Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 317

Kuumottavimmat huonekasvit. "Mikä sinulla on hätänä?"
Kuvakooste, osa 317

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Nuorekas gorilla 13.4.2021 0:17
   Tulos: -457 (487 ääntä)
   Siis miksi tollasia ylimmän mokan terveyssiteitä on valmistettu? Kuka noita käyttää :D?

   Lainaa

  2. Tulos: +126 (192 ääntä)
   Ihan validi kysymys Carmenin vierailta..

   Lainaa

  3. Makaileva karjalanpiirakka 13.4.2021 0:30
   Tulos: +301 (307 ääntä)
   Nuorekas gorilla: Siis miksi tollasia ylimmän mokan terveyssiteitä on valmistettu? Kuka noita käyttää :D?
   Ne on aikuisvaippoja mm. vanhuksille.
   Carmenin seinä on kuin kukkien sarjamurhaajan luolasta. 

   Lainaa

  4. Ruostunut lisko 13.4.2021 0:31
   Tulos: +193 (195 ääntä)
   Nuorekas gorilla: Siis miksi tollasia ylimmän mokan terveyssiteitä on valmistettu? Kuka noita käyttää :D?
   Taitaa kuvassa olla aikuisten vaippa, joita esimerkiksi monet ikäihmiset käyttävät.

   Lainaa

  5. Tulos: -538 (588 ääntä)
   Heti kun Mariannen tarinassa alkaa mummon horinat niin kielioppi menee ihan vituralleen ja sen jälkeen ei sitten ostanata siteitä ku hällä on pilivelin pimmeitä ja kaapit täynnä. Vaikka mummosi joku Karjalan evakko onkin niin se ei tarkoita hänen sanomiset täytyy kirjoittaa just siinä muodossa kun ne siitä vanhuudenhöperöstä vihanneksesta ulos pääsee. Se on melkein aina tämä "hää" ja "siemie" jengi jotka tätä tekee, eikä ne ymmärrä ettei normaalit ihmiset osaa puhua eloveenaa. Samat jotka käyttää "kehdata" sanaa väärin, eli savolaiset ja muut lappalaiset.

   Lainaa

  6. Kummikäki 13.4.2021 6:16
   Tulos: +306 (342 ääntä)
   traumcity: Heti kun Mariannen tarinassa alkaa mummon horinat niin kielioppi menee ihan vituralleen ja sen jälkeen ei sitten ostanata siteitä ku hällä on pilivelin pimmeitä ja kaapit täynnä. Vaikka mummosi joku Karjalan evakko onkin niin se ei tarkoita hänen sanomiset täytyy kirjoittaa just siinä muodossa kun [...]
   On tuolla meijännii saanan takana vielä tilloo tuommosille jonninjoutaville tollukoelle ketkä ei ymmärrä immeisten puhetta. Vuan suattaahan tuo tästäkii riipasta palakokasvit poskionteloosa.

   Lainaa

  7. Tulos: -126 (152 ääntä)
   Kummikäki: On tuolla meijännii saanan takana vielä tilloo tuommosille jonninjoutaville tollukoelle ketkä ei ymmärrä immeisten puhetta. Vuan suattaahan tuo tästäkii riipasta palakokasvit poskionteloosa.
   Älä sinä huoli, olen minä siellä teidän Saanan takana viihtynyt oikein hyvin.

   Lainaa

  8. Tulos: +109 (127 ääntä)
   Nyt oli kyllä harvinaisen... erikoinen feissarimokalukukokemus. Ensin hymyilin oikein leveästi mummun terveyssidesutkautukselle (ja ihanan kotoisalle murteelle), sitten hymy hyytyi saman tien Sinin kommentista. Reinon söpö huppelipuhelu jälleen piristi, ja kommenttiosioon tultaessa traumcityn yo. kommentti vei taas ilon. Ei karjalainen murre vaikkeeta ou vaa ihannaa ja jotenkkii hirvveen kottoisan olosta! Miulle tullee siitä aina nii ilonen mieli :) toisin kuin traumcityn kaltaisista henkilöistä, jotka eivät ees ossaa kopioijja murresanojen kirjotusassuu valammiista esimerkistä (pilivin pimmein jne.) ja mollaavat ihan turhhaan :(

