Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 180

Mitä kaikkea hotellista saa ottaa mukaan?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 180

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +319 (333 ääntä)
   Susannesta ei varmaan hotellinjohtajaa sais jos tollatti haaskais.

   Lainaa

  2. Vastarannan kiiski 19.10.2021 0:19
   Tulos: +384 (388 ääntä)
   Samalla lailla ne käytetyt vessanpytyt ja lavuaarit laitetaan jätelavalle aina vieraiden jälkeen, joten siitä vaan Susanne helpottamaan alipalkattujen kylpyhuoneen purkajien työtä.

   Lainaa

  3. Tulos: +226 (242 ääntä)
   Eikö puhelimet sitten nykyisin ole oma erillinen myyntiartikkeli?

   Lainaa

  4. Liittoutumaton undulaatti 19.10.2021 0:27
   Tulos: +506 (508 ääntä)
   Kansankynttilä? Oliko se nyt opettaja vai poliisi, joka soitti?

   Lainaa

  5. Päähineetön monni 19.10.2021 0:32
   Tulos: +252 (254 ääntä)
   Kuinkahan monta kylpytakkia Susannella mahtaa olla?

   Lainaa

  6. Masentunut kukka (Pluri) 19.10.2021 1:15
   Tulos: +513 (521 ääntä)
   Liittoutumaton undulaatti: Kansankynttilä? Oliko se nyt opettaja vai poliisi, joka soitti?
   Oon kans miettinyt että miksi ihmiset käyttää tavanomaisesta poikkeavia sanoja jos eivät edes friteeraa mitä se justeeraa.

   Lainaa

  7. Tulos: +203 (211 ääntä)
   Kuinka köyhä (Älyllisesti ja/tai rahallisesti) pitää olla, että vie(varastaa) pyyhkeet tai ylipäätään mitään?

   Lainaa

  8. Tulos: -67 (107 ääntä)
   Petkele: Kuinka köyhä (Älyllisesti ja/tai rahallisesti) pitää olla, että vie(varastaa) pyyhkeet tai ylipäätään mitään?
   On joskus tullut vahingossa pakattua pyyhe mukaan hotellihuoneesta mutta en kyllä suurempia omantunnontuskia siitä ottanut ikinä. Ei laskua myöskään perästä kuulunut kertaakaan mutta toisaalta ehkä kun en ole kaikkea irtaimistoa vienyt mukanani ovat ymmärtäneet sen olleen vahinko. Usein kun tulee sinä viimeisenä aamuna vähän kiire pakata ja ottaa hypyt kentälle/laivaan niin äkkiäkös yksi pyyhe tai saippua eksyy laukkuun.

   Lainaa

  9. Vakavarainen kenguru 19.10.2021 2:13
   Tulos: +105 (107 ääntä)
   Höpö: On joskus tullut vahingossa pakattua pyyhe mukaan hotellihuoneesta mutta en kyllä suurempia omantunnontuskia siitä ottanut ikinä. Ei laskua myöskään perästä kuulunut kertaakaan mutta toisaalta ehkä kun en ole kaikkea irtaimistoa vienyt mukanani ovat ymmärtäneet sen olleen vahinko. Usein kun tulee [...]
   Minäkin olen vahingossa pakannut hotellin pyyhkeen mukaan. Ei edes ollut hyvä pyyhe. Podin tunnontuskia ja ahdistuin, jos huomaavat ja lähettävät pyyhevarkaalle laskun. Eivät lähettäneet.

   Lainaa

  10. Arveluttava Leija 19.10.2021 2:25
   Tulos: +366 (372 ääntä)
   Setätarina oli ihan hupaisa, mutta jestas kun koin työlääksi sisäistää tietyt kohdat. Erillinen myyntiartikkeli, riidan vastakappale ikkunasta sisään, kansankynttilä poliisista puhuessa...

   Lainaa

  11. Parantumaton ankerias 19.10.2021 2:43
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Susanne on täys syyhky

   Lainaa

  12. Tulos: +129 (135 ääntä)
   Kävin poliisin ja sedän keskustelun päässäni Reinikaisen ja Turhapuron äänillä. Nyt en saa enää unta.

