Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 88

Huumorisivu kiukuttelee: "Emme palaa takaisin!"
Mielensäpahoittajat, osa 88

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 72 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1084 (1148 ääntä)
      Risto voisi matkustaa vaikka sinne Unkariin ja olla palaamatta takaisin. Näin olisi yksi ainakin persereikä saatu liikkeelle yksisuuntaisesti.

      Lainaa

    2. Vastarannan kiiski 8.7.2021 0:31
      Tulos: +212 (234 ääntä)
      Risto on kommenttinsa perusteella varmaan ottanut tatuoinnin mallia edesmenneeltä Tony Halmeelta

      Lainaa

    3. Tulos: +453 (479 ääntä)
      On se kumma kun homoista itkijöille huomautetaan takaisin niin heillä on AINA ystäviä jotka ovat homoja.

      Lainaa

    4. Lentävä lapamato 8.7.2021 0:55
      Tulos: +300 (318 ääntä)
      On se vaan kamalaa kun mies miestä sillä tavalla rakastaa. Kai Raimo pelkää sitä, että jos ei kerro inhoavansa homoja, niin ne tulevat tekemään hänen persereijällensä sitä pelottavaa kaksisuuntaista liikennettä. Itse olen käärmefoobikko, ja painajaisissani on usein käärmeitä.

      Lainaa

    5. Pylynalle 8.7.2021 0:59
      Tulos: +315 (339 ääntä)
      Oisin halunnu heittää Ristolle että se ei sit varmaan suvaitse anaaliseksiä heteroidenkaan kesken kun on noin ykssuuntainen käsitys perseenreiästä.

      Lainaa

    6. Kurja ananas 8.7.2021 1:18
      Tulos: +379 (395 ääntä)
      Miksi homovastaisuutta perustellaan aina sillä, että anaaliseksi om ällöä? Jos se on ainoa syy miksi Risto ei pidä homoilusta, niin paneeko hänen hetero kaverit toisiaan Riston paikallaollessa?

      Lainaa

    7. Salamannopea kärpänen 8.7.2021 1:20
      Tulos: +320 (338 ääntä)
      "Mulla on hyviä ystäviä jotka on homoja" = mulla on yksi työkaveri joka on homo ja pakottaa itseään nauramaan kun heitän läppää

      Lainaa

    8. Tulos: +264 (280 ääntä)
      On jotenkin surullisen huvittavaa että on vielä pokkaa kutsua ihmisiä ystäviksi, joiden ei anna olla sellaisia mitä ovat. Tai sitten Risto oikeasti kuvittelee että homoseksuaalisuuteen kuuluu harrastaa irstaita anaalileikkejä julkisilla paikoilla kaikkien läheisten nähden..

      Lainaa

    9. traumcity 8.7.2021 1:40
      Tulos: +179 (205 ääntä)
      Mua huvittaa ajatus Riston homokavereista jotka muuttaa käyttäytymisensä heteroksi hänen seurassaan. Siellä nypitään sateenvarjoja punsilaseista pois, vaihdetaan ämyreistä Eppu Normaalia euroviisujen tilalle, ja ei jorata vaan jurotetaan. Ihana ilopilleri.

      Lainaa

    10. Apinaattori 8.7.2021 2:59
      Tulos: +142 (156 ääntä)
      Käyttäytyä homosti🤔😆

      Lainaa

    11. Kiistaton mango 8.7.2021 4:31
      Tulos: +177 (193 ääntä)
      Lentävä lapamato: On se vaan kamalaa kun mies miestä sillä tavalla rakastaa. Kai Raimo pelkää sitä, että jos ei kerro inhoavansa homoja, niin ne tulevat tekemään hänen persereijällensä sitä pelottavaa kaksisuuntaista liikennettä. Itse olen käärmefoobikko, ja painajaisissani on usein käärmeitä.
      No siis sen vähän perusteella mitä olen homofoobikkomiesten sielunmaisemaa saanut kuulla, niin melko lailla näin. Anaali on heidän mielestään ihan ok kunhan toinen osapuoli on nainen. Fobia on varmaan ihan hyvä sana, koska tämä homovastaisuus vaikuttaa (edelleen pienellä otannalla) hyvin irrationaalliselta. 
      Suurin kammo ei edes tunnu olevan se, että joutuisi ehkä ajattelemaan miehiä harrastamassa seksiä yhdessä, mikä on sinänsä ihan hyvä sillä ei tervepäinen ihminen minusta muiden seksielämää fiksaation omaisesti funtsi. Kauheinta mahdollista tuntuu sen sijaan olevan se, että jos joku homo kiinnittäisi heihin ("kunnollisiin" wanhan ajan heteroihin) huomiota, flirttailisi, yrittäisi iskeä, ihastuisi heihin tai ajattelisi heitä ehkäpä liian romanttisessa mielessä. Jos ihan mutuilisi, sanoisin että tää kummunnee jostain oman tunne-elämän lukoista ja kokemuksista kylmistä, pintapuolisista miessuhteista.
      Tavallaan tuo käärmehomma on aika nappiin. Minä pelkään hämähäkkejä, enkä mä niiden elämää muuten päässäni jauha, mutta kohtaamiset on kammotus, varsinkin jos tilanteesta ei pääse poistumaan.
      Homofoobikot selvästi hyötyisivät siedätyshoidosta. Ei tällaisia pelkoja järjellä pois selitellä, kun ei niillä näytä (ainakaan aina) olevan mitään hatarimpiakaan järkisyitä taustalla.

      Lainaa

    12. Toj Karin 8.7.2021 4:33
      Tulos: +57 (77 ääntä)
      Aina ne yrittää keksiä uusia tapoja näyttää oma munan mittainen älykkyysosamäärä. Homot ja muut seksuaalivähemmistöt käyty lukemattomia kertoja kaikki läpi, mutta en muista nähneeni vielä näin junttia tapaa puhua asiasta.