   Lainaa

  9. apinaattori 13.4.2021 7:49
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   No ni sit saakin ruveta kyttään josko joku toisi roskiksen ohessa olevalle kierrätyspisteelle nukkeja yms kun olen parvekkeelle suunnitellut jotain mukavaa viher juttuu ja nyt löyty ajatusta.

   Lainaa

  10. Harmaa soturi 13.4.2021 8:04
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Henry ♥️

   Lainaa

  11. Alushousuton ankka 13.4.2021 9:21
   Tulos: +147 (153 ääntä)
   traumcity: Heti kun Mariannen tarinassa alkaa mummon horinat niin kielioppi menee ihan vituralleen ja sen jälkeen ei sitten ostanata siteitä ku hällä on pilivelin pimmeitä ja kaapit täynnä. Vaikka mummosi joku Karjalan evakko onkin niin se ei tarkoita hänen sanomiset täytyy kirjoittaa just siinä muodossa kun [...]
   Traumcity on hämmentävä kommentoija. Ihan kuin hänessä ois kaksi eri persoonaa. Tänäänkin muistaakseni ollut hyvin fiksua ja asiallista kommenttia, ja sitten yhtäkkiä jotain tällaista. Trollien yhteiskäyttöprofiili?

   Lainaa

  12. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Nuorekas gorilla: Siis miksi tollasia ylimmän mokan terveyssiteitä on valmistettu? Kuka noita käyttää :D?
   Tunnetaan nimellä vaippa. Niitä käyttää ihmiset joilla on pidätysvaikeuksia. Pääasiassa vanhukset.

   Lainaa

  13. Kohtuuton kookos 13.4.2021 10:15
   Tulos: +124 (128 ääntä)
   En tiedä olenko outo, mutta itse olen todella tarkka siteiden ja tamponien merkistä ja laadusta. En tarkoita että pitää olla kalleinta, ihan vaan sen perusteella mitä kokemuksen kautta on tullut testattua toimivaksi tai ei-toimivaksi (ja tamponeita tarvitsen kahta eri kokoa). Joten vaikka kuka läheinen sanoisi että häneltä löytyy, ostaisin silti varmuuden vuoksi omat.

   Lainaa

  14. It's a deal 13.4.2021 11:04
   Tulos: +64 (64 ääntä)
   Lilja: Ihan validi kysymys Carmenin vierailta..
   Ei tarvitse sitten valehdella kun poliisi kysyy: "Huomasitteko mitään tavallisuudesta poikkeavaa"?

   Lainaa

  15. Tulos: +24 (62 ääntä)
   Lilja: Ihan validi kysymys Carmenin vierailta..
   Miksi? Koska makaaberi sisustus viittaa jotenkin mielenterveyshäiriöihin? Väittäisin että ehdoton enemmistö vastaavan sisustuksen omaavista ihmisistä eivät ole valinneet tyyliä mielenterveyshäiriöiden perusteella. Se on vähän sama kuin pitäisi esim. kauhuleffoja rakastavia ihmisiä jotenkin häiriintyneinä. Naurettava ajatus.

   Lainaa

  16. Mukava Norppa 13.4.2021 11:52
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   traumcity: Heti kun Mariannen tarinassa alkaa mummon horinat niin kielioppi menee ihan vituralleen ja sen jälkeen ei sitten ostanata siteitä ku hällä on pilivelin pimmeitä ja kaapit täynnä. Vaikka mummosi joku Karjalan evakko onkin niin se ei tarkoita hänen sanomiset täytyy kirjoittaa just siinä muodossa kun [...]
   Tää on aina ihan parhautta kun itekin vituralleen kirjotellen huomautellaan muiden kieliopista :P
   Mut tosi näppärästi yhteen viestiin sait haukuttua aika montaki ryhmää. Hyvä sinä!

