipä oo tommosia "laitteita" ennen youtubessa näkyny. Vai onko teillä joku viisas selitys? että miksi nyt löytyy aivan epämääräsiä "laitteita" puhelimella? Bluetooth ei ole exäni puhelimessa päällä, ja [...]
   Läppä ja pilkanteko on ainoa oikea lähestymistapa, jos joku on niin kujalla teknologiasta, että luulee injektioneulan läpi ruiskutetun mikrosirun olevan 1) teknisesti mahdollinen 2) ensisijainen selitys puhelimen näkemälle oudolle Bluetooth-laitteelle.

   Lainaa

  45. Tuomittu monni 18.1.2022 10:56
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Vaikeuksiin ajautunut kookos: Muutin oman puhelimeni nimeksi: Pfizer:BNT162b2-5G-transmitter.
   Hyvä idea. Aion kopioida.

   Lainaa

  46. Peruuttamaton riikinkukko 18.1.2022 11:10
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Jos miettii, miten nopeasti rokottaja poimii juuri sen minun tiedoilla ladatun mikrosirupiikin kaikkien niiden muiden joukosta, ni täytyy kyllä ihailla niiden nopeutta ja tarkkuutta. Ainakin nimittäin täällä suurehkon kaupungin rokotuspisteessä on monia injektioruiskuja jokaisessa rokotuspisteessä, eikä minun silmään näytä siltä, että sairaanhoitaja kovin tarkkaan sieltä valikoisi, minkä laittaa juuri minun ihon alle.

   Lainaa

  47. Voitokas norsu 18.1.2022 11:19
   Tulos: +114 (118 ääntä)
   Miten idiootti pitää olla että luulee bluetoothin löytävän rokotteita, eikä esimerkiksi bluetooth-laitteita? Tämä menee jo niin, niin, niiiiiiin vähä-älyiseksi että ei herranjumala, miten nämä ihmiset pysyvät elossa. Aivan käsittämätöntä miten typeriä ihmisiä tässäkin maassa asuu.

   Lainaa

  48. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Mit..viitsisikö joku fiksumpi vääntää minulle rautalangasta Annan logiikan? Siis luuleeko hän, että hän näkee naapureihin rokotteella asennetut sirut oman bluetoothinsa kautta? Miksi ne olisivat siruja eivätkä naapurien laitteita?

   Lainaa

  49. Epäsuora kivi 18.1.2022 11:23
   Tulos: -7 (25 ääntä)
   Päivi: Ja miettikää että tälläiset vainoharhaiset ja hullut ihmiset saa työskennellä LASTEN kanssa! Tää maailma on pahasti pilalla kun ei hulluja saada hoitoon ajoissa :(
   Ja tämä on se miksi en hanki lapsia

   Lainaa

  50. Vaikeuksiin ajautunut kookos 18.1.2022 11:33
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   jaahas: Hienoo, että jengi heittää täällä läppää tästä. Oma puhelin löyty kyllä exän kun tuli käymään. Eipä oo tommosia "laitteita" ennen youtubessa näkyny. Vai onko teillä joku viisas selitys? että miksi nyt löytyy aivan epämääräsiä "laitteita" puhelimella? Bluetooth ei ole exäni puhelimessa päällä, ja [...]
   Toi että osin näkyy pelkkä bt mac osoite eikä nimeä taitaa olla bugi joissain Androideissa. Porukoilla näyttää olevan maailmalla enemmänkin ongelmia sen kanssa. Se näkemäsi osoite voi olla mistä vaan lähistöllä olevasta bt laitteesta, viitosversio taitaa kantaa useamman sataa metriä.

   Lainaa

  51. Katsastamaton nektariini 18.1.2022 12:17
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Li Andersson. Sivistyksen taso valtiossamme on käsittämättöman surkealla tasolla. Tee jotain.

   Lainaa

  52. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Eilen ensimmäisen kerran eksyin k-piikki sivulle kun kaveri laittoi linkkiä ja yllätyin kuinka asiallisen näköinen sivu sekä siitä että suurin osa viljellystä "ammattisanastosta" oli oikeaa. Sisältö oli jonkun joka ei käsitä viruksista tai edes peruskoulun biologiasta mitään kirjoittamaa ja siitä paistoi läpi tietynlainen fantasiakirjallisuus fiilis. Itse en ole ikävä kyllä koulunpenkillä paljon aikaani viettänyt mutta silti jopa minä ymmärsin kuinka höpö höpö juttuja väittämät olivat. Ja kuten mainitsin oli tässä ah niin tieteellisessä artikkelissa kerronnallisia elementtejä joita ei oikeassa tieteellisessä julkaisussa ole ja siitä varmaan johtuukin, ainakin osittain, miksi näitä valheellisia julkaisuja lukevat monet cannat ja k-piikki hörhöt. Kuivaa ja vaikeaa lukea faktapohjaisia julkaisuja niin äkkiäkös sitä eksyy sellaista schaibaa lukemaan ja kun ymmärrys on mitä on vetää johtopäätöksiä joita taas sitten on kiva levittää muille sankareille ja syntyy itseään ruokkiva jatkumo. Vittu mikä runkkurinki on näin päässyt syntymään siis ja jonkun minua viisaamman pitäisi keksiä miten ihmeessä se puretaan. Kuplassa elän minäkin ei siinä mutta ainakin yritän päätäni puskea kuplan ulkopuolelle välillä.

