Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Automaailma, osa 2

Varastettu auto (ja tarinan toinen puoli).
Suurenna näkymä
Automaailma, osa 2
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +880 (896 ääntä)
   Kiva välillä lukea tämmösiä karman kostohetkiä. Varmaan hirveen raskasta ois viedä roskat roskikseen.

   Lainaa

  2. Tulos: +823 (833 ääntä)
   Roskaaminen on sellainen asia, jota en vaan voi ymmärtää. Heti katosi kaikki sympatiat Kirsiä ja sen varastettua autoa kohtaan.

   Lainaa

  3. Ilmava koira 4.5.2021 1:04
   Tulos: +371 (399 ääntä)
   Jaapeli: Kiva välillä lukea tämmösiä karman kostohetkiä. Varmaan hirveen raskasta ois viedä roskat roskikseen.
   Jos Kirsillä olisi tapana viedä roskat roskikseen, tuota autoa ei enää olisi.

   Lainaa

  4. Kummikäki 4.5.2021 1:26
   Tulos: +254 (258 ääntä)
   Christine-tappaja-auton pohjalaismuunnelma, Roskaaja-auto, on karannut omistajaltaan ja kylvää roskien lisäksi kauhua jossain päin Suomea.

   Lainaa

  5. Asunnoton jyrsijä 4.5.2021 5:00
   Tulos: +214 (220 ääntä)
   Nuo "parkkipaikan ainoaan tolppaan" tai vastaavaan avaran tilan ainoaan esteeseen törmäämiset on muuten yllättävän yleisiä. Muuta syytä en keksi, kuin että jonkinlainen illuusio siinä varmaan iskee että on liian hyvin tilaa eikä mitenkään voi törmätä mihinkään, ja painetaan sitten niin varomattomasti ettei edes sitä tolppaa tule huomanneeksi.

   Lainaa

  6. Masentunut kukka (Pluri) 4.5.2021 5:07
   Tulos: +145 (145 ääntä)
   Hattu: Roskaaminen on sellainen asia, jota en vaan voi ymmärtää. Heti katosi kaikki sympatiat Kirsiä ja sen varastettua autoa kohtaan.
   Esim. Seinäjoen mäkissä missä tuokin on varmasti joskus käynyt roskaamassa pystyy helposti ajamaan roskiksen viereen siten että roskat saa helposti laitettua sinne ikkunasta. Lisäksi roskiksia on niin monta että jokainen asiakas voi vaikka syödä parkissa siinä roskiksen vieressä.

   Lainaa

  7. Kiva raadonsyöjä 4.5.2021 6:38
   Tulos: +244 (262 ääntä)
   Kirsin ajoneuvo taitaakin olla sellainen *laittaa aurinkolasit* roska-auto

   Lainaa

  8. Särkymätön alpakka 4.5.2021 7:13
   Tulos: +239 (239 ääntä)
   Jos itse lähtisin autoa varstamaan, voi olla etten juuri tuota kyseistä autoa vaivautuisi mukaan ottamaan.

   Lainaa

  9. katsastamaton maito 4.5.2021 7:28
   Tulos: +112 (116 ääntä)
   Asunnoton jyrsijä: Nuo "parkkipaikan ainoaan tolppaan" tai vastaavaan avaran tilan ainoaan esteeseen törmäämiset on muuten yllättävän yleisiä. Muuta syytä en keksi, kuin että jonkinlainen illuusio siinä varmaan iskee että on liian hyvin tilaa eikä mitenkään voi törmätä mihinkään, ja painetaan sitten niin varomattomasti ettei edes sitä tolppaa tule huomanneeksi.

   Tosi paljon ihmisten havannointikyvystä on suurimmaksi osaksi arvailua. Jos aivot olettaa, että tää koko alue on tyhjää ja vaaratonta, niin sehän ei siitä ajatuksesta luovu jonkun pienen silmien ilmoittaman lähestyvän objektin takia. Samasta syystä kolareita tapahtuu kodin läheisyydessä niin paljon: tottumus ja ajatus siitä, miten asiat normaalisti menee ohittavat oikeat aistihavainnot. Kotitie on aina tyhjä, ja parkkialueella ei ole mitään pelkoa pylväisiin törmäämisestä.