   Lainaa

  13. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Vakavarainen kenguru: Minäkin olen vahingossa pakannut hotellin pyyhkeen mukaan. Ei edes ollut hyvä pyyhe. Podin tunnontuskia ja ahdistuin, jos huomaavat ja lähettävät pyyhevarkaalle laskun. Eivät lähettäneet.
   Luulen että useimmissa hotelleissa linjauksena on ettei muutaman euron arvoisten varkauksien perään maksa vaivaa lähteä kyselemään vaan ne merkitään vain suoraan hävikkiin. Mielenkiintoinen kysymys on että jos oma-aloitteisesti palauttaisi vahingossa mukaan lähteneen tavaran, niin ottaisivatko vastaan vai toteaisivatko vain että sen lisääminen takaisin inventaarioon menisi liian monimutkaiseksi.

   Lainaa

  14. Pehmeä jänis 19.10.2021 5:47
   Tulos: -21 (73 ääntä)
   Liittoutumaton undulaatti: Kansankynttilä? Oliko se nyt opettaja vai poliisi, joka soitti?
   Se oli sillo joskus yks ja sama henkilö.. Sillon eläman_koulu aikoina

   Lainaa

  15. Tulos: +128 (128 ääntä)
   Ai että jos ei tule tullut sanktioita varastamisesta, niin teko on ollut luvallista? Hmm, jokin tässä ei nyt täsmää. Keitänpä aamukahvit ja mietin hetken. Samaa soisin tuolle yhdelle myös.

   Lainaa

  16. Tulos: -77 (103 ääntä)
   Jos tarkkaan lukee niin tuossa ei puhuta kylpytakeista vaan niistä kertakäyttötohveleista jotka tulevat takkien mukana muovikääreessä.

   Lainaa

  17. Tulos: -25 (67 ääntä)
   Miksi hotellissa pitäisi varastaa mitään? Edes niitä pieniä saippua, shampoo ja hoitoaine pakkauksia? Niitä ei kuitenkaan oikeasti tarvi ja jos tule varastaneeksi, niin ei niitä kuitenkaan koskan käytä.

   Lainaa

  18. Tulos: +134 (136 ääntä)
   Js: Jos tarkkaan lukee niin tuossa ei puhuta kylpytakeista vaan niistä kertakäyttötohveleista jotka tulevat takkien mukana muovikääreessä.
   Alkuperäinen kysyjä puhuu tohveleista. Vastaajat kylpytakeista. Jos tarkkaan lukee. 😉

   Lainaa

  19. Tyyni tonttu 19.10.2021 7:21
   Tulos: +81 (81 ääntä)
   Js: Jos tarkkaan lukee niin tuossa ei puhuta kylpytakeista vaan niistä kertakäyttötohveleista jotka tulevat takkien mukana muovikääreessä.
   Juu, mutta vastauksessa naureskellaan, että on viety myös kylpytakki.

   Lainaa

  20. Puolimakea kettu 19.10.2021 7:31
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Liittoutumaton undulaatti: Kansankynttilä? Oliko se nyt opettaja vai poliisi, joka soitti?
   Taisi olla Reinikainen itse.

   Lainaa

  21. Selviävä pingviini 19.10.2021 7:43
   Tulos: +72 (80 ääntä)
   Arveluttava Leija: Setätarina oli ihan hupaisa, mutta jestas kun koin työlääksi sisäistää tietyt kohdat. Erillinen myyntiartikkeli, riidan vastakappale ikkunasta sisään, kansankynttilä poliisista puhuessa...
   Tuntuu hieman, että tarina ei ole ihan noin lennokas ja hauska alunperin ollut niin siiihen on pitänyt keksiä hieman siipiä ja värikynää.

   Lainaa

  22. Kahen kilon kalori 19.10.2021 7:51
   Tulos: +166 (170 ääntä)
   Oliko tossa tarinassa jotenkin oleellista se että kyseessä oli juuri teleliike? Ja vielä niin oleellista, että piti selittää mikä teleliike on?

