Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 521

Posti huolestui tilauksestani ja soitti poliisit.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 521

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kykenemätön peura 7.10.2021 0:31
   Tulos: +365 (411 ääntä)
   Tonin vinkki sopisi myös monelle täysi-ikäiselle tatuoinnin hankkijalle. Täälläkin on muutamia esimerkkejä nähty.

   Lainaa

  2. Tulos: -11 (65 ääntä)
   No ainakin on paketti turvallisemmassa paikassa.

   Lainaa

  3. Halpa keiju 7.10.2021 1:30
   Tulos: +278 (288 ääntä)
   Alaikäiselle halpa tatuointi. Kohta on varmaan täällä "Ikuisesti iholla"-osiossa.

   Lainaa

  4. Tulos: +73 (155 ääntä)
   Toi Iltalehti-moka oli suorastaan kelvoton.

   Lainaa

  5. Tornipöllö 7.10.2021 2:53
   Tulos: +221 (263 ääntä)
   Facen kirppisryhmä = verkkokauppa?

   Lainaa

  6. Tulos: -161 (185 ääntä)
   Ei sikoja saa ampua. Siat ovat ystäviä. Miltä tuntuis itestäs, jos sua ryöstetään ja ei näy sikoja mailla halmeilla?

   Lainaa

  7. Kannattamaton ahma 7.10.2021 5:32
   Tulos: +249 (279 ääntä)
   Toj Karin: Ei sikoja saa ampua. Siat ovat ystäviä. Miltä tuntuis itestäs, jos sua ryöstetään ja ei näy sikoja mailla halmeilla?
   Jos mua ryöstetään, ottasin mielummin paikalle poliisin kun sian. Siat on söpöjä, mutta aika turhia rikoksen torjunnassa.

   Lainaa

  8. Kannattamaton ahma 7.10.2021 5:35
   Tulos: -155 (193 ääntä)
   Jos postissa on epäilyttävä paketti ne avaa sen ihan ite ja jos epäilys oli turha paketti suljetaan ja pistetään eteenpäin. Poliisille ilmotetaan vasta positiivisista löydöistä. Että Ludmilla keksii seuraavalla kerralla paremman tarinan.

   Lainaa

  9. Levyttämätön persoona 7.10.2021 6:42
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää, moniko on keskimäärin sovittanut verkkokaupasta tilattuja vaatteita ennen minua. Joskus tilaamissani vaatteissa on ollut kissan karvoja (näyttänyt, että kissa olisi nukkunut vaatteen päällä), lisättyjä ompeleita (huomaan kyllä, jos punaisen takin hihoja on pienennetty myttäämällä ja ompelemalla vihreällä langalla) ja kaikkein törkein omalle kohdalle osunut tapaus oli huppari, joka haisi pesuaineelle, oli ryppyinen, kutistunut ja haljakan värinen, johon oli kiinnitetty laput uudestaan (selkeästi pesty liian kuumassa ja käytetty pidempään).

   Lainaa

  10. Tukkajumala hai 7.10.2021 6:44
   Tulos: +160 (160 ääntä)
   Kannattamaton ahma: Jos postissa on epäilyttävä paketti ne avaa sen ihan ite ja jos epäilys oli turha paketti suljetaan ja pistetään eteenpäin. Poliisille ilmotetaan vasta positiivisista löydöistä. Että Ludmilla keksii seuraavalla kerralla paremman tarinan.
   Tästähän tais olla ihan uutisissakin juttua joku aika sitten. Muistelen että jutussa oli myös poliisin vahvistus joten en jaksa epäillä.

   Lainaa

  11. Tulos: -12 (96 ääntä)
   Jos poliisi oikeasti on hakenut ihan laillisen paketin, niin saa kyllä sitten toimittaa kotiinkin tai edes takaisin sinne postiin. Tai maksavat km-korvauksen ja korvauksen hakemiseen hukkautuvasta ajasta.

   Lainaa

  12. Opiskeleva oppilas 7.10.2021 7:15
   Tulos: +134 (136 ääntä)
   Jotenkin ajattelisi että tatuoinnissa ei kannata valita sitä halvinta.. mutta no makunsa tietysti kullakin.

   Lainaa

  13. Puolimakea kettu 7.10.2021 7:24
   Tulos: +32 (54 ääntä)
   Toj Karin: Ei sikoja saa ampua. Siat ovat ystäviä. Miltä tuntuis itestäs, jos sua ryöstetään ja ei näy sikoja mailla halmeilla?
   Niinpä, sika on sika kunnes itelle sattuu.

