Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 174

30-vuotisbileet naistenhuoneen tapaan.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 174

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +390 (404 ääntä)
   Ois kannattanut Natan toivoa synttäreilleen konetuliaseita niin olis facebookkikin sallinut.

   Lainaa

  2. Naurettava panda 12.8.2021 1:53
   Tulos: +48 (384 ääntä)
   Voisiko joku selittää mikä vimma joillakin naisilla on esitellä pillun kuvia julkisesti? Näin homomiehenä en osaa suhtautua sukupuoleni genitaleihin neutraalisti niin on jäänyt ihmetyttämään. Aina jotenkin vaivaannuttavaa kun näkee jollakin pillukuvia kassin kyljessä julkisella paikalla.

   Lainaa

  3. Tukeva makkara 12.8.2021 4:57
   Tulos: +227 (245 ääntä)
   Miksei facessa saa enää mitään kuvaa läpi, eikä myyntikohdetta, musta mekko rikkoo sääntöjä, koska muistuttaa apinaa, jonka myyminen on kielletty, kengät näyttää boobseille, lastenrattaat viittaa orjakauppaan ja rikkoo seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja plaaaaah. Vatuttaa koko paikka nykyään.

   Lainaa

  4. Tulos: +298 (370 ääntä)
   Naurettava panda: Voisiko joku selittää mikä vimma joillakin naisilla on esitellä pillun kuvia julkisesti? Näin homomiehenä en osaa suhtautua sukupuoleni genitaleihin neutraalisti niin on jäänyt ihmetyttämään. Aina jotenkin vaivaannuttavaa kun näkee jollakin pillukuvia kassin kyljessä julkisella paikalla.
   Sama vimma kuin joillain (hetero)miehillä esitellä kalun kuvia. Tai piirtää niitä seiniin. Tai puhua niistä jatkuvasti.

   Lainaa

  5. Tulos: +14 (38 ääntä)
   Tukeva makkara: Miksei facessa saa enää mitään kuvaa läpi, eikä myyntikohdetta, musta mekko rikkoo sääntöjä, koska muistuttaa apinaa, jonka myyminen on kielletty, kengät näyttää boobseille, lastenrattaat viittaa orjakauppaan ja rikkoo seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja plaaaaah. Vatuttaa koko paikka nykyään.
   Klikkaa uudelleentarkistusta, niin onnistuu.

   Lainaa

  6. Apinaattori 12.8.2021 6:26
   Tulos: -74 (82 ääntä)
   Oisko kuitenki Katja miettinyt mahdollisuutta tilata kortti tussunsa kuvalla.

   Lainaa

  7. Läski hedelmä 12.8.2021 7:09
   Tulos: +92 (146 ääntä)
   Naurettava panda: Voisiko joku selittää mikä vimma joillakin naisilla on esitellä pillun kuvia julkisesti? Näin homomiehenä en osaa suhtautua sukupuoleni genitaleihin neutraalisti niin on jäänyt ihmetyttämään. Aina jotenkin vaivaannuttavaa kun näkee jollakin pillukuvia kassin kyljessä julkisella paikalla.
   No miksi jotkut miehet kiinittävät kassit autonsa vetokoukkuun?
   Koska he ovat lapsen tasolle taantuneita, kouluttamattomia ja turhamaisia ihmisiä.
   Sellaisia on joka ryhmässä, myös homomiehissä jos et ollut tietoinen.

   Lainaa

  8. Heteronainen 12.8.2021 7:27
   Tulos: +220 (248 ääntä)
   Naurettava panda: Voisiko joku selittää mikä vimma joillakin naisilla on esitellä pillun kuvia julkisesti? Näin homomiehenä en osaa suhtautua sukupuoleni genitaleihin neutraalisti niin on jäänyt ihmetyttämään. Aina jotenkin vaivaannuttavaa kun näkee jollakin pillukuvia kassin kyljessä julkisella paikalla.
   Mietin ihan samaa. Tää Nata vaikuttaa erityisesti tosi raskaalta tapaukselta, about jokainen postaus käsittelee (omia) sukupuolielimiä ja niistä tehtyjä koruja jne. Sit jos näistä ei tykkää, niin on automaattisesti naisvihaaja ja nunna. Seksiä ja seksuaalisuutta voi normalisoida muutenkin kuin käyttämällä jotain pillukorviksia tai kyrpäavaimenperiä. 
   Ja sama pätee myös miehiin, jotka ovat obsessoituneet kaluistaan. Joku kuitenkin tulee syyttämään kaksinaismoralistiseksi. 

