Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 500

Imatran paras puuseppä.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 500

Sekalaisia on jo 500 osaa! Muistatko vielä boolimansikat ja naimisiin menneen mummon osasta 250?
Auta meitä julkaisemaan seuraavatkin 500 osaa jakamalla julkaisuja yksityisesti kavereillesi tai julkisesti ryhmissä tai seinälläsi. Kävijöiden määrä vaikuttaa suoraan meille lähetettävän materiaalin määrään ja laatuun.
Suuri kiitos kaikille.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +266 (268 ääntä)
   Onnea Sekalaiset! 🥳

   Lainaa

  2. Letkeä riesa 24.6.2021 0:38
   Tulos: +202 (210 ääntä)
   Mitäköhän ihmettä Eila luuli lukeneensa? Kissasta ilmeisesti puhuu, mutta mitkä sanat siellä on mennyt sekaisin? Nyt ei tuu mitään mieleen :D

   Lainaa

  3. Suurehko lihapulla 24.6.2021 0:47
   Tulos: +262 (266 ääntä)
   Muistan kun sekalaisten edessä oli vielä disclaimer tyhmemmille: "Sekalaiset ovat lyhyitä yksittäisiä tilapäivityksiä nidottuna samaan julkaisuun. Ne eivät liity toisiinsa millään lailla."

   Lainaa

  4. Kahen kilon kalori 24.6.2021 1:39
   Tulos: +130 (130 ääntä)
   Letkeä riesa: Mitäköhän ihmettä Eila luuli lukeneensa? Kissasta ilmeisesti puhuu, mutta mitkä sanat siellä on mennyt sekaisin? Nyt ei tuu mitään mieleen :D
   Eiköhän se vastaus mennyt väärään julkaisuun.

   Lainaa

  5. Tulos: +120 (120 ääntä)
   Kiva puuseppä Eilalla, mitähän tollasia saa? Niin ja onnea sekalaiset! Muistan kun ekat sekalaiset tuli, käsittämätöntä että niitä on jo 500. 😊

   Lainaa

  6. Tulos: +143 (197 ääntä)
   En tajuu tällasia ihmisiä, jotka laittaa kuvan vastaavanlaisista tilanteista facebookiin. On tosi noloa, jos muutama vieras näkee naisella dildon, mutta se ei ole yhtään noloa, että laittaa tuon kuvan sadoille, kenties tuhansille ihmisille nähtäväksi.

   Lainaa

  7. Myrskyisä kirjohylje 24.6.2021 8:17
   Tulos: +64 (72 ääntä)
   Mä niin haluaisin tykätä tosta Riian julkaisusta. Harvoin nauran ääneen mutta nyt oon se hullu joka hytkyy bussissa 😂

   Lainaa

  8. King Arthur 24.6.2021 8:22
   Tulos: +81 (85 ääntä)
   Minä voisin maksaa tuollaiselle puusepälle jopa ylihintaa.

   Lainaa

  9. Kummikäki 24.6.2021 8:39
   Tulos: +55 (81 ääntä)
   Jokupoika: En tajuu tällasia ihmisiä, jotka laittaa kuvan vastaavanlaisista tilanteista facebookiin. On tosi noloa, jos muutama vieras näkee naisella dildon, mutta se ei ole yhtään noloa, että laittaa tuon kuvan sadoille, kenties tuhansille ihmisille nähtäväksi.
   Samaa mieltä. Jokin aika sitten ällistelin täällä, että ovatko nämä huomionhakupippelit joku uusi trendi. Näköjään ovat.

   Lainaa

  10. Peeaa perhonen 24.6.2021 9:53
   Tulos: +2 (74 ääntä)
   Jokupoika: En tajuu tällasia ihmisiä, jotka laittaa kuvan vastaavanlaisista tilanteista facebookiin. On tosi noloa, jos muutama vieras näkee naisella dildon, mutta se ei ole yhtään noloa, että laittaa tuon kuvan sadoille, kenties tuhansille ihmisille nähtäväksi.
   Tarkoitus on hakea huomiota ts. huomioh*orata. Tsih hih on niin lystikästä notta. Dildo hihhih pippeli hehheh vahingossa hohhoh.