   Lainaa

  14. Kahen kilon kalori 7.10.2021 7:28
   Tulos: +109 (121 ääntä)
   Voisin veikata tatuointiliike, joka tekee tatuointeja 17-vuotiaille, ei ole se paras. Ei edes Turussa.

   Lainaa

  15. Introvertti tiikeri 7.10.2021 7:34
   Tulos: -18 (64 ääntä)
   Toj Karin: Ei sikoja saa ampua. Siat ovat ystäviä. Miltä tuntuis itestäs, jos sua ryöstetään ja ei näy sikoja mailla halmeilla?
   Eipä tarvii sun kommentteja enää lukea.

   Lainaa

  16. Tulos: +7 (53 ääntä)
   Eipä se järki maagisesti jysähdä päähän 18-vuotispäivänä, ja jos vanhemmat on yhtä urpoja olleet itse kun tuo 17 nyt vaatiessaan tatuointia, ei mukulan tulevaisuus hyvältä näytä..

   Lainaa

  17. Päättymätön karpalo 7.10.2021 8:32
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Tornipöllö: Facen kirppisryhmä = verkkokauppa?
   Hobby Hall mainittu.
   Verkkokaupatkin myyvät asiakaspalautustuotteita, mutta halvemmalla Outlet-valikoimasta.

   Lainaa

  18. karvaturpa 7.10.2021 9:15
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   Postin vasikat.

   Lainaa

  19. Paranormaali mandariini 7.10.2021 9:27
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Kannattamaton ahma: Jos mua ryöstetään, ottasin mielummin paikalle poliisin kun sian. Siat on söpöjä, mutta aika turhia rikoksen torjunnassa.
   Jos on villisika jolla komeat syöksyhampaat? Luulis paatuneimmankin rikollisen moista säikähtävän.

   Lainaa

  20. Käsitetty varis 7.10.2021 9:51
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Opiskeleva oppilas: Jotenkin ajattelisi että tatuoinnissa ei kannata valita sitä halvinta.. mutta no makunsa tietysti kullakin.
   Yep, laatu ja hinta nyt usein kulkevat käsi kädessä. Kun hankin tatuoinnin muutama vuosi sitten ja kyselin vinkkejä hyvästä liikkeestä, joka ikinen kommentti alkoi „se-ja-se tekee todella edullisesti!“. Ööh kun kyseessä on loppuelämän kestävä kuva, maksan vaikka tuplahinnan laadusta ja säästän sitten jostain muualta.  
   Toinen asia on muuttofirmat. Asun ulkomailla ja meillä on Facebookissa suomalaisten ryhmä, harva se päivä tulee kyselyä: „haussa laadukas, nopea, luotettava, vastuullinen, englantia puhuva ja HALPA!!! muuttofirma“.

   Lainaa

  21. Takkuinen kissa 7.10.2021 10:07
   Tulos: -36 (76 ääntä)
   Kuka enää ottaa tatuointeja? Niiden poistoihinkin saa jo jonottaa. :D

   Lainaa

  22. Äklö kurkku 7.10.2021 11:03
   Tulos: +16 (30 ääntä)
   Levyttämätön persoona: Kiinnostaisi tietää, moniko on keskimäärin sovittanut verkkokaupasta tilattuja vaatteita ennen minua. Joskus tilaamissani vaatteissa on ollut kissan karvoja (näyttänyt, että kissa olisi nukkunut vaatteen päällä), lisättyjä ompeleita (huomaan kyllä, jos punaisen takin hihoja on pienennetty myttäämällä [...]
   Zalandolta sain kerran "uuden" mekon joka lemusi ihan huuhteluaineelta. En ole käyttänyt kys. myrkkyä enää vuosiin joten sen lemun tajusi heti.

   Lainaa

  23. Äklö kurkku 7.10.2021 11:05
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Tuu: Eipä se järki maagisesti jysähdä päähän 18-vuotispäivänä, ja jos vanhemmat on yhtä urpoja olleet itse kun tuo 17 nyt vaatiessaan tatuointia, ei mukulan tulevaisuus hyvältä näytä..
   Ihmisen aivot kehittyvät sinne 25v asti, harva 18 vuotiaskaan vielä järin fiksu on..

