Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 431

Vanha kunnon Nokia.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 431

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +325 (401 ääntä)
   Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍

   Lainaa

  2. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 7.12.2021 0:29
   Tulos: +132 (140 ääntä)
   Nokialainenhan se siellä taputtaa pikkuveljeään päähän.

   Lainaa

  3. Kiistaton kissa 7.12.2021 1:03
   Tulos: -124 (198 ääntä)
   Äölkj: Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍
   Roskiinko pitäis heittää jos ei rasva sopinutkaan? Vaikka Kela osan korvaakin hinnasta, joudut silti itsekin makssmaan ja mitä enemmä kerral ostaa, sitä halvemmaks tulee.. 

   Lainaa

  4. Darwinisti 7.12.2021 1:16
   Tulos: +59 (73 ääntä)
   Äölkj: Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍
   Ja sitten vielä kehtaavat väittää, ettei paskasta saa konvehtia!

   Lainaa

  5. Tulos: -30 (120 ääntä)
   Äölkj: Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍
   Niin tai vaikka joku läheinen kuollut ja ei viittis roskiinkaan heittää. Tai voihan olla ettei me voida tietää näillä vihjeillä mistä moiset purnukat on suklaan himoiselle myyjälle päätyneet. Tai sitten vakuutusyhtiön lääkäri on tyrännyt ja kirjoittanut väärää rasvaa. Ei voi tietää. Ehkä jotain ihan muuta on tapahtunut, todennäköisesti?

   Lainaa

  6. Apinaattori 7.12.2021 4:47
   Tulos: -20 (118 ääntä)
   Äölkj: Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍
   Se ei taida olla sun murhees. Tossa on niin monta mahdollisuutta miksi hänellä nuo on ja toi hinta viä niin ei tuossa nyt tienaamisestakaan oikein ole kyse joten...

   Lainaa

  7. Ananaskirjain 7.12.2021 5:03
   Tulos: +150 (172 ääntä)
   Siinä vaiheessa kun kyse on jonkun muun ihmisen reseptivoiteista, olisi vähintäänkin kohteliasta ja kohtuullista irrottaa reseptin toimitustarra pullon kyljestä viimeistään myyntikuvaa ottaessa… Valtio korvaa kelakorvauksina lääkkeistä 40%, jos ne on määrätty sairauden hoitoon. Ilman reseptiä yksi pumppupullo maksaisi tällä hetkellä 14-17e, reseptin kanssa noin 9-11e. Henkilökohtaisesti en kehtaisi myydä/vaihtaa/ostaa toiselle henkilölle tarkoitettuja ja korvattuja perusvoiteita.

   Lainaa

  8. Ananaskirjain 7.12.2021 5:10
   Tulos: +34 (54 ääntä)
   Äölkj: Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍
   Kela korvannut rasvat joltain osin, kun reseptitoimitustarra on jäänyt kuvaan. Ainakin kerryttänyt alkuomavastuuta, jos ei muuta. Mutta mistä arvelit vakuutusyhtiön maksaneen perusvoiteet? Itse en löytänyt kuvasta tai tekstistä yhtään vihjettä vakuutusyhtiöön liittyen.

   Lainaa

  9. Elävä taistelija 7.12.2021 7:19
   Tulos: -22 (38 ääntä)
   Eetu on asian ytimessä. Ihmiset takertuu aivan turhiin asioihin varsinkin somessa.

   Lainaa

  10. Toipuva haisunäätä 7.12.2021 7:36
   Tulos: +94 (106 ääntä)
   Jos on toimeentulotuella, apteekkiin saa maksusitoumuksen, millä saa kaikki reseptilääkkeet ilmaiseksi. Kyllähän noita perusvoiteita aika usein näkyy kirppiksillä myynnissä, että tuskin ne kaikki on kuolinpesistä peräisin. Vähän atooppista ihoa mitä on varmaan valtaosalla suomalaisista ja noita kirjoitellaan aika avokätisesti menekki on nähden. Ei niillä kyllä montaa kymppiä kuussa pääse tienaamaan ja jos on missään päässyt seuraamaan vähänkään isommista yhteisistä rahoista päättävien toimintaa, en kyllä jäisi kovin pitkäksi aikaa parista rasvapurkista katkeroitumaan.

