Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kimppakyyti, osa 22

Ovela keino saada ilmainen kyyti.
Suurenna näkymä
Kimppakyyti, osa 22

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Peeaa vadelma 24.6.2021 0:17
   Tulos: +378 (472 ääntä)
   Ei me olla tasa-arvoisia emmekä tule sitä koskaan olemaan

   Lainaa

  2. Tulos: +191 (233 ääntä)
   Daaaaaayyyuuumm gurl

   Lainaa

  3. Itse olen mies 24.6.2021 0:37
   Tulos: +537 (611 ääntä)
   Emme ole tasa-arvoisia, se on totta. Naisillakin on omat luontaisetunsa, joista esim. ilmainen autokyyti kelpaisi usein minullekin. Toisaalta on myös mukavaa, ettei minun tarvitse juurikaan pelätä sellaista vaihtoehtoa, että kyyditsijä sattuisi olemaan lääppijä saati pahempaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +524 (530 ääntä)
   Naisille irtoaa enemmän kyytejä kyllä ihan täysin väärästä syystä. En ihmettelisi jos joutuvat kimppakyytejä etsiessä miettimään että onko kuski mukava ulkoisten ominaisuuksien vuoksi.

   Lainaa

  5. Tulos: +154 (176 ääntä)
   Toivottavasti Mikon idea leviää viruksen lailla salaliittoteoriapiireissä. Se on monta kärpästä yhdellä iskulla.

   Lainaa

  6. Primööri mango 24.6.2021 1:24
   Tulos: +432 (452 ääntä)
   Terolle pisteet huumorintajusta ja suoraselkäisyydestä, vaikka joutuikin lievästi huijatuksi.

   Lainaa

  7. Itse olen antimies 24.6.2021 2:46
   Tulos: +458 (488 ääntä)
   Itse olen mies: Emme ole tasa-arvoisia, se on totta. Naisillakin on omat luontaisetunsa, joista esim. ilmainen autokyyti kelpaisi usein minullekin. Toisaalta on myös mukavaa, ettei minun tarvitse juurikaan pelätä sellaista vaihtoehtoa, että kyyditsijä sattuisi olemaan lääppijä saati pahempaa.
   Pervoilla taka-ajatuksilla höystettyjen röykäleiden objektina olo ei ole luontaisetu. Ilmaista kun ei ole olemassa.

   Lainaa

  8. Tulos: +223 (233 ääntä)
   Se on muuten jännä tuo ilmiö, että miehet ottavat helpommin naispuolisia liftareita ym. Äkkiseltään ajattelisi, että havitellaan seksiä, mutta ei se aina sitä ole. Olen itse naisena liftannut jonkin verran, ja muistan, kun eräskin täysin asiallinen mieskuski mainitsi, ettei hän kyllä miespuolista olisi ottanut kyytiin. En muista, miten asia tuli puheeksi. Kun kysyin, miksi ei, niin ei hän osannut sitä selittää. "En mä tiedä. Niistä vain jotenkin ajattelee, että menköön millä menee." Saisiko siitä naiselle avun tarjoamisesta jotain vanhakantaista tosimiesvibaa?

   Lainaa

  9. Tornipöllö 24.6.2021 3:40
   Tulos: +452 (460 ääntä)
   Aikamoinen salapoliisi saa kyllä olla, että osaa "lukea rivien välistä" että kysymys "Oisko kukaan menossa Vaasan suuntaan?" tarkoittaakin "Panettaa, tahdon naista." Vai onko tämä jotain setämiesten omaa koodikieltä?

   Lainaa

  10. Tyyni tonttu 24.6.2021 4:58
   Tulos: +296 (308 ääntä)
   Itse olen mies: Emme ole tasa-arvoisia, se on totta. Naisillakin on omat luontaisetunsa, joista esim. ilmainen autokyyti kelpaisi usein minullekin. Toisaalta on myös mukavaa, ettei minun tarvitse juurikaan pelätä sellaista vaihtoehtoa, että kyyditsijä sattuisi olemaan lääppijä saati pahempaa.
   Niin no, luontaisedut ja luontaisedut. 
   Toki jotkut tämmösiä käyttää hyödykseen, eikä välttämättä tajua saati halua tajuta mitä nämä tapaukset liian usein haluaa.
   Ite iha pari viikkoa takaperin juttelin naispuoleisen kaverin kanssa ja se harmitteli pitkiä vuokra-asuntojonoja kunnan asuntohin.
   Kuitenkin tiesin hänen olevan vakavarainen ja kysyin et eikö yksityiseltä puolelta asuntoja saa ihan päivien varoitusajalla, hän sanoi et sais, mut ei viitsi niitä enää niitä etsiä koska kyselyitä tehdessä alkaa aina muutaman tunnin kuluttua kaiken maailman lääh puuh-miehet pommittamaan "ilmaisia" asuntoja ja suoratoistopalvelut kylkeen, kunhan suostuu viettämään aikaa vuokranantajan kanssa.
   Että semmoset luontaisedut, oman turvallisuuden takia mielummin asuu vaihtelevassa kunnossa olevassa kunnan neukkukuutiossa, kuin että hakisi yksityiseltä asuntosijoittajalta uudenkarhean, ilmastoidun asunnon.