   Lainaa

  23. Makea hylje 19.10.2021 7:58
   Tulos: +84 (108 ääntä)
   "nuoruudessa hömelöinyt vaikka ja mitä" = väkivaltarikollinen? Vähän jotenkin tuo tarinan alku vesittää kaiken mahdollisen sitä seuraavan hauskuuden. Tokihan tarinassa ei ole totuuttakaan varmaan kuin siteeksi

   Lainaa

  24. Tulos: +108 (114 ääntä)
   Sam: Miksi hotellissa pitäisi varastaa mitään? Edes niitä pieniä saippua, shampoo ja hoitoaine pakkauksia? Niitä ei kuitenkaan oikeasti tarvi ja jos tule varastaneeksi, niin ei niitä kuitenkaan koskan käytä.
   Joillakin ihmisillä on pakonomainen tarve tai opittu tapa kerätä mukaansa kaikki mitä saa ilmaiseksi. Osalle tästä porukasta ilmainen tarkoittaa kaikkea mitä ei ole pultattu kiinni. Olin kerran kaverina siivoamassa erään edesmenneen vanhuksen asuntoa hänen omaistensa kanssa. Vainaja ei ollut mikään pahimman luokan hamsteri, asunnossa ei ollut roskia eikä käyttökelvotonta tavaraa, mutta kylpyhuoneen kaapissa oli kymmenittäin hotellien minisaippuoita ja shampoita. Hän ei ilmeisesti käyttänyt niitä itse, koska suihkukopin shampoot, hoitoaine ja suihkugeeli sekä deodorantit ja kosteusvoiteet vessan peilikaapissa olivat Yves Rocheria. Oli katsonut kuitenkin tarpeelliseksi kerätä matkoillaan minituotteet talteen. Keittiön kaapissa oli palasokeria, niitä pieniä 2 kappaleen paperipakkauksia ehkä kilon edestä. Mummo ei kuulemma ikinä laittanut kahviinsa sokeria vaikka kermaa kyllä senkin edestä. Kahvilassa tai missä reissussa sitten ikinä oltiinkin, nappasi aina tiskiltä sokerit mukaansa, kertoivat omaiset. Mietittiin miksi. Oliko pula-aika vielä niin tuoreessa muistissa että hän halusi varautua vai mikä lie.

   Lainaa

  25. Hermostumaton laama 19.10.2021 8:26
   Tulos: -22 (48 ääntä)
   Liittoutumaton undulaatti: Kansankynttilä? Oliko se nyt opettaja vai poliisi, joka soitti?
   Niinpä. Eikä se ollut edes ainut naurattamaton asia typerässä jutussa. Ilmeisesti juoppojen kriminaalien huumori on erilaista kuin raittiiden lainkuuliaisten.
   Eipä persuhuumorikaan tervettä naurata.

   Lainaa

  26. Mikkelsplats 19.10.2021 8:49
   Tulos: +15 (55 ääntä)
   Arveluttava Leija: Setätarina oli ihan hupaisa, mutta jestas kun koin työlääksi sisäistää tietyt kohdat. Erillinen myyntiartikkeli, riidan vastakappale ikkunasta sisään, kansankynttilä poliisista puhuessa...
   Setätarina ei ollut hupaisa. Keksittykin vielä. Kyllä se kuulustelu tehdään ennen kuin putkasta pääsee pois.

   Lainaa

  27. Asiaton pomelo 19.10.2021 8:53
   Tulos: +44 (58 ääntä)
   Mites nämä hotellihuoneiden teepussit, kaakaopussit jne, saako ne mielestänne ottaa mukaan, vaikkei joisi paikan päällä? Mä olen sen verran pihi, että olen ne usein napannut (kahvit yleensä juonut kyllä huoneessa).

   Lainaa

  28. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Mikkelsplats: Setätarina ei ollut hupaisa. Keksittykin vielä. Kyllä se kuulustelu tehdään ennen kuin putkasta pääsee pois.
   Ei kasarilla tehty. Silloin konstaapeli tunsi koko kylän ihmiset.
   Joka pikkukylässä oli myös tv-ja telekauppa.

   Lainaa

  29. Luodinkestävä lihapiirakka 19.10.2021 9:12
   Tulos: +111 (113 ääntä)
   Avatut pikku shampoo ym voi ottaa, ne kuitenkin vaihdetaan täysiin. Samoin käytetyt tossut menee roskiin, niitä ei voi pestä. Terveisin entinen hotelli siivoaja.

   Lainaa

  30. Levätön lintu 19.10.2021 9:15
   Tulos: +94 (100 ääntä)
   Asiaton pomelo: Mites nämä hotellihuoneiden teepussit, kaakaopussit jne, saako ne mielestänne ottaa mukaan, vaikkei joisi paikan päällä? Mä olen sen verran pihi, että olen ne usein napannut (kahvit yleensä juonut kyllä huoneessa).
   Oman moraalikäsitykseni mukaan kaiken kertakäyttöisen saa ottaa mukaan, sillä ne on sulle varattu, ja huoneen hinnassa olet niistä maksanut. Eli teepussit, kertakäyttötohvelit, pikkushampoot ja ompelusetit mukaan vain, mutta kylpytakkeja ei.