   Lainaa

  11. Vyölaukkuun pukeutunut karpalo 7.12.2021 7:46
   Tulos: +37 (103 ääntä)
   Ihmisillä tulee ekana moeleen "Kela korvannut, toimeentulotuki" jne. 😳 Katkeruus on syvällä tässä kansassa.

   Lainaa

  12. Vastarannan kiiski 7.12.2021 9:44
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Äölkj: Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍
   En tiedä, onko kyseessä juuri tämä sama, mutta Tampereen ympäristössä eräs nainen maksattaa kauan sitten tapahtuneen liikenneonnettomuuden perusteella kaikki apteekkiostokset vakuutusyhtiöllä. Kielenkäyttö sopisi tähän ihmiseen. 
   Ostaa apteekista juuri tuota samaa rasvaa litratolkulla (sitä tilataan hänelle apteekkitukusta) ja myy esim. kirpputoreilla. Kangasalla ainakin siinä Prisman viereisellä kirppiksellä. Repertoaariin kuuluu muitakin tuotteita. Kätevä sivubisnes. 

   Lainaa

  13. Tulos: +88 (90 ääntä)
   Näinkin tuon Elizan just jossain ihan muussa kuin kirppisryhmässä kommentoimassa jotain whatever, ja siihen oli heti joku kommentoinut tunnistaneensa sen jollain toisella nimellä huijanneen nettikirppiksellä. Toinen kommentoija siihen totes jotain tyyliin "ai, sillä on kolmaskin feikkinimi käytössä?" On kuulemma kovinkin kaipailtu likka ympäri nettiä.

   Lainaa

  14. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Nokialainenhan se siellä taputtaa pikkuveljeään päähän.
   Minä ajattelin, että kännykkä ja sen poikanen.

   Lainaa

  15. Mietteetön gorilla 7.12.2021 11:03
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   Toipuva haisunäätä: Jos on toimeentulotuella, apteekkiin saa maksusitoumuksen, millä saa kaikki reseptilääkkeet ilmaiseksi. Kyllähän noita perusvoiteita aika usein näkyy kirppiksillä myynnissä, että tuskin ne kaikki on kuolinpesistä peräisin. Vähän atooppista ihoa mitä on varmaan valtaosalla suomalaisista ja noita [...]
   Minulle lääkäri kirjoitti ihan väkisin jotain perusvoidetta. En mennyt ihon takia edes lääkäriin vaan hän itse alkoi vetää kynällä naarmuja ihooni ja sanoi että katso kun sinulla on tällainen iho, tarvitset sen hoitoon Ceralan- voidetta. Oli minulle ainakin huono voide, ei imeytynyt vaan jäi ns. kelmuksi ihon päälle. inhottavan tuntuista.

   Lainaa

  16. Toipuva haisunäätä 7.12.2021 11:16
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Mietteetön gorilla: Minulle lääkäri kirjoitti ihan väkisin jotain perusvoidetta. En mennyt ihon takia edes lääkäriin vaan hän itse alkoi vetää kynällä naarmuja ihooni ja sanoi että katso kun sinulla on tällainen iho, tarvitset sen hoitoon Ceralan- voidetta. Oli minulle ainakin huono voide, ei imeytynyt vaan jäi ns. kelmuksi ihon päälle. inhottavan tuntuista.
   Ceralanin ja muiden keramideja sisältävien voiteiden pointti onkin, että niistä jää ihon pintaan kosteuden haihtumista estävä kerros. Jos kaipaa jotain kokonaan imeytyvää, Aqualan tai Aqualan L yms. on varmaan parempi osuma.

   Lainaa

  17. Tulos: +28 (40 ääntä)
   Äölkj: Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍
   Joka joulukuinen perinne apteekissa, omavastuun täyttyessä noi rasvat luultavasti maksaneet asiakkaalle 2,50e ja pakkohan ne on ottaa vaikkei käyttäjään. Tässä ei onneksi myydä kalliilla eteenpäin, sitäkin näkee. Älytöntä kela-etuuksien väärinkäyttöä.