   Lainaa

  11. King Arthur 24.6.2021 8:15
   Tulos: +336 (344 ääntä)
   Ei se kauhean edukkaalta tunnu siinä kohtaa kun koet toisen pitävän velallisena seksiin. Sitä on jatkuvasti fyysisessä vaarassa niiden ilmaisten etujen kanssa. Ihan vain drinkin hyväksyminen baarissa voi johtaa eriskummallisiin selkkauksiin.

   Lainaa

  12. Spesifi orava 24.6.2021 8:17
   Tulos: +297 (301 ääntä)
   Tyttölasten lapsuuskin loppuu liian pian kun humalaiset setämiehet tekee kyseenalaisia eleitä 12-vuotiaalle lapselle. Nimimerkillä Tallinnan risteily.

   Lainaa

  13. Tulos: +294 (294 ääntä)
   Just Laurin kaltaisten tyyppien takia saa olla jatkuvasti hieman varuillaan. On meinaan oikeasti aika pelottavaa, että jonkun mielestä "Oisko kukaan menossa Vaasan suuntaan?" selkeästi tarkoittaakin "rivien välistä" kauniin neidon kyyditsemistä ja ties mitä muuta.

   Lainaa

  14. Tulos: +36 (58 ääntä)
   traumcity: Toivottavasti Mikon idea leviää viruksen lailla salaliittoteoriapiireissä. Se on monta kärpästä yhdellä iskulla.
   Mitä enemmän "omilla aivoilla ajattelevia, tuhansien tutkijoiden tekemiä tutkimuksia vasemmalla kädellä kumoavia joka alan asiantuntijoita" meillä on, sitä enemmän he saavat tuhoa aikaan meidän "lampaiden" keskuudessa. Sekä tautia levittämällä, kyseenalaisia parannuskeinoja tarjoamalla sekä käännyttämällä ihmisiä uskomaan zombeina kaiken maailman pseudotiedettä, he saavat mukana sellaisiakin kärpäsiä joiden menetys on turhaa eikä ainakaan vähennä hörhöjen luomia ongelmia.

   Lainaa

  15. Korvaamaton kookos 24.6.2021 9:41
   Tulos: +77 (89 ääntä)
   Miksi Tero ei voi kyytiin ottaa miestä? Lauri ei ota kyytiin kuin nuoria ja nättejä, laittaisi ikähaarukan myös ilmoitukseen, mistä sitä muuten tietää onko joku Laurille nuori vai vanha.. En itse koskaan uskaltaisi mennä tuntemattoman miehen kyytiin. Tai ehkä koirani kanssa jos se saa matkustaa takapenkillä minun vieressäni.

   Lainaa

  16. Kullattu kameli 24.6.2021 9:53
   Tulos: +99 (99 ääntä)
   Tyyni tonttu: Niin no, luontaisedut ja luontaisedut.  Toki jotkut tämmösiä käyttää hyödykseen, eikä välttämättä tajua saati halua tajuta mitä nämä tapaukset liian usein haluaa.Ite iha pari viikkoa takaperin juttelin naispuoleisen kaverin kanssa ja se harmitteli pitkiä vuokra-asuntojonoja kunnan [...]
   mitä jos ottaisi yhteyttä välittäjään? niillä on yleensä tarjolla asuntoja ilman läähpuuhmiehiä

   Lainaa

  17. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Toj Karin: Mitä enemmän "omilla aivoilla ajattelevia, tuhansien tutkijoiden tekemiä tutkimuksia vasemmalla kädellä kumoavia joka alan asiantuntijoita" meillä on, sitä enemmän he saavat tuhoa aikaan meidän "lampaiden" keskuudessa. Sekä tautia levittämällä, kyseenalaisia parannuskeinoja tarjoamalla sekä [...]
   Mä en silti usko että me mitään uusia Newtoneita tai Dawkinseja menetetään.

   Lainaa

  18. Takkuinen hilleri 24.6.2021 11:25
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Terosta tulee mieleen Terojen koettelemus -niminen video. On rankkaa olla Tero.

   Lainaa

  19. Maineikas raparperi 24.6.2021 12:10
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Peeaa vadelma: Ei me olla tasa-arvoisia emmekä tule sitä koskaan olemaan
   Ei se estä pyrkimästä tasa-arvoon. Yhdenvertaisia olemmekin jo perustuslain ja ihmisoikeussopimusten mukaan.

   Lainaa

  20. Römäkkä panda 24.6.2021 12:15
   Tulos: +85 (99 ääntä)
   Olen mies. En koskaan ota liftareita kyytiin, mutta jos tekisin sääntöön poikkeuksen, tekisin sen naisen kohdalla. On tilastollisesti todennäköisempää, että liftari onkin ryöstäjä/murhaaja/muu sekopää, mikäli tämä on mies. Kimppakyytiryhmiä en harrasta, mutta soveltaisin ehkä niissäkin samaa periaatetta. Fuck me, right?

