Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 156

Mietteitä hammaslääkärin tuolissa. "Hävettää, pakko jakaa tänne!"
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 156

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +398 (416 ääntä)
      Mä en kyllä ymmärrä Tuijan logiikkaa vaikka kuinka yritän... ...eikä tosiaan koskaan tullut mieleen ajatteleekohan hammaslääkäri kikkeliä mun suussa. Ja... KIKKELSSON D-8

      Lainaa

    2. Tornipöllö 20.5.2021 0:23
      Tulos: +534 (548 ääntä)
      Onkohan minussa jotain vikaa, kun muistaakseni useimmat hammaslääkärit joilla olen käynyt ovat sattuneet olemaan miehiä enkä ikinä ole tullut pohtineeksi, että "haluaisikohan toi tunkea värkkinsä suuhuni"? Ja vielä vähemmän olen ajatellut julkisesti kysyä, että miten asia on.

      Lainaa

    3. Tulos: -70 (128 ääntä)
      Mulle tuli hammaslääkäristä mieleen rikkinäiset legot ja tästä asiayhteydestä suihinotto piraijalta.

      Lainaa

    4. Akuutti poro 20.5.2021 0:35
      Tulos: +327 (337 ääntä)
      Juu, ei ole kyllä tullut ikinä mietittyä hammaslääkärin kikkelssonia.

      Lainaa

    5. Pöpipää sonni 20.5.2021 1:39
      Tulos: +98 (226 ääntä)
      Emma, kysymys oli ”miten olette päässeet yli erosta?”, ei ”miten olette aiheuttaneet eron?”.

      Lainaa

    6. Masentunut kukka (Pluri) 20.5.2021 2:24
      Tulos: +356 (374 ääntä)
      Siis ajatteleeko jotkut oikeasti että kaikki miehet nähdessään minkä tahansa kolon miettii mulkkunsa tunkemista sinne? Itse en ainakaan hammaslääkärissä mieti että miettiikö tuo naishammaslääkäri mitä tuollakin kielellä pystyy tekemään.

      Lainaa

    7. Tulos: +95 (107 ääntä)
      Nyt tarvittais kaikki miespuoliset hammaslääkärit tänne kertomaan asianlaita!

      Lainaa

    8. Kummikäki 20.5.2021 2:33
      Tulos: +234 (262 ääntä)
      Psykoosit tulilla, osa 3: Onkohan olemassa sellaista mielenterveyden häiriötä, jota sairastava liittää pakonomaisesti seksuaalisia asioita kohtaamiinsa ihmisiin? Vai kuvittelevatko jotkut tällaisia erityisesti terveydenhuollon työntekijöistä? Toisaalta, jos katsoo paljon aikuisviihdettä eikä sitten mitään muuta, saattaa alkaa kehitellä päässään skenaarioita kohdatessaan eri ammateissa toimivia ihmisiä. Siis minähän en katso, kavereilta olen kuullut.

      Lainaa

    9. Soiva hanki 20.5.2021 3:56
      Tulos: +166 (178 ääntä)
      En kehtaa omalle seinälle laittaa, mutta onneksi täällä tuhansien joukossa ei voi olla ketään tuttua tai sukulaista, syynä se ettei voi samassa ryhmässä mitenkään olla.

      Lainaa

    10. Muori Pekkarinen 20.5.2021 4:38
      Tulos: +65 (83 ääntä)
      Tornipöllö: Onkohan minussa jotain vikaa, kun muistaakseni useimmat hammaslääkärit joilla olen käynyt ovat sattuneet olemaan miehiä enkä ikinä ole tullut pohtineeksi, että "haluaisikohan toi tunkea värkkinsä suuhuni"? Ja vielä vähemmän olen ajatellut julkisesti kysyä, että miten asia on.
      On potilaan kontolla tehdä aloite, pois lukien anestesia-asiakkaat.

      Lainaa

    11. Tulos: +92 (98 ääntä)
      Minun aivoni ei käsitä Tuijan kysymystä

      Lainaa

    12. Tulos: +228 (244 ääntä)
      Kyllä tuo Niinan kommentti kertoo enempi hänen omasta ajatusmaailmastaan kuin kenenkään muun. Ihan niinkuin miehet olisi jotain seksihulluja, jotka ajattelee penetroitumista jokaiseen näkemäänsä reikään. Veikkaanpa, että 99.9 % ihmisistä ei omassa työssään ajattele työasioita seksin kautta kuitenkaan. Aika vaikea oisi kyllä itselläkään sairaanhoitajan työtä tehdä, jos jokaista alapesua tehdessä tai virtsakatetria laitettaessa pitäisi ajatella seksiä kyseisen genitaalin kanssa.

      Lainaa

    13. Epäaito seuraeläin 20.5.2021 7:51
      Tulos: -117 (163 ääntä)
      Voin kertoa Mirvalle että jokainen mies miettii hyvännäköisen naisen nähdessään että montakohan kullia tossakin on ollut, ja miltä tuntuisi työntää oma vehje siihen.

