Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 96

Ei kai täällä kiroilla?
Mielensäpahoittajat, osa 96

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +242 (246 ääntä)
   Ihan vain päin menneitä juttuja.

   Lainaa

  2. Tulos: -77 (169 ääntä)
   Jos nainen sanoo että ruokaa on tarjolla pieni Ikea-kassillinen, niin mä sanon ettei ne mahdu mihinkään jääkaappiin.

   Lainaa

  3. Virtaava hevonen 11.11.2021 1:38
   Tulos: +72 (106 ääntä)
   Olin joskus tuossa ”tein ite, säästin…” -ryhmässä ja oli pakko lähteä sieltä parin päivän jälkeen kun nuo ylläpitäjät oli ihan jäätäviä keijoja koko sakki.

   Lainaa

  4. Tyylitajuton herkkuruoka 11.11.2021 3:04
   Tulos: -24 (120 ääntä)
   Virtaava hevonen: Olin joskus tuossa ”tein ite, säästin…” -ryhmässä ja oli pakko lähteä sieltä parin päivän jälkeen kun nuo ylläpitäjät oli ihan jäätäviä keijoja koko sakki.
   Tällaiset henkilöön menevät haukkumiskommentit on ihan turhia. Varsinkin, kun ei edes tarkenneta, mitä he ovat muka tehneet. "Jäätävänä keijona" oleminen ei itselle ainakaan kerro mitään tarkemmin.
   Itse kyseisessä mokassa YP:n (vai normikäyttäjän?) kommentti oli ihan ansaittu, niin typerään aloitukseen.

   Lainaa

  5. Tornipöllö 11.11.2021 4:06
   Tulos: +241 (247 ääntä)
   "Tiiän että tein väärin, mutta oli kyllä ilkeesti tehty soittaa poliisille, kun vähän ajelin mopolla kännissä. En kyllä ite vois ikinä tehdä noin ikävästi toiselle ihmiselle. Onko nyt hyvä mieli?" Ihanko vilpittömästi olet sitä mieltä, että koko juttu oli oma vika, Lassi?

   Lainaa

  6. Ärsyttävä lihapiirakka 11.11.2021 4:24
   Tulos: -16 (166 ääntä)
   Olen jo vuosia ehdotellut lakimuutosta, joka sallisi poliisin lopettaa rattijuoppo tavattaessa niille sijoilleen. En näe syytä lieventää kantaani.

   Lainaa

  7. Tulos: +114 (124 ääntä)
   traumcity: Jos nainen sanoo että ruokaa on tarjolla pieni Ikea-kassillinen, niin mä sanon ettei ne mahdu mihinkään jääkaappiin.
   Miksi laittaisit suolakeksipaketin jääkaappiin? Ei sinne tarvitse laittaa kuin kylmäsäilytystä vaativat.

   Lainaa

  8. Kokenut hyttynen 11.11.2021 6:33
   Tulos: -18 (70 ääntä)
   Ärsyttävä lihapiirakka: Olen jo vuosia ehdotellut lakimuutosta, joka sallisi poliisin lopettaa rattijuoppo tavattaessa niille sijoilleen. En näe syytä lieventää kantaani.
   Tätä olen itsekin miettinyt. Pitäis varmaan kansalaisaloite laittaa vireille.

   Lainaa

  9. Tulos: +68 (68 ääntä)
   Eikös helvetti ole sekö kirosana että paikannimi?

   Lainaa

  10. Askarruttava ankerias 11.11.2021 7:55
   Tulos: +230 (230 ääntä)
   Niin raskaita nämä timot, joiden mielestä on turhaa tehdä mitään hyvää, jos sillä ei saada poistettua koko ongelmaa. Varsinkin, kun itse tuskin tekevät senkään vertaa.

   Lainaa

  11. Kylmänarka mehiläinen 11.11.2021 8:30
   Tulos: -179 (211 ääntä)
   Eineslihapullia, lihiksiä, vihiksiä ja suolakeksejä. Mahtoi olla hyvät "juhlat" :D

   Lainaa

  12. Notkumaton valas 11.11.2021 8:49
   Tulos: +188 (206 ääntä)
   Kylmänarka mehiläinen: Eineslihapullia, lihiksiä, vihiksiä ja suolakeksejä. Mahtoi olla hyvät "juhlat" :D
   No pitihän tähänkin mokaan löytyä se iän ikuinen omilla paremmilla ruokailutottumuksillaan pullistelija. Kaikki juhlat normaaleista lasten synttäreistä, sukujuhlista tai pikkujouluista lähtien pitää olla vaan ankkapateeta ja hanhenmaksapalleroita, mutta tietysti tarkoin laskettuna siten, että hinta on mahdollisimman korkea ja kalorit mahdollisimman alhaiset.