   Lainaa

  9. Ruutukartta 12.8.2021 7:27
   Tulos: -27 (107 ääntä)
   Nykyään ei kyllä voi olla varma onko ulkosynnyttimien kuvien levittäjä feministi vai yli-ikäinen teini (pillu *tirsktirsk*).

   Lainaa

  10. Tulos: +91 (119 ääntä)
   Heteronainen: Mietin ihan samaa. Tää Nata vaikuttaa erityisesti tosi raskaalta tapaukselta, about jokainen postaus käsittelee (omia) sukupuolielimiä ja niistä tehtyjä koruja jne. Sit jos näistä ei tykkää, niin on automaattisesti naisvihaaja ja nunna. Seksiä ja seksuaalisuutta voi normalisoida muutenkin kuin [...]
   Kiitos, että sanoit tämän ääneen. Oon kans kurkkua myöten täynnä ton Natan julkaisuja. Kuka oikee ihminen muka haluaa noita koruja, ja kehtais käyttää niitä?

   Lainaa

  11. Tulos: +144 (150 ääntä)
   Pitäis saada pankkikortti kirjaston logolla, vois olla baaritiskillä sitten maailman hauskin ihminen.

   Lainaa

  12. Tahdistamaton keiju 12.8.2021 8:54
   Tulos: -17 (97 ääntä)
   Nata on oksettava.

   Lainaa

  13. seppohermanni 12.8.2021 10:44
   Tulos: -45 (109 ääntä)
   AKRASIA: Sama vimma kuin joillain (hetero)miehillä esitellä kalun kuvia. Tai piirtää niitä seiniin. Tai puhua niistä jatkuvasti.
   Eli mikä se vimma on? Taisi olla vain tarve päästä kertomaan, että "kyllä ne miehetkin"...

   Lainaa

  14. Ruostunut valas 12.8.2021 11:10
   Tulos: +100 (114 ääntä)
   Söpöä kirkkovene-printtiä en vastustaisi, mutta toi Natan tarra on ihan hirveä, etenkin väreiltään.

   Lainaa

  15. Tuomittu myyrä 12.8.2021 11:25
   Tulos: +61 (83 ääntä)
   Arvatkaapa mitä, mulla on p-i-l-l-u! Nata, xx vee.

   Lainaa

  16. Säädytön lehmä 12.8.2021 11:27
   Tulos: +20 (28 ääntä)
   Välillä ihmetellyt erilaisia sääntöjä ja ohjeita, että onko asiasta X oikeasti tarpeen erikseen mainita, mutta Katjan tekstin perusteella ilmeisesti sitten on…

   Lainaa

  17. Säädytön lehmä 12.8.2021 11:28
   Tulos: -25 (59 ääntä)
   Fugme: Pitäis saada pankkikortti kirjaston logolla, vois olla baaritiskillä sitten maailman hauskin ihminen.
   Koskaan kuullutkaan mitään tähän liittyvää, haluatko avata vähän? 😁

   Lainaa

  18. Perinnötön hiiri 12.8.2021 11:28
   Tulos: +57 (75 ääntä)
   En arvostaisi tuota koristeltua kahvimukia tai muitakaan Natan tekemiä juttuja. Järkyttävät.

   Lainaa

  19. Karsas hedelmä 12.8.2021 11:40
   Tulos: +1 (69 ääntä)
   Läski hedelmä: No miksi jotkut miehet kiinittävät kassit autonsa vetokoukkuun?Koska he ovat lapsen tasolle taantuneita, kouluttamattomia ja turhamaisia ihmisiä.Sellaisia on joka ryhmässä, myös homomiehissä jos et ollut tietoinen.
   Tuolla logiikalla on jatkuva pillukuvien ylpeä esittäminen yhtä lapsellista ja tyhmää.

   Lainaa

  20. Autio kookos 12.8.2021 12:28
   Tulos: +112 (122 ääntä)
   Karsas hedelmä: Tuolla logiikalla on jatkuva pillukuvien ylpeä esittäminen yhtä lapsellista ja tyhmää.
   No sehän sen kommentin idea olikin.