   Lainaa

  17. Tulos: -60 (76 ääntä)
   Mukava Norppa: Tää on aina ihan parhautta kun itekin vituralleen kirjotellen huomautellaan muiden kieliopista :P Mut tosi näppärästi yhteen viestiin sait haukuttua aika montaki ryhmää. Hyvä sinä!
   Mä kirjoitan usein enemmän tai vähemmän väärin, sitä tämä dementia teettää. Ei dementia, vaan dementia... sanoinko mä sen dementian taas? Ei dementia, vaan väsymys. Menee sanat sekaisin kun on tämä dementia.
   Eikä pihvi ole tässä asiassa kieliopissa, kuten sanoin niin Mariannekin kirjoitti ihan sujuvaa suomea kunnes tuli mummo esiin. Tosta tulee sama fiilis kuin pikkulapsen iltasadusta tai persusta morkkaamassa pizzeria-yrittäjän kielitaitoa.
   Ei oo pakko olla mikään aakekalliala, toimiva tarina rakentuu sen sisällön ympärille, ei hassujen äänien. Hyvä yritys mutta mitä jos kokeillaan uusiksi ilman aivoinfraktin oireita.

   Lainaa

  18. Tulos: +8 (22 ääntä)
   Vittu metrinen vaippa!

   Lainaa

  19. Sorea juhta 13.4.2021 14:32
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   traumcity: Heti kun Mariannen tarinassa alkaa mummon horinat niin kielioppi menee ihan vituralleen ja sen jälkeen ei sitten ostanata siteitä ku hällä on pilivelin pimmeitä ja kaapit täynnä. Vaikka mummosi joku Karjalan evakko onkin niin se ei tarkoita hänen sanomiset täytyy kirjoittaa just siinä muodossa kun [...]
   Relaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Jos haluatte liikaa informaatiota elämästäni niin täytyy sanoa, että yösiteiksi olisi tollasia kyllä joskus kaivannut. Sori tästä ja pirullista hekotusta perään.

   Lainaa

  21. Oikaistu hamsteri 13.4.2021 15:16
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   traumcity: Mä kirjoitan usein enemmän tai vähemmän väärin, sitä tämä dementia teettää. Ei dementia, vaan dementia... sanoinko mä sen dementian taas? Ei dementia, vaan väsymys. Menee sanat sekaisin kun on tämä dementia. Eikä pihvi ole tässä asiassa kieliopissa, kuten sanoin niin Mariannekin kirjoitti ihan [...]
   *aivoinfarktin

   Lainaa

  22. Paljonpuhuva sohvaperuna 13.4.2021 15:47
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   traumcity: Heti kun Mariannen tarinassa alkaa mummon horinat niin kielioppi menee ihan vituralleen ja sen jälkeen ei sitten ostanata siteitä ku hällä on pilivelin pimmeitä ja kaapit täynnä. Vaikka mummosi joku Karjalan evakko onkin niin se ei tarkoita hänen sanomiset täytyy kirjoittaa just siinä muodossa kun [...]
   No mutta onneksi sitä olet niin paljon parempi ihminen.

   Lainaa

  23. Ketsupiton maksamato 13.4.2021 15:48
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Röyhy: Tunnetaan nimellä vaippa. Niitä käyttää ihmiset joilla on pidätysvaikeuksia. Pääasiassa vanhukset.
   Ja vauvat

   Lainaa

  24. Vastasatanut jääkarhu 13.4.2021 16:22
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   traumcity: Mä kirjoitan usein enemmän tai vähemmän väärin, sitä tämä dementia teettää. Ei dementia, vaan dementia... sanoinko mä sen dementian taas? Ei dementia, vaan väsymys. Menee sanat sekaisin kun on tämä dementia. Eikä pihvi ole tässä asiassa kieliopissa, kuten sanoin niin Mariannekin kirjoitti ihan [...]
   Marianne kirjoitti mummon esiintulon jälkeenkin huomattavasti sujuvampaa ja miellyttävälukuisempaa tekstiä kuin sinä, joten turhaan vingut taas vaihteeksi.

