Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 493

Miksei edes itsepalvelukassalta saa varastaa?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 493

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. traumcity 4.5.2021 0:23
   Tulos: -75 (171 ääntä)
   Femari? Anyway mä olisin HBO Nordicin asemassa mainostanut että sarja perustuu suomensukuiseen sarjamurhaajaan mielummin. Vaikka se olikin lebari.

   Lainaa

  2. Nousematon kotieläin 4.5.2021 0:34
   Tulos: +139 (257 ääntä)
   Kuitilla aukeavat itsepalvelukassan portit on kyllä rasittavia. Just ehtinyt sen kuitin tunkea jonnekin ostoskassin pohjalle ennen kuin tajuaa tilanteen.

   Lainaa

  3. Ylväs riesa 4.5.2021 0:41
   Tulos: +338 (346 ääntä)
   Uskon, että maailmassa on tasan sama määrä ihmisiä jotka valittavat: a) siitä, että itsepalvelukassoilla ‘kytätään’ ja satunnaisesti tarkastetaan kuitit, koska “enhän minä ole mikään varas, onpas törkeää, en kyllä tule ikinä takaisin tähän kauppaan!” b) siitä, ettei itsepalvelukassoilla ole valvontaa, koska “ihan varmasti se naapurin Kaisa otti kolme banaania mutta punnitsi vaan kaksi, ja sen takia nousee taas hinnat, en kyllä tule ikinä takaisin tähän kauppaan!” (kunhan pitäisivät lupauksensa olla tulematta)

   Lainaa

  4. Kursivoitu ihminen 4.5.2021 0:58
   Tulos: -137 (273 ääntä)
   Kekkek. On se terminaalivaihetta lähenevä syöpä ihmisellä vaan helkkarin hauska läpändeeros. Kekkek. Substral. Ai että. Tai sitten joidenkin asioiden voisi kuitenkin antaa olla.

   Lainaa

  5. Tyyni tonttu 4.5.2021 1:05
   Tulos: +151 (155 ääntä)
   Nousematon kotieläin: Kuitilla aukeavat itsepalvelukassan portit on kyllä rasittavia. Just ehtinyt sen kuitin tunkea jonnekin ostoskassin pohjalle ennen kuin tajuaa tilanteen.
   Tai roskiin ja sit tajuaa portin edessä. :(
   Länsimaalaisen mielen ahdinko.

   Lainaa

  6. Tulos: +223 (235 ääntä)
   Kyllä kaupoista voisi poistaa henkilökunnan kokonaan. Kyttäävät siellä vaan ihmisiä aivan turhaan. En pidä myöskään ostoksistani maksamisesta, sen pitäisi olla vapaaehtoista ja optionaalista.

   Lainaa

  7. Košer ilves 4.5.2021 1:24
   Tulos: +137 (171 ääntä)
   Kursivoitu ihminen: Kekkek. On se terminaalivaihetta lähenevä syöpä ihmisellä vaan helkkarin hauska läpändeeros. Kekkek. Substral. Ai että. Tai sitten joidenkin asioiden voisi kuitenkin antaa olla.
   Nyt hei, ei vaan voinu mitään sille että tää mainos sattui osumaan vähän liian hyvin.

   Lainaa

  8. fruttidinightmare 4.5.2021 2:57
   Tulos: +205 (207 ääntä)
   Anniskelu alkaa 10:00-19:00... Eivät sit tiedä tarkemmin moneltako aloittavat...

   Lainaa

  9. Spesiaali persikka 4.5.2021 3:01
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Öyh-Karille voisi tehdä tauko inter webistä ihan hyvää

   Lainaa

  10. Tulos: +89 (97 ääntä)
   traumcity: Femari? Anyway mä olisin HBO Nordicin asemassa mainostanut että sarja perustuu suomensukuiseen sarjamurhaajaan mielummin. Vaikka se olikin lebari.
   Lebari? Leboside? Oikein lebiaani! 🦇

   Lainaa

  11. Nappulaton karpalo 4.5.2021 5:18
   Tulos: -35 (115 ääntä)
   Myönnetäänkö, että tapa jolla naisrikollisista puhutaan mediassa on kummallinen. Aivan kuin olisi saavuteltava tavoite olla rikollinen ja puhutaan kuinka "kyllä naisetkin osaavat murhata" Mutta myös Jennillä on pointti. Ei kukaan pakota katsomaan.

