Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 343

Jos et vielä ole sekaisin, niin astupa tähän hissiin.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 343

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Nafti hamsteri 7.10.2021 0:12
   Tulos: -82 (154 ääntä)
   Tuo unicorn bacon on kyllä internetin vanhin vitsi. Sekä Päivin että Sarin tilanteessa arpoisin ensin korjattujen tietojen puolesta. Nopeampi ensitilassa päivittää uudistuneet tiedot näytölle tai jopa tarralapulle kuin uudistaa laatat saati hissinnappulat. (Vaikka ainakin jälkimmäisessä taitaa olla kyse ihan vaan siitä ettei viitsitä tai raaskita maksaa uudistuksesta, niin sama periaate pätee silti.)

   Lainaa

  2. Halpa keiju 7.10.2021 1:25
   Tulos: +63 (87 ääntä)
   Tuo pekoni näyttäisi kyllä vahvasti olevan koirasta peräisin.

   Lainaa

  3. Tulos: -123 (197 ääntä)
   Yksisarvisten vartalohan on valkoinen, joten tuskin sen liha eroaa paljon hevosesta. Ei tossa oo mitää järkeä saatana en tajua.

   Lainaa

  4. Tulos: +67 (107 ääntä)
   Kysely on vähän epätarkka, koska sehän riippuu siitä onko esim. kerrostalossa maan tasossa asuntoja vai ei. Jos on niin silloin ensimmäinen kerros on maan tasossa, jos ei ole niin ensimmäinen kerros on maan tason yläpuolella. Ja sama logiikka pätee vaikka kyseessä olisi toimistorakennus tai muu vastaava.

   Lainaa

  5. Tulos: +84 (90 ääntä)
   Nafti hamsteri: Tuo unicorn bacon on kyllä internetin vanhin vitsi. Sekä Päivin että Sarin tilanteessa arpoisin ensin korjattujen tietojen puolesta. Nopeampi ensitilassa päivittää uudistuneet tiedot näytölle tai jopa tarralapulle kuin uudistaa laatat saati hissinnappulat. (Vaikka ainakin jälkimmäisessä taitaa [...]
   Huoneiden paikat harvoin muuttavat sijaintiaan ja kun niin tekevät, remontti on yleensä niin iso että laatatkin tehdään uusiksi. Ne siis tuskin valehtelevat. Näyttö sen sijaan siirtää helposti paikkaansa tai tekstin kirjoittaja ei ole tiennyt tarkkaa näytön paikkaa etukäteen, jolloin pieniä virheitä voi tulla helposti. Lähtisin itse ensin  laatan osoittamaan suuntaan.

   Lainaa

  6. Väistämätön sitruuna 7.10.2021 3:54
   Tulos: +35 (51 ääntä)
   Matias: Kysely on vähän epätarkka, koska sehän riippuu siitä onko esim. kerrostalossa maan tasossa asuntoja vai ei. Jos on niin silloin ensimmäinen kerros on maan tasossa, jos ei ole niin ensimmäinen kerros on maan tason yläpuolella. Ja sama logiikka pätee vaikka kyseessä olisi toimistorakennus tai muu vastaava.
   Ja koska 3.kerroksessa ei ole asuntoja niin 4. kerros on 2. kerros ja 5. kerros on 3. kerros. Vai oliko koko rakennus toimistorakennus tms.

   Lainaa

  7. Pehmeä jänis 7.10.2021 5:47
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Väistämätön sitruuna: Ja koska 3.kerroksessa ei ole asuntoja niin 4. kerros on 2. kerros ja 5. kerros on 3. kerros. Vai oliko koko rakennus toimistorakennus tms.
   Äläpä yritä tunkea logiikkaa asiaan jolla ei ole logiikkaa..

   Lainaa

  8. Päättymätön karpalo 7.10.2021 8:18
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Väistämätön sitruuna: Ja koska 3.kerroksessa ei ole asuntoja niin 4. kerros on 2. kerros ja 5. kerros on 3. kerros. Vai oliko koko rakennus toimistorakennus tms.
   Siihen toimistokerrokseen (3) ei pääse millään. On maailman hirveimmät hissinnappulat.

