Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 329

Raamattu hyötykäyttöön keittiössä?
Kuvakooste, osa 329

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Muodokas guava 8.7.2021 0:32
      Tulos: -292 (352 ääntä)
      [sönkkäystä siitä että kaikkialla maailmassa ei ole hyväksi laittaa kuvaa cv:hen]

      Lainaa

    2. Vatkattu paimen 8.7.2021 0:55
      Tulos: +86 (180 ääntä)
      Rakastuin juuri Miran huumorintajuun.

      Lainaa

    3. Katuvaloton appelsiini 8.7.2021 3:53
      Tulos: +228 (306 ääntä)
      Kannattaa ottaa tuo “tyttö” sana pois tuolta ainakin niin saattaa helpottaa työnhakua ja lisäksi työnantajat on aika fiksuja ja osaa laskea sinun iän kyllä syntymäajasta ;) tsemppiä työnhakuun!

      Lainaa

    4. Silko seppä 8.7.2021 6:06
      Tulos: +207 (231 ääntä)
      Muodokas guava: [sönkkäystä siitä että kaikkialla maailmassa ei ole hyväksi laittaa kuvaa cv:hen]
      Mitä oikein yrität sanoa?

      Lainaa

    5. Tulos: +642 (646 ääntä)
      Rekrytoijana voin lohduttaa, että tuo samainen mies hakee työpaikkoihin kuukausittain :') Wordin valmispohja, ei se aina ole niin helppoa muistaa jokaista kohtaa muuttaa.

      Lainaa

    6. Myötätunnoton hilleri 8.7.2021 7:36
      Tulos: +122 (138 ääntä)
      Silko seppä: Mitä oikein yrität sanoa?
      Anonyymi rekrytointi.
      Eli jotkut valitsee hakijan kuvan perusteella, ei osaamisen. Anonyymissa rekryssä ei ole ikää/sukupuolta/kuvaa

      Lainaa

    7. Itseasiassa 8.7.2021 8:40
      Tulos: +106 (116 ääntä)
      Myötätunnoton hilleri: Anonyymi rekrytointi. Eli jotkut valitsee hakijan kuvan perusteella, ei osaamisen. Anonyymissa rekryssä ei ole ikää/sukupuolta/kuvaa
      Totta, siitä on tutkimuksia että ulkonäkö vaikuttaa paljon työnsaantiin ja työssä etenemismahdollisuuksiin. Just itse mietin asiaa, kun päivitin CV:tä. Näytän itseäni huomattavasti nuoremmalta, mutta hakemieni tehtävien osalta teiniltä näyttäminen ei ole mikään etu. Odottelen katkerana ryppyjä ja harmaita hiuksia.

      Lainaa

    8. Jännä kyyhky 8.7.2021 8:43
      Tulos: +38 (46 ääntä)
      Itseasiassa: Totta, siitä on tutkimuksia että ulkonäkö vaikuttaa paljon työnsaantiin ja työssä etenemismahdollisuuksiin. Just itse mietin asiaa, kun päivitin CV:tä. Näytän itseäni huomattavasti nuoremmalta, mutta hakemieni tehtävien osalta teiniltä näyttäminen ei ole mikään etu. Odottelen katkerana ryppyjä ja harmaita hiuksia.
      Teatterimeikki/photoshop? :D

      Lainaa

    9. Itseasiassa 8.7.2021 8:50
      Tulos: +116 (132 ääntä)
      Miralla on kiva idea kierrätyksestä, mutta kirja tiskipöydällä ei vaikuta hirveän hyvältä ratkaisulta. Jos veitset ovat vähänkään huonompilaatuisia, niin niissäkin voi alkaa terät ruostua.

      Lainaa

    10. Suojaton roska 8.7.2021 9:55
      Tulos: -29 (89 ääntä)
      Myötätunnoton hilleri: Anonyymi rekrytointi. Eli jotkut valitsee hakijan kuvan perusteella, ei osaamisen. Anonyymissa rekryssä ei ole ikää/sukupuolta/kuvaa
      Me ollaankin Suomessa ja täällä valitettavasti CV ilman valokuvaa on sama kuin selaisi valokuva-albumia ilman niitä valokuvia. 
      Muutama vuosi takaperin hain töitä ja CV:ssä ei ollut valokuvaa. Ei tullut yhteydenottoja työnantajapuolelta, eikä valittu edes haastatteluun saati koko työtehtävään vaikka soitin perään hakemuksen jälkeen ja esittelin itseni jne. Lopulta lisäsin itsestäni kuvan laittautuneena serkkutytön rippijuhliin ja vastauksia tuli haastattelukutsuja myöten. 
      Sattumaako?