   Lainaa

  13. Kykenemätön peura 11.11.2021 9:05
   Tulos: +89 (101 ääntä)
   Kokenut hyttynen: Tätä olen itsekin miettinyt. Pitäis varmaan kansalaisaloite laittaa vireille.
   Mielestäni rattijuoppojen autot voisi suoraan määrätä pysyvästi valtiolle, myös jos korttinsa menettänyt ajelee myöhemmin selvinpäin. Eiköhän siinä autojen saaminen vaikeudu, kun muutaman kaverinkin auton on onnistunut menettämään.

   Lainaa

  14. Tulos: +60 (70 ääntä)
   Ärsyttävä lihapiirakka: Olen jo vuosia ehdotellut lakimuutosta, joka sallisi poliisin lopettaa rattijuoppo tavattaessa niille sijoilleen. En näe syytä lieventää kantaani.
   En kannattaisi tätä, mutta ihmettelen suuresti, että ajokorttia ei voida ottaa pysyvästi pois herkemmin (ja lisäksi kovat sanktiot kortitta ajosta). Ehkä kun teknologia kehittyy niin autot toivottavasti pystyvät tunnistamaan automaattisesti humalatilan, ja eivät vain käynnisty.

   Lainaa

  15. Kuuro karpalo 11.11.2021 10:52
   Tulos: -22 (44 ääntä)
   Mikä on vihis?

   Lainaa

  16. Idioottivarma norsu 11.11.2021 11:10
   Tulos: +25 (51 ääntä)
   Mikä / minkäkokoinen on pieni IKEA-kassi? Tiedän vaan ne siniset jätit, siinähän olisi syötävää vaikka pienelle kylälle.

   Lainaa

  17. Tulos: -64 (88 ääntä)
   Kykenemätön peura: Mielestäni rattijuoppojen autot voisi suoraan määrätä pysyvästi valtiolle, myös jos korttinsa menettänyt ajelee myöhemmin selvinpäin. Eiköhän siinä autojen saaminen vaikeudu, kun muutaman kaverinkin auton on onnistunut menettämään.
   Vain jos siitä aiheutuu henkilövahinkoja tai mittavaa aineellista vahinkoa. Auton ja sitä kautta työpaikan menetys on aika kova rangaistus siitä että siirtää mökkijuhlissa yhden kaljan jälkeen autoaan pari metriä että myöhässäkin tulijat saavat autonsa parkkiin.

   Lainaa

  18. Harmaa kivi 11.11.2021 12:33
   Tulos: +66 (70 ääntä)
   Kuuro karpalo: Mikä on vihis?
     Vegaaninen lihapiirakan omainen kapistus Hoviruoalta, hyvä krapularuoka ja viime vuosien hittituote, lähinnä FB-ryhmän "sipsikaljavegaanit" toimesta (heillä taisi olla myöhemmin tv-sarjakin). Ei erityisen terveellinen, ja ehkä hittistatus on lievää ylihypetystä, mutta 99 snt ja ihan syötävä, jos on hätätilanne ja verensokeri huutaa jeesusta. Saatavilla vihreässä muovikääreessä, jonka sisällä sen voi myös mikrota. Suosittelen lisäkkeeksi srirachaa, ketsuppia, sinappia ja suolakurkkua.

   Lainaa

  19. Tulos: +93 (105 ääntä)
   Toj Karin: Vain jos siitä aiheutuu henkilövahinkoja tai mittavaa aineellista vahinkoa. Auton ja sitä kautta työpaikan menetys on aika kova rangaistus siitä että siirtää mökkijuhlissa yhden kaljan jälkeen autoaan pari metriä että myöhässäkin tulijat saavat autonsa parkkiin.
   Ensinnäkään kukaan ei jää poliisille kiinni siitä, että siirtää autoaan mökkipihassa 2 metriä. Ainakin riski tähän on niin pieni, että en osaa nähdä tätä mahdollisuutta esteenä laille, joka ehkäisisi rattijuoppojen aiheuttamia kuolemia ja vammautumisia. Toisekseen minä en ainakaan ole kiinnostunut rankaisemaan ketään, vaan ehkäisemään rattijuoppojen aiheuttamaa tuhoa. En käsitä, miksi rattijuoppojen oikeus autoon/ajamiseen ja yhä uusiin tilaisuuksiin menee ihmisten elämän ja terveyden edelle.

