Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 539

Miltä näyttää vanhainkoti uudelle sukupolvelle?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 539

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +234 (272 ääntä)
   Itse mietin, että tolla kuvituskuvalla yritetään vissiin luoda jotkut hakkerivibat :D

   Lainaa

  2. Tulos: +67 (151 ääntä)
   Eihän tuossa tekstaripalstan sekoilussa tietenkään järjen hiventäkään ollut, mutta ilmasto tosiaan lämpenee tällä hetkellä aika tasan 2 astetta 50 vuodessa joten edes se meni vahingossa oikein. Hyvä että piti oikein tarkentaa että ilmasto ei lämpene 2 astetta vuodessa :D Älä siihen torttua väännä, salapoliisi.

   Lainaa

  3. Tulos: +406 (430 ääntä)
   Henna, 'on se kyllä käsittämätöntä', että näet kaiken niin omien ennakkoluulojesi kautta, että 10-vuotiaan pojan tilalla komeileekin aikuinen nainen. Hanki aivot. (Ja silmät.)

   Lainaa

  4. Maailmankuulu krokotiili 28.12.2021 4:17
   Tulos: +233 (247 ääntä)
   Kuinkakohan paljon tästä asiasta pitää puhua ennen kuin viimeisetkin hoksaa että ilmasto on eri asia kun paikallinen säätila? Ja tekstaripalstan huolehtijalle haluaisin sanoa, että jotenkin tuntuisi luonnolliselta, että kun uudet sukupolvet vanhenee, myös kuunneltava musiikki ym meno ja kulttuuri palvelutaloissa muuttuu. Vaikka toki virsienkuuntelijoita kuulunee kaikkiin sukupolviin, ja jostain syystä iskelmän myös, mutta mun on ainakin vaikea nähdä, että Simon & Garfunkelia farkuissa fiilistelevä äitini yhtäkkiä jonain aamu heräisi, laittaisi papiljotit päähän ja puolihameen päälle ja alkaisi kuunnella radiosta aamujumalanpalvelusta kuten oma äitinsä – ja ihan vaan siksi että ikää alkaa kertyä. Kyllähän katukuvassa myös enenevissä määrin näkyy vanhoja ihmisiä joilla on esim pinkit tai siniset hiukset, joka vielä vähän aikaa sitten olisi ollut aika iso ihmetyksen aihe kanssakulkijoillle. Että eiköhän siellä palvelutalossa saa Rammsteiniakin sitten fiilistellä jos siltä tuntuu, kukapa sitä estämään.

   Lainaa

  5. Young, willing & fully vaccinated 28.12.2021 4:51
   Tulos: -36 (312 ääntä)
   Melko ahdasmielistä olettaa, etteikö kymmenvuotias suomalaispoika voisi olla syvällä sisimmässään musliminainen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

   Lainaa

  6. Esteetön satuhahmo 28.12.2021 7:35
   Tulos: +92 (98 ääntä)
   Mun isä oli syntynyt 60-luvulla ja oli kova poika soittaa ja kuuntelee rockia, metallia ja punkia. Jos ei olisi kotiin kupsahtanut syövän takia viiskymppisenä, vaan olisi elänyt vainhainkoti-ikään saakka, niin varmasti ois hänen huoneessaan soinut ihan muut genret kuin iskelmät. Luultavasti eniten soitettu kappale olisi ollut Knockin on Heavens Door tai Thunderstruck ja varmasti olisi kitaraakin yrittänyt vielä rämpytellä mukana kuin nuorempana konsonaan.

   Lainaa

  7. Sotaisa vihannes 28.12.2021 8:11
   Tulos: -135 (253 ääntä)
   Helvetti, että meni ihon alle toi Lenitan alentuva äänensävy hoitamiansa palvelutaloasujia kohtaan, ihan ku ne asukkaat olis jotain nukkeja tai eläimiä, joilla ei ns. oikeasti voisi olla tunteita toisia ihmisiä kohtaan. Ennemmin ku musiikkiin, niin itsellä hajoisi pää palvelutalossa asuessa ensimmäisenä siihen huutolässytykseen, mitä hoitohenkilökunta tuntuu ensisijaisesti harrastavan

   Lainaa

  8. Pikimusta kettu 28.12.2021 9:13
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   Oisko Lauralla aika mennä takas kouluun jos ei osaa kolmeen laskea? 1 3 4 5...?

