Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 167

Mitä tehdä, kun exällä menee liian hyvin?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 167

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 29 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Perverssi vesinokkaeläin 8.7.2021 0:19
      Tulos: +364 (494 ääntä)
      Surullista miten helposti ymmärtää, miksi ensimmäisen julkaisijan mies halusi erota

      Lainaa

    2. Tulos: +216 (238 ääntä)
      En osaa tämän avulla sanoa onko keltaisesta eroaminen ollut helpotus vai ei (hän kyllä vaikuttaa niin raskaalta ihmiseltä että on voinut ollakin), mutta ihan yhtä hyvin entistä kumppaniakin voi sattua ero. Hän saattaa hyvinkin löytää uusia asioita elämässään ja tekee parhaansa ollakseen sosiaalinen somessa ystäviensä kanssa, jotta erosta pääsee paremmin ylitse. Joka tapauksessa hyvin itsekästä vaatia toista muuttamaan sosiaalisessa mediassa kivojen asioiden kertomista vain koska itseä sattuu, ihan suututtaa miten törkeää. Samalla tulee myös epämukava olo kun itsellänikin on julkisia harrastustilejä joita päivitän ilman kuulumisianikin, kun tiedän että entisiä kumppaneita on käynyt niitä välillä kyttäämässä kyseisestä aiheesta. Eikä niitä voi edes blockata kun niitä voi jopa ilman käyttäjää käydä katselemassa, enkä haluaisi rajoittaa muiden ihmisten katselua tilillä vain yhden tai kahden henkilön vuoksi.

      Lainaa

    3. Vastarannan kiiski 8.7.2021 0:28
      Tulos: +214 (236 ääntä)
      Mä tiedän monta miestä, jolle on kans jäänyt raskauskiloja.

      Lainaa

    4. Radioton viinirypäle 8.7.2021 0:53
      Tulos: -130 (204 ääntä)
      Vastarannan kiiski: Mä tiedän monta miestä, jolle on kans jäänyt raskauskiloja.
      Se on tärkeää mainita. Muuten kaikki luulisivat että vain naiset ovat ylipainoisia.

      Lainaa

    5. Tuhannen Jokiainen 8.7.2021 0:55
      Tulos: +39 (61 ääntä)
      Anja on luultavasti nähnyt Tuksun kakkastringikuvan.

      Lainaa

    6. Palanut kameli 8.7.2021 1:02
      Tulos: -80 (102 ääntä)
      Muistaako joku oikeasti jonkun lääkekuurin sivuvaikutukset vuosien päästä??

      Lainaa

    7. Tulos: +91 (111 ääntä)
      Ymmärrän kyllä miksi kumppanista ollaan omistushaluisia (vaikkei sekään ole kummankaan kannalta hyvä ja niitä tunteita kannattaa opetella käsittelemään vaikkei niistä eroon aina pääsekään), mutta tuota en ole koskaan ymmärtänyt että yritetään vielä kontrolloida eksää. Mikä siinä on toisille vaikea ymmärtää, että kun ei olla enää yhdessä, ei toisella ole mitään velvollisuutta sovittaa omaa elämäänsä entisen kumppanin halujen tai tunteiden mukaan? Jos satuttaa ettet ole enää toisen elämän keskipiste tai edes tärkeä, niin ota etäisyyttä ja hanki itsekin omaan elämääsi muuta sisältöä. If you love something, then let it free. If it reaches back to you, it's meant to be.

      Lainaa

    8. Kummikäki 8.7.2021 2:28
      Tulos: +108 (112 ääntä)
      Palanut kameli: Muistaako joku oikeasti jonkun lääkekuurin sivuvaikutukset vuosien päästä??
      Kyllä muistaa jos ne olivat tarpeeksi dramaattisia, kuten yletön painonnousu.