   Lainaa

  20. Tulos: +81 (91 ääntä)
   Toj Karin: Vain jos siitä aiheutuu henkilövahinkoja tai mittavaa aineellista vahinkoa. Auton ja sitä kautta työpaikan menetys on aika kova rangaistus siitä että siirtää mökkijuhlissa yhden kaljan jälkeen autoaan pari metriä että myöhässäkin tulijat saavat autonsa parkkiin.
   En tiedä missä sä mökkeilet, mutta meidän mökin pihassa ei ole kovinkaan säännöllisesti puhallusratsioita. 
   Itse olen joutunut kaksi kertaa eläessäni puhaltamaan, vaikka kortti on ollut jo 20 vuotta, eli veikkaisin, että suurin osa ratista kärähtäneistä ovat jotenkin tötöilleet tai vähintään ajaneet epäilyttävästi.

   Lainaa

  21. Ihailtava laama 11.11.2021 13:41
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Idioottivarma norsu: Mikä / minkäkokoinen on pieni IKEA-kassi? Tiedän vaan ne siniset jätit, siinähän olisi syötävää vaikka pienelle kylälle.
   Sinisiä on myös pienempiä, oisko puolet tai kolmasosa siitä normaalista. Eli aika isoja, mutta ei jättimäisiä.

   Lainaa

  22. Hikoileva ananas 11.11.2021 15:18
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   traumcity: Jos nainen sanoo että ruokaa on tarjolla pieni Ikea-kassillinen, niin mä sanon ettei ne mahdu mihinkään jääkaappiin.
   Oletko koskaan kuullut pakastimesta tai keittiökaapista? Suolakeksit ja muut ihan vaan kuiva-aineiden sekaan, ja kylmäsäilytystä vaativista osa osa jääkaappiin ja osa pakastimeen, eihän niitä muuten ehdi syödäkään jos ei ole suurperhe. Tosin en kyllä keksi miksei sellainen täyskorkea jääkaappi eli 300-400 -litrainen vetäisi pientä ikea-kassillista ruokaa, kun se isokin Ikea-kassi on vain jotain 70-litrainen. Ja vetää vähän pienempikin malli ellei ole jo valmiiksi tupaten täynnä ruokaa.

   Lainaa

  23. Itseasiassa 11.11.2021 15:19
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Ärsyttävä lihapiirakka: Olen jo vuosia ehdotellut lakimuutosta, joka sallisi poliisin lopettaa rattijuoppo tavattaessa niille sijoilleen. En näe syytä lieventää kantaani.
   Mä kun luulin, että joidenkin vaatimus ajoneuvon takavarikoimisesta on tiukka.

   Lainaa

  24. Itseasiassa 11.11.2021 15:26
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   traumcity: Jos nainen sanoo että ruokaa on tarjolla pieni Ikea-kassillinen, niin mä sanon ettei ne mahdu mihinkään jääkaappiin.
   Usein ruoka-apua tarvitsevat kyllä antavat eteenpäin ruokia, joita eivät voi pitää esim. allergioiden vuoksi. Miksei myös tässä tilanteessa voi kilauttaa kaverille tai naapurille, että tulee täyttämään omia ruokavarastojaan.

   Lainaa

  25. Tulos: -48 (58 ääntä)
   S: Ensinnäkään kukaan ei jää poliisille kiinni siitä, että siirtää autoaan mökkipihassa 2 metriä. Ainakin riski tähän on niin pieni, että en osaa nähdä tätä mahdollisuutta esteenä laille, joka ehkäisisi rattijuoppojen aiheuttamia kuolemia ja vammautumisia. Toisekseen minä en ainakaan ole kiinnostunut [...]
   Totta että harva jää. Tiedän kuitenkin yhden tapauksen johon tuon kommenttini myös perustin. Sillä kertaa selvisi pienillä sakoilla, koska teko oli niin vähäinen eikä ollut omiaan aiheuttamaan vaaraa. Tuollaisen typerän lain voimaan tullessa olisi menettänyt autonsa.