      Lainaa

    14. Raskas katkarapu 20.5.2021 7:59
      Tulos: -68 (108 ääntä)
      Yo: Nyt tarvittais kaikki miespuoliset hammaslääkärit tänne kertomaan asianlaita!
      Ei niin korkeesti koulutetut ihmiset tämmöstä roskaa lue.

      Lainaa

    15. Tulos: +155 (177 ääntä)
      Epäaito seuraeläin: Voin kertoa Mirvalle että jokainen mies miettii hyvännäköisen naisen nähdessään että montakohan kullia tossakin on ollut, ja miltä tuntuisi työntää oma vehje siihen.
      Eikä mieti. Älä jaksa yleistää omaa toimintaasi meihin kaikkiin miehiin.

      Lainaa

    16. Ällö delfiini 20.5.2021 8:25
      Tulos: +130 (150 ääntä)
      Epäaito seuraeläin: Voin kertoa Mirvalle että jokainen mies miettii hyvännäköisen naisen nähdessään että montakohan kullia tossakin on ollut, ja miltä tuntuisi työntää oma vehje siihen.
      Voin kertoa epäaidolle seuraeläimelle että hän ja hänen mahdolliset kaverinsa eivät vastaa jokaista miestä maailmassa. Kuulostaa aika epäterveelliselle ajatusmaailmalle.

      Lainaa

    17. Reseptivapaa satuhahmo 20.5.2021 8:33
      Tulos: +52 (64 ääntä)
      Kummikäki: Psykoosit tulilla, osa 3: Onkohan olemassa sellaista mielenterveyden häiriötä, jota sairastava liittää pakonomaisesti seksuaalisia asioita kohtaamiinsa ihmisiin? Vai kuvittelevatko jotkut tällaisia erityisesti terveydenhuollon työntekijöistä? Toisaalta, jos katsoo paljon aikuisviihdettä eikä sitten [...]
      Ensimmäiseen kysymykseen vastaus: kyllä on ja toi on vaan yksi indikaatio siihen liittyen.

      Lainaa

    18. Tulos: -30 (66 ääntä)
      Epäaito seuraeläin: Voin kertoa Mirvalle että jokainen mies miettii hyvännäköisen naisen nähdessään että montakohan kullia tossakin on ollut, ja miltä tuntuisi työntää oma vehje siihen.
      Sarkasmi ei täälläkään tunnu ihan aukeavan (no pun intended).

      Lainaa

    19. Tulos: +35 (51 ääntä)
      Tuijan ajatuksenjuoksua kuvaa hyvin hänen ensimmäinen lauseensa. Miettii pokkana ettei tiedä mistä kysyisi samaan aikaan kun on kirjoittamassa sitä kysymystä selkeän tietoisesti naisten huoneeseen.

      Lainaa

    20. Tulos: +34 (46 ääntä)
      Mua ärsyttää irrationaalisen paljon jos yhdyssanan toinen sana kirjoitetaan turhaan isolla, niin kuin tuo NaisenHuone

      Lainaa

    21. Jorma Ralli-Kukkula 20.5.2021 10:18
      Tulos: +71 (77 ääntä)
      Karoliina: Ja... KIKKELSSON D-8
      Ei noin, vaan: KIKKELSSON 8=======D

      Lainaa

    22. Kaulapannaton katkarapu 20.5.2021 11:17
      Tulos: +30 (42 ääntä)
      Voisko joku pistää tän sanan "kikkelsson" betonisaappais mereen? Kiitos.

      Lainaa

    23. Tulos: +68 (76 ääntä)
      En niistä terveysalan ammattilaisista tiedä. Toki, ihmisiä hekin ovat, mutta aika uuvuttavaa olisi tehdä työtä ihmisten kanssa, jos miettii pelkkiä kusivehkeitä jokaisen kohdalla. Hoitovirheiden määräkin saattaisi kasvaa, jos keskittyy epäoleellisuuksiin. Itse voin kyllä myöntää ajatelleeni fysioterapeuttini varusteita, koska selän virheasentoa korjatessa ja hieroessa ko. ammattilainen laittoi minut hoitotasolle siten, että tuijottelin herran nivusiin intensiivisesti vartin verran muutaman tuuman etäisyydeltä. Vaikka aktiivisesti yritti olla keskittymättä miehen etumukseen, niin jos se ihan siinä haukkausetäisyydellä on, niin tekee siveyden sipulillekin hankalaa. :D (Fyssari ei siis käyttäytynyt millään tavalla epäasiallisesti tai valinnut hieronta-asentoa tahallaan sellaiseksi. Tuskin edes ajatteli koko asiaa. Koko nikamien manipuloiminen ylipäätään oli toimituksena hyvin kaukana eroottisesta. Mutta joo. Kyllä siinä itsellä infernaalisesta selkäkivusta huolimatta ajatukset vaeltelivat…)

      Lainaa

    24. Kuriton pingviini 20.5.2021 16:43
      Tulos: +97 (99 ääntä)
      Ihana Tuija. Olin mokaa lukiessani ihan varma, että taas joku pälli alkaa vänkäämään, että se koko hinta pitää palauttaa, vaikka on maksanut alennushinnan. Mutta Tuija vaan myönsi ettei osannut ajatella asiaa ja elämässä oli kaikki hyvin. Olkaamme tyhminä hetkinä oman elämme Tuijia

      Lainaa

    25. Rypistynyt tuhatjalkainen 20.5.2021 21:51
      Tulos: +11 (21 ääntä)
      Pöpipää sonni: Emma, kysymys oli ”miten olette päässeet yli erosta?”, ei ”miten olette aiheuttaneet eron?”.
      Emman vastaus toimii kumpaankin. Ja itehän tein samoin, eli käytin eron jälkeen (vuosi eron jälkeen) laastarina exän parasta ystävää.