      Lainaa

    13. Harmaa kivi 8.7.2021 4:54
      Tulos: +241 (253 ääntä)
      Kiistaton mango: No siis sen vähän perusteella mitä olen homofoobikkomiesten sielunmaisemaa saanut kuulla, niin melko lailla näin. Anaali on heidän mielestään ihan ok kunhan toinen osapuoli on nainen. Fobia on varmaan ihan hyvä sana, koska tämä homovastaisuus vaikuttaa (edelleen pienellä otannalla) hyvin [...]
       Ajattelen, että kyse on siitä, että nämä tyypit päätyvät myös "näin saat naisia" -julkaisuihin. Eli siis, jos he viehättyvät naisesta, he vonkaavat, käpälöivät, häiriköivät, ja ylipäänsä tekevät naisten elämän painajaiseksi. Jollain tasolla he tietävät ettei naisia huvita tällainen ollenkaan, mutta ajettelevat, että naisten vähäisempinä olentoina täytyy se sietää. He sitten mittaavat muiden viljaa omalla mitallaan, ja olettavat että miehistä viehättyvä mies käyttäytyisi samaan tapaan -ja ovat paniikin vallassa että nyt *heitä*itseään* voitaisiin vongata, käpälöidä, jne. koska sellainenhan oikeasti on kamalaa. He eivät myöskään tajua miten epätodennäköistä se on, koska vonkaavathan he itsekin kaikkia naispuolisia jotka epäonnekseen paikalle sattuvat, olivat he viehettäviä tai saatavilla tai ei. Heteromiehet jotka ajattelevat naisia ihmisinä, eikä rei'itettyinä tissirekkeinä, eivät koe samaa huolta, koska olettavat homomiesten vuorostaan ajattelevan heitä ihmisinä.

      Lainaa

    14. Löyhä pussieläin 8.7.2021 5:24
      Tulos: -143 (163 ääntä)
      Mä en jaksa enää edes lukea näitä "homohommiin" liittyviä julkaisua. Nyt alkaa hissun kissun mennä överiksi kummassakin ääripäässä joutava mihinkään johtava länkytys. Kaikki on niin homoa, että alkaa jo itseäkin ärsyttää, kun mistään aiheesta ei saa puhua enää ilman, että "homon kaveri" tai itse homo kääntää asian homosteluun. Ja ei, en vastusta, mielestäni tasa-arvoinen kohtelu on sitä oikeaa kohtelua sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista huolimatta, mutta en vaan enää jaksa tätä jatkuvaa vastakkain asettelua. t. panseksuaali

      Lainaa

    15. Tulos: +104 (124 ääntä)
      Kurja ananas: Miksi homovastaisuutta perustellaan aina sillä, että anaaliseksi om ällöä? Jos se on ainoa syy miksi Risto ei pidä homoilusta, niin paneeko hänen hetero kaverit toisiaan Riston paikallaollessa?
      Tämä. Ensinnäkin, kuka hitto käyttää energiaansa miettimällä muiden seksielämä niin paljon, että se alkaa ärsyttämään? Toiseksi, eikö muka heteroparit voi yhtä hyvin harrastaa anaaliseksiä? Vai onko sen pakko olla nopea emätinyhdyntä peiton alla pimeässä ennen nukkumaan menoa?

      Lainaa

    16. Merkityksetön appelsiini 8.7.2021 6:36
      Tulos: +127 (131 ääntä)
      Miksi pitää jauhaa kenenkään seksielämästä? Miksi ketään kiinnosta mitä kukakin touhuaa? Miksei voi vain elää ja olla?

      Lainaa

    17. Tuollaisekseen orava 8.7.2021 7:08
      Tulos: +89 (95 ääntä)
      Minulla ei ole ystäviä, jotka ovat homoja, mutta silti en ole homofoobikko. Apua, identiteettikriisi!

      Lainaa

    18. Sinkitty mansikka 8.7.2021 7:20
      Tulos: +56 (74 ääntä)
      Välillä tekis mieli kysyä näiltä, joiden mielestä homot ja lesbot on ällöjä eivätkä halua nähdä niitä, että eivätkö muka ikinä ole katsoneet lesbopokea ja olleet ihan tärinöissä. Että miksi se on pornossa ok, mutta ei siistissä tosielämässä.

      Lainaa

    19. Tulos: +106 (110 ääntä)
      Ei saa käyttäytyä homosti hänen lähellään? Eli ei saa rakastaa mahdollista kumppaniaan, homous ei ole pelkkää seksiä.

      Lainaa

    20. Tulos: +194 (204 ääntä)
      Kiistaton mango: No siis sen vähän perusteella mitä olen homofoobikkomiesten sielunmaisemaa saanut kuulla, niin melko lailla näin. Anaali on heidän mielestään ihan ok kunhan toinen osapuoli on nainen. Fobia on varmaan ihan hyvä sana, koska tämä homovastaisuus vaikuttaa (edelleen pienellä otannalla) hyvin [...]
      En ole koskaan tavannut avoimesti homofobista miestä joka ei samalla kohtelisi naisia vähintään hieman eriarvoisesti. Päättelen että homofobiassa kyse on pelosta että toinen mies voisi kohdella itseä samoin kun itse kohtelee naisia.

      Lainaa

    21. Itseasiassa 8.7.2021 8:24
      Tulos: +95 (103 ääntä)
      Pride toi valitettavasti esille nämä homorummutuksen vastustajat, toivottavasti tämä on joskus historiaa ja voidaan kaikki rakastaa sellaisina kuin ollaan.