   Lainaa

  12. Piukka keiju 4.5.2021 6:49
   Tulos: -195 (269 ääntä)
   Enpä oo ennen kuullu, että kuittia tarvii päästäkseen itsepalvelukassasta pois. Varmaa jotai monikulttuurisuuden tuomia rikkauksia Etelä-Suomelle. :)

   Lainaa

  13. Huvittava panda 4.5.2021 7:01
   Tulos: +86 (106 ääntä)
   Kursivoitu ihminen: Kekkek. On se terminaalivaihetta lähenevä syöpä ihmisellä vaan helkkarin hauska läpändeeros. Kekkek. Substral. Ai että. Tai sitten joidenkin asioiden voisi kuitenkin antaa olla.
   Ööö... ei. Se pointti ei nyt ollut mikään "terminaalivaihetta lähenevä syöpä." Sitähän ei tuossa edes mainittu. Se vitsi oli siinä että... tai no, antaa olla.

   Lainaa

  14. katsastamaton maito 4.5.2021 7:31
   Tulos: +106 (124 ääntä)
   Piukka keiju: Enpä oo ennen kuullu, että kuittia tarvii päästäkseen itsepalvelukassasta pois. Varmaa jotai monikulttuurisuuden tuomia rikkauksia Etelä-Suomelle. :)

   Cittarit on ainoat. Lasketaanko K-kauppa rikkaudeksi?

   Lainaa

  15. Naruton roska 4.5.2021 7:50
   Tulos: +104 (104 ääntä)
   Tyyni tonttu: Tai roskiin ja sit tajuaa portin edessä. :( Länsimaalaisen mielen ahdinko.
   Tämän takia ainakin omasta lähikaupasta on poistettu itsepalvelukassojen roskikset, kuitista pääsee eroon vasta porttien jälkeen.

   Lainaa

  16. Vinkeä mato 4.5.2021 8:02
   Tulos: -30 (78 ääntä)
   Tyyni tonttu: Tai roskiin ja sit tajuaa portin edessä. :( Länsimaalaisen mielen ahdinko.
   Kuittikone vetelee viimeisiään, eikä viivakoodi tulostu kunnolla tai kuitti on jotain saksalaista paskapaperia, josta puuttuu se lämpöherkkä kerros noin viivakoodin alueelta, niin johan menee biorytmit sekaisin ja portit pysyy kiinni. En muutenkaan tykkää koko konseptista. Maksat ja teet itse työt. Eikä se itsepalvelu sen nopeampi ole kuin tavallinen kassa.

   Lainaa

  17. Päätön mansikka 4.5.2021 8:22
   Tulos: +162 (178 ääntä)
   Kyllä nyt feminismi menee liian pitkälle kun sarjamurhaajienkin pitää olla naisia!!!!! On kyllä varmaan rankka elämä kun TV-sarjan mainoskin ottaa noin koville. Toisaalta varmaan myös jotenkin helpottaa elämää kun kaikesta voi vaan syyttää feministejä/suvakkeja/mitä lie muuta. Olis kyl jännää elää päivä tälläisen ihmisen elämää, näkis mitä niiden päässä oikeesti liikkuu.

   Lainaa

  18. Tulos: -9 (83 ääntä)
   Itsepalvelukassoja ei tulisi kenenkään käyttää ellei sillä kassalla saa tuotteita halvemmalla. Kauppa säästää työntekijöiden palkkakustannuksissa teettämällä kassatyön asiakkaalla.

