Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Automaailma, osa 3

Kenen vika, jos lompakko varastetaan autosta?
Suurenna näkymä
Automaailma, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +475 (489 ääntä)
   Ei ole varkaan vika, että Olli jätti kaiken varastettavan tavaran autoon. Oma vika. Ettäs tiedätte!

   Lainaa

  2. Tulos: -325 (427 ääntä)
   Oho no nyt kävi silleen että voisin maan alle vajota! Olin tuossa ulkoiluttamassa mun uutta ihkua Audia ja päätin hakea pikkusuolaista Grönistä ja mun lompakko olikin unohtunut autoon niin kaivoin sitten taskusta kaikki setelit ja paperit tiskille, oli mun ylioppilas-lakki siinä ja kakkosmökin avaimet ja tiikerinpentu ja kauheesti vaan seteleitä joka paikassa! Mun takana oli iso kasa mallityttöjä jotka ulvoi kuin hyeenat, oli kyllä noloo multa. Ja kelatkaa, olin aamulla juossut jo puolimaratonin. Meikä.

   Lainaa

  3. Tulos: +134 (152 ääntä)
   Olen useamman kerran unohtanut avaimen virtalukkoon. Viime viikolla viimeksi. En edes viitsinyt hakea pois tajutessani vaan annoin olla seuraavaan ajokertaan asti. Auto oli kyllä lukossa ja avain myös minulla, sillä sattumoisin kotteron toinen etuovi aukeaa eri avaimella, ja sen olin pannut taskuun ajoissa. On näet käynyt niinkin, että molemmat avaimet ovat autossa, vara-avaimet 1000 kilsan päässä, ja soitellaan tiepalvelua hätiin. En nyt että hirveästi kadehdi sellaisten ihmisten elämää, jotka pätevät sillä, ettei mitään tällaista käy. Jos sillä pitää päteä, epäilen tiettyä sisältövajetta.

   Lainaa

  4. ihanmummovaan 13.5.2021 1:21
   Tulos: +45 (79 ääntä)
   Olen vanha, mutta mikä on autokaistavisiitti (jonka jälkeen lompakko oli jäänyt auton oveen, mutta ilman rahaa tai kortteja)?

   Lainaa

  5. Kannettava maito 13.5.2021 1:28
   Tulos: +73 (97 ääntä)
   ihanmummovaan: Olen vanha, mutta mikä on autokaistavisiitti (jonka jälkeen lompakko oli jäänyt auton oveen, mutta ilman rahaa tai kortteja)?
   Esimerkiksi mäkkärin autokaista: lompakko on kaivettu esille, jotta maksaminen onnistuisi. Maksun jälkeen sitten unohtunut keskikonsoliin tai muualle, mihinkä lompakon on voinut helposti jättää

   Lainaa

  6. Tulos: -3 (47 ääntä)
   ihanmummovaan: Olen vanha, mutta mikä on autokaistavisiitti (jonka jälkeen lompakko oli jäänyt auton oveen, mutta ilman rahaa tai kortteja)?
   ihanmummovaan: Olen vanha, mutta mikä on autokaistavisiitti (jonka jälkeen lompakko oli jäänyt auton oveen, mutta ilman rahaa tai kortteja)?
   Mennään autokaistalle ja käytetään siellä kaikki käteiset. Mutta miksi tyhjä lompakko varastettiin?

   Lainaa

  7. Laadukas peruna 13.5.2021 1:37
   Tulos: -48 (74 ääntä)
   traumcity: Oho no nyt kävi silleen että voisin maan alle vajota! Olin tuossa ulkoiluttamassa mun uutta ihkua Audia ja päätin hakea pikkusuolaista Grönistä ja mun lompakko olikin unohtunut autoon niin kaivoin sitten taskusta kaikki setelit ja paperit tiskille, oli mun ylioppilas-lakki siinä ja kakkosmökin [...]
   Psykoosit = tulilla

   Lainaa

  8. Tulos: -59 (125 ääntä)
   Laadukas peruna: Psykoosit = tulilla
   Huumorintaju = olematon

   Lainaa

  9. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Kurja juttu kaikin puolin. Ps. On kyllä hieno kiesi. Iteki pari kertaa nähny sen viilettävän uljaana Oulun teitä. Ps. Enään

   Lainaa

  10. Kasuaali riesa 13.5.2021 5:59
   Tulos: -35 (43 ääntä)
   Uusi auto mainittu

   Lainaa

  11. Salamannopea gerbiili 13.5.2021 6:04
   Tulos: -28 (70 ääntä)
   Vaakku: Ei ole varkaan vika, että Olli jätti kaiken varastettavan tavaran autoon. Oma vika. Ettäs tiedätte!
   Oikeuttaako se varastamaan, jos autoon on jätetty varastamisen arvoista tavaraa?