   Lainaa

  31. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Pesdyt

   Lainaa

  32. Limetinvihreä lihapiirakka 19.10.2021 9:46
   Tulos: +2 (42 ääntä)
   Makea hylje: "nuoruudessa hömelöinyt vaikka ja mitä" = väkivaltarikollinen? Vähän jotenkin tuo tarinan alku vesittää kaiken mahdollisen sitä seuraavan hauskuuden. Tokihan tarinassa ei ole totuuttakaan varmaan kuin siteeksi
   Ei välttämättä, vaan esim. vaikea-asteisempi ADHD-oirekuva. Silloin voi tosiaan tehdä jos vaikka mitä, joista osa menee ehkä laittomuuden puolelle, osa puhtaita vahinkoja, osa itsesuojelun puutetta, osa täysin harmittomia tempauksia, kaikki impulsiivisuudesta johtuvaa. Esimerkkejä yhden ja saman ihmisen touhuista tuolta 50-luvulta:
   - kiipesi korkeaan tehtaan piippuun vedonlyönnin tuloksena
   - juoksi saappaat jalassa juoksuradan ulkolaitaa piirinmestaruuskisojen juoksijoiden "kirittäjänä" - ja tuli ensimmäisenä "maaliin".
   - poltti kotinsa navetan huolimattoman tupakoinnin vuoksi
   - salakuljetti Ruotsista tupakkaa kotikylälleen myytäväksi.
   Ei ollut koskaan mikään vaarallinen rikollinen, ei joutunut vankilaan, liekö saanut sakkojakaan. Mutta elää toki vielä näin 40 vuotta kuolemansa jälkeenkin kotipaikkakuntansa vanhemman väen puheissa legendana. Voisin hyvin kuvitella että hänenkaltaiselleen henkilölle vois sattua tismalleen tuollainen kuvio, josta mokassa kerrotaan.

   Lainaa

  33. Kykenemätön peura 19.10.2021 11:57
   Tulos: +54 (54 ääntä)
   Niitä pieniä saippuoita olen ottanut hotellista ja pitänyt sellaisia reissussa mukana, kun kaikissa paikoissa ei ole saippuoita. Vaikea kuvitella, että avatut pullot menisi uudelleen käyttöön. Jossain hotelleissa on jopa vaihdettu avattujen tilalle uudet joka päivä, mikä itselle tuntuu älyttömältä tuhlaukselta. Tykkään ideasta, että pikkupullojen sijaan seinässä on automaatit, mutta jostain syystä kaikissa hotelleissa on niissä ollut samaa saippuaa, joka haisee niin pahalle, ettei sillä voi pestä edes käsiä, kun haju tarttuu. Mitään pyyhkeitä tai kylpytakkeja ei tulisi mielenkään ottaa mukaan. Joskus olen kylpytakeissa nähnyt lappuja tyylillä, jos haluat viedä tämän kotiisi, se maksaa X euroa.

   Lainaa

  34. Ex-siivooja 19.10.2021 12:00
   Tulos: +56 (56 ääntä)
   Hotelleissa, joissa oon ite ollu töissä, on työmäärä ja -tahti semmosia, että ei paljoo käytettyjen pyyhkeiden tai kylpytakkien määrää laskeskella. Jos sieltä joku puuttuukin, niin sitä ei koskaan huomata. Ei mee hävikkiin eikä laskuteta, koska kukaan ei vaan kiinnitä huomiota ja inventoi kaikkee huoneita siivotessa.

   Lainaa

  35. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 19.10.2021 12:03
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Alipalkatuilla ja puolijuoksussa työtään tekevillä hotellisiivoajilla ei ole aikaa pitää laskua jokaisesta tekstiiliartikkelista. Joissain hotelleissa voi hyvin jäädä huomaamatta, jos kylpytakki puuttuu. Riippunee siivouspalveluntarjoajasta.