   Lainaa

  24. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 7.10.2021 11:17
   Tulos: +21 (35 ääntä)
   Olen elänyt käsityksessä, että alaikäisille tehdään ongelmitta tatuointeja huoltajan ollessa läsnä. Onko tämä vanhentunutta tietoa? Vielä kymmenisen vuotta sitten se muistaakseni oli (Turussa) näin.

   Lainaa

  25. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Jozz: Toi Iltalehti-moka oli suorastaan kelvoton.
   Hui.

   Lainaa

  26. Hieno konna 7.10.2021 12:07
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Levyttämätön persoona: Kiinnostaisi tietää, moniko on keskimäärin sovittanut verkkokaupasta tilattuja vaatteita ennen minua. Joskus tilaamissani vaatteissa on ollut kissan karvoja (näyttänyt, että kissa olisi nukkunut vaatteen päällä), lisättyjä ompeleita (huomaan kyllä, jos punaisen takin hihoja on pienennetty myttäämällä [...]
   Lemmikin karvat ymmärrän. Kaikkia ei saa pois edes teippiharjalla, ellei ole huonetta mikä on 100% paikka minne lemmikillä ei ole mitään asiaa.

   Lainaa

  27. Suppea mehiläinen 7.10.2021 12:12
   Tulos: +37 (53 ääntä)
   Minulle on huoltajan luvalla laitettu ensimmäinen tatuointi 17 vuotiaana. Ja tuohon kuka enää ottaa tatuointeja.. minä ottaisin jos olisi rahaa siihen. Mutta aina kun sitä suunnittelee hajoaa auto tai koira sairastuu tai pesukone hajoaa tms.. ja ne rahat palaa sitten sinne.

   Lainaa

  28. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Opiskeleva oppilas: Jotenkin ajattelisi että tatuoinnissa ei kannata valita sitä halvinta.. mutta no makunsa tietysti kullakin.
   No se kyllä kyseli parasta, ei halvinta. "Plussaa olis jos ei oo mitään överi hintoja"

   Lainaa

  29. Lehtevä pulu 7.10.2021 12:58
   Tulos: +68 (90 ääntä)
   Tuo iltalehden otsikko saa kyllä verisuonet katkeilemaan päässä. Olisko otsikko ”Äiti metsästää Veetin, 12, kanssa yhdessä” ollut mitään? Ei, eihän se olis ollut yhtään niin provosoiva kuin viedään lapsi satunnaisesti ampumaan satunnaisia eläimiä ties mihin. Useimmat metsästäjät toimii varsinkin lasten kanssa hyyvinkin vastuullisesti, samaa ei valitettavasti voi sanoa toimittajista…

   Lainaa

  30. Kirjailtu mustikka 7.10.2021 13:02
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Olen elänyt käsityksessä, että alaikäisille tehdään ongelmitta tatuointeja huoltajan ollessa läsnä. Onko tämä vanhentunutta tietoa? Vielä kymmenisen vuotta sitten se muistaakseni oli (Turussa) näin.
   Aika usein liikkeessä 15 tai 16-vuotiaalle tehdään huoltajan suostumuksella tatuointi, mutta joillakin on ehdoton ikäraja se 18v.
   Tietenkin kotonaan tekevät voivat tehdä kelle tahansa. 
   Tapasin kerran 15-vuotiaan, joka oli saanut riparilahjaksi vanhemmiltaan toiseen käteen tribal-hihan, oli ilmeisesti vanhemmat tatuoijia. Toivoin pitkään et tää tyyppi olisi kusettanut ikänsä ja olleen vanhempi, mutta myöhemmin näin sen somessa juhlivan ysiluokalta pääsyään 😐

   Lainaa

  31. Tulos: -11 (39 ääntä)
   Eka "moka" oli kyllä aika mauton. Taas tämä että, tatuoidut on aina huonompia/typerämpiä ihmisiä ja näitä on ok haukkua. Ja että suurin osa tulisi muka katumaan tatuoinnin ottoa, mikä on ihan päästä keksitty.

   Lainaa

  32. Tietokoneeton pussieläin 7.10.2021 13:41
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Tuossahan hyvä tapa kohentaa postin mahdollisuuksia päästä perille asti. Jostain täytyy keksiä joku voimakas parfyymi, tietysti laillinen ja huumausainekäyttöön soveltumaton, jota suihkautetaan postiin. Sitten toivotaan, että postin työntekijä ehtii havaita hajun ennen, kuin hukkaa postin. Siitä eteenpäin poliisi turvaa postin matkan lähimpään noutopisteeseen asti.