   Lainaa

  12. Jähmeä sohvaperuna 13.5.2021 7:33
   Tulos: +138 (140 ääntä)
   Elina ❤️ Harva tunnustaisi; itselleen nauramisen ja mokailun hyväksymisen ilosanoma tuo hyvän mielen.

   Lainaa

  13. jukkapalmu 13.5.2021 7:57
   Tulos: +88 (88 ääntä)
   Mä unohdin kerran valokuvausreissulle mennessä tabletin ja auton avaimet auton katolle. Onneks auto oli vähän syrjäisemmässä paikassa niin olivat tallessa vielä kun palasin muutama tunti jälkeenpäin.

   Lainaa

  14. Aadolf Kärki 13.5.2021 8:04
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Kenkä: Huumorintaju = olematon
   Hotel? Trivago.

   Lainaa

  15. Hiivaton hyttynen 13.5.2021 8:23
   Tulos: +139 (147 ääntä)
   traumcity: Oho no nyt kävi silleen että voisin maan alle vajota! Olin tuossa ulkoiluttamassa mun uutta ihkua Audia ja päätin hakea pikkusuolaista Grönistä ja mun lompakko olikin unohtunut autoon niin kaivoin sitten taskusta kaikki setelit ja paperit tiskille, oli mun ylioppilas-lakki siinä ja kakkosmökin [...]
   Tätä ei varmasti usko kukaan, mutta ajattelin heti tuota ensimmäistä mokaa lukiessa, että ihan varmaan täällä on joku traumcity tai muu vastaava heti ottamassa kantaa siihen kuinka nyt leveillään uusilla autoilla ja millä lie. Inhoan kateuskortin esiin vetämistä, mutta pakostakin tulee mieleen, että oma itsetunto ei kestä yhtään mitään, minkä voisi ajatella jotenkin positiivisena asiana, mikä toiselle on tapahtunut. P.S. uusi auto ei tarkoita välttämättä aina ihan suoraan pakasta vedettyä autoa vaan itselle uutta = hommasi edellisen tilalle toisen.

   Lainaa

  16. Tulos: +135 (139 ääntä)
   Minkätakia auto oli jätetty pihalle? Olis ottanu sen sisään

   Lainaa

  17. Kalvakka henkilö 13.5.2021 9:23
   Tulos: +135 (135 ääntä)
   Mullakin on ollut oma Elina-hetkeni. Vein kierrätyspisteelle kassillisen metallitölkkejä, lasipurkkeja ja maitotölkkejä, mitä nyt oli kaappiin kertynyt. Hehkutin samalla puolisolle, kuinka hienoja ja jaloja ihmisiä me ollaan, ei sitä ennen vanhaan tällaista osattu. Kun olin siirtymässä metalliastian kohdalle, ihmettelin missä ne metalliroinat on. Olin heittänyt ne hetkeä aiemmin lasinkeräykseen, kun niin innolla vaan kylvin omakehussa. Vieläkin hävettää.

   Lainaa

  18. Tulos: +166 (168 ääntä)
   Kasuaali riesa: Uusi auto mainittu
   Tässä yhteydessä oleellinen maininta, koska pidempään omistetun auton todennäköisesti ajaa ihan oikealle puolelle polttoainepumppua. Sitä paitsi uusi auto voi tällaisessa yhteydessä aivan hyvin tarkoittaa myös kuskille uutta autoa, vaikka se ois museorekisterissä. Että jos tässä haluaa leuhkimistulkintaa tehdä, ni kannattanee ottaa ne kateuslasit pois päästä. Elämä kevenee kummasti ku ei tartte vihertää vähän väliä.