   Lainaa

  9. Sammaleeton papukaija 28.12.2021 9:23
   Tulos: +143 (149 ääntä)
   Maailmankuulu krokotiili: Kuinkakohan paljon tästä asiasta pitää puhua ennen kuin viimeisetkin hoksaa että ilmasto on eri asia kun paikallinen säätila?
   Vastaus tähän taitaa löytyä radiotekniikasta: jos vastaanotin ei ole päällä, mikään lähetysteho ei riitä.

   Lainaa

  10. Tulos: +116 (120 ääntä)
   Sammaleeton papukaija: Vastaus tähän taitaa löytyä radiotekniikasta: jos vastaanotin ei ole päällä, mikään lähetysteho ei riitä.
   Nykään on myös kauheasti niitä vastaanottimia, jotka ottaa vastaan vain yhtä kanavaa.

   Lainaa

  11. Tunteeton hai 28.12.2021 10:07
   Tulos: +93 (117 ääntä)
   Ei se oo musliminaisten halusta tehdä töitä, vaan kulttuurista johtuvista syistä. Eikö Henna sen vertaa jaksa faktoja etsiä, ennen kuin alkaa huutamaan?

   Lainaa

  12. Aatteeton piikkisika 28.12.2021 10:18
   Tulos: +58 (70 ääntä)
   Kyllä mäkin aattelin vilkaisun perusteella, että kuvassa nainen, jolla huivi. Elämä on paljon jännittävämpää, kun näkee asiat välillä väärin.Sateenvarjot kivääreinä yms. Mieli toki kannattaa pitää avoinna. =D

   Lainaa

  13. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 28.12.2021 10:37
   Tulos: +88 (90 ääntä)
   Juu, Laura, kolmannen rokotuksen ottamista ekan jälkeen oikein suositellaan, tokan voi jättää sitten myöhemmäksi odottamaan

   Lainaa

  14. Ylpeä mäyrä 28.12.2021 11:06
   Tulos: +127 (133 ääntä)
   Ite mietin tätä musiikkiasiaa jo nollarilla lapsikuorolaisena, kun tehtiin keikkaa palvelutaloissa just semmosella lähinnä hengellistä kamaa sisältävällä ohjelmistolla. Tuntu että ne mummelit ja papat oli vielä ankeammalla mielellä meidän keikan jälkeen kuin ennen keikkaa 🙈

   Lainaa

  15. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Sammaleeton papukaija: Vastaus tähän taitaa löytyä radiotekniikasta: jos vastaanotin ei ole päällä, mikään lähetysteho ei riitä.
   Kyllä ennen vanhaan radiomaston juurella  kattilankannetkin  resonoi  lähetyksen mukaan. Ei sitä uutisten kuulemiseen vastaanotinta tarvittu, ellei nyt kantta lasketa vastaanottimeksi

   Lainaa

  16. Häikäilemätön myyrä 28.12.2021 11:42
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Laura varmaankin ottanut Sputnik-rokotetta, jossa ensimmäinen ja toinen eivät ole samaa, jolloin kolmannen voisi ehkä ottaa ensimmäisen jälkeen.

   Lainaa

  17. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Saakohan omina vanhuuspäivinä ottaa oman soittimen/spotifyn/minkä lienee tulevaisuuden musiikkiaplikaation mukaan? Voi sitten rauhassa kuunnella Brymiriä, Wintersunia, Slayeria ynnä muuta 🤘☺️

   Lainaa

  18. Tulos: +74 (102 ääntä)
   Sotaisa vihannes: Helvetti, että meni ihon alle toi Lenitan alentuva äänensävy hoitamiansa palvelutaloasujia kohtaan, ihan ku ne asukkaat olis jotain nukkeja tai eläimiä, joilla ei ns. oikeasti voisi olla tunteita toisia ihmisiä kohtaan. Ennemmin ku musiikkiin, niin itsellä hajoisi pää palvelutalossa asuessa [...]
   Miten niin alentuvasti? Eihän tuossa kommentissa ollut mitään viittaustakaan palvelutalon asukkaiden arvosta suhteessa hoitajaan? Se asia mikä meni sun ihon alle on kyllä ihan jotain muuta kuin Lenitan kommentti. Satiaisia ehkä?