   Lainaa

  26. Letittämätön krokotiili 11.11.2021 16:43
   Tulos: +63 (71 ääntä)
   Toj Karin: Vain jos siitä aiheutuu henkilövahinkoja tai mittavaa aineellista vahinkoa. Auton ja sitä kautta työpaikan menetys on aika kova rangaistus siitä että siirtää mökkijuhlissa yhden kaljan jälkeen autoaan pari metriä että myöhässäkin tulijat saavat autonsa parkkiin.
   Aika pieni ihminen pitää olla että yhdestä kaljasta promillerajat paukkuu. Ja jos tämä hyvin pienikokoinen ihminen nyt onkin heittänyt sen yhden kaljan kitusiinsa sellaista vauhtia että on promillet hetkeksi kiivennyt yli 0,5 ja saman tien hypännyt autonsa rattiin siirtääkseen sitä mökkipaikalla kaksi metriä, niin tuskin ne poliisit hyppää sieltä metsästä mökin takaa häntä puhalluttamaan. Tai jos tällainen skenaario oikeasti pelottaa, niin kannattaa parkkeerata se auto mökilläkin heti alun alkaen niin että se on poissa myöhemmin tulijoiden tieltä.

   Lainaa

  27. Öljytön kenguru 11.11.2021 18:13
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   Tyylitajuton herkkuruoka: Tällaiset henkilöön menevät haukkumiskommentit on ihan turhia. Varsinkin, kun ei edes tarkenneta, mitä he ovat muka tehneet. "Jäätävänä keijona" oleminen ei itselle ainakaan kerro mitään tarkemmin. Itse kyseisessä mokassa YP:n (vai normikäyttäjän?) kommentti oli ihan ansaittu, niin typerään aloitukseen.
   Moderaattori joka perustelee aivopierunsa "niimmutkutoikijaseonihantyhmä!" -perustelulla, ei todellakaan ole tehtäviensä tasalla. Jokainen toki omaa Facebook-ryhmäänsä moderoi miten haluaa, mutta kyllähän tuo YP on aivan täysi ääliö.

   Lainaa

  28. Tietäjät tietää 11.11.2021 18:58
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Idioottivarma norsu: Mikä / minkäkokoinen on pieni IKEA-kassi? Tiedän vaan ne siniset jätit, siinähän olisi syötävää vaikka pienelle kylälle.
   Itsellänihän siis ei ole hajuakaan kyseisten kassien koosta, mutta veikkailisin niiden olevan jokseenkin samaa kokoluokkaa muidenkin kauppojen yleisesti käytettyjen kestokassien kanssa.

   Lainaa

  29. Limetinvihreä lihapiirakka 11.11.2021 20:23
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tietäjät tietää: Itsellänihän siis ei ole hajuakaan kyseisten kassien koosta, mutta veikkailisin niiden olevan jokseenkin samaa kokoluokkaa muidenkin kauppojen yleisesti käytettyjen kestokassien kanssa.
   Itse asiassa hieman pienempi kuin Prisman isompi kestokassi.

   Lainaa

  30. Mukava Norppa 11.11.2021 20:27
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Tyylitajuton herkkuruoka: Tällaiset henkilöön menevät haukkumiskommentit on ihan turhia. Varsinkin, kun ei edes tarkenneta, mitä he ovat muka tehneet. "Jäätävänä keijona" oleminen ei itselle ainakaan kerro mitään tarkemmin. Itse kyseisessä mokassa YP:n (vai normikäyttäjän?) kommentti oli ihan ansaittu, niin typerään aloitukseen.
   Siinä oon samaa mieltä, ettei haukkumisella oikein mitään saavuteta (paitsi haukkujalle joku höyryjen päästely, arvonsa kai silläkin, toki keino voisi olla fiksumpikin), mutta eipä tää sun kommenttisi varsinaisesti sen järkevämpi ole. Kommentti ei ollut minusta mokassakaan millään lailla ansaittu varsin asialliseen sävyyn kirjoitettuun kysymykseen. Ihmiset tuppaa tekemään oletuksia muiden "äänensävystä" kirjoitetussa kommunikoinnissa, ja sen verran nöyrä täytyy osata olla, että ottaa myös huomioon sen, ettei ehkä sittenkään itse oleta oikeaa sävyä joka kerta.