   Lainaa

  53. Kompura kesyhanhi 18.1.2022 12:52
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Laitoin läppäristäni bluetoothin päälle, "muut laitteet"-osiossa on [LG]webOS TV NANO, takoittaako tämä sitä, että televisioni on käynyt ottamassa koronarokotteen?

   Lainaa

  54. Tulos: -93 (97 ääntä)
   rude: Läppä ja pilkanteko on ainoa oikea lähestymistapa, jos joku on niin kujalla teknologiasta, että luulee injektioneulan läpi ruiskutetun mikrosirun olevan 1) teknisesti mahdollinen 2) ensisijainen selitys puhelimen näkemälle oudolle Bluetooth-laitteelle.
   Jos oot tosiaan noin pihalla teknologiasta, ettet tiedä sen olevan olleen jo monta vuotta teknisesti mahdollista, niin en voi mitään.

   Lainaa

  55. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Tornipöllö: Onhan se niin perkeleen karmivaa, että puhelin ilmoittaa ympärillä olevista Bluetooth-laitteista kun ympärillä on ihmisiä. Kyllä sen on pakko johtua rokotteista ja jäljittimistä ja mikrosiruista sun muista eikä suinkaan siitä, että nykyään lähes jokaisella ihmisellä on oma luuri taskussa... Ei nyt [...]
   Niinhän uskonnotkin ovat syntyneet.

   Lainaa

  56. Kanneton jyrsijä 18.1.2022 13:43
   Tulos: +93 (93 ääntä)
   jaahas: Jos oot tosiaan noin pihalla teknologiasta, ettet tiedä sen olevan olleen jo monta vuotta teknisesti mahdollista, niin en voi mitään.
   Pienin bluetooth-siru on 4mm paksu ja 10mm pitkä. Noi rokotusneulat ei ole tarpeeksi paksuja jotta se menisi läpi. Sitten pitäis se virta-lähdekin ujuttaa sisään... kudosten alta tarvii aika paljon sähköä että saa signaalin ulos kehosta kun se vaimenee vedessä nopeasti.

   Lainaa

  57. Avoin ankerias 18.1.2022 14:28
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Useimmissa puhelimissa pitää olla "Näytä nimettömät Bluetooth-laitteet" -asetus päällä, jotta nämä näkee. Useimmissa puhelimissa asetusken saa päälle vain kehittäjä asetuksista. Itsekin olen ihmetellyt, mitä nämä ovat. Puhelimet, Tv:t, tulostimet, autot, kellot, kaiuttimet yms näkyy nimillä ja sitten on pitkä liuta näitä MAC-osotteita. En ole sen tarkemmin jaksanut tutkia tai perehtyä, että menisin skutsiin kattomaan näkyykö sielläkin, jokin sama osoite, koska liian psykoosisetit.

   Lainaa

  58. Tulos: +39 (39 ääntä)
   "Alakerran pumppu" no nyt on paikkaan pistäny piikin.

   Lainaa

  59. Aurinkolasiton Noita 18.1.2022 15:33
   Tulos: +60 (66 ääntä)
   En vieläkään ymmärrä tätä Hannen mainitsemaa suolaliuosta. Siis miksi osa ihmisistä saisi sitä, ja osa sirun, myrkkyä, jotain muuta kamalaa? Täh?

   Lainaa

  60. Itseasiassa 18.1.2022 15:36
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Jos miettii, miten nopeasti rokottaja poimii juuri sen minun tiedoilla ladatun mikrosirupiikin kaikkien niiden muiden joukosta, ni täytyy kyllä ihailla niiden nopeutta ja tarkkuutta. Ainakin nimittäin täällä suurehkon kaupungin rokotuspisteessä on monia injektioruiskuja jokaisessa rokotuspisteessä, [...]
   Mä vielä sekoitin pakan, ekassa rokotuksessa kiepsautin koko ruiskuastian pitkin pöytää. Nyt tietysti voi olla että mulla on jonkun aivan toisen siru, sopiikohan se yhteen seuraavien annosten kanssa?

   Lainaa

  61. Itseasiassa 18.1.2022 15:38
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Katsastamaton nektariini: Li Andersson. Sivistyksen taso valtiossamme on käsittämättöman surkealla tasolla. Tee jotain.
   Koulupudokkaiden määrä jo romahti oppivelvollisuuden pidentämisen jälkeen, joten eletään toivossa.

   Lainaa

  62. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Eihän noin tyhmiäihmisiä voi olla, eihän?

   Lainaa

  63. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Karoliina: Yks eestiläinen sanoi niin, niin sen on oltava totta.
   Jokin facebookissa oleva profiili kirjoitti jonkun väitteen, niin sen on oltava totta.