      Lainaa

    11. Pelokas järvisieni 8.7.2021 10:22
      Tulos: -90 (142 ääntä)
      Uskaltaisiko Mira tehdä koraanista veitsitelineen? Ei olisi samanlainen pelkuri kuin J. Tervo

      Lainaa

    12. Pudotettu minkki 8.7.2021 11:17
      Tulos: +184 (228 ääntä)
      Pelokas järvisieni: Uskaltaisiko Mira tehdä koraanista veitsitelineen? Ei olisi samanlainen pelkuri kuin J. Tervo
      Eiköhän se uskaltaisi jos olisi sattunut saamaan vihkikoraanin.. Väsyttävää tollanen jatkuva vastakkainasettelun hakeminen.

      Lainaa

    13. Esiintyvä makkara 8.7.2021 11:21
      Tulos: +69 (71 ääntä)
      Myötätunnoton hilleri: Anonyymi rekrytointi. Eli jotkut valitsee hakijan kuvan perusteella, ei osaamisen. Anonyymissa rekryssä ei ole ikää/sukupuolta/kuvaa
      Nykyään voidaan tekoälyllä suodattaa rekrytoijalle tulevista hakemuksista nuo tiedot pois suurimmassa osassa hakemuksia. Tätä käytetään eri tasoisesti isommissa firmoissa nykyään. Meillä ei esim. näy ikä muutoin kuin "täysi-ikäinen kyllä/ei".

      Lainaa

    14. Viehättävä lihapiirakka 8.7.2021 11:39
      Tulos: +111 (117 ääntä)
      Tulin vain sanomaan että tuo liikennemerkki on suloinen!

      Lainaa

    15. Rapsakas hyttynen 8.7.2021 11:58
      Tulos: -40 (56 ääntä)
      Mitä ihmettä työnantaja Riinan kuvaa ihmettelee? Jos Riina onkin tehnyt Michael Jacksonit.

      Lainaa

    16. Tulos: +110 (138 ääntä)
      Ai kauheeta miten toi Miran sisustusidea saa mut ahdistumaan. Miettikää nyt kun tonne ohutlehtisen raamatun sekaan työntää vähän huonosti pestyn ja märäksi jääneen veitsen, että mitä siitä sitten seuraa, kun sen ottaa uudelleen käyttöön. Siihen veitseen on kuivunut kiinni kymmenen sivua jumalan sanaa ja sitten onkin tolkuton homma, että veitsi on taas käyttökuntoon. Sinänsä toki ymmärrän halun liittää eks-liiton ja veitset toisiinsa.

      Lainaa

    17. Tulos: +36 (50 ääntä)
      Kyllä tuon näköisellekin 19v tytölle pitäisi töitä löytyä. Ei saa olla niin ennakkoluuloinen.

      Lainaa

    18. Lentävä lapamato 8.7.2021 16:32
      Tulos: -2 (32 ääntä)
      Kekkoska: Ai kauheeta miten toi Miran sisustusidea saa mut ahdistumaan. Miettikää nyt kun tonne ohutlehtisen raamatun sekaan työntää vähän huonosti pestyn ja märäksi jääneen veitsen, että mitä siitä sitten seuraa, kun sen ottaa uudelleen käyttöön. Siihen veitseen on kuivunut kiinni kymmenen sivua jumalan sanaa [...]
      Itse en ehtinyt edes niin pitkälle ajattelemaan, että veitset ruostuisi, varsinkin kun ne on monesti ruostumattomasta tavarasta tehtyjä. Paperi kun on itsessään niin kovaa, että tylsyttää veistä, niin kavahdin tuota veitsitelinettä jo heti siitä syystä, että siinäpähän tahkoaa puukkojaan teräväksi, kun piti päästä raamattunsa tuhoamaan. 