   Lainaa

  31. Sitkas karjalanpiirakka 11.11.2021 21:44
   Tulos: -11 (23 ääntä)
   On kyllä aivan mahtava kuitti tuohon kirosanasta valittamiseen. Yrityksistä huolimatta en voi edelleenkään kelata sivua takaisin ylös nauramatta ääneen.

   Lainaa

  32. Suunnattu tohtori 11.11.2021 22:33
   Tulos: +31 (43 ääntä)
   Toj Karin: Vain jos siitä aiheutuu henkilövahinkoja tai mittavaa aineellista vahinkoa. Auton ja sitä kautta työpaikan menetys on aika kova rangaistus siitä että siirtää mökkijuhlissa yhden kaljan jälkeen autoaan pari metriä että myöhässäkin tulijat saavat autonsa parkkiin.
   Että jos kännissä melkein ajoi kahden lapsen päälle, mutta ei osunut, kun lapset ehti hypätä ojaan ja vähän vaan raapi naapureiden autoja mennessään, niin tokihan silti on huomenna töihin päästävä 🤨

   Lainaa

  33. Kykenemätön peura 11.11.2021 22:45
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Toj Karin: Totta että harva jää. Tiedän kuitenkin yhden tapauksen johon tuon kommenttini myös perustin. Sillä kertaa selvisi pienillä sakoilla, koska teko oli niin vähäinen eikä ollut omiaan aiheuttamaan vaaraa. Tuollaisen typerän lain voimaan tullessa olisi menettänyt autonsa.
   Jos autoa pitää siirtää muiden autojen tieltä, on varmasti paikalla olla joku ajokuntoinen. Mikä pakko sen humalaisen on rattiin hypätä?

   Lainaa

  34. Suunnattu tohtori 11.11.2021 22:45
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Ja miksi sitä autoa pitää itse siirtää sen jälkeen, kun on korkannut?! Eikö ne myöhässä tulijat voi ajokuntoisina siirtää sitä autoa? Ei ole mitenkään pakko ajaa itse, ei edes sitä paria metriä.

   Lainaa

  35. Tyylitajuton herkkuruoka 11.11.2021 23:20
   Tulos: +8 (24 ääntä)
   Mukava Norppa: Siinä oon samaa mieltä, ettei haukkumisella oikein mitään saavuteta (paitsi haukkujalle joku höyryjen päästely, arvonsa kai silläkin, toki keino voisi olla fiksumpikin), mutta eipä tää sun kommenttisi varsinaisesti sen järkevämpi ole. Kommentti ei ollut minusta mokassakaan millään lailla ansaittu [...]
   Kiitos palautteesta. Olen kuitenkin alkuperäisen mielipiteeni kannalla, koska miksi kys. mokan aloittajan on edes tarvinnut liittyä tuohon ryhmään, jos sen nimi harmittaa. Ryhmiä on FB pullollaan, ja jos ei mieleistä löydy, voi sellaisen ihan itse perustaa. 
   Muutenkin 'helvetti' on kirosanana mielestäni aika laimea, ja "päin helvettiä meneminen" on yleinen ja laajalti käytetty fraasi. 
   Ergo, aloitus oli typerä ja täten ansaitsi typerän vastauksen.

   Lainaa

  36. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 12.11.2021 1:27
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Tyylitajuton herkkuruoka: Kiitos palautteesta. Olen kuitenkin alkuperäisen mielipiteeni kannalla, koska miksi kys. mokan aloittajan on edes tarvinnut liittyä tuohon ryhmään, jos sen nimi harmittaa. Ryhmiä on FB pullollaan, ja jos ei mieleistä löydy, voi sellaisen ihan itse perustaa. Muutenkin 'helvetti' on kirosanana [...]
   No olihan tuo nyt korostetun mukahauskasti kirjoitettu "naseva" kommentti, jossa useampi sanavalinta pistää ikävästi korvaan eikä kyllä parhaalla tahdollakaan anna kovin fiksua kuvaa ko henkilöstä. Ergo kovin vulgääriä.

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Ohhoh, johan tuntuu monen mielestä Ollin kommentti olevan hauska tai mahtava kuitti tai hyvin ansaittu. Minusta taas äärimmäisen lapsellinen reaktio aivan asiallisesti esitettyyn kysymykseen. Olkoot kysymys sitten vähän hassu tai hölmö, mutta jos se esitetään asiallisesti valittamatta mistään sen pahemmin, niin kyllä siihen pitäisi silloin asiallisesti osata vastatakin. Täysin yläastetyylinen vastaus, kun opettaja kieltää syömästä purkkaa tunnilla tai jotain muuta ihan yhtä mälsää.