   Lainaa

  9. Halpa keiju 7.10.2021 8:42
   Tulos: +128 (130 ääntä)
   traumcity: Yksisarvisten vartalohan on valkoinen, joten tuskin sen liha eroaa paljon hevosesta. Ei tossa oo mitää järkeä saatana en tajua.
   No ei kyllä tässäkään ole mitään järkeä. Miten niin ei yksisarvisen liha voi olla kirjavaa? Eihän sillä vartalon välillä ole tässä mitään tekemistä.

   Lainaa

  10. Kykenemätön peura 7.10.2021 9:02
   Tulos: +114 (116 ääntä)
   traumcity: Yksisarvisten vartalohan on valkoinen, joten tuskin sen liha eroaa paljon hevosesta. Ei tossa oo mitää järkeä saatana en tajua.
   Jännä juttu, mutta eriväristen hevostenkin liha on samanväristä eikä turkin värillä ole asian kanssa mitään tekemistä. Valkoinen pihvi, jossa on mustia pilkkuja, voisi jäädä monelta syömättä.

   Lainaa

  11. Kipakka karhu 7.10.2021 9:23
   Tulos: +130 (132 ääntä)
   traumcity: Yksisarvisten vartalohan on valkoinen, joten tuskin sen liha eroaa paljon hevosesta. Ei tossa oo mitää järkeä saatana en tajua.
   Sulta on ilmeisesti mennyt ohi se yleisesti tunnettu asia, että yksisarviset on täynnä sateenkaaria, kimallusta, hattaraa yms.

   Lainaa

  12. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Tuolla koiralla on aika pitkä viitta.

   Lainaa

  13. Mieleenpainuva preeriasusi 7.10.2021 9:53
   Tulos: -5 (41 ääntä)
   Matias: Kysely on vähän epätarkka, koska sehän riippuu siitä onko esim. kerrostalossa maan tasossa asuntoja vai ei. Jos on niin silloin ensimmäinen kerros on maan tasossa, jos ei ole niin ensimmäinen kerros on maan tason yläpuolella. Ja sama logiikka pätee vaikka kyseessä olisi toimistorakennus tai muu vastaava.
   Kyllä Suomessa se menee ihan järjestyksessä alhaalta ylös 1. kerroksesta alkaen. Maan alla on sitten kellari. Saksalaiset, ja kai niitä muitakin on, aloittavat sun logiikallasi ja kerokset on vähän "sillai sun tällai".

   Lainaa

  14. Päättämätön monni 7.10.2021 10:12
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   Mieleenpainuva preeriasusi: Kyllä Suomessa se menee ihan järjestyksessä alhaalta ylös 1. kerroksesta alkaen. Maan alla on sitten kellari. Saksalaiset, ja kai niitä muitakin on, aloittavat sun logiikallasi ja kerokset on vähän "sillai sun tällai".
   Kyllä se noin menee, että ensimmäinen asuinkerros on numero 1. Tiedän taloja, joissa toisessa rapussa on pohjakerroksessa asuntoja ja toisessa ei. Rapuissa on eri numerointi hisseissä. Toinen menee P, 1, 2... ja toinen 1, 2, 3...

   Lainaa

  15. Patalaiska lohikäärme 7.10.2021 10:58
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Toj Karin: Huoneiden paikat harvoin muuttavat sijaintiaan ja kun niin tekevät, remontti on yleensä niin iso että laatatkin tehdään uusiksi. Ne siis tuskin valehtelevat. Näyttö sen sijaan siirtää helposti paikkaansa tai tekstin kirjoittaja ei ole tiennyt tarkkaa näytön paikkaa etukäteen, jolloin pieniä virheitä [...]

   Mä luottaisin myös kylttiin ennemmin. Samansisältöisiä näyttöjä voi olla useampikin ja niiden paikka voi vaihtua. 

   Tai siis ihan ensimmäisenä katsoisin mikä numero on tuossa ovessa, joka näkyy kuvassa osittain. 

   Lainaa

  16. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 7.10.2021 11:03
   Tulos: +18 (32 ääntä)
   traumcity: Yksisarvisten vartalohan on valkoinen, joten tuskin sen liha eroaa paljon hevosesta. Ei tossa oo mitää järkeä saatana en tajua.
   Mutta niiden veri on hopeaista, kuten Viisasten kivestä tiedämme. Veikkaisin, että lihakin on siten semmoista harmaansinertävää.