   Lainaa

  18. Tulos: +39 (53 ääntä)
   Teräsmies: Joka joulukuinen perinne apteekissa, omavastuun täyttyessä noi rasvat luultavasti maksaneet asiakkaalle 2,50e ja pakkohan ne on ottaa vaikkei käyttäjään. Tässä ei onneksi myydä kalliilla eteenpäin, sitäkin näkee. Älytöntä kela-etuuksien väärinkäyttöä.
   Käsittääkseni kukaan ei pakota ostamaan määrättyjä reseptilääkkeitä ja voiteita.
   Jos mä tietäisin, ettei tuu käytettyä, niin en maksais edes euroa tarpeettomasta rasvasta. Toisaalta jos mulla ois reseptillä jotain rasvaa, jota joku ystävä tarvis akuutisti ni saattaisin hänelle käydä ostamassa ja hän maksaisi sen mitä itekin maksoin. 🤔

   Lainaa

  19. Tulos: +35 (57 ääntä)
   Kiistaton kissa: Roskiinko pitäis heittää jos ei rasva sopinutkaan? Vaikka Kela osan korvaakin hinnasta, joudut silti itsekin makssmaan ja mitä enemmä kerral ostaa, sitä halvemmaks tulee.. 
   Pitääkö oikeasti hakea kolme tuon kokoista purkkia enne nkuin tajuaa ettei toimi? Miten päin tahansa kääntelet, et tuota pysty veivaamaan positiiviseksi.

   Lainaa

  20. Väkivahva pähkinä 7.12.2021 13:53
   Tulos: +20 (30 ääntä)
   Selittäkää mulle toi Nokia-juttu. Mikä toi pienempi esine on ja mitä merkitystä akkutolpilla on?

   Lainaa

  21. Moottoroitu perhonen 7.12.2021 15:08
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Väkivahva pähkinä: Selittäkää mulle toi Nokia-juttu. Mikä toi pienempi esine on ja mitä merkitystä akkutolpilla on?
   Vanhoissa Nokioissa oli legendaarisen pitkä akun kesto nykypuhelimiin verrattuna. Vitsi piilee siis siinä, että onko puhelin ollut päällä kaikki nämä vuodet, kun on enää kaksi palkkia jäljellä. 
   Vieressä oleva Bluetooth-kuuloke ei liity asiaan. 

   Lainaa

  22. Väkivahva pähkinä 7.12.2021 16:54
   Tulos: -12 (38 ääntä)
   Moottoroitu perhonen: Vanhoissa Nokioissa oli legendaarisen pitkä akun kesto nykypuhelimiin verrattuna. Vitsi piilee siis siinä, että onko puhelin ollut päällä kaikki nämä vuodet, kun on enää kaksi palkkia jäljellä.  Vieressä oleva Bluetooth-kuuloke ei liity asiaan. 
   Aijaa... Odotin jotain hauskempaa kun näköjään 160 ihmistä on nauranut tuolle vitsille.

   Lainaa

  23. Suippo piimä 7.12.2021 17:03
   Tulos: +18 (36 ääntä)
   Kiistaton kissa: Roskiinko pitäis heittää jos ei rasva sopinutkaan? Vaikka Kela osan korvaakin hinnasta, joudut silti itsekin makssmaan ja mitä enemmä kerral ostaa, sitä halvemmaks tulee.. 
   Niin että sitä ottaa kerralla 3 purkkia kokeiluun ja huomaa vasta sitten,just.

   Lainaa

  24. Sivistynyt pingviini 7.12.2021 17:08
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Mikä tällaisen vaihtamisen pointti on? Ostaja käyttää aikaa siihen, että hakee vain yhden tuotteen kaupasta myyjän puolesta?

   Lainaa

  25. Normi pelikaani 7.12.2021 17:13
   Tulos: +19 (33 ääntä)
   Höpö: Niin tai vaikka joku läheinen kuollut ja ei viittis roskiinkaan heittää. Tai voihan olla ettei me voida tietää näillä vihjeillä mistä moiset purnukat on suklaan himoiselle myyjälle päätyneet. Tai sitten vakuutusyhtiön lääkäri on tyrännyt ja kirjoittanut väärää rasvaa. Ei voi tietää. Ehkä jotain ihan muuta on tapahtunut, todennäköisesti?
   Näitä myydään sen verran tuolla "markkinoilla" että kyllä se todennäköisyys on sen puolella että kelan masseilla hankittuja lotioneja tässä kauppaillaan.