   Lainaa

  11. Kullattu kameli 24.6.2021 9:58
   Tulos: -3 (55 ääntä)
   Jokupoika: En tajuu tällasia ihmisiä, jotka laittaa kuvan vastaavanlaisista tilanteista facebookiin. On tosi noloa, jos muutama vieras näkee naisella dildon, mutta se ei ole yhtään noloa, että laittaa tuon kuvan sadoille, kenties tuhansille ihmisille nähtäväksi.
   tarvii huomiota. "kattokaa kuin noloo. ohnks kaikki nyt varmasti nähneet miten noloo?? jakakaa kaikille ni nekin näkee miten nolo mää oon"

   Lainaa

  12. Maineikas raparperi 24.6.2021 12:12
   Tulos: +43 (81 ääntä)
   Jokupoika: En tajuu tällasia ihmisiä, jotka laittaa kuvan vastaavanlaisista tilanteista facebookiin. On tosi noloa, jos muutama vieras näkee naisella dildon, mutta se ei ole yhtään noloa, että laittaa tuon kuvan sadoille, kenties tuhansille ihmisille nähtäväksi.
   Mitä noloa on seksileluissa?

   Lainaa

  13. Hööpölööpö 24.6.2021 12:27
   Tulos: -15 (25 ääntä)
   On siinä kyllä tekojormalla kokoa. :)

   Lainaa

  14. Harmaa kivi 24.6.2021 12:52
   Tulos: +116 (128 ääntä)
   Peeaa perhonen: Tarkoitus on hakea huomiota ts. huomioh*orata. Tsih hih on niin lystikästä notta. Dildo hihhih pippeli hehheh vahingossa hohhoh.
     Tai sitten on tarkoitus tehdä pilaa itsestään, koska se auttaa? Usein koen, että jos on tullut tehtyä typeryyksiä (en tapaa kiinnitellä dildoja kylppärin seiniin, mutta olen esiintynyt julkisesti takaa revenneissä housuissa, en tajunnut että olivat revenneet), jos on aivan hissuksiin, hautoo sitä, ja toivoo, ettei kukaan huomaa, häpeä vain pahenee. Jos kertoo jollekin ja nauraa päälle, ja muutkin nauravat, niin tunnelma on enempi "noniin, sattuuhan näitä".

   Lainaa

  15. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Kullattu kameli: tarvii huomiota. "kattokaa kuin noloo. ohnks kaikki nyt varmasti nähneet miten noloo?? jakakaa kaikille ni nekin näkee miten nolo mää oon"
   Ai mää luulin ensin, että tuo oli jäänyt vierailta tonne kylppäriin. Että ovat pari yötä olleet kylässä ja vähän leikkineet suihkussa. 
   Jos ja kun tuo on siis Ellan leikkikalu niin onhan tuo nyt vaan nolo julkaisu

   Lainaa

  16. King Arthur 24.6.2021 13:21
   Tulos: +94 (98 ääntä)
   Harmaa kivi:   Tai sitten on tarkoitus tehdä pilaa itsestään, koska se auttaa? Usein koen, että jos on tullut tehtyä typeryyksiä (en tapaa kiinnitellä dildoja kylppärin seiniin, mutta olen esiintynyt julkisesti takaa revenneissä housuissa, en tajunnut että olivat revenneet), jos on aivan hissuksiin, hautoo sitä, [...]
   Ja voi hyvässä tapauksessa jopa löytää vertaistukea. Auttaa huomattavasti kun joku kertoo omista mokistaan. Itselle sattui tilanne päälle, kun omistin mielestäni uniikin lompakon. Kerran kauppareissulla vilkaisin ostosten jälkeen tapani mukaan tiskille, ettei tullut unohdettua mitään. Siinähän se minun lompakko roikkui kassalla, kun seuraava asiakas oli jo maksamassa. Kipaisin sen haltuuni haluamatta häiritä muita, ja kun olin jo menossa ulos kaupan ovesta, tarttui joku käsipuolesta ja alkoi huutaa, repäisi vielä lompakon kädestäni. Kesti hetken ennen kuin tajusin ettei rahapussi ollut omani, vaan jälkeeni tulleen asiakkaan samanmoinen. Sain näytettyä tälle henkilölle oman kukkaroni ja hänkin tajusi väärinkäsitykseksi, mutta syletytti sen verran paljon tämä varkauden yritys että kirosi vielä päälle. Sijoittui aikakauteen jolloin olin alkanut saada paniikkikohtauksia, joten jaoin tapahtuman sosiaalisessa mediassa. Ei hävettänyt puoliksikaan niin paljon kun aloin saada muiden mokatarinoita vastineeksi. Että kyllä se ihan terapiasta käy.