   Lainaa

  19. Tulos: +141 (141 ääntä)
   Kuka helvetti jättää autonsa yksin pihalle yöksi? Itse parkkeeraan sen aina sängyn alle turvaan nukkumaan mennessä.

   Lainaa

  20. Pehmeä jänis 13.5.2021 9:53
   Tulos: +92 (100 ääntä)
   Kenkä: Huumorintaju = olematon
   Vitsi= paska

   Lainaa

  21. Loskaton riesa 13.5.2021 10:20
   Tulos: +75 (79 ääntä)
   PIN: Tässä yhteydessä oleellinen maininta, koska pidempään omistetun auton todennäköisesti ajaa ihan oikealle puolelle polttoainepumppua. Sitä paitsi uusi auto voi tällaisessa yhteydessä aivan hyvin tarkoittaa myös kuskille uutta autoa, vaikka se ois museorekisterissä. Että jos tässä haluaa [...]
   Itsellä ajossa useampi ns. kesäauto, niin pirustako niistä muistaa, millä puolella tankin luukku milloinkin on. Eipä se siis välttämättä vaadi edes kuskille uutta autoa.

   Lainaa

  22. Tulos: -18 (40 ääntä)
   Klo 20-aamu4? Onko se ilta vai aamu20?

   Lainaa

  23. Auraamaton pelikaani 13.5.2021 10:33
   Tulos: +72 (102 ääntä)
   traumcity: Oho no nyt kävi silleen että voisin maan alle vajota! Olin tuossa ulkoiluttamassa mun uutta ihkua Audia ja päätin hakea pikkusuolaista Grönistä ja mun lompakko olikin unohtunut autoon niin kaivoin sitten taskusta kaikki setelit ja paperit tiskille, oli mun ylioppilas-lakki siinä ja kakkosmökin [...]
   Aina sinun kommentteja lukiessa miettii että miten voikaan ihminen olla näin perseestä.

   Lainaa

  24. Tulos: +32 (46 ääntä)
   Loskaton riesa: Itsellä ajossa useampi ns. kesäauto, niin pirustako niistä muistaa, millä puolella tankin luukku milloinkin on. Eipä se siis välttämättä vaadi edes kuskille uutta autoa.
   Mulla ei ole ajokorttia mutta eikös autoissa yleensä näy siellä jossain bensamittarissa kummalla puolella on tankki? Näin joku mulle kertoi, voin olla väärässäkin... Itselle jos useinkin kävisi niin etten muistaisi niin varmaan itse liimaisin jonkun muistilapun autoon etten joka kerta joudu miettimään...

   Lainaa

  25. Tulos: -12 (24 ääntä)
   Auton omistaminen on synti

   Lainaa

  26. Parraton kesyhanhi 13.5.2021 12:29
   Tulos: +49 (53 ääntä)
   Hmmm... mulla ei ole yks eikä kaks kertaa jääneet auton avaimet virtalukkoon yöksi. Aamulla sitten, kun niitä ei töihin lähtiessä löydy mistään, voi päätellä, että ne roikkuu virtalukossa. No, jos auton ovet on myös lukossa, niin eipä siinä sen kummmempaa. Ja tuolla maaseudulla on ihan yleistä, että siellä on auton ovet auki ja avaimet virtalukossa ihan yötä päivää. Siellä on hyvänen aika sentään asuntojenkin ovet auki yötä päivää, ja perinteisimmät tällää vielä sen luudankin tyhjän asunnon oven eteen.

   Lainaa

  27. Kykenemätön peura 13.5.2021 12:38
   Tulos: +43 (55 ääntä)
   ellimelli: Mulla ei ole ajokorttia mutta eikös autoissa yleensä näy siellä jossain bensamittarissa kummalla puolella on tankki? Näin joku mulle kertoi, voin olla väärässäkin... Itselle jos useinkin kävisi niin etten muistaisi niin varmaan itse liimaisin jonkun muistilapun autoon etten joka kerta joudu miettimään...
   On siellä pieni nuoli bensamittarissa. Itsellä kortti ollut yli 10 vuotta, mutta kuulin tästä vasta vähän aikaa sitten.