   Lainaa

  64. Kamala mansikka 18.1.2022 15:56
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Jos miettii, miten nopeasti rokottaja poimii juuri sen minun tiedoilla ladatun mikrosirupiikin kaikkien niiden muiden joukosta, ni täytyy kyllä ihailla niiden nopeutta ja tarkkuutta. Ainakin nimittäin täällä suurehkon kaupungin rokotuspisteessä on monia injektioruiskuja jokaisessa rokotuspisteessä, [...]
   Heti rokotuksen jälkeen ne katsoo siitä ruiskusta sen sirun numeron ja kirjaa sen sun tietoihin tietenkin, siis hei daa, etsä tajuu.

   Lainaa

  65. Siirrettävä leijona 18.1.2022 15:59
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Alice Wonderland: Minulla rapisee foliot kun vuoraan sillä itseni kauttaaltaan tällaista idiotismia vastaan. Oon niin kyllästynyt, en koronaan (vaikka riittää sekin kiitos), vaan näihin oman elämän kemisteihin/joka alan asiantuntijoihin. Mikä ihme näille ennen hulluille salaliittoteorioille naureskelleille ihmisille [...]
   Ne on vahingossa unohtaneet maasäteilyn ja amalgaamipaikat.

   Lainaa

  66. Harmaa kivi 18.1.2022 16:02
   Tulos: +84 (84 ääntä)
   jaahas: Jos oot tosiaan noin pihalla teknologiasta, ettet tiedä sen olevan olleen jo monta vuotta teknisesti mahdollista, niin en voi mitään.
     Sirutus on. Kissanikin on sirutettu, tosin ihan eri kokoisella neulalla kuin mitä koronapiikeissä käytetään.
     Mutta. Siihen minisiruun ei mahdu muuta infoa kuin kissan "sarjanumero", eläinlääkärin pitää sitten liimata tarra sanotulla numerolla eläimen passiin, ja itse pitää ilmoittaa erilaisiin rekistereihin jos kissa katoaa. Kun kissa matkustaa, pitää joko varmistaa, että raja-asemalla on sopiva lukija, tai tuoda oma, siru ei pysty lähettämään yhtikäs mitään. Se ei löydy lukijallakaan ellei sirun paikkaa tiedetä. Eikä siihen tartu magneetti, ei se, valitettavasti, pysty paikantamaan kissaa (olisi kätevää jos pystyisi), eikä siihen, vielä valitettavammin, saa nettiä (olisi aika hauskaa jos kissaan saisi nettiyhteyden). 
     Joku maa voisi tietysti haluta teoriassa tunnistussiruttaa kansalaisensa, mutta yllätys, ei ole tarvetta: meillä, toisin kuin kissoilla, on jo biometriset passit tai henkilökortit. Jostain syystä salaliittoporukka ei siitä kummemmin kiihdy, että lentokentällä tai vaikka Alkossa tarvitaan paperit, ja kaikkien passinhaltijoiden tarkat tuntomerkit ovat rekisterissä, mutta auta armias jos tarvitaan -paljon vähemmän yksilönvapauteen käyvä -koronatestitodistus, tai edes maski. 

   Lainaa

  67. Lämmin tomaatti 18.1.2022 16:19
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Mistä ryhmästä tää on? Pakko liittyä ja mennä kokeilemaan, kuinka nopeasti aivot sulaa idiotismin keskellä!

   Lainaa

  68. Ulompi gorilla 18.1.2022 16:34
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Tuli tästä mokasta mieleen... Facebook-tuttavani jakoi linkkiä, jossa joku Jenkki-vakuutusfirma oli kertonut, että ei-koronaan-liittyvä kuolleisuus on kasvanut roimasti koronan aikana. MITÄÄN muuta selitystä ei ole, kuin rokotteet. :D ...Niin että mites esim. nuo itsemurhakuolleisuusluvut, kun näiden salaliittoteoria-ääliöiden vuoksi pandemia senkuin jatkuu ja pienfirmaa kaatuu kuin uskovaisia herätyskirkoissa?

   Lainaa

  69. Iäkäs pähkinä 18.1.2022 16:37
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Nyt on tyhmyys huipussaan

   Lainaa

  70. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Päivi: Ja miettikää että tälläiset vainoharhaiset ja hullut ihmiset saa työskennellä LASTEN kanssa! Tää maailma on pahasti pilalla kun ei hulluja saada hoitoon ajoissa :(
   Ja ne saa äänestää. Ja lisääntyä!!

   Lainaa

  71. Ihailtava laama 18.1.2022 20:15
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Ilmiötä selittää varmasti osaltaan se, että nykyään kaikilla on se Bluetooth päällä, koska korona Vilkku. Minun puhelimessa ainakin vie niin paljon akkua, että aiemmin kytkin aina erikseen pois päältä. Moni on vielä teknisesti jäljessä eikä Bluetooth laitteita kaikilla ole, niin harvoin tuota tarvitsee. Toki myös viime vuosina ourat, älykellot ja muutkin ovat yleistyneet paljon, jotta jos ei itsellä ole tapana pitää Bluetoothia päällä, voi löytyvien laitteiden määrä yllättää.

   Lainaa

  72. Tavaton krokotiili 18.1.2022 20:41
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Mä nauroin vaikka kuinka paljon tätä. Luulin, että ne heittää vitsiä. Se tunne, kun se hymy hyytyy tuossa Annan kommentissa. ..mutta olen edelleen sitä mieltä, että Anna on sekaisin ja muut vaan v*ttuilee.