   Lainaa

  17. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Harmaa kivi:   Tai sitten on tarkoitus tehdä pilaa itsestään, koska se auttaa? Usein koen, että jos on tullut tehtyä typeryyksiä (en tapaa kiinnitellä dildoja kylppärin seiniin, mutta olen esiintynyt julkisesti takaa revenneissä housuissa, en tajunnut että olivat revenneet), jos on aivan hissuksiin, hautoo sitä, [...]
   Tämä.
   Kun myöntää julkisesti mokansa ja osaa nauraa itselleen muiden kanssa, ei tarvitse hävetä kotona montaa päivää miettien, että mitäköhän he nyt minusta ajattelevat tms.
   Pudotin kaupassa lähiaikoina käsidesiä suoraan vaaleanruskeiden kangashousujeni haarojen kohdalle, josta sitten nopean hankauksen jälkeen levisivät niin pahasti, että ei voisi ajatella muuta, kuin että nyt on tullut kuset housuun. Peittelyn sijaan kävelin ihan normaalisti ja vain naurahdin katsoville ihmisille, että haha käsidesiä se vain on. Normaalisit olisin mennyt äkkiä ulos kaupasta ja suorinta tietä kotiin. Oli paljon vapauttavampi kokemus tämä itselleen nauraminen. Suosittelen.

   Lainaa

  18. Stressitön banaani 24.6.2021 15:21
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Ronwe: Ai mää luulin ensin, että tuo oli jäänyt vierailta tonne kylppäriin. Että ovat pari yötä olleet kylässä ja vähän leikkineet suihkussa.  Jos ja kun tuo on siis Ellan leikkikalu niin onhan tuo nyt vaan nolo julkaisu
   En ollut siis ainoa, joka ajatteli julkaisun niin että vierailta oli dildo unohtunut!

   Lainaa

  19. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Letkeä riesa: Mitäköhän ihmettä Eila luuli lukeneensa? Kissasta ilmeisesti puhuu, mutta mitkä sanat siellä on mennyt sekaisin? Nyt ei tuu mitään mieleen :D
   Ei tartte Eilaa ruveta moittimaan. On se muillakin joskus mirri mielessä vaikka puhe olis puusepästä.

   Lainaa

  20. Kranttu pingviini 24.6.2021 17:15
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Jokupoika: En tajuu tällasia ihmisiä, jotka laittaa kuvan vastaavanlaisista tilanteista facebookiin. On tosi noloa, jos muutama vieras näkee naisella dildon, mutta se ei ole yhtään noloa, että laittaa tuon kuvan sadoille, kenties tuhansille ihmisille nähtäväksi.
   Tuntemattomat tai vähemmän tutut ihmiset on aina vähän eri asia kuin läheiset tai kaverit.
   Kyllä mua ainakin nolottaisi huomattavasti enemmän jos vaikka mummo ja täti kävisi kylässä ja myöhemmin huomaisin että unohdin dildon kylppärin seinään, kuin jos laittaisin aiheesta facebook-päivityksen ja mulla ei olisi juuri ketään sukulaisia siellä.

   Lainaa

  21. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Harmaa kivi:   Tai sitten on tarkoitus tehdä pilaa itsestään, koska se auttaa? Usein koen, että jos on tullut tehtyä typeryyksiä (en tapaa kiinnitellä dildoja kylppärin seiniin, mutta olen esiintynyt julkisesti takaa revenneissä housuissa, en tajunnut että olivat revenneet), jos on aivan hissuksiin, hautoo sitä, [...]
   Mä ensin kuvittelin, että vieraat oli jättänyt "kuivumaan" jäynänä. Tais tulla taas ymmärrettyä väärin.