   Lainaa

  33. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Ilta-Sanomista ainakin löytyi pikaisella googlaamisella tämmöinen uutinen https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008290659.html "Kauniaislainen nainen tilasi kukkasipuleita – sunnuntai­aamuna soitti poliisi Keisarinkruunun sipuleita tilannut nainen sai yllättävän soiton poliisilta sunnuntaiaamuna. Keväällä kukkivan kukkasen sipulin erikoinen tuoksu johdatti jopa huumekoiran väärille jäljille." Eli ilmeisesti ihan tosijuttu, vaikka erikoiselta kuulostaakin

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Opiskeleva oppilas: Jotenkin ajattelisi että tatuoinnissa ei kannata valita sitä halvinta.. mutta no makunsa tietysti kullakin.
   Halvasta tatuoinnista plussaa jos saa alaikäiselle.

   Lainaa

  35. Tulos: -8 (26 ääntä)
   Introvertti tiikeri: Eipä tarvii sun kommentteja enää lukea.
   Voi tätä ilon päivää että viimeinkin olet selviytynyt  kärsimyksestä missä joku julmuus on pakottanut sinua lukemaan niitä. Olen onnellinen puolestasi!

   Lainaa

  36. Tulos: -22 (24 ääntä)
   Halpa keiju: Alaikäiselle halpa tatuointi. Kohta on varmaan täällä "Ikuisesti iholla"-osiossa.
   Eli täysin väärässä paikassa, koska lasten leimasinsetillä ja heikkolaatuisella musteella tehty 'tatuointi' on kaikkea muuta kuin 'ikuisesti iholla'.

   Lainaa

  37. Yliviikaroiva venkula 7.10.2021 21:38
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Filosofi Himanen tullut Johannan ”uusille” lakanoille?

   Lainaa

  38. Epämoderni sitruuna 7.10.2021 21:54
   Tulos: +15 (29 ääntä)
   Kirjailtu mustikka: Aika usein liikkeessä 15 tai 16-vuotiaalle tehdään huoltajan suostumuksella tatuointi, mutta joillakin on ehdoton ikäraja se 18v. Tietenkin kotonaan tekevät voivat tehdä kelle tahansa.  Tapasin kerran 15-vuotiaan, joka oli saanut riparilahjaksi vanhemmiltaan toiseen käteen tribal-hihan, oli [...]
   (Liittyen kommentissa olevaan 15-vuotiaan tatuointiin) Itse en tatuointeja ole ottanut tai halua, mutta en noin tuossa tilanteessa kauheammin näe mitään pahaa vanhempien tekevän tatuoinnin lapselleen, jos ovat oikeita ammattilaisia eikä "ostin wishistä tatuointikoneen kuukausi sitten ja oon harjotellu pari kertaa omaan isoon"-tatuoijia. Ammattilaiset osaa kuitenkin ohjeistaa lapsen oikeanlaiseen tatuoinnin hoitoon ja kun todennäköisesti samassa talossa asuvat, osaavat viedä hoitoon mikäli tarvitsee erityishoitoa. Lisäksi todennäköisesti lapsi on jo pienestä iästä lähtien tottunut tatuointeihin, tietää kuinka kestäviä ne ovat ja suunnitellut sitä omaa tatuointia useita vuosia. Siinä on paljon enemmän taustatietoa ns. "asiakkaan" ja tatuoijan välillä, että uskoisin itse toimituksen olevan turvallinen. Tietenkin katumus on sitten asia erikseen, jos kuvio ei ollutkaan 20 vuoden päästä mieluinen, mutta se on taas jokaisen tatuionnin ottavan ihmisen oma murhe, ei kenenkään muun.