   Lainaa

  10. Viekas vuohi 4.5.2021 7:36
   Tulos: +194 (196 ääntä)
   Tää on joku ihmislaji tämä pikaruokaroskat asfaltille -joukko. Oon kans nähnyt kyseistä toimintaa ja jos olisin ollu nopeempi, olisin nostanu pussin takasin ikkunasta sisään ennen kun kaasuttelivat pois. Ai että, miten typerää toimintaa!

   Lainaa

  11. Toj Karin 4.5.2021 7:49
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Asunnoton jyrsijä: Nuo "parkkipaikan ainoaan tolppaan" tai vastaavaan avaran tilan ainoaan esteeseen törmäämiset on muuten yllättävän yleisiä. Muuta syytä en keksi, kuin että jonkinlainen illuusio siinä varmaan iskee että on liian hyvin tilaa eikä mitenkään voi törmätä mihinkään, ja painetaan sitten niin varomattomasti ettei edes sitä tolppaa tule huomanneeksi.
   Totta. Jotenkin tuntuu että siihen ainoaan alueella olevaan esteeseen on helpompaa hajoittaa auto kuin silloin jos parkkis on ympäröity seinillä ja lomitettu kaiteilla. Joku kuttu siinä on että ympäristöä havainnoi paljon paremmin mitä vähemmän  on vapautta liikkua. Ei sillä että mulla olisi kokemusta. :D

   Lainaa

  12. Tulos: +129 (135 ääntä)
   Tonni kehitysapurahaa sille joka rakentaa drone-palvelun julkisten tilojen ja luonnon siivoamiseen: robokopteri havainnoi roskaajan ja seuraa kotiin, robolaivasto lennättää roskat tämän kotipihaan. Mottona, minkä taakseen jättää sen eestään löytää. Jos tallenteen perusteella roskaaja saa vielä sakot, ne voidaan periä käyttämällä roskaajan kotia joutomaana jatkossakin, kunnes sakkosumma on jätteen vastaanottohinnan muodossa maksettu.

   Lainaa

  13. Masentunut kukka (Pluri) 4.5.2021 9:17
   Tulos: +60 (94 ääntä)
   Woodrow: Tonni kehitysapurahaa sille joka rakentaa drone-palvelun julkisten tilojen ja luonnon siivoamiseen: robokopteri havainnoi roskaajan ja seuraa kotiin, robolaivasto lennättää roskat tämän kotipihaan. Mottona, minkä taakseen jättää sen eestään löytää. Jos tallenteen perusteella roskaaja saa vielä [...]
   Ajatus kiva mutta kato nyt tota kärryä ja mieti asuuko sen omistaja omakotitalossa 😂
   Saatika minkään sortin omistusasunnossa. 

   Lainaa

  14. Tulos: -21 (73 ääntä)
   "Kaupunki on hinannut autosi pois taloyhtiön toimesta." Nyt loppui ymmärrys. Eikö ihmiset lue enää mitään, kun tällaista myrkkyä suoltavat ilmoille?

   Lainaa

  15. Solmuton piikkisika 4.5.2021 10:38
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Ajatus kiva mutta kato nyt tota kärryä ja mieti asuuko sen omistaja omakotitalossa 😂Saatika minkään sortin omistusasunnossa. 
   "Varastettu Ilmajoella". Todennäköisemmin asuu kuin ei asu. Et ole paljoa maaseudun pienissä muuttotappiokunnissa liikkunut jos et ole nähnyt omatalonrähjiä autonraatoja ja just tuollaisia kärrynromuja pihoissaan.