      Lainaa

    19. Hillitön Kurvi 8.7.2021 20:58
      Tulos: -15 (39 ääntä)
      Itsellään lähti työhakemus Maan siirto firman työm mies Peten kuvalla. Otsikolla Live, laugh and mee vittu töihin.

      Lainaa

    20. Tulos: -23 (43 ääntä)
      Myötätunnoton hilleri: Anonyymi rekrytointi. Eli jotkut valitsee hakijan kuvan perusteella, ei osaamisen. Anonyymissa rekryssä ei ole ikää/sukupuolta/kuvaa
      Jos näkyy nimi niin se kyllä usein kertoo kaiken. Vai mikä olisi esim Ritva-nimisen hakijan ikä/sukupuoli? Tai Mohammedin? Näistäkin nimistä tulee yleensä ihmisille jo jonkinlainen kuva ihmisestä. Työkokemuksesta ja koulutuksesta näkee kyllä myös, minkäikäinen ihminen on kyseessä - alkaako kokemus 60-luvusta vai 00-luvusta? Olisi suotavaa rekrytoida ilman syrjintää, mutta anonyymiys on mahdotonta.

      Lainaa

    21. Mukava Norppa 8.7.2021 23:45
      Tulos: +74 (76 ääntä)
      jeba: Jos näkyy nimi niin se kyllä usein kertoo kaiken. Vai mikä olisi esim Ritva-nimisen hakijan ikä/sukupuoli? Tai Mohammedin? Näistäkin nimistä tulee yleensä ihmisille jo jonkinlainen kuva ihmisestä. Työkokemuksesta ja koulutuksesta näkee kyllä myös, minkäikäinen ihminen on kyseessä - alkaako kokemus [...]
      Anonyymiin rekrytointiin ei kuulu edes nimen näkyminen hakemuksen siinä versiossa, jonka rekrytoija saa. Mutta toki olet oikeassa siinä, että ikää voi päätellä koulutuksesta ja työkokemuksesta. Silti anonyymillä rekrytoinnilla on oikeasti tasa-arvoistavia vaikutuksia, kun rekrytoija ei tiedä ihmisen sukupuolta, ulkonäköä tai nimeä. Näitä on tutkittu paljonkin ja niin kauan, kun rekrytoijat ovat ihan oikeita ihmisiä, joilla on omia mielipiteitään ja tiedostettuja ja tiedostamattomia asenteitaan, ne valitettavasti väkisinkin vaikuttavat siihen, kuka saa kutsun haastatteluun ja kuka ei.
      Tässä esimerkiksi Ylen artikkeli ulkonäön vaikutuksesta työnsaantiin:
      https://yle.fi/uutiset/3-11592525
      Ja tässä artikkeli, kuinka nimi vaikuttaa työnhaussa:
      https://yle.fi/uutiset/3-11023468

      Lainaa

    22. Kodikas raadonsyöjä 8.7.2021 23:52
      Tulos: -159 (179 ääntä)
      Oletteko oikeasti sitä mieltä että henkilön jonka nimi on Mohamned tulisi saada töitä alalta jossa käytetään anonyymiä rekrytointia? Siivoojaksi sopii mutta en ihan heti ottaisi parempiin hommiin. Ei vaan sovi, ei.

      Lainaa

    23. Nukkaamaton aprikoosi 9.7.2021 0:23
      Tulos: +141 (153 ääntä)
      Kodikas raadonsyöjä: Oletteko oikeasti sitä mieltä että henkilön jonka nimi on Mohamned tulisi saada töitä alalta jossa käytetään anonyymiä rekrytointia? Siivoojaksi sopii mutta en ihan heti ottaisi parempiin hommiin. Ei vaan sovi, ei.
      Oletko oikeasti sitä mieltä, että mikäli Mohammedilla on työhön tarvittava koulutus ja kokemus, niin häntä ei tulisi rekrytoida? Ainoa tuntemani Mohammed on pitkälle kouluttautunut ja työskentelee IT-alalla hyvällä palkalla. Tällä taustallako hänen pitäisi tehdä siivoojan työtä?
      Kommenttisi on hyvä osoitus siitä, miksi anonyymi rekrytointi on todellakin tarpeen.