   Lainaa

  19. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Jostain syystä sain ihan hirveen hepulin tosta "musliminaisesta" :DD voi Henna Henna...

   Lainaa

  20. Paidaton hyeena 28.12.2021 13:58
   Tulos: +154 (158 ääntä)
   Muslimivihaajilla on kyllä mielenkiintoinen tapa nähdä huntuja joka paikassa. Itse muutama vuosi sitten kevättalvella kietaisin huivini pään peitteeksi, kun pipo oli jäänyt ja viima kylmäsi korvia. Eiköhän sieltä tullut tällainen vastaava "sankari" huutelemaan haukkumasanoja ja tivaamaan huivista. Näytin aivan selkeästi kalvakalta kantasuomalaiselta, ja minulla oli pentagrammikuvioinen takki, jota muslimi tuskin vetäisi ylleen. Huivi ei ollut edes sidottu kuin huntu, vaan kietaistu pään ympärille laiskasti. Uskomatonta.

   Lainaa

  21. Tulos: +49 (65 ääntä)
   Sotaisa vihannes: Helvetti, että meni ihon alle toi Lenitan alentuva äänensävy hoitamiansa palvelutaloasujia kohtaan, ihan ku ne asukkaat olis jotain nukkeja tai eläimiä, joilla ei ns. oikeasti voisi olla tunteita toisia ihmisiä kohtaan. Ennemmin ku musiikkiin, niin itsellä hajoisi pää palvelutalossa asuessa [...]
   Ootko ihan sekasin. Mikä helvetin alentuva äänensävy? Taidat nähdä kaiken negatiivisessa muodossa?

   Lainaa

  22. Karkea albatrossi 28.12.2021 20:23
   Tulos: +92 (92 ääntä)
   Paidaton hyeena: Muslimivihaajilla on kyllä mielenkiintoinen tapa nähdä huntuja joka paikassa. Itse muutama vuosi sitten kevättalvella kietaisin huivini pään peitteeksi, kun pipo oli jäänyt ja viima kylmäsi korvia. Eiköhän sieltä tullut tällainen vastaava "sankari" huutelemaan haukkumasanoja ja tivaamaan huivista. [...]
   Mun eräs tuttu kerran sanoi, että mun pitäis sitoa niin ikään talvihuivi eri tavalla, että mua ei vahingossa luultaisi muslimiksi. Oli tosissaan ja totes vielä, et tosi noloa kulkea mun kanssa. Ja olin vaan kietassut kerran korvien ympäri ja siitä kaulan alle, ja väritykseltäni peruskalpea suomalainen ja vaatteet muuten "tavallisia". Että joo, ihmiset osaa hämmästyttää.

   Lainaa

  23. Vallaton vuohi 28.12.2021 21:02
   Tulos: +93 (99 ääntä)
   Karkea albatrossi: Mun eräs tuttu kerran sanoi, että mun pitäis sitoa niin ikään talvihuivi eri tavalla, että mua ei vahingossa luultaisi muslimiksi. Oli tosissaan ja totes vielä, et tosi noloa kulkea mun kanssa. Ja olin vaan kietassut kerran korvien ympäri ja siitä kaulan alle, ja väritykseltäni peruskalpea [...]
   Naurettavaa tämä huivivaivo, mutta pakko sen verran valistaa, että muslimikin voi olla iholtaan minkä värinen tahansa ja moni käyttää huivin kanssa ihan "tavallisia" vaatteita.