   Lainaa

  21. Harmaa kivi 24.6.2021 12:19
   Tulos: +31 (51 ääntä)
   traumcity: Mä en silti usko että me mitään uusia Newtoneita tai Dawkinseja menetetään.
     Menetetään. Tässä taudissa kun on se paha puoli, että se tarttuu. Jos joku haluaa juoda hopeavettä ja syödä alumiinifoliota niin ihan vapaasti, geenipooli puhdistuu. Mutta mitä enemmän on reikäpäitä tartuttajia, sitä todennäköisemmin joku aivan viaton riskiryhmäläinen saa kuolemantaudin.
     Mitä kyytiläisiin tulee, itsekin huolin vain naisia (tai tuttuja miehiä). XX-kromosomin "luontaisetuihin" kun kuuluu haluttomuus olla suljetussa tilassa, edes omassa autossa, vieraan miehen kanssa.

   Lainaa

  22. Mieletön persikka 24.6.2021 12:46
   Tulos: +61 (61 ääntä)
   Mikon muihin vaatimuksiin en nyt puutu, mutta hyvä, että hakee nimenomaan kortillista kuskia.

   Lainaa

  23. Itselatautuva persoona 24.6.2021 12:55
   Tulos: +107 (113 ääntä)
   Mukavaa ettei naisena voi ottaa kimppakyytejä fb:stä kuten miehet, koska selvästi todennäköisesti se kyydin antaja odottaa matkalta luontaisetuja. Mitenköhän käy jos kieltäytyy, jätetäänkö vain matkan varrelle korpeen vai tuleeko pahoinpitely?

   Lainaa

  24. Tulos: +30 (32 ääntä)
   traumcity: Mä en silti usko että me mitään uusia Newtoneita tai Dawkinseja menetetään.
   Totta. Mutta tyhmälle pystyy opettamaan keinoja päästä tyhmyydestä eroon. Toisaalta yhtä helposti heidät saa käännytettyä hardcore-hörhöiksikin jotka ovat idiootteja ja tyhmiä täysin omasta halustaan. Mieluummin ensimmäinen kuin jälkimmäinen. Mulla on eräs kaveri alkanut kääntymään hörhöjen, foliohattujen ja pseudotieteilijöiden puolelle ja voin kertoa että se aiheuttaa pääkipua monelle muullekin kuin vain minulle. Lisäksi voi olla potentiaalisesti vaarallinen mikäli alkaa tuputtamaan kaiken maailman hopeavesiä ja valkaisuaineita parannuskeinoina kaikkeen.

   Lainaa

  25. Tulos: -12 (30 ääntä)
   Harmaa kivi:   Menetetään. Tässä taudissa kun on se paha puoli, että se tarttuu. Jos joku haluaa juoda hopeavettä ja syödä alumiinifoliota niin ihan vapaasti, geenipooli puhdistuu. Mutta mitä enemmän on reikäpäitä tartuttajia, sitä todennäköisemmin joku aivan viaton riskiryhmäläinen saa kuolemantaudin.   Mitä [...]
   Eiköhän ne riskiryhmäläiset ja kaikki muutkin normaalilla järjellä vakiovarustetut ota sen rokotteen kuitenkin.

   Lainaa

  26. Tulos: -16 (34 ääntä)
   Römäkkä panda: Olen mies. En koskaan ota liftareita kyytiin, mutta jos tekisin sääntöön poikkeuksen, tekisin sen naisen kohdalla. On tilastollisesti todennäköisempää, että liftari onkin ryöstäjä/murhaaja/muu sekopää, mikäli tämä on mies. Kimppakyytiryhmiä en harrasta, mutta soveltaisin ehkä niissäkin samaa periaatetta. Fuck me, right?
   Aika spesifi tutkimus, en nyt suorilta epäile koska miehet yliedustavat kaikissa väkivaltarikostilastoissa, mutta oisko silti linkkiä antaa tutkimukseen?

   Lainaa

  27. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Kyöpeli: Se on muuten jännä tuo ilmiö, että miehet ottavat helpommin naispuolisia liftareita ym. Äkkiseltään ajattelisi, että havitellaan seksiä, mutta ei se aina sitä ole. Olen itse naisena liftannut jonkin verran, ja muistan, kun eräskin täysin asiallinen mieskuski mainitsi, ettei hän kyllä miespuolista [...]
   Isäni kertoi olleensa 1960-luvun lopussa liftaamassa. Samalla tiellä oli myös kolme hyvännäköistä nuorta naista liftaamassa. Isäni käveli heistä muutaman kymmenen metrin päästä pidemmälle. Pian tulikin rekka jonka kuski huomasi naiset ja alkoi jarruttaa. Suuresta nopeudesta johtuen rekka kuitenkin kulki suoraan naisten ohi ja pysähtyi vasta isäni kohdalle. Isäni noustessa kyytiin rekkakuski kertoi halunneensa mieluummin ne naiset. Isäni vastasi että nyt sait sitten hänet, eikä sen rekan nupin kyytiin olisi kolmea liftaria mahtunut muutenkaan.