   Lainaa

  39. Kirjautuminen epäonnistui 7.10.2021 22:52
   Tulos: +11 (23 ääntä)
   Ttppi: Jos poliisi oikeasti on hakenut ihan laillisen paketin, niin saa kyllä sitten toimittaa kotiinkin tai edes takaisin sinne postiin. Tai maksavat km-korvauksen ja korvauksen hakemiseen hukkautuvasta ajasta.
   Jooh, kiusallaanko ne paketteja pysäyttelee? Pitäisikö huumeen hajuinen (jopa huumekoirankin ollessa samaa mieltä) paketti sitten mieluummin jättää tarkistamatta ja tajuta heti, että totta kai tässä on vain sitä keisarinkruunua, jonka toki kaikki tuntevat? Sittenkö kansalaiset viimein olisivat tyytyväisiä, kun annettaisiin vain mennä kaikkien pernarutto- ja pommikirjeiden, koska eihän nyt voi ottaa riskiä väärästä hälytyksestä? Jonkun postihan voi vaikka myöhästyä, ja sellaistahan ei satu ikinä muuten…

   Lainaa

  40. Masentunut kukka (Pluri) 7.10.2021 23:46
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Tuu: Eipä se järki maagisesti jysähdä päähän 18-vuotispäivänä, ja jos vanhemmat on yhtä urpoja olleet itse kun tuo 17 nyt vaatiessaan tatuointia, ei mukulan tulevaisuus hyvältä näytä..
   Eihän se jysähdä ei mutta joka päivä pikkuhiljaa sitä päähän kertyy ja jokaisella on tuossa iässä "hyviä ideoita" jotka menevät nopeasti ohi. Vanhemmiten ne vähenee ja johonkin se raja on vedettävä. Itse olen 34v. ja tuntuu että kehityn jatkuvasti. Olen analyyttinen ja mietin mitä on tapahtunut, mitä olisin voinut tehdä toisin, oliko vika toisessa (tapahtumahetkellä tuntui siltä) vai sittenkin minussa. Kaikki eivät tee samoin ja joidenkin henkinen kehitys loppuu siinä kahdenkymmenen ikävuoden tietämissä kun eivät analysoi riittävästi itseään ja ajatuksiaan. Nämä elämäm kovan kolun käyneet sitten pätevät fiksuudellaan joka perustuu ikävuosiin ja koviin kokemuksiin mistä ei ole otettu pätkääkään opiksi. Näitä se ensimmäinenkään huono tatuointi ei hetkauta otettiin se 17, 18, tai 29-vuotiaana. Pitääkö noihin ikävuosiin laittaa viiva ennen pilkkua kun ne luetteloi? Pakko kai yrittää kehittyä kirjoittamisessakin kun tällaista kehittymisjuttua ääneen huutelee.

   Lainaa

  41. Sekoitettu sotilas 8.10.2021 8:18
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   Himasen kostea? Jonkun Himasen rouvan tortustako puhe?

   Lainaa

  42. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Kykenemätön peura: Tonin vinkki sopisi myös monelle täysi-ikäiselle tatuoinnin hankkijalle. Täälläkin on muutamia esimerkkejä nähty.
   Ja sun persettä kutittaa paljonkin mitä muut ihmiset tekee itselleen? Kannattaisiko hakea apua tähän ongelmaan?

   Lainaa

  43. Kirpeä tomaatti 8.10.2021 15:22
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Otin 17 -vuotiaana, päivää ennen 18 -vuotissynttäriä tatuoinnin. Ei se minua kaduta tai hävetä, mutta olen silti miettinyt ottaisinko peittotatuoinnin. Jonkun sellaisen, joka sopisi nykyiseen (lähes 20 vuotta vanhempaan) minääni paremmin. Toisaalta se on pieni ja selässä joten useimmiten en edes muista että minulla sellainen on.

   Lainaa

  44. Ujosteleva metsämarja 8.10.2021 18:33
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Opiskeleva oppilas: Jotenkin ajattelisi että tatuoinnissa ei kannata valita sitä halvinta.. mutta no makunsa tietysti kullakin.
   Jos on 17-v, niin todennäköisesti halpakin näyttää upealta... kunnes aikuistuu ja tajuaa että se on paskaa.

   Lainaa

  45. Ovaali pelikaani 8.10.2021 19:05
   Tulos: +5 (17 ääntä)
   Kannattamaton ahma: Jos postissa on epäilyttävä paketti ne avaa sen ihan ite ja jos epäilys oli turha paketti suljetaan ja pistetään eteenpäin. Poliisille ilmotetaan vasta positiivisista löydöistä. Että Ludmilla keksii seuraavalla kerralla paremman tarinan.
   Milläs kompetenssilla postin työntekijät arvioivat pakettien "epäilyttävyyttä", ja milläs viranomaisauktoriteetilla he avaavat toisten ihmisten paketteja?
   Jos poliisi tuossa jostain kiinnostuisi, se olisi nuo postin työntekijät, jotka täysin lainvastaisesti avaavat, penkovat ja kyyläävät ihmisten paketteja ja niiden sisältöä.