   Lainaa

  28. Pienennettävä gerbiili 13.5.2021 12:43
   Tulos: -39 (41 ääntä)
   Mulla on teille Ollin päivityksestä yksi sana, vakuutuspetos.

   Lainaa

  29. Tulos: -27 (51 ääntä)
   Auraamaton pelikaani: Aina sinun kommentteja lukiessa miettii että miten voikaan ihminen olla näin perseestä.
   Ei kannata sitten lukea mun kommentteja, niin säilyy sulla itsekunnioitusta. Et sää oo perheestä, luit sitten ihan mitä tahansa, älä anna synkkien ajatusten surffata satamaasi. Mut pärjäile hei!

   Lainaa

  30. Sanaton henkilö 13.5.2021 13:38
   Tulos: +16 (30 ääntä)
   Tarkkaan ottaen bensamittarista selviää useimmiten tankin puoli niin, että kummalla puolella kuvakkeesta on pumppukahva. Tankki on samalla puolella.

   Lainaa

  31. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Pienennettävä gerbiili: Mulla on teille Ollin päivityksestä yksi sana, vakuutuspetos.
   Hyvä vakuutuspetos eittämättä. Vietiin aurinkolasit, tyhjä lompakko ja tongit.

   Lainaa

  32. Väljähkö seepra 13.5.2021 16:00
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Mulla on aina autossa avamet, maalla kun panssari-aitojen sisäpuolella asuu ja pihassa pari laumista, sekä on tönö kallioisen rinteen päällä metsikön ympäröimänä, niin hankala on autoa viedä ilman todellista vaivaa. Huono puoli näissä tottumuksissa sitten se, että kaupungissa parkkeeratessa meinaa jäädä avaimet myös autoon, tosin harvoin pistän lukkoon ovia sielläkään. Ketään ei tunnu kiinnostavan mun -92 vuoden pärinäpösö ja toisaalta jos joku joskus vie, niin kai se 200e arvoinen auto tarpeeseen sitten menee, että sinänsä ihan sama. Edes autoa kalliimpi soitin ei tunnu kelpaavan, kahdeksan vuotta jo odottanut jännityksellä, milloin joku käy nyysii sen tai auton, mutta vielä ei ole kumpikaan kelvannut :D

   Lainaa

  33. Kärkäs seppä 13.5.2021 18:30
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   ellimelli: Mulla ei ole ajokorttia mutta eikös autoissa yleensä näy siellä jossain bensamittarissa kummalla puolella on tankki? Näin joku mulle kertoi, voin olla väärässäkin... Itselle jos useinkin kävisi niin etten muistaisi niin varmaan itse liimaisin jonkun muistilapun autoon etten joka kerta joudu miettimään...
   Kaikissa autoissa ei ole sitä nuolta, osassa kyllä on. Olen kuullut, että kuvassa letkun puoli olisi sama kuin tankin puoli, mutta en tiedä, pitääkö se aina paikkaansa.

   Lainaa

  34. Sähkötön hampurilainen 13.5.2021 19:37
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Kärkäs seppä: Kaikissa autoissa ei ole sitä nuolta, osassa kyllä on. Olen kuullut, että kuvassa letkun puoli olisi sama kuin tankin puoli, mutta en tiedä, pitääkö se aina paikkaansa.
   Ei pidä aina paikkaansa.

   Lainaa

  35. Peruuttamaton riikinkukko 13.5.2021 21:49
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Kaikissa autoissa ei ole nuolta ja niissä joissa on nuoli, kuvan letku on eri puolella kuin nuoli. Itse ainakin ajan niin vanhoilla rutkuilla, että vasta viimeisin on niin uusi, että siihen on tuo vinkkivitonen laitettu.

   Lainaa

  36. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Joskushan ysärillä ne mankat otettiin pois autosta :D

   Lainaa

  37. Käytetty leijona 14.5.2021 1:48
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   Auraamaton pelikaani: Aina sinun kommentteja lukiessa miettii että miten voikaan ihminen olla näin perseestä.
   Kuten myös. Välillä jättää kommenttikentän suosiolla väliin tämän sankarin takia. Mahtaa olla masentava elämä.