   Lainaa

  17. Entinen death metal marko 7.10.2021 11:04
   Tulos: -5 (21 ääntä)
   Hmn. Armeijassa oli samaan aikaan yksi pizzalähetti. Tai entinen pizzalähetti, koska oli saanut potkut. Ei osannut lukea tai kirjoittaa, mutta oli nokkava ja kaikkitietävä. Kyllä siitä tykkäsi kaikki. Onneksi jossain vaiheessa siltä kiellettiin aseenkäyttö kokonaan, koska hengenvaarallista touhua.

   Lainaa

  18. Abstrakti pulu 7.10.2021 11:11
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Matias: Kysely on vähän epätarkka, koska sehän riippuu siitä onko esim. kerrostalossa maan tasossa asuntoja vai ei. Jos on niin silloin ensimmäinen kerros on maan tasossa, jos ei ole niin ensimmäinen kerros on maan tason yläpuolella. Ja sama logiikka pätee vaikka kyseessä olisi toimistorakennus tai muu vastaava.
   Maalaisjärjellä ajateltuna näin, mutta joissain taloissa se asuttava pohjakerros merkitään 0 eikä 1. Asuin sellaisessa talossa aikoinaan ja laitoin isännöitsijälle jotain korjauslappua asuntoon numero 3, piti laittaa mikä kerros niin pistin 1 ja sulkuihin maantasalla tai pohjakerros tms niin apropoo isännöitsijä soittaa että mikä numero se on kun ekassa kerroksessa ollaan jo kymmenissä menossa..

   Lainaa

  19. Tulos: +22 (38 ääntä)
   Halpa keiju: No ei kyllä tässäkään ole mitään järkeä. Miten niin ei yksisarvisen liha voi olla kirjavaa? Eihän sillä vartalon välillä ole tässä mitään tekemistä.
   Ei vartalon värillä joo ole sinällään väliä, oli vähän dorka huomio, mutta yritin havainnollistaa että aikalaiskuvauksissa ja tarustoissa yksisarvinen on ulkomuodoltaan pitkälti kuin hevonen eikä mikään halinalle joka pieree sateenkaaria kaikkialle.

   Lainaa

  20. Tulos: -42 (78 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Mutta niiden veri on hopeaista, kuten Viisasten kivestä tiedämme. Veikkaisin, että lihakin on siten semmoista harmaansinertävää.
   Ja tämä on joku Harry Potter- kirja? Kipitäpä nyt nörtti menemään siitä kun me yritetään keskustella yksisarvisista täällä.

   Lainaa

  21. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Sarin työpaikan hissin on tilannut joku urvelo. Koneelta saisi luultavasti jälkitoimituksena noihin vaikka A- ja L-painikkeet.

   Lainaa

  22. Tulos: +11 (25 ääntä)
   Abstrakti pulu: Maalaisjärjellä ajateltuna näin, mutta joissain taloissa se asuttava pohjakerros merkitään 0 eikä 1. Asuin sellaisessa talossa aikoinaan ja laitoin isännöitsijälle jotain korjauslappua asuntoon numero 3, piti laittaa mikä kerros niin pistin 1 ja sulkuihin maantasalla tai pohjakerros tms niin apropoo [...]
   Miksei voida vaan sopia asioihin universaalia logiikkaa ja järjestelmää... Kai kaikki olisi sitten liian simppeliä, jos joka paikassa käytettäisiin samoja järjestelmiä mm. kerrosten numerointiin, mittayksiköihin ja kellonaikaan (universaali aika aikavyöhykkeiden sijaan).

   Lainaa

  23. Ankea jyrsijä 7.10.2021 13:09
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Päivin postauksen rakennus saattaa olla malliltaan sisäpihan ympärillä oleva kehä, ja huone 9 olla tuloaulaa vastakkaisella puolella tuota kehää. Tällöin on aika se ja sama kummalta puolelta sinne kiertää.