   Lainaa

  19. Tulos: +34 (58 ääntä)
   Piukka keiju: Enpä oo ennen kuullu, että kuittia tarvii päästäkseen itsepalvelukassasta pois. Varmaa jotai monikulttuurisuuden tuomia rikkauksia Etelä-Suomelle. :)
   En asu Etelä-Suomessa, mutta minunkin lähi-Cittarissa on tuo sama käytäntö. Ärsyttävä, nimittäin kuitti menee harvemmin just oikeaan asentoon, sitä pitää pyöritellä lukijan edessä ja silti on joskus käynyt niin että lopulta se vieressä päivystämässä seisova myyjä avaa portin jostain napista, kun lukija ei vaan halua lukea koodia. 
   En ihan tajua miks se kuitti pitää näyttää, kun tosiaan koko ajan vieressä seisoo henkilökunnan jäsen, jonka ainoa tehtävä näyttäisi olevan vahtia että siitä ei kukaan maksamatta kulje. Tai no, kai se auttaa tarvittaessa asiakasta kassakoneen ongelmissakin. Saattaisihan siinä hetkessä just joku livahtaa ohi maksamatta. Ilmeisesti Prismassa ei vastaavaa ongelmaa ole. Mutta ehkä Cittarista pöllitään tavaraa niin paljon enemmän, mikä toki on siinä mielessä loogista että rahathan herkästi loppuu kesken sillä hintatasolla...

   Lainaa

  20. Kiistaton mango 4.5.2021 8:50
   Tulos: +108 (112 ääntä)
   Piukka keiju: Enpä oo ennen kuullu, että kuittia tarvii päästäkseen itsepalvelukassasta pois. Varmaa jotai monikulttuurisuuden tuomia rikkauksia Etelä-Suomelle. :)
   Pohjoisen pikkukylästäkin löytyy noita. Syy ei suinkaan ole monikulttuuri vaan jonnet. Täällä ja naapurikunnassa tuo systeemi on käytössä vain koulujen viereisissä pikkukaupoissa.

   Lainaa

  21. Tulos: +63 (65 ääntä)
   Pilkut on aika tärkeitä. Meni hetki ymmärtää, että miten ihmeessä Anneli on käyttänyt itsepalvelukassaa usein, mutta silti eilen ensimmäistä kertaa.

   Lainaa

  22. Tahokas pussieläin 4.5.2021 9:12
   Tulos: -49 (79 ääntä)
   Aika hemmetin mauton tuo Jyrki Kasvi-juttu. Vaikka kyseessä onkin julkisuuden henkilö, niin kuolemansairaudelle nauraminen ei toimi.

   Lainaa

  23. Nidottu pelikaani 4.5.2021 9:48
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Woodrow: Itsepalvelukassoja ei tulisi kenenkään käyttää ellei sillä kassalla saa tuotteita halvemmalla. Kauppa säästää työntekijöiden palkkakustannuksissa teettämällä kassatyön asiakkaalla.
   Kokemuksen syvällä äänellä voin sanoa, että ei säästä. Tai marginaalisesti, jos itsepalvelukassa on auki vain rajoitetusti esim. lounasaikaan ja ruuhkakassana. Tai saattaa säästää ehkä palkassa, mutta menettää hävikissä.
   Asiakkaat ovat sen verran hitaampia piippaamaan tuotteensa, että tarvitaan useampi itsepalvelupiste että saadaan sama määrä tavaraa läpi linjasta onnistuneesti samassa ajassa. Varsinkin jos asiakas ei pakkaa ostoksia samalla kun piippaa niitä, vaan ensin piippaa kaiken, ja sitten alkaa taiteilemaan niitä pusseihin.
   Ja sitten kun niitä pisteitä on useampi, ei yksi silmäpari yksinkertaisesti ehdi seurata jokaisen asiakkaan jokaista tuotetta, jolloin jo pelkästään tahaton hävikki kasvaa. Puhumattakaan sitten niistä, jotka käyvät ottamassa hedelmäpuntarilta kasan lappuja jotka liimaavat kalliimpien tuotteiden viivakoodin päälle että näyttää niin kuin asia olisi kunnossa jos ei se työntekijä seuraa rivi riviltä että kuitilla on oikea tuote.

