Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 58

On tämä kyllä yksi työmaa! Kirjaimellisesti.
Suurenna näkymä
Vanhempainilta, osa 58

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kykenemätön peura 7.10.2021 0:27
   Tulos: +375 (383 ääntä)
   On tämäkin, kun mihinkään ei saa enää mennä! Kyllä Minun pitää ihan ensimmäisenä päästä skeittipuistoon skeittaamaan! Kauheat kukkahattutädit taas valittamassa tyhjästä! Eihän rakennustyömailla ole mitään vaarallista!

   Lainaa

  2. Kanneloitu timantti 7.10.2021 1:26
   Tulos: +66 (298 ääntä)
   Nää "lasten suusta" naurattaa. Not.

   Lainaa

  3. Tulos: -26 (52 ääntä)
   Ullan kelat asiasta on vähän sekavan puolella silti, ihmeen spesifejä mielikuvia maalaili.

   Lainaa

  4. Tornipöllö 7.10.2021 2:49
   Tulos: +311 (313 ääntä)
   Lapset on lapsii, se vaan kasvattaa luonnetta jos vähän jää trukin alle tai kompastuu pää edellä märkään sementtiin, ettäs tiedätte!

   Lainaa

  5. Tulos: +227 (237 ääntä)
   Tornipöllö: Lapset on lapsii, se vaan kasvattaa luonnetta jos vähän jää trukin alle tai kompastuu pää edellä märkään sementtiin, ettäs tiedätte!
   Mikä ei tapa, se vie sut vihannekseks koomaosastolle.

   Lainaa

  6. Opiskeleva oppilas 7.10.2021 7:11
   Tulos: +247 (249 ääntä)
   Tuota saman skeittiparkin käyttöä aina ihmettelen kun vanhemmat siellä lasten kanssa ovat. Aidat ja kieltokyltit on mutta kun ei äo riitä. Jos siellä sitten sattuisi tapaturma niin nämä olisivat kyllä ekana vaatimassa rakennusliikkeeltä korvauksia.

   Lainaa

  7. Lahjoava aprikoosi 7.10.2021 9:21
   Tulos: +206 (206 ääntä)
   Useampaakin rakennustyömaata valvoneena on kyllä tulleet nuo luvattomat työmaavierailijat tutuksi. Saattavat tulla ihan keskellä päivää kaikkien kaivureiden, trukkien, pyörökuormaajien ja rekkojen suhatessa edestakaisin ilman minkäänlaisia huomiovarusteita tietenkin. Ei mitään merkitystä sillä, että koko paikka on kokonaan aidattu ja kielto- ja varoituskyltein varustettu, mutta kun puomi tai ovi oli auki kun joku siitä kuljetti tavaraa niin tottakaihan se tarkoittaa avoimien ovien päivää. Sitten ei edes ymmärretä, mikä tässä nyt on näin väärin, kun vähän vaan halusin nähdä, miten täällä etenee ja tulla vielä kertomaan sillä omalla ulkovajan rakennusosaamisella, että miten tämäkin tässä oikeasti pitäisi tehdä.

   Lainaa

  8. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Karnivaalit nauratti :D

   Lainaa

  9. King Arthur 7.10.2021 11:03
   Tulos: +106 (108 ääntä)
   Voisiko tähän väliin laittaa Jyrkille hatunnoston asiallisesta viestinnästä? (Paitsi jos sun lapsi oli siellä niin sit laita kiukkupostia)

   Lainaa

  10. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 7.10.2021 11:08
   Tulos: +18 (32 ääntä)
   Lapsena se kyllä koulun kanssa kirkossa vieraillessa vähän tuntui siltä, että ei pappia haittaisi koko kirjaakaan lukea. Laskin haukotuksiani. Lopulta luovuin kuorossa hoilaamisesta, että voi jäädä koululle puuhaamaan muita juttuja siksi aikaa.

   Lainaa

  11. Tulos: -10 (80 ääntä)
   Kanneloitu timantti: Nää "lasten suusta" naurattaa. Not.
   Sä oot varmaan tosi huumorintajuinen tyyppi... Not.