   Lainaa

  24. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 7.10.2021 14:49
   Tulos: +31 (43 ääntä)
   traumcity: Ja tämä on joku Harry Potter- kirja? Kipitäpä nyt nörtti menemään siitä kun me yritetään keskustella yksisarvisista täällä.
   Lähteensä kullakin, toisilla mutu, toisilla kirjallisuus. ;)

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Toj Karin: Huoneiden paikat harvoin muuttavat sijaintiaan ja kun niin tekevät, remontti on yleensä niin iso että laatatkin tehdään uusiksi. Ne siis tuskin valehtelevat. Näyttö sen sijaan siirtää helposti paikkaansa tai tekstin kirjoittaja ei ole tiennyt tarkkaa näytön paikkaa etukäteen, jolloin pieniä virheitä [...]
   Nyt kun olen oppinut miten netissä toimitaan niin  olisin itse jäänyt paikoilleni ja pahoittanut mieleni. Tietysti värikyniä käyttäen myös kertonut iltapäivälehtiä myöten kuinka minä olen kokenut vääryyttä. Ja siihen ei paljon faktat auttaisi koska minähän koen asiat niinkuin koen ja muu on pelkkää kiusaamista. Jos joku ei MIELIPITEITÄNI komppaisi tai yrittäisi jopa järkeä puhua sulkisin kommentoinnin syystä että minua kiusataan ja vain minä tiedän miten hommat meni.

   Lainaa

  26. Paheksuttava jääkarhu 7.10.2021 17:18
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Matias: Kysely on vähän epätarkka, koska sehän riippuu siitä onko esim. kerrostalossa maan tasossa asuntoja vai ei. Jos on niin silloin ensimmäinen kerros on maan tasossa, jos ei ole niin ensimmäinen kerros on maan tason yläpuolella. Ja sama logiikka pätee vaikka kyseessä olisi toimistorakennus tai muu vastaava.
   Töissäni on tullut vastaan monenlaista. Yleensä sisääntulokerros on pohjakerros ja maan alle jäävä kokonaan tai osittain kellari ja ensimmäinen kerros on sitten se kun portaat noustaan. Mutta joskus 1, kerros on sisääntulokerros, kun siinä on asuntoja. Joskus alan ihmiset väittelevät siitä, onko rinnetaloissa sisääntulokerros kellari vai pohjakerros, jos osa talosta jää maan alle. Vanhoissa kuvissa on usein se pohjakerros merkitty kellariksi, vaikkei siitä ole pienintäkään osaa maan alla. Joskus näkee käytettävän pohjakerroksesta myös merkintää G-kerros, erityisesti arkkitehdit ruotsinkielisellä alueella suosivat sitä.

   Lainaa

  27. Sitkas karjalanpiirakka 7.10.2021 19:09
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Paheksuttava jääkarhu: Töissäni on tullut vastaan monenlaista. Yleensä sisääntulokerros on pohjakerros ja maan alle jäävä kokonaan tai osittain kellari ja ensimmäinen kerros on sitten se kun portaat noustaan. Mutta joskus 1, kerros on sisääntulokerros, kun siinä on asuntoja. Joskus alan ihmiset väittelevät siitä, onko [...]
   Niin ja sitten kun ne sisäänkäynnitkin voivat eri osissa rakennusta olla eri kerroksissa.

   Lainaa

  28. Tulos: -15 (43 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Lähteensä kullakin, toisilla mutu, toisilla kirjallisuus. ;)
   Joo ei kiitos mitään pikkutyttöjen keijukirjoja lähteeksi. On varmasti ihan mukava kirja kun larppaat metsässä ja huispauttelet ankeuttajia leikkien että sun keppihevonen onkin taikaluuta tällä kertaa, mutta täällä yrittää aikuiset nyt keskustella yksisarvisista.

   Lainaa

  29. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 8.10.2021 0:23
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   traumcity: Joo ei kiitos mitään pikkutyttöjen keijukirjoja lähteeksi. On varmasti ihan mukava kirja kun larppaat metsässä ja huispauttelet ankeuttajia leikkien että sun keppihevonen onkin taikaluuta tällä kertaa, mutta täällä yrittää aikuiset nyt keskustella yksisarvisista.
   Ha, voi muru, Potterinsa lukenut tietää, ettei keijujen (pixie/ilkiö) kanssa tosiaan ole lasten leikkiminen. Vaadin nähtäville yhtä laajalti hyväksytyn lähteen, joka kumoaa hypoteesini.