   Lainaa

  36. Sitkas karjalanpiirakka 19.10.2021 12:40
   Tulos: +11 (27 ääntä)
   Setäjuttu oli hauska, epätavallisiin sanavalintoihin en kiinnittäny huomiota eikä tapauksen oikeasti tapahtuminen tai sen puute mitenkään siihen hauskuuteen vaikuta.

   Lainaa

  37. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Makea hylje: "nuoruudessa hömelöinyt vaikka ja mitä" = väkivaltarikollinen? Vähän jotenkin tuo tarinan alku vesittää kaiken mahdollisen sitä seuraavan hauskuuden. Tokihan tarinassa ei ole totuuttakaan varmaan kuin siteeksi
   Ai jaa? Mun mielestä taas toi tarina on melko uskottava nimenomaan siksi, että setä kuulostaa taparikolliselta joka istuu joka toinen viikonloppu putkassa. (Ja tää on luultavasti yksi harvoista melko viattomista rötöksistä, joten sitä setä sitten kertoo uudestaan ja uudestaan. Puukkotappelut ja muut vakavammat jätetään kertomatta)

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Oon kans miettinyt että miksi ihmiset käyttää tavanomaisesta poikkeavia sanoja jos eivät edes friteeraa mitä se justeeraa.
   Tiiän että sanoit tuon ironisesti, mut ei saatana kun raivostuttaa toi "friteeraa". En tiedä miksi.

   Lainaa

  39. Harmaa kivi 19.10.2021 13:23
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Kykenemätön peura: Niitä pieniä saippuoita olen ottanut hotellista ja pitänyt sellaisia reissussa mukana, kun kaikissa paikoissa ei ole saippuoita. Vaikea kuvitella, että avatut pullot menisi uudelleen käyttöön. Jossain hotelleissa on jopa vaihdettu avattujen tilalle uudet joka päivä, mikä itselle tuntuu älyttömältä [...]
     Itsekin otan sellaiset mikä selvästi on seuraavalle käyttökelvotonta tai heitetään mäkeen huoneen siivouksen yhteydessä, esim. juuri ne minisaippuat jotka otetaan paperikääreestä: ei niitä kukaan takaisin kääri. Käytän ne loppureissulla, halvemmissa retkeilymajoissa ei aina ole saippuaa, ei ole päässyt kylppärin kaappiin kerääntymään, ja säästyn roudaamasta isoa pakettia repussani.
    Tulisi mieleenkään varastaa mitään pestävää, ei sellainen ole aikuisen ihmisen arvon mukaista. Omaan tosin pyyhkeen jossa on hotellin logo; ostin sen kierrätyskeskuksesta kun en huomannut logoa, ja tunnen aina tarvetta piilottaa sen korin pohjalle, jos on vieraita, ettei kukaan luulisi mitään... :)

   Lainaa

  40. Makea hylje 19.10.2021 13:56
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Limetinvihreä lihapiirakka: Ei välttämättä, vaan esim. vaikea-asteisempi ADHD-oirekuva. Silloin voi tosiaan tehdä jos vaikka mitä, joista osa menee ehkä laittomuuden puolelle, osa puhtaita vahinkoja, osa itsesuojelun puutetta, osa täysin harmittomia tempauksia, kaikki impulsiivisuudesta johtuvaa. Esimerkkejä yhden ja saman [...]
   Kivoja esimerkkejä ei siinä, mutta puuttui tarinassa mainittu toisen ihmisen paiskaaminen liikkeen näyteikkunasta läpi, ja pahoinpoitely olisi jatkunut pyörätelineen avulla ellei virkavalta olisi ehtinyt väliin. Tuossa ei ole mitään glorifioitavaa, ei yhtään mitään

   Lainaa

  41. Ruutukartta 19.10.2021 14:53
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Montako kylpytakkia Susanne tarvitsee jos pitää niitä keräillä mukaansa hoteilleista ja laivalta? Ne tohvelit on kyllä niin kertakäyttökamaa että ihmettelen miksi niitä pitää raahata mukana kotiin kun ne on roskiskunnossa hyvin äkkiä. Ulkomailla Crowne Plazan huoneessa olevan mainosmukin pohjassa luki "I enjoyed my stay so much that I took the mug." Oli niin ruma muki ettei käynyt pienessä mielessäkään varastaa eikä muutenkaan.

   Lainaa

  42. Arkkienkeli 19.10.2021 17:07
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Kristan tarina oli suoraan vanhasta TV-sarjasta "Reinikainen".