   Lainaa

  12. Tulos: -49 (71 ääntä)
   Tornipöllö: Lapset on lapsii, se vaan kasvattaa luonnetta jos vähän jää trukin alle tai kompastuu pää edellä märkään sementtiin, ettäs tiedätte!
   Oman näkemykseni mukaan märkään sementtiin on mukavampi lyödä päätään kuin kuivuneeseen. Rakennustyömaalla trukki on todella harvinainen näky, koska kyseessä on varastokone jolla ajetaan tasaisella alustalla.
   Toki ikävää että työmaa-alueille tunkeudutaan, mutta skeittareiden pitäminen poissa skeittiparkin työmaalta voi olla mahdotonta, kun tuppaavat pyörimään tavallisella katutyömaallakin. Jos on hiukan uutta asfalttia ja unohtunut betoniputki/kaivo, niin jo näkyy laudan kanssa hyppijöitä. Ihailtavaa kekselijäisyyttä kyllä.

   Lainaa

  13. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Opiskeleva oppilas: Tuota saman skeittiparkin käyttöä aina ihmettelen kun vanhemmat siellä lasten kanssa ovat. Aidat ja kieltokyltit on mutta kun ei äo riitä. Jos siellä sitten sattuisi tapaturma niin nämä olisivat kyllä ekana vaatimassa rakennusliikkeeltä korvauksia.
   Ainakin toivon että korvausvaatimukset tässä tapauksessa heitettäisiin suoraan roskiin.

   Lainaa

  14. King Arthur 7.10.2021 12:49
   Tulos: -17 (33 ääntä)
   William: Oman näkemykseni mukaan märkään sementtiin on mukavampi lyödä päätään kuin kuivuneeseen. Rakennustyömaalla trukki on todella harvinainen näky, koska kyseessä on varastokone jolla ajetaan tasaisella alustalla. Toki ikävää että työmaa-alueille tunkeudutaan, mutta skeittareiden pitäminen poissa [...]
   Miksi tää sai miinusta? Asiakommentti.

   Lainaa

  15. King Arthur 7.10.2021 12:52
   Tulos: +4 (22 ääntä)
   traumcity: Ullan kelat asiasta on vähän sekavan puolella silti, ihmeen spesifejä mielikuvia maalaili.
   Pakko sanoa et repeilen usein sun kommenteille. Ullan kaljanäkyfrendit ei tajuu.

   Lainaa

  16. Kofeiiniton meduusa 7.10.2021 13:43
   Tulos: +9 (29 ääntä)
   Ei yllätä että tämä työmaaperseily aikuisten sallima tapahtuu juuri Vantaalla... 😏

   Lainaa

  17. Arkkienkeli 7.10.2021 13:48
   Tulos: -44 (44 ääntä)
   Ns. Milla; "parisen kymmentä". Onko varmasti päässyt ala-asteen läpi ja elelee aikuisena (+kielitaidottomana) keskuudessamme?

   Lainaa

  18. Särmikäs kirsikka 7.10.2021 14:17
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Arkkienkeli: Ns. Milla; "parisen kymmentä". Onko varmasti päässyt ala-asteen läpi ja elelee aikuisena (+kielitaidottomana) keskuudessamme?
   Yhdyssanavirheestäkö nyt nipotat, sekö tekee henkilöstä kielitaidottoman?

   Lainaa

  19. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Ikävää kun on läheinen kuollut mutta ehkä lasten nauru kuitenkin tekee hyvää sielulle sen surun keskellä. Ei ihmisiä pidä pitää pumpulissa vaikka olisikin suuri menetys, sillä moni kokee ahdistavaksi sen kuinka heidän lähellä ei uskalleta olla luonnollisesti tämän tapaisten tilanteiden sattuessa. Olkaa tukena mutta ei tarvitse huumoria tai hymyä laittaa vakan alle, sillä ette auta yhtään surutyötä tekevää läheistänne. Oikeasti moni kokee jäävänsä juuri sen takia yksin koska muut eivät uskalla olla läsnä vaan pelkäävät kaiken positiivisen jotenkin satuttavan. Vähän pelisilmää ja thats it, ei mitään silkkihanskoja.

   Lainaa

  20. Tulos: +32 (34 ääntä)
   King Arthur: Miksi tää sai miinusta? Asiakommentti.
   Alku on minun korvaan semmoista turhaa korjailua, mikä hieman ärsyttää. Eihän nyt jokaisen humoristisen heiton tms. kirjoittajan tarvitse rakennusteknisiä faktoja osata, jos ei heiton pointti sitä vaadi. Rasittavaa lukea kaikkeen toisarvoiseen puuttumista. Itse en kyllä miinustanut, mutten plussannutkaan, koska alku oli huono ja loppu kommentti parempi. Eli puhdasta arvailua miinusten syyksi on tämä omalta osaltani. Miinustajat voivat kertoa halutessaan muita syitä.