   Lainaa

  26. Tulikuuma mustikka 7.12.2021 19:14
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Höpö: Niin tai vaikka joku läheinen kuollut ja ei viittis roskiinkaan heittää.
   Ei hyvänen aika miten kauan tuijotin tätä lausetta ennen kuin tajusin. Et tarkoittanutkaan että ei viitsisi heittää kuollutta läheistä roskiin...
   Joo, viime yö jäi aika vähille unille.

   Lainaa

  27. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 7.12.2021 22:12
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   S: Minä ajattelin, että kännykkä ja sen poikanen.
   Samaa näköä että uskoisin että joka tapauksessa jotain sukua. Kuten sanoit niin tuskin samalta "liukuhihnalta" kumminkaan tai pikkuveli ei ole vielä niin kehittynyt että olisi riittävästi samaa näköä.

   Lainaa

  28. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Kiva rotta toi eliza. Ei oo laki sama kaikille ku tommoset nistit saa tehdä rikoksia seuraamuksitta.. varmaan on isi ylpee, kun on paska mennyt likalla päähän asti..

   Lainaa

  29. Tiedoton monni 8.12.2021 4:36
   Tulos: +14 (30 ääntä)
   Vyölaukkuun pukeutunut karpalo: Ihmisillä tulee ekana moeleen "Kela korvannut, toimeentulotuki" jne. 😳 Katkeruus on syvällä tässä kansassa.
   Ja kateus köyhien ja sairaiden niukasta toimeentulosta. Miljonäärejä ihaillaan, köyhiä kadehditaan. Sairasta.

   Lainaa

  30. Tilattava myyrä 8.12.2021 5:10
   Tulos: +7 (25 ääntä)
   Siis selittäkää ny vielä tyhmälle et mikä tässä jengiä niin julmetusti risoo siinä, että 15-20€ rasvapurkkeja tyrkyttää eteenpäin ilmeisesti ilman mitään tienaamistakaan? Se osittainen Kela-korvausko siitä teidän mielestä tekee jotenkin moraalitonta? Nyt en pysy perässä, voitteko valaista vähän.

   Lainaa

  31. Lupaava pelikaani 8.12.2021 10:33
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tuuu: Kiva rotta toi eliza. Ei oo laki sama kaikille ku tommoset nistit saa tehdä rikoksia seuraamuksitta.. varmaan on isi ylpee, kun on paska mennyt likalla päähän asti..
   Ei liene isi ollut läsnä elämässä.

   Lainaa

  32. Apteekin apina 8.12.2021 12:18
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Äölkj: Ja nuokin rasvat on Kela ja todennäköisesti vakuutusyhtiö maksanut 👍
   Niinpä. Ketuttaa katsoa tälleen loppuvuodesta tuota perusrasvan hamstraamista jälleenmyyntiin, kun sitä saa halvalla, jos lääkekatto on täynnä. Törkeimmät tapaukset oikein pyytää jättämään laputtamatta/laittamaan lapun ihan vaan kevyesti kiinni.

   Lainaa

  33. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 9.12.2021 8:29
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Suippo piimä: Niin että sitä ottaa kerralla 3 purkkia kokeiluun ja huomaa vasta sitten,just.
   Itse silmäleikkauksen jälkeen haparoin tieni apteekkiin ja löin tiskille lääkärin kirjoittamat reseptit. En nähnyt itse enää mitään (väliaikainen seuraus) ja olin kivuissani. Farmaseutti kysyi, että laitetaanko koko resepti ja ajattelin että siinä on muutama silmänkosteutuspullo, mutta ei. Lääkäri oli määrännyt parin vuoden annoksen, minkö farmaseutti latoi minun kassiin ja maksoin pitkän pennin. Ei siinä, melkein kaikki tais tulla käytettyä, mutta muutamassa päiväys tuli vastaan.
   Mulla oli moka, mutta jotkut voi ajatella että otetaan koko resepti, kerta lääkäri määrää. Sitten jos ei tykkääkään niin en näe miksi ei voisi kiertoon laittaa. Sillä kelakorvauksellakin noista maksaa 10€/plo eli ei ainakaan kovin kannattava bisnes perusjantterin vaihtaa noita kolmeen kuppaseen konvehtirasiaan ja vaikka olisikin sitä osaa kansasta joille nuo korvataan täysin (ei oo mikään helppo juttu, työn puolesta tiedän), niin edelleenkään tienaamisesta ei kyllä ole kyse.