   Lainaa

  24. Tulos: -20 (42 ääntä)
   Tuo Lauran rokotekysymys on sikäli ihan validi, että useissa kunnissa vapaita aikoja rokotuksiin on pilvin pimein kolmatta rokotusta hakeville, mutta toista rokotusta tarjotaan aikoja helmi-maaliskuulle. Eli IT-järjestelmien "järkevyyden" vuoksi voit nähdä että pääsisit hakemaan omaa rokotettasi kolmatta rokotetta, mutta et sitä toista, jonka moni nuori vielä tarvitsisi. Koska onhan se eläkeläisten uimahalliin ja kahvilaan pääseminen taas paljon tärkeämpää, kuin nuorten työssäkäynti...

   Lainaa

  25. Laho karpalo 28.12.2021 21:56
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Hennassa on elämän koulu vahvana läsnä. Ehkä hieman rasismiakin.

   Lainaa

  26. Itseasiassa 28.12.2021 21:57
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Young, willing & fully vaccinated: Melko ahdasmielistä olettaa, etteikö kymmenvuotias suomalaispoika voisi olla syvällä sisimmässään musliminainen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.
   Ei anneta, koska se ahdistaa Hennaa.
   Olen kyllä nähnyt monia musliminaisia töissä. Pitäisikö käydä sanomassa, että lapset ovat hoitamatta kotona? Suomessa vain harvempi tienaa niin että voi isännän palkalla elellä hyvin koko perhe. 

   Lainaa

  27. Itseasiassa 28.12.2021 22:00
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Juu, Laura, kolmannen rokotuksen ottamista ekan jälkeen oikein suositellaan, tokan voi jättää sitten myöhemmäksi odottamaan
   Ei, jotkut kun jo uhkailee, että niitä piikkejä tarvitaan ainakin kahdeksan, niin mä otan sen kahdeksannen suoraan.

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (34 ääntä)
   Kilokalori: Tuo Lauran rokotekysymys on sikäli ihan validi, että useissa kunnissa vapaita aikoja rokotuksiin on pilvin pimein kolmatta rokotusta hakeville, mutta toista rokotusta tarjotaan aikoja helmi-maaliskuulle. Eli IT-järjestelmien "järkevyyden" vuoksi voit nähdä että pääsisit hakemaan omaa rokotettasi [...]
   No ei kyllä saatanassa ole validi kysymys ellei sitten ihan aivokuollut ole.
   Vaikka sä hakisit kakkospiikin samaan aikaan kuin eläkeläiset kolmosensa, niin rokoteannosten määrä sun kehossa on edelleen se kaksi kpl.

   Lainaa

  29. Eksakti vesinokkaeläin 28.12.2021 22:02
   Tulos: +25 (45 ääntä)
   Karkea albatrossi: Mun eräs tuttu kerran sanoi, että mun pitäis sitoa niin ikään talvihuivi eri tavalla, että mua ei vahingossa luultaisi muslimiksi. Oli tosissaan ja totes vielä, et tosi noloa kulkea mun kanssa. Ja olin vaan kietassut kerran korvien ympäri ja siitä kaulan alle, ja väritykseltäni peruskalpea [...]
   Ei sillä, että tuon huivin käytön nyt tulisi noin suuria tunteita aiheuttaa, mutta miten ihmeessä sun ihonväri ja muut vaatteet liittyi asiaan millään tavalla? :D

   Lainaa

  30. Vihreä humanisti 28.12.2021 22:07
   Tulos: -41 (47 ääntä)
   Tunteeton hai: Ei se oo musliminaisten halusta tehdä töitä, vaan kulttuurista johtuvista syistä. Eikö Henna sen vertaa jaksa faktoja etsiä, ennen kuin alkaa huutamaan?
   Jättää uskonnot ja dominoivat karvamiehet, niin luulisi työnteon onnistuvan, mikäli halua löytyy.