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Hiivaton hyttynen: Tätä ei varmasti usko kukaan, mutta ajattelin heti tuota ensimmäistä mokaa lukiessa, että ihan varmaan täällä on joku traumcity tai muu vastaava heti ottamassa kantaa siihen kuinka nyt leveillään uusilla autoilla ja millä lie. Inhoan kateuskortin esiin vetämistä, mutta pakostakin tulee mieleen, että [...]
   Kyllä tuo on itse asiassa erittäin helppo uskoa. Rohkenen veikata jopa ettet ole ainut.

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Väljähkö seepra: Mulla on aina autossa avamet, maalla kun panssari-aitojen sisäpuolella asuu ja pihassa pari laumista, sekä on tönö kallioisen rinteen päällä metsikön ympäröimänä, niin hankala on autoa viedä ilman todellista vaivaa. Huono puoli näissä tottumuksissa sitten se, että kaupungissa parkkeeratessa meinaa [...]
   Nyt jäi kiinnostamaan, että mikä soitin?

   Lainaa

  40. Römeä lohikäärme 14.5.2021 10:00
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Varkausasiassa ongelma tuli jo siinä kun henkilö oli pysäköinyt autonsa Tuiraan.

   Lainaa

  41. Sotaisa norppa 14.5.2021 11:32
   Tulos: -21 (25 ääntä)
   Hiivaton hyttynen: Tätä ei varmasti usko kukaan, mutta ajattelin heti tuota ensimmäistä mokaa lukiessa, että ihan varmaan täällä on joku traumcity tai muu vastaava heti ottamassa kantaa siihen kuinka nyt leveillään uusilla autoilla ja millä lie. Inhoan kateuskortin esiin vetämistä, mutta pakostakin tulee mieleen, että [...]
   Eli jos joku pullistelee jollain autolla tai muulla, niin se joka asiasta huomauttaa, on kateellinen? Hieno analogia. Päteekö tuo myös siihen että sinä kommentoit toisen käyttäjän kommentointia? Olet siis kateellinen ja olit sitä jo ensimmäistä mokaa lukiessa? Eikö olekin kiusallista? Joko myönnät että analogiasi on täysin perseestä tai sitten tunnustat olevasi itse kateellinen. Siinä on vaihtoehdot.

   Lainaa

  42. Laikukas kana 14.5.2021 13:38
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Sotaisa norppa: Eli jos joku pullistelee jollain autolla tai muulla, niin se joka asiasta huomauttaa, on kateellinen? Hieno analogia. Päteekö tuo myös siihen että sinä kommentoit toisen käyttäjän kommentointia? Olet siis kateellinen ja olit sitä jo ensimmäistä mokaa lukiessa? Eikö olekin kiusallista? Joko myönnät [...]
     No, sotaisa ainakin olet. Kuka tahansa normaali lukee "uuden auton" asiayhteydessä "en tiedä kummalla puolella tankki on" tarkoittamaan "auto on itselleni uusi", ie. en ole ajanut sitä ennen. Sanoisin uusi jos tarkoittaisin "rämä jonka vuokrasin kympin pakusta, merkkiä jota en ole ennen ajanut", koska ei tulisi mieleenkään että joku voisi ymmärtää sen muuten.

   Lainaa

  43. Kalvas opas 14.5.2021 14:01
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Kannattaa hommata sellainen auto josta mankkaa ei niin vaan pöllitäkään.

   Lainaa

  44. Rapsakka mango 14.5.2021 21:53
   Tulos: -18 (20 ääntä)
   Laikukas kana:   No, sotaisa ainakin olet. Kuka tahansa normaali lukee "uuden auton" asiayhteydessä "en tiedä kummalla puolella tankki on" tarkoittamaan "auto on itselleni uusi", ie. en ole ajanut sitä ennen. Sanoisin uusi jos tarkoittaisin "rämä jonka vuokrasin kympin pakusta, merkkiä jota en ole ennen ajanut", [...]
   "Kiva" kun kerroit. Miten tämä "liittyy" lainaamaasi viestiin"?"