   Lainaa

  38. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Hikoileva ananas: Oletko koskaan kuullut pakastimesta tai keittiökaapista? Suolakeksit ja muut ihan vaan kuiva-aineiden sekaan, ja kylmäsäilytystä vaativista osa osa jääkaappiin ja osa pakastimeen, eihän niitä muuten ehdi syödäkään jos ei ole suurperhe. Tosin en kyllä keksi miksei sellainen täyskorkea jääkaappi eli [...]
   En mä tiedä mistä sä puhut, mutta naiset ostaa aina paljon tavaraa Ikeasta.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Toj Karin: Totta että harva jää. Tiedän kuitenkin yhden tapauksen johon tuon kommenttini myös perustin. Sillä kertaa selvisi pienillä sakoilla, koska teko oli niin vähäinen eikä ollut omiaan aiheuttamaan vaaraa. Tuollaisen typerän lain voimaan tullessa olisi menettänyt autonsa.
   Olisihan se yliampuva rangaistus tuossa tapauksessa, samaa mieltä. Eipä tuossa silti mitään erityistä syytä ole lähteä lakia rikkomaan. Jos auto kerran siirretään uusien autojen tieltä, niin oletettavasti ko. autojen kuskit ovat vielä ajokunnossa. Pyytää jotakuta heistä siirtämään.

   Lainaa

  40. Tulos: -17 (29 ääntä)
   riesa: Ohhoh, johan tuntuu monen mielestä Ollin kommentti olevan hauska tai mahtava kuitti tai hyvin ansaittu. Minusta taas äärimmäisen lapsellinen reaktio aivan asiallisesti esitettyyn kysymykseen. Olkoot kysymys sitten vähän hassu tai hölmö, mutta jos se esitetään asiallisesti valittamatta mistään sen [...]
   Yläasteella opettaja määrää, koska on kasvattaja, ja oppilaat ovat paikalla, koska oppivelvollisuus. Jonkun toisen perustamissa höpöhöpöfeissiryhmissä ei ole kenelläkään velvollisuutta olla paikalla, ja toisen kasvattajaksi ryhtyminen tämän omassa ryhmässä on lähinnä rasittavaa. Kuitissa mukana ironista huumoria - tosin en ihmettele, jos se menee ohi sen lajin ihmisiltä, jollaiseksi kysyjän olettaisin sievistevän nipokommentin perusteella.

   Lainaa

  41. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Tyylitajuton herkkuruoka: Tällaiset henkilöön menevät haukkumiskommentit on ihan turhia. Varsinkin, kun ei edes tarkenneta, mitä he ovat muka tehneet. "Jäätävänä keijona" oleminen ei itselle ainakaan kerro mitään tarkemmin. Itse kyseisessä mokassa YP:n (vai normikäyttäjän?) kommentti oli ihan ansaittu, niin typerään aloitukseen.
   Taidat olla yp kyseisessä ryhmässä.

   Lainaa

  42. Hieno konna 12.11.2021 5:32
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kykenemätön peura: Mielestäni rattijuoppojen autot voisi suoraan määrätä pysyvästi valtiolle, myös jos korttinsa menettänyt ajelee myöhemmin selvinpäin. Eiköhän siinä autojen saaminen vaikeudu, kun muutaman kaverinkin auton on onnistunut menettämään.
   Auto ja kortti pois myös kävely teillä ajavilta henkilöautoilijoilta. Vaarantaa liikennettä.