   Lainaa

  21. Tulos: -86 (114 ääntä)
   Linnainen (Vantaa) = Lintsi Linnainmaa (Tampere) = Lintsi

   Lainaa

  22. Tulos: -8 (112 ääntä)
   Naurettava panda: Voisiko joku selittää mikä vimma joillakin naisilla on esitellä pillun kuvia julkisesti? Näin homomiehenä en osaa suhtautua sukupuoleni genitaleihin neutraalisti niin on jäänyt ihmetyttämään. Aina jotenkin vaivaannuttavaa kun näkee jollakin pillukuvia kassin kyljessä julkisella paikalla.
   Pillu on vuosisatojen ajan nähty likaisena ja salaisena kammottavana asiana, joka mysteerisellä voimallaan vetää (hetero)miehen mieron tielle. Tätä pillun voimaa hillitsemään on keksitty kaikenlaista kiusaa naissukupuolen pään menoksi. Symbolisella tasolla tällä on oikeutettu kaikenlainen sorto ja naisviha, koska naiset pitää pitää kurissa. Jos pillu on vähemmän salainen, enemmän julkinen ja normaali asia, on sen symbolinen mysteerisyys myöskin vähäisempää. Tiesitkö, että naisen genitaaleja pidetään vieläkin niin kummallisena asiana että vaginaa suositellaan näytettävän siihen erikoistuneelle lääkärille VÄHINTÄÄN kerran vuodessa? Vaikka se on samanlainen elin kuin mikä tahansa muukin? Vaikka mitään vikaa ei olisikaan?

   Lainaa

  23. Tulos: +89 (101 ääntä)
   Natan päivityksestä tuli mieleen, että kuulin joskus, että Jeesuksen suurin ihme oli se että hänellä oli 30 vuotiaana 12 kaveria ja mun mielestä se oli tosi osuvasti sanottu. Voin samaistua täysin ja olen kateellinen.

   Lainaa

  24. Möhlä avokado 12.8.2021 17:04
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Joidenkin mielestä ne oman tai vastakkaisen sukupuolen vehkeet nyt vain ovat kovin hauskoja. Tähän hauskuuteen luulisin vaikuttavan olennaisesti myös sen, kuinka jotkut toiset vetävät aiheesta välittömästi koko herneenpalon syvälle poskionteloon. Toivottavasti Nata puolisoineen ovat tässä ikiaikaisessa kysymyksessä samalla puolella.

   Lainaa

  25. Raitti vihannes 12.8.2021 17:16
   Tulos: +33 (85 ääntä)
   Asta: Pillu on vuosisatojen ajan nähty likaisena ja salaisena kammottavana asiana, joka mysteerisellä voimallaan vetää (hetero)miehen mieron tielle. Tätä pillun voimaa hillitsemään on keksitty kaikenlaista kiusaa naissukupuolen pään menoksi. Symbolisella tasolla tällä on oikeutettu kaikenlainen sorto ja [...]
   Vähän niinkuin hampaat. Nekin on pitäis näyttää kerran vuodessa lääkärille salettiin just siitä syystä että voidaan sortaa kaikkia.

   Lainaa

  26. Lattea kana 12.8.2021 22:04
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Eee: Ois kannattanut Natan toivoa synttäreilleen konetuliaseita niin olis facebookkikin sallinut.
   Kokaiini, piri tai huumediileri eivät myöskään riko Facebookin sääntöjä, joten tiedän mitä jatkossa yritän jatkossa kerjätä paikkakunnan roskalavalta.

   Lainaa

  27. Aurinkolasiton noita 12.8.2021 22:41
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   jukkapalmu: Linnainen (Vantaa) = Lintsi Linnainmaa (Tampere) = Lintsi
   Näin tamperelaisena sanottava et tää oli eka kerta kun Linnainmaata kuulen Lintsiksi kutsuttavan. 
   Mut oonki asunu täällä vasta koko pienen ikäni.

   Lainaa

  28. Ryhditön kavioeläin 13.8.2021 0:40
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Aurinkolasiton noita: Näin tamperelaisena sanottava et tää oli eka kerta kun Linnainmaata kuulen Lintsiksi kutsuttavan. Mut oonki asunu täällä vasta koko pienen ikäni.
   Ja Oulussa on Linnanmaa, eikä sitäkään sanota Lintsiksi.

   Lainaa

  29. Uhkea kuguaari 13.8.2021 11:19
   Tulos: -25 (37 ääntä)
   Jos Natan genitaalit kovasti vastaavat tarrojen kuvia, kannattaa käydä lääkärillä - ensimmäinen ihminen jolla on piirroshahmon sukupuolielimet!

   Lainaa

  30. Harmittava hamsteri 13.8.2021 15:11
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Aikusten seksuaalista tavoittelemista? Emme salli ihmisten helpottaa... Eli fase haluaa hankaloittaa aikuisten seksuaalista tavoittelemista, mitä se sitten tarkoittaakaan.

   Lainaa

  31. Harmittava hamsteri 13.8.2021 15:12
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Ryhditön kavioeläin: Ja Oulussa on Linnanmaa, eikä sitäkään sanota Lintsiksi.
   Ja kun huolimattomasti kirjoittaa osoitteen voi paketti olla toisella puolella Suomea.