      Lainaa

    9. Harmaa kivi 8.7.2021 3:19
      Tulos: +7 (85 ääntä)
      Nimi: Ymmärrän kyllä miksi kumppanista ollaan omistushaluisia (vaikkei sekään ole kummankaan kannalta hyvä ja niitä tunteita kannattaa opetella käsittelemään vaikkei niistä eroon aina pääsekään), mutta tuota en ole koskaan ymmärtänyt että yritetään vielä kontrolloida eksää. Mikä siinä on toisille vaikea [...]
        Mikä tämä "if you love something set it free" juttu on, varsinkaan tässä yhteydessä? Jos rakastan jotakuta niin en todellakaan kehota sitä karkaamaan tiehensä, tulkoot sitten takaisin jos haluaa. Kehotan sitä ystävällisesti olemaan kotona seitsemään mennessä, ruoka olisi valmiina, ja kertomaan miten päivä meni. Eksäni saavat toki elää elämäänsä onnellisessa vapaudessa, tai no, toivottavasti onnellisessa, mutta heitä en rakastakaan, en ainakaan enää.

      Lainaa

    10. Tulos: +25 (35 ääntä)
      Nimi: Ymmärrän kyllä miksi kumppanista ollaan omistushaluisia (vaikkei sekään ole kummankaan kannalta hyvä ja niitä tunteita kannattaa opetella käsittelemään vaikkei niistä eroon aina pääsekään), mutta tuota en ole koskaan ymmärtänyt että yritetään vielä kontrolloida eksää. Mikä siinä on toisille vaikea [...]
      *set it free

      Lainaa

    11. Toj Karin 8.7.2021 4:28
      Tulos: -16 (70 ääntä)
      Paula. Mitä jos vain menisit juttelemaan lääkärille vaivoistasi ja uskot hänen antamia ohjeita. Kun tuo tiedonkeruu ja pään käyttö ei selvästikään ole sinun juttu.

      Lainaa

    12. Ujo papaija 8.7.2021 4:44
      Tulos: +174 (178 ääntä)
      Minua kun suretti eksän päivitykset, poistin sen kavereista. Miksi tahallaan pahoittaa mieltään

      Lainaa

    13. Mitätön banaani 8.7.2021 5:31
      Tulos: +97 (111 ääntä)
      Palanut kameli: Muistaako joku oikeasti jonkun lääkekuurin sivuvaikutukset vuosien päästä??
      Luuleeko joku oikeasti, että Paulan päivitys on tosissaan tehty??

      Lainaa

    14. Myötätunnoton hilleri 8.7.2021 7:31
      Tulos: +32 (56 ääntä)
      Nimi: Ymmärrän kyllä miksi kumppanista ollaan omistushaluisia (vaikkei sekään ole kummankaan kannalta hyvä ja niitä tunteita kannattaa opetella käsittelemään vaikkei niistä eroon aina pääsekään), mutta tuota en ole koskaan ymmärtänyt että yritetään vielä kontrolloida eksää. Mikä siinä on toisille vaikea [...]
      Mä en ymnärrä miks pitää yrittää olla kavereita kun erotaan? Ei tarvi, se on vaan bs lause, jolla yritetään tehdä erosta mukamas helpompaa sille jätetylle osapuolelle (ja mahdollisuus panolle, jos ei uutta löydy).
      Siksi se on vaikeaa, kun jätetyllä niitä tunteita vielä on.
      Ei tarvi olla kaveri, lopettaa somessa seuraamisen tai poistaa kavereista ja tekee omia juttuja. Sit kun on asiasta ja exästä oikeasti "päässyt yli" niin se kaveruus voi onnistua.
      Tää on varmasti pahempaa, mitä nuorempi on. Teinit aina kuvittelee et ensirakkaus on forever ja iskee lujiten.