   Lainaa

  73. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 18.1.2022 22:49
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Menin metsään ilman laitteita ja mietin siellä että mikä se "sama" laite oli mitä pitäisi etsiä ja mistä sitä pitäisi edes lähteä etsimään.

   Lainaa

  74. Leipäressu 18.1.2022 23:45
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Aurinkolasiton Noita: En vieläkään ymmärrä tätä Hannen mainitsemaa suolaliuosta. Siis miksi osa ihmisistä saisi sitä, ja osa sirun, myrkkyä, jotain muuta kamalaa? Täh?
   Minäpä selitän, hyvä Noita, kun olen näistä perillä. Kyse on siitä, että näiden hörhöjen mukaan (yksi on tuttavapiirissä) tulemme näkemään, että rokotetut kuolevat kuin kärpäset, kaatuvat yllättäen ja äkillisesti kuolleina maahan. Nämä siis suoria lainauksia hörhöltä. 
   Nyt on ilmennyt sellainen pieni ongelma, että joukkokuolemien piti tapahtua jo viime kesänä,  syksyllä, viimeistään talvella, mutta niin ei ole käynyt. Onneksi sentään jotkut urheilijat maailmalla ovat saaneet sairaskohtauksia, jotka voidaan laittaa piikin piikkiin (olivat sitten rokotettuja tai ei), näitä voidaan hehkuttaa somessa. Mutta rokotettujen kuolemia ei yksinkertaisesti ole riittävästi.
   Hörhöjen uusin selitys sille, että rokotetut eivät ole vielä kuolleet kuin kärpäset on, että osa ei todellisuudessa ole saanut myrkkypiikkiä, vaan suolaliuosta. Se on nyt arpapeliä, kumpaa saan seuraavassa piikissäni  :) 

   Lainaa

  75. Jumalan kuudes sormi 18.1.2022 23:46
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Love: Mitä tarkoitat, koko mokasta en löytäny mac-koodia. Mistä sinä bongasit sen?
   Ei sellaista tarvitse ollakaan, jos on päättänyt että mac=evil. Sitten voi elää omassa kuplassaan, jossa mac=evil. Elämä voi olla yksinkertaista, jos itsekin on yksinkertainen.

   Lainaa

  76. Perforoitu gerbiili 19.1.2022 0:04
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Erilainen gaselli: Mikä mac-koodi? En oo kuullutkaan.
   Hetkinen, onko Apple tässä mukana? /s

   Lainaa

  77. Päätön mansikka 19.1.2022 2:46
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Leipäressu: Minäpä selitän, hyvä Noita, kun olen näistä perillä. Kyse on siitä, että näiden hörhöjen mukaan (yksi on tuttavapiirissä) tulemme näkemään, että rokotetut kuolevat kuin kärpäset, kaatuvat yllättäen ja äkillisesti kuolleina maahan. Nämä siis suoria lainauksia hörhöltä.  Nyt on ilmennyt sellainen [...]
   Joo nää foliohattujen jutut menee kyllä jatkuvasti jännempään suuntaan, itsekin joudun (ikävä kyllä) näitä eräältä tuttavalta kuulemaan. Itselle ei ole vaan vielä selvinnyt että miksi ihmeessä sitä suolaliuosta porukalle annetaan niin monelle jos tarkoituksena on tappaa kaikki :DD
   Kai nää rokotekuolemat on seuraava maailmanlopun/Jeesuksen tulemisen ennustus. Maalitolpat siirtyy jatkuvasti ja vielä 40 vuodenkin päästä kuullaan kuinka ne kuolemat sieltä kohta tulee, usko pois. Viimeiset 20 ennustusta ei toteutunut koska syyt xyz, mut kyl te nyt kuolette, ihan varmasti!!!!1!

   Lainaa

  78. Alustettu majava 19.1.2022 6:41
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Leipäressu: Minäpä selitän, hyvä Noita, kun olen näistä perillä. Kyse on siitä, että näiden hörhöjen mukaan (yksi on tuttavapiirissä) tulemme näkemään, että rokotetut kuolevat kuin kärpäset, kaatuvat yllättäen ja äkillisesti kuolleina maahan. Nämä siis suoria lainauksia hörhöltä.  Nyt on ilmennyt sellainen [...]
   Ainakin Antti Heikkilä jakaa näitä näkemyksiään seuraajilleen.
   Varsinkin päättäjät ja korkea-arvoiset kansalaiset saavat _tietenkin_ vain vettä rokotteissa, jotta säästyvät rokotekuolemalta. *facepalm*

   Lainaa

  79. Kouluttamaton muurahainen 19.1.2022 8:24
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Päätön mansikka: Joo nää foliohattujen jutut menee kyllä jatkuvasti jännempään suuntaan, itsekin joudun (ikävä kyllä) näitä eräältä tuttavalta kuulemaan. Itselle ei ole vaan vielä selvinnyt että miksi ihmeessä sitä suolaliuosta porukalle annetaan niin monelle jos tarkoituksena on tappaa kaikki :DDKai nää [...]
   Onneksi se suolaliuos näköjään kuitenkin vähän auttaa tähän koronaan, kun rokotetuilla liuoksesta riippumatta on vähemmän vakavaa koronaa.