   Lainaa

  24. Pelkäämätön soturi 4.5.2021 10:02
   Tulos: -24 (56 ääntä)
   Itseä näissä sarjahehkutuksissa, ärsyttää feministinä se, että niissä hehkutetaan naisia murhaajina. Murhaajat ovat rikollisia, ei heidän mahdollinen sukupuoli merkitse mitään. Jos kyse olisi positiivisista saavutuksista kuten vaikka Marie Curie, tulisi naiseus tuoda tuolla tavoin esille.

   Lainaa

  25. Nuorekas karpalo 4.5.2021 10:12
   Tulos: +89 (89 ääntä)
   Woodrow: Itsepalvelukassoja ei tulisi kenenkään käyttää ellei sillä kassalla saa tuotteita halvemmalla. Kauppa säästää työntekijöiden palkkakustannuksissa teettämällä kassatyön asiakkaalla.
   Lähinnä sillä puretaan turhaa jonottamista. Ne kassat on kuitenkin tarkoitettu ihmisille joilla on vain pieni määrä ostoksia, että heidän ei tarvitse ruuhka-aikana jonottaa puoli tuntia kassalle että saa sen limupullon ostettua.

   Lainaa

  26. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Päätön mansikka: Kyllä nyt feminismi menee liian pitkälle kun sarjamurhaajienkin pitää olla naisia!!!!! On kyllä varmaan rankka elämä kun TV-sarjan mainoskin ottaa noin koville. Toisaalta varmaan myös jotenkin helpottaa elämää kun kaikesta voi vaan syyttää feministejä/suvakkeja/mitä lie muuta. Olis kyl jännää elää [...]
   Joo viimeinen maskuliinisuuden linnake viety :(

   Lainaa

  27. Mäntylahti-Piiras 4.5.2021 10:36
   Tulos: -52 (68 ääntä)
   Nousematon kotieläin: Kuitilla aukeavat itsepalvelukassan portit on kyllä rasittavia. Just ehtinyt sen kuitin tunkea jonnekin ostoskassin pohjalle ennen kuin tajuaa tilanteen.
   olen käyttänyt tuollaista itsepalvelukassaa kerran Cittarissa, kun syötin plussakortin ja yritin maksaa kassa hälytti myyjän suorittamaan satunnaisen tarkistuksen ja sitten kun sain ostokseni maksettua niin vasta siinä välissä edes huomasin sen v***n portin, saa olla viimeinen kerta kun lähden toiselle puolelle kaupunkia tarjousten perässä vain tullakseni kohdelluksi varkaana kahdesti yhtä monen minuutin sisällä.

   Lainaa

  28. Kimeä lohikäärme 4.5.2021 10:39
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Heh, itse tuppaan karttamaan itsepalvelukassoja, sillä minulla tuntuu aina menevän jokin mönkään niiden kanssa. Lähes joka ikinen kerta tällä loistavalla tuurillani laitteeseen tulee jonkinlainen virhe, ja joudun pyytämään työntekijän apuun. Odotan mieluummin vain tavallisessa kassajonossa...

   Lainaa

  29. Mäntylahti-Piiras 4.5.2021 10:45
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   Woodrow: Itsepalvelukassoja ei tulisi kenenkään käyttää ellei sillä kassalla saa tuotteita halvemmalla. Kauppa säästää työntekijöiden palkkakustannuksissa teettämällä kassatyön asiakkaalla.
   sanotaanko vaikka näin että jos se kassan myyjä heittelee niitä asiakkaan ostoksia naama norsunv***lla niin ehkä kyseinen työntekijä ei oikeasti kuulu sinne kassalle, ja tosiaan tarkoitan tilannetta jossa myyjä tekee molempia asioita eikä vain toista.

   Lainaa

  30. Melko mango 4.5.2021 10:45
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Meillä on ihan normi K-supermarketissa itsepalvelukassa, jossa pitää kuittia näyttää. En oo tosin siellä kertaakaan nähnyt työntekijää, siellä saa ihan yksin häärätä.