   Lainaa

  34. Itseasiassa 9.12.2021 11:06
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Mahtava Elizan ilmoituksessa, kun rahat pitää laittaa "kämppiksen" tilille. Jos joku ei vielä tiedä, niin nykyään raha liikkuu liukkaasti myös eri pankkien välillä, itselleni myyjä kuittasi alle tunnissa rahojen tulleen. Ei ollut edes arkipäivä.

   Lainaa

  35. Väsy kolibri 9.12.2021 21:23
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Toj Karin: Pitääkö oikeasti hakea kolme tuon kokoista purkkia enne nkuin tajuaa ettei toimi? Miten päin tahansa kääntelet, et tuota pysty veivaamaan positiiviseksi.
   Kyllä pitää. Ensinnäkin jotkut vetävät sitä rasvaa lääkärin ohjeen mukaan jopa 4 kertaa päivässä päästä varpaisiin. Kun vielä huomioit että ei sitä todellakaan usein 1-2 päivän käytön jälkeen tiedä onko tuote itselle sopiva, joskus menee viikkojakin, niin johan aukenee.
   Jos ostat vain yhden kokeiluun, apteekki tuppaa katsomaan sen olleen kuukauden satsisi. Jos rasva olikin hyvä, et saa uusista kelakorvausta ennen seuraavaa kuuta vaikka oikea menekki on monta purkkia kuukaudessa. Lisäksi apteekkeja on velvoitettu seuraamaan miten paljon asiakas missäkin kuussa ostelee ja onko määrissä heittoa. Siitäkin saattaa tulla sanomista, vaikka kävisitkin välissä keskustelemassa asiasta, koska sitä keskustelua ei merkitä mihinkään. Farmaseutit vaihtuu ja seuraava byrokratiasta tykkäävä onkin taas tiedustelemassa että mitenkäs näin.
   Ja se tuote voi tosiaan ekan kuukaudenkin vaikuttaa kohtalaiselta. Sitten ostat perään 3kkn satsin ja huomaat että jaa, ei sovikaan. Tai käyt lääkärillä, joka toteaakin että sulle sopisi joku vaikka koostumukseltaan rasvaisempi paremmin.

   Lainaa

  36. Väsy kolibri 9.12.2021 22:01
   Tulos: +2 (18 ääntä)
   Apteekin apina: Niinpä. Ketuttaa katsoa tälleen loppuvuodesta tuota perusrasvan hamstraamista jälleenmyyntiin, kun sitä saa halvalla, jos lääkekatto on täynnä. Törkeimmät tapaukset oikein pyytää jättämään laputtamatta/laittamaan lapun ihan vaan kevyesti kiinni.
   Et kai sä oikeasti ole apteekissa töissä? Mukava kuulla että sielläkin on noin ennakkoluuloista porukkaa lasin toisella puolella. Onneksi ei olla tavattu.
   Itse pyydän aina jättämään laputtamatta, revin ne kuitenkin heti kotona pois. Ne muoviset törpöt on ihan tarpeeksi ärsyttäviä rasvaisilla käsillä käytettäväksi ilman kyljestä roikkuvia paperilipareitakin. Suuret on myös luulot itsestään, mikäli kuvittelee että niitä lappuja saisi kiinnitettyä muuten kuin "ihan vaan kevyesti". Törkeä tapaus kun olen aion esittää saman pyynnön jatkossakin, ota sinä vaikka niittipyssy käyttöön jos ei muuten heppoiset paperilappusesi liukkaassa muovissa ala pysymään :)
   Trokaaminen on tosiasia ja sitä tapahtuu, se on väärin, se ärsyttää ja ihmettelen miksei sitä ole kielletty, mutta se ei todellakaan ole ainoa (tai edes yleisin) syy hamstrata lääkkeitä. Alkuvuosi voi olla monelle pienituloiselle todella vaikeaa aikaa kun kaikki maksukatot nollaantuu kerralla. Jos säännöllisten lääkkeiden lisäksi joutuu vielä käymään erikoissairaanhoidossa, ehkä sarjahoidoissa ja vieläpä matkustamaan näihin julkisilla, niin tiukkaa tekee. Aivan liian moni pienituloinen joutuu jo nyt lykkäämään lääkärissä käyntiä ja lääkkeiden ostoa tai jättää ne hankkimatta kokonaan alkuomavastuun takia. Ostamalla joulukuussa kaikki mitä irti lähtee kun maksukatto on vielä täynnä helpotetaan näissä talouksissa edes vähän alkuvuoden terveydenhoitomenoja.
   Uskallan väittää että nämä on satunnaisia perusrasvatrokaajia paljon yleisempi hamstraajaryhmä siellä apteekissasi. Teet melko selväksi ettei se ole juuri mielessäsi käynytkään, ja siinä on kyllä jotain surullista. Tekisi mieli sanoa rumasti mutta tyydynpä toivottamaan hyvät joulun odotukset.