   Lainaa

  16. Ihana albatrossi 4.5.2021 11:06
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Olikos tuolla tulliportin(nitropillut)kadulla se vanhainkoti josta kyseinen vitsi on väännetty?

   Lainaa

  17. Kurkkusopuli 4.5.2021 13:44
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Asunnoton jyrsijä: Nuo "parkkipaikan ainoaan tolppaan" tai vastaavaan avaran tilan ainoaan esteeseen törmäämiset on muuten yllättävän yleisiä. Muuta syytä en keksi, kuin että jonkinlainen illuusio siinä varmaan iskee että on liian hyvin tilaa eikä mitenkään voi törmätä mihinkään, ja painetaan sitten niin varomattomasti ettei edes sitä tolppaa tule huomanneeksi.
   Todennäköisesti parkkipaikalla on tuossa tilanteessa ajeltu ympyrärallia (maassa näkyy jäljetkin), silloin auton luisuessa helposti voi käydä niin, että osuukin suoraan tolppaan.

   Lainaa

  18. Ilmaapitävä vuohi 4.5.2021 14:35
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Asunnoton jyrsijä: Nuo "parkkipaikan ainoaan tolppaan" tai vastaavaan avaran tilan ainoaan esteeseen törmäämiset on muuten yllättävän yleisiä. Muuta syytä en keksi, kuin että jonkinlainen illuusio siinä varmaan iskee että on liian hyvin tilaa eikä mitenkään voi törmätä mihinkään, ja painetaan sitten niin varomattomasti ettei edes sitä tolppaa tule huomanneeksi.
   Tai kruisaillaan yöllä kolmen promillen itseluottamuksella.

   Lainaa

  19. Arkkienkeli 4.5.2021 16:36
   Tulos: -26 (36 ääntä)
   Jaapeli: Kiva välillä lukea tämmösiä karman kostohetkiä. Varmaan hirveen raskasta ois viedä roskat roskikseen.
   Jos tarpeeksi useasti Hesburgerilla asioi, niin ei sitä välttämättä pääse enää normikokoisesta ovesta ulos. Ja tarvitsee rollaattoria kyetäkseen liikkumaan roskikselle.

   Lainaa

  20. Arkkienkeli 4.5.2021 16:51
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Asunnoton jyrsijä: Nuo "parkkipaikan ainoaan tolppaan" tai vastaavaan avaran tilan ainoaan esteeseen törmäämiset on muuten yllättävän yleisiä. Muuta syytä en keksi, kuin että jonkinlainen illuusio siinä varmaan iskee että on liian hyvin tilaa eikä mitenkään voi törmätä mihinkään, ja painetaan sitten niin varomattomasti ettei edes sitä tolppaa tule huomanneeksi.
   Tapittaa kännykkää ajaessa? Meidän kylällä eräs aikuinen kuski ajoi suojatiellä kolme ihmistä kumoon. Sanoi poliisille ettei huomannut, kun katsoi kännykkää...

   Lainaa

  21. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Meillä on roskat aina kerätty autossa pussiin ja viety sit roskiin. Sama jos käyty jossain pikaruokapaikassa, niin oon aina ennen pois lähtöä nakannut roskat ROSKIKSEEN. Niitähän on jokapaikassa, ei voi olla vaikeeta kävellä kahta metriä roskikselle.