   Lainaa

  25. Tuore vesimeloni 13.4.2021 17:24
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Kohtuuton kookos: En tiedä olenko outo, mutta itse olen todella tarkka siteiden ja tamponien merkistä ja laadusta. En tarkoita että pitää olla kalleinta, ihan vaan sen perusteella mitä kokemuksen kautta on tullut testattua toimivaksi tai ei-toimivaksi (ja tamponeita tarvitsen kahta eri kokoa). Joten vaikka kuka [...]
   Totta. Minä käytän aina pitempää mallia terveyssiteitä siivekkeillä (koska runsas vuoto), joita esim. kaikki pikkukaupat eivät edes myy, joten en luottaisi siihen, ei jollain tutulla tai sukulaisella olisi minulle sopivia. Parhaaksi havaitut merkit ovat keskihintaisia tai halvemmasta päästä.
   Tosin jos kyseessä olisi huomattavasti vanhempi sukulainen, mielessä kävisi lisäksi se mahdollisuus, että hänen terveyssiteensä olisivat vähintään 20-30 vuoden takaa...eli tuurilla jotain suorakaiteen muotoista tuuman paksuista Nainen-mallistoa, oikein huonolla tuurilla sitten taas jotain kaapin perälle unohtunutta sidevyön kanssa käytettävää mallia.

   Lainaa

  26. Tulos: +32 (44 ääntä)
   traumcity: Mä kirjoitan usein enemmän tai vähemmän väärin, sitä tämä dementia teettää. Ei dementia, vaan dementia... sanoinko mä sen dementian taas? Ei dementia, vaan väsymys. Menee sanat sekaisin kun on tämä dementia. Eikä pihvi ole tässä asiassa kieliopissa, kuten sanoin niin Mariannekin kirjoitti ihan [...]
   Mie voin heitteä kyllä murteellani virkkomisen heti kun työ etelän immeiset hyläätte tuon rikkinäise "mäsä" -höpötyksen. Puhutaan kaikki sitten sitä ainoaa oikeaa suomen kieltä, ja annetaan kaikkien hienojen murteiden kuihtua ja kadota kun missään ei niitä saa käyttää. Koska sehän on paljon pienempi paha kuin joidenkin traumcityjen kyvyttömyys päätellä tai ottaa selvää sanoista, joita he eivät ole ennen kuulleet.

   Lainaa

  27. Tulos: -39 (43 ääntä)
   Paljonpuhuva sohvaperuna: No mutta onneksi sitä olet niin paljon parempi ihminen.
   Huh, onneksi joo. Olisi kyllä jo aikamoista jos olisi huonompi ihminen kuin joku sotaorpo. Varmaan on kädetön ja jalatonkin ja siksi puhuu outoa murretta.

   Lainaa

  28. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Alushousuton ankka: Traumcity on hämmentävä kommentoija. Ihan kuin hänessä ois kaksi eri persoonaa. Tänäänkin muistaakseni ollut hyvin fiksua ja asiallista kommenttia, ja sitten yhtäkkiä jotain tällaista. Trollien yhteiskäyttöprofiili?
   Vaikuttaisi olevan kaksi eri traumcityä liikkeellä, sillä fiksummalla on muistaakseni ruskea tuo kuvake.

   Lainaa

  29. Maustamaton pähkinä 13.4.2021 18:59
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   FatVonD: Jos haluatte liikaa informaatiota elämästäni niin täytyy sanoa, että yösiteiksi olisi tollasia kyllä joskus kaivannut. Sori tästä ja pirullista hekotusta perään.
   Sama täällä. Välillä on joutunut vuoraamaan alushousut kolmella siteellä yöksi ja lisäksi laitettu punainen pyyhe alle...