      Lainaa

    22. Häpeämätön hilleri 8.7.2021 8:46
      Tulos: +144 (148 ääntä)
      Olen myös ymmärtänyt, että läheskään kaikki homot eivät edes harrasta anaaliseksiä. Että siinä(kin) mielessä tämä perustelu homouden vääryydestä on aina hämmentänyt minua.

      Lainaa

    23. Kummikäki 8.7.2021 8:51
      Tulos: +97 (103 ääntä)
      Vaakku: Tämä. Ensinnäkin, kuka hitto käyttää energiaansa miettimällä muiden seksielämä niin paljon, että se alkaa ärsyttämään? Toiseksi, eikö muka heteroparit voi yhtä hyvin harrastaa anaaliseksiä? Vai onko sen pakko olla nopea emätinyhdyntä peiton alla pimeässä ennen nukkumaan menoa?
      On pakko. Se on ainoa oikea yhdyntä. Esimerkiksi monet uskontokunnat ovat käyttäneet ja edelleen käyttävät valtaosan ajastaan omien jäsentensä, pakanoiden ja kerettiläisten seksielämän miettimiseen ja siihen puuttumiseen niin ettei sitä enää järjen käyttöön riitä.

      Lainaa

    24. Viehättävä lihapiirakka 8.7.2021 11:35
      Tulos: -73 (83 ääntä)
      Totta, on outoa miksi Ristoa kiinnostaa toisten seksielämä noin paljon - se lienee selvää. Ja on ikävää että tämmöisestä aina vain väännetään. Sen sijaan jäin miettimään tuon Bernin kommentteja... olisiko niin että hän suuntaa kommenttinsa lähinnä kaikille muille paitsi tälle Ristolle, osoittaakseen kuinka poliittisesti korrekti hän itse on eli kiillottaakseen omaa julkisuuskuvaansa? Mitä järkeä nimittäin olisi käyttää keskustelussa jonkun riston kanssa sanoja "fobia" tai "viiteryhmä" jos oikeasti haluaisi että keskustelusta olisi jotain hyötyä, ja ristot alkaisivat pohtia asenteitaan?

      Lainaa

    25. Päihteetön hirmulisko 8.7.2021 12:21
      Tulos: +29 (33 ääntä)
      Semmoiset mieltä ylentävät ja uskoa ihmiskuntaan valavat "mokat".

      Lainaa

    26. Kaita unikeko 8.7.2021 12:23
      Tulos: +7 (17 ääntä)
      Lentävä lapamato: On se vaan kamalaa kun mies miestä sillä tavalla rakastaa. Kai Raimo pelkää sitä, että jos ei kerro inhoavansa homoja, niin ne tulevat tekemään hänen persereijällensä sitä pelottavaa kaksisuuntaista liikennettä. Itse olen käärmefoobikko, ja painajaisissani on usein käärmeitä.
      Kuka vitun "Raimo"?

      Lainaa

    27. Tulos: +28 (38 ääntä)
      Vastarannan kiiski: Risto on kommenttinsa perusteella varmaan ottanut tatuoinnin mallia edesmenneeltä Tony Halmeelta
      Risto on kommenteista päätellen kaapissa oleva homo ja homofobikko. Ei varsin tavatonta sekään.

      Lainaa

    28. Lehdetön pöllö 8.7.2021 12:59
      Tulos: -128 (152 ääntä)
      Mielestäni homous on epänormaalia ja se pitäisi luokitella kehitysvammaksi. Mutta samalla tavalla kuin kehitysvammaiset, niin homotkin voivat ihan hyvin elää elämänsä kuten haluavat.

      Lainaa

    29. Tulos: +118 (134 ääntä)
      Lehdetön pöllö: Mielestäni homous on epänormaalia ja se pitäisi luokitella kehitysvammaksi. Mutta samalla tavalla kuin kehitysvammaiset, niin homotkin voivat ihan hyvin elää elämänsä kuten haluavat.
      Onneksi lääketiede ei ole mielipideasia.

      Lainaa

    30. Tulos: +95 (101 ääntä)
      Jos anaaliseksi ahdistaa niin sitähän ei ole mikään pakko harrastaa. Jotenkin liikuttavia nää "persereiällä on vain yksi kulkusuunta" - öyhöttäjät. Kaikki homot ei harrasta anaaliseksiä. Ja monet heterot harrastaa.

      Lainaa

    31. Tulos: 0 (44 ääntä)
      bleb: Onneksi lääketiede ei ole mielipideasia.
      Yllättävän usein on, tai ainakin kun tehdään kategorisia määritelmiä. Tuo ajatus homoseksuaalisuudesta kehitysvammana kyllä vaatisi vielä perusteluja. Osaan arvata lähestymiskulman, mutta homoseksuaalisuus ei implisiittisesti heikennä henkilön elämänlaatua mitenkään, joten perustelut minkäänlaiselle vammamäärittelylle taitavat jäädä puuttumaan.

      Lainaa

    32. Tulos: +55 (61 ääntä)
      Varmaan mukavaa olla Riston "token gay friend".

      Lainaa

    33. Piparjuuri 8.7.2021 19:14
      Tulos: +41 (51 ääntä)
      Harmaa kivi:  Ajattelen, että kyse on siitä, että nämä tyypit päätyvät myös "näin saat naisia" -julkaisuihin. Eli siis, jos he viehättyvät naisesta, he vonkaavat, käpälöivät, häiriköivät, ja ylipäänsä tekevät naisten elämän painajaiseksi. Jollain tasolla he tietävät ettei naisia huvita tällainen ollenkaan, mutta [...]
      Tämä.