      Lainaa

    26. Tilattava tuhatjalkainen 22.5.2021 18:05
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      Sprikles: En niistä terveysalan ammattilaisista tiedä. Toki, ihmisiä hekin ovat, mutta aika uuvuttavaa olisi tehdä työtä ihmisten kanssa, jos miettii pelkkiä kusivehkeitä jokaisen kohdalla. Hoitovirheiden määräkin saattaisi kasvaa, jos keskittyy epäoleellisuuksiin. Itse voin kyllä myöntää ajatelleeni [...]
      Minulle kävi vähän toisinpäin ollessani ulkomailla mieshierojalla. Tietysti minun piti heittää paidat ja rintaliivit pois, niinkuin missä tahansa hieronnassa. Mutta sitten jossain vaiheessa minun piti kääntyä selälleen ja se rupesi hieromaan rintojani. Se tuntui minusta ahdistavalta ja halusin kääntyä takaisin mahalleen. Sitten se hieroja kysyi haluanko hieroa häntä? Mietin vain, miten pääsen tästä nopeasti pois. Se hieronta kesti vielä pidempään kuin olin aluksi varannut, mutta en tiennyt kellon aikaa, ennenkuin hieronta loppui.

      Lainaa

    27. Ryönäpetteri 23.5.2021 10:35
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Karoliina: Mä en kyllä ymmärrä Tuijan logiikkaa vaikka kuinka yritän... ...eikä tosiaan koskaan tullut mieleen ajatteleekohan hammaslääkäri kikkeliä mun suussa. Ja... KIKKELSSON D-8
      Nyt mietit jatkosssa

      Lainaa

    28. Tulos: +5 (17 ääntä)
      Kummikäki: Psykoosit tulilla, osa 3: Onkohan olemassa sellaista mielenterveyden häiriötä, jota sairastava liittää pakonomaisesti seksuaalisia asioita kohtaamiinsa ihmisiin? Vai kuvittelevatko jotkut tällaisia erityisesti terveydenhuollon työntekijöistä? Toisaalta, jos katsoo paljon aikuisviihdettä eikä sitten [...]
      No, minä ainakin tunsin erään naisihmisen joka ilmeisen usein ajatteli juuri tämän tyylisiä seksuaalisia asioita. Esim. kun häntä vastaan ajoi pyörällä mies vaikka ylämäkeä niin hänen mieleen tuli että onkohan mies tuon näköinen kun harrastaa seksiä tms...Olikin aika rasittavaa kuunnella näitä omituisuuksia ja ihmettelen, mistä ne kumpuavat. Oli muutenkin aina omituisen kiinnostunut toisten seksielämästä.

      Lainaa

    29. Rottanpää 30.6.2021 16:19
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Mitä tuossa ekassa siis tapahtuu? Maksoiko Tuija housuistaan 69.90 vai 62.91? Mitä Tuija tarkoittaa sanoessaan, että hänen saamaansa alea laskettiin? Mikä tuo 65 e oikein on? Ja mitä Johanna kysyy, siis mitä hän tarkoittaa ilmaisulla "alennuksen jälkeen"? Siis hintaa kun alennusmyynnit ovat ohi ja hinnat palautuneet ennalleen? Mua jäi nyt todella vaivaamaan, kun en yhtään ymmärrä mitä kumpikaan tuossa ajaa takaa.

      Lainaa

    30. Kykenemätön peura 4.8.2022 11:31
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Rottanpää: Mitä tuossa ekassa siis tapahtuu? Maksoiko Tuija housuistaan 69.90 vai 62.91? Mitä Tuija tarkoittaa sanoessaan, että hänen saamaansa alea laskettiin? Mikä tuo 65 e oikein on? Ja mitä Johanna kysyy, siis mitä hän tarkoittaa ilmaisulla "alennuksen jälkeen"? Siis hintaa kun alennusmyynnit ovat ohi ja [...]
      Olisikohan alennus ehdollinen, eli yli 65 euron tilauksesta 10 % alennusta. Tuija on tilannut vähintään 135 eurolla, eli housujen palautuksenkin jälkeen tuo 65 euron ehto täyttyy. Hän ei hahmota sitä, että palautetuista tuotteista maksetaan takaisin alennettu hinta, jolloin pidetyille jää edelleen 10 % alennus, vaan kuvittelee housuista maksettavan täyden hinnan takaisin. Tällöin kuitenkin euromääräinen alennus pysyisi samana, mutta harvemmalle tuotteelle jaettuna prosenttiosuus kasvaisi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ale, alennus, ero, hammaslääkäri, kipeä ero, palautus