   Lainaa

  31. Mäntylahti-Piiras 4.5.2021 11:02
   Tulos: -22 (24 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: olen käyttänyt tuollaista itsepalvelukassaa kerran Cittarissa, kun syötin plussakortin ja yritin maksaa kassa hälytti myyjän suorittamaan satunnaisen tarkistuksen ja sitten kun sain ostokseni maksettua niin vasta siinä välissä edes huomasin sen v***n portin, saa olla viimeinen kerta kun lähden [...]
   täydennykseksi: olen siis asioinut kyseisessä Cittarissa ennenkin ja käyttänyt itsepalvelukassaa silloinkin, mutta silloin ei ole ollut tuota porttia ja joka v***n kerta plussakortin höyläämistä on välittömästi seurannut "satunnaistarkastus"

   Lainaa

  32. It's a deal 4.5.2021 11:08
   Tulos: +18 (42 ääntä)
   Jos on kuunnellut lähiaikoina esim. JETP:n jossa Jyrki kertoo miltä tuntuu saada lähete saattohoitoon, niin kyllä tuosta vitsistä paras terä katosi. Siksi se ei kaikille uppoa, kyse ei ole huumorintajuttomuudesta, antakaa anteeksi.

   Lainaa

  33. Kaulapannaton etana 4.5.2021 11:19
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   Ruotsissa kaikissa itsepslvelukassoissa tarvitaan kuitti et pääsee ulos, yleensä siinä on vielä roskis et sen kuitin voi heti heittää pois. Hyvä vain et on henkilökuntaa, koska se ryöstäminen on kyllä ihan järkyttävän helppoa. Tosin, jos on niin tyhmä et käyttää asiakaskorttia niin "pääsee" erityistarkkailuun eli henkilökukunta tulee tarkistamaan ostokset.

   Lainaa

  34. Haihtuva herne 4.5.2021 16:49
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Noh, itsellä taas suurin osa itsepalvelukassakokemuksista ovat olleet todella hyviä. Paikallisessa Prismassa olen kyllä todennut, etten todellakaan enää siellä asioi pikakassalla, lähinnä vaan kun niissä on painoanturit, niin oli todella "kiva" kun omasta tottumuksesta laittaa just jonkun repun/lompakon siihen pakkaustasolle ja koko systeemi meni siitä sekasin. Mutta noin muuten yleisesti ottaen käytän mielummin itsepalvelukassaa kuin menen normaalikassalle.

   Lainaa

  35. Arkkienkeli 4.5.2021 16:56
   Tulos: -34 (34 ääntä)
   Nousematon kotieläin: Kuitilla aukeavat itsepalvelukassan portit on kyllä rasittavia. Just ehtinyt sen kuitin tunkea jonnekin ostoskassin pohjalle ennen kuin tajuaa tilanteen.
   Tarvitsetko oikeasti sitä kuittia muuhun kuin portin avaamiseen? Säilytätkö ne jälkipolville? Itse heitän sen roskiin heti portin jälkeen.

   Lainaa

  36. Moitittava metsämarja 4.5.2021 20:54
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   It's a deal: Jos on kuunnellut lähiaikoina esim. JETP:n jossa Jyrki kertoo miltä tuntuu saada lähete saattohoitoon, niin kyllä tuosta vitsistä paras terä katosi. Siksi se ei kaikille uppoa, kyse ei ole huumorintajuttomuudesta, antakaa anteeksi.
   Musta tämä moka ei liity itse Jyrki Kasviin ja hänen sairaudentilaansa mitenkään (voimia hänelle), vaan kyse on siitä, miten nolosti nämä mainosevästeet välillä toimii. Siellä joku tekoäly on fiksusti ynnäillyt, että hmm, artikkelissa puhutaan kuolevista kasveista, tähän tarvitaan kukkalannoitemainos.