      Lainaa

    34. Erkki Munanpoika 8.7.2021 21:20
      Tulos: -29 (37 ääntä)
      Pitääkin käydä heti tykkäämässä tuosta Huumoria elämää ja erotiikkaa sivustosta, koska vaikuttaa asiamenolta. Oho, siellähän olikin jo lähes 7000 tykkääjää.

      Lainaa

    35. Valtaapitävä gorilla 8.7.2021 23:56
      Tulos: -97 (103 ääntä)
      Woodrow: Yllättävän usein on, tai ainakin kun tehdään kategorisia määritelmiä. Tuo ajatus homoseksuaalisuudesta kehitysvammana kyllä vaatisi vielä perusteluja. Osaan arvata lähestymiskulman, mutta homoseksuaalisuus ei implisiittisesti heikennä henkilön elämänlaatua mitenkään, joten perustelut minkäänlaiselle vammamäärittelylle taitavat jäädä puuttumaan.
      Onhan se nyt kehitysvamma jos ei pysty oletusarvoisesti lapsia tekemään. Jopa vammaiset pystyvät siihen.

      Lainaa

    36. Mukava Norppa 9.7.2021 0:04
      Tulos: +60 (62 ääntä)
      Pöljä: Ei saa käyttäytyä homosti hänen lähellään? Eli ei saa rakastaa mahdollista kumppaniaan, homous ei ole pelkkää seksiä.
      Tämänsuuntaisia olin itsekin tulossa kommentoimaan. Sillä millä tavalla seksiä harrastaa ei ole juurikaan tekemistä sen kanssa onko joku homo- vai heteroseksuaali tai jotain ihan muuta. Toiset käyttää käsiään, toiset penetroi tavalla tai toisella, toiset ei kumpaakaan ja jotkut kaikkea mahdollista. Mikä ihmeen pakko näitä on kenenkään kohdalla pohtia ja toisten yksityisasioista ällöttyä, niin kauan, kun nenän edessä ei mitään harrastella, eikä ketään satuteta? Suorastaan ahdistavaa ajatella, että keskuudessamme kulkee ihmisiä, jotka jaksaa jokaisen ihmisen kohdatessaan pohtia leikkiikö joku tuonkin persreiällä. Ei ole tervettä se.

      Lainaa

    37. Tulos: +70 (76 ääntä)
      Psst... Monet täysin heterot miehet nauttivat eturauhasen kiihottamisesta anaalin kautta. Täysin hetero nainen voi auttaa heitä tässä sormella tai seksilelulla. Se ei ole kiellettyä! Ajatella, jos sitä itse suhtautuisi niin ahdistuneesti oman kehoon. "Paikkaan X ei saa koskea, koska sithän mä saattaisin vahingossa olla joku kauhea homo."

      Lainaa

    38. Muodokas maksamato 9.7.2021 1:10
      Tulos: +17 (31 ääntä)
      Lehdetön pöllö: Mielestäni homous on epänormaalia ja se pitäisi luokitella kehitysvammaksi. Mutta samalla tavalla kuin kehitysvammaiset, niin homotkin voivat ihan hyvin elää elämänsä kuten haluavat.
      Mikähän käytännön hyöty tällaisella määrittelyllä voisi olla (muuta kuin että joku öyhö saa hetken tuntea paremmuuden tunnetta)? Vois olla tietty ihan jees, jos sen perusteella voisi nostaa Kelalta kuntoutustukea...hmm...

      Lainaa

    39. Lohduton piimä 9.7.2021 2:38
      Tulos: +75 (79 ääntä)
      Lehdetön pöllö: Mielestäni homous on epänormaalia ja se pitäisi luokitella kehitysvammaksi. Mutta samalla tavalla kuin kehitysvammaiset, niin homotkin voivat ihan hyvin elää elämänsä kuten haluavat.
      Alan Turing. Nero joka ansiosta toinen maailmansota päättyi nopeammin, loi perusteet nykyaikaiselle tietokoneiden (ja älypuhelimien) käyttöjärjestelmille joita sinäkin käytät ja joka sodan jälkeen tappoi itsensä vähän yli nelikymppisenä koska hänet kemiallisesti kastroitiin oikeuden määräyksestä vain homoseksuaalisuutensa takia. 
      Mitäs itse olet "normaalina" hetero-oletettuna saavuttanut muuta kuin inhottavia nettikommentteja?

      Lainaa

    40. Tulos: -80 (86 ääntä)
      Mulla oli kaveri joka on homo. Ennen kuin tuli kaapista, niin käyttäytyi kuin normaali ihminen. Kaapista tultuaan hän muuttui täysin. Kävelytyyli muuttui naiselliseksi, puhetyyli muuttui hintiksi (ässät suhisee), edes röökiä ei polttanu enää normaalisti. Porukassa kertoili avoimesti seksikokemuksistaan (kuinka joku karvainen mies oli nussinut häntä perseeseen jne). En pystyny olemaan enää sen seurassa. Ois ollu vaan rehdisti homo, eikä ruveta kerta heitolla hintiksi.

      Lainaa

    41. Tulos: +76 (80 ääntä)
      homo: Mulla oli kaveri joka on homo. Ennen kuin tuli kaapista, niin käyttäytyi kuin normaali ihminen. Kaapista tultuaan hän muuttui täysin. Kävelytyyli muuttui naiselliseksi, puhetyyli muuttui hintiksi (ässät suhisee), edes röökiä ei polttanu enää normaalisti. Porukassa kertoili avoimesti [...]
      Niimpä! Ajattele mihin tämä maailma menisi jos kaikki saisivat olla omia itsejään, sen sijaan, että olisivat juuri sellaisia, kuin sinä haluat.