   Lainaa

  21. Tulos: +50 (50 ääntä)
   King Arthur: Miksi tää sai miinusta? Asiakommentti.
   Koska ei voi käsittää että miksi skeittarit eivät voi pysyä kahta kuukautta pois puistosta, jotta se pysyisi hyvänä vuosia. Sen sijaan pitää päästä työmaalle (missä voi olla ylipäätään vaarallisia asioita, pitäisi olla sen verran älyä päässä ettei mene leikkimään paikkaan jossa voi satuttaa pahasti itsensä) ja pilata puisto niin että se ei pysy vuottakaan kunnossa kun sitä on käytetty ennen aikojaan.
   Niitä puistoja rakennetaan jotta olisi kaikilla mukavaa. Jos niistä tehdään käyttökelvottomia ennenaikaisella käytöllä, ei niitä haluta rakentaa lisää.

   Lainaa

  22. Kalvoton kavioeläin 7.10.2021 16:41
   Tulos: +32 (44 ääntä)
   Kanneloitu timantti: Nää "lasten suusta" naurattaa. Not.
   Nämä oli vielä hauskoja, mutta ne iltaroskien jokaviikkoiset ~lasten möläytykset~, joissa mummolla posket punehtuu ja isällä menee jauhot suuhun, on sellaista ultimaattista pskaa, jonka kirjoittajat ja lukijat pitäisi polttaa roviolla.

   Lainaa

  23. Tulos: +6 (16 ääntä)
   William: Oman näkemykseni mukaan märkään sementtiin on mukavampi lyödä päätään kuin kuivuneeseen. Rakennustyömaalla trukki on todella harvinainen näky, koska kyseessä on varastokone jolla ajetaan tasaisella alustalla. Toki ikävää että työmaa-alueille tunkeudutaan, mutta skeittareiden pitäminen poissa [...]
   *kekseliäisyyttä

   Lainaa

  24. Masentunut kukka (Pluri) 7.10.2021 22:51
   Tulos: -2 (14 ääntä)
   bleb: Koska ei voi käsittää että miksi skeittarit eivät voi pysyä kahta kuukautta pois puistosta, jotta se pysyisi hyvänä vuosia. Sen sijaan pitää päästä työmaalle (missä voi olla ylipäätään vaarallisia asioita, pitäisi olla sen verran älyä päässä ettei mene leikkimään paikkaan jossa voi satuttaa pahasti [...]
   Se tavallaan kuuluu usein siihen juttuun että touhut on kaikkineen kyseenalaisia tai laittomia. Etenkin omassa nuoruudessa 2000-luvun alussa meininki oli sitä että kaverit jotka skeittas "hassutteli" usein muullakin tavalla. Näpistyksiä, tupakointia,kaljoittelua ja muuta yleistä perseilyä keskimäärin muita enemmän. Oli sellainen meininki että ei välitetty oikein mistään. Kunhan on rentoa ja tehdään kaikkea mikä hyvältä idealta tuntuu hetkessä. Ei tietenkään kaikki tai välttämättä suurin osakaan mutta huomattavasti keskivertoa enemmän. Voi olla että ajat on muuttuneet mutta näin silloin ainakin Etelä-Pohjanmaalla.

   Lainaa

  25. LASTEN SUUSTAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH 7.10.2021 23:28
   Tulos: -10 (18 ääntä)
   ketä kiinnostaa