   Lainaa

  37. Pakastettu persikka 5.5.2021 7:00
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Arkkienkeli: Tarvitsetko oikeasti sitä kuittia muuhun kuin portin avaamiseen? Säilytätkö ne jälkipolville? Itse heitän sen roskiin heti portin jälkeen.
   Tätähän kysyttiinkin, joten kiitos että kerroit meitä kaikkia kiinnostaneen asian.

   Lainaa

  38. Mielellään vähän köyhempi 5.5.2021 9:36
   Tulos: -12 (12 ääntä)
   katsastamaton maito: Cittarit on ainoat. Lasketaanko K-kauppa rikkaudeksi?
   En ole itsekkään cittareissa tai k -kaupoissa nähnyt.. eipä täällä kyllä sitä rikkauttakaan ole..

   Lainaa

  39. Topakka lammas 5.5.2021 10:13
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   PIN: En asu Etelä-Suomessa, mutta minunkin lähi-Cittarissa on tuo sama käytäntö. Ärsyttävä, nimittäin kuitti menee harvemmin just oikeaan asentoon, sitä pitää pyöritellä lukijan edessä ja silti on joskus käynyt niin että lopulta se vieressä päivystämässä seisova myyjä avaa portin jostain napista, kun [...]
   Ensimmäistä kertaa tästä kuulen. Ei ole kuitilla avautuvia karsinoita minun lähi-cittarissa, vaikka pikakassa sieltä löytyykin...:D

   Lainaa

  40. Vyötön unikeko 5.5.2021 12:42
   Tulos: -20 (20 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: sanotaanko vaikka näin että jos se kassan myyjä heittelee niitä asiakkaan ostoksia naama norsunv***lla niin ehkä kyseinen työntekijä ei oikeasti kuulu sinne kassalle, ja tosiaan tarkoitan tilannetta jossa myyjä tekee molempia asioita eikä vain toista.
   Automaattikassat saisi syrjäyttää koko henkilökunnan. Ihmiset on paskaa, en halua olla missään tekemisissä. Mieluummin vaan kaikki koneiden haltuun niin energiaa säästyy siihen, että lopulta vaan tuhotaan toisemme. Ihmisen ei olisi pitänyt koskaan syntyä

   Lainaa

  41. Vyötön unikeko 5.5.2021 12:43
   Tulos: -18 (20 ääntä)
   Woodrow: Itsepalvelukassoja ei tulisi kenenkään käyttää ellei sillä kassalla saa tuotteita halvemmalla. Kauppa säästää työntekijöiden palkkakustannuksissa teettämällä kassatyön asiakkaalla.
   Älä rupee moraalisaarnaamaan ja kertoo kuka saa tehdä ja mitä. Käytä sinä apinakassoja jos haluat, mutta robotti on mulle parempi.

   Lainaa

  42. Vyötön unikeko 5.5.2021 12:49
   Tulos: -18 (32 ääntä)
   Ne, jotka mun sekoilua täällä huvittuneena seuraa ja miettii, että mitä ton päässä liikkuu niin annan selityksen: mua suoraan sanoen vituttaa tämä helvetin ylimielinen ja paska käytös netissä. Mä olen oikeasti mukava ja herkkä ihminen, joka yrittää vuorovaikuttaa mukavalla tavalla ja jos kohtaa ns. "tyhmyyttä" arjessani, yritän aina vastata positiivisen kautta ja asiallisesti. Mutta raja se on mun säkissä myös. Satuin nyt epähuomiossa sanoa, että en jaksanut googlettaa yhtä juttua ja sitten saan ilkeitä kommentteja osakseni. Lisäksi elämässäni on muutakin paskaa, joten tällä kertaa riitti tällainen asia kilaroittamaan (haista paska sinä kielikansallissosialisti, joka tulet kuitenkin pätemään että tuo ei ole sana) mun mielen ja tulos on tragikoomista paskaa. Näin mukaillen ihmisille käy. Rupean itsekin ammattivittuilijaksi. On helpompaa, kun ei yhtään tarvitse miettiä mitä sanoo ja mitä se voi toisessa aiheuttaa. Samasta paskasta se Auvinenkin kilahti. Olisitte mieluummin mukavia kuin ilkeitä. Jos on paha olla niin mene vaikka saatana metsään huutamaan, mutta älä pura sitä muihin.