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Ha, voi muru, Potterinsa lukenut tietää, ettei keijujen (pixie/ilkiö) kanssa tosiaan ole lasten leikkiminen. Vaadin nähtäville yhtä laajalti hyväksytyn lähteen, joka kumoaa hypoteesini.
   Potterinsa lukenut tietää myös kuinka jäädytään änkyttämään jos joutuu juttelemaan tuntemalle ihmiselle. Ja myös sen miten covid-19 kanssa pärjätään, ei koskaan poistu vanhempiensa kellarista, kuten tähänkään asti.
   Maria Nordinin twitter-tili on yhtä laajalti hyväksytty lähde mitä sun lastenkirjat.

   Lainaa

  31. Askarruttava ankerias 8.10.2021 8:38
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Höpö: Nyt kun olen oppinut miten netissä toimitaan niin  olisin itse jäänyt paikoilleni ja pahoittanut mieleni. Tietysti värikyniä käyttäen myös kertonut iltapäivälehtiä myöten kuinka minä olen kokenut vääryyttä. Ja siihen ei paljon faktat auttaisi koska minähän koen asiat niinkuin koen ja muu on pelkkää [...]
   Unohdit kunnianloukkaussyytteen.

   Lainaa

  32. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 8.10.2021 11:31
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   traumcity: Potterinsa lukenut tietää myös kuinka jäädytään änkyttämään jos joutuu juttelemaan tuntemalle ihmiselle. Ja myös sen miten covid-19 kanssa pärjätään, ei koskaan poistu vanhempiensa kellarista, kuten tähänkään asti. Maria Nordinin twitter-tili on yhtä laajalti hyväksytty lähde mitä sun lastenkirjat.
   Mutta Nordin ei ole sanonut halaistua sanaa yksisarvisten lihan väristä, joten se ei käy vaatimakseni lähteeksi. Vaadin keskustelun palauttamista yksisarvisten anatomiaan.

   Lainaa

  33. Sitoutumaton haukka 8.10.2021 15:18
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Meillä on töissä maantasolla 1-kerros, maan alla K ja vielä alempana -1. Looginen järjestys

   Lainaa

  34. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Mutta Nordin ei ole sanonut halaistua sanaa yksisarvisten lihan väristä, joten se ei käy vaatimakseni lähteeksi. Vaadin keskustelun palauttamista yksisarvisten anatomiaan.
   Ei se haittaa vaikka ei olisi sanonut yksisarvisten lihan väristä mitään, yhtä laajalti hyväksytty lähde se silti on, eli ei lainkaan hyväksytty lähde. 
   Miksi päässä kasvava sarvi vaikuttaisi elikon lihaan jotenkin? Onko sarvikuononkin liha sateenkaaren väreissä? Mä olen syönyt hirven ja poron lihaa, ei ollut erityisen värikästä, mutta johtuuko se siitä että toinen sarvi jotenkin kumoaa sen toisen sarven vaikutuksen ja luonnon tasapaino säilyy?

   Lainaa

  35. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 9.10.2021 1:38
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   traumcity: Ei se haittaa vaikka ei olisi sanonut yksisarvisten lihan väristä mitään, yhtä laajalti hyväksytty lähde se silti on, eli ei lainkaan hyväksytty lähde.  Miksi päässä kasvava sarvi vaikuttaisi elikon lihaan jotenkin? Onko sarvikuononkin liha sateenkaaren väreissä? Mä olen syönyt hirven ja poron [...]
   Ei taikaolentoihin voi soveltaa normieläinlogiikkaa, johan sen sanoo järkikin.