   Lainaa

  22. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Muistan kun teininä ajokortin saamisen jälkeen kolaroin elämäni ensimmäisen (ja 15 vuoden aikana ainoan - toivon mukaan myös viimeisen) kerran autoni isohkon kauppahuoltoaseman pihassa peruuttaessani autoni toisen auton keulaan. Hätäännyin tilanteesta ja jäin odottamaan toista kuljettajaa paikalle. Kuljettajaa ei kuulunut ja minun piti jatkaa matkaani. Hätääntymisen takia järki ei ihan leikannut, enkä älynnyt käydä huoltsikalta ostamassa paperia, että olisin kirjoittanut autoon lapun ja yhteystietoni tai käynyt pyytämässä kuulutusta ajoneuvon rekkarin perusteella. Näpyttelin rekkarin ylös puhelimeeni ja kotiin päästyäni kerroin isälleni tapahtuneen. Luonnollisesti sain läksytyksen. Minulle on myös opetettu, että vastuuta ei pakoilla, niin isä soitti ajoneuvorekisterikeskukseen ja pyysi kuljettajan yhteystiedot korvaustietoja varten. Puhelun aikana isäni kireä ja huolestunut ilme alkoi kirkastua. ”Sieltä sanottiin, että auto on ajokiellossa. Turha tästä on nyt vakuutusyhtiöön soittaa. Poika saisi isommat sakot kuin mitä se hyvitys siitä sinun tölvimästä etuvalosta olisi.” Karmalla on näköjään tapana löytää töpöilevät autoilijat?

   Lainaa

  23. Kunniakas harakka 4.5.2021 20:00
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Jaapeli: Kiva välillä lukea tämmösiä karman kostohetkiä. Varmaan hirveen raskasta ois viedä roskat roskikseen.
   Roskien vieminen tuntuu olevan monelle suomalaiselle raskasta, vaikka roskis olisi vieressä. Hannu Karpolla on hyvä video aiheesta. Luonnosta välittävä kansa.

   Lainaa

  24. Masentunut kukka (Pluri) 4.5.2021 20:05
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Solmuton piikkisika: "Varastettu Ilmajoella". Todennäköisemmin asuu kuin ei asu. Et ole paljoa maaseudun pienissä muuttotappiokunnissa liikkunut jos et ole nähnyt omatalonrähjiä autonraatoja ja just tuollaisia kärrynromuja pihoissaan.
   No kyllähän noissa on tullut pyörittyä kun olen sellaisesta kotoisin, mutta kyllä siellä pääosin omakotitaloasujat on ihan tavan kansalaisia ja ne jotka kuuluu siihen pieneen vähemmistöön jotka tuollaisia romuja säilöö pihallaan tuskin paljon kiinnostuvat parista jätesäkillisestä roskaa niiden kahdenkymmenen edellisen sekaan.

   Lainaa

  25. Masentunut kukka (Pluri) 4.5.2021 20:08
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Niin ja tällä hetkellä asun Seinäjoella joka nyt ei varsinainen metropoli ole sekään ja on tosiaan Ilmajoen naapuripitäjä.

   Lainaa

  26. Hillitty ananas 5.5.2021 2:23
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Arkkienkeli: Jos tarpeeksi useasti Hesburgerilla asioi, niin ei sitä välttämättä pääse enää normikokoisesta ovesta ulos. Ja tarvitsee rollaattoria kyetäkseen liikkumaan roskikselle.
   Jos sinne autoon mahtuu niin varmasti mahtuu normikokoisesta ovestakin vielä ulos. Jollei sitten ole jumittunut autoonsa ja asu siellä, mutta sillonkin vois ajella roskiksen viereen ja laittaa roskat sinne minne ne kuuluukin...

   Lainaa

  27. Entinen ammattilainen 5.5.2021 7:45
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ihana albatrossi: Olikos tuolla tulliportin(nitropillut)kadulla se vanhainkoti josta kyseinen vitsi on väännetty?
   Porvoossa se.

   Lainaa

  28. Vyötön unikeko 5.5.2021 12:37
   Tulos: -32 (34 ääntä)
   Asunnoton jyrsijä: Nuo "parkkipaikan ainoaan tolppaan" tai vastaavaan avaran tilan ainoaan esteeseen törmäämiset on muuten yllättävän yleisiä. Muuta syytä en keksi, kuin että jonkinlainen illuusio siinä varmaan iskee että on liian hyvin tilaa eikä mitenkään voi törmätä mihinkään, ja painetaan sitten niin varomattomasti ettei edes sitä tolppaa tule huomanneeksi.
   Oletko itse sitten maailman täydellisin ihminen? Et koskaan ole tehnyt mitään arviointivirhettä?