   Lainaa

  28. Värisevä persoona 24.6.2021 14:32
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   No en Mikon kyytiin edes haluaisikaan, joten win-win

   Lainaa

  29. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Peeaa vadelma: Ei me olla tasa-arvoisia emmekä tule sitä koskaan olemaan
   Jos viittaat viimeiseen, niin mielestäni kyse ei ole tasa-arvosta; kyllä tasa-arvoisessakin maailmassa ihmiset haluaa joitain asioita enemmän kuin toisia, ja sen asian salliminen kaikille edellyttää juurikin muun muassa tasa-arvoa.

   Lainaa

  30. Tulos: +82 (82 ääntä)
   Kyöpeli: Se on muuten jännä tuo ilmiö, että miehet ottavat helpommin naispuolisia liftareita ym. Äkkiseltään ajattelisi, että havitellaan seksiä, mutta ei se aina sitä ole. Olen itse naisena liftannut jonkin verran, ja muistan, kun eräskin täysin asiallinen mieskuski mainitsi, ettei hän kyllä miespuolista [...]
   Veikkaan myös, että naisia pidetään jotenkin vähemmän harmia aiheuttavana, ihan tiedostamattakin. Onhan se aina vähän riski ottaa joku tuntematon autoosi. Miehet etenkin varmaan ajattelevat, etteivät naiset yritä esim. ryöstää ja vaikka yrittäisivätkin, niin heille pärjää fyysisesti.

   Lainaa

  31. King Arthur 24.6.2021 16:29
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   traumcity: Aika spesifi tutkimus, en nyt suorilta epäile koska miehet yliedustavat kaikissa väkivaltarikostilastoissa, mutta oisko silti linkkiä antaa tutkimukseen?
   FBI:n sivuilla on väkivaltatikollisuuden sukupuolijaosta tilastotietoa. Jos nyt jenkkiläinen kelpaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Kyöpeli: Se on muuten jännä tuo ilmiö, että miehet ottavat helpommin naispuolisia liftareita ym. Äkkiseltään ajattelisi, että havitellaan seksiä, mutta ei se aina sitä ole. Olen itse naisena liftannut jonkin verran, ja muistan, kun eräskin täysin asiallinen mieskuski mainitsi, ettei hän kyllä miespuolista [...]
   Meillä ainakin poikakaveri karttaa miehiä arvaamattomuuden takia. Kerran yksi (viimeinen) miespuolinen liftari oli alkanut hakata ovea ja huutaa, että pitää ajaa nopeammin. Sitä ennen yksi oli kussut (kyllä) autoon.
   Naiset on istuneet nätisti kyydissä ja jutelleet mukavia, saattaneet jopa tarjota evästä. 

   Lainaa

  33. Vetskariton ananas 24.6.2021 17:55
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Jos omistaisin ajokortin ja auton niin teoriassa saattaisin ennemmin antaa kyydin naiselle kuin miehelle. Eihän se sukupuoli määrittele ihmistä mitenkään, mutta silti aivoissani on seksistinen ajatus siitä että tuntematon nainen olisi "turvallisempi" matkakumppani kuin tuntematon mies. En tiedä ottaisinko mistään pientareelta ketään kyytiin mutta siis jos miettii noita facebook-ryhmiä esimerkiksi.

   Lainaa

  34. Pehmeä jänis 24.6.2021 18:42
   Tulos: -121 (125 ääntä)
   Spesifi orava: Tyttölasten lapsuuskin loppuu liian pian kun humalaiset setämiehet tekee kyseenalaisia eleitä 12-vuotiaalle lapselle. Nimimerkillä Tallinnan risteily.
   Nojaa vahva veikkaus että ne 12 vuotiaat oo ekaa kertaa nunnaa munkki luosterissa muutenkin kyseiset reisut alaikästen kanssa on hieman kyseenalaista ku kuitenkin ryyppääminen on se idea siinä..

   Lainaa

  35. Tulos: +97 (113 ääntä)
   Siis naiset pelkää vuokrata yksityisiltä ja tulla kimppakyytiin miehen autoon? En tiennyt tätä, tai siis tän laajuutta, oksettaa. Ja yhä jotkut setämiehet selittää, että #metoo on paskaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +98 (98 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nojaa vahva veikkaus että ne 12 vuotiaat oo ekaa kertaa nunnaa munkki luosterissa muutenkin kyseiset reisut alaikästen kanssa on hieman kyseenalaista ku kuitenkin ryyppääminen on se idea siinä..
   Se, että ne 12-vuotiaat olisivat kohdanneet tuollaista jo jossain muualla aiemminkin vain vahvistaa alkuperäisen kommentin pointtia, ei kumoa sitä. Huolestuttavaa on se, että joku setä/miesikäinen lähestyy 12-vuotiasta yhtään missään kyseenalaisin elkein. Itse olen myös ollut Tallinnan risteilyllä vain lapsena, idea oli mennä Tallinnaan risteilyaluksella. Vanhemmat selvinpäin tai max. yksi kalja ruokajuomana.