   Lainaa

  31. Tulos: +23 (29 ääntä)
   traumcity: No ei kyllä saatanassa ole validi kysymys ellei sitten ihan aivokuollut ole. Vaikka sä hakisit kakkospiikin samaan aikaan kuin eläkeläiset kolmosensa, niin rokoteannosten määrä sun kehossa on edelleen se kaksi kpl.
   Et ehkä huomannut tuota sanavalintaani IT-järjestelmien "järkevyydestä" ja pienestä sarkasmista. Hyvis piste fi sivustolla (joka on useiden maakuntien koronarokotevaraussivusto) yhden rokotteen ottanut ei tällä hetkellä löydä aikoja toiseen rokotteeseen ennen helmikuuta, mutta valitsemalla varauskirjan "3. koronarokote" aikoja löytyykin heti ensi viikolle. Nämä siis eri varaustyyppejä. Ja koska järjestelmä myöntää varausoikeudet molempiin tapahtumiin, voisi Laura IT-järjestelmän "järkevyyden" takia varata rokotteen nimeltä "3. koronarokotteen tehoste" ensi viikolle, vaikka sitä "2. koronarokote" aikoja ei saa. Monet lehdetkin ovat tästä kirjoitelleet. Vauhdilla tehty ja rahastettu systeemi. Tästä siis päättelin, että Laura on tämänlaisen ongelman takia ottamassa "kolmatta" rokotettaan ennen "toista", vaikka eihän se rokote oikeasti ole kolmas. Edes kiroilemalla.

   Lainaa

  32. Paheksuttava monni 29.12.2021 0:29
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Tuli Hennasta mieleen tämä tapaus: https://www.cbc.ca/radio/asithappens/as-it-happens-wednesday-edition-1.4232025/how-a-far-right-group-in-norway-mistook-bus-seats-for-burkas-1.4232028

   Lainaa

  33. Vastikkeeton makkara 29.12.2021 8:55
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Sotaisa vihannes: Helvetti, että meni ihon alle toi Lenitan alentuva äänensävy hoitamiansa palvelutaloasujia kohtaan, ihan ku ne asukkaat olis jotain nukkeja tai eläimiä, joilla ei ns. oikeasti voisi olla tunteita toisia ihmisiä kohtaan. Ennemmin ku musiikkiin, niin itsellä hajoisi pää palvelutalossa asuessa [...]
   Aikuisten kehitysvammaisten hoitokodissa harkkaa opastava hoitaja tuumi että asukit ovat kuin koiria, niille pitää näyttää kuka määrää. Olin aika järkyttynyt, kun pelkkä vitsikään tuo läppä ei ollut. En jäänyt alalle.

   Lainaa

  34. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Apuva: Jostain syystä sain ihan hirveen hepulin tosta "musliminaisesta" :DD voi Henna Henna...
   Henna tai Kodarit on näköjään poistanut originaalin kommentin. Harmin paikka. Minusta idioottien pitäisi päästä enemmän julkisuuteen, jotta tietäisimme väistää elävässä elämässä ja varoittaa lapsia sekaantumasta henkilöihin, joilla kromosomit vuotavat visvaa ja muuta oksennusta.

   Lainaa

  35. Pehmeä jänis 29.12.2021 10:26
   Tulos: -28 (28 ääntä)
   Young, willing & fully vaccinated: Melko ahdasmielistä olettaa, etteikö kymmenvuotias suomalaispoika voisi olla syvällä sisimmässään musliminainen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.
   No se paitsi että just muslimi "nainen"... Tuppaavaat meinaan kiviittää moiset

   Lainaa

  36. Sammaleeton papukaija 29.12.2021 11:19
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   wiljami: Kyllä ennen vanhaan radiomaston juurella  kattilankannetkin  resonoi  lähetyksen mukaan. Ei sitä uutisten kuulemiseen vastaanotinta tarvittu, ellei nyt kantta lasketa vastaanottimeksi
   Vastaanotin on vastaanotin, oli se sitten heterodynimallinen, kidekone tai kattilankansi.

   Lainaa

  37. Meluisa hilleri 29.12.2021 13:05
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Sammaleeton papukaija: Vastaanotin on vastaanotin, oli se sitten heterodynimallinen, kidekone tai kattilankansi.
   Voi kiitos kun muistutit, käynkin heti kytkemässä kattilankanteni päälle.