   Lainaa

  22. Käyttämätön tomaatti 24.6.2021 22:58
   Tulos: -7 (37 ääntä)
   Harmaa kivi:   Tai sitten on tarkoitus tehdä pilaa itsestään, koska se auttaa? Usein koen, että jos on tullut tehtyä typeryyksiä (en tapaa kiinnitellä dildoja kylppärin seiniin, mutta olen esiintynyt julkisesti takaa revenneissä housuissa, en tajunnut että olivat revenneet), jos on aivan hissuksiin, hautoo sitä, [...]
   Sun mainitsemat jutut onkin ihan oikeasti hassuja tilanteita joiden kertominen julkisesti on hauskaa ja toimii häpeän poistaja. Nämä " jäi dildo 'vahingossa' (joojoo) esiin" -jutut taas on niin tahallisia vahinkoja kuin vaan voi olla. Epäilen, että tuokin dildo on tuohon tökätty ihan tarkoituksella ja otettu kuva jott voi julkaista tälläisen hassunhauskan jutun inttervepissä. Alkaa vaan jo olla kovin kulunut juttu nämä tekokyrpä"vahingot".

   Lainaa

  23. Tahdistamaton keiju 25.6.2021 4:12
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Oho Soile. Ei, paha mieli ei ole yhdyssana.

   Lainaa

  24. Raju viikuna 25.6.2021 4:36
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Ei Soile, se ei ole sun viestisi ongelma..

   Lainaa

  25. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Jokupoika: En tajuu tällasia ihmisiä, jotka laittaa kuvan vastaavanlaisista tilanteista facebookiin. On tosi noloa, jos muutama vieras näkee naisella dildon, mutta se ei ole yhtään noloa, että laittaa tuon kuvan sadoille, kenties tuhansille ihmisille nähtäväksi.
   Syy on ihan sama kuin se, miksi ihmiset lähettivät joskus mokiaan aikakauslehtiin. Eka oli vahinko ja nolottaa, siitä nauraen kertoessa otetaan kontrolli tapahtuneesta itselle ja päästetään tietoisesti irti häpeästä. Ei se elämä niin vakavaa ole.

   Lainaa

  26. Särmikäs oliivi 25.6.2021 11:47
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Jokupoika: En tajuu tällasia ihmisiä, jotka laittaa kuvan vastaavanlaisista tilanteista facebookiin. On tosi noloa, jos muutama vieras näkee naisella dildon, mutta se ei ole yhtään noloa, että laittaa tuon kuvan sadoille, kenties tuhansille ihmisille nähtäväksi.
   Mitä noloa tuossa on? Sattumus, jollaisia ihmiset nyt jakavat muutenkin

   Lainaa

  27. Pahamaineinen leopardi 25.6.2021 17:30
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Mulla on samanlainen puuseppä kuin Eilalla, ollut jo seitsemän vuotta. Tosi hyvä puuseppä, aion pitää tän.

   Lainaa

  28. Epämukava kivi 26.6.2021 4:53
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   Olipa harvinaisen huonoja kaikki. Ei jatkoon

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Riialle tiedoksi, samoin toimii lähes kaikki sairaanhoitajat ja lääkärit. Eikä tietenkään tarkoita pahaa. Nimim kokemusta on

   Lainaa

  30. Kiltti lammas 27.6.2021 23:14
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Maineikas raparperi: Mitä noloa on seksileluissa?
   No eihän petiasiat nyt hirveästi vieraille kuulu :D

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Maineikas raparperi: Mitä noloa on seksileluissa?
   No eihän se nyt se pointti ollut? Vaan se, että eka itketään ku pari kaveria on nähnyt ja hävettää. Mut se ei sitte muka hävetä ku koko internet näkee?