      Lainaa

    15. Itseasiassa 8.7.2021 8:16
      Tulos: +84 (90 ääntä)
      Kyllä mä ainakin eron jälkeen piilotin exän päivitykset aika samantien. Itseä alkoi nyppimään, kun se kyllä kommentoi ahkerammin kuin ennen mun päivityksiä. En poistanut kavereista, mutta pistin ettei se nää mun päivityksiä enää. Sen jälkeen se kommentoi mun kommentteihin, jos kommentoin jotain yhteisille tutuille. Se ei ollut onneksi niin paha, mutta yhtäkkinen kiinnostus mun tekemisiin oli aika naurettavaa, eikä muuten loppunut kun sille ilmestyi uusi seurustelukumppani. Onneksi tästä on jo aikaa ja sai muutakin sisältöä elämään.

      Lainaa

    16. Kahen kilon kalori 8.7.2021 8:30
      Tulos: -4 (36 ääntä)
      Tuhannen Jokiainen: Anja on luultavasti nähnyt Tuksun kakkastringikuvan.
      Missä tämmöisen voi nähdä?

      Lainaa

    17. Itseasiassa 8.7.2021 8:51
      Tulos: +99 (109 ääntä)
      Kahen kilon kalori: Missä tämmöisen voi nähdä?
      Toivottavasti ei missään.

      Lainaa

    18. Prepaid kettu 8.7.2021 11:05
      Tulos: +22 (70 ääntä)
      Meinaako Anja että kun ihminen alkaa käyttämään stringejä niin sitten ei enää pyyhitä persettä paskalla käymisen jälkeen? Vai sitä että stringien käyttäjät paskantavat housuihinsa? En nyt oikein ymmärrä.

      Lainaa

    19. Nopeutettu papukaija 8.7.2021 11:57
      Tulos: +90 (102 ääntä)
      Itseasiassa: Kyllä mä ainakin eron jälkeen piilotin exän päivitykset aika samantien. Itseä alkoi nyppimään, kun se kyllä kommentoi ahkerammin kuin ennen mun päivityksiä. En poistanut kavereista, mutta pistin ettei se nää mun päivityksiä enää. Sen jälkeen se kommentoi mun kommentteihin, jos kommentoin jotain [...]
      Aika ikävää on sekin, että nainen lopettaa suhteen kanssasi palaamalla ex-ukkonsa luo. Siis sen, jonka kanssa oli ennen allekirjottanutta. Ei siinä vielä mitään, mutta kun saat lukea oman suhteesi päättymisestä facebookista (=henkilö x on nyt parisuhteessa henkilön y:n kanssa)  ja sun kanssa vietetty 9 kuukautta on mainittu kommentissa tyyliin "omaa aikaa ja miettimistä".  Eli ei mitään varoitusta tms. ennen kuin tämä läjähti uutisvirrassa vastaan ja 2 päivää aikaisemmin oli vietetty sangen lemmekästä viikonloppua. Kyllä voi muuten miestäkin sattua ja lujaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +20 (42 ääntä)
      vähän hämää että miten sitä oikein istuu jos se peppureikä on kiinni penkissä? kyllä se normaalisti taitaa korkeemmalla olla pakaroitten välissä.

      Lainaa

    21. Tulos: +24 (30 ääntä)
      Harmaa kivi:   Mikä tämä "if you love something set it free" juttu on, varsinkaan tässä yhteydessä? Jos rakastan jotakuta niin en todellakaan kehota sitä karkaamaan tiehensä, tulkoot sitten takaisin jos haluaa. Kehotan sitä ystävällisesti olemaan kotona seitsemään mennessä, ruoka olisi valmiina, ja kertomaan [...]
      Viittasin sillä omistushaluisuuteen, tuli vain mieleen. Päästät sen vapaaksi ja jos se haluaa tulla mukisematta seitsemältä kotiin kanssasi, niin sitten se on tarkoitettu. 
      Kiitos Irvikisu korjauksesta, mietinkin kommentin lähetettyäni että taisi tulla virhe. 