   Lainaa

  43. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Vyötön unikeko: Ne, jotka mun sekoilua täällä huvittuneena seuraa ja miettii, että mitä ton päässä liikkuu niin annan selityksen: mua suoraan sanoen vituttaa tämä helvetin ylimielinen ja paska käytös netissä. Mä olen oikeasti mukava ja herkkä ihminen, joka yrittää vuorovaikuttaa mukavalla tavalla ja jos kohtaa ns. [...]
   Täällä on nykyisin tosi paljon samaa negatiivista paskaa kuin itse mokissakin. Luulen, että lukijakunta on hieman muuttunut, tai sit maailmantilanne on tehnyt tehtävänsä. Ennen Feissarimokien kommentteja lukiessa sai hyvän mielen, nykyisin lähinnä vain alkaa ahdistaa. Ennen täällä naureskeltiin itse mokille, nykyisin on tosi usein joku ilmiriita käynnissä kommentoijien kesken...
   Välillä tuntuu, että täältä puuttuu nykyisin inhimillisyys. Onneksi poikkeuksiakin on, ja varmaan suurin osa paskanjauhajista on trolleja, mut kieltämättä se vie lukuilon. 
   Tsemppiä päivääsi! ♡

   Lainaa

  44. Vyötön unikeko 5.5.2021 13:33
   Tulos: -4 (24 ääntä)
   Ja joku varmasti tulee sanomaan: älä lue feissarimokien kommentteja, jos et kestä palautetta. Niin, tässä se ongelma sitten on. Ollaan luotu taas kerran "vahvempi en" kulttuuri, jossa ei tarvitse miettiä muiden tunteita yhtään, joten laitetaan ilkeitä kommentteja ja herjataan, jos ei kestetä. Eli toisinsanoen fiksut ja asialliset ihmiset katoaa lopulta pois ja netti jää kiusaajille. En suostu. En luovu herkkyydestäni enkä suostu periaatteitani uhraamaan netin trollitehtaan alttarilla. Jos joku ei epähuomiossa ole osannut nyt jotain pikku seikkaa googlaamaan, niin en suostu ottamaan epäasiallista vittuilua vastaan jatkossakaan.

   Lainaa

  45. Laikukas kana (ent. Pelkäämätön soturi) 5.5.2021 15:07
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pelkäämätön soturi: Itseä näissä sarjahehkutuksissa, ärsyttää feministinä se, että niissä hehkutetaan naisia murhaajina. Murhaajat ovat rikollisia, ei heidän mahdollinen sukupuoli merkitse mitään. Jos kyse olisi positiivisista saavutuksista kuten vaikka Marie Curie, tulisi naiseus tuoda tuolla tavoin esille.
     Eli siis mielestäsi sukupuolen saa mainita vain silloin jos kyseessä on myönteinen ominaisuus, mutta kielteisissä tapauksissa pitäisi olla ihan hiljaa? Sillä ei feminismi edisty, että väitetään mustaa valkoiseksi. 
     (Mitä noihin portteihin joista ei pääse läpi kuin kuitilla tulee, ainakin omassa Cittarissani syynä on juoksukalja. Kassa ei voi lähteä juoksemaan ryyppyremmin perään, siinä tulisi herkästi kassalle turpaan, joten tarvitaan joku keino estää pikainen paikalta poistuminen. Jos kuitti katoaa, myyjä kyllä avaa portin, kunhan pyytää, eikä kädessä ole laatikollista maksamatonta kaljaa).

   Lainaa

  46. Itseasiassa 5.5.2021 17:13
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Spesiaali persikka: Öyh-Karille voisi tehdä tauko inter webistä ihan hyvää
   Kari on koko päivän miettinyt, kuinka häntä sorretaan ja nyt HBO:n mainos katkaisi kamelin selän.
   Piukka keiju: Enpä oo ennen kuullu, että kuittia tarvii päästäkseen itsepalvelukassasta pois. Varmaa jotai monikulttuurisuuden tuomia rikkauksia Etelä-Suomelle. :)
   Pitääpä ilmoittaa poliisille, että ne mun kaikki 90-luvulla varastetut pyörät eivät olleetkaan suomalaisten nistien viemiä vaan jonkun monikulttuurisuuden! Ota nyt järki käteen.