   Lainaa

  32. Rottanpää 29.6.2021 10:42
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Vammattomat tuntuu muuten ottavan tuollaiset Riian kaltaiset kömmit paljon useammin vakavammin, kuin vammaiset itse. :D Oon monta kertaa kuullut tarinoita, joissa esim. näkevä on tokaisuut sokealle "nähdään", "ihana nähdä" tms. vastaavaa, josta tämä näkevä on sitten ollut ihan hirveän häpeissään. Yleensä sokeat eivät kuitenkaan itse ajattele tilanteesta mitään sen kovin kummoisempaa. (Varsinkin mun esimerkin kaltaisissa tapauksissa, joissa kyseessä on ihan tavallinen fraasi, jonka perimmäinen merkitys ei edes ole kirjaimellinen. Ne fraasit saattaa jopa olla vammaisen omassakin käytössä.) Ehkä ero johtuu osittain siitä, että vamma on vammaiselle itselleen ihan tavallinen osa arkea, mutta vammattomalle ei, eikä tämä siksi ihan osaa suhtautua siihen samalla tavalla luontevasti? Vammaton sitten tekee helposti päässään kärpäsestä härkäsen ja nolostuu ehkä ihan turhaan. Jos osaa pahoitella ja ehkä vielä vähän nauraakin itselleen, niin ei tällaisten Riian tapaisten kömmien takia tarvitse yleensä niin kamalasti häpeillä. Ihan rehti "Eiku joo sulla onkin vaan yksi käsi, anteeks! :D Oon niin tottunut kysymään joka asiakkaalta, että tulee näköjään ihan automaatiolla." -tyyppinen pahoittelu/tokaisu riittää yleensä ihan hyvin. (Eikä jälkimmäistäkään osaa välttämättä tarvitse, yksikätinen on varmaan kokenut saman ennenkin ja tietää kysymyksen automaattisuuden kyllä ihan sanomattakin.) Vaikka toki, onhan häpeä aina pohjimmiltaan nolostujan oman pään sisäinen juttu. Mutta koska se silti liittyy jollain tavalla muihin ihmisiin, heidän kuviteltuihin reaktioihin tms., niin voi silti olla helpotavaa kuulla, etteivät vammaiset yleensä ota vammaansa niin haudanvakavasti. Tunkeilevat kysymykset, alentuvuus, avustalle puhuminen (vammaiselle itselleen puhumisen sijaan) ovat esimerkkejä oikeista ongelmista ja loukkaavasta käytöksestä, mutta puhekieliset fraasit*, totutut kysymykset/automaattiset työrutiinit ym. ovat ihan toinen juttu. (*Totuttu fraasi/sanonta voi toki myös olla loukkaava, jos se itsessään sisältää loukkaavia asenteita/implikaatioita. Esim. se, kuinka jotkut vieläkin käyttävät sanaa "vammainen" synonyyminä huonolle/ei-toivotulle ym. Mutta jos olet vaikkapa matkassa pyöratuolikäyttäjän kanssa, niin kiireen ilmaiseminen sanomalla "Kohta pitää jo juosta!" ei sen sijaan ole loukkaavaa. :D)

   Lainaa

  33. Kunniakas harakka 4.7.2021 22:01
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kuulin kerran yhdeltä hoitajalta hyvän tarinan. Päivystykseen oli tullu nainen aika nolona. Oli masturboiessaan saanut idean, laittaa lasten pilttipurkin pyllyyn. Saivat sen pois jotenkin sieltä, lääkärin ja parin hoitajan avulla. Seuraavana päivänä näistä hoitajista vanhempi oli ihmetellyt toiselle, kuinka hän oli miettinyt koko illan kuinka se nainen oli onnistunut syömään pilttipurkin ehjänä. En tiedä onko tarina totta.

   Lainaa

  34. Syötävä vesimeloni 5.7.2021 18:14
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kunniakas harakka: Kuulin kerran yhdeltä hoitajalta hyvän tarinan. Päivystykseen oli tullu nainen aika nolona. Oli masturboiessaan saanut idean, laittaa lasten pilttipurkin pyllyyn. Saivat sen pois jotenkin sieltä, lääkärin ja parin hoitajan avulla. Seuraavana päivänä näistä hoitajista vanhempi oli ihmetellyt toiselle, [...]
   Joko tarina on keksitty tai sitten vanhempi hoitsu yritti älyttää nuorempaa. Ei nuo mitenkään harvinaisia ole, että sieltä rektumista kaivetaan esineitä. Ja se miten niitä sinne joutuu, kerrotaan kyllä jo ennen ensimmäistäkään työtuntia.

   Lainaa

  35. Karmia maito 6.7.2021 12:29
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ella on ihku! T: setämies.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: amputoitu, kirjoitusvirhe, kuva, käsi, oikeinkirjoitus, pilkut, plaza, puuseppä, verikoe, verinäyte, vieraat, yksi käsi