   Lainaa

  37. Tulos: +25 (25 ääntä)
   King Arthur: FBI:n sivuilla on väkivaltatikollisuuden sukupuolijaosta tilastotietoa. Jos nyt jenkkiläinen kelpaa.
   Joo en siis tätä epäile, tässä kävi vaan niin että luin vähän aasisti tuon viestin johon vastasin. Eli että olisi tutkittu kuinka paljon todennäköisempää on joutua miespuolisen liftarin murjomaksi vrt naispuolisen.

   Lainaa

  38. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Mikko, aivan ihanaa! ❤️ Just tällaista avarakatseista hengenheimolaista just oon etsinytkin kirppiskimppakyydeille! Vanhanajan herrasmies, jota ei haittaa, että mulla on ilmateitse leviävät korona, tuberkuloosi, influenssa, tuhkarokko (koska vitut rokotuksista, luonto korjaa heikot) ja hyppykuppa. Voidaan yhdessä etsiä kirpparilta ekan painoskerran Mein Kampfia ja Linkolan opuksia. 🫂

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (25 ääntä)
   Itsekin mieluummin otan kyytiin naisia ihan vaan oman turvallisuudentunteen takia, vaikka en ketään aiokaan ahdistella tai lääppiä. Ei tän nyt kovin ihmeellinen konsepti pitäis olla. Sanotaan vaikka niin että oisin varmaan toiminut täsmälleen samoin kuin Tero.

   Lainaa

  40. Kranttu sohvaperuna 25.6.2021 3:18
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Pasilta erittäin hyvin sanottu viimesessä.. :D

   Lainaa

  41. Tahdistamaton keiju 25.6.2021 4:02
   Tulos: +13 (29 ääntä)
   En menis Teron kyytiin edes miehenä, selvä limanuljaska hänkin kun ei olisi miehelle edes tarjonnut kyytiä.

   Lainaa

  42. Tahdistamaton keiju 25.6.2021 4:03
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Kranttu sohvaperuna: Pasilta erittäin hyvin sanottu viimesessä.. :D
   Ei ollut viimeinen edes.

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Tornipöllö: Aikamoinen salapoliisi saa kyllä olla, että osaa "lukea rivien välistä" että kysymys "Oisko kukaan menossa Vaasan suuntaan?" tarkoittaakin "Panettaa, tahdon naista." Vai onko tämä jotain setämiesten omaa koodikieltä?
   "Vaasa" on tuossa se koodisana

   Lainaa

  44. Itseasiassa 25.6.2021 10:30
   Tulos: +68 (72 ääntä)
   Kyöpeli: Se on muuten jännä tuo ilmiö, että miehet ottavat helpommin naispuolisia liftareita ym. Äkkiseltään ajattelisi, että havitellaan seksiä, mutta ei se aina sitä ole. Olen itse naisena liftannut jonkin verran, ja muistan, kun eräskin täysin asiallinen mieskuski mainitsi, ettei hän kyllä miespuolista [...]
   Joskus luin testitilanteesta, jossa nainen kantoi isoa laukkua portaita ylös. Testissä oli 2 naista, toinen heistä selvästi raskaana. Useammin miehet auttoivat naista, joka ei ollut raskaana. Tästä oltiin päätelty, että takaraivossa on aina mahdollisuus pariutumiseen tai paritteluun, raskaana olevan kanssa kun todennäköisyys on aika pieni. Mutta ajatellen kumpi sitä apua olisi todellisuudessa tarvinnut, niin eipä noita auttajia ihan sankareiksi voi kutsua.

   Lainaa

  45. Itseasiassa 25.6.2021 11:37
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   traumcity: Eiköhän ne riskiryhmäläiset ja kaikki muutkin normaalilla järjellä vakiovarustetut ota sen rokotteen kuitenkin.
   Ei kaikki riskiryhmäläiset voi ottaa rokotetta. Itse en ole edes riskiryhmässä, mutta muun sairauden vuoksi odotan vieläkin tietoa, voinko ottaa rokotteen. Jos nyt vielä tänä vuonna lääkäri jo osaisi kertoa.

   Lainaa

  46. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Pasi < 3

   Lainaa

  47. Itseasiassa 25.6.2021 11:44
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nojaa vahva veikkaus että ne 12 vuotiaat oo ekaa kertaa nunnaa munkki luosterissa muutenkin kyseiset reisut alaikästen kanssa on hieman kyseenalaista ku kuitenkin ryyppääminen on se idea siinä..
   Ihanko tosissaan vierität nyt syyn jonkun risteilyn humalaisten setämiesten irstaista vinkkailusta lapselle johonkin muuhun kuin sen aikuisen miehen niskoille? Lapsen seksuaalinen häirintä on kaikessa moraalittomuudessaan myös rikos.