      Lainaa

    42. Tulos: +47 (51 ääntä)
      Valtaapitävä gorilla: Onhan se nyt kehitysvamma jos ei pysty oletusarvoisesti lapsia tekemään. Jopa vammaiset pystyvät siihen.
      Jos homous vaikuttaisi lastensaannin mahdollisuuteen niin joo, sulla voisi olla jotain pointtia. Mutta homoseksuaalit tulevat raskaaksi ihan samalla tavalla kuin heterotkin: tuomalla siittiö yhteen munasolun kanssa. Jos lapsen biologinen homoseksuaali isä ja biologinen homoseksuaali äiti eivät halua elää parisuhteessa keskenään lasta kasvattaessaan niin sillä taas ei ole mitään tekemistä homoseksuaalisuuden lääketieteellisen määrittelyn kanssa.

      Lainaa

    43. Tulos: -37 (43 ääntä)
      Woodrow: Jos homous vaikuttaisi lastensaannin mahdollisuuteen niin joo, sulla voisi olla jotain pointtia. Mutta homoseksuaalit tulevat raskaaksi ihan samalla tavalla kuin heterotkin: tuomalla siittiö yhteen munasolun kanssa. Jos lapsen biologinen homoseksuaali isä ja biologinen homoseksuaali äiti eivät [...]
      Eiköhän homous vaikuta lastensaantiin, näin niinku todennäköisyyslaskentana. Ja voihan sitä pitää "häiriönä", niin onnistuu sekin. Mitään järkeä jälkemmäisessä ei tietenkään ole.

      Lainaa

    44. Pöyhkeä herukka 9.7.2021 20:51
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      Vastarannan kiiski: Risto on kommenttinsa perusteella varmaan ottanut tatuoinnin mallia edesmenneeltä Tony Halmeelta
      Puheidensa perusteella ottanut Halmeelta vähän muutakin.
      Viittaan tähän tutkimukseen:
      https://www.psychologytoday.com/us/blog/the-big-questions/201106/homophobic-men-are-aroused-gay-male-porn

      Lainaa

    45. Androgeeni 10.7.2021 1:29
      Tulos: +35 (41 ääntä)
      Kyöpeli: Psst... Monet täysin heterot miehet nauttivat eturauhasen kiihottamisesta anaalin kautta. Täysin hetero nainen voi auttaa heitä tässä sormella tai seksilelulla. Se ei ole kiellettyä! Ajatella, jos sitä itse suhtautuisi niin ahdistuneesti oman kehoon. "Paikkaan X ei saa koskea, koska sithän mä saattaisin vahingossa olla joku kauhea homo."
      Tämä!!
      Ja iso osa heteromiehistä nimenomaan pelkää eturauhasta juuri tuon ajatuksen takia.
      Myrkyllistä tuollainen äijäily. 
      Ja sosiaalinen paine...
      Mieti, että miehen kehossa on älytön orgasmipaikka ja osa ei uskalla koskeekaan, koska --- perse.

      Lainaa

    46. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Väsynyt: Eiköhän homous vaikuta lastensaantiin, näin niinku todennäköisyyslaskentana. Ja voihan sitä pitää "häiriönä", niin onnistuu sekin. Mitään järkeä jälkemmäisessä ei tietenkään ole.
      Homoseksuaaleilla saattaa olla tilastollisesti keskimäärin vähemmän lapsia kuin heteroilla, mutta tälle ei voida osoittaa biologista syytä. Homojen todennäköisyys tulla raskaaksi kun siittiö saatetaan yhteen munasolun kanssa on täsmälleen sama kuin heteroilla. Kuten sanot, perusteen käyttämisessä ei ole järkeä ja kun nyt keskustellaan homouden määrittämisestä jonkinlaiseksi lääketieteelliseksi vammaksi, se on erityisen järjetöntä, se on virheellinen argumentti.

      Lainaa

    47. Viimeisin mustikka 10.7.2021 12:22
      Tulos: +44 (46 ääntä)
      Lehdetön pöllö: Mielestäni homous on epänormaalia ja se pitäisi luokitella kehitysvammaksi. 
      Kun homous vielä luokiteltiin sairaudeksi, alkoivat homot Ruotsissa protestoida jäämällä sairauslomalle. Vuonna 1979 homous poistettiin tautiluokituksesta ja sen myötä homoseksuaaleistakin tuli työkykyisiä. 
      https://www.qx.se/samhalle/27944/homoarkivet-homosexualitet-inte-langre-en-sjukdom/

      Lainaa

    48. Tukala karhu 10.7.2021 20:32
      Tulos: +2 (16 ääntä)
      Androgeeni: Tämä!!Ja iso osa heteromiehistä nimenomaan pelkää eturauhasta juuri tuon ajatuksen takia.Myrkyllistä tuollainen äijäily. Ja sosiaalinen paine...Mieti, että miehen kehossa on älytön orgasmipaikka ja osa ei uskalla koskeekaan, koska --- perse.
      Ja sitten on iso osa heteromiehistä joilta nimenomaan lähtee kaikki seksuaaliset halut ajatuksesta että omaan hanuriin aletaan työntämään jotain, vaikkei sitä mieltäisikään homoseksuaaliseksi.

      Lainaa

    49. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Androgeeni: Tämä!!Ja iso osa heteromiehistä nimenomaan pelkää eturauhasta juuri tuon ajatuksen takia.Myrkyllistä tuollainen äijäily. Ja sosiaalinen paine...Mieti, että miehen kehossa on älytön orgasmipaikka ja osa ei uskalla koskeekaan, koska --- perse.
      Henkilökohtaisesti seksuaaliset halut lähtee anaalin kohdalla sukupuolesta riippumatta, mutta miesten ei tarvitse surra hukattua potentiaalia: eturauhanen stimuloituu myös tavan yhdynnässä. Kun penis on erektiossa, kovettuneen kudoksen toinen pää yltää eturauhasen viereen ja fyysinen liike tekee tehtävänsä. Kyseinen elin ei ole eksynyt kryptiseen sijaintiinsa luonnonvalinnassa sattumalta.