   Lainaa

  32. Järjestyksetön paprika 13.8.2021 20:37
   Tulos: -1 (17 ääntä)
   Naurettava panda: Voisiko joku selittää mikä vimma joillakin naisilla on esitellä pillun kuvia julkisesti? Näin homomiehenä en osaa suhtautua sukupuoleni genitaleihin neutraalisti niin on jäänyt ihmetyttämään. Aina jotenkin vaivaannuttavaa kun näkee jollakin pillukuvia kassin kyljessä julkisella paikalla.
   Olisko vastaisku pyytämättä tuleville kikkelikuville. Onko sulle niitä lähetelty?

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Olen aikuinen. Tavoittelisipa joku minua seksuaalisesti.

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Olisi varmaan vahvaa markkinarakoa sellaiselle some-alustalle, jonka yhteisönormeja ei ole kopioitu talibanien, tai karismaattisten herätysliikkeiden vastaavista. Enkä tarkoita, että somessa pitäisi olla jynkky-matskua, mutta joku tolkku voisi tuon vauhkoilun suhteen olla.

   Lainaa

  35. Suolaton lihapulla 16.8.2021 22:44
   Tulos: +14 (30 ääntä)
   Naurettava panda: Voisiko joku selittää mikä vimma joillakin naisilla on esitellä pillun kuvia julkisesti? Näin homomiehenä en osaa suhtautua sukupuoleni genitaleihin neutraalisti niin on jäänyt ihmetyttämään. Aina jotenkin vaivaannuttavaa kun näkee jollakin pillukuvia kassin kyljessä julkisella paikalla.
   Mjaa-a.. Voisko joku selittää miksi on miesten mielestä OK lähettää peniksen kuvia yksityisviesteillä ihan tuntemattomillekin ja 99,9% vieläpä pyytämättä? Näin heteronaisena en oikein ymmärrä.

   Lainaa

  36. Tulos: -6 (24 ääntä)
   Suolaton lihapulla: Mjaa-a.. Voisko joku selittää miksi on miesten mielestä OK lähettää peniksen kuvia yksityisviesteillä ihan tuntemattomillekin ja 99,9% vieläpä pyytämättä? Näin heteronaisena en oikein ymmärrä.
   "Miesten". Ei kyllä minun mielestäni ole ok ja mieheksi minua voinee sanoa. Yleistäminen on perseestä vaikka ymmärrän kyllä pointin. Haluaisin silti uskoa että enemmistö meistä miehistäkin jättää ne peniskuvansa lähettämättä. Se on kyllä hauskaa miten yleistäminen on tietyissä tilanteissa "soveliaampaa". Samaa kun tekisi varsinkin vähemmistöistä niin heti älähdettäisiin ihan eri tavalla. Ja ongelma mielestäni siis on yleistäminen ihan mistä tahansa ryhmästä, en siis ole yleistämässä vähemmistöjä sen enempää kuin vaikkapa miehiäkään. Jostain stereotypiat ja yleistämiset kuitenkin syntyvät, sekä meidän miehien että muidenkin ryhmien suhteen. Ymmärrän sen mutta onko se niin vaikea kirjoittaa vaikkapa että "-- miksi NIIN MONIEN miesten mielestä --"

   Lainaa

  37. Laahustava ananas 19.8.2021 12:15
   Tulos: -17 (19 ääntä)
   Ja helsinkiläiset luulevat kaikkien ymmärtävän että "lintsi" (huom. pieni alkukirjain!) tarkoittaa Linnanmäkeä... Itsekin luin tuon I:nä ja mietin että mikä paikka on iitsi...

   Lainaa

  38. Kylmänkostea biisoni 30.8.2021 7:05
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Heteronainen: Mietin ihan samaa. Tää Nata vaikuttaa erityisesti tosi raskaalta tapaukselta, about jokainen postaus käsittelee (omia) sukupuolielimiä ja niistä tehtyjä koruja jne. Sit jos näistä ei tykkää, niin on automaattisesti naisvihaaja ja nunna. Seksiä ja seksuaalisuutta voi normalisoida muutenkin kuin [...]
   Jep, itsekin joutunut Natan silmätikuksi kun kyseenalaistanut tai ylipäätään yrittänyt edes vähän ymmärtää. Sitten ollaan niin voimaannuttavia tabuja rikkovia feministejä, että. Itse näen voimaannuttamisen ja feminismin vähän eri tavalla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bileet, juhlat, linnanmäki, lintsi, synttärit, syntymäpäivä, tarra