      Lainaa

    22. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Myötätunnoton hilleri: Mä en ymnärrä miks pitää yrittää olla kavereita kun erotaan? Ei tarvi, se on vaan bs lause, jolla yritetään tehdä erosta mukamas helpompaa sille jätetylle osapuolelle (ja mahdollisuus panolle, jos ei uutta löydy).Siksi se on vaikeaa, kun jätetyllä niitä tunteita vielä on. Ei tarvi olla kaveri, [...]
      Joo, en kyllä itsekään useimmiten ymmärrä. Silloin ehkä, jos on oltu ennen parisuhdettakin hyviä kavereita tai jos romanttiset tunteet vaan laimeni, mutta tulet toisen kanssa muuten jotenkin erityislaatuisesti toimeen. Miksipä silloin ei voisi olla kaveri, jos se on kummallekin ok eikä siihen liity mitään mustasukkaisuutta tai kontrollinhalua.
      Mä oon kyllä just tollanen "löysin forever rakkauden teininä" ja se on ihan parasta. Mutta jos tämä joskus loppuisi, niin en varmasti kykenisi olemaan kaveri tai missään tekemisissä enkä siis suosiolla edes yrittäisi. Sattuisi vaan ihan liikaa. 

      Lainaa

    23. Kyösti Jormaala 9.7.2021 1:20
      Tulos: -6 (24 ääntä)
      Ainakin Tuksulla oli aikoinaan Lahden keikalla stringien persnarussa (ja vähän muuallakin) sitä ihteään. Siinäpä nainen meikämankelin makuun.

      Lainaa

    24. Tuhanna Jokiainen 9.7.2021 15:56
      Tulos: -5 (15 ääntä)
      Tuhannen Jokiainen: Anja on luultavasti nähnyt Tuksun kakkastringikuvan.
      Googlaa "tuksu kakka stringi"  valitse kuvat ja kauhistu.

      Lainaa

    25. Valmistettu peruna 9.7.2021 18:45
      Tulos: +10 (18 ääntä)
      suffeli: vähän hämää että miten sitä oikein istuu jos se peppureikä on kiinni penkissä? kyllä se normaalisti taitaa korkeemmalla olla pakaroitten välissä.
      Pakarat asetellaan tuolin ympärille turnyyrin tapaisesti. Tietysti 😃

      Lainaa

    26. Pöyhkeä herukka 9.7.2021 20:48
      Tulos: +2 (14 ääntä)
      Vastarannan kiiski: Mä tiedän monta miestä, jolle on kans jäänyt raskauskiloja.
      Noin 75%:lle miehistä. Ja vatsalihasten erkauma, joka näkyy ikuisena kaljapömppönä

      Lainaa

    27. Rahoitettu jääkarhu 11.7.2021 13:31
      Tulos: -29 (41 ääntä)
      Pöyhkeä herukka: Noin 75%:lle miehistä. Ja vatsalihasten erkauma, joka näkyy ikuisena kaljapömppönä
      Eli huomattavasti pienemmälle prosentille kuin mitä naisilla vastaava. Sillä erotuksella toki että miestä saa saanoa läskiksi mutta naisen ulkonäköä ei saa kommentoida.

      Lainaa

    28. Shaisse ahma 20.7.2021 9:57
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Nopeutettu papukaija: Aika ikävää on sekin, että nainen lopettaa suhteen kanssasi palaamalla ex-ukkonsa luo. Siis sen, jonka kanssa oli ennen allekirjottanutta. Ei siinä vielä mitään, mutta kun saat lukea oman suhteesi päättymisestä facebookista (=henkilö x on nyt parisuhteessa henkilön y:n kanssa)  ja sun kanssa [...]
      Tietenkin miestäkin voi sattua! Ikävä kuulla sun törmänneen tuollaiseen ääliöön. 
      T. Nainen 

      Lainaa

    29. Räkäpää 26.7.2021 12:25
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Vastarannan kiiski: Mä tiedän monta miestä, jolle on kans jäänyt raskauskiloja.
      Minäminäminä! Siihen vielä kiirevuodet päälle. Kyllä ne tässä on taas lähtenyt onneksi hiljakseen tippumaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ero, ex, laihduttaa, laihdutus, painonhallinta, raskauskilot, stringit, ylipaino