      Lainaa

    50. Tulos: -25 (35 ääntä)
      Keepo: Risto voisi matkustaa vaikka sinne Unkariin ja olla palaamatta takaisin. Näin olisi yksi ainakin persereikä saatu liikkeelle yksisuuntaisesti.
      Koita nyt suvaita Ristoakin.. ei Ristokaan opi suvaitsemaan, jos sun asenteesi on tommonen.. reikiä taidatte olla molemmat..

      Lainaa

    51. Imelä sammakko 10.7.2021 22:35
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Merkityksetön appelsiini: Miksi pitää jauhaa kenenkään seksielämästä? Miksi ketään kiinnosta mitä kukakin touhuaa? Miksei voi vain elää ja olla?
      ei tervepäisellä ihmisellä tarvitsekkaan..

      Lainaa

    52. Tulos: -19 (23 ääntä)
      Olipa muuten hauska sivusto tuo Huumoria elämää ja erotiikkaa Facebookissa. Ihan parhaita meemejä. Terveisin Huumoria elämää ja erotiikkaa.

      Lainaa

    53. Jäähdytetty pussieläin 11.7.2021 1:25
      Tulos: +39 (43 ääntä)
      Laura: Jos anaaliseksi ahdistaa niin sitähän ei ole mikään pakko harrastaa. Jotenkin liikuttavia nää "persereiällä on vain yksi kulkusuunta" - öyhöttäjät. Kaikki homot ei harrasta anaaliseksiä. Ja monet heterot harrastaa.
      Veikkaan, että Risto on niitä miehiä, joiden mielestä kyseinen akti on hyi yäk luonnotonta homojen hommaa hyi, kunnes se äkkiä maagisesti onkin tosi jees ja siistii ja oikeastaan velvollisuuskin, kun naisesta on kyse (ja nainen on hullu tiukkapipo h*ora jos ei siitä tykkää).

      Lainaa

    54. Korventamaton hai 12.7.2021 11:29
      Tulos: -11 (21 ääntä)
      Annan täyden tukeni seksuaalivähemmistöille, mutta nykyistä Lgbt-aktivismia en hyväksy sen itsekritiikin puutteen vuoksi. Oma transkaverini oikeastaan on osasyynä tähän mielipiteeseeni. Kerran tämän kämpillä tämä kertoi kuinka hän ei halua leimautua "Lgbt-aktivistiksi" ja sanoi kuinka hänelle aiheuttaa häpeää ja jopa vihaa, useisen aktivistejen käytös, mutta tämä ei saa sitä ääneen tuomita, sillä kyseinen porukka puolustaa vain niitä vähemmistöjä, jotka ajattelevat samallatavalla.

      Lainaa

    55. Korventamaton hai 12.7.2021 11:35
      Tulos: -20 (26 ääntä)
      homo: Mulla oli kaveri joka on homo. Ennen kuin tuli kaapista, niin käyttäytyi kuin normaali ihminen. Kaapista tultuaan hän muuttui täysin. Kävelytyyli muuttui naiselliseksi, puhetyyli muuttui hintiksi (ässät suhisee), edes röökiä ei polttanu enää normaalisti. Porukassa kertoili avoimesti [...]
      Tämä on suthkot hyvä pointti siinä mielessä, että jotkin seksuaalivähemmistöt käyttävät seksuaalisuuttaan tekosyynä ja oikeutuksena melko myrkylliseen käytökseenkin.
      Vaikka olisit homoseksuaali, tai hetero, minua ei ihan oikeasti kiinnosta kuunnella yksityiskohtaisia seksitarinoita.
      Erona on se, että hetero kutsuu sinua homoksi, jos et halua kuunnella, mutta jos kyseessä on homoseksuaali, tämä alkaa uhritutua ja kutsumaan sinua homofoobikoksi.

      Lainaa

    56. Sointumaton kolibri 12.7.2021 12:56
      Tulos: +18 (32 ääntä)
      Korventamaton hai: Annan täyden tukeni seksuaalivähemmistöille, mutta nykyistä Lgbt-aktivismia en hyväksy sen itsekritiikin puutteen vuoksi. Oma transkaverini oikeastaan on osasyynä tähän mielipiteeseeni. Kerran tämän kämpillä tämä kertoi kuinka hän ei halua leimautua "Lgbt-aktivistiksi" ja sanoi kuinka hänelle [...]
      Höpö x 2. Nämä "Minulla on siihen ja tähän vähemmistöön kuuluva kaveri joka..." - tarinat on järjestään täyttä paskaa joilla kuvitellaan saavan jonkinlaista uskottavuutta omille harhoille.

      Lainaa

    57. Korventamaton hai 12.7.2021 13:31
      Tulos: -8 (18 ääntä)
      Sointumaton kolibri: Höpö x 2. Nämä "Minulla on siihen ja tähän vähemmistöön kuuluva kaveri joka..." - tarinat on järjestään täyttä paskaa joilla kuvitellaan saavan jonkinlaista uskottavuutta omille harhoille.
      Missä kohdassa kommentiani osoitan vähemmistojenvastaisuutta?
      Lainaa kyseinen kohta.

      Lainaa

    58. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Sointumaton kolibri: Höpö x 2. Nämä "Minulla on siihen ja tähän vähemmistöön kuuluva kaveri joka..." - tarinat on järjestään täyttä paskaa joilla kuvitellaan saavan jonkinlaista uskottavuutta omille harhoille.
      Kuvitteletko kyseisen vähemmistön olevan niin yksimuotoinen että kaikki hyväksyvät poliittisen järjestön toiminnan yhdessä ilman kritiikkiä? LGBT+ -joukko on ihan tavallinen monenkirjava joukko ihmisiä joita ei voida niputtaa yhteen poliittisten tai muiden elämänkatsomustellisten näkemyksien perusteella.