   Lainaa

  26. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Höpö: Ikävää kun on läheinen kuollut mutta ehkä lasten nauru kuitenkin tekee hyvää sielulle sen surun keskellä. Ei ihmisiä pidä pitää pumpulissa vaikka olisikin suuri menetys, sillä moni kokee ahdistavaksi sen kuinka heidän lähellä ei uskalleta olla luonnollisesti tämän tapaisten tilanteiden sattuessa. [...]
   Tämä. Oman kokemukseni mukaan on tosi vieraannuttavaa kun läheisen kuoleman jälkeen ihmiset eivät uskalla olla normaalisti, ja sen takia alkavat vältellä kun eivät tiedä miten olisivat tai mitä sanoisivat. Toisaalta myös jos ihmiset ympärillä teeskentelevät ettei mitään ole tapahtunut - parasta olisi tiedostaa asia ja ottaa osaa, ja kysyä suoraan haluaako toinen puhua aiheesta vai ihan muista asioista (ja kunnioittaa vastausta). Älkääkä pliis alkako vältellä ihmistä joka on menettänyt läheisen, koska teistä on epämukavaa kun ette ole varmoja miten toimia. Sen sijaan voi sanoa rehellisesti ettei tiedä mitä sanoa, mutta että voi kuunnella jos toinen haluaa puhua, ja kutsua tätä ihmistä normaalisti illanviettoihin yms., eikä eristää tätä muista.

   Lainaa

  27. Itseasiassa 9.10.2021 8:35
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tornipöllö: Lapset on lapsii, se vaan kasvattaa luonnetta jos vähän jää trukin alle tai kompastuu pää edellä märkään sementtiin, ettäs tiedätte!
   Ja hei, ei siellä enää saa otettua taaperostaan kuvia kun siellä jotkut vaan skeittaa.

   Lainaa

  28. Itseasiassa 9.10.2021 8:38
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Lahjoava aprikoosi: Useampaakin rakennustyömaata valvoneena on kyllä tulleet nuo luvattomat työmaavierailijat tutuksi. Saattavat tulla ihan keskellä päivää kaikkien kaivureiden, trukkien, pyörökuormaajien ja rekkojen suhatessa edestakaisin ilman minkäänlaisia huomiovarusteita tietenkin. Ei mitään merkitystä sillä, että [...]
   Tullut itsekin nähtyä. Vielä kun oli kunnan rahoittama työmaa, niin näitä uusia työnjohtajia löytyi pilvin pimein.

   Lainaa

  29. Itseasiassa 9.10.2021 8:46
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Höpö: Ikävää kun on läheinen kuollut mutta ehkä lasten nauru kuitenkin tekee hyvää sielulle sen surun keskellä. Ei ihmisiä pidä pitää pumpulissa vaikka olisikin suuri menetys, sillä moni kokee ahdistavaksi sen kuinka heidän lähellä ei uskalleta olla luonnollisesti tämän tapaisten tilanteiden sattuessa. [...]
   Samaa mieltä, mutta lapsille on hyvä myös opettaa kunnioittavaa käytöstä. Ehkä tapauksessa oli hyvä ohjeistaa lapsia ottamaan rauhassa, jos surija olisi ollut kurjassa tilassa, esim. itkenyt ja valvonut viikon, jonka vuoksi univaje ja pääkipu on jo aika voittamaton, ei pienten lasten huuto ehkä ole hyvä lisä.

   Lainaa

  30. Itseasiassa 9.10.2021 9:10
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Se tavallaan kuuluu usein siihen juttuun että touhut on kaikkineen kyseenalaisia tai laittomia. Etenkin omassa nuoruudessa 2000-luvun alussa meininki oli sitä että kaverit jotka skeittas "hassutteli" usein muullakin tavalla. Näpistyksiä, tupakointia,kaljoittelua ja muuta yleistä perseilyä [...]
   On kyllä samoja kokemuksia samoihin aikoihin Pohjanmaalla, nuorena kokeiltiin enemmän ja vähemmän rajoja. Itse keskityin kaljoitteluun, röökiin ja vähän epäsovinnaiseen pukeutumiseen. Jotkut kaverit taas pikku ilkivaltaan, kuten postilaatikkoihin kusemiseen tai rikkoivat jotain, jotkut hakivat kerran viikossa kaupasta uuden vaatekerran ilmaiseksi. Nuorilla toimintaa ohjaa vielä aivokemia ja siihen haetaan erikoisempia kokemuksia joista saa vähän kiksejä. Kun niitä kokemuksia ei muuten ole tarjolla, niin keksitään itse ja loppu on usein sen mukaista.

   Lainaa

  31. Tanssiva kiivi 12.10.2021 13:20
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   King Arthur: Miksi tää sai miinusta? Asiakommentti.

   On sinullakin huolet :-D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aikuiset, hautajaiset, ilola, kirkko, kirkossa, nuoret, raamattu, skeittiparkki, skeittipuisto, suru, teinit, työmaa, vanhemmat, vantaa