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Käytiin joku aika sitten hotelli Aulangolla. Siellä respa/ravintolakerros oli numeroitu kolmoseksi. Kyllä se vähän hämmensi, kun kuitenkin ihan katutasolta muutama rappunen sinne noustiin. Ehkä tämä nyt menee kuitenkin sinne kategoriaan ensimmäisen maailman "ongelmat". :)

   Lainaa

  37. Töttöröö 9.10.2021 13:34
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Nafti hamsteri: Tuo unicorn bacon on kyllä internetin vanhin vitsi. Sekä Päivin että Sarin tilanteessa arpoisin ensin korjattujen tietojen puolesta. Nopeampi ensitilassa päivittää uudistuneet tiedot näytölle tai jopa tarralapulle kuin uudistaa laatat saati hissinnappulat. (Vaikka ainakin jälkimmäisessä taitaa [...]
   Sari tässä moi! :) Koko rakennuksessa ei ole viittä kerrosta, ei ole koskaan ollutkaan, eli sikäli tilanne ei ole muuttunut. Siksi on hupaisaa, että hississä on viidelle kerrokselle napit. Tarralaputkin ovat olleet tuossa paikallaan ainakin muutaman vuoden. :D

   Lainaa

  38. Kostutettu tomaatti 9.10.2021 18:35
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Matias: Kysely on vähän epätarkka, koska sehän riippuu siitä onko esim. kerrostalossa maan tasossa asuntoja vai ei. Jos on niin silloin ensimmäinen kerros on maan tasossa, jos ei ole niin ensimmäinen kerros on maan tason yläpuolella. Ja sama logiikka pätee vaikka kyseessä olisi toimistorakennus tai muu vastaava.
   Asun talossa jonka pääovi on 2. kerroksessa ja varastot 1. kerroksessa maan alla.

   Lainaa

  39. Vetämätön seepra 9.10.2021 23:07
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Multa menee varmaan joku vitsi ohi, mutta yllä olevaa väittelyä lukiessa alkaa tuntua siltä että traumcity luulee yksisarvisten olevan oikeita eläimiä. Viitataan oikein "aikalaiskuvauksiin" ja paheksutaan nuortenkirjoja lähteenä. Jos se on vitsi niin vähempikin vääntö ois ehkä riittänyt.

   Lainaa

  40. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Vetämätön seepra: Multa menee varmaan joku vitsi ohi, mutta yllä olevaa väittelyä lukiessa alkaa tuntua siltä että traumcity luulee yksisarvisten olevan oikeita eläimiä. Viitataan oikein "aikalaiskuvauksiin" ja paheksutaan nuortenkirjoja lähteenä. Jos se on vitsi niin vähempikin vääntö ois ehkä riittänyt.
   Ei ole vitsi, paitsi ehkä vähän Harry Potterista heitin vitsiä koska nörtit, mutta ihan hyvässä hengessä keskusteltiin Pingviinin kanssa yksisarvisista (huhhuh mikä lause)
   Aikalaiskertomuksiin ja yleisiin tarustoihin olen pohjannut pointtini tässä, parempaa ei varmaan ole tarjolla kun satuolennoista puhutaan. 
   Oleellista tässä on siis se että en edellenkään tajua miksi yksisarvisen pekoni olisi sateenkaaren väreissä kun yhtään mikään yksisarvisista kirjoitettu aikalaisteksti ei anna ymmärtää mitään sellaista. Paska vitsi kun ei ole mitään pointtia siinä.
   En mä nyt mene kadullakaan jos näen kääpiön niin mene repimään sitä parrasta sanoen "Hei Mönkyttäjä, sä annoit Viisasten kiveksessä kolme toivomusta jos sun partaa sukii, joten anna vesisukset saatanan pygmi"

   Lainaa

  41. Yrjö_Komero 11.10.2021 3:48
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Rapussamme asukaslistassa ei ole ollenkaan tokaa kerrosta. On "Käynti ulkoa", 1. kerros ja 3. kerros. Asiasta on tullut kertaalleen huomautettua, mutta vielä ei ole tehty muutosta. Järjestään kaikki menee hissillä kerrosta ylemmäs, silloinkin, kun koitan ovipuhelimeen huikata oikean kerroksen.

   Lainaa

  42. Sitkas karjalanpiirakka 12.10.2021 16:20
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   traumcity: Ei ole vitsi, paitsi ehkä vähän Harry Potterista heitin vitsiä koska nörtit, mutta ihan hyvässä hengessä keskusteltiin Pingviinin kanssa yksisarvisista (huhhuh mikä lause) Aikalaiskertomuksiin ja yleisiin tarustoihin olen pohjannut pointtini tässä, parempaa ei varmaan ole tarjolla kun satuolennoista [...]
   Miksi satuolennoista puhuttaessa joku lähde olisi parempi kuin toinen? Kaikkihan ne ovat vain jonkun mielikuvituksen tuotetta.