   Lainaa

  29. Vyötön unikeko 5.5.2021 12:38
   Tulos: -33 (33 ääntä)
   Kunniakas harakka: Roskien vieminen tuntuu olevan monelle suomalaiselle raskasta, vaikka roskis olisi vieressä. Hannu Karpolla on hyvä video aiheesta. Luonnosta välittävä kansa.
   Saisiko Karpon lisäksi vielä jotain muuta lähdettä argumentillesi?

   Lainaa

  30. Avaruuskatti 6.5.2021 22:19
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Hillitty ananas: Jos sinne autoon mahtuu niin varmasti mahtuu normikokoisesta ovestakin vielä ulos. Jollei sitten ole jumittunut autoonsa ja asu siellä, mutta sillonkin vois ajella roskiksen viereen ja laittaa roskat sinne minne ne kuuluukin...
   Jep. Ja jos ei jaksa viedä roskiin, niin voi jättää roskat omaan autoonkin mieluummin! Vaikka tuon kommentin (johon sinä ananas vastasit) kirjoittaja kyllä taisi haluta vain irvailla pikaruokaa syövien oletettua lihavuutta ja huonoa kuntoa enemmänkin, kuin ottaa kantaa tähän roskaamisasiaan...

   Lainaa

  31. apinaattori 8.5.2021 6:37
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ilmajoki on tosi pikkuinen kylä Etelä-Pohjanamaalla ja siellä todellakin kaikki tuntee toisensa ja jos jotain kylällä tapahtuu niin sen tietää kohta kaiiki kylän asukkaat. Mutta hieno paika se on, JaakkoIlkan muistomerkki kunnantalon vieressä on ihan mahtava. Pikkupoikana kiipesin sen päälle kun sinne oli jokiopperan takia rakennettu portaat enkä sitten uskaltanutkaan tulla alas kun oli niin korkea ja rupesi pelottamaan mutta onneksi eno tuli mut hakemaan alas ja tais hiukan naurahtaakkin. Etelä-Pohjanmaa on hienoa aluetta, aakeeta laakeeta, on kesä yönä tosi hienoa katseltavaa. Käykäähän tuitustumassa

   Lainaa

  32. Masentunut kukka (Pluri) 8.5.2021 19:05
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   apinaattori: Ilmajoki on tosi pikkuinen kylä Etelä-Pohjanamaalla ja siellä todellakin kaikki tuntee toisensa ja jos jotain kylällä tapahtuu niin sen tietää kohta kaiiki kylän asukkaat. Mutta hieno paika se on, JaakkoIlkan muistomerkki kunnantalon vieressä on ihan mahtava. Pikkupoikana kiipesin sen päälle kun [...]
   Ilmajoelta oleva tuttava puki sen hienosti sanoiksi... Jos kotona pieraiset ja lähdet sen jälkeen kylille niin siellä jo puhutaan kuinka oot paskonut housuihisi. Naapurin asiat siis tiedetään paremmin kuin omat ja kylillä voi kysellä tutuilta omat kuulumiset.

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (1 ääni)
   Voi Kirsi miten oletkaan sotannut maailmaa. Onko tää sellane karma is a bitch -tyyppine homma?

   Lainaa

  34. Anselmi panda 21.5.2021 13:30
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tulliportin ⬅️ ja Porvoossa kyseisestä osotteesta löytyy vanhainkoti sattumaa?

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kirsi, olet sika. Kun vein äitini koronarokotukseen, eteen ajoi auto, jonka apukuskin ikkunasta lensi mäkkärin hamppariboxi maahan. Hetken päästä nuori neiti nousi autosta ja lähti rokotusjonoon ja sankaripoikaystävä ajoi pois. Uskomatonta sikailua, suututtaa niin helkkaristi tämmöset pellet.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autot, kuva, parkkipaikka, roskat, roskata, tolppa, varastettu