Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Laatuseuraa

Tykkään jutella lesbojen kanssa.
Suurenna näkymä
Laatuseuraa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +441 (463 ääntä)
   Kirsillä toisaalta jotain pointtia mukana, jos kerran on sanonut siskolleen että kylään saa tulla mutta tämä ei tule, niin vähän kummallista kyllä... ...mutta sitten itse päättää siskonsa kanssa puhumisen sijasta mielummin avautua äityleissä. Kohta varmaan ovikello soi jo.

   Lainaa

  2. Tulos: +503 (513 ääntä)
   Mäkään en ikinä juttele heteroiden kanssa 😌 no joskus alle vartin juttelen. Mutta ei ei minulle sellasta jutteluseuraa ei, olen vanhan liiton queer. Yhtään en hyväksy pilkettä silmäkulmassa.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 14.10.2021 0:32
   Tulos: +451 (467 ääntä)
   Maurin kommentit muuttuvat huomattavasti viihdyttävimmiksi, jos ne lukee Rauno Repomiehen äänellä.

   Lainaa

  4. Tulos: +43 (117 ääntä)
   Mauri ottaa nyt vaan ne lääkkeet ja lopettaa internetissä pyörimisen

   Lainaa

  5. Masentunut kukka (Pluri) 14.10.2021 1:21
   Tulos: +165 (177 ääntä)
   Tornipöllö: Maurin kommentit muuttuvat huomattavasti viihdyttävimmiksi, jos ne lukee Rauno Repomiehen äänellä.
   Tästä naurusta ei tuu loppua. Kiitos.

   Lainaa

  6. Korvaamaton näätä 14.10.2021 1:32
   Tulos: +120 (130 ääntä)
   Minäkin juttelin tänään alle vartin kuningatar Elisabetin kanssa.

   Lainaa

  7. Uneton meduusa 14.10.2021 1:59
   Tulos: +144 (156 ääntä)
   "minkä luurin mä nyt joudun ostamaan.😑" Hei naapurit, kello on kaksi ja repesin just tälle ääneen. Sorry.

   Lainaa

  8. Liittyvä hampurilainen 14.10.2021 2:24
   Tulos: +143 (157 ääntä)
   Helpompihan se Kirsin on soittaa silloin kun hänellä on siihen aikaa, jos siskolle sopii kuitenkin aina. Kun taas jos sisko koittaisi soitella tai kyläillä, mutta Kirsille ei menojensa takia sovi. Vaikka taitaa siskon parempi olla ilman.

   Lainaa

  9. Napakka taikuri 14.10.2021 3:32
   Tulos: +47 (69 ääntä)
   Tornipöllö: Maurin kommentit muuttuvat huomattavasti viihdyttävimmiksi, jos ne lukee Rauno Repomiehen äänellä.
   Lääkkeet!!

   Lainaa

  10. Tormakka poro 14.10.2021 3:39
   Tulos: +126 (210 ääntä)
   Huoh. Aina tää sama laulu äityleillä, no, tämä äityli on onneksi sentään ihan oikeassa ryhmässä… Miksi muka työttömällä, eläkeläisellä, lapsettomalla ei voisi olla kiirettä? Miksi HEIDÄN täytyisi pitää yhteyttä Kirsiin? Miksi se, että on lapsia, mukamas taianomaisesti tekee ihmisestä paremman ja antaa syyn olla pitämättä yhteyttä läheisiin? Miksei Kirsi ITSE soita siskolleen ja mene käymään? Jos mä harmittelisin, ettei siskosta kuulu mitään ja tämä tokaisisi, että ”no kyllä meille saa tulla, soita eka” ja olettaisi, että sitten kehtaan tuppautua kylään niin, no, en kehtaisi ja ei huvittaisi. Jos taas sisko soittaisi ja sanoisi: ”olisi kiva nähä, tulisitteko kylään tai tulisinko ite teille?” olisi paljon arvostetumpi fiilis ja tuntuisi siltä, että sisko oikeesti myös haluaa nähdä enkä olisi vain vaivaksi :-) Ehkäpä eläkkeellä olevat vanhemmat jo mielellään ovat rauhassa vain, nauttivat olostaan ihan vaan kotosalla, kun ei tarvii enää hötkyillä minnekään - he ovat oman osansa mm. lastenkasvatuksestakin jo tehneet. Ehkä se ”navankaivelu” on just sitä mitä he haluavatkin? Mut yhdessä asiassa Kirsi oli ihan oikeessa, nimittäin siinä että suku on pahin. Tai tässä tapauksessa yksi sukulainen, nimittäin Kirsi itse

   Lainaa

  11. Raskas maito 14.10.2021 5:20
   Tulos: +102 (106 ääntä)
   Seksuaalisen mielenkiinnon perusteella ihmisiin tutustuminen on aivan ok tietysti, toivon vaan että Mauri ei itse itselleen kaunistelisi motiivejaan "maailman avartamiseksi". Kyllä Kuopiosta voisi jutella kenen kanssa vaan jos Kuopio on se, mikä tässä kiinnosti :--)

   Lainaa

  12. Hilpeä sitruuna 14.10.2021 5:59
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Tornipöllö: Maurin kommentit muuttuvat huomattavasti viihdyttävimmiksi, jos ne lukee Rauno Repomiehen äänellä.
   Kiitos! 🤣

   Lainaa

  13. Tulos: -43 (79 ääntä)
   Napakka taikuri: Lääkkeet!!
   Jos homo syö lääkkeet, syö homo!

   Lainaa

  14. Räkäpää 14.10.2021 7:13
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Zippo: Jos homo syö lääkkeet, syö homo!
   Ratkaisu, syö kala!