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (1 ääni)
   Sitkas karjalanpiirakka: Miksi satuolennoista puhuttaessa joku lähde olisi parempi kuin toinen? Kaikkihan ne ovat vain jonkun mielikuvituksen tuotetta.
   Jotta tuossa vitsissä olisi jotain järkeä niin sen pointin pitäisi pudota johonkin normiin, vaikka satuolennosta puhutaankin. Yksisarvinen on kaikessa kirjallisuudessa mitä tiedän hevonen jolla on sarvi päässä.

   Lainaa

  44. Sitkas karjalanpiirakka 13.10.2021 13:33
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   traumcity: Jotta tuossa vitsissä olisi jotain järkeä niin sen pointin pitäisi pudota johonkin normiin, vaikka satuolennosta puhutaankin. Yksisarvinen on kaikessa kirjallisuudessa mitä tiedän hevonen jolla on sarvi päässä.
   Ja niinhän se tekeekin. Yksisarviset yhdistetään populaarikulttuurissa usein sateenkaariin. Eivät nettimeemit tapaa perustua kaunokirjallisuuden klassikoihin. Tuo pekonijuttu on kiertänyt maailmaa jo vuosia joten aika moni on sitä hauskana pitänyt.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Ja niinhän se tekeekin. Yksisarviset yhdistetään populaarikulttuurissa usein sateenkaariin. Eivät nettimeemit tapaa perustua kaunokirjallisuuden klassikoihin. Tuo pekonijuttu on kiertänyt maailmaa jo vuosia joten aika moni on sitä hauskana pitänyt.
   Myös haltijat yhdistetään populaarikulttuurissa sateenkaariin, ja ihan yhtä vähän järkeä olisi sanoa haltijan lihan olevan sateenkaaren väreissä. En ole myöskään saanut asiaan mitään perusteluita että miksi yksisarvisen liha tuollaista olisi, voin ostaa tämän jutun jos jonkun edes keskinkertaisen pointin tarjoat. 
   Mä en seuraile nettimeemejä tai varsinaisesti välitä kuinka iso prosentti pitää mitäkin asiaa hauskana.

   Lainaa

  46. Tahdistamaton keiju 13.10.2021 23:38
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Halpa keiju: Tuo pekoni näyttäisi kyllä vahvasti olevan koirasta peräisin.
   Ihmispekonia se on. Yllättävän hyvää.

   Lainaa

  47. Rottanpää 17.10.2021 16:41
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Toj Karin: Huoneiden paikat harvoin muuttavat sijaintiaan ja kun niin tekevät, remontti on yleensä niin iso että laatatkin tehdään uusiksi. Ne siis tuskin valehtelevat. Näyttö sen sijaan siirtää helposti paikkaansa tai tekstin kirjoittaja ei ole tiennyt tarkkaa näytön paikkaa etukäteen, jolloin pieniä virheitä [...]
   Mutta käyttötarkoitus voi muuttua. Jos vain asiakkaita vastaanottavat huoneet numeroidaan ja niistä yksi muutetaan vaikkapa varastoksi tai taukotilaksi, muuttuu huoneiden numerointi.

   Lainaa

  48. Rottanpää 17.10.2021 16:48
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Toj Karin: Huoneiden paikat harvoin muuttavat sijaintiaan ja kun niin tekevät, remontti on yleensä niin iso että laatatkin tehdään uusiksi. Ne siis tuskin valehtelevat. Näyttö sen sijaan siirtää helposti paikkaansa tai tekstin kirjoittaja ei ole tiennyt tarkkaa näytön paikkaa etukäteen, jolloin pieniä virheitä [...]
   Noniin unohdin edellisestä kommentista vielä sen, että kun seinissä on jo kyltit, niin olettaisin ettei näyttöä tarvitsisi, jos kyltit pitäisivät paikkansa. Riippuen mihin aikaan olisin liikkeellä, voisin myös varovasti olettaa, että virheellinen teksi näytöllä olisi korjattu jo, jos tarpeeksi moni olisi jo ennen minua lähtenyt väärään suuntaan.