      Lainaa

    59. Korventamaton hai 13.7.2021 12:29
      Tulos: +2 (16 ääntä)
      Woodrow: Kuvitteletko kyseisen vähemmistön olevan niin yksimuotoinen että kaikki hyväksyvät poliittisen järjestön toiminnan yhdessä ilman kritiikkiä? LGBT+ -joukko on ihan tavallinen monenkirjava joukko ihmisiä joita ei voida niputtaa yhteen poliittisten tai muiden elämänkatsomustellisten näkemyksien perusteella.
      Kiitos. Juuri tuosta "Itsekritiikin puutteesta" olen puhunut ja koittanut saada ihmisiä järkiinsä.
      Se että löytää nykyisessä LGBT-aktivismissa valtavia ongelmia, ei tarkoita että vihaisi itse vähemmistöjä. Nämä eivät yksinkertaisesti liity mitenkään toisiinsa.
      Pelkästään jo Sateenkaarilipun kaupallistuminen on yksi esimerkki nyky Lgbt:n ongelmista. Valitettavasti on monia heteroita, kuin myös seksuaalivähemmistöjä, jotka eivät näe kyseistä lippua enää muuna, kuin myyntivälineenä. Mutta erehdyppä ääneen sanomaan, kuinka lipun käyttöä pitäisi esimerkiksi rajata kaupallisuudessa edellä mainitusta syystä, niin saat aika paljon vihaa niskaan.

      Lainaa

    60. Päteväsaivartelija3000 14.7.2021 6:51
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Woodrow: Homoseksuaaleilla saattaa olla tilastollisesti keskimäärin vähemmän lapsia kuin heteroilla, mutta tälle ei voida osoittaa biologista syytä. Homojen todennäköisyys tulla raskaaksi kun siittiö saatetaan yhteen munasolun kanssa on täsmälleen sama kuin heteroilla. Kuten sanot, perusteen käyttämisessä ei [...]
      Kyllähän homojen tilastollisesti heteroita epätodennäköisempään lastensaantiin lienee teknisesti syynä varsin suurilta osin juurikin biologia; homoseksuaalit eivät saane biologisia jälkeläisiä yhtä usein kuin heterot, johtuen biologiaan perustuvasta seksuaalisesta suuntautumisestaan. Mitään tässä tarkoitettua suoraa lisääntymisbiologista ongelmaa hypoteteettisessa "lisääntymistilanteessa", jos siihen päästään, tuskin kumminkinkaan on, kuten totesit. Se vain, että tällaisia tilanteita tulee homoilla harvemmin eteen johtuen homoudesta, joka on biologisella tasolla havaittava ilmiö.
      Mitä tulee homouden pitämiseen "häiriönä" kyse on silkasta semanttisesta väittelystä, jossa ratkaisevaa on sanan "häiriö" määritelmä. Minun mielestäni häiriöksi ei ole terminologisesti järkevää määritellä tilaa, joka ei liki kaikissa mahdollisten ihmisyhteisöjen (laveasti perustuen nykytieteen ihmiskuvaan) olemassaolon realiteettien rajoja hipovissa, hypoteettisissa kulttuuriympäristöissä tuota vääjäämätöntä ja merkittävää kärsimystä yksilölle itselleen, tai/ja (yksilön sosiaalisen dysfunktionaalisuuden kautta) muille tunteville olennoille. Homoseksuaalisuus ei ole tällainen tila.

      Lainaa

    61. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Päteväsaivartelija3000: Kyllähän homojen tilastollisesti heteroita epätodennäköisempään lastensaantiin lienee teknisesti syynä varsin suurilta osin juurikin biologia; homoseksuaalit eivät saane biologisia jälkeläisiä yhtä usein kuin heterot, johtuen biologiaan perustuvasta seksuaalisesta suuntautumisestaan. Mitään tässä [...]
      Juuri näin, homot saattavat saada vähemmän lapsia, mutta se ei vaikuta merkittävästi lisääntymiseen. Vaikka jatkumon taustalla on myös mainitsemasi biologinen tekijä, sekään ei estä homojen mahdollisuutta lisääntyä kun se on tietoisena tavoitteena, ei historiassa eikä etenkään nykyisen hoitoteknologian aikana. Tällöin en näe tilan määrittelyä häiriöksi edes semanttisena seikkana.

      Lainaa

    62. Epäjalo puuma 14.7.2021 12:33
      Tulos: +1 (11 ääntä)
      Korventamaton hai: Missä kohdassa kommentiani osoitan vähemmistojenvastaisuutta?Lainaa kyseinen kohta.
      Missä kohtaa sinun väitettiin osoittavan "vähemmistojenvastaisuutta"? Lainaa kyseinen kohta. Olkinukke.

      Lainaa

    63. Epäjalo puuma 14.7.2021 12:33
      Tulos: -3 (5 ääntä)
      Woodrow: Kuvitteletko kyseisen vähemmistön olevan niin yksimuotoinen että kaikki hyväksyvät poliittisen järjestön toiminnan yhdessä ilman kritiikkiä? LGBT+ -joukko on ihan tavallinen monenkirjava joukko ihmisiä joita ei voida niputtaa yhteen poliittisten tai muiden elämänkatsomustellisten näkemyksien perusteella.
      En. Kuvitteletko sinä, vai miksi rakentelit tuollaisen olkiukon?