   Lainaa

  47. Avaruuskatti 6.5.2021 22:39
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Pelkäämätön soturi: Itseä näissä sarjahehkutuksissa, ärsyttää feministinä se, että niissä hehkutetaan naisia murhaajina. Murhaajat ovat rikollisia, ei heidän mahdollinen sukupuoli merkitse mitään. Jos kyse olisi positiivisista saavutuksista kuten vaikka Marie Curie, tulisi naiseus tuoda tuolla tavoin esille.
   Eipä tuossakaan mokassa kukaan hehkuttanut, mainittiin vain, että hahmo perustuu todelliseen henkilöön. Kari ihan omin päin veti "femarit" asiaan. 🙄 🤦🏻‍♀️

   Lainaa

  48. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Woodrow: Itsepalvelukassoja ei tulisi kenenkään käyttää ellei sillä kassalla saa tuotteita halvemmalla. Kauppa säästää työntekijöiden palkkakustannuksissa teettämällä kassatyön asiakkaalla.
   Täysin samaa sanottiin aikoinaan, kun asiakkaat joutuivat itse nostamaan haluamansa tuotteen hyllyltä ostoskoriin eikä siellä ollut enää myyjää antamassa sitä.
   Älä elä menneisyydessä. 

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Itsepalvelukassat on kyllä yksi typerimmistä kitinän aiheista, en vain jaksa käsittää.

   Lainaa

  50. Kukkura pulu 7.5.2021 16:15
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Karilla on pieni kikuli.

   Lainaa

  51. Tilattava tuhatjalkainen 7.5.2021 17:24
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Arkkienkeli: Tarvitsetko oikeasti sitä kuittia muuhun kuin portin avaamiseen? Säilytätkö ne jälkipolville? Itse heitän sen roskiin heti portin jälkeen.
   Minä ainakin tarvitsen kuittia jos ostan työpaikalle jotain. Tai muitten puolesta. Tai jos summa on epäilyttävä ostoksiin nähden.

   Lainaa

  52. Ydinaseeton robotti 10.5.2021 13:25
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Vyötön unikeko: Ne, jotka mun sekoilua täällä huvittuneena seuraa ja miettii, että mitä ton päässä liikkuu niin annan selityksen: mua suoraan sanoen vituttaa tämä helvetin ylimielinen ja paska käytös netissä. Mä olen oikeasti mukava ja herkkä ihminen, joka yrittää vuorovaikuttaa mukavalla tavalla ja jos kohtaa ns. [...]
   Aikamoista. Ensin toteaa itse ryhtyvänsä ammattivittuilijaksi, koska on helpompaa, kun ei yhtään tarvitse miettiä mitä sanoo ja mitä se voi toisessa aiheuttaa. Sitten kehottaa muita olemaan mieluummin mukavia kuin ilkeitä ja sanoo, ettei pahaa oloa saa purkaa muille.

   Lainaa

  53. Merkitön kana 7.6.2021 22:50
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Laikukas kana (ent. Pelkäämätön soturi):   Eli siis mielestäsi sukupuolen saa mainita vain silloin jos kyseessä on myönteinen ominaisuus, mutta kielteisissä tapauksissa pitäisi olla ihan hiljaa? Sillä ei feminismi edisty, että väitetään mustaa valkoiseksi.    (Mitä noihin portteihin joista ei pääse läpi kuin kuitilla tulee, ainakin omassa [...]
   Eipä taideta paljonkaan itsepalvelukassoilta kaljaa ostella.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: anniskelu, aukioloajat, feminismi, feministit, hbo, itsepalvelukassa, kassa, kasvi, kaupassa, kauppa, mainos, sarja, the nevers