   Lainaa

  45. Soiva hanki 14.5.2021 22:52
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Meillä oli miehen kanssa jopa samaa merkkiä mutta eri malliset autot. Joka kerta mies ajoi mun auton tankille väärin päin, kun oli kuskina, omassaan tankki toisella puolella. Jostain kumman syystä mulle ei käynyt miehen autolla sama ikinä, vaikka ajoin sillä vain vähän ja tankkasin sen tosi harvoin.

   Lainaa

  46. Koherenssi aprikoosi 15.5.2021 11:19
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Soiva hanki: Meillä oli miehen kanssa jopa samaa merkkiä mutta eri malliset autot. Joka kerta mies ajoi mun auton tankille väärin päin, kun oli kuskina, omassaan tankki toisella puolella. Jostain kumman syystä mulle ei käynyt miehen autolla sama ikinä, vaikka ajoin sillä vain vähän ja tankkasin sen tosi harvoin.
   No mutta sehän on kiva juttu!

   Lainaa

  47. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Noiden tankkauspisteiden letkut ovat yllättävän pitkiä. Jos tankki jää väärälle puolelle niin kannattaa ajaa auto vähän lähemmäs mittaria niin letku saattaa hyvinkin ylttää tankille asti. Itse olen useammankin kerran tankannut auton "väärältä" puolelta.

   Lainaa

  48. Ikivanha kantojuhta 16.5.2021 11:35
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   Juha: Itse olen useammankin kerran tankannut auton "väärältä" puolelta.
   Minkä takia? Pätkiikö muisti?

   Lainaa

  49. Astmaton lammas 16.5.2021 21:09
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Jos vielä saivarrellaan tuon 'uuden auton' suhteen, kontekstista voi päätellä jotain. Elina palautti väitöskirjan aamulla, eli on todennäköisesti tehnyt töitä jatko-opiskelijana yliopistolla useamman vuoden ajan. Ja jatko-opiskelijan palkka ei ihan päätä huimaa (paitsi ehkä se järkytys, että sillä rahalla joku korkeakoulun käynyt tekee töitä), joten voi olettaa, että vuosimallin 2020 autosta tuskin on kyse. Itsehän en saanut laina-autossa puolestaan bensatankkia auki. Piti pyytää huoltsikan myyjä vääntämään avainta täsmälleen siihen suuntaan, mihin auton omistaja puhelimessa neuvoi.

   Lainaa

  50. Kamelinruskea maksamakkara 17.5.2021 6:15
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Eikö soittimesta saa etupaneelin irti vai mikähän 80-luvun mankka siellä ollut? :D

   Lainaa

  51. Ujosteleva metsämarja 17.5.2021 18:14
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Heräsi kysymys, mikä on "mankka" ja mitä se tekee autossa. Onko se siis sellainen vanhan ajan radio/kasetti/CD-soitinjuttu, vai joku autoon kuuluva soitin?

   Lainaa

  52. Säkkipimeä kotka 17.5.2021 19:58
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ujosteleva metsämarja: Heräsi kysymys, mikä on "mankka" ja mitä se tekee autossa. Onko se siis sellainen vanhan ajan radio/kasetti/CD-soitinjuttu, vai joku autoon kuuluva soitin?
   Nyt se pää pois sieltä omasta hanurista. Fyysistä mediaa käytettiin vielä alle 10 vuotta sitten hyvinkin runsaasti. Jos et sellaista muista niin hakeudu hoitoon.

   Lainaa

  53. Kompetentti simpanssi 18.5.2021 2:20
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Säkkipimeä kotka: Nyt se pää pois sieltä omasta hanurista. Fyysistä mediaa käytettiin vielä alle 10 vuotta sitten hyvinkin runsaasti. Jos et sellaista muista niin hakeudu hoitoon.
   Itsellä käytössä vielä cd/mp3 soitin ja kauhea kasa mp3 levyjä. :D

   Lainaa

  54. Vetoisa hevonen 21.5.2021 10:12
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Auraamaton pelikaani: Aina sinun kommentteja lukiessa miettii että miten voikaan ihminen olla näin perseestä.
   Äläs ny ole liian julma, ohan se ny rankkaa jos on vaan maisterin paperit ja polkuauto. Vähemmästäkin tulee katkeraksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, autot, huoltoasema, kuva, lompakko, mankka, stereot, tankata, tankki, varastaa, varastettu