   Lainaa

  43. Tulos: -18 (20 ääntä)
   S: En kannattaisi tätä, mutta ihmettelen suuresti, että ajokorttia ei voida ottaa pysyvästi pois herkemmin (ja lisäksi kovat sanktiot kortitta ajosta). Ehkä kun teknologia kehittyy niin autot toivottavasti pystyvät tunnistamaan automaattisesti humalatilan, ja eivät vain käynnisty.
   Jo nyt huumekuskit on suuri ongelma. Eiköhän alkolukko vain pahentaisi asiaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Väsynyt: Jo nyt huumekuskit on suuri ongelma. Eiköhän alkolukko vain pahentaisi asiaa.
   Niinpä.
   Näen sieluni silmissä miten perheen kesämökkireissu ottaa uuden jännän käänteen, kun isukki tietää että illalla pitäisi ajella kyläbaariin tapaamaan tuttuja mutta alkolukko estää dokailun niin ta-daa, herskaa vaan suoneen. On sopivan rento fiilis sen jälkeen ja autokin toimii. Ja kotibileissä kun pitäisi porukan siirtyä baariin niin ensin huudellaan että kuka täällä on nyt sitten ihan vaan lappupäissään, käpälää vaan pystyyn, kun ei toi saatanan Toyota siirry senttiäkään jos siihen joku mehunenä puhaltelee.

   Lainaa

  45. Tulos: -18 (26 ääntä)
   Minulta meni kortti nuorena humalan takia. Olin juonut edellisenä iltana leffaa katsoessa olutta 5 kpl. Nelosolutta. Nelosta, koska oltiin hetki sitten käyty laivalla ja sitä sattui olemaan. Poliiseilla oli ratsia kotini vieressä, ja siitä vietiin vielä tarkkuuspuhallukseen. Poliisit eivät itsekään uskoneet että puhaltaisin enää mitään, mutta niinpä vain puhalsin, pienen kokoni takia. Olisiko minut tästä syystä pitänyt jättää autottomaksi loppuiäksi ja ampua vai häh? Ei todellakaan tullut mieleenkään, että puhaltaisin enää mitään. Rattijuoppoja en puolustele yhtään, mutta tilanteita on erilaisia.

   Lainaa

  46. Pumaska marsu 13.11.2021 5:07
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Kyöpeli: Yläasteella opettaja määrää, koska on kasvattaja, ja oppilaat ovat paikalla, koska oppivelvollisuus. Jonkun toisen perustamissa höpöhöpöfeissiryhmissä ei ole kenelläkään velvollisuutta olla paikalla, ja toisen kasvattajaksi ryhtyminen tämän omassa ryhmässä on lähinnä rasittavaa. Kuitissa mukana [...]
   Kyllä aikuisen ihmisen pitää käyttäytyä asiallisesti ja ikänsä mukaisesti myös facebookissa.

   Lainaa

  47. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Kyöpeli: Olisihan se yliampuva rangaistus tuossa tapauksessa, samaa mieltä. Eipä tuossa silti mitään erityistä syytä ole lähteä lakia rikkomaan. Jos auto kerran siirretään uusien autojen tieltä, niin oletettavasti ko. autojen kuskit ovat vielä ajokunnossa. Pyytää jotakuta heistä siirtämään.
   Oot ihan oikeassa mutta jälkiviisautta sanotaan ihan hyvällä syyllä jälkiviisaudeksi.

   Lainaa

  48. Sitkas karjalanpiirakka 13.11.2021 13:45
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   S: En kannattaisi tätä, mutta ihmettelen suuresti, että ajokorttia ei voida ottaa pysyvästi pois herkemmin (ja lisäksi kovat sanktiot kortitta ajosta). Ehkä kun teknologia kehittyy niin autot toivottavasti pystyvät tunnistamaan automaattisesti humalatilan, ja eivät vain käynnisty.
   Teknologia kun kehittyy niin autot eivät tarvitse kuljettajaa lainkaan.

   Lainaa

  49. Tyydyttävä aprikoosi 14.11.2021 1:47
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Idioottivarma norsu: Mikä / minkäkokoinen on pieni IKEA-kassi? Tiedän vaan ne siniset jätit, siinähän olisi syötävää vaikka pienelle kylälle.
   Iso IKEA-kassi on 71-litrainen ja pieni 36-litrainen.
   https://www.ikea.com/fi/fi/p/frakta-kassi-pieni-sininen-60301707/

   Lainaa

  50. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Olisin niin halunnut tykätä Raen viimeisestä kommentista.

   Lainaa

  51. raukat_ei_uskalla 16.11.2021 13:17
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Lassi on munaton pelkuri joka ei uskaltaisikaan ilmoittaa poliisille mistään laitomasta. Noita aivottomia pelkureita löytyy meiltäkin päin aivan liikaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hyväntekeväisyys, kirosana, lahjoittaa, lahjoitus, mopo, rattijuoppo, ruoka, ryhmän nimi, vähävaraiset, vähävaraisuus