   Lainaa

  46. Oikaistu tohtori 8.10.2021 19:05
   Tulos: +2 (18 ääntä)
   Kirjailtu mustikka: Aika usein liikkeessä 15 tai 16-vuotiaalle tehdään huoltajan suostumuksella tatuointi, mutta joillakin on ehdoton ikäraja se 18v. Tietenkin kotonaan tekevät voivat tehdä kelle tahansa.  Tapasin kerran 15-vuotiaan, joka oli saanut riparilahjaksi vanhemmiltaan toiseen käteen tribal-hihan, oli [...]
   2000-luvun alkuvuosista traumatisoituneena tässä ehkä eniten järkyttää se että joku ottaa vielä tribaalitatuointeja. 😐

   Lainaa

  47. Itseasiassa 9.10.2021 9:31
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Levyttämätön persoona: Kiinnostaisi tietää, moniko on keskimäärin sovittanut verkkokaupasta tilattuja vaatteita ennen minua. Joskus tilaamissani vaatteissa on ollut kissan karvoja (näyttänyt, että kissa olisi nukkunut vaatteen päällä), lisättyjä ompeleita (huomaan kyllä, jos punaisen takin hihoja on pienennetty myttäämällä [...]
   Joskus kun vielä tilasin H&M:ltä, niin niitä vaatteita ei tasan ollut kukaan kokeillut, olivat vielä käärepspereineen ja lappuineen siististi jokainen omassa muovipussissaan. Ottaen huomioon, että suomalaiset ovat maailman ahkerimpia ostosten palauttajia, mikään palauttamani ei varmasti mennyt toiselle asiakkaalle. Surullista, mutta uusia vaatteita tuhottiin, siitähän halpaketjut ovat jääneet kiinni. Toinen mitä he yrittävät parhaansa mukaan peitellä, vaatteita viedään Afrikkaan, mikä tuhoaa paikallisen käsityöläisyyden ja paikallisilla ei ole sellaista jäteinfraa, jotta voisivat käsitellä ylimääräisiä vaatteita. Joten halpamuodin luonnonsaastutus vain jatkuu.
   Tänä päivänä tilaan vaatteita vain yrityksiltä, joille vaatteilla on todellista arvoa. He ilmoittavat koot selkeästi, jotta palautuksilta vältyttäisiin. Mutta tiedän myös, että palauttamani vaate menee seuraavalle, jolloin yksikään vaate ei päädy väärään paikkaan. 

   Lainaa

  48. Itseasiassa 9.10.2021 9:43
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Lehtevä pulu: Tuo iltalehden otsikko saa kyllä verisuonet katkeilemaan päässä. Olisko otsikko ”Äiti metsästää Veetin, 12, kanssa yhdessä” ollut mitään? Ei, eihän se olis ollut yhtään niin provosoiva kuin viedään lapsi satunnaisesti ampumaan satunnaisia eläimiä ties mihin. Useimmat metsästäjät toimii varsinkin [...]
   Nykyään jää Iltalehti väliin. Journalismin laatu on niin alhaalla, että mun aika ja terveys ovat lian arvokkaita keltaisen lehdistön tukemiseen.

   Lainaa

  49. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Kannattamaton ahma: Jos postissa on epäilyttävä paketti ne avaa sen ihan ite ja jos epäilys oli turha paketti suljetaan ja pistetään eteenpäin. Poliisille ilmotetaan vasta positiivisista löydöistä. Että Ludmilla keksii seuraavalla kerralla paremman tarinan.
   Eivätkä avaa. Paketti nostetaan syrjään ja soitetaan poliisit tai tiedustellaan paketin omistajalta. Itselle tuli kerran lumisadepallo, joka hajosi matkalla & oli alkanut levittää oudon hajuista vettä. Löytyi postista, mutta asusti siellä muovilaatikossa syrjässä muista.