   Lainaa

  37. Puhelimeton mango 9.12.2021 22:14
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Eetu ja Pia ne yhteen soppii, kumpikin kuuluisi pehmeään koppiin

   Lainaa

  38. Punertava orava 9.12.2021 23:48
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Älkää hyvät ihmiset maksako ikinä ”kämppiksien” tileille. Tuo oli jo itsessään red flag! Rahanpesua.

   Lainaa

  39. Apteekin apina 10.12.2021 8:56
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Väsy kolibri: Et kai sä oikeasti ole apteekissa töissä? Mukava kuulla että sielläkin on noin ennakkoluuloista porukkaa lasin toisella puolella. Onneksi ei olla tavattu. Itse pyydän aina jättämään laputtamatta, revin ne kuitenkin heti kotona pois. Ne muoviset törpöt on ihan tarpeeksi ärsyttäviä rasvaisilla käsillä [...]
   Melkein tekisi mieli sanoa, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. 
   Sun on aivan turha repiä pelihousujasi sen vuoksi, että olen kyllästynyt korvausjärjestelmän (ja toisinaan totun) räikeään väärinkäyttöön. Tunnen asiakaskuntani melko hyvin, pieni paikkakunta kun on. Missään vaiheessa en ole myöskään sanonut kaikkien loppuvuoden hamstraajien olevan trokareita. 
   Minulla on vaitiolovelvollisuus, vaikka olenkin tässä anonyyminä, joten en aio avata yksittäisiä asiakastapauksia tässä sen enempää. Hyvää joulun aikaa vaan sinnekin. :)

   Lainaa

  40. Letittämätön kyyhky 10.12.2021 10:42
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Vyölaukkuun pukeutunut karpalo: Ihmisillä tulee ekana moeleen "Kela korvannut, toimeentulotuki" jne. 😳 Katkeruus on syvällä tässä kansassa.
   Koska tuossa näkyy tuo reseptitarra, kelakorvausta siis saatu. Voi myös katsoa tarkkaan ennen öyhöttämistä

   Lainaa

  41. Tulos: +1 (1 ääni)
   Saako facebookissa olla alaikäsiä? Toivon nimittäin todella että tuo pia on alaikänen. Tai sitten vajaa.

   Lainaa

  42. Jäävi kotieläin 16.12.2021 20:33
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Kiistaton kissa: Roskiinko pitäis heittää jos ei rasva sopinutkaan? Vaikka Kela osan korvaakin hinnasta, joudut silti itsekin makssmaan ja mitä enemmä kerral ostaa, sitä halvemmaks tulee.. 
   Togmdennäköisesti ei ole jaksettu rasvata lapsen kuivaa ihoa tms. Ja myydään pois, kun on jäänyt käyttämättä. Ei taida saada kympillä kolmea konvehtirasiaa. Helpompi olisi maksaa rahalla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: akku, hinta, huijari, huijaus, ilmainen, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, nokia, nokia 6810, puhelin, rikosilmoitus, vaihto, voide