   Lainaa

  15. Tulos: +55 (57 ääntä)
   He he

   Lainaa

  16. Tulos: -66 (166 ääntä)
   Mun sympatiat kyllä on täysin Kirsin puolella. Nuo Kirsin saamat kommentit kertovat taas siitä nyky-yhteiskunnan asenteesta, että asioita ei saisi sanoa suoraan, ja että jokainen ihminen on mukamas oikeasti aivan yhtä ahkera, fiksu jne.

   Lainaa

  17. Paidaton hyeena 14.10.2021 8:15
   Tulos: +122 (168 ääntä)
   Itselläni on kylmentynyt välit sisaruksiin juuri vastakkaisesta syystä. En halua lapsia, enkä oikeastaan ollenkaan siedä olla pikkulasten ympärillä. Siinä ei ole mitään henkilökohtaista, lapset käyvät hermoilleni oli kyseessä sitten sukulainen tai tuntematon. Sisarukseni ovat taas hankkineet kunnon lapsikatraat. Heidän kanssaan ei voi enää keskustella normaalisti, kaikki puheenaiheet ovat vain heidän lastensa hehkuttamista. Heitä ei voi enää nähdä ilman että mukaan tuodaan kolme huutavaa taaperoa. Ja heidän silmissään on valtava verinen loukkaus, että en osaa olla luonteva lasten ympärillä, vaan yritän välttää lasten kanssa kontaktia. Emme koskaan olleet hirveän läheisiä ikäerosta johtuen, mutta näin aikuisina välit ovat hyvin viileät. Sisarukset eivät voi millään hyväksyä sitä, että en halua perinteistä perhe-elämää.

   Lainaa

  18. Oppimaton siili 14.10.2021 8:45
   Tulos: +92 (144 ääntä)
   ilmo: Mun sympatiat kyllä on täysin Kirsin puolella. Nuo Kirsin saamat kommentit kertovat taas siitä nyky-yhteiskunnan asenteesta, että asioita ei saisi sanoa suoraan, ja että jokainen ihminen on mukamas oikeasti aivan yhtä ahkera, fiksu jne.
   Tämä kommentti taas kertoo siitä nyky-yhteiskunnan asenteesta, että saa olla kuinka törkeäkäytöksinen tahansa kun se on vaan mielipide ja minulla on oikeus mielipiteeseeni ja Suomessa on sananvapaus ja saan mä sanoo jos mua alempiarvoiset kehtaakin jotain tehdä, sanoa tai olla.

   Lainaa

  19. Tulos: -20 (56 ääntä)
   Maurilla on näyttäisi olevan joku kommunikaatioon vaikuttava ongelma (kehityshäiriö, tms?), joten ehkä hänelle ei tarvisi täällä julkisesti nauraa.

   Lainaa

  20. Kykenemätön peura 14.10.2021 9:14
   Tulos: +142 (146 ääntä)
   Ymmärrän Kirsiä. Omat isovanhemmat eivät koskaan soita minulle ja aina kun minä soitan, valittavat siitä että soitan liian harvoin. Sama virsi, vaikka soittaisin tai kävisin kylässä pari kertaa viikossa. Olen yrirränyt sanoa, että minullekin voi välillä soittaa, jos haluaa jutella, mutta ei. Ei paljon huvita soitella, kun aina vaan valitetaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +135 (139 ääntä)
   Kykenemätön peura: Ymmärrän Kirsiä. Omat isovanhemmat eivät koskaan soita minulle ja aina kun minä soitan, valittavat siitä että soitan liian harvoin. Sama virsi, vaikka soittaisin tai kävisin kylässä pari kertaa viikossa. Olen yrirränyt sanoa, että minullekin voi välillä soittaa, jos haluaa jutella, mutta ei. Ei paljon huvita soitella, kun aina vaan valitetaan.
   Minustakin Kirsin tilanteessa kyse oli tästä. Eli hänen vanhempansa ja sisaruksensa eivät itse pidä yhteyttä, mutta valittavat, että Kirsi ei pidä. Tosin Kirsiltä oli kyllä väärin mollata heidän elämäänsä netissä kaikille.

   Lainaa

  22. Kelpo flamingo 14.10.2021 9:47
   Tulos: +57 (97 ääntä)
   Kirsin keississä moka oli kommentoijat. Ymmärrän täysin Kirsiä, eikä tuo mitenkään pahasti edes ollut sanottu. Pieni avautuminen vain, koska varmasti turhauttaa tuollainen käytös sukulaisilta. Useammalta varmasti löytyy se yksi tyyppi elämästään, joka aina vinkuu kun ei kuulu mitään, mutta itse ei jaksa nähdä sen kuulumisen eteen yhtään mitään. Sehän Kirsinkin pointti tuossa vuodatuksessa oli.

   Lainaa

  23. Avattu kuguaari 14.10.2021 10:10
   Tulos: -107 (119 ääntä)
   Kyllä Friidan kommentti paljastaa, kuinka suvaitsevaista sateenkaariväki oikeasti on.

   Lainaa

  24. Tulos: +66 (92 ääntä)
   Toisaalta taas tässä kuullaan vain Kirsin oma puoli asiasta. Jospa muut ovat lakanneet pitämästä suuremmin yhteyttä, kun omaa paremmuutta korostetaan ja kritisoidaan vaan muiden elämää? Ja jos omaa kiireisyyttä korostetaan, ja ehkäpä yhteyttä ottaessa on aina sanottu että nyt ei ehdi, niin ehkä suku on ajatellut että ottaa yhteyttä sitten kun ehtii? Tämä nyt vaan spekulointia, kun tosiaan toisen osapuolen totuutta ei tässä kuulla... Ja sen vielä totean että työttömänä ei ehkä välttämättä toisaalta huvita mennä katsomaan toisen onnea, autuutta, paremmuutta ja kiirettä, jos itse on hyvin alamaissa oman tilanteensa takia

   Lainaa

  25. Oliivinvihreä kiivi 14.10.2021 10:20
   Tulos: +111 (117 ääntä)
   Avattu kuguaari: Kyllä Friidan kommentti paljastaa, kuinka suvaitsevaista sateenkaariväki oikeasti on.
   Sarkasmitutka rikki vai huono trolli?

   Lainaa

  26. Luvuton mandariini 14.10.2021 10:45
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Kuopiossakaan ei ole käynyt

   Lainaa

  27. Tulos: +57 (67 ääntä)
   P: Toisaalta taas tässä kuullaan vain Kirsin oma puoli asiasta. Jospa muut ovat lakanneet pitämästä suuremmin yhteyttä, kun omaa paremmuutta korostetaan ja kritisoidaan vaan muiden elämää? Ja jos omaa kiireisyyttä korostetaan, ja ehkäpä yhteyttä ottaessa on aina sanottu että nyt ei ehdi, niin ehkä suku [...]
   Toisaalta, mikäli Kirsin tarina pitää paikkansa, niin työttämänä huvittaa kuitenkin valittaa vanhemmilleen kuinka Kirsi ei pidä riittävästi yhteyttä. 
   Taustalla on varmaan paljon muutakin, mutta samaistun Kirsiin kyllä siinä asiassa, että hänen tehtävänsä ei ole korjata muiden ongelmia. Jos sisko haluaa paremmat välit Kirsiin, niin tekisi asialle jotain. Jos vanhemmat haluavat tavata Kirsiä useammin, niin tekisivät asialle jotain. Ei Kirsi ole velvollinen olemaan muiden elämän paskasäkkinä ja kuuntelemaan valitusta omasta toiminnastaan aina, kun sukulaisiaan tapaa.

   Lainaa

  28. Arkkienkeli 14.10.2021 10:47
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Vahvasti veikkaan, ettei "Mauri" ole päässyt peruskoulusta.

   Lainaa

  29. Tulos: +14 (16 ääntä)
   "No daa"

   Lainaa

  30. Päätön liitu 14.10.2021 11:27
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Raskas maito: Seksuaalisen mielenkiinnon perusteella ihmisiin tutustuminen on aivan ok tietysti, toivon vaan että Mauri ei itse itselleen kaunistelisi motiivejaan "maailman avartamiseksi". Kyllä Kuopiosta voisi jutella kenen kanssa vaan jos Kuopio on se, mikä tässä kiinnosti :--)
   Ja sitten kun Mauri ei saavutakkaan haluttua lopputulosta niin suututaan tulisesti ja haukutaan se vastapuoli.

   Lainaa

  31. Roteva tiikeri 14.10.2021 11:43
   Tulos: +73 (81 ääntä)
   Liittyvä hampurilainen: Helpompihan se Kirsin on soittaa silloin kun hänellä on siihen aikaa, jos siskolle sopii kuitenkin aina. Kun taas jos sisko koittaisi soitella tai kyläillä, mutta Kirsille ei menojensa takia sovi. Vaikka taitaa siskon parempi olla ilman.
   Näin minäkin asian näen. Omasta kokemuksesta voin kertoa, ettei se ole mukavaa soittaa ja aina kuulla, että toisella on se tämä ja tuo kesken ja soitin huonoon aikaan. Jossain vaiheessa lopetin kavereille soittamisen juurikin siksi, että heillä oli aina jotain muuta. Päätin sitten, että soittakoot he minulle kun olen eläkeläisenä aina kotona (krooninen sairaus, jäin pois työelämästä jo alle 20-vuotiaana). Puheluita on tuon päätöksen jälkeen tullut tasan nolla kappaletta ja aikaa kulunut viisi vuotta. Ja ovat valittaneet ihan samalla tavalla kuin mokan Kirsi; "Istut vaan kotona, etkä ikinä soita". No miksi soittaisin, kun se puhelu kestää muutaman sekunnin ja on aina "Joo moi, mulla on nyt tässä hommaa niin soitellaan myöhemmin".

   Lainaa

  32. Tummanpuhuva rotta 14.10.2021 11:54
   Tulos: +48 (64 ääntä)
   Kirsi kuulostaa just sellaiselta tyypiltä jonka kanssa ei hirveästi huvittaisi olla yhteyksissä, varsinkaan jos on työttömänä ja "vain makaa kotona". Hänen ei tarvitse pitää yhteyttä sukulaisiin vaan muiden tulisi pitää yhteyttä häneen, koska muilla on siihen enemmän aikaa kuin hänellä. Just sellainen tyyppi että kun soitat sille niin se vastaa ja sanoo "ai että, minulla ei ole nyt hirveästi aikaa puhua kun tulin juuri tuolta ja olen aivan kohta lähdössä tuonne, olimme vasta koko perhe toisaalla ja suunnittelemme lähtevämme seuraavalla lomalla tuonne" ja ehkä sitten heitetään vielä perinteistä kommenttia tyyliin "kyllä sinunkin pitäisi sinne töihin mennä ja pari muksua pyöräyttää".

   Lainaa

  33. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Umpiheterot on kaikkein heteroimpia.

   Lainaa

  34. Satavuotias mehiläinen 14.10.2021 14:15
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Ei oikein Kirsiltä kirjoittaa rumasti perheestään, mutta ymmärrän turhautumisen. Mun perhe on samantapainen, aina valitellaan etten käy ja soittele tarpeeksi (pyrin ainakin kerran viikossa soittelemaan kaikille). Minullekin saa soittaa ja luokseni saa tulla kylään. On aika raskasta aina olla se, joka pitää yhteyttä ja järjestää kyläilyt. Ja sitten kun kutsun kylään, pitää maanitella ja suostutella että tulevat.Joka kerta kun kutsun alkaa puhe että "en minä, pitäisi lattialistat pyyhkiä ja lakanakaappi järjestellä, pihatyltkin kesken.." - näitä hommia ei siis tehdä koskaan, ne otetaan esille kätevästi silloin kun kutsun kylään

   Lainaa

  35. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 14.10.2021 14:24
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Tää oli jotenkin surullinen kombo. Lähimmäisenrakkaus?

   Lainaa

  36. Harmaa kivi 14.10.2021 14:33
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Yritän löytää sarjista/ pilakuvaa, jossa erittäin, no, epäviehettävä mies (kuvattu liian pienet, likaiset vaatteet yllään, epätasainen sänki kasvoilla ja kärpäsiä pörräämässä ympärillä) toteaa nuorelle, erittäin sliipatulle ja erittäin selkeästi homolle miehelle notta "no, saat puolestani olla olemassa, kunhan et yritä minua iskeä" ja nuori sateenkaarimies toteaa, tyrmistynyt/kauhistunut ilme kasvoillaan, jotain tyyliin "...en, äla pelkää". Muistaako kukaan mitä tarkoitan, kun itse en muista sen nimeä eikä google-fu pelitä? Se tulee aina mieleeni kun nämä maailman Maurit vieläkin luulevat, että homot jahtaavat homokammoisia miehiä, "pilke silmäkulmassa". Eivätköhän he ole homoille ihan yhtä epäkiinnostavia kuin hetero/ binaisillekin (saati sitten lesboille), ja on outoa, että heillä on niin vääristynyt käsitys omasta vetovoimastaan.

   Lainaa

  37. Überhauptsturmtantta 14.10.2021 14:59
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Zippo: Jos homo syö lääkkeet, syö homo!
   Nyt on pakko katsoa jakso Pasilaa! ^^

   Lainaa

  38. Räikeä etana 14.10.2021 15:15
   Tulos: +19 (33 ääntä)
   Ei tulisi ikinä mieleen kutsua omia vanhempia käpysäkeiksi.

   Lainaa

  39. Vanhahko lihapulla 14.10.2021 16:29
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kirsi on vähän niinku oma äitini. Aina kun nähdään, sanoo "tulkaa kylään joskus, kotonahan mä olen, ja saa soitellakin!" No, sit kun sille soittaa, tulee ensin 10 min monologi siitä, miten kalenteri on ihan täys seuraavat 3 viikkoa, ja miten juuri nytkin on kamala kiire eikä ehdi puhua, olisit soittanu vasta tunnin päästä! Jälkeenpäin itkee kaikille sukulaisille ja tuttaville kun "Lihapulla" ei ikinä tule käymään eikä soita. Itse ei ikinä soita meillepäin, ellei sitten tarvitse apua jossakin, yleensä koiran ulkoilutuksessa. Viestien laittaminenkaan ei onnistu, koska joko äiti ei vastaa niihin, tai valittaa miten on liian kiire vastata ja pitäis mieluummin soittaa.

   Lainaa

  40. Kuvaileva sitruuna 14.10.2021 17:11
   Tulos: +7 (43 ääntä)
   Paidaton hyeena: Sisarukset eivät voi millään hyväksyä sitä, että en halua perinteistä perhe-elämää.
   Etpä se sinäkään näytä heidän elämäntapaansa tai valintojaan hyväksyvän, joten ihan turhaan valitat.

   Lainaa

  41. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Harmaa kivi: Yritän löytää sarjista/ pilakuvaa, jossa erittäin, no, epäviehettävä mies (kuvattu liian pienet, likaiset vaatteet yllään, epätasainen sänki kasvoilla ja kärpäsiä pörräämässä ympärillä) toteaa nuorelle, erittäin sliipatulle ja erittäin selkeästi homolle miehelle notta "no, saat puolestani olla [...]
   Oisko Nemi?

   Lainaa

  42. Sitkas karjalanpiirakka 14.10.2021 19:40
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Ihmisellä on aikaa asioille, joihin hän aikaa varaa. Kirsiä ei selvästi kiinnosta jutella vanhemmilleen tai siskolleen, joiden "elämässä ei tapahdu yhtään mitään." Kiireestä valittaminen on tekosyy. Ja sitähän tarina ei kerro miksi muut eivät soita Kirsille, mutta voin kuvitella. Jos joka kerta vastaus on "en ehdi puhua, olen sielläsuntäällä, soitan myöhemmin" ja se takaisinsoittokin menee yleensä sarjaan "en ehtinyt" tai "en muistanut," niin ennemmin tai myöhemmin tulee mieleen että soittakoon itse sitten kun ehtii.

   Lainaa

  43. Varaton kissa 14.10.2021 20:03
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Saaga: Toisaalta, mikäli Kirsin tarina pitää paikkansa, niin työttämänä huvittaa kuitenkin valittaa vanhemmilleen kuinka Kirsi ei pidä riittävästi yhteyttä.  Taustalla on varmaan paljon muutakin, mutta samaistun Kirsiin kyllä siinä asiassa, että hänen tehtävänsä ei ole korjata muiden ongelmia. Jos sisko [...]
   Mulle tulee mieleen että Kirsin sisko on ohimennen kysässy rennosri että mitähän Kirsille kuuluu, siitä kun niin harvakseltaan kuulee ja vanhemmat on vetäny sen potenssiin 10 ja motkottanu Kirsille yhteydenpidosta..
   Näin ainakin oma äiti toimii...
   Tai sisko. Oh well.

   Lainaa

  44. Tarkoitukseton varis 14.10.2021 20:57
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Varaton kissa: Mulle tulee mieleen että Kirsin sisko on ohimennen kysässy rennosri että mitähän Kirsille kuuluu, siitä kun niin harvakseltaan kuulee ja vanhemmat on vetäny sen potenssiin 10 ja motkottanu Kirsille yhteydenpidosta.. Näin ainakin oma äiti toimii...Tai sisko. Oh well.
   Meidän perheessäkin kannattaa olla tarkkana mitä sisaruksista vanhemmille mainitsee, koska äidilläni on tapana lisäillä "äänensävyjä" lainauksiinsa...

   Lainaa

  45. Korrekti sitruuna 14.10.2021 21:04
   Tulos: -4 (16 ääntä)
   Liittyvä hampurilainen: Helpompihan se Kirsin on soittaa silloin kun hänellä on siihen aikaa, jos siskolle sopii kuitenkin aina. Kun taas jos sisko koittaisi soitella tai kyläillä, mutta Kirsille ei menojensa takia sovi. Vaikka taitaa siskon parempi olla ilman.
   Hahaa, ihmisestä paljastaa melko paljon se, minkä puolen tuossa ottaa. En minäkään kestäisi noita "käpysäkkejä", jotka ovat kuin savusauna: ilma ei vaihdu ja tukehduttaa.

   Lainaa

  46. Ujosteleva metsämarja 14.10.2021 21:39
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Vanha isotäti halusi että tulen kylään, ja nimenomaan että tulen kutsumatta ja ennalta ilmoittamatta. "Mutta älä tule tiistaina kun mulla on silloin vesijumppa, torstaina on seurakuntailta ja keskiviikkoisin blaa blaa." Jonkun kerran menin pihaan ja soitin summeria, mutta eipä ollut täti kotona. Yhden kerran hän oli juuri pihassa lähdössä ja sanoi että tule toisen kerran, nyt on kiire. Se oli vähän turhauttavaa, joten lopetin käymisen. Aina kun näimme sukujuhlissa, hän jaksoi ihmetellä ja paheksua, kun en käy kylässä. Olisin voinut käydäkin, jos olisin saanut soittaa ja varmistaa onko hän kotona, mutta kun ei. Ja kuten arvata saattaa, täti ei käynyt minun luonani kertaakaan kylässä.

   Lainaa

  47. Rietas sarvikuono 14.10.2021 21:47
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Jos ei ole koskaan ollut työttömänä, ei ehkä ymmärrä millaista se on. Rahaa ei ole harrastuksiin entiseen malliin, eikä ne työkaverit soittele töistä tullessaan, että mitäs sulle kuuluu ja olisi kiva nähdä. Kaikki työpaikan edut ja jutut jää pois. Kesäjuhlat, joulujuhlat, yhteiset salivuorot ja saunaillat. Seuraavaksi jää pois ne kaverit, jotka haluavat aina mennä ravintolaan ja syödä oikein kalliisti, hillua yökerhossa ja lähteä vaikka yllätysristeilylle. Eivätkä tajua, että työttömänä ei ole enää rahaa siihen. Sitten on ne, jotka suhtautuvat tuomitsevasti työttömyyteen ja kyselevät koko ajan, etkö ole vieläkään saanut töitä. On täysin mahdollista menettää iso osa kavereista, kun elämäntilanne muuttuu. Ne oikeat ystävät jäävät jäljelle, mutta vain tositilanne näyttää paljonko niitä on. Siinä tilanteessa olisi kiva tietää, että sisko edes välittää ja pitää yhteyttä. Paitsi jos sisko on tuollainen tuomitseva tyyppi kuin Kirsi. Voin kuvitella, että keskustelut pyörii sen ympärillä että hankkisit sinäkin töitä ja jos et mene töihin, pyöräytä edes pari vauvaa niin kuin minäkin tein.

   Lainaa

  48. Laskuvarjoton hauki 14.10.2021 22:45
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Öm: Maurilla on näyttäisi olevan joku kommunikaatioon vaikuttava ongelma (kehityshäiriö, tms?), joten ehkä hänelle ei tarvisi täällä julkisesti nauraa.
   Veikkaan alkoholismia.

   Lainaa

  49. Laskuvarjoton hauki 14.10.2021 22:49
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Luvuton mandariini: Kuopiossakaan ei ole käynyt
   Minäkään en ole käynyt mutta olen jutellut kahden kuopiolaisen kanssa enemmän kuin vartin. Olivat viehättäviä naisia mutta eivät olleet pari. En tiedä laajensivatko maailmankuvaani mutta kehuivat Kuopiota. Pitää käydä joskus.

   Lainaa

  50. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Harmaa kivi: Yritän löytää sarjista/ pilakuvaa, jossa erittäin, no, epäviehettävä mies (kuvattu liian pienet, likaiset vaatteet yllään, epätasainen sänki kasvoilla ja kärpäsiä pörräämässä ympärillä) toteaa nuorelle, erittäin sliipatulle ja erittäin selkeästi homolle miehelle notta "no, saat puolestani olla [...]
   Mistäs me tiedetään kuinka viehättävä Mauri on. Kovalevy naarmuilla joo varmaan mutta sehän voi olla Skandinavian hunks tasoa ulkoiselta olemukseltaan. Mauria jotkut epäilivät autistiseksi tai alkoholistiksi ja mulla tulee mieleen joku tekoäly kokeilu. Tavallaan ihan ymmärrettävää tekstiä mutta jotain vielä beta vaiheen ongelmia havaittavissa.

   Lainaa

  51. Itsestäänselvä taistelija 15.10.2021 0:11
   Tulos: -28 (30 ääntä)
   Mä en juttele k-piikin ottaneiden kanssa. ;@ Ne aiheuttaa mulle päänsärkyä. YÄK. Juttelen vain meidän rokottamattomien kanssa

   Lainaa

  52. Karkea albatrossi 15.10.2021 5:12
   Tulos: +18 (30 ääntä)
   Paidaton hyeena: Itselläni on kylmentynyt välit sisaruksiin juuri vastakkaisesta syystä. En halua lapsia, enkä oikeastaan ollenkaan siedä olla pikkulasten ympärillä. Siinä ei ole mitään henkilökohtaista, lapset käyvät hermoilleni oli kyseessä sitten sukulainen tai tuntematon. Sisarukseni ovat taas hankkineet kunnon [...]
   Tää oli kuin mun kirjottama. Mutta lisään mukaan vielä pari kaveria, jotka sitten säälii mua, kun oon jo "sen ikäinen", että lapsia on vaikea saada. Ja oon siis sanonut, että ei oo mun juttu, mutta näille muutamille se on vaan kiinni siitä, että en oo tavannut "sitä oikeaa". Näiden kanssa keskusteluaiheet vähentyneet, kun haluaisivat puhua (ja puhuvat) 90℅ ajasta siitä perhe-elämästään, mutta "mun aiheista" ei puhuta, kun eihän mulla oo sisältöä elämässä ilman lapsia.

   Lainaa

  53. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Öm: Maurilla on näyttäisi olevan joku kommunikaatioon vaikuttava ongelma (kehityshäiriö, tms?), joten ehkä hänelle ei tarvisi täällä julkisesti nauraa.
   Sinullakin on näyttäisi olevan.

   Lainaa

  54. Kutistunut haltija 15.10.2021 7:42
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Mahtaa Maurin naispuolisilla keskustelukumppaneilla olla tukalaa, kun maurilla on aina se pilke silmäkulmassa. Epäilen, että Mauri olisi niin komea, että häntä kaikki homot yrittäisivät iskeä.

   Lainaa

  55. Itseasiassa 15.10.2021 9:13
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Maurilla on pakko olla ihan pettämätön homo- ja lesbotutka. Koskaan ei ole puhunut ihmisen kanssa, jonka seksuaalista suuntautimista ei ole tunnistanut jo sadan metrin päästä.

   Lainaa

  56. Itseasiassa 15.10.2021 9:22
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Tormakka poro: Huoh. Aina tää sama laulu äityleillä, no, tämä äityli on onneksi sentään ihan oikeassa ryhmässä… Miksi muka työttömällä, eläkeläisellä, lapsettomalla ei voisi olla kiirettä? Miksi HEIDÄN täytyisi pitää yhteyttä Kirsiin? Miksi se, että on lapsia, mukamas taianomaisesti tekee ihmisestä paremman ja [...]
   Onhan se totta että on niitä ihmisiä, jotka eivät oikeastaan tee juuri mitään päivän aikana, mutta siihen mukautuu. Eläkeläiselle voi tarkoittaa kaksi lääkärireissua, että koko viikko on täynnä. Se on ihan ok.
   Mutta ihmiset myös sokeutuvat muiden elämäntilanteelle. Aikoinaan mulla oli useampi kaveri (itse asiassa kaikki naisia), jotka valittivat kuinka muiden ihmisten mielestä heillä ei ole ikinä tärkeää tekemistä, koska heillä ei ole lapsia. Nyt kun heillä on lapsia, jankkaavat samaa lapsettomalle. Olen sanonut, etten ole tilivelvollinen menemisistäni, mutta myös kertonut, että elämässä voi olla muutakin sisältöä kuin lapset. Toisaalta olen itse tuota omaa ja muiden kiirettä katsonut nyt tarpeeksi monta vuotta, joten olen päättänyt luopua ylimääräisistä menoista. Sanokoot ja ajatelkoot muut mitä haluavat, mulle itselle parempi. 

   Lainaa

  57. Harmittava hamsteri 16.10.2021 12:49
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Miehen sisko on just tuollainen, 'Miksi et pidä yhteyttä?' -tyyppi. Itse ei tietenkään soita tai käy kylässä, vaikka viikoittain käy isäänsä katsomassa melkein meidän naapurissa. Mies soitti taannoin. Vastaus "Luuletko, että tämä kuittaa (vuosien) yhteydenpidon?" Arvaatte varmaan lopputuloksen.

   Lainaa

  58. Käyrä vesimeloni 16.10.2021 13:24
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mauri tykkää jutella ihmisten kanssa, mutta onko kukaan kysynyt ihmisiltä miltä heistä tuntuu?

   Lainaa

  59. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kutistunut haltija: Mahtaa Maurin naispuolisilla keskustelukumppaneilla olla tukalaa, kun maurilla on aina se pilke silmäkulmassa. Epäilen, että Mauri olisi niin komea, että häntä kaikki homot yrittäisivät iskeä.
   Eiköhän Mauri ole niitä miehiä jotka ajattelevat että hänet nähdessään lesbot "eheytyy".

   Lainaa

  60. Tilattava tuhatjalkainen 17.10.2021 22:45
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kykenemätön peura: Ymmärrän Kirsiä. Omat isovanhemmat eivät koskaan soita minulle ja aina kun minä soitan, valittavat siitä että soitan liian harvoin. Sama virsi, vaikka soittaisin tai kävisin kylässä pari kertaa viikossa. Olen yrirränyt sanoa, että minullekin voi välillä soittaa, jos haluaa jutella, mutta ei. Ei paljon huvita soitella, kun aina vaan valitetaan.
   Onkohan meillä samat isovanhemmat? Käyn isoäitini luona pari kertaa viikossa, ja kun menen sinne, hän alkaa heti valittaa, kun kukaan ei koskaan tule käymään eikä soita, ja heillä on niin pitkästyttävää olla kahdestaan. He eivät myöskään yleensä soita/ käy kylässä meillä, mutta kun olen tulossa heille kylään, he ovat jossain muualla kylässä.

   Lainaa

  61. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Höpö: Mistäs me tiedetään kuinka viehättävä Mauri on. Kovalevy naarmuilla joo varmaan mutta sehän voi olla Skandinavian hunks tasoa ulkoiselta olemukseltaan. Mauria jotkut epäilivät autistiseksi tai alkoholistiksi ja mulla tulee mieleen joku tekoäly kokeilu. Tavallaan ihan ymmärrettävää tekstiä mutta jotain vielä beta vaiheen ongelmia havaittavissa.
   Minä veikkaan enemmänkin Scandinavian drunkseja, jotka mielellään esiintyvät juuri siellä missä heitä vähiten kaivataan. Ohjelman päivitys ei onnistu, koska muistissa ei ole tarpeeksi kapasiteettia.

   Lainaa

  62. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Miten voi kirjoittaa noin huonosti omaa äidinkieltään?

   Lainaa

  63. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Rietas sarvikuono: Jos ei ole koskaan ollut työttömänä, ei ehkä ymmärrä millaista se on. Rahaa ei ole harrastuksiin entiseen malliin, eikä ne työkaverit soittele töistä tullessaan, että mitäs sulle kuuluu ja olisi kiva nähdä. Kaikki työpaikan edut ja jutut jää pois. Kesäjuhlat, joulujuhlat, yhteiset salivuorot ja [...]
   Hyvin kirjoiteltu. Itsekin olen juurikin kohdannut paljon ikäviä asenteita itseäni kohtaan vain sen takia että olen ollut työtön. On sitä että minulla on loputtomasti aikaa tai sitten sitä että en muka tee ikinä mitään koska olen työtön. Tämä on mennyt siihen että nyt töissä ollessani en ole kertonut kenellekään että olen töissä. Jos minua arvostetaan vain työ-statukseni pohjalta niin olkoot sitten minun puolestani. Ne ihmiset jotka ovat ottaneet minut ihmisenä eikä "työttömänä", ovat toki tietoisia työllistymisestäni ja muustakin mutta ei kiinnosta pätkääkään kertoa niille, jotka kenties alkaisivat taas minua arvostamaan ja/tai näkemään koska satun olemaan nykyisin töissä. Ihan helvetin rasittava tämä suomalaisten yleinen tapa arvostaa ihmisiä esimerkiksi tämän työllisyyden tai perheellisyyden kautta. Paras esimerkki lapsettomuuden perusteella arvostamiseen tässä: kun oltiin lapsettomia niin meidän olisi pitänyt aina olla se vieraileva osapuoli. Kun saatiin omia lapsia niin mikään ei muuttunut, joten tuo selitys oli puhdasta ilmaa. Ja ylipäänsä rasitti että oletettiin lapsettomana pariskuntana olevan aina valmis muiden mukaan hyppimään. Sellainenkin selitys kuultiin että "kun te asutte niin kaukana". Minusta se matka on yhtä pitkä molempiin suuntiin mutta miten vain.

   Lainaa

  64. Luonnonkihara myyrä 19.10.2021 12:49
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Minäkin jaksoin n. 10 vuotta olla se joka kävi aina kylässä. Meillähän ei kukaan käynyt, koska meille on niin pitkä matka.

   Lainaa

  65. Pinttynyt kultakala 19.10.2021 18:52
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   seppo: Ihan helvetin rasittava tämä suomalaisten yleinen tapa arvostaa ihmisiä esimerkiksi tämän työllisyyden tai perheellisyyden kautta.
   Suomessa tuo on kuitenkin pienempää kuin pääsääntöisesti muualla Euroopassa. Ei se siitä sen parempaa tee, tiedetään.

   Lainaa

  66. Tulos: +1 (1 ääni)
   ilmo: Mun sympatiat kyllä on täysin Kirsin puolella. Nuo Kirsin saamat kommentit kertovat taas siitä nyky-yhteiskunnan asenteesta, että asioita ei saisi sanoa suoraan, ja että jokainen ihminen on mukamas oikeasti aivan yhtä ahkera, fiksu jne.
   Pitäisi varmaan sitten sanoa suoraan niille ihmisille itselleen eikä valittaa fasessa? Vai miltä itsestäsi tuntuisi törmätä tuollaiseen avautumiseen kun sinulle ei ole mainittu asiasta kun olet puhunut siskosi tms kanssa. Voin vain kuvitella miltä tuntuisi kuulla kautta rantain kuinka huono veli olen ollut, ja tämän tietysti kertoo minulle joku puolituttu, jee.

   Lainaa

  67. Ylipäällikkö 23.10.2021 13:11
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Korvaamaton näätä: Minäkin juttelin tänään alle vartin kuningatar Elisabetin kanssa.
   Minä en juttele II-luokan Elisabetien kanssa.

   Lainaa

  68. moka-addikti 2.11.2021 17:45
   Tulos: +1 (1 ääni)
   seppo:
   Sellainenkin selitys kuultiin että "kun te asutte niin kaukana". Minusta se matka on yhtä pitkä molempiin suuntiin mutta miten vain.
   Funny cause it's true.

   Lainaa

  69. Toiveikas kana 1.12.2021 13:37
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kykenemätön peura: Ymmärrän Kirsiä. Omat isovanhemmat eivät koskaan soita minulle ja aina kun minä soitan, valittavat siitä että soitan liian harvoin. Sama virsi, vaikka soittaisin tai kävisin kylässä pari kertaa viikossa. Olen yrirränyt sanoa, että minullekin voi välillä soittaa, jos haluaa jutella, mutta ei. Ei paljon huvita soitella, kun aina vaan valitetaan.
   Mummo valitti kuolemaansa asti että kukaan ei käy eikä soita, vaikka hänen luonaan käytiin ja soitettiin lähes päivittäin. Jäi vähän epäselväksi että oliko valittaminen vain tapa, vai eikö muisti enää toiminut, vai olisiko vaan kaivannut jatkuvasti jonkun luokseen.

   Lainaa

  70. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Harmaa kivi: Se tulee aina mieleeni kun nämä maailman Maurit vieläkin luulevat, että homot jahtaavat homokammoisia miehiä, "pilke silmäkulmassa".
   Jotenkin tästä tulee mieleen se uskomus, että kissat kiehnäävät tieten tahtoen kissakammoisten ihmisten jaloissa.

   Lainaa

  71. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kirsin kannattaa oikeasti ottaa itse yhteyttä läheisiinsä ennen kuin on liian myöhäistä. Nimimerkki kokemusta on. Tapasin isosiskoni viimeisen kerran vuonna 2005 - meillä meni siinä kaksi vuotta ettemme nähneet toisiamme, ja sitten 2007 marraskuussa hän soitti isälleni ja minulle ja sovimme tapaavamme 2008 kesällä ylioppilasjuhlissani. Muutama päivä puhelun jälkeen hän löytyi poikaystävänsä tappamana pusikosta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: homot, ihmiset, keskustella, lesbot, perhe, seura, sisko, vanhemmat