   Lainaa

  43. Arkkienkeli 19.10.2021 17:14
   Tulos: -46 (52 ääntä)
   Kykenemätön peura: Niitä pieniä saippuoita olen ottanut hotellista ja pitänyt sellaisia reissussa mukana, kun kaikissa paikoissa ei ole saippuoita. Vaikea kuvitella, että avatut pullot menisi uudelleen käyttöön. Jossain hotelleissa on jopa vaihdettu avattujen tilalle uudet joka päivä, mikä itselle tuntuu älyttömältä [...]
   Ihmettelen kommenttiasi, jossa kerrot ottavasi mukaan pienet saippuat ja samaan syssyyn "kaikissa hotelleissa on niissä ollut samaa saippuaa, joka haisee niin pahalle, ettei sillä voi pestä edes käsiä, kun haju tarttuu."

   Lainaa

  44. Tarkkaileva tuhatjalkainen 19.10.2021 17:58
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Arkkienkeli: Ihmettelen kommenttiasi, jossa kerrot ottavasi mukaan pienet saippuat ja samaan syssyyn "kaikissa hotelleissa on niissä ollut samaa saippuaa, joka haisee niin pahalle, ettei sillä voi pestä edes käsiä, kun haju tarttuu."
   Hän sanoi että niissä seinässä olevissa automaateissa, ei pikkupulloissa, on ollut samaa pahanhajuista saippuaa.

   Lainaa

  45. Normi laama 19.10.2021 18:54
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   Ja taas kerrotaan vanhoja vitsejä omina juttuina. Tai sedälle tapahtuneine, mutta kuitenkin.

   Lainaa

  46. Kipakka karhu 19.10.2021 20:27
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Ruutukartta: Montako kylpytakkia Susanne tarvitsee jos pitää niitä keräillä mukaansa hoteilleista ja laivalta?
   Ymmärrän kyllä, että jos on kuvitellut kylpytakkien joutuvan roskikseen, niin on mieluummin vienyt niitä kotiin käytettäväksi. 
   Luodinkestävä lihapiirakka: Avatut pikku shampoo ym voi ottaa, ne kuitenkin vaihdetaan täysiin. Samoin käytetyt tossut menee roskiin, niitä ei voi pestä. Terveisin entinen hotelli siivoaja.
   Oon kuullut hotellisiivoajalta, että minishampoot heitetään aina roskiin, koska ei voi tietää onko niitä avattu vai ei. 🤔

   Lainaa

  47. Kiillotettu pulu 20.10.2021 5:28
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Asiaton pomelo: Mites nämä hotellihuoneiden teepussit, kaakaopussit jne, saako ne mielestänne ottaa mukaan, vaikkei joisi paikan päällä? Mä olen sen verran pihi, että olen ne usein napannut (kahvit yleensä juonut kyllä huoneessa).
   Kaikki mikä huoneessa on hintaan sisältyen vapaasti käytettävissä niin, että voit käyttää sen loppuun, voi huoletta ottaa. Luonnollisesti on laskettu hintaan mukaan - ei ne jätä laskematta ja sitten elä toivossa ettei asiakkaat käyttäisi niitä.

   Lainaa

  48. Itseasiassa 20.10.2021 7:45
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Pehmeä jänis: Se oli sillo joskus yks ja sama henkilö.. Sillon eläman_koulu aikoina
   Vaikka aikoinaan apteekkari teki pieniä terveydellisiä hoitoja, lukkari toimi suoneniskijänä ja parturi poisti hampaita, niin opettaja-poliisiyhdistelmää en muista vielä kuulleeni.

   Lainaa

  49. Itseasiassa 20.10.2021 7:52
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Hiphei: Ai että jos ei tule tullut sanktioita varastamisesta, niin teko on ollut luvallista? Hmm, jokin tässä ei nyt täsmää. Keitänpä aamukahvit ja mietin hetken. Samaa soisin tuolle yhdelle myös.
   Aika monella valitettavasti on tällainen ajatustapa. Hotelleista ja ravintoloista kulkeutuu asiakkaiden mukana vaikka minkälaista tavaraa. Myös esim. pidetään kavereiden kanssa eri osoitteissa samaa suoratoistopalvelua, koska "eihän se voi olla kiellettyä, kun se on näin helppoa". Toisaalta Torrentin kulta-aikoina aika harva paheksui netistä imuttelua, päin vastoin kauhisteltiin kun joku oli saanut rangaistuksia siitä.