   Lainaa

  38. heimosenkeimo 29.12.2021 15:02
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Sotaisa vihannes: Helvetti, että meni ihon alle toi Lenitan alentuva äänensävy hoitamiansa palvelutaloasujia kohtaan, ihan ku ne asukkaat olis jotain nukkeja tai eläimiä, joilla ei ns. oikeasti voisi olla tunteita toisia ihmisiä kohtaan. Ennemmin ku musiikkiin, niin itsellä hajoisi pää palvelutalossa asuessa [...]
   käsittääkseni noi hoitajat on robotteja tai ainakin vetää täysin autopilotilla.

   Lainaa

  39. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Laura: Saakohan omina vanhuuspäivinä ottaa oman soittimen/spotifyn/minkä lienee tulevaisuuden musiikkiaplikaation mukaan? Voi sitten rauhassa kuunnella Brymiriä, Wintersunia, Slayeria ynnä muuta 🤘☺️
   Ei. Omaa applikaatiota ei saa puhelimessa olla, ja pitää olla doro.

   Lainaa

  40. Päätön mansikka 30.12.2021 6:36
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   "On se kauheeta kuinka ne muslimit alistaa naisia ja pakottaa ne elään ja pukeutuun tietyllä tapaa :(((( JA ETTE SITTEN SAATANA KÄYTÄ MITÄÄN HUIVIA ME OLLAAN SUAMESSA PERKELE!!!!1!!1!!1"

   Lainaa

  41. Uniikki sohvaperuna 30.12.2021 22:28
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Mä kärsin aurinkoihottumasta ja migreenistä, jota auringonvalo pahentaa. Oltiin mökillä Savossa ja paikallisen Prisman parkkiksella päätin kirkkaana kesäpäivänä kietaista ison huivin pään ja hartioiden suojaksi, kun kävelin kaukaa sisälle... VIRHE!! Se katseitten määrä oli jäätävä..

   Lainaa

  42. Luettava unikeko 31.12.2021 20:02
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   La Llorona: Henna, 'on se kyllä käsittämätöntä', että näet kaiken niin omien ennakkoluulojesi kautta, että 10-vuotiaan pojan tilalla komeileekin aikuinen nainen. Hanki aivot. (Ja silmät.)
   Vaikeaa enää. Ne olisi pitänyt vanhemmilta periä sukusoluissa

   Lainaa

  43. Rottanpää 1.1.2022 16:12
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tunteeton hai: Ei se oo musliminaisten halusta tehdä töitä, vaan kulttuurista johtuvista syistä. Eikö Henna sen vertaa jaksa faktoja etsiä, ennen kuin alkaa huutamaan?
   Ei taida Hanna ihan olla näitä fakta-ihmisiä.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Maailmankuulu krokotiili: Kuinkakohan paljon tästä asiasta pitää puhua ennen kuin viimeisetkin hoksaa että ilmasto on eri asia kun paikallinen säätila? Ja tekstaripalstan huolehtijalle haluaisin sanoa, että jotenkin tuntuisi luonnolliselta, että kun uudet sukupolvet vanhenee, myös kuunneltava musiikki ym meno ja kulttuuri [...]
   Mun tätivainaa värjäytti hiuksiaan violetiksi vuoskymmenet. Muutenkin oli tyylistään tarkka loppuun saakka. Nyt olisi jo yli 90. En usko että olisi hänkään virsistä niin perustanut.

   Lainaa

  45. Karu katkarapu 5.1.2022 19:49
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Sotaisa vihannes: Helvetti, että meni ihon alle toi Lenitan alentuva äänensävy hoitamiansa palvelutaloasujia kohtaan, ihan ku ne asukkaat olis jotain nukkeja tai eläimiä, joilla ei ns. oikeasti voisi olla tunteita toisia ihmisiä kohtaan. Ennemmin ku musiikkiin, niin itsellä hajoisi pää palvelutalossa asuessa [...]
   Ai sinäkö pystytkin lukemaan äänensävyn..? Mielenkiintoista..

   Lainaa

  46. Naulaton salaatti 27.1.2022 0:28
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Koska Hennan ainoa työkalu on vasara, kaikki ongelmat näyttää nauloilta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ilmastonmuutos, itsenäisyyspäivä, kodarit, kolmas rokote, korona, lämpötila, mainos, musiikki, muslimit, palvelutalo, sää, vanhainkoti, vanhukset