   Lainaa

  49. Etuoikeutettu gaselli 1.12.2021 17:35
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Matias: Kysely on vähän epätarkka, koska sehän riippuu siitä onko esim. kerrostalossa maan tasossa asuntoja vai ei. Jos on niin silloin ensimmäinen kerros on maan tasossa, jos ei ole niin ensimmäinen kerros on maan tason yläpuolella. Ja sama logiikka pätee vaikka kyseessä olisi toimistorakennus tai muu vastaava.
   Tyksin U-sairaalassa ensimmäinen kerros on maan alla. Tosin siellä on muutenkin surkeat opasteet.

   Lainaa

  50. Korea roska 26.4.2022 12:54
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nimi: Miksei voida vaan sopia asioihin universaalia logiikkaa ja järjestelmää... Kai kaikki olisi sitten liian simppeliä, jos joka paikassa käytettäisiin samoja järjestelmiä mm. kerrosten numerointiin, mittayksiköihin ja kellonaikaan (universaali aika aikavyöhykkeiden sijaan).
   Kerrosten numerointi ja mittayksiköt voisi yhtenäistää, mutta kellonaikoja ei kiitos!
   Aluksi voisi tuntua kätevältä, että kun puhut maapallon toisella puolella olevan henkilön kanssa ja sovitte pitävänne videopalaverin kello 9, niin olisitte molemmat mestoilla samaan aikaan ilman isompaa miettimistä.
   Mutta ensinnäkin pitäisi saada kaikki maailman ihmiset luopumaan 12-tuntisen kellon käytöstä. Koska kun puhut kello 9:stä, niin onko se aamulla vai illalla?
   Ja sitten, kun saadaan kaikki käyttämään pelkkää 24-tuntista kelloa, niin mitäs, kun joku taiwanilainen koodintilausfirma sanoo, että kaikkien töiden on oltava palautettuna viimeistään huomisaamuna?
   Tai kun haluat soittaa kaukomaille, mutta et tiedä, mikä vuorokaudenaika siellä nyt on? Kun kello on kaikkialla yhtä aikaa saman verran, niin silloin ei tietenkään voi ankkuroida vuorokausirytmejä helposti ajattelemalla, että "täällä kello on 9 tuntia tuon toisen maan kelloa edellä".
   Tai kun Windows asettaa järjestelmän automaattiset päivitykset pärähtämään päälle oletusarvoisesti kello 3, ja sitten sinun upo uusi tietokoneesi vetäytyisi puoleksitoista tunniksi päivittelemään itseään kesken iltapäiväpalaverin Powerpoint-esityksen, kun et vielä muistanut mennä asetuksista päättämään itsellesi sopivampaa päivitysaikaa?
   Tai kun matkustat kauas ulkomaille, ja joudut siinä aikaerorasituksessa miettimään koko ajan, että hetkinen, mikäs oli täällä päin maailmaa sopiva aika mennä nukkumaan ja mihinkäs aikaan ihmiset normaalisti heräävät.
   Kyllä on paljon helpompi elää, kun kaikilla on samansuuntainen käsitys siitä, mikä kellonnumero tarkoittaa mitäkin auringon asentoa. Kun se on suurin piirtein kaikkialla niin, että kello 24 on yö, kello 6 on varhainen aamu, kello 12 on päivä ja kello 18 on ilta.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (0 ääntä)
   traumcity: Jotta tuossa vitsissä olisi jotain järkeä niin sen pointin pitäisi pudota johonkin normiin, vaikka satuolennosta puhutaankin. Yksisarvinen on kaikessa kirjallisuudessa mitä tiedän hevonen jolla on sarvi päässä.
   Keskiaikaisissa seinävaatteissa yksisarvinen on kylläkin kuvattu vuohen ja hevosen välimuotona. Sillä on vuohen häntä, pukinparta ja sorkat, ainoastaan vartalo on hevosen kaltainen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: campus borealis, cb2, hissi, huoneet, karkki, kerrokset, kerros, kuva, kyltti, numerot, näyttö, ohjeet, pekoni, remmi, yksisarvinen