   Lainaa

  30. Tulos: +42 (48 ääntä)
   traumcity: Mä kirjoitan usein enemmän tai vähemmän väärin, sitä tämä dementia teettää. Ei dementia, vaan dementia... sanoinko mä sen dementian taas? Ei dementia, vaan väsymys. Menee sanat sekaisin kun on tämä dementia. Eikä pihvi ole tässä asiassa kieliopissa, kuten sanoin niin Mariannekin kirjoitti ihan [...]
   "Mä?" "Tosta?" "Ei oo?"
   Jos vastustat murteellista kirjoittamista, niin tässä olisi hyvä vinkki: aloita itsestäsi.

   Lainaa

  31. Sorea juhta 13.4.2021 19:37
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   dummy87: "Mä?" "Tosta?" "Ei oo?" Jos vastustat murteellista kirjoittamista, niin tässä olisi hyvä vinkki: aloita itsestäsi.
   Tämä. 
   Kyllä on erikoinen tuo joidenkin harha siitä, että eteläisiin murteisiin tai slangiin pohjautuva puhekieli olisi jotenkin ”oikeampaa” tai ”neutraalimpaa” kuin itäisiin tai pohjoisiin murteisiin perustuva puhekieli. Aika sokea saa omalle positiolleen olla. 
   Ja tämä nyt ihan vaan lisäperusteluna, jos ei muutoin oivalla kuinka kaikin puolin hölmöä tuo murteiden dissaaminen on. 
   (Terveisin eteläisessä Suomessa syntynyt ja elämänsä elänyt.)

   Lainaa

  32. Tulos: -67 (75 ääntä)
   dummy87: "Mä?" "Tosta?" "Ei oo?" Jos vastustat murteellista kirjoittamista, niin tässä olisi hyvä vinkki: aloita itsestäsi.
   Mä olen vammaisen kuuloisia murteita vastaan, eli itämurteet ja erityisesti saamelaisten tapa lisätä h kirjaimia randomisti kun oikein jänkhäilypäissään ovat. Ei saatana.
   Lännessä ja etelässä puhutaan pääasiassa ihan fiksusti, joten älä oo noin ahdasmielinen pliis. En minäkään sun lammasta tuu potkimaan.

   Lainaa

  33. Sutjakka banaani 13.4.2021 19:40
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   traumcity: Mä kirjoitan usein enemmän tai vähemmän väärin, sitä tämä dementia teettää. Ei dementia, vaan dementia... sanoinko mä sen dementian taas? Ei dementia, vaan väsymys. Menee sanat sekaisin kun on tämä dementia. Eikä pihvi ole tässä asiassa kieliopissa, kuten sanoin niin Mariannekin kirjoitti ihan [...]
   Keksisit edes itse omat läppäsi, etkä kopioisi suoraan Pasilasta.

   Lainaa

  34. Sorea juhta 13.4.2021 20:45
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   traumcity: Mä olen vammaisen kuuloisia murteita vastaan, eli itämurteet ja erityisesti saamelaisten tapa lisätä h kirjaimia randomisti kun oikein jänkhäilypäissään ovat. Ei saatana. Lännessä ja etelässä puhutaan pääasiassa ihan fiksusti, joten älä oo noin ahdasmielinen pliis. En minäkään sun lammasta tuu potkimaan.
   Hyvä että osaat kuitenkin ääneen sanoa, etteivät näkemyksesi perustu mihinkään muuhun, kuin ”musta tuntuu”, tässä tapauksessa ”musta kuulostaa tyhmältä.”
   No, minun ja näämmä monen muunkin mielestä sun jutut kuulostaa aika tyhmiltä. Toki meillä on tälle myös ne perustelut: kaikki puhekieli on murretta, ei sinun ja minun eteläinen murre ole mitään murteen ”poissaoloa”, vaan murre siinä missä ne itäiset ja pohjoisetkin puhetavat. 
   Sen verran nyt korjaan kuitenkin tuota kommenttiasi, että ahdasmielisyyttä lienee enemmän tuo sinun tapasi haukkua muiden puhetapoja, kuin tässä muiden keskustelijoiden tapa huomauttaa, että kaikilla on erilaiset puhekielet, eikä niillä ole mitään arvojärjestystä. 
   Sille ei tietenkään voi mitään, että jotkut jutut miellyttää omaa korvaa vähemmän, jotkut enemmän, mutta varmaan fiksu, aikuinen ihminen osaa pitää moiset näkemykset omana tietonaan, ja olla kunnioittava kanssaihmisiään kohtaan. 