   Lainaa

  80. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Mistä ryhmästä tää on? Pakko liittyä ja mennä kokeilemaan, kuinka nopeasti aivot sulaa idiotismin keskellä!
   Mä en uskaltaisi ottaa riskiä. Vaikka itseeni luotankin niin joku pieni kuumotus jäisi takaraivoon että mitä jos nyt käykin niin että sekoan ja rupeen, mitä ne muuten on ketkä ei ole lampaita? No sellainen en kuitenkaan tahdo olla koska kaverit ja suku hylkäisi. Joten mieti sinäkin kaksi kertaa ennen kuin liityt edes läpällä. Be safe peeps.

   Lainaa

  81. Leipäressu 19.1.2022 9:34
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Päätön mansikka: Joo nää foliohattujen jutut menee kyllä jatkuvasti jännempään suuntaan, itsekin joudun (ikävä kyllä) näitä eräältä tuttavalta kuulemaan. Itselle ei ole vaan vielä selvinnyt että miksi ihmeessä sitä suolaliuosta porukalle annetaan niin monelle jos tarkoituksena on tappaa kaikki :DDKai nää [...]
   On paljon sellaista, mitä me lampaat emme ymmärrä. 
   Tuossa juuri eräässä ryhmässä henkilö kertoi parantuneensa long covidin oireista luontaislääkinnän avulla. Koronatartuntaa hän tosin ei ollut saanut, ehkä koska koronavirusta ei ole olemassa. 
   Kuinka hän siis oli saanut long covidin ilman koronatartuntaa? Tietysti viettämällä liian pitkän ajan rokotetun seurassa, jolloin piikkiproteiini tarttui häneen. 
   Vain valon ja älyn soturit voivat ymmärtää tämän rankan todellisuuden logiikan. Me muut jäämme ihmettelemään. 

   Lainaa

  82. Tulos: +25 (25 ääntä)
   jaahas: Jos oot tosiaan noin pihalla teknologiasta, ettet tiedä sen olevan olleen jo monta vuotta teknisesti mahdollista, niin en voi mitään.
   Koiriin ja kissoihin laitettavat RFID sirut ovat aika isoja, ei millään mene koronarokotteen todella ohuen neulan läpi.

   Lainaa

  83. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Hämärä hirmulisko: Heh, tää on aika hauskaa. Mun auton Bluetooth on mennyt rikki. Luulee koko ajan löytävänsä jonkin laitteen eikä anna mun ohittaa sitä, jotta saisin yhdistettyä kännykkäni. Olen sanonut, että autoni on kehittämässä oman keinoälyn eikä anna minun enää ohjailla musiikkivalintoja langattomasti. Nyt vasta [...]
   Jep. Se jatkuva Arttu Wiskarin renkutus ei ole mikään auton bugi, vaan kumpuaa sun syvimmistä toiveista.

   Lainaa

  84. Tulos: -6 (14 ääntä)
   Harmaa kivi:   Sirutus on. Kissanikin on sirutettu, tosin ihan eri kokoisella neulalla kuin mitä koronapiikeissä käytetään.  Mutta. Siihen minisiruun ei mahdu muuta infoa kuin kissan "sarjanumero", eläinlääkärin pitää sitten liimata tarra sanotulla numerolla eläimen passiin, ja itse pitää ilmoittaa erilaisiin [...]
   Kyllä siihen siruun saisi mahtumaan vaikka mitä, ei flash vie piitä juuri yhtään. Lähetykseen (näkyy puhelimessa BTnä) tarvii sitten enemmän piitä ja akun ja jotenkin se pitäisi ladata ja ...

   Lainaa

  85. Hidas kirahvi 19.1.2022 10:46
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Itämätön makkara: Joo, on niin saatanan pelottavaa, että puhelimen bluethoot löytää muidem ihmisten puhelimet, kun ihmisiä on ympärillä. Voi hyvää päivää. Ja lähteistä paras on tietysti "yks tyyppi Venäjällä" eikä vaikka tuhannet tutkijat, jotka ovat tutkineet ja tieteellisesti todistaneet virukseen liittyviä [...]
   "Ohjaillaan". Heidän käsityksensä ihmisaivoista ja niiden  ohjailusta on yksinkertaisen mekanistinen.
   Ja miksi tarvitsisi jollain sirulla ohjailla kun paksulla salaliittopaskalla ohjailu on niin paljon helpompaa ja toimii nimenomaan rokottamattomiin :D

   Lainaa

  86. Hidas kirahvi 19.1.2022 10:48
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Väsynyt: Koiriin ja kissoihin laitettavat RFID sirut ovat aika isoja, ei millään mene koronarokotteen todella ohuen neulan läpi.
   Eikä niissä ole virtalähdettä paikantamiseen saati "ohjailuun". Ne toimivat max. 10 cm päässä lukulaitteesta ja kertovat oman sarjanumeronsa.

   Lainaa

  87. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Mä en tiedä mun veriryhmää, saisinko mä sen tota kautta selville? Samoten kolesteroliarvot, tulehdusarvot ja veren happipitoisuus kiinnostaisi. Niin, ja koirien luustotutkimukset.