      Lainaa

    24. Muodokas maksamato 9.7.2021 1:21
      Tulos: +116 (124 ääntä)
      Kodikas raadonsyöjä: Oletteko oikeasti sitä mieltä että henkilön jonka nimi on Mohamned tulisi saada töitä alalta jossa käytetään anonyymiä rekrytointia? Siivoojaksi sopii mutta en ihan heti ottaisi parempiin hommiin. Ei vaan sovi, ei.
      No näin tyylipuhdasta ja häpeilemätöntä rasismia näkeekin harvemmin!

      Lainaa

    25. ihanmummovaan 9.7.2021 7:42
      Tulos: -16 (30 ääntä)
      Mukava Norppa: Anonyymiin rekrytointiin ei kuulu edes nimen näkyminen hakemuksen siinä versiossa, jonka rekrytoija saa. Mutta toki olet oikeassa siinä, että ikää voi päätellä koulutuksesta ja työkokemuksesta. Silti anonyymillä rekrytoinnilla on oikeasti tasa-arvoistavia vaikutuksia, kun rekrytoija ei tiedä ihmisen [...]
      Olen varmaan vanhanaikainen, mutta kyllä toivoisin että rekrytoijat ovatkin ihan oikeita ihmisiä.

      Lainaa

    26. Pöyhkeä herukka 9.7.2021 20:53
      Tulos: +1 (21 ääntä)
      Silko seppä: Mitä oikein yrität sanoa?
      [Että hän saa kyllä syrjiä ketä tahansa koska äänestää persuja]

      Lainaa

    27. Kolesteroliton puuma 10.7.2021 20:53
      Tulos: +36 (46 ääntä)
      Kodikas raadonsyöjä: Oletteko oikeasti sitä mieltä että henkilön jonka nimi on Mohamned tulisi saada töitä alalta jossa käytetään anonyymiä rekrytointia? Siivoojaksi sopii mutta en ihan heti ottaisi parempiin hommiin. Ei vaan sovi, ei.
      Ootko itse harkinnut työn hakemista joltakin alalta?

      Lainaa

    28. Jäähdytetty pussieläin 11.7.2021 1:30
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Onkos tuo Riina nyt siis semmoinen valelääkäri?

      Lainaa

    29. Astmaton lammas 12.7.2021 14:10
      Tulos: -19 (21 ääntä)
      Mira muuten mainitsee päivityksessään Lidlin veitsitelineen, joten oletan, että Raamatusta on jäljellä vain kannet ja veitset ovat ihan oikeassa veitsitelineessä pystyssä.

      Lainaa

    30. Pyörimätön lehmä 12.7.2021 23:12
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Astmaton lammas: Mira muuten mainitsee päivityksessään Lidlin veitsitelineen, joten oletan, että Raamatusta on jäljellä vain kannet ja veitset ovat ihan oikeassa veitsitelineessä pystyssä.
      Ei mainitse.

      Lainaa

    31. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Kodikas raadonsyöjä: Oletteko oikeasti sitä mieltä että henkilön jonka nimi on Mohamned tulisi saada töitä alalta jossa käytetään anonyymiä rekrytointia? Siivoojaksi sopii mutta en ihan heti ottaisi parempiin hommiin. Ei vaan sovi, ei.
      Itse kyllä palkkaisin mielelläni Mohammedin, mutta rasistia en ikinä.

      Lainaa

    32. Sitoutunut lokki 14.7.2021 12:34
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      riesa: Itse kyllä palkkaisin mielelläni Mohammedin, mutta rasistia en ikinä.
      Sama.

      Lainaa

    33. Räkäpää 26.7.2021 12:38
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Kodikas raadonsyöjä: Oletteko oikeasti sitä mieltä että henkilön jonka nimi on Mohamned tulisi saada töitä alalta jossa käytetään anonyymiä rekrytointia? Siivoojaksi sopii mutta en ihan heti ottaisi parempiin hommiin. Ei vaan sovi, ei.
      Kas, oikeaoppista vanhan koulukunnan trollia näkeekin nykyään harvemmin. Reaktioista päätellen näyttää vielä menneen ihmisille läpikin. Toki Poen laki on ollut totta jo jonkin aikaa, eli voi olla oikeakin mielipide, mutta epäilen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: cv, kielletty ajosuunta, kirja, kuva, liikennemerkki, raamattu, sisustus, työhakemus, veitset, veitsiteline, väärä kuva