   Lainaa

  50. Itseasiassa 20.10.2021 8:34
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Sam: Miksi hotellissa pitäisi varastaa mitään? Edes niitä pieniä saippua, shampoo ja hoitoaine pakkauksia? Niitä ei kuitenkaan oikeasti tarvi ja jos tule varastaneeksi, niin ei niitä kuitenkaan koskan käytä.
   Oon ihan ostanutkin noita pikkusia shampoopurkkeja, ne on käteviä esim. uimahallilla tai salilla käydessä. Ei tarvitse kantaa isompia pulloja mukana, eikä ota niin päähän jos sattuu unohtamaan sellaisen kotia. Vielä kun kulkee yleensä pyörällä tai kävellen, niin ei ole turhaa painoa kannettavana.

   Lainaa

  51. Itseasiassa 20.10.2021 8:55
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Ruutukartta: Montako kylpytakkia Susanne tarvitsee jos pitää niitä keräillä mukaansa hoteilleista ja laivalta? Ne tohvelit on kyllä niin kertakäyttökamaa että ihmettelen miksi niitä pitää raahata mukana kotiin kun ne on roskiskunnossa hyvin äkkiä. Ulkomailla Crowne Plazan huoneessa olevan mainosmukin pohjassa [...]
   Hotelli Helkassa luki mukin sisäreunassa "I stole this mug from Hotel Helga". Mukit olivat kyllä hienoja, ilman rötöstekstiä niitä sai ostaa respasta.

   Lainaa

  52. Sitkas karjalanpiirakka 20.10.2021 13:27
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Itseasiassa: Hotelli Helkassa luki mukin sisäreunassa "I stole this mug from Hotel Helga". Mukit olivat kyllä hienoja, ilman rötöstekstiä niitä sai ostaa respasta.
   Entä jos haluaa ostaa sen rötöstekstillä? Tuohan on hauska.

   Lainaa

  53. Päheä undulaatti 20.10.2021 13:30
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Harmaa kivi: Omaan tosin pyyhkeen jossa on hotellin logo; ostin sen kierrätyskeskuksesta kun en huomannut logoa, ja tunnen aina tarvetta piilottaa sen korin pohjalle, jos on vieraita, ettei kukaan luulisi mitään... :)
   Sama juttu, minultakin löytyy hotellin logopyyhe, ja hyvä ja laadukas pyyhe onkin. Ihan laillisesti saatu (sukulainen työssä hotelliketjussa), mutta en silti kehtaa mennä sen kanssa uimahalliin tai rannalle, vaikka tiedostankin, ettei siellä kukaan toisten pyyhkeitä katsele. Kuten täällä muutkin ovat sanoneet, niitä pikku shampoo- ym. pulloja tosiaan saa ottaa, jos ne on jo avattu, ja parempi onkin jos ottaa ja käyttää, niin ei mene turhaan tuotetta roskiin.

   Lainaa

  54. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Makea hylje: Kivoja esimerkkejä ei siinä, mutta puuttui tarinassa mainittu toisen ihmisen paiskaaminen liikkeen näyteikkunasta läpi, ja pahoinpoitely olisi jatkunut pyörätelineen avulla ellei virkavalta olisi ehtinyt väliin. Tuossa ei ole mitään glorifioitavaa, ei yhtään mitään
   Epäilen vahvasti ettei tolla vastakappaleella tarkoiteta ihmistä (kirjoittaja käyttää muitakin todella omituisia ilmaisuja, jotka kertoo ettei hän ymmärrä niiden todellista tarkoitusta), koska saa olla melkoinen voimanpesä jos paiskaa (ei siis tönäise tai työnnä) toisen ihmisen ikkunasta läpi, ja toisekseen tuosta ei seuraisi takuulla pelkkä putkareissu vaan pahoinpitelysyyte, jopa kultaisella 80-90-luvulla. 
   Saatan toki olla väärässäkin. Mikäli kyseessä oli ihmisen viskaaminen ikkunan läpi, väkivaltarikollisdiagnoosi epäilemättä osuva. Toisaalta siinäkin kohtaa erittäin usein taustalla on nimenomaan hoitamaton ADHD.