   Lainaa

  50. Tulos: +11 (13 ääntä)
   "Verkkokaupasta", mutta "myyjä vannoo, ettei ole aukaissut paketteja". Että onko tämä nyt yksityinen myyjä vai verkkokauppa? Miksi verkkokaupan myyjä olisikaan avannut paketteja? Siinä mielessä aiempi kommentti Facebook-kirpparista oli osuva. Olen myös kuullut tarinoita, joissa halppisketjusta tilattu bilemekko on valmiiksi haissut hyvin vahvasti hieltä eli ollut luultavasti jonkun yön jo tanssilattialla.

   Lainaa

  51. Kulmakarvaton manaatti 10.10.2021 11:07
   Tulos: -17 (21 ääntä)
   Itseasiassa: Joskus kun vielä tilasin H&M:ltä, niin niitä vaatteita ei tasan ollut kukaan kokeillut, olivat vielä käärepspereineen ja lappuineen siististi jokainen omassa muovipussissaan. Ottaen huomioon, että suomalaiset ovat maailman ahkerimpia ostosten palauttajia, mikään palauttamani ei varmasti mennyt [...]
   Kylläpä olet hyvä ja jalo ihminen. Aina vaan paremmaksi tulet, kun muistat mainostaa erinomaisuuttasi.

   Lainaa

  52. Sitkas karjalanpiirakka 11.10.2021 15:20
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tötterö: "Verkkokaupasta", mutta "myyjä vannoo, ettei ole aukaissut paketteja". Että onko tämä nyt yksityinen myyjä vai verkkokauppa? Miksi verkkokaupan myyjä olisikaan avannut paketteja? Siinä mielessä aiempi kommentti Facebook-kirpparista oli osuva. Olen myös kuullut tarinoita, joissa halppisketjusta [...]
   Yksityinen myyjä. Kysyjä nimenomaan sanoo ostaneensa "täältä" eli Facebook-kirpparilta. Haluaa tietää onko mahdollista, että tuote on kaupasta tullut tuossa kunnossa vai valehteleeko myyjä. Toisaalta, jos kyseessä tosiaan on asiakaspalautus, toivoisin kyllä että verkkokaupan myyjä on avannut paketit ja katsonut mitä siellä oikein on ja missä kunnossa ennen seuraavalle myymistä.

   Lainaa

  53. Tilattava tuhatjalkainen 11.10.2021 23:14
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kykenemätön peura: Tonin vinkki sopisi myös monelle täysi-ikäiselle tatuoinnin hankkijalle. Täälläkin on muutamia esimerkkejä nähty.
   Ei missään nimessä! Ikuisesti iholla kategoria ei petä koskaan :') mistä sitten voisi lukea hölmöjen tatuointimokia?

   Lainaa

  54. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Eihän se jysähdä ei mutta joka päivä pikkuhiljaa sitä päähän kertyy ja jokaisella on tuossa iässä "hyviä ideoita" jotka menevät nopeasti ohi. Vanhemmiten ne vähenee ja johonkin se raja on vedettävä. Itse olen 34v. ja tuntuu että kehityn jatkuvasti. Olen analyyttinen ja mietin mitä on tapahtunut, [...]
   Pitää.

   Lainaa

  55. Tahdistamaton keiju 13.10.2021 23:43
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Viimeisessä vähän turhaan piilotettu sukunimi, sama nainenhan oli koko nimellään kertomassa saman jutun Ilta-Sanomissakin.

   Lainaa

  56. Tahdistamaton keiju 13.10.2021 23:44
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Minkään ikäisen ei kannata ottaa tatuointia jos on tarkoitus saada se mahdollisimman halvalla...

   Lainaa

  57. Käyrä vesimeloni 16.10.2021 10:16
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Toj Karin: Ei sikoja saa ampua. Siat ovat ystäviä. Miltä tuntuis itestäs, jos sua ryöstetään ja ei näy sikoja mailla halmeilla?
   Yleensä kukaan ei kai ryöstä poliisien edessä ketään.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kannattamaton ahma: Jos postissa on epäilyttävä paketti ne avaa sen ihan ite ja jos epäilys oli turha paketti suljetaan ja pistetään eteenpäin. Poliisille ilmotetaan vasta positiivisista löydöistä. Että Ludmilla keksii seuraavalla kerralla paremman tarinan.
   Eivät postin työntekijät mitään paketteja avaa. Jos paketti on tullut kertaalleen avattuna ovelle, silloin ovat tullimiehet tai poliisit olleet asialla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hobby hall, iltalehti, kuva, lakanat, leimat, mikro, poliisit, posti, siemenet, sipulit, tatuoinnit, tilaus, uutiset