   Lainaa

  88. Listaamaton marja 19.1.2022 13:15
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Pienennettävä mansikka: huolestuttavinta tässä on, että tuo alkuperäinen taitaa olla entisen työkaverin vaimo. Että minkälaisessa porukassa sitä onkin aikoinaan tullut vietettyä aikaa. No onneksi on entinen.
   Muistaakseni se mies tuli kyllä vähän toppuuttelemaan tuohon.
   Itselleni on mielenkiintoista, kun huomaa, että osa FB-kavereista onkin selkeästi oman kuplan ulkopuolella, että noinkin voi tosiaan ajatella.

   Lainaa

  89. Tuomittava tiikeri 19.1.2022 13:52
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Alustettu majava: Ainakin Antti Heikkilä jakaa näitä näkemyksiään seuraajilleen.Varsinkin päättäjät ja korkea-arvoiset kansalaiset saavat _tietenkin_ vain vettä rokotteissa, jotta säästyvät rokotekuolemalta. *facepalm*
   Eikun päättäjät saa sitä OIKEAA rokotetta eikä myrkkyä niinkuin lampaat. Niin ne voi jatkaa meidän ohjailua ja käskyttämistä.

   Lainaa

  90. Tuomittava tiikeri 19.1.2022 13:59
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Pitääkin kokeilla tätä Bluetooth juttua rokottamattomaan kaveriin. Jos se kuitenkin näkyy onko se a) käynyt kuitenkin ottamassa rokotteen vai b) rokotettu salaa jossain?

   Lainaa

  91. Arkkienkeli 19.1.2022 14:15
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Love: Mitä tarkoitat, koko mokasta en löytäny mac-koodia. Mistä sinä bongasit sen?
   MAC-osoite on muotoa xx:xx:xx:xx:xx:xx ja joka mokassa on näkyvissä.

   Lainaa

  92. Arkkienkeli 19.1.2022 14:17
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Jahans. Koronarokotteen avulla saa ilmaisen BlueTooth yhteyden omaan kehoon? Ja eiku hakkeroitumaan omaan kroppaan ja kasvattamaan peni... eiku elinikää ja älykkyyttä.

   Lainaa

  93. Ruma norppa 19.1.2022 16:37
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   HyBa Monika, ja moni nielas :D

   Lainaa

  94. Vihreä humanisti 19.1.2022 19:12
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Myrkytön banaani: Parhain salaliittoteoria ikinä on jenkkien "suomea ei ole oikeasti olemassa vaan suomen kohdalla on oikeasti meri!" samalla kun itse istuu suomessa koneen äärellä lukemassa tuosta. Joka ikinen salaliittoteoria kuulostaa minusta ihan samalta, että ei kai kukaan täysjärkinen voi uskoa tuollaiseen, [...]
   Mikä on suomi?

   Lainaa

  95. Vihreä humanisti 19.1.2022 19:14
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Höpö: Eilen ensimmäisen kerran eksyin k-piikki sivulle kun kaveri laittoi linkkiä ja yllätyin kuinka asiallisen näköinen sivu sekä siitä että suurin osa viljellystä "ammattisanastosta" oli oikeaa. Sisältö oli jonkun joka ei käsitä viruksista tai edes peruskoulun biologiasta mitään kirjoittamaa ja siitä [...]
   Oletko koskaan kuullut pilkuista?

   Lainaa

  96. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 20.1.2022 0:06
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Päätön mansikka: Joo nää foliohattujen jutut menee kyllä jatkuvasti jännempään suuntaan, itsekin joudun (ikävä kyllä) näitä eräältä tuttavalta kuulemaan. Itselle ei ole vaan vielä selvinnyt että miksi ihmeessä sitä suolaliuosta porukalle annetaan niin monelle jos tarkoituksena on tappaa kaikki :DDKai nää [...]
   Olen miettinyt, että onko salaliittoteorioihin uskominen jonkinlainen uskonnon korvike. Sehän on tutkittu, että ihmisillä on luontainen taipumus uskoa yliluonnolliseen/saada elämälle "korkeampi tarkoitus", mutta kaikki ei tätä faktaa tiedä tai osaa yhdistää omaan ateistiseen maailmankuvaan. Niinpä samalla kun valistunut kansa kieltää jumalien olemassaolon satukirjamaisina tarinoina, se jokin aivoissa alkaa etsiä elämälle tarkoitusta paljastamalla salaliittoja erinäisistä asiayhteyksistä. Sekin nimittäin tiedetään, että jos uskoo yhteen salaliittoteoriaan, uskoo todennäköisesti useampiin. Näin yhtäkkiä elämällä onkin suurempi tarkoitus kuin pyöriä mitättömänä muurahaisena ihmiskunnan miljardien mitättömyyksien joukossa.

   Lainaa

  97. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Raiteeton riesa: Tarkoititko MAC-osoite?
   Ja näistä paskoista, jotka eivät tiedä mikä on MAC-osoite on, tulee tulevaisuudessa datanomeja. Olemme kusessa.