   Lainaa

  48. Harteeton mato 25.6.2021 13:23
   Tulos: -50 (74 ääntä)
   Itsekin viihdyn mieluummin naisten seurassa kuin miesten (olen siis miespuolinen, onnellisesti naimisissa oleva) ja täytyy kyllä todeta että onneksi suurin osa naisista EI ole tähän mokaan kommentoivien kaltaisia hysteerikkoja, jotka kuvittelevat "pervot taka-ajatukset" automaattisesti miehille, jotka viihtyvät naisseurassa. Kertoo kyllä noista naisista enemmän kuin niistä miehistä, joita he nimenomaan kuvittelevat olevan olemassa. Mätämunia on molemmissa sukupuolissa, mutta turha kuvitella että kaikki tai edes suurin osa olisi jonkun paskahousuahdistelijan kaltaisia. Ja itse tiedän että kaikki tai edes suuri osa naisistakaan ei onneksi ole kommentteihin oksentavien kaltaisia.

   Lainaa

  49. Anteeksi mitä 25.6.2021 16:53
   Tulos: +39 (47 ääntä)
   Naiset kuvittelee että seksin perässä olevat miehet antavat "ilmaisia" kyytejä? Kommentoit postaukseen jossa juuri näkee kiinni jääneitä setämiehiä ja kommenttiosiossa naisia jotka kertoo kokemuksiaan setämiehistä :--D 
   Harteeton mato: Itsekin viihdyn mieluummin naisten seurassa kuin miesten (olen siis miespuolinen, onnellisesti naimisissa oleva) ja täytyy kyllä todeta että onneksi suurin osa naisista EI ole tähän mokaan kommentoivien kaltaisia hysteerikkoja, jotka kuvittelevat "pervot taka-ajatukset" automaattisesti miehille, [...]

   Lainaa

  50. Roisi vihannes 25.6.2021 19:03
   Tulos: -43 (57 ääntä)
   Anteeksi mitä: Naiset kuvittelee että seksin perässä olevat miehet antavat "ilmaisia" kyytejä? Kommentoit postaukseen jossa juuri näkee kiinni jääneitä setämiehiä ja kommenttiosiossa naisia jotka kertoo kokemuksiaan setämiehistä :--D 
   Missä niitä kokemuksia setämiehistä on? Niinpä. Sitä kun on oikein hurmoksessa asiansa kanssa, niin tulee täysin sokeaksi ja kuvitelmat muuttuvat todeksi. Vai meinaatko että esim. tämä on sellainen "kokemus setämiehestä": "Mukavaa ettei naisena voi ottaa kimppakyytejä fb:stä kuten miehet, koska selvästi todennäköisesti se kyydin antaja odottaa matkalta luontaisetuja. Mitenköhän käy jos kieltäytyy, jätetäänkö vain matkan varrelle korpeen vai tuleeko pahoinpitely?" Selvästi todennäköisesti jotain tapahtuu = setämieskokemus? Laita sinä nyt niitä setämieskokemuksia näistä kommenteista muutama tuohon esille, niin katsellaan että kuinka monta oikeaa kokemusta sieltä sitten löytyykään =) Vai kävikö niin että tuli vähän liioteltua omien fantasioiden kanssa?

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Tyyni tonttu: Niin no, luontaisedut ja luontaisedut.  Toki jotkut tämmösiä käyttää hyödykseen, eikä välttämättä tajua saati halua tajuta mitä nämä tapaukset liian usein haluaa.Ite iha pari viikkoa takaperin juttelin naispuoleisen kaverin kanssa ja se harmitteli pitkiä vuokra-asuntojonoja kunnan [...]
   Se on naispuolinen, ei puoleinen.
   Mistä te ootte keksineet edes ton sanan?

   Lainaa

  52. Mädäntynyt hiiri 26.6.2021 12:58
   Tulos: -24 (34 ääntä)
   Irvikisu: Se on naispuolinen, ei puoleinen.Mistä te ootte keksineet edes ton sanan?
   Kumpikin käytössä puhekielessä. Näsäviisastelija sen sijaan antaa aina idiootin kuvan itsestään.

   Lainaa

  53. Raudaton perhonen 27.6.2021 13:41
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nojaa vahva veikkaus että ne 12 vuotiaat oo ekaa kertaa nunnaa munkki luosterissa muutenkin kyseiset reisut alaikästen kanssa on hieman kyseenalaista ku kuitenkin ryyppääminen on se idea siinä..
   Olet idiootti.

   Lainaa

  54. Raudaton perhonen 27.6.2021 13:51
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Roisi vihannes: Missä niitä kokemuksia setämiehistä on? Niinpä. Sitä kun on oikein hurmoksessa asiansa kanssa, niin tulee täysin sokeaksi ja kuvitelmat muuttuvat todeksi. Vai meinaatko että esim. tämä on sellainen "kokemus setämiehestä": "Mukavaa ettei naisena voi ottaa kimppakyytejä fb:stä kuten miehet, koska [...]
   Alaikäisenä liftattiin kaverin kanssa ukkoautoon, jossa oli hyvin tiivis tunnelma. Kun en suostunut käpälöitäväksi, meinasivat jättää meidät tien varteen (pakkasyö). Vetivät kuitenkin perille asti kun huomautin heitteillejätöstä, sekä luettelin auton rekkarin ulkoa. Kerran kieltäydyin jatkokyydistä kun ehtona olikin: "Jos saan naida". Yksi käpälöinti ja raiskausuhkailu tapahtui kyydistä pois jäännin yhteydessä. Kerran setämies kysyi : "mIten uskalsitte tulla kyytiin, entä jos hän onkin raiskaaja. No, en kuitenkaan oo, hehheh."  Ja muita kokemuksia, ei viitsi kaikkea luetella.