   Lainaa

  55. Lommoton hiiri 21.10.2021 9:41
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Päähineetön monni: Kuinkahan monta kylpytakkia Susannella mahtaa olla?
   Tuskin montaakaan, jos heittää roskikseen aina käytön jälkeen.

   Lainaa

  56. Kernas haisunäätä 21.10.2021 12:06
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Minulla on ihan kaupasta ostettu valkoinen pyyhe. Joskus otin sen epähuomiossa firman saunailtaan ja kaikki vinoilivat hotellista varastetusta pyyhkeestä.

   Lainaa

  57. Näpsäkkä ankka 21.10.2021 18:18
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   traumcity: Eikö puhelimet sitten nykyisin ole oma erillinen myyntiartikkeli?

   Tarkoittaa, että ennen oli vasittu puhelinmyymälä

   Kiillotettu pulu: Kaikki mikä huoneessa on hintaan sisältyen vapaasti käytettävissä niin, että voit käyttää sen loppuun, voi huoletta ottaa. Luonnollisesti on laskettu hintaan mukaan - ei ne jätä laskematta ja sitten elä toivossa ettei asiakkaat käyttäisi niitä.

   Myös ne tohvelit on semmoisia, jotka saa pitää itsellään. 

   Lainaa

  58. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Itseasiassa: Hotelli Helkassa luki mukin sisäreunassa "I stole this mug from Hotel Helga". Mukit olivat kyllä hienoja, ilman rötöstekstiä niitä sai ostaa respasta.
   Miksi Hotelli Helka on englannin kielisessä tekstissä "Helga"?

   Lainaa

  59. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Näpsäkkä ankka: Tarkoittaa, että ennen oli vasittu puhelinmyymälä
   Vasittu?

   Lainaa

  60. Masentunut kukka (Pluri) 23.10.2021 0:53
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Toj Karin: Tiiän että sanoit tuon ironisesti, mut ei saatana kun raivostuttaa toi "friteeraa". En tiedä miksi.
   Se johtuu yliohjaavasta kaleidoskoopista joka tuseeraa ajatuksiasi.

   Lainaa

  61. Tilattava tuhatjalkainen 23.10.2021 22:53
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Harmaa kivi:   Itsekin otan sellaiset mikä selvästi on seuraavalle käyttökelvotonta tai heitetään mäkeen huoneen siivouksen yhteydessä, esim. juuri ne minisaippuat jotka otetaan paperikääreestä: ei niitä kukaan takaisin kääri. Käytän ne loppureissulla, halvemmissa retkeilymajoissa ei aina ole saippuaa, ei ole [...]
   Jos joku kysyy, Sanot vain, että ostit pyyhkeen hotellin myymälästä.

   Lainaa

  62. Sisin maahinen 24.10.2021 14:50
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   "Riidan vastakappale" on luultavasti ollut pyörä, ei ihminen. Se selittäisi myös pyörätelineen heittämisaikeen ja sen, että poliisi tuntui olevan kiinnostuneempi vahingoista kuin uhrista. Ja joo, sitaatin perusteella juttu on suoraan Reinikaisesta.

   Lainaa

  63. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Oltiin kaverin kanssa opintoretkellä Puolassa vuonna nakki ja muusi ja muistaakseni vein hotellihuoneesta minishampoon ja kaveri vei saippuat. Olivat muovipulloja ja kyllä, ne on tullut käytettyä vuosien mittaan. Pullo on yhä olemassa ja täytetään aina uudelleen kaupasta ostetulla saippualla - helpompi ottaa pikkupullo uimahalliin mukaan kuin sellainen viivoittimen pituinen möhkäle. Oli myös ainoa kerta kun olen ikinä vienyt hotellihuoneesta mitään. Niitä shampoita ja saippuoita ei voinut siellä hotellissa käyttää kun suihkuun ei uskaltanut mennä (vesi oli keltaista, ihan kuin olisi pissaa putkissa... en olisi yllättynyt vaikka olisikin kun ajattelee itä-Puolaa). Huoneessa oli myös ihmeellinen petaustyyli - lakanassa oli keskellä suuri reikä, jonka alta näkyi huopa. Kaveri kutsui sitä itäeurooppalaiseksi petaukseksi... en ole nähnyt vastaavaa koskaan aikaisemmin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hinta, hotelli, ikkuna, kylpytakki, maksaa, ottaa, poliisit, putka, pyyhkeet, tossut, varastaa

 • Uusimmat

 • Kategoriat