   Lainaa

  98. Leso harakka 20.1.2022 8:03
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kristian: Ja näistä paskoista, jotka eivät tiedä mikä on MAC-osoite on, tulee tulevaisuudessa datanomeja. Olemme kusessa.
   Ai niin kun ennen koulutusta pitääkin tietää kaikki alaan liittyvät asiat tosiaan. Niitä ei suinkaan ole tarkoitus opetella koulussa, vaan siellä sitten vaan nokitellaan, kuka on varmasti opetellut eniten ennen sitä. Toisekseen sellaista tutkintoa ei enää edes ole kuin datanomi vaan tieto- ja veistintätekniikan perustutkinnosta valmistuu erikseen joko sovelluskehittäjäksi tai IT-tukihenkilöksi.

   Lainaa

  99. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Bluetoothissa ei itse asiassa ole MAC:iä joten ei ole MAC-osoitetta. Tuo osoite on MAC-osoitetta aika lailla vastaava Bluetooth Address (BD_ADDR) eli ihan vaan Bluetooth-osoite voisi olla suomeksi. Ei kaikki laitteet lähetä nimeään. Joku spesiaali laite ei ollenkaan tai sitten lähettää vasta jos joku erikseen kysyy tai jos on laitteet paritettu. Omalla tavallaan hieman turvatonta jos laite lähettää nimen aina koska siten voisi vaikka seurata sitä että onko joku lähellä, esim. naapuri kotosalla. Parempi on olla lähettämättä nimeä ja muutenkin käyttää kiinteän Bluetooth-osoitteen sijasta satunnaista Bluetooth-osoitetta.

   Lainaa

  100. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tuhomaatti: kuvan koodit on laitteiden MAC-koodeja (eli laitteen yksilöllisiä sarjanumerokoodeja). Ilmoitetaan heksadesimaalikoodeina eli pari merkkiä kerrallaan erotettuna kaksoispisteellä. Kertovat puhtaasti numeerisen arvon joilla bluetooth laitteet voi erotella eri laitteet toisistaan.
   Kiitos kun valaisit asiaa. 🙏🏻 😊

   Lainaa

  101. Vastuuton hämähäkki 21.1.2022 11:48
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Leso harakka: Ai niin kun ennen koulutusta pitääkin tietää kaikki alaan liittyvät asiat tosiaan. Niitä ei suinkaan ole tarkoitus opetella koulussa, vaan siellä sitten vaan nokitellaan, kuka on varmasti opetellut eniten ennen sitä. Toisekseen sellaista tutkintoa ei enää edes ole kuin datanomi vaan tieto- ja [...]
   Ja valmistuu ihan yhtä osaamattomaksi kuin entinen datanomi. Ja kyllä osaamista pitää saada muualtakin kuin koulusta. Jos menet pelkän kouluopetuksen mukaan, niin aika paskaksi saat monet systeemit.

   Lainaa

  102. Vastuuton hämähäkki 21.1.2022 11:49
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Jusu: Bluetoothissa ei itse asiassa ole MAC:iä joten ei ole MAC-osoitetta. Tuo osoite on MAC-osoitetta aika lailla vastaava Bluetooth Address (BD_ADDR) eli ihan vaan Bluetooth-osoite voisi olla suomeksi. Ei kaikki laitteet lähetä nimeään. Joku spesiaali laite ei ollenkaan tai sitten lähettää vasta jos [...]
   A Bluetooth address sometimes referred to as a Bluetooth MAC address, is a 48-bit value that uniquely identifies a Bluetooth device.

   Lainaa

  103. Vakaa ankerias 21.1.2022 15:41
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Alakerran pumppu ei selvästikään pumppaa yläkertaan asti.

   Lainaa

  104. Särmikäs gaselli 21.1.2022 16:16
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Vastuuton hämähäkki: Ja valmistuu ihan yhtä osaamattomaksi kuin entinen datanomi. Ja kyllä osaamista pitää saada muualtakin kuin koulusta. Jos menet pelkän kouluopetuksen mukaan, niin aika paskaksi saat monet systeemit.
   Sen takia on työssäoppimista (entinen työharjoittelu) nykyään niin paljon.

   Lainaa

  105. Särmikäs gaselli 21.1.2022 16:20
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Leso harakka: Ai niin kun ennen koulutusta pitääkin tietää kaikki alaan liittyvät asiat tosiaan. Niitä ei suinkaan ole tarkoitus opetella koulussa, vaan siellä sitten vaan nokitellaan, kuka on varmasti opetellut eniten ennen sitä. Toisekseen sellaista tutkintoa ei enää edes ole kuin datanomi vaan tieto- ja [...]
   Jotkut opettajatkin on sitä mieltä, että kouluun mennessä tulee osata opiskeltava asia. Itse ummikkona aikanaa kyselin asioista ja opettaja tiuskaisi: "Onko sulla kyselyikä?"