   Lainaa

  35. Lyhyenläntä kurkku 13.4.2021 23:08
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Olin vauvani kanssa katsomassa mummoa. Siinä sitten aloin vaippaa vaihtamaan ja totesin, että pitää hakea vaipat autosta. Mummo sitten kaivoi esiin vastaavan vaipan, ettei tarvi hakea. Vauvan olisi saanut kapaloitua siihen. Yritin parhaani mukaan pitää pokan, etten loukkaisi mummoa.

   Lainaa

  36. Tulos: -22 (24 ääntä)
   Sutjakka banaani: Keksisit edes itse omat läppäsi, etkä kopioisi suoraan Pasilasta.
   Kyllä mä saan kopioida Pasilan juttuja jos haluan, sorry vaan sulle mutta tiedän oikeuteni.

   Lainaa

  37. Tulos: -30 (32 ääntä)
   Sorea juhta: Hyvä että osaat kuitenkin ääneen sanoa, etteivät näkemyksesi perustu mihinkään muuhun, kuin ”musta tuntuu”, tässä tapauksessa ”musta kuulostaa tyhmältä.” No, minun ja näämmä monen muunkin mielestä sun jutut kuulostaa aika tyhmiltä. Toki meillä on tälle myös ne perustelut: kaikki puhekieli on [...]
   Fonetiikka on just se juttu tässä joten vähän pakko se on luottaa siihen mitä korvissa tuuttaa. Kun mä en voi pakottaakaan näitä maatiaisia kommunikoimaan kuten fiksut ihmiset kommunikoi.
   Ja jos sun ja monen muun mielestä mun jutut on tyhmiä, niin sitten teillä on surkee maku hyvin juttujen suhteen, eli periaatteessa mä kiemurtelen tästäkin debatista voittajana. Ihan niinkuin se olisi mun vika jos sulla on rumat kuteet.
   Ja tosi noloa haukkua mua ahdasmieliseksi pelkästään sen takia että dissailen kaikkia muita ihmisiä enkä oikein pidä kenestäkään. 

   Lainaa

  38. Koskematon herukka 14.4.2021 3:03
   Tulos: -11 (19 ääntä)
   traumcity: Älä sinä huoli, olen minä siellä teidän Saanan takana viihtynyt oikein hyvin.
   Niin savoks saana = sauna, eikä Saana-tunturi. :D Muuhun murreahdasmielisyyteen en ota edes kantaa, mutta miksi selkeästi savolainen viittaisi käsivarren Lappiin? :D :D

   Lainaa

  39. Tulos: -12 (14 ääntä)
   Koskematon herukka: Niin savoks saana = sauna, eikä Saana-tunturi. 😁 Muuhun murreahdasmielisyyteen en ota edes kantaa, mutta miksi selkeästi savolainen viittaisi käsivarren Lappiin? 😁 :D
   Mulle samaa kympillä, jos lupaat ettei tuu överit.

   Lainaa

  40. Vetämätön seepra 14.4.2021 5:00
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Koskematon herukka: Niin savoks saana = sauna, eikä Saana-tunturi. 😁 Muuhun murreahdasmielisyyteen en ota edes kantaa, mutta miksi selkeästi savolainen viittaisi käsivarren Lappiin? 😁 :D
   Eiköhän tässä viitattu ihan (kuvitteelliseen) henkilöön nimeltä Saana. Ja tietynlaisiin aikuisten aktiviteetteihin samassa hengessä kun joskus hauskasti letkautellaan äidistäs.