   Lainaa

  55. Hämärä maahinen 27.6.2021 14:05
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Kyöpeli: Se on muuten jännä tuo ilmiö, että miehet ottavat helpommin naispuolisia liftareita ym. Äkkiseltään ajattelisi, että havitellaan seksiä, mutta ei se aina sitä ole. Olen itse naisena liftannut jonkin verran, ja muistan, kun eräskin täysin asiallinen mieskuski mainitsi, ettei hän kyllä miespuolista [...]
   Osittain myös turvallisuus kysymys miehillekin, vaikkei sitä oikein haluta myöntää. Itselleenkin sen myöntäminen että miettii turvallisuutta on vaikeaa toksisen maskuliinisuuden takia. Naiset todennäköisemmin aiheuttaa vähemmän ongelmia ja jos aiheuttavat niin miehellä yleensä jonkinlainen etu tilanteessa.

   Lainaa

  56. King Arthur 28.6.2021 1:52
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   traumcity: Joo en siis tätä epäile, tässä kävi vaan niin että luin vähän aasisti tuon viestin johon vastasin. Eli että olisi tutkittu kuinka paljon todennäköisempää on joutua miespuolisen liftarin murjomaksi vrt naispuolisen.
   Juh tsorge, luin ehkä vähän aasisti viestin myös. Mutta tuli sitten mainittua mistä tietoa saa.

   Lainaa

  57. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Nimi: Se, että ne 12-vuotiaat olisivat kohdanneet tuollaista jo jossain muualla aiemminkin vain vahvistaa alkuperäisen kommentin pointtia, ei kumoa sitä. Huolestuttavaa on se, että joku setä/miesikäinen lähestyy 12-vuotiasta yhtään missään kyseenalaisin elkein. Itse olen myös ollut Tallinnan risteilyllä [...]
   >setä miesikäinen
   senkin seksistinen paska
   t: 12 vuotianaa pelkästään känniset puumanaiset lähenteli ja hiplas ilman lupia

   Lainaa

  58. Tylppä pelikaani 29.6.2021 3:32
   Tulos: -27 (33 ääntä)
   Harmaa kivi:   Menetetään. Tässä taudissa kun on se paha puoli, että se tarttuu. Jos joku haluaa juoda hopeavettä ja syödä alumiinifoliota niin ihan vapaasti, geenipooli puhdistuu. Mutta mitä enemmän on reikäpäitä tartuttajia, sitä todennäköisemmin joku aivan viaton riskiryhmäläinen saa kuolemantaudin.
   Koittakaa nyt pösilöt tajuta, että se rokote voi olla pahempi kuin se tauti ja se itse tauti ei ole mitenkään vaarallinen suurimmalle osalle.

   Lainaa

  59. Tylppä pelikaani 29.6.2021 3:35
   Tulos: -31 (33 ääntä)
   Tylppä pelikaani: Koittakaa nyt pösilöt tajuta, että se rokote voi olla pahempi kuin se tauti ja se itse tauti ei ole mitenkään vaarallinen suurimmalle osalle.
   No, okei, saahan sitä rokotteen ottaa jos se tuo lampaalle mielenrauhaa, mutta turha sitte itkeä jos tulee pahemmat haittavailkutukset kuin mahdollisesti sen taudin sairastaminen olisi ollut.

   Lainaa

  60. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Tylppä pelikaani: No, okei, saahan sitä rokotteen ottaa jos se tuo lampaalle mielenrauhaa, mutta turha sitte itkeä jos tulee pahemmat haittavailkutukset kuin mahdollisesti sen taudin sairastaminen olisi ollut.
   Aika monta ihmistä on kuollut koronaan mutta rokotteeseen ymmärtääkseni hyvin harva. Jo tämän pitäisi normaalijärkisellä antaa jotain osviittaa kumpi on parempi vaihtoehto. Riskit on molemmissa. Voit saada veritulpan (tms) rokotteesta tai voit maata viikkokausia koronan kourissa hengitysletkuissa vaikka olisit ns. perusterve. Riskejä on aina mutta niissä on jonkinlaiset prosentit olemassa ja näyttäisi vahvasti siltä että rokotteessa riskit on pienemmät. Tosin tämänkin logiikan saa pyörrettyä jollain "valtamedia valehtelee, yhyy, nönnönnöö, lampaat"-sepostuksella.

   Lainaa

  61. Kuuluisa kookos 29.6.2021 21:00
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   seppo: Aika monta ihmistä on kuollut koronaan mutta rokotteeseen ymmärtääkseni hyvin harva. Jo tämän pitäisi normaalijärkisellä antaa jotain osviittaa kumpi on parempi vaihtoehto. Riskit on molemmissa. Voit saada veritulpan (tms) rokotteesta tai voit maata viikkokausia koronan kourissa hengitysletkuissa [...]
   Itse juuri laskeskelin THL:n ja Fimean sivuilta, että koronaan kuolee tilastollisesti yli 300 kertaa todennäköisemmin kuin rokotteeseen. Eikä näitä rokotekuolemia ole edes vahvistettu rokotteesta johtuviksi.

   Lainaa

  62. Tosi leopardi 29.6.2021 21:16
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Roisi vihannes: Missä niitä kokemuksia setämiehistä on? Niinpä. Sitä kun on oikein hurmoksessa asiansa kanssa, niin tulee täysin sokeaksi ja kuvitelmat muuttuvat todeksi. Vai meinaatko että esim. tämä on sellainen "kokemus setämiehestä": "Mukavaa ettei naisena voi ottaa kimppakyytejä fb:stä kuten miehet, koska [...]
   Meinaatko, ettei naisilla ole omakohtaisia kokemuksia ahdistelevista miehistä? En taida tuntea yhtään naista, jota ei olisi jollain tavoin ahdisteltu. Omalla kohdallani perään huutelu ja törkeät ehdotukset alkoivat, kun olin kolmetoista. On myös käyty kiinni rintoihin ja takapuoleen, lähdetty seuraamaan ja käyttäydytty aggressiivisesti. Pahin kokemus on, kun yritettiin raiskata. Onneksi minulla oli kaveri mukana, yhdessä saatiin raiskari karkotettua uhkaamalla poliiseilla. Ei naisten varovaisuus mihinkään hatusta revittyihin mielikuviin perustu vaan ihan omaan elämänkokemukseen.

   Lainaa

  63. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Roisi vihannes: Missä niitä kokemuksia setämiehistä on? Niinpä. Sitä kun on oikein hurmoksessa asiansa kanssa, niin tulee täysin sokeaksi ja kuvitelmat muuttuvat todeksi. Vai meinaatko että esim. tämä on sellainen "kokemus setämiehestä": "Mukavaa ettei naisena voi ottaa kimppakyytejä fb:stä kuten miehet, koska [...]
   Se että sinä et tunne naisia joita olisi ahdisteltu ei tarkoita ettei niitä olisi.

   Lainaa

  64. Aliravittu gaselli 1.7.2021 17:08
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   foo: Se että sinä et tunne naisia joita olisi ahdisteltu ei tarkoita ettei niitä olisi.
   Siitähän tuossa ei tosiaan ollut edes kyse. Opettele ensin lukemaan. Sen jälkeen opi ymmärtämään lukemasi. Sitten vasta kommentoi, jos mielestäsi on vielä kommentoitavaa. Kiihkoilusi antaa sinusta typerän idiootin kuvan.

   Lainaa

  65. Aliravittu gaselli 1.7.2021 17:12
   Tulos: -10 (18 ääntä)
   Tosi leopardi: Meinaatko, ettei naisilla ole omakohtaisia kokemuksia ahdistelevista miehistä? En taida tuntea yhtään naista, jota ei olisi jollain tavoin ahdisteltu. Omalla kohdallani perään huutelu ja törkeät ehdotukset alkoivat, kun olin kolmetoista. On myös käyty kiinni rintoihin ja takapuoleen, lähdetty [...]
   Huoh. Niin. Siitähän tosiaan ei tuossa ollut kyse. Opettele sinäkin lukemaan ja ymmärtämään lukemasi. Kyse ei edes ollut ahdistelemisesta itsessään, vaan tietynlaisista ahdistelijoista. Edelleenkään niitä tarinoita ei näy yhtään, jota tuossa aiemmin joku ulisija väitti näissä kommenteissa olevan. Joo muakin on ahdisteltu kerran jos toisenkin ja sitten kävi niin ja näin, mutta onneksi kuitenkin sitä sun tätä, mikä ei kanssa liity tähän mitenkään mutta kerron sen kuitenkin.

   Lainaa

  66. Säväyttävä ahma 17.7.2021 10:12
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kyöpeli: Se on muuten jännä tuo ilmiö, että miehet ottavat helpommin naispuolisia liftareita ym. Äkkiseltään ajattelisi, että havitellaan seksiä, mutta ei se aina sitä ole. Olen itse naisena liftannut jonkin verran, ja muistan, kun eräskin täysin asiallinen mieskuski mainitsi, ettei hän kyllä miespuolista [...]
   Mun isä ajoi aikoinaan rekkaa ja se otti kaikki naisliftarit kyytiin ihan vaan siks ettei ne joudu jonkun raiskarin kyytiin :)

   Lainaa

  67. Katkaistu orja 30.7.2021 12:35
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Säväyttävä ahma: Mun isä ajoi aikoinaan rekkaa ja se otti kaikki naisliftarit kyytiin ihan vaan siks ettei ne joudu jonkun raiskarin kyytiin :)
   Tuo on hyvä. Missä vaiheessa ymmärsit että mistä on kyse?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autot, kimppakyydit, kyyti, lue rivien välistä, poikaystävä, salaliittoteoria