      Lainaa

    64. Kapeahko muurahainen 14.7.2021 13:22
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      Väsynyt: Eiköhän homous vaikuta lastensaantiin, näin niinku todennäköisyyslaskentana. Ja voihan sitä pitää "häiriönä", niin onnistuu sekin. Mitään järkeä jälkemmäisessä ei tietenkään ole.
      Pitäisikö sitten myös vapaaehtoisesti lapsettomat heterot määritellä vammaisiksi? Heilläkin nimittäin lastensaantitodennäköisyys tippuu melko alhaiseksi.

      Lainaa

    65. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Epäjalo puuma: En. Kuvitteletko sinä, vai miksi rakentelit tuollaisen olkiukon?
      Jos olet Sointumaton kolibri, niin viittaat aiemman keskustelijan viestiin jossa hän kertoo LGBT+ -henkilön puheista, jonka lyttäät ilman perusteita "täydeksi paskaksi" (siinäpä olki- tai jotain muuta ukkoa). Jos kannatat sitä todenmukaista näkemystä että LGBT+ -henkilöt ovat yksilöitä joilla on omat mielipiteensä, millä perusteella pidät tätä automaattisesti paskana?

      Lainaa

    66. Pöyristynyt poro 14.7.2021 16:59
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      Tukala karhu: Ja sitten on iso osa heteromiehistä joilta nimenomaan lähtee kaikki seksuaaliset halut ajatuksesta että omaan hanuriin aletaan työntämään jotain, vaikkei sitä mieltäisikään homoseksuaaliseksi.
      Sitä voisi sitten varmaan älytä olla naisiltakaan ruinaamatta, ei se miellyttäväksi muutu vaikka vastaanottajan sukupuoli on eri.

      Lainaa

    67. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Kapeahko muurahainen: Pitäisikö sitten myös vapaaehtoisesti lapsettomat heterot määritellä vammaisiksi? Heilläkin nimittäin lastensaantitodennäköisyys tippuu melko alhaiseksi.
      MV? Sanoin, että ei ole mitään järkeä pitää homoutta edes "häiriönä", vammaisuudesta puhumattakaan.

      Lainaa

    68. Korventamaton hai 16.7.2021 15:00
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Epäjalo puuma: Missä kohtaa sinun väitettiin osoittavan "vähemmistojenvastaisuutta"? Lainaa kyseinen kohta. Olkinukke.
      No miksi sitten aloit vähättelemään ja pilkkaamaan? Kommentistasi sai sen kuvan, että A, joko väitit minua valehtelijaksi tai B, vähättelit seksuaalivähemmistöjä, jotka eivät ajattele samalla lailla kuin sinä.
      Tämä ei ole olkiukko, sillä selvästi kommentissasi sinulla on pohjana ajatus siitä, kuinka seksuaalivähemmistö ei voisi ajatella erilailla, saati olla jopa konservatiivinen.
      Toiseksi monella ihmisellä on kilahtanut olkiukot sun muut päähän. Liian usein näkee porukkaa, jotka vain toistelevat ennalta opittujen argumentaatiovirheiden nimiä, ottanatta mitään kantaa itse keskusteltuun asiaan. Se ei tee kenestäkään viisasta, vaan saa henkilön näyttämään idiootille tyhjänpuhujalle.

      Lainaa

    69. Jäävi hamsteri 16.7.2021 15:37
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Korventamaton hai: Tämä ei ole olkiukko, sillä selvästi kommentissasi sinulla on pohjana ajatus siitä, kuinka [...]
      Kyllä. Se nimenomaan on olkiukko kun "selvästi tiedät" mitä toinen ajattelee tai mikä hänen kommenttinsa ajatuksena on, jos sitä ei kerrota, ja sen perusteella alat pieksämään tuota itse rakentelemaasi olkiukk.. siis mielipidettä.

      Lainaa

    70. Ommeltu kirjohylje 16.7.2021 15:38
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Pöyristynyt poro: Sitä voisi sitten varmaan älytä olla naisiltakaan ruinaamatta, ei se miellyttäväksi muutu vaikka vastaanottajan sukupuoli on eri.
      Se vaan että naisetkin ovat, usko tai älä, yksilöitä. Se että sinä et siitä pidä, ei tarkoita etteikö joku toinen voisi pitää. Myöskään sillä ei ole tekemistä asian kanssa, tykkääkö joku mies siitä vai ei.

      Lainaa

    71. Korventamaton hai 16.7.2021 20:11
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Jäävi hamsteri: Kyllä. Se nimenomaan on olkiukko kun "selvästi tiedät" mitä toinen ajattelee tai mikä hänen kommenttinsa ajatuksena on, jos sitä ei kerrota, ja sen perusteella alat pieksämään tuota itse rakentelemaasi olkiukk.. siis mielipidettä.
      No siinä tapauksessa alkuperäinen vastaaja jo aloitti olkiukkoilun.
      Mutta omasta mielestä koko olkiukkoilun esilletuominen on typerää, sillä nyt tämä keskustelu pyörii nyt pelkästään toisten syyttelyn ympärillä, eikä suinkaan alkuperäisessä aiheessa :D

      Lainaa

    72. Räjähdysaltis kani 22.10.2023 8:25
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Harmaa kivi:  Ajattelen, että kyse on siitä, että nämä tyypit päätyvät myös "näin saat naisia" -julkaisuihin. Eli siis, jos he viehättyvät naisesta, he vonkaavat, käpälöivät, häiriköivät, ja ylipäänsä tekevät naisten elämän painajaiseksi. Jollain tasolla he tietävät ettei naisia huvita tällainen ollenkaan, mutta ajettelevat, että [...]
      Tämä oli ehkä älykkäin kommentti argumentteineen asiaan liittyen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: facebook, heterot, homofobia, homot, huumoria, rasismi, tykkäykset

  • Uusimmat

  • Kategoriat