   Lainaa

  41. Kurkkusopuli 14.4.2021 11:52
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Arvasin jo tämänkertaisia mokia lukiessa, että varmasti kommenteissa joku taas valittaa ja raivoaa paikallismurteiden käytöstä. On surullista, että jonkun pääkaupunkiseudulla asuvan maailmankatsomus on noin kapea ja tuomitseva, että ei voi sietää kieltä joka jollakin tapaa poikkeaa "stadin" murteesta. Suomessa asuu aika paljonkin ihmisiä pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ja on vain rikkautta, että jokaisella alueella on vielä voimissaan oma paikallismurteensa tavalla tai toisella.

   Lainaa

  42. Tuore vesimeloni 14.4.2021 14:21
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Mikä murreväittely tästä nyt tuli! Älkää kiltit pilatko mokaa ja kommenttiosiota näin turhalla kiistalla...

   Lainaa

  43. Tulos: +21 (23 ääntä)
   traumcity: Mä olen vammaisen kuuloisia murteita vastaan, eli itämurteet ja erityisesti saamelaisten tapa lisätä h kirjaimia randomisti kun oikein jänkhäilypäissään ovat. Ei saatana. Lännessä ja etelässä puhutaan pääasiassa ihan fiksusti, joten älä oo noin ahdasmielinen pliis. En minäkään sun lammasta tuu potkimaan.
   Vaikka tietysti trolli oletkin, niin onhan tuo Suomen sisäinen ksenofobia tietysti ihan virkistävää luettavaa tavanomaisemman rasismin sijaan.

   Lainaa

  44. Napina-apina 14.4.2021 20:15
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   traumcity: Mä olen vammaisen kuuloisia murteita vastaan, eli itämurteet ja erityisesti saamelaisten tapa lisätä h kirjaimia randomisti kun oikein jänkhäilypäissään ovat. Ei saatana. Lännessä ja etelässä puhutaan pääasiassa ihan fiksusti, joten älä oo noin ahdasmielinen pliis. En minäkään sun lammasta tuu potkimaan.
   Se on: jänkhäilypäishän!
   Tollo. 

   Lainaa

  45. Karski lepakko 17.4.2021 0:21
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   traumcity: Heti kun Mariannen tarinassa alkaa mummon horinat niin kielioppi menee ihan vituralleen ja sen jälkeen ei sitten ostanata siteitä ku hällä on pilivelin pimmeitä ja kaapit täynnä. Vaikka mummosi joku Karjalan evakko onkin niin se ei tarkoita hänen sanomiset täytyy kirjoittaa just siinä muodossa kun [...]
   Sinä olet kyllä ihan perseestä.

   Lainaa

  46. Itseasiassa 18.4.2021 22:27
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   FatVonD: Jos haluatte liikaa informaatiota elämästäni niin täytyy sanoa, että yösiteiksi olisi tollasia kyllä joskus kaivannut. Sori tästä ja pirullista hekotusta perään.
   Sama, on pientä endometriaa ja vuoto sen mukaista. Onneksi löysin kestositeet ja kuukupin, ne pitävät aisoissa, tamponia kun ei voi käyttää yöllä.

   Lainaa

  47. Toistuva tuhatjalkainen 22.4.2021 1:31
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Nuorekas gorilla: Siis miksi tollasia ylimmän mokan terveyssiteitä on valmistettu? Kuka noita käyttää :D?
   Aikuisten vaippa, Tena. Vuodepotilaille. Noita käytetään esim. tehohoitopotilailla. Odotas vaan jos saat koronan.

   Lainaa

  48. Itsestäänselvä ampiainen 25.5.2021 23:48
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Carmenin viestiin viitaten: Nyt tiedän, mikä Lassin ja Leevin Lassista tuli isona.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: huonekasvit, kasvit, kukkaruukku, kuva, mummo, nukke, rättänä, siteet, vaipat, yksinpuhelu