   Lainaa

  106. Harmaa kivi 21.1.2022 18:08
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Olen miettinyt, että onko salaliittoteorioihin uskominen jonkinlainen uskonnon korvike. Sehän on tutkittu, että ihmisillä on luontainen taipumus uskoa yliluonnolliseen/saada elämälle "korkeampi tarkoitus", mutta kaikki ei tätä faktaa tiedä tai osaa yhdistää omaan ateistiseen maailmankuvaan. Niinpä [...]
     Korkeampi tarkoitus elämälle on aika syvä tarve, mutta miksi sitä pitää hakea älyttömyyksistä? Amnestyllä on tilaa aktiivijäsenille, kyllä siinä tuntee itsensä aika ei-muurahaiseksi kun on saanut syyttömän ulos vankilasta. Tai jos nyt välttämättä pitää uskoa olemattomiin, niin miten vaikka kirkon vapaaehtoiseksi auttamaan vanhuksia tai jotain. On tutkittua, että muiden auttaminen ja luottamus yhteisöön kohentaa omaa elämänlaatua juuri tarkoituksen tunteen kautta -muiden sairastuttaminen koronaan ja vainoharhaisuus kanssaihmisiä kohtaan varmaankaan ei. (Ei silti, itsekin tunnen itseni vähän vainoharhaiseksi, kun tietää, että näitä "rokotuskriittisiä" vaeltelee pitkin. En ainakaan pidä vainoharhaisuutta, omaani tai muiden, hyvänä asiana).

   Lainaa

  107. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Meitä on nyt tässä sohvalla vierekkäin neljä kahteen kertaan rokotettua henkilöä, mutta silti puhelimeni ei löydä yhtäkään epämääräisesti nimettyä 5G-sirua lähistöltä. Ollaanko me saatu jotain toimimattomia kiinankopiosiruja?! 🤔🤷‍♀️

   Lainaa

  108. Tulos: +1 (1 ääni)
   Särmikäs gaselli: Sen takia on työssäoppimista (entinen työharjoittelu) nykyään niin paljon.
   Aina tätä on ollut, ja onneksi tulee olemaan. Jossain välissä jotkut kuvitteli, että koulun penkiltä saa täysin valmiin työntekijän. Joskus toki on ollut myös tilanteita joissa koulun penkiltä on saanut täysin asiasta mitään ymmärtämättömän, joko koulutuksen sopimattomuuden tai muusta syystä.

   Lainaa

  109. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Naurattaa että nämä käyttää FACEBOOKIA ja kantaa sitä älypuhelinta taskussaan, ja kuvittelee että yhtään kukaan tarvii jotain jäljitintä vielä niiden lisäksi.

   Lainaa

  110. Parantava kameli 24.1.2022 15:54
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Love: Mitä tarkoitat, koko mokasta en löytäny mac-koodia. Mistä sinä bongasit sen?
   Hiukan on taas perus-ATK -taidot hakusessa jengillä. Googleen MAC Address, niin helpottaa. Ja ei, se ei ole mikään "koronakoodi", vaan Applen kehittämä joskus 70-luvulla.

   Lainaa

  111. Talviasuttava delfiini 25.1.2022 14:38
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Itkettää, että tyhmiä ihmisiä on näin paljon. En minäkään mikään nero ole, mutta helvetti sentään.

   Lainaa

  112. Manalalainen mestari 27.1.2022 3:42
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tornipöllö: Onhan se niin perkeleen karmivaa, että puhelin ilmoittaa ympärillä olevista Bluetooth-laitteista kun ympärillä on ihmisiä. Kyllä sen on pakko johtua rokotteista ja jäljittimistä ja mikrosiruista sun muista eikä suinkaan siitä, että nykyään lähes jokaisella ihmisellä on oma luuri taskussa... Ei nyt [...]
   Ja kas, näinhän ne uskonnotkin ovat syntyneet...

   Lainaa

  113. Vammanen apina 27.1.2022 3:54
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Voiko ihmiset olla oikeesti näin tyhmiä? Joutuu miettimään että onko nää niin nuoria vai niin vanhoja etteivät oo ehtiny / tarvinnu opetella miten yhdistetään puhelin muihin laitteisiin? Vai johtuuko vaan tylysti aivosolujen puutteesta?

   Lainaa

  114. Manalalainen mestari 27.1.2022 4:03
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Parantava kameli: Hiukan on taas perus-ATK -taidot hakusessa jengillä. Googleen MAC Address, niin helpottaa. Ja ei, se ei ole mikään "koronakoodi", vaan Applen kehittämä joskus 70-luvulla.
   Ei ole Applen kehittämä... Ei liity omenamäkkeihin mitenkään.

   Lainaa

  115. Kärkäs seppä 7.2.2022 21:10
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Mulle on jäänyt nyt kyllä perehdytys puolitiehen näissä rokotuksissa. Mä kun olen sekoittanut yhdessä pullossa rokotteen ja vetänyt sen 7 eri ruiskuun. Olisko sieltä pitänyt osata vetää rokoteaine niin, että jokaiseen ruiskuun tulee oma mikrosiru? Miten ne pitäisi erottaa sieltä? Nyt on tainnu käydä niin, ettei oo menny sirut tasan. Et jos sulla ei näy mitään laitetta, niin sä et oo ehkä saanu sirua ja joku toinen on saanu useemman. Hups.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bluetooth, jäljitin, koodi, laitteet, nimi, rokote, salaliittoteoria

 • Uusimmat

 • Kategoriat