Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 346

Bussi keskellä risteystä.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 346

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Vastarannan kiiski 19.10.2021 0:15
   Tulos: +219 (223 ääntä)
   Puolukka alkaa olla sahramin hinnoissa

   Lainaa

  2. Tulos: +261 (261 ääntä)
   Vähempi onninen bussi.

   Lainaa

  3. Tulos: -23 (67 ääntä)
   Oon vissiin tänään vähän liian unessa ymmärtämään mokat, mikä tossa ekassa on...?

   Lainaa

  4. Tulos: +128 (128 ääntä)
   Jos yksi puolukka painaisi vaikka puoli grammaa, olisi kilohinta 37800 euroa. Eli kilolla puolukoita saisi uuden auton, 10 kilolla asunnon

   Lainaa

  5. Masentunut kukka (Pluri) 19.10.2021 1:08
   Tulos: +139 (147 ääntä)
   Aanskuu: Oon vissiin tänään vähän liian unessa ymmärtämään mokat, mikä tossa ekassa on...?
   Mitenkäs ne aakkoset menikään?

   Lainaa

  6. Tulos: +65 (73 ääntä)
   Myyn puhdistamatonta puolukkaa, mustikkaa, etikkaa, lyriikkaa. 5€/kpl

   Lainaa

  7. Kipakka karhu 19.10.2021 1:36
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Aanskuu: Oon vissiin tänään vähän liian unessa ymmärtämään mokat, mikä tossa ekassa on...?
   Mäkin mietin liian pitkään mitä tuo sana tarkoittaa. Mutta aakkosjärjestyksen puutehan tuossa on mokana!

   Lainaa

  8. Tulos: +107 (107 ääntä)
   Petkele: Myyn puhdistamatonta puolukkaa, mustikkaa, etikkaa, lyriikkaa. 5€/kpl
   Ota valikoimiin vielä mystiikka, siitä voit pyytää 10€/kpl.

   Lainaa

  9. Tornipöllö 19.10.2021 4:29
   Tulos: +237 (237 ääntä)
   Jos nuo postilaatikot järjestää aakkosjärjestykseen, kuuluuko pimpelipom ja jossain lähellä aukeaa salaovi maanalaiseen aarrekammioon?

   Lainaa

  10. Pehmeä jänis 19.10.2021 5:40
   Tulos: -96 (108 ääntä)
   Kummikäki: Ota valikoimiin vielä mystiikka, siitä voit pyytää 10€/kpl.
   Ja poskihommilla 20€\kerta

   Lainaa

  11. Kyseenalainen papukaija 19.10.2021 7:18
   Tulos: +101 (111 ääntä)
   Postilaatikoissa näyttää, että G olisi lisätty myöhemmin (paksumpi kirjain). Eli aiemmin olisi ollut oikealta vasemmalle kirjaimet aakkosjärjestyksessä. G ei ole sitten myöhemmin mahtunut vasempaan reunaan, vaan jouduttu laittamaan väärään päähän ja näin järjestys on pilalla.

   Lainaa

  12. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Kipakka karhu: Mäkin mietin liian pitkään mitä tuo sana tarkoittaa. Mutta aakkosjärjestyksen puutehan tuossa on mokana!
   Toisaalta taloyhtiön asunnot voi sijaita siten, että haluttu siirtää laatikko ikäänkuin lähemmäs siihen suuntaan, mistä asukas liikkuu.
   Bussijutusta tuli mieleen Yhdysvalloissa tehty bussimatka Coloradossa. Kuski ajoi tien sivuun avasi oven ja hyppäsi ulos. Me matkustajat katselimme toisiamme, että mitähän ihmettä. Kuski kipitti tien yli 7Eleveniin ja tuli hetken kuluttua ison juoman ja evään kanssa. Sulki oven, jatkoi matkaa sanomatta mitään. 

   Lainaa

  13. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Tornipöllö: Jos nuo postilaatikot järjestää aakkosjärjestykseen, kuuluuko pimpelipom ja jossain lähellä aukeaa salaovi maanalaiseen aarrekammioon?
   Tuossa olisi idea lastenkirjaan. Jatko-osassa pitää painella hissin nappeja oikeassa järjestyksessä jolloin avautuu sisäänkäynti rinnakkaistodellisuuteen. Siellä on kaikki paremmin.

   Lainaa

  14. Hermostumaton laama 19.10.2021 8:22
   Tulos: +77 (89 ääntä)
   Pehmeä jänis: Ja poskihommilla 20€\kerta
   Kokeile pääsisitkö vielä eroon setämieslimavitseistä. Sukupuutto uhkaa, jos et.

   Lainaa

  15. Kaksoiskovera aprikoosi 19.10.2021 8:34
   Tulos: +118 (132 ääntä)
   Pehmeä jänis: Ja poskihommilla 20€\kerta
   Tiedän olevani melko tiukkapipoinen mitä tulee näihin juttuihin, mutta jostain syystä mulla räjähtää pää näistä, kun pitää tunkea noita rivouksia joka paikkaan väkisin, vaikkei ne sinne sopisi edes. Osaan kyllä nauraa rivoillekin vitseille toisinaan, jos ne on kekseliäitä, mutta jotenkin nämä väkisin väännetyt tuntuu siltä kuin joku 13v on ekaa kertaa kuullut juurikin niistä poskihommista tai luulee olevansa kova jätkä/muija.

   Lainaa

  16. Räkäpää 19.10.2021 8:49
   Tulos: +91 (101 ääntä)
   Pehmeä jänis: Ja poskihommilla 20€\kerta
   "Poskihommilla"? Oikeasti? Oletko 10-vuotias? Haluan kieltää sanan.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Kyseenalainen papukaija: Postilaatikoissa näyttää, että G olisi lisätty myöhemmin (paksumpi kirjain). Eli aiemmin olisi ollut oikealta vasemmalle kirjaimet aakkosjärjestyksessä. G ei ole sitten myöhemmin mahtunut vasempaan reunaan, vaan jouduttu laittamaan väärään päähän ja näin järjestys on pilalla.
   Tämä on selvästi asian laita. Olen postia joskus jaellut ja monessa rivitaloyhtiössä ainakin laatikot oli järjestyksessä oikealta vasemmalle. Postiautolla kun kääntyy pihaan ja laatikkorivistö odottaa, on loogista että ensimmäinen laatikko on ”A” tai ”1” tai ”A1” jne. Tuossa on vain käynyt pieni laiskuus tuon lisätyn laatikon kanssa.

   Lainaa

  18. Kykenemätön peura 19.10.2021 9:11
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Taidanpa heittää työkoneen ikkunasta ja lähteä puolukkaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Kyseenalainen papukaija: Postilaatikoissa näyttää, että G olisi lisätty myöhemmin (paksumpi kirjain). Eli aiemmin olisi ollut oikealta vasemmalle kirjaimet aakkosjärjestyksessä. G ei ole sitten myöhemmin mahtunut vasempaan reunaan, vaan jouduttu laittamaan väärään päähän ja näin järjestys on pilalla.
   Hyvin huomattu! G-tarra pisti kyllä heti silmään, mutta olipa näköjään vaikeaa hahmottaa aakkosjärjestys oikealta vasemmalle.

   Lainaa

  20. Suihkunraikas bataatti 19.10.2021 10:38
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   Jestas näitä Päivejä, joiden ensireaktio kaikkiin vikatilanteisiin on "joku tahallaan". Tuli mieleen se, kun jouduin tapaamaan ilmeisesti Päivin poikaystävän ollessani vähän aikaa sitten palauttamassa pulloja. Ehdin työntää yhden sisään, kun laite ilmoitti säiliön olevan täynnä. Kaupan henkilökunta meni ripeästi takahuoneeseen pistämään tilannetta kuntoon, ja minä jäin pullokoneen eteen odottamaan, täysi pullokassi näkyvästi kourassa. No paikalle saapuu mies. Hänellä on kädessään pieni kangaskassi, jossa oli 1 tai korkeintaan 2 puolen litran pulloa. Jotka hän siis olisi voinut helposti kantaa mukanaan ja palauttaa myöhemmin tai jossain muualla, mikäli hänellä olisi ollut kova kiire. Näin pullokoneen heijastuksesta, että mies pysähtyy dramaattisesti taakseni ja vääntää naamansa vihailmeeseen. Kuulen, kun hän tuhahtaa mukamas itsekseen: "Hmh, vain seisoskelee tuossa!" Luuli kai, etten pysty kuulemaan hänen puhettaan, koska minulla oli kuulokkeet päässä. Sitten tämä mies yritti tunkea ohitseni pullokoneelle. Kun hän viimein, siinä takaraivo melkein naamassani kiinni, huomasi koneen vikailmoituksen, hän lähti etsimään henkilökuntaa, ja lopulta palasi kysymään minulta: "Tietääkös henkilökunta, että tämä pitää tulla tyhjentämään?" Olisi pitänyt vastata, että "ei tiedä, kun ihan huvikseni tässä seison tyhjän panttina", mutta olin kohtelias ja sanoin vain, että parhaillaan tyhjentävät. Mies sitten palaa kiltisti taakseni jonottamaan. Kun työntekijä tulee takahuoneesta näppäilemään koneen paneelia, niin mies murisee taas itsekseen: "No niin NYT laita ne pullot sisään". Ähäkutti, Päivin poikaystävä, kone ei ole valmis ennen kuin näyttö palautuu takaisin normaalitilaan. No samalla sekunnilla, kun näyttö palautuu normaalitilaan ja kone vastaanottovalmiuteen, mies murisee dramaattisesti huokaillen: "NO NYT viimein voisi laittaa ne sisään!" Se oli edelleen vain miehen omaa kiukuttelua, eikä mikään toimintaohje minulle, koska ensinnäkin minä ryhdyin palauttamaan pulloja jo samalla hetkellä, kun hän ärisi minulle, ja sikstoisekseen hän puhui niin hiljaa, että puhe ei voinut olla minun kuultavakseni suunnattua. No sain sen yhden kassilliseni palautettua ihan normaalilla vauhdilla, ja jäin odottamaan kuitin tulostumista. Takaani kuuluu vihainen: "No niin OTTAISI NYT sen kuitin siitä!" Otin kuitin toki välittömästi, kun se vain ensin tuli koneesta ulos. En ymmärrä, millä kiertoradoilla ihmisen mielen on pyörittävä, että reagoi tällä tavalla näin pieniin ja arkisiin vikatilanteisiin. Ehkä hyvä, etten ymmärräkään, maailma on varmasti pelottava paikka näille Päiveille ja heidän poikaystävilleen, joilla bussien ja pullokoneiden yms. toiminta menee yli ymmärryksen.

   Lainaa

  21. Itseasiassa 19.10.2021 11:01
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Mua häiritsee noita postilaatikoita enemmän, että tuossa niiden edessä on nähtävästi parkkiruutu. Vaikka ei kyllä lue kenelle varattu, mutta en uskaltaisi omaa autoa pistää tuhon ilman, että se olisi vähintään metrin irti seinästä.

   Lainaa

  22. Sisusteeton orava 19.10.2021 11:23
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Puolukka alkaa olla sahramin hinnoissa
   Mulla on aitoa sahramia purkki, maksoi "huimat" 4 €

   Lainaa

  23. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 19.10.2021 11:47
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Onni on nukahtanut valoihin! :C
   Sisusteeton orava: Mulla on aitoa sahramia purkki, maksoi "huimat" 4 €
   Purkin koko onkin sitten asia erikseen!

   Lainaa

  24. Rakemnuspiirtäjä 19.10.2021 11:52
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Looginen selitys. Jostain liiketilasta tms muusta tilasta on tehty jälkikäteen asunto ja siitä on tehty asunto G. Laatikot ovat ehkä fyysisesti oikeassa järjestyksessä.

   Lainaa

  25. Ohimenevä pähkinä 19.10.2021 12:31
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Sisusteeton orava: Mulla on aitoa sahramia purkki, maksoi "huimat" 4 €
   Joko sahrami ei ole aitoa, tai sitten purkki on erittäin pieni, sillä jo gramma sahramia maksaa yli 4 €.

   Lainaa

  26. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Tornipöllö: Jos nuo postilaatikot järjestää aakkosjärjestykseen, kuuluuko pimpelipom ja jossain lähellä aukeaa salaovi maanalaiseen aarrekammioon?
   Kyllä, mutta sinulla on vain 4 siirtoa käytössä. Useammasta tipahdat ansaan paperinkeräykseen missä on vain vanhoja Seiskoja joiden sivut on liimautuneet kiinni.

   Lainaa

  27. Arkkienkeli 19.10.2021 16:58
   Tulos: -21 (25 ääntä)
   Kipakka karhu: Mäkin mietin liian pitkään mitä tuo sana tarkoittaa. Mutta aakkosjärjestyksen puutehan tuossa on mokana!
   Sopisitte hyvin yhteen, mutta olkaa niin ystävällisiä että ette tee lapsia keskenänne.

   Lainaa

  28. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Suihkunraikas bataatti: Jestas näitä Päivejä, joiden ensireaktio kaikkiin vikatilanteisiin on "joku tahallaan". Tuli mieleen se, kun jouduin tapaamaan ilmeisesti Päivin poikaystävän ollessani vähän aikaa sitten palauttamassa pulloja. Ehdin työntää yhden sisään, kun laite ilmoitti säiliön olevan täynnä. Kaupan henkilökunta [...]
   Mulla oli aikoinaan tällainen päivi esimiehenä. Eräänä maanantaina matkalla töihin sain täysin yllättäen sairaskohtauksen, ja sairaalareissuhan siitä tuli. Pomoni kiukutteli miksi juuri nyt, miksen saanut kohtausta viikonloppuvapaiden aikana. No ihan tahallanihan minä.

   Lainaa

  29. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Mitenkäs ne aakkoset menikään?
   Ach, en tajunnu että tämä oli tavoitteena, kiitos selvennyksestä.

   Lainaa

  30. Tilattava tuhatjalkainen 23.10.2021 23:18
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kummikäki: Tuossa olisi idea lastenkirjaan. Jatko-osassa pitää painella hissin nappeja oikeassa järjestyksessä jolloin avautuu sisäänkäynti rinnakkaistodellisuuteen. Siellä on kaikki paremmin.
   Tuollainen kirja on jo olemassa, ja minä olen lukenut sen! Siinä vanhassa koulussa oli jossa oli muistaakseni rikkinäinen hissi, johon lapset kuitenkin pääsivät sisään, mutta hissi ei mennytkään ylös tai alas, vaan sivulle. Perillä löytyi oppilaita, jotka oli kadonnut jotain 50 vuotta sitten. En muista ihan tarkkaan miten kirja meni, kun olen lukenut sen joskus lapsena 20 vuotta sitten. Se oli joku kauhukoulu nimellä. Kirjan oli kirjoittanut R.L Stine jonka melkein kaikki kirjat luin silloin. Kirjasarja oli goosebumbs. Hän kirjoitti myös nigthmare roomit, mitkä myös luvin.

   Lainaa

  31. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tilattava tuhatjalkainen: Tuollainen kirja on jo olemassa, ja minä olen lukenut sen! Siinä vanhassa koulussa oli jossa oli muistaakseni rikkinäinen hissi, johon lapset kuitenkin pääsivät sisään, mutta hissi ei mennytkään ylös tai alas, vaan sivulle. Perillä löytyi oppilaita, jotka oli kadonnut jotain 50 vuotta sitten. En [...]
   Hyi, muistan edelleen kuinka paljon lapsena pelotti R. L. Stinen kirja, jossa päähenkilö käy jossain talossa, ja sen jälkeen perhe tai kukaan muukaan ei enää näe eikä kuule sitä. Taisi olla nimeltään Älä unohda minua.

   Lainaa

  32. Tahraton järvisieni 27.10.2021 11:04
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ensimmäinen osunut autistin sieluun.

   Lainaa

  33. Hajoamaton karjalanpiirakka 1.12.2021 10:47
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kyseenalainen papukaija: Postilaatikoissa näyttää, että G olisi lisätty myöhemmin (paksumpi kirjain). Eli aiemmin olisi ollut oikealta vasemmalle kirjaimet aakkosjärjestyksessä. G ei ole sitten myöhemmin mahtunut vasempaan reunaan, vaan jouduttu laittamaan väärään päähän ja näin järjestys on pilalla.
   Näin varmaan käynyt ja niin jääräpäiset asukkaat etteivät suostu vaihtamaan järjesstystä totutusta esimerkiksi niin että A olisi vasemmalla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aakkosjärjestys, bussi, hinta, kirjaimet, kuva